Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσι μου όντως η αμυ σου δείχνει όλα όσα σ είπε η γιατρός σου .το θέμα είναι τι κουράγιο έχεις εσύ, δηλαδή θες να προσπαθήσεις με δικά σου ωάρια??? Να ξες ότι θα ταλαιπωρηθείς γιατί θα πρέπει να μαζέψεις κάποια ωαριακια να προχωρήσουν σε βλαστοκυστες και μετά να ξεκινήσεις την ετ ,εγώ μέσα σ είναι χρόνο με φυσικό κύκλο καθώς είμαστε και ίδια ηλικία απλά εγώ είχα 1,10 αμυ κατάφερα να κάνω 4 βλαστοκυστες ,θέλει πολύ υπομονή. Εγώ προσωπικά είπα ότι αν δεν τα καταφέρω και με τα τρεις βλαστοκυστες που έχουν απομείνει θα προχωρήσω σε δωρεά και ο Θεός να βάλει το χέρι του .... Είναι καθαρά δική σου απόφαση ούτως ή άλλως μέσα σου μεγαλώνει δικό σου παιδάκι θα είναι. Σκέψου τ όλα καλά συζητε σου και με τον άντρα σου και πάρτε την απόφαση, απλά πάνω από όλα σκέψου εσένα. 

Έχεις καλή ΑΜΗ θα τα καταφέρεις!!! το 1,1 είναι πολύ καλό, για αυτό και έκανες 4 βλαστοκύστες. Τα όρια είναι δικά σας και τα ορίζετε εσείς. Είσαι 43 έχεις χρόνο ακόμα και θα τα καταφέρετε είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον!!

Αν έχετε κάνει και τις απαραίτητες εξετάσεις να αποκλείσετε και άλλα ενδεχόμενα. είναι σύνηθες λόγω ηλικίαςνα ρίχνουν όλο το βάρος στα έμβρυα!

Με το καλό η επόμενη σας προσπάθεια!!

2 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

καλησπέρα σας, πρώτη ανάρτησή μου κι ελπίζω να έχω επιλέξει το σωστό θέμα. εύχομαι ολόψυχα σε όλες, με όποιον τρόπο κι αν προσπαθείτε να καταφέρετε να αποκτήσετε το μωράκι που τόσο επιθυμείτε! είμαι στα 43, τα τελευταία χρονια με προσπάθειες φυσιολογικής σύλληψης χωρις αποτέλεσμα, στα 40 ελεγξαμε πρώτη φορά την ΑΜΗ και ηταν πολυ χαμηλή (και ολο πεφτει), έκτοτε πολυποδες στη μητρα-αφαιρεση- επανεμφανιση σε αλλο σημειο- αφαιρεση, εδω κι ενα χρονο με αδενομυωση μήτρας κι αιμορραγιες και μια υστεροσκοπηση + τοποθετηση mirena. είχαμε πει με το γιατρό ότι μόλις στρωσει το θέμα με τις αιμορραγιες θα ξεκινούσα πρώτη προσπάθεια με εξωσωματικη. έκανα ξανα ορμονικο ελεγχο (όλα καλα) ΑΜΗ ακόμα πιο χαμηλή 0,35 και μου λέει ο γιατρός..έχεις ένα ποσοστό στο 3% με δικά σου ωάρια. οι ωοθήκες δε φαίνονται να έχουν ωάρια..είσαι μεγάλη και είναι μεγάλος ο κίνδυνος για κάποιο σύνδρομο. έχω καλύτερες πιθανότητες με δοτρια. αισθάνομαι υπερβολικά πιεσμενη ,αγχωμενη, μπερδεμένη και τόσο λυπημένη! είχε κάποια παρόμοια εμπειρία? μια συμβουλή, μια γνώμη.. όλα δεκτά. συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. σας ευχαριστώ 

Δεν χάνεις κάτι στο να προσπαθήσεις με δικά σου, αλλά θέλει πολύ υπομονή, ίσως σταθείς με την πρώτη τυχερή και δεν ταλαιπωρηθείς καθόλου.

Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια. Δικό σου παιδί θα είναι, με ή όχι δικά σου ωάρια. Την κοιλίτσα σου θα κλωτσάει, την μυρωδιά σου θα ψάχνει και με την φωνούλα σου θα ηρεμεί. 

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και μην είσαι λυπημένη, η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ 💗

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...