Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Εύχομαι να μην πήγαινε σε μένα αυτό 🤣 

Κοίταξε λίγο επειδή είμαστε μεγάλες γυναίκες καμιά φορά και το πώς θα γράψεις κάτι ή ακόμη και το πώς θα το πεις μπορεί λόγω επιβεβαρημενου ψυχολογικού κλίματος κάποια να το πάρει στραβά κάποια να μιλήσει λάθος άθελά της ,ανθρώπινο είναι ..τα συναισθήματα σε τέτοιες καταστάσεις ειναι σαν ορμονικές διαταραχές🙃

Να σου πω μια εμπειρία;είχα ένα ζευγάρι φίλους από εξωτερικό που για χρόνια τους φιλοξενούσα γιατί ερχόντουσαν εδώ για εξωσωματική ,κάθε φορά η γυναίκα σε μεγάλους μήνες 5,7 μηνών απέβαλε ,μιλάμε για χρόνια προσπάθεια και ήταν καταβεβλημένο το ζευγάρι,χρήματα είχαν πολλά να το στηρίξουν οπότε συνέχιζαν ...κάθε φορά που ερχόντουσαν ένιωθα παρά πολύ άσχημα επειδη είχα παιδιά δηλαδή πιεζομουν ψυχολογικά δεν ήξερα πως να συμπεριφερθω και αισθανομουν πόσο άδικο είναι αυτή η γυναίκα που τόσο πολύ το ποθεί να μην έχει ενα δικό της μωρό ...και όταν με κοίταζε αισθανομουν αυτό ότι το νιώθει και για μένα ήταν άδικο...

Προσευχομουν να τα καταφέρει  μέσα από την καρδιά μου, τελικά στα πενήντα της χρόνια μετά από τεράστιο Γολγοθά ,προεκλαμψία ,θέμα με καρδιά,αύξηση βάρους και άλλα τόσα τα κατάφερε με δοτρια ,δεν τα είχαν παρατήσει ποτέ και τα κατάφεραν τελικά.

Όσο για την υιοθεσία που αναφέρθηκε παραπάνω είναι ένα άλλο δύσκολο κομμάτι δεν είναι τόσο εύκολο είχα φίλους ζευγάρι που περίμεναν 20 χρόνια στο τέλος όταν έφτασε η σειρά τους δεν είχαν κουράγιο και είπαν δώστε το στο επόμενο ζευγάρι εμείς γεράσαμε τουλάχιστον ας το πάρει ένα ζευγάρι νεότερο να το μεγαλώσει.

Όχι δεν πήγαινε σε εσένα. Σε σχέση με τα παιδιά μιλάω από την έξω ζωή, από επαφές με συγγενείς φίλους και απλά περαστικούς. 😬 

3 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Με βρισ

Με βρίσκεις απόλυτα  σύμφωνη! Αυτό που θέλω να πω ..

1/και εγω διάβασα πρόσφατα οτι γνωρίζουν 50αρες με φυσική σύλληψη!!! Όχι ότι δε γίνεται  αλλά πως γίνεται  να λες γνωρίζω? Ήσουν μπροστά?? Εδώ δε λένε την ετ θα πούνε την δότρια?

2/έχω κ εγώ γνωστή που δεν λέει καν ότι έκανε εξωσωματική..ότι τι?

3/ειμαι στο φόρουμ αρκετά χρόνια  και να πω ότι και ιατρικά η διαδικασία της δότριας δεν έχει ηλικία..ναι οι περισσότερες είναι 40++ αλλά ξέρετε πόσες  30αρες το έκαναν ?

5/αυτό με τη θρησκεία  είναι τόσο λάθος..σωστά λες ότι κανονικά  οι θρησκοληπτοι δεν δέχονται ούτε την ετ..ΑΛΛΑ πρόσφατα πήγα για εξομολόγηση και λέω στον πάτερ ξέρω ότι είστε κατά της δότριας και μου απαντάει αν ο θεος είναι κατά δε θα αφήσει το έμβρυο  να προχωρήσει όπως δεν έχει αφήσει και τις προηγούμενες  φορές..  οπότε είναι άλλο οι θρησκοληπτοι, άλλο ο Θεός και η θρησκεία..

Λες και βρήκε κάποιος γραμμένο στα Ευαγγελία για την εξωσωματική και τις δωρεές. Κύριε των δυνάμεων! Και εδώ τον Χριστό βάζουν μπροστά.  

Για την πρώτη σου παρατήρηση... γελάω με δάκρυα 😂 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...