Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , DespoinaT είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Φωτογραφίες είχες επειδή διάλεξες να είναι επώνυμα? Με το επώνυμα, τι ακριβώς ισχύει για το μέλλον?

Όχι...φωτογραφίες είχε μέσα το σαιτ που μπήκαμε να την επιλέξουμε...νομίζω πως όταν πηγαίνεις με δοτριες απο εδώ δε σου δίνουν φωτογραφίες...εκεί είναι η ανωνυμία...αλλά συγκεκριμένα από την ovobank που πήραμε εμείς (τραπεζα από Ισπανία) έχει μέσα τις φωτογραφίες από όλες τις δοτριες....επίσης νομίζω η τράπεζα της Κύπρου δεν έχει φωτογραφίες μέσα...

Τα στοιχεία όμως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και ομάδα αίματος και εξετάσεις κτλ κτλ στα δίνουν όλοι...δε γίνεται να επιλέξει άλλος τη δοτρια για εσένα...εσύ έχεις το τελευταίο λόγο!!!

Απλά εγώ λέω πως ένοιωσα μεγαλύτερη σιγουριά γιατί ας πούμε στο κέντρο που ήμουν με Ελληνίδα δοτρια μου βρήκαν  2 με τα χαρακτηριστικά μου και μου ειπαν θελεις μια από τις δύο??και δεν είχα πάρα πολλές λεπτομέρειες για αυτές...ενώ στη τράπεζα μπήκα και είδα από εκατοντάδες δοτριες και η καθεμία έχει και ένα φάκελο εξετάσεις όπως και γενεαλογικό δέντρο για ασθενείς κτλ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, DespoinaT είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Φωτογραφίες είχες επειδή διάλεξες να είναι επώνυμα? Με το επώνυμα, τι ακριβώς ισχύει για το μέλλον?

Το επώνυμα/ανώνυμα  ισχύει για εντός  Ελλάδος... αλλά δεν γνωρίζω ακριβως την διαφορά  γτ επέλεξα  ανώνυμα 

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Όχι...φωτογραφίες είχε μέσα το σαιτ που μπήκαμε να την επιλέξουμε...νομίζω πως όταν πηγαίνεις με δοτριες απο εδώ δε σου δίνουν φωτογραφίες...εκεί είναι η ανωνυμία...αλλά συγκεκριμένα από την ovobank που πήραμε εμείς (τραπεζα από Ισπανία) έχει μέσα τις φωτογραφίες από όλες τις δοτριες....επίσης νομίζω η τράπεζα της Κύπρου δεν έχει φωτογραφίες μέσα...

Τα στοιχεία όμως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και ομάδα αίματος και εξετάσεις κτλ κτλ στα δίνουν όλοι...δε γίνεται να επιλέξει άλλος τη δοτρια για εσένα...εσύ έχεις το τελευταίο λόγο!!!

Απλά εγώ λέω πως ένοιωσα μεγαλύτερη σιγουριά γιατί ας πούμε στο κέντρο που ήμουν με Ελληνίδα δοτρια μου βρήκαν  2 με τα χαρακτηριστικά μου και μου ειπαν θελεις μια από τις δύο??και δεν είχα πάρα πολλές λεπτομέρειες για αυτές...ενώ στη τράπεζα μπήκα και είδα από εκατοντάδες δοτριες και η καθεμία έχει και ένα φάκελο εξετάσεις όπως και γενεαλογικό δέντρο για ασθενείς κτλ..

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!

On 20/10/2024 at 6:04 ΜΜ, Malntalia είπε:

εμενα πιθανοτητες δεν μου εδωσε.. μας ειπαν ειναι τα εμβρυα καλα και κλπ και τις βαμθολογιες τους εννοειται

Ευχαριστώ για την απαντηση... Τι εννοεις βαθμολογιες? πριν την εμβρυομεταφορα τα βαθμολογουν? Υπαρχει περιπτωση να μη ειναι καλα υποθετω... κι αν συμβει κατι τετοιο ξαναπεριμενεις και ξαναπληρωνεις?

1 hour ago, siba είπε:

Ευχαριστώ για την απαντηση... Τι εννοεις βαθμολογιες? πριν την εμβρυομεταφορα τα βαθμολογουν? Υπαρχει περιπτωση να μη ειναι καλα υποθετω... κι αν συμβει κατι τετοιο ξαναπεριμενεις και ξαναπληρωνεις?

Συνήθως  σου λένε ενα χ πόσο, τα μισά σίγουρα που τα δίνεις στην ωοληψια  και τα υπόλοιπα  στην εμβρυοματεφορά.  Από τη μέρα της ωοληψίας θα ξέρεις αρχικά πόσα ωάρια  σιυ δώσανε, πόσα γονιμοποιηθηκαν μετα και στις 5 μέρες πόσες βλαστοκυστες  με τι βαθμολογία.. όπως σε κάθε εμβρυοματεφορά... τώρα δεν ξέρω τι γίνεται αν δεν μείνει βλαστοκυστη.. αλλά εγώ κε καλές βαθμολογίες δεν πετυχαμε με την πρώτη τη δότρια,  πρέπει να πληρώσω ξανά  και ξανά περιμένω. Δεν υπάρχει κάποια εγγύηση  ακόμα κ ΑΑ να βάλεις..

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, siba είπε:

Όπως και στην εξωσωματική τα ΑΑ είναι τα καλύτερα, υπάρχει καμία κοπέλα προς εμβρυομεταφορα ??

Γεια σας κορίτσια,

Θεσσαλονίκη είμαι και αναζητώ γιατρό που να το έχει με τη δωρεά ωαρίων.

Είναι κάποια κοπέλα που έχει πετύχει με δανεικά εδώ η ίδια η κάποια γνωστή της;

Οποία έχει κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό το κομμάτι την παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα

Σας ευχαριστω πολύ!

On 20/10/2024 at 7:47 ΜΜ, *Vasoula είπε:

Καλησπέρα. Με τρομάζει λίγο αυτό σα σκέψη, νομίζω δε θα το ήθελα. Με ενοχλεί ναι, που δεν έχω τον ιατρικό της φάκελο όμως νομίζω δε θα ήθελα να την δω. Θα την είχα συνέχεια στο νου μου πιστεύω. 

On 22/10/2024 at 1:12 ΜΜ, Malntalia είπε:

Συνήθως  σου λένε ενα χ πόσο, τα μισά σίγουρα που τα δίνεις στην ωοληψια  και τα υπόλοιπα  στην εμβρυοματεφορά.  Από τη μέρα της ωοληψίας θα ξέρεις αρχικά πόσα ωάρια  σιυ δώσανε, πόσα γονιμοποιηθηκαν μετα και στις 5 μέρες πόσες βλαστοκυστες  με τι βαθμολογία.. όπως σε κάθε εμβρυοματεφορά... τώρα δεν ξέρω τι γίνεται αν δεν μείνει βλαστοκυστη.. αλλά εγώ κε καλές βαθμολογίες δεν πετυχαμε με την πρώτη τη δότρια,  πρέπει να πληρώσω ξανά  και ξανά περιμένω. Δεν υπάρχει κάποια εγγύηση  ακόμα κ ΑΑ να βάλεις..

Συμφωνώ. Απέτυχα με άριστα και πέτυχα με κατώτερης ποιότητας. Είναι πολλοί οι παράγοντες. Η κόρη μου είναι υγιεστατη δόξα τω Θεώ.

• Μου αρέσει 2

ffpWp3.pngo85Jp3.png

1 ώρα πρίν, Thia1985 είπε:

Καλησπέρα. Με τρομάζει λίγο αυτό σα σκέψη, νομίζω δε θα το ήθελα. Με ενοχλεί ναι, που δεν έχω τον ιατρικό της φάκελο όμως νομίζω δε θα ήθελα να την δω. Θα την είχα συνέχεια στο νου μου πιστεύω. 

Συμφωνώ. Απέτυχα με άριστα και πέτυχα με κατώτερης ποιότητας. Είναι πολλοί οι παράγοντες. Η κόρη μου είναι υγιεστατη δόξα τω Θεώ.

Γειά σου βετεράνε! Μεγαλώσατε??2? 3? Είστε τώρα? Τι κάνει η κόρη?

1 ώρα πρίν, Thia1985 είπε:

Αν και  τώρα που το σκέφτομαι..λίγο λέω.. 4 ίσως  είστε..

Καλησπέρα!!!κοντά έπεσες. 3μιση και μας έχει τρελάνει. Χαχαχαχα. Το τι λέει μόνο το στόμα της.

On 20/10/2024 at 6:04 ΜΜ, Malntalia είπε:

Έχεις μιλησει με γιατρος ή καποιον ειδικό για τις σκέψεις σου? κατι μαλλον εχεις καταλαβει λαθος.. δεν αποφασιζει αλλος για εσενα..και θα ξερεις για την κοπελα..

Πλεον στην Ελλαδα μπορεις να χρησιμοποιησεις κάποια δοτρια είτε ανωνυμα ειτε επωνυμα.. την διαδικασια για την επωνυμη δεν τη γνωριζω..για την ανωνυμη να σου πω.. οτι ρωτησα και εμαθα οτι ηθελα/χρειαζομουν.. και οταν βρισκουν καποια κοπελα σου λενε ειναι ετσι και ετσι.. τη θελεις?οποτε εσυ αποφασιζεις.. Μέσω τράπεζας εξωτερικου δεν γνωριζω την διαδικασια αλλά απο αυτά που έχω διαβασει εδώ και εκει εχουν χαρακτηριστικα και προυποθεσεις..και φανταζομαι η καθε ληπτρια αποφασιζει ποια θα λάβει..

εμενα πιθανοτητες δεν μου εδωσε.. μας ειπαν ειναι τα εμβρυα καλα και κλπ και τις βαμθολογιες τους εννοειται

Κι εγώ είχα απορρίψει την πρώτη κοπέλα. Αλλά δε θυμάμαι τώρα γιατί. Γενικά έχω διαγράψει πολλά από το μυαλό μου. Και μετά μου βρήκαν άμεσα βέβαια. 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Το καταλαβαίνω αυτό που λες...εμένα μου δημιούργησε μια ασφάλεια που ήξερα πως είναι....είχα μεγαλύτερο άγχος στην πρώτη προσπάθεια που δεν είχα ιδέα...

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Το καταλαβαίνω αυτό που λες...εμένα μου δημιούργησε μια ασφάλεια που ήξερα πως είναι....είχα μεγαλύτερο άγχος στην πρώτη προσπάθεια που δεν είχα ιδέα...

Όπως νιώθει και αισθάνεται ασφάλεια ο κάθε ένας. Να σου πω την αλήθεια εγώ πια το έχω ξεχάσει, ειλικρινά σου μιλάω. Περνάει μόνο από το μυαλό μου όταν πχ τρώει κάποια νέα τροφή,  όταν έχει μέλισσες η σφίγγει κοντά, σε τέτοια πράγματα. Από φόβο μήπως υπάρχει κάτι που μπορεί να κινδυνεύσει. Και τώρα να το εκανα πάλι δε θα ήθελα να την δω. Μου φαίνεται, συγγνώμη για την έκφραση και χωρίς να παρεξηγηθώ διότι δε σημαίνει ότι είμαι σωστή...σα διαφήμιση προϊόντος...είχα δει μια εκπομπή στην Αμερική όπου θιγοταν το θέμα κι ήταν το πρώτο που μου χε έρθει στο μυαλό όταν μια γυναίκα κρατούσε το άλμπουμ με τις δοτριες. Είχα βέβαια και εμπιστοσύνη στον Σφακ.

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Thia1985 είπε:

Όπως νιώθει και αισθάνεται ασφάλεια ο κάθε ένας. Να σου πω την αλήθεια εγώ πια το έχω ξεχάσει, ειλικρινά σου μιλάω. Περνάει μόνο από το μυαλό μου όταν πχ τρώει κάποια νέα τροφή,  όταν έχει μέλισσες η σφίγγει κοντά, σε τέτοια πράγματα. Από φόβο μήπως υπάρχει κάτι που μπορεί να κινδυνεύσει. Και τώρα να το εκανα πάλι δε θα ήθελα να την δω. Μου φαίνεται, συγγνώμη για την έκφραση και χωρίς να παρεξηγηθώ διότι δε σημαίνει ότι είμαι σωστή...σα διαφήμιση προϊόντος...είχα δει μια εκπομπή στην Αμερική όπου θιγοταν το θέμα κι ήταν το πρώτο που μου χε έρθει στο μυαλό όταν μια γυναίκα κρατούσε το άλμπουμ με τις δοτριες. Είχα βέβαια και εμπιστοσύνη στον Σφακ.

Έχει μεγάλη σημασία αυτό...ίσως επειδή εγώ στην πρώτη προσπάθεια που δεν ήξερα την πάτησα και με κοροιδεψαν..ίσως για αυτό ένοιωσα ασφάλεια μετά που ήξερα τα πάντα για εκείνη..αλλά αυτό έχει το σημαντικό...να νοιώθει η κάθε κοπέλα σιγουρια...όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες!! 🥰

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Έχει μεγάλη σημασία αυτό...ίσως επειδή εγώ στην πρώτη προσπάθεια που δεν ήξερα την πάτησα και με κοροιδεψαν..ίσως για αυτό ένοιωσα ασφάλεια μετά που ήξερα τα πάντα για εκείνη..αλλά αυτό έχει το σημαντικό...να νοιώθει η κάθε κοπέλα σιγουρια...όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες!! 🥰

Καλημέρα κορίτσια χρόνια πολλά!!! 

Εγώ από γνωστή μου που γνωρίζω το θεμα δοτριας όταν είχε πάρει την απόφαση να προχωρήσει με δοτρια από το κέντρο έβαλαν το ζευγάρι να κάνει οοοολες τις εξετάσεις και μετά περίμεναν να βρεθεί συμβατή δοτρια με βάση των εξετάσεων τους και τα χαρακτηριστικά τους ,δεν τους έδωσαν τίποτα για να επιλέξουν ούτε γνώριζαν ποια ήταν ούτε καν πως ήταν... δεν ξέρω ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση και ποια όχι.

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια χρόνια πολλά!!! 

Εγώ από γνωστή μου που γνωρίζω το θεμα δοτριας όταν είχε πάρει την απόφαση να προχωρήσει με δοτρια από το κέντρο έβαλαν το ζευγάρι να κάνει οοοολες τις εξετάσεις και μετά περίμεναν να βρεθεί συμβατή δοτρια με βάση των εξετάσεων τους και τα χαρακτηριστικά τους ,δεν τους έδωσαν τίποτα για να επιλέξουν ούτε γνώριζαν ποια ήταν ούτε καν πως ήταν... δεν ξέρω ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση και ποια όχι.

Δεν είναι όλα τα κέντρα  ή ολοι οι γιατροί έτσι...το ζευγάρι εχει δικαίωμα  να μαθει όσα θέλει  να μάθει.. εδώ αν διαβασει κάποιος τις 1800 σελίδες θα δει ότι γυναίκες ζητούσαν μέχρι και πανεπιστημιακη εκπαίδευση στη δοτρια..υπάρχουν γυναίκες-ζευγάρια  που θέλουν να τα ελέγχουν-ξερουν όλα.. υπάρχουν ζευγάρια  που αφήνονται στο γιατρο τους..

Και φυσικά  δεν παίρνω  θέση ποιο είναι  πιο σωστό..αλλά σίγουρα  πρέπει  να έχουμε το δικαίωμα  της επιλογής..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...