Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Δευτέρα πρωί θα κάνω τη χοριακη να τελειώσει κι αυτό το μαρτύριο να κόψω τα φάρμακα να αδιαθετησω. Κακά τα ψέμματα πουθενά δεν έχω διαβάσει να έχει συμβεί να πέφτει έτσι η χοριακη από αποβολή του ενός μόνο από τα έμβρυα, εγώ θα είμαι η πρώτη? Εν τω μεταξύ ο, τι ψιλό συμπτώματα είχα έφυγαν κι αυτά. 

Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου είναι πολύ μπερδεμένα. Από τη μια είναι λυτρωτικο να πω τέλος και να κλείσει ολοκληρωτικά το κεφάλαιο 2ο παιδί και από την άλλη σκέφτομαι μήπως το μετανιώσω. Είναι και το οικονομικό μεγάλο θέμα. Ίσως πρέπει να ρωτήσω τους εμβρυολογους τι πιθανότητες δίνουν σε τέτοιες βλαστοκυστες από τις επιτυχίες ή όχι που έχουν καταγραφεί και μετά να αποφασίσουμε. Για μικρόβια τι άλλο να δω όταν οι γιατροί μου λένε ότι είμαι οκ? 

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Malntalia είπε:

Δεν είναι όλα τα κέντρα  ή ολοι οι γιατροί έτσι...το ζευγάρι εχει δικαίωμα  να μαθει όσα θέλει  να μάθει.. εδώ αν διαβασει κάποιος τις 1800 σελίδες θα δει ότι γυναίκες ζητούσαν μέχρι και πανεπιστημιακη εκπαίδευση στη δοτρια..υπάρχουν γυναίκες-ζευγάρια  που θέλουν να τα ελέγχουν-ξερουν όλα.. υπάρχουν ζευγάρια  που αφήνονται στο γιατρο τους..

Καλά εννοείτε ο καθένας χειρίζεται το συγκεκριμένο θέμα όπως νιώθει αυτός, και εγώ ίσως να ήθελα να μάθω τα πάντα ίσως όμως όχι. Ανάλογα τι να πω ...δεν υπάρχει σωστό και λάθος 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

6 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Δεν είναι όλα τα κέντρα  ή ολοι οι γιατροί έτσι...το ζευγάρι εχει δικαίωμα  να μαθει όσα θέλει  να μάθει.. εδώ αν διαβασει κάποιος τις 1800 σελίδες θα δει ότι γυναίκες ζητούσαν μέχρι και πανεπιστημιακη εκπαίδευση στη δοτρια..υπάρχουν γυναίκες-ζευγάρια  που θέλουν να τα ελέγχουν-ξερουν όλα.. υπάρχουν ζευγάρια  που αφήνονται στο γιατρο τους..

Και φυσικά  δεν παίρνω  θέση ποιο είναι  πιο σωστό..αλλά σίγουρα  πρέπει  να έχουμε το δικαίωμα  της επιλογής..

Σαφέστατα και πρέπει να το έχουμε. 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

On 28/10/2024 at 11:43 ΠΜ, Malntalia είπε:

Και φυσικά  δεν παίρνω  θέση ποιο είναι  πιο σωστό..αλλά σίγουρα  πρέπει  να έχουμε το δικαίωμα  της επιλογής..

εχω μπερδευτει πολυ εγω παντως... εμας μας ειπαν στο κεντρο, οτι πλεον στην Ελλαδα, η δωρεα γίνεται μονο ανωνυμα. Και οτι κανουν ταιριασμα χαρακτηριστικων κλπ. Ουτε φωτογραφιες, ουτε βιογραφικα! Ουτε εγω ξερω ποιο ειναι σωστο αλλα θα ηθελα να γνωριζω τις επιλογες μας.

Επισης, επειδη δεν εχουμε περασει απο τη διαδικασία απλης IVF, αλλα τωρα σκεφτομαστε IVF με δοτρια, θα ηθελα να ξερω με ποσες προσπαθειες μπορει ολο αυτο να πετυχει.. μια φιλη μου που δουλευει στο ΓΝΣΙΣ μου ειπε να βαλω στο μυαλο μου 25%..τοσο λιγο?  

1 ώρα πρίν, siba είπε:

εχω μπερδευτει πολυ εγω παντως... εμας μας ειπαν στο κεντρο, οτι πλεον στην Ελλαδα, η δωρεα γίνεται μονο ανωνυμα. Και οτι κανουν ταιριασμα χαρακτηριστικων κλπ. Ουτε φωτογραφιες, ουτε βιογραφικα! Ουτε εγω ξερω ποιο ειναι σωστο αλλα θα ηθελα να γνωριζω τις επιλογες μας.

Επισης, επειδη δεν εχουμε περασει απο τη διαδικασία απλης IVF, αλλα τωρα σκεφτομαστε IVF με δοτρια, θα ηθελα να ξερω με ποσες προσπαθειες μπορει ολο αυτο να πετυχει.. μια φιλη μου που δουλευει στο ΓΝΣΙΣ μου ειπε να βαλω στο μυαλο μου 25%..τοσο λιγο?  

Δεν παρακολουθω πληρως τον νομο.. αλλα νομιζω ο τελευταιος επιτρεπει και επωνυμες δοτριες..αλλα δεν γνωριζω την διαδικασια..γτ δεν ηθελα επωνυμα εγω..

κοιταξε.. αν γινουν ολα σωστα σιγουρα θα πας με θετικα ποσοστα.. δεν ξερω αν εχουν σημασια τα ποσοστα.. να εχεις ελεγξει πληρως τον συζυγο, μητρα και σου μενει η δοτρια.. αλλα πανακεια δεν ειναι.. εμενα πχ η πρωτη δοτρια δεν ηταν καλη..ειχαμε 4 εμβρυα και δεν πετυχαμε, ουτε η αλλη μιση κοπελα πετυχε.. και τωρα ειμαι στην αναμονη για τη δευτερη..100% επιτυχια δεν υπαρχει..αλλα μπορεις να το ελεγξεις οσο περισσοτερο μπορεις

1 ώρα πρίν, Malntalia είπε:

Δεν παρακολουθω πληρως τον νομο.. αλλα νομιζω ο τελευταιος επιτρεπει και επωνυμες δοτριες..αλλα δεν γνωριζω την διαδικασια..γτ δεν ηθελα επωνυμα εγω..

κοιταξε.. αν γινουν ολα σωστα σιγουρα θα πας με θετικα ποσοστα.. δεν ξερω αν εχουν σημασια τα ποσοστα.. να εχεις ελεγξει πληρως τον συζυγο, μητρα και σου μενει η δοτρια.. αλλα πανακεια δεν ειναι.. εμενα πχ η πρωτη δοτρια δεν ηταν καλη..ειχαμε 4 εμβρυα και δεν πετυχαμε, ουτε η αλλη μιση κοπελα πετυχε.. και τωρα ειμαι στην αναμονη για τη δευτερη..100% επιτυχια δεν υπαρχει..αλλα μπορεις να το ελεγξεις οσο περισσοτερο μπορεις

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις και ευχομαι να βρεθει γρηγορα και να εχεις μια φανταστικη εγκυμοσυνη!

Τα 4 εμβρυα αντιστοιχουν σε 4 εξωσωματικες υποθετω.. εμας μας πιεζει ο χρονος και λογω ηλικιας και λογω επαγγελματος του συζυγου (λεπει 5 μηνες το χρονο).. μου φαινεται βουνο αλλα φανταζομαι αν ξεκινησεις παει μονο του (?)

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , siba είπε:

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις και ευχομαι να βρεθει γρηγορα και να εχεις μια φανταστικη εγκυμοσυνη!

Τα 4 εμβρυα αντιστοιχουν σε 4 εξωσωματικες υποθετω.. εμας μας πιεζει ο χρονος και λογω ηλικιας και λογω επαγγελματος του συζυγου (λεπει 5 μηνες το χρονο).. μου φαινεται βουνο αλλα φανταζομαι αν ξεκινησεις παει μονο του (?)

oxi 4..ειναι 2 εμβρυομεταφορες.. με τη λογικη οτι θα βαλεις 2..και εμενα ο συζυγος λειπει αρκετα..η αληθεια ειναι ειχε ερθει 3 μερες πριν την ωοληψια..και απορριψαμε μια δοτρια γιατι θα ελειπε ο συζυγος και δεν θα ειχε κανει επαναληπτικο dfi..οσο και αν εισαι μεχρι τα 54 εχεις χρονο..μην κανεις βιαστικες κινησεις.. να διαλεξεις κεντρο με καλο εμβρυολογικο, να εξετασεις φουλ το συζυγο και να εισαι σιγουρη οτι εχεις ελεγχει και εσυ..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, siba είπε:

Όπως στα λέει η @Malntalia ειναι...οσο για τα ποσοστά εμας με καλο σπερμα...καλη μητρα...ολα ελεγμένα....μικρή υγιης δοτρια...και τις καλυτερες συνθήκες δηλαδη..και μας είπε 50%... που είναι πολύ καλό ποσοστο...αλλά να τα ψάξεις όλα!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 2 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Μην στεναχωριεστε ίσως συμβούν και αυτά, φώτο από το εμβρυακή που σας έβαλαν έχετε??? Πάντως σίγουρα έγινε η διαδικασία καταλαβαίνω ότι η ψυχολογία είναι το Α και το Ω σ αυτό που κάνουμε αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι τ οποίο μπορείτε να κάνετε, δεν γνωρίζω μάλλον για να πω την αληθεια

11 ώρες πρίν, egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Τα αρχικά της  κλινικής η του γιατρού?

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Τα αρχικά της  κλινικής η του γιατρού?

Ας μην αναφερθω σ'αυτο, οποια θελει σε προσωπικο μηνυμα.

Παντως ειναι μεγαλη κλινικη με ηχηρο ονομα στο χωρο.

πρίν από 24 λεπτά , annoula_- είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Είμαι στην 10 ημέρα έμβρυομεταφορας 

Σήμερα στο σκούπισμα είχα βλέννη σαν ασπράδι αυγού 

Τι μπορεί να είναι ανχωθηκα

Είναι πολύ φυσιολογικά τα  παραπάνω υγρά κορίτσι μου λογω των φαρμάκων...μήπως βάζεις και κάποιο υπόθετο??έχεις κάνει χοριακή η σε αναμονή είσαι ακόμα?

πρίν από 26 λεπτά , annoula_- είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Είμαι στην 10 ημέρα έμβρυομεταφορας 

Σήμερα στο σκούπισμα είχα βλέννη σαν ασπράδι αυγού 

Τι μπορεί να είναι ανχωθηκα

Τίποτα δεν είναι μην αγχώνεσαι....με το καλό να έχεις μια θετική χωριακη 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...