Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Αχ βρε κοπέλα μου, ολη μέρα περιμένω τα νέα σου! Ίσως είναι νωρίς και να έγινε αργότερα η εμφύτευση! Ακόμη υπάρχει ελπίδα! Εύχομαι να πάρει τα πάνω της!!!

Εγώ έκανα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και βρέθηκε ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη. Ο μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος. Γιατί υπάρχουν και άλλοι. 

Έκανα και καμπύλη ζαχαρου και ινσουλίνη και αντισώματα ινσουλίνης αλλά δεν λέει πουθενά για αντίσταση ινσουλίνης για αυτό ρωτάω μήπως είναι η εξέταση των αντισωμάτων και όταν είναι θετικά έχεις αντίσταση δεν ξέρω 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

4 hours ago, kate82 said:

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

2 hours ago, LeneL said:

Καλησπέρα! Ξέρεις αν θα κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό; Εγώ ας πούμε, που πήγα σε τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα προετοιμασία την 21 πρώτη μέρα του προηγούμενου κύκλου, όπου μου έκαναν μια ένεση ( είναι γνωστή, αλλά δε θυμάμαι τώρα ποια είναι γιατί έχουν περάσει και δυόμισι χρόνια)για καταστολή των ορμονών μου. Μετά πήρα dyphaston για να έρθει περίοδος και μετά ξεκίνησε η προετοιμασία του ενδομητρίου με χάπια. Στο ενδιάμεσο έκανα και κάποιους υπερήχους για να δούμε το ενδομήτριο και είχα κάνει ετ 17-18 μέρα του κύκλου..

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις κορίτσια 💕

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...