Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

17 minutes ago, Mary H said:

Βρήκα γιατρό μετά από πολύ ψάξιμο να κάνω office υστεροσκόπηση 

Office εννοείς διαγνωστική υστεροσκοπηση χωρίς μέθη, χειρουργείο κλπ? Αν ναι στειλε μου σε παρακαλώ πμ με λεπτομέρειες. Ακόμα το ψάχνω κι εγώ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Αχ...τέλος καλό όλα καλά ας πούμε. Θα το λέτε και θα γελατε για χρόνια. Ήμουν παρανυφάκι σε γάμο (ναι υπήρξα και παιδί πριν πολλά χρόνια), είμαστε στο αυτοκίνητο με τη νυφη, πάμε στην εκκλησία, πάει να κατέβει η νύφη και τρέχει ο φωτογράφος και λέει "κάντε μια βόλτα και ελάτε πάλι δεν έχει έρθει ο κουμπάρος". Κλείνει η πόρτα του αυτοκινήτου, φεύγει η νύφη, με τους γονείς της στο πίσω κάθισμα και δύο παρανυφακια στο μπροστινό! 

Το θέμα είναι πως και στον γάμο μου έγινε κάτι παρόμοιο. Χάθηκε ο ξάδελφός μου στην Αττική οδό ο οποίος είχε τις μπομπονιερες στο πορτ παγκαζ και τον οποίο ακολουθούσε η κουμπαρα μου (άλλη, όχι η τωρινή νονά). Και φτάνω στην εκκλησία και δεν ξέρω αν έχω κουμπάρα και μπομπονιερες. Στον πηγαιμό για το τραπέζι, χάνονται τα πεθερικά μου. Και να κάνουμε βόλτες μήπως έρθουν. Αγανάκτησε ο κόσμος να περιμένει. Τελικά ξεκινήσαμε και πήγε ο γαμπρός τους και τους βρήκε στο σπίτι. Είχε μείνει και από μπαταρία το κινητό του πεθερο μου και δεν μπορούσαμε να τους βρούμε... Άσε λαχταρησαμε. Νομίζαμε πως κάτι έπαθαν στην διαδρομή! Με κυνηγάει η γκαντεμιά σε τέτοια γεγονότα... Τι να πω... Καμία φορά αναρωτιέμαι αν με "γλωσσοτρωει" κανεις.

4OQ2p3.png

Και ενώ είμαστε μεσα στο άγχος για ολα αυτά, έρχεται στο νυφικό τραπέζι μια θεία, όχι εξ' αίματος, με το πιάτο της βουνό και επειδή δεν βλέπει τα πεθερικά μου στο τραπέζι, με ρωτάει: Δεν τα πάτε καλά με τα πεθερικά σου; Πήγα να την βουτήξω απ' τα μαλλιά, αλλά συγκρατηθηκα! 

• Χαχα 7

4OQ2p3.png

5 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

το καλό που τις θέλω τις μήτρας μ να θύμαται γαιτι θα  τσακώθω κ με αυτήν εχτος απο τα αυγά μ....( καλά αυτά τώρα αστα χεστα κοιμούνται τον ύπνο τ δικαίου) χαχαχαχα...

Πότε δεν είναι αργά ούτε κ για σενα...να ξαναπροσπαθησεις με πιο πολύ δύναμη...

Η μήτρα σου έχει μνήμη ....ελέφαντα, χαχα:-D. Φυτεύει ότι υπάρχει κ κινείται. Και πέτρες να της βάλεις ...θα τις φυτέψει, χιχιχι. Εσένα δε σε φοβάμαι, έχεις καλό βιογραφικό. Καλή μήτρα, είσαι νέο κορίτσι μόνο νέα αυγουλάκια χρειάζεσαι. Το θέμα είναι να σου βρουν καλή δότρια, δοκιμασμένη, εκεί να τους πιέσεις κ τσουπ έτοιμο το  μπεμπε. Το καλό είναι ότι κινήθηκες νωρίς προς τη σωστή κατεύθυνση. Σου εύχομαι μόνο πολλή τύχη. Μόνο αυτό χρειάζεσαι

Lilypie - (IVvA)

Καλημέρα! Πω πω νέα! Καταρχάς @Georgia1972 να τα χαίρεσαι τα μανάρια σου! @Katia11 2 καρδουλίτσες? Μπράβο κορίτσι, όλα να πάνε καλά, συγχαρητήρια! @GatoulaM εγώ λέω να μην ανησυχείς καθόλου. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και έχεις πραγματικά πάρα πολλές πιθανότητες. Το ποσοστό που σου είπε ο γιατρός σου εμένα δε μου κάνει καθόλου εντύπωση. Επειδή δε θυμάμαι αν τα έγραψες, κάνε μια υστεροσκόπηση πριν κι έναν αιματολογικό έλεγχο και δε θες κάτι άλλο. Είσαι πανέτοιμη, αυτοπεποίθηση και στόχος!

@Rafaelatarzan εγώ για σένα είμαι σίγουρη. Περιμένω λεπτομέρειες μόνο! Μέχρι να μας πεις για Ε/Τ, θα μας πεις για χοριακή, χαρά, γλέντι, μπεμπέ! Σούπερ!

@Mary H καλή επιτυχία κορίτσι. Μην προκαταβάλεις το αποτέλεσμα, δεν ξέρεις. Κάνεις την υστεροσκόπηση όπως πολύ σωστά κανόνισες και you take it from there.

@alina80 έρχεται το αλινοκαρκινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Θυμάμαι που τα λέγαμε, εσύ έκανες λίγο νωρίτερα από μένα κι ήρθε η ώρα! Αλίνα μου τι να πω! Όλα θα πάνε υπέροχα! Να μπεις να μου πεις κι εμένα, ε? Τι να περιμένω! Το παίζω λίγο κουλ αλλά μέσα μου είμαι χ@σμένη!

Εγώ αυτό το σ/κ λέω να βουτήξω την κοιλίτσα μου στη θάλασσα! Παραδόξως ένα από τα παλιά (και αφόρετο μαγιώ γιατί δεν ήταν τόσο σέξυ....) μαγιώ μου κάνει και λέω να κάνω μια εμφάνιση, θα δείξει!

Σε όλα τα κορίτσια τα φιλιά μου!!!!!!!!!!:grin:

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες

@Georgia1972 Εγώ λέω τύχη είναι αυτές οι μικρές αναποδιες.... Sex and the city βλέπατε; Ο δεύτερος γάμος της Σαρλότ ήταν καταστροφή! Ήταν όμως αυτός που την έκανε ευτυχισμένη. 

Just now, Daphne259 είπε:

Αλίνα μου τι να πω! Όλα θα πάνε υπέροχα! Να μπεις να μου πεις κι εμένα, ε? Τι να περιμένω! Το παίζω λίγο κουλ αλλά μέσα μου είμαι χ@σμένη!

Έρχεται και εγώ μη νομίζεις χ@#€νη είμαι. Κοντεύεις και εσύ όμως, δεν αργείς. Δηλαδή σε λίγο θα το παίζω και έμπειρη τρομάρα μου; Χαχαχα

Ζηλεύω με τη θάλασσα. Θα πάω και εγώ αύριο αλλά έλεγα να μην μπω. Τι λέτε εσείς; 

Just now, Mary H είπε:

Η μήτρα σου έχει μνήμη ....ελέφαντα, χαχα:-D. Φυτεύει ότι υπάρχει κ κινείται. Και πέτρες να της βάλεις ...θα τις φυτέψει, χιχιχι. Εσένα δε σε φοβάμαι, έχεις καλό βιογραφικό. Καλή μήτρα, είσαι νέο κορίτσι μόνο νέα αυγουλάκια χρειάζεσαι. Το θέμα είναι να σου βρουν καλή δότρια, δοκιμασμένη, εκεί να τους πιέσεις κ τσουπ έτοιμο το  μπεμπε. Το καλό είναι ότι κινήθηκες νωρίς προς τη σωστή κατεύθυνση. Σου εύχομαι μόνο πολλή τύχη. Μόνο αυτό χρειάζεσαι

Μαίρη αφού τα κατάφερε η δική μου μήτρα μετά από τόσα χειρουργεία, και ταλαιπωρίες και γάζες και δεν ξέρω τι άλλο έχει μέσα, θα τα καταφέρετε όλες! 

Καλό σκ όμορφες!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες

@Georgia1972 Εγώ λέω τύχη είναι αυτές οι μικρές αναποδιες.... Sex and the city βλέπατε; Ο δεύτερος γάμος της Σαρλότ ήταν καταστροφή! Ήταν όμως αυτός που την έκανε ευτυχισμένη. 

Έρχεται και εγώ μη νομίζεις χ@#€νη είμαι. Κοντεύεις και εσύ όμως, δεν αργείς. Δηλαδή σε λίγο θα το παίζω και έμπειρη τρομάρα μου; Χαχαχα

Ζηλεύω με τη θάλασσα. Θα πάω και εγώ αύριο αλλά έλεγα να μην μπω. Τι λέτε εσείς; 

Μαίρη αφού τα κατάφερε η δική μου μήτρα μετά από τόσα χειρουργεία, και ταλαιπωρίες και γάζες και δεν ξέρω τι άλλο έχει μέσα, θα τα καταφέρετε όλες! 

Καλό σκ όμορφες!

Κορίτσια μου καλά σας ευχαριστώ πολύ  για την υποστήριξη, απλά είναι τα τελευταία μου εμβρυάκια κ με παίρνει πολλές φορές από κάτω. Οταν ξεκίνησα με τα δανεικά είχα τόση χαρά κ ελπίδα αφού έλεγα στο γιατρό ότι νιώθω τόσο σίγουρη που μου ρχεται να ετοιμάσω το παιδικό δωμάτιο. Και τώρα συνειδητοποιώ ότι μου απομένει μόνο μια προσπάθεια κ τέρμα , άκουσα κ προχθές για την υιοθεσία ότι πάλι τα ίδια σ@@@ά είναι τα πράγματα κ εκεί κ απογοητεύτηκα κ από κει. Γενικά ειμαι αισιόδοξο άτομο, νιώθω ευγνώμων με την υγεία μου γιατί κ εκεί έχω περάσει πολλά, μισό χρόνο πριν ξεκινήσω την εξωσωματική εμφάνισα καρκίνο του δέρματος, ευτυχώς το ξεπέρασα, γενικά όμως έχω περάσει πολλά προβλήματα υγείας κ νιώθω ευγνώμων που ζω.Αλλά διαβάζω για ενδομητρίτιδες που πολλά κορίτσια χρόνια παλεύουν μ αυτό κ εκεί με ρίχνει. Απ την άλλη αν είναι τα έμβρυα πάλι αυτή η φουρνιά δεν βγήκε καλή. Απ όπου κ να το πιάσω το θέμα είναι προβληματικο΄. Δεν θέλω να σας κουράζω μ αυτά κ κυρίως δεν θέλω να απογοητεύω τις καινούργιες απλά από χθες μ έχει ρίξει το όλο θέμα. Καλά μπάνια στις εγκυούλες κ να είστε πάντα καλά κ μ έναν πόνο!

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Κορίτσια μου καλά σας ευχαριστώ πολύ  για την υποστήριξη, απλά είναι τα τελευταία μου εμβρυάκια κ με παίρνει πολλές φορές από κάτω. Οταν ξεκίνησα με τα δανεικά είχα τόση χαρά κ ελπίδα αφού έλεγα στο γιατρό ότι νιώθω τόσο σίγουρη που μου ρχεται να ετοιμάσω το παιδικό δωμάτιο. Και τώρα συνειδητοποιώ ότι μου απομένει μόνο μια προσπάθεια κ τέρμα , άκουσα κ προχθές για την υιοθεσία ότι πάλι τα ίδια σ@@@ά είναι τα πράγματα κ εκεί κ απογοητεύτηκα κ από κει. Γενικά ειμαι αισιόδοξο άτομο, νιώθω ευγνώμων με την υγεία μου γιατί κ εκεί έχω περάσει πολλά, μισό χρόνο πριν ξεκινήσω την εξωσωματική εμφάνισα καρκίνο του δέρματος, ευτυχώς το ξεπέρασα, γενικά όμως έχω περάσει πολλά προβλήματα υγείας κ νιώθω ευγνώμων που ζω.Αλλά διαβάζω για ενδομητρίτιδες που πολλά κορίτσια χρόνια παλεύουν μ αυτό κ εκεί με ρίχνει. Απ την άλλη αν είναι τα έμβρυα πάλι αυτή η φουρνιά δεν βγήκε καλή. Απ όπου κ να το πιάσω το θέμα είναι προβληματικο΄. Δεν θέλω να σας κουράζω μ αυτά κ κυρίως δεν θέλω να απογοητεύω τις καινούργιες απλά από χθες μ έχει ρίξει το όλο θέμα. Καλά μπάνια στις εγκυούλες κ να είστε πάντα καλά κ μ έναν πόνο!

Φαινεσαι πολυ δυνατο κοριτσι κ θα τα καταφερετε!εγω πιστευω οτι θα τα καταφερεις!λογικο να πεφτεις αλλα με το καλο οταν τα βαλετε θα ανεβει η ψυχολογια!παντως ξαδερφη μου πετυχε στην εκτη της εξωσωματικη με τα τελευταια δυο εμβρυα της κ η τελευταιας της προσπαθεια δν θα εκανε αλλη!κ εχει τα διδυμακια της!καλη τυχη ευχομαι!

• Μου αρέσει 3

19 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα μας!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας! Με το καλό να συζητάμε και τις δικές βαπτίσεις!

Καλωσορίζω τα νέα μέλη και δίνω πολλά συγχαρητήρια στη νέα διδυμανούλα την Katia (δεν ξέρεις τι σε περιμένει! Χαχαχχα!) και στην Mira! Να έχετε κορίτσια τέλειες εγκυμοσύνες. Gatoula, κορίτσι μου γλυκό είσαι τόσο μικρούλα. Είμαι σίγουρη, όπως σου έγραψαν ήδη και τα κορίτσια, πως θα τα καταφέρεις. Όχι άγχος. Είναι ανασταλτικός παράγοντας. Μόλις ηρεμήσεις, το μυαλό σου θα ξεθολώσει και όλα θα πάνε πολύ καλα. Θα το δεις.

Alina και lenio! Έφτασε ο καιρός! Με το καλό! Περιμένω πως και πως να μου πείτε την εμπειρία σας. 

Εμάς έγινε η βάπτιση ξεκινώντας επεισοδιακά διότι ο κυριότερος λόγος ήταν πως ο παπάς άρχισε να διαβάζει την κατήχηση χωρίς να είναι η μία νονά δίπλα μας! Είχαμε πεθάνει όλοι από το άγχος, οι φωτογράφοι είχαν φρικάρει γιατί δεν ειχαν τα δικά της βαπτιστικα να τα φωτογραφισουν και έγιναν και διάφορα άλλα τραγελαφικα στην πορεια, αλλά τελικά όλα καλά. Ο κόσμος δεν κατάλαβε την αναστάτωση, οι γεύσεις του μπουφέ ήταν πάρα πολύ καλές καθώς και οι τούρτες και το κυριότερο, τα παιδιά δεν εκλαψαν καθόλου! Είμαι ακόμη κομμάτια και φανταστείτε δεν έχω προλάβει να ανοίξω όλα τα δώρα... Αυτά κορίτσια μου προς το παρόν. Εύχομαι και πάλι, με το καλό και στις βαπτίσεις των παιδιών σας! 

Γεωργία μου να τα χαίρεσαι τα αγγελούδια σου!!Να είναι καλότυχα στη ζωή τους κ να τα καμαρώνετε με τον αντρούλη σου..Κ ορμώμενη απο αυτό το τόσο ευτυχές γεγονός εύχομαι σε όλες μας γυρίσματά μας:x

2 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Μαίρη μου απο αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι εχεις απίστευτη δύναμη κ αφού κατάφερες να βγεις νικήτρια απο μια τόσο δύσκολη περιπέτεια είμαι βεβαία ότι θα τα καταφέρεις κ τώρα.Κ μην ξεχνάς "once a winner, always a winner".

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Papy είπε:

Γεωργία μου να τα χαίρεσαι τα αγγελούδια σου!!Να είναι καλότυχα στη ζωή τους κ να τα καμαρώνετε με τον αντρούλη σου..Κ ορμώμενη απο αυτό το τόσο ευτυχές γεγονός εύχομαι σε όλες μας γυρίσματά μας:x

Μαίρη μου απο αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι εχεις απίστευτη δύναμη κ αφού κατάφερες να βγεις νικήτρια απο μια τόσο δύσκολη περιπέτεια είμαι βεβαία ότι θα τα καταφέρεις κ τώρα.Κ μην ξεχνάς "once a winner, always a winner".

Σ ευχαριστώ πολύ. Φαντάσου ότι μόλις είχαμε καταψύξει τα εμβρυάκια κ ήμουν έτοιμη να τα βάλω, μου λεέι ο γιατρός εδώ έχουμε θέμα κ είναι κακοήθες κ το πρώτο που ρώτησα "μπορώ να κάνω εξωσωματική, να πάρω ορμόνες ?". Ευτυχώς μου είπε ότι δεν είναι ορμονοεξαρτώμενο

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Mary H είπε:

Μαίρη μ ναι μ βρήκε ο ντοκ μ δοτρια κ νια έχει δώσει κυηση ....κινήθηκα νωρίς γιατί δεν ΘΕΛΩ να κάτσω άλλο χωρίς μωρο....άσε που ήταν κ ανούσιο ν παιδευομαι με τα δικά μ τα αυγα....μ έδωσαν μια εγκυμοσύνη ναι κ είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μ παρόλο που το έχασα....εκανα ότι μπορούσα ανεξάρτητος αποτελέσματος....

ούτως ή αλλιως γέρασαν κ οι ωοθήκες....γιατι να παιδευομαι κ να τρυπιεμαι κ να περνώ χαλασμένα αυγα η κλουβια???? Αφού μπορώ να έχω αλλα???? 

• Μου αρέσει 1

Just now, Georgia1972 είπε:

MaryH κι εγώ είχα στον θυρεοειδή και το πρόλαβα πριν σπάσει την κάψα. Όλα καλά θα σου πάνε κορίτσι μου! Συμφωνώ με όλα όσα έγραψαν τα κορίτσια. 

Την πέρασες κι εσύ κορίτσι μου την ψυχρολουσία? Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά κ με happy end

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Μαίρη μ ναι μ βρήκε ο ντοκ μ δοτρια κ νια έχει δώσει κυηση ....κινήθηκα νωρίς γιατί δεν ΘΕΛΩ να κάτσω άλλο χωρίς μωρο....άσε που ήταν κ ανούσιο ν παιδευομαι με τα δικά μ τα αυγα....μ έδωσαν μια εγκυμοσύνη ναι κ είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μ παρόλο που το έχασα....εκανα ότι μπορούσα ανεξάρτητος αποτελέσματος....

ούτως ή αλλιως γέρασαν κ οι ωοθήκες....γιατι να παιδευομαι κ να τρυπιεμαι κ να περνώ χαλασμένα αυγα η κλουβια???? Αφού μπορώ να έχω αλλα???? 

Kαι πολύ καλά έκανες. Και δεν θα το μετανιώσεις που κινητοποιήθηκες άμεσα!

4 ώρες πρίν, marillia είπε:

Φαινεσαι πολυ δυνατο κοριτσι κ θα τα καταφερετε!εγω πιστευω οτι θα τα καταφερεις!λογικο να πεφτεις αλλα με το καλο οταν τα βαλετε θα ανεβει η ψυχολογια!παντως ξαδερφη μου πετυχε στην εκτη της εξωσωματικη με τα τελευταια δυο εμβρυα της κ η τελευταιας της προσπαθεια δν θα εκανε αλλη!κ εχει τα διδυμακια της!καλη τυχη ευχομαι!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάριιιιι

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Την πέρασες κι εσύ κορίτσι μου την ψυχρολουσία? Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά κ με happy end

Kαι πολύ καλά έκανες. Και δεν θα το μετανιώσεις που κινητοποιήθηκες άμεσα!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάριιιιι

Ολά να πάνε υπέροχα!!Συγκεκριμένα η ξαδέρφη μου που σου λέω είχε κενό σάκο,εξωμήτριο όπου πήρε θεραπεία καρκινοπαθών για να αποβάλει,σε μια διέρεγεση χάθηκαν κ κάτι εμβρυάκια σε απόψυξη κ δν θα έκανε άλλη προσπάθεια!!Πολλές φορές έρχεται απο κει που δν το περιμένουμε!!

Just now, marillia είπε:

Ολά να πάνε υπέροχα!!Συγκεκριμένα η ξαδέρφη μου που σου λέω είχε κενό σάκο,εξωμήτριο όπου πήρε θεραπεία καρκινοπαθών για να αποβάλει,σε μια διέρεγεση χάθηκαν κ κάτι εμβρυάκια σε απόψυξη κ δν θα έκανε άλλη προσπάθεια!!Πολλές φορές έρχεται απο κει που δν το περιμένουμε!!

Γκαντεμόσαυρος δηλαδή κι αυτή! Ευτυχώς το γύρισε  το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Να της ζήσουν! Κι εγώ ζήτησα τη χημειοθεραπεία στο εξωμήτριο για να γλιτώσω το χειρουργείο αλλά δεν πρόλαβα

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...