Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, LioPh79 είπε:

Έμεινες όμως έστω μια φορά έγκυος, ακόμα κι αν δεν προχώρησε, άρα μπορείς να μείνεις. Ίσως δεν "κουμπωσες"με την δοτρια. Γιατί ρε γαμωτο να είναι τόσο βασανιστικό;;

αυτό αναρωτιέμαι κάθε λεπτό.... κάθε λεπτό κάθε ημέρας χωρις υπερβολή.... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 1 λεπτό , cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Σε νιώθω, σε καταλαβαίνω. Δεν έχεις να διορθώσεις τίποτα μάλλον γιατί όπως τα λες, μάλλον τα ωάρια δεν θα έδιναν εγκυμοσύνη. Το κέντρο το εμπιστεύεσαι σε γενικές γραμμές ; 

πρίν από 16 λεπτά , LioPh79 είπε:

Σε νιώθω, σε καταλαβαίνω. Δεν έχεις να διορθώσεις τίποτα μάλλον γιατί όπως τα λες, μάλλον τα ωάρια δεν θα έδιναν εγκυμοσύνη. Το κέντρο το εμπιστεύεσαι σε γενικές γραμμές ; 

γενικά σε όλον αυτόν τον αγώνα κρατάω επιφυλάξεις για όλους.... αλλά ειμαι στο ιασω, θεωρώ ότι είναι καλό κέντρο. δεν έχω ακούσει κάτι πολύ κακό μεχρι τωρα.

Just now, cant_wait είπε:

γενικά σε όλον αυτόν τον αγώνα κρατάω επιφυλάξεις για όλους.... αλλά ειμαι στο ιασω, θεωρώ ότι είναι καλό κέντρο. δεν έχω ακούσει κάτι πολύ κακό μεχει τωρα.

Επειδή καταλαβαίνω πολύ καλά όλο το οικονομικό κομμάτι, προσπάθησε την επόμενη φορά να κάνουν καλύτερη τιμή, λέω τώρα είναι εγώ. Και για τα υπόλοιπα  λες ότι έχουν ελεγχθεί όλα( και για να το ρίχνει ο γιατρός στα ωάρια έτσι θα είναι, φαντάζομαι). Ας δώσουν οι πιο έμπειρες κάποιες ιδέες, κάτι μπορεί να έχει ξεφύγει και να είναι σημαντικό.  Σε καταλαβαίνω απόλυτα, την πίκρα σου, τον θυμό σου, όλα. Αλλά παρόλα αυτά πρέπει να βρούμε το κουράγιο να προχωρήσουμε, αλλιώς δεν πρόκειται να φτάσουμε στο όνειρο μας. Έλα, λίγο ακόμα υπομονή. Θα τα καταφέρουμε 

• Ευχή 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...