Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Maraki S. είπε:

Μπεμπεδόσκονη... Παγωτίνια... έκλαψα από τα γέλια, να'σαι καλά! Ότι καλύτερο άκουσα σήμερα! Κορίτσια βλέπω να μπαίνουμε φουλ σε εορταστικό κλίμα! Έχω ξεσηκωθεί και εγώ με τα νέα όλων και εύχομαι να προλάβω να κάνω την επόμενη έμβρυομεταφορά πριν τις γιορτές έτσι για το feeling! ☺️ Περιμένω περίπου στις 22 τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα και να δούμε.. εν τω μεταξύ πρέπει να αδιαθετήσω αύριο μεθαύριο κανονικά... ξέρετε πόσες μέρες περίπου είναι η προετοιμασία για έμβρυομεταφορά κατεψυγμένων που δεν έχει μέσα την διέγερση για ωοληψία; κάθομαι και υπολογίζω σαν ψυχακι και εγώ..

Γύρω στις 12 μέρες πάνω κάτω.Με το καλό 😊🥰

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Mado10 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! 
Εύχομαι να στε όλες καλα! Επανέρχομαι μετά από λίγο καιρό με 2 απορίες..

μπηκα στην 21η εβδομάδα κ χτες έκανα την β’ επιπέδου.. όλα είναι πολύ καλα! Είχα κάνει κ το nipt κ τε αποτελέσματα επίσης ήταν πολύ καλά. Ο γιατρός απλά δεν μπορεί να πάρει θέση για αμνιοπαρακέντηση. Από τη μια μου λέει με δωρεά από 24 χρόνων κ με τόσες καλές εξετάσεις γιατί να πάρω το ρίσκο. Από την άλλη δεν μπορεί να αποφασίσει για μένα και λογικό.. όσες είστε από δωρεά κ είχατε καλές εξετάσεις κάνατε;

και μια ακόμα ερώτηση για τις ασφαλιστικές..δεν έχω ενημερώσει ακόμα την ασφάλεια υγείας μου και αναριωτιεμαι αν πρέπει να ενημερωσω ότι η εγκυμοσύνη είναι από δωρεά; Γνωρίζετε; Είναι συγγενής μου ο ασφαλιστής κ επειδή δεν το έχουμε πει  για την δωρεά δεν θα ήθελα να μαθευτεί. Μπορεί να ναι κουλό αυτό που ρωτάω αλλα από περιέργεια 😁

Δεν γνωρίζω αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να γνωρίζει η ασφαλιστική σου ,θεωρώ 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 24 λεπτά , Mado10 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! 
Εύχομαι να στε όλες καλα! Επανέρχομαι μετά από λίγο καιρό με 2 απορίες..

μπηκα στην 21η εβδομάδα κ χτες έκανα την β’ επιπέδου.. όλα είναι πολύ καλα! Είχα κάνει κ το nipt κ τε αποτελέσματα επίσης ήταν πολύ καλά. Ο γιατρός απλά δεν μπορεί να πάρει θέση για αμνιοπαρακέντηση. Από τη μια μου λέει με δωρεά από 24 χρόνων κ με τόσες καλές εξετάσεις γιατί να πάρω το ρίσκο. Από την άλλη δεν μπορεί να αποφασίσει για μένα και λογικό.. όσες είστε από δωρεά κ είχατε καλές εξετάσεις κάνατε;

και μια ακόμα ερώτηση για τις ασφαλιστικές..δεν έχω ενημερώσει ακόμα την ασφάλεια υγείας μου και αναριωτιεμαι αν πρέπει να ενημερωσω ότι η εγκυμοσύνη είναι από δωρεά; Γνωρίζετε; Είναι συγγενής μου ο ασφαλιστής κ επειδή δεν το έχουμε πει  για την δωρεά δεν θα ήθελα να μαθευτεί. Μπορεί να ναι κουλό αυτό που ρωτάω αλλα από περιέργεια 😁

Γειά σου κορίτσι μου!!χαίρομαι που ήταν καλή η β επιπέδου σου...γιατί αναρωτιέσαι για αμνιοπαρακεντηση αφού όλες οι εξετάσεις σου είναι καλές??σε ανησυχεί κάτι??εγώ  αν πρώτα ο Θεός είναι καλή και η β επιπέδου μου ούτε το σκέφτομαι...ούτε μου το ανέφερε καθόλου ο γιατρός...για αυτό αναρωτιέμαι γιατί σε προβληματίζει εσένα??

Από όσο ξέρω για την ασφαλιστική δεν τους ενδιαφέρει για τη δωρεά.. δεν αλλάζει κάτι..

38 minutes ago, *Vasoula said:

Γειά σου κορίτσι μου!!χαίρομαι που ήταν καλή η β επιπέδου σου...γιατί αναρωτιέσαι για αμνιοπαρακεντηση αφού όλες οι εξετάσεις σου είναι καλές??σε ανησυχεί κάτι??εγώ  αν πρώτα ο Θεός είναι καλή και η β επιπέδου μου ούτε το σκέφτομαι...ούτε μου το ανέφερε καθόλου ο γιατρός...για αυτό αναρωτιέμαι γιατί σε προβληματίζει εσένα??

Από όσο ξέρω για την ασφαλιστική δεν τους ενδιαφέρει για τη δωρεά.. δεν αλλάζει κάτι..

Γεια σου κ εσένα! 
Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

πρίν από 4 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Για το θέμα της αμνιοπαρακέντησης είναι καθαρά δικό σου θέμα όπως θα έκανες γενικά δεν έχει σημασία η δωρεά . Όπως νιώθεις εσύ πιο καλά. 

Όσο για τις ασφάλειες καλέ τι να ρωτήσουν πως σου ήρθε αυτή η απορία? 

πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Διαφημίσεις

1 hour ago, linaa said:

Για το θέμα της αμνιοπαρακέντησης είναι καθαρά δικό σου θέμα όπως θα έκανες γενικά δεν έχει σημασία η δωρεά . Όπως νιώθεις εσύ πιο καλά. 

Όσο για τις ασφάλειες καλέ τι να ρωτήσουν πως σου ήρθε αυτή η απορία? 

Χαχα έλα ντε! ☺️ 

επειδη μάλλον αυτοί ρωτάνε τα πάντα..είπα μήπως! 

48 minutes ago, *Vasoula said:

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μάλλον δεν θα μπω..κ ο γιατρός προς τα εκεί πάει απλά δεν θέλει να πάρει θέση και λογικο..

Εσυ σε τι φάση είσαι; Θα κανεις nipt? 

2 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...