Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

4 hours ago, kate82 said:

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

2 hours ago, LeneL said:

Καλησπέρα! Ξέρεις αν θα κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό; Εγώ ας πούμε, που πήγα σε τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα προετοιμασία την 21 πρώτη μέρα του προηγούμενου κύκλου, όπου μου έκαναν μια ένεση ( είναι γνωστή, αλλά δε θυμάμαι τώρα ποια είναι γιατί έχουν περάσει και δυόμισι χρόνια)για καταστολή των ορμονών μου. Μετά πήρα dyphaston για να έρθει περίοδος και μετά ξεκίνησε η προετοιμασία του ενδομητρίου με χάπια. Στο ενδιάμεσο έκανα και κάποιους υπερήχους για να δούμε το ενδομήτριο και είχα κάνει ετ 17-18 μέρα του κύκλου..

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις κορίτσια 💕

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Πόσα να αντέξω πια; μετά από 4-5 χρόνια προσπαθειών με κάθε πιθανό τρόπο...

3/2 1η εμβρυομεταφορά με δωρεά ωαρίου, 5 ημερών βλαστοκύστη. 12/2 β χοριακή 44 δεύτερη σήμερα παλι 44...

ο γιατρός ζήτησε επανάληψη αύριο αλλά μου είπε πως οι ελπίδες του είναι λίγες.

τι γίνεται τώρα;;

πρίν από 22 λεπτά , LioPh79 είπε:

Πόσα να αντέξω πια; μετά από 4-5 χρόνια προσπαθειών με κάθε πιθανό τρόπο...

3/2 1η εμβρυομεταφορά με δωρεά ωαρίου, 5 ημερών βλαστοκύστη. 12/2 β χοριακή 44 δεύτερη σήμερα παλι 44...

ο γιατρός ζήτησε επανάληψη αύριο αλλά μου είπε πως οι ελπίδες του είναι λίγες.

τι γίνεται τώρα;;

Κορίτσι μου μήπως να πας και σε κανένα άλλο μικροβιολογικο ??

Just now, kate82 είπε:

Κορίτσι μου μήπως να πας και σε κανένα άλλο μικροβιολογικο ??

στο μικροβιολογικό που πήγα είναι πολύ δικός μου άνθρωπος. η αδερφή μου. λές όμως; τι μπορεί να έχει γίνει;

έχει παγώσει το αίμα μου. ίσως πάω το απόγευμα και αλλού έτσι για την σιγουριά.

πρίν από 20 λεπτά , LioPh79 είπε:

στο μικροβιολογικό που πήγα είναι πολύ δικός μου άνθρωπος. η αδερφή μου. λές όμως; τι μπορεί να έχει γίνει;

έχει παγώσει το αίμα μου. ίσως πάω το απόγευμα και αλλού έτσι για την σιγουριά.

Να πας κορίτσι μου και σε άλλο, πότε δεν ξες με τα μηχανήματα τι γίνεται 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Να πας κορίτσι μου και σε άλλο, πότε δεν ξες με τα μηχανήματα τι γίνεται 

δεν ξέρω απο που να κρατηθώ. ήμουν πολύ σίγουρη

σαν αγρίμι στο κλουβί είμαι τώρα

Κάπου εδώ στα 45 μου, εγκαταλείπω . Εδώ και 4,5 χρόνια πάλεψα με κάθε πιθανότητα. Παρακολούθηση με κλομιφαινη για 4 κύκλους, δύο σπερματεγχυσεις (ήταν  τα μεγαλύτερα λάθη που ίσως και να με πήγαν πολύ πίσω), 1 εξωσωματική με ένα ωάριο σχεδόν φυσικός κύκλος, τέσσερις ωοληψιες με συλλογή ωαρίων γονιμοποίηση με πολύ καλά ποσοστά,  τρεις βλαστοκυστες για προεμφυτευτικό, μια ωοληψια και μεταφορά σε φυσικό κύκλο με τρεις βλαστοκυστες. Και με πολύ πίστη και ευγνωμοσύνη  έφτασα στην δωρεά. Καμία εγκυμοσύνη. Εύχομαι σε όλες να μην έχετε ούτε μια μέρα αναμονής ακόμα  σε αυτήν την περιπέτεια! ❤️

• Λυπημένη/-ος 10

2 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

Κάπου εδώ στα 45 μου, εγκαταλείπω . Εδώ και 4,5 χρόνια πάλεψα με κάθε πιθανότητα. Παρακολούθηση με κλομιφαινη για 4 κύκλους, δύο σπερματεγχυσεις (ήταν  τα μεγαλύτερα λάθη που ίσως και να με πήγαν πολύ πίσω), 1 εξωσωματική με ένα ωάριο σχεδόν φυσικός κύκλος, τέσσερις ωοληψιες με συλλογή ωαρίων γονιμοποίηση με πολύ καλά ποσοστά,  τρεις βλαστοκυστες για προεμφυτευτικό, μια ωοληψια και μεταφορά σε φυσικό κύκλο με τρεις βλαστοκυστες. Και με πολύ πίστη και ευγνωμοσύνη  έφτασα στην δωρεά. Καμία εγκυμοσύνη. Εύχομαι σε όλες να μην έχετε ούτε μια μέρα αναμονής ακόμα  σε αυτήν την περιπέτεια! ❤️

Καλησπέρα  κορίτσι μου.. δεν έχω λόγια να σου πω..και σίγουρα θελει δύναμη η απόφαση του να σταματήσει κάποιος χωρίς αποτέλεσμα..σίγουρα δεν γνωρίζω  τα οικονομικά  σας και τις ψυχικές δυνάμεις σας..απλά θα ήθελα να σου γράψω ότι κάθε προσπάθεια  σου ήταν διαφορετική μη τις συγκρίνεις.. και γνωρίζω  κοπέλες από εδώ μέσα που τα κατάφεραν με τη δεύτερη  δοτρια..αφού άλλαξαν φυσικά κάποιες παραμέτρους..δύσκολη ώρα τώρα για τέτοιες αποφάσεις..πάρτε το χρονο σας και όποια απόφαση πάρετε θα είναι η καλύτερη και για τους 2 σας. .

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

Κορίτσι μου όσο δύσκολο Κ αν είναι να μην έχεις πίκρα. Να κοιτάξεις τον εαυτό σου την ζωή σου να έχεις καλή υγεία Κ να ζήσεις ξένοιαστη.. ακόμα Κ να αποφάσεις κάτι άλλο αργότερα υπάρχει χρόνος. Αλλά να θυμάσαι ότι η ζωή σου Κ η υγεία σου είναι αναντικατάστατες Κ πολύτιμες ! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 11/2/2025 at 5:04 ΜΜ, Nels είπε:

Το ιατρείο του είναι στο Ψυχικο, εκεί κάνει τα πρώτα ραντεβού του, τους υπερηχους κλπ. Η κλινική στην οποία κάνει πλεον τις ωοληψιες-εμβρυομεταφορες και λοιπές χειρουργικές πράξεις είναι το Ιασω. Εγώ ειχα κάνει εξωσωματικη πέρυσι μαζί του επιτυχώς με δικά μου ωαρια αλλά ξέρω ότι έχει πολύ κόσμο και με δωρεά, γενικά είναι εξαιρετικος επιστήμονας και ειλικρινής.

Χαίρομαι πολύ που πήγες καλά με Τσιρι...η.  Επειδή και εγώ θα ξεκινήσω στον ίδιο γιατρό μπορείς να  μου πεις τί πρωτόκολλο ακολούθησες; αν έκανες βλαστοκύστες-προεμφυτευτικό και πόσα μετέφερες; Έχω και εδώ τα δικά μου διλήμματα για το πώς θα προχωρήσω μια και είμαι πάνω από 40... Ευχαριστώ.

1 hour ago, Bubble24 είπε:

Χαίρομαι πολύ που πήγες καλά με Τσιρι...η.  Επειδή και εγώ θα ξεκινήσω στον ίδιο γιατρό μπορείς να  μου πεις τί πρωτόκολλο ακολούθησες; αν έκανες βλαστοκύστες-προεμφυτευτικό και πόσα μετέφερες; Έχω και εδώ τα δικά μου διλήμματα για το πώς θα προχωρήσω μια και είμαι πάνω από 40... Ευχαριστώ.

Στην 1η εξωσωματικη στα 41 έκανα βραχυ πρωτοκολο με puregon και είχαμε 3 καλές βλαστοκυστες, βάλαμε τις 2, έμεινα μεν έγκυος αλλά ήταν παλινδρομη λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιων. Τον επόμενο χρόνο έκανα ένα πρωτοκολο κάτι μεταξύ μακρύ και βραχυ, νομίζω ΜΑΠ το έλεγε αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Επειδθ είχαμε 5 βλαστοκυστες συν 1 αυτή που είχε μείνει από τον προηγούμενο κύκλο, τις έστειλα για προεμφυτευτικο και τελικά μια ήταν μόνο υγιής και είμασταν τυχεροί που πήγαν όλα καλά και έχουμε το αγοράκι μας. Εμάς το θέμα μας που οδηγηθηκαμε σε εξωσωματικη ήταν ασθενοτερατοσπερμια αλλά και λόγω ηλικίας μου ανεμενομενο ήταν και οι αρκετές χρωμοσωμικες ανωμαιλιες. Εσένα τι σου προτεινε?

3 ώρες πρίν, Nels είπε:

Στην 1η εξωσωματικη στα 41 έκανα βραχυ πρωτοκολο με puregon και είχαμε 3 καλές βλαστοκυστες, βάλαμε τις 2, έμεινα μεν έγκυος αλλά ήταν παλινδρομη λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιων. Τον επόμενο χρόνο έκανα ένα πρωτοκολο κάτι μεταξύ μακρύ και βραχυ, νομίζω ΜΑΠ το έλεγε αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Επειδθ είχαμε 5 βλαστοκυστες συν 1 αυτή που είχε μείνει από τον προηγούμενο κύκλο, τις έστειλα για προεμφυτευτικο και τελικά μια ήταν μόνο υγιής και είμασταν τυχεροί που πήγαν όλα καλά και έχουμε το αγοράκι μας. Εμάς το θέμα μας που οδηγηθηκαμε σε εξωσωματικη ήταν ασθενοτερατοσπερμια αλλά και λόγω ηλικίας μου ανεμενομενο ήταν και οι αρκετές χρωμοσωμικες ανωμαιλιες. Εσένα τι σου προτεινε?

Να σας ζήσει!!! Εμένα μου πρότεινε συνδυασμό arvekap, gonal & merriofert. Δεν ξέρω πώς λέγεται.. Να πάμε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό έλεγχο. Και σε εμάς το θέμα είναι ανδρικός παράγοντας (χάσαμε χρόνια προσπαθώντας και ακούγοντας τον παλιό μου γιατρό.. που μας έλεγε να προσπαθήσουμε παρά την ηλικία τη δική μου και την κακή εικόνα του σπερμοδιαγραμματος, στην κοινή μας έκαψε..). Έχω ήδη 4 έμβρυα 3 ημερών από το παλιό κέντρο και ό,τι προκύψει με τσίρ…τη. Αυτά θα τα βάλω ανά δύο (μου πρότεινε να τα βάλω και τα 4 όλα μαζί αλλά φοβάμαι..). Έχω χαμηλή ΑΜΗ αλλά γενικά καλές ορμόνες και ενδομήτριο…Επεισης μου είπε για υστεροσκόπηση για να εξασφαλιστεί ότι όλα είναι οκ όπως φαίνονται..

3 ώρες πρίν, Nels είπε:

Από πόσα ωοθυλάκια και ωάρια έκανες βλαστοκύστες; Εγώ έχω 8 ωοθυλάκια σε κάθε κύκλο στην αρχή..

... καλημέρα

όπως καταλαβαίνετε ηρέμησα και κυνηγάω το όνειρο μου ξανά 🙈

έχουμε άλλες δύο βλαστοκύστες , σίγουρα θα προχωρήσουμε σε μεταφορά και προσεύχομαι να είναι τυχερές !

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 5

Διαβάζω τις τελευταίες μέρες, δυστυχώς εδώ μέσα στο Cafe - όχι στο θέμα  της δωρεάς , γυναίκες που ψάχνουν βοήθεια και πληροφορίες για εγκυμοσύνες, εξετάσεις κλπ, να μιλάνε με περίεργο υποτιμητικό  κακό ύφος για την δωρεά ωαρίων. Ότι "α πα πα πα εγώ αυτό ποτέ, ιου" Πόσο με στεναχωρουν αυτά που διαβάζω. Λίγο προσοχή στον τρόπο έκφρασης δεν βλάπτει. Ολόκληρες γυναίκες βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Υπάρχουν εδώ μέσα και έξω στον κόσμο,  άλλες γυναίκες που για χίλιους δύο λόγους έφτασαν σε αυτό τον τρόπο θεραπείας και τα μωρά τους τα αγαπάνε πολύ.

• Μου αρέσει 9
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...