Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!

αυριο μπαίνω στην 17η εβδομάδα! Ένα μωράκι είναι κ ήθελα να ρωτήσω για τις εμπειριες σας σε σχέση με το μήκος τραχήλου.. Πριν ένα μήνα στην αυχενική ήταν 32mm & σήμερα που έκανα πάλι υπέρηχο ο τράχηλος ήταν 29mm

ο γιατρός μου είναι πολύ συντηρητικός κ με είχε αγχώσει κ με το 32mm. 
Χρειάστηκε να κάνει κάποια περιδεση; 
Έχω ακούσει ότι από 15mm κ κάτω κάνουν αλλά 15-25 mm είναι διφορούμενες οι απόψεις. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 27 λεπτά , Mado10 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!

αυριο μπαίνω στην 17η εβδομάδα! Ένα μωράκι είναι κ ήθελα να ρωτήσω για τις εμπειριες σας σε σχέση με το μήκος τραχήλου.. Πριν ένα μήνα στην αυχενική ήταν 32mm & σήμερα που έκανα πάλι υπέρηχο ο τράχηλος ήταν 29mm

ο γιατρός μου είναι πολύ συντηρητικός κ με είχε αγχώσει κ με το 32mm. 
Χρειάστηκε να κάνει κάποια περιδεση; 
Έχω ακούσει ότι από 15mm κ κάτω κάνουν αλλά 15-25 mm είναι διφορούμενες οι απόψεις. 

Με το καλό το μωράκι σας🥰🥰🥰 δεν είναι απαραίτητο πως θα μειωθεί το μήκος ούτε και είσαι σε χαμηλά επίπεδα για να σε αγχώνει! Σου τον μέτρησε κολπικά ή από την κοιλιά? για περίδεση σε τέτοιο μήκος δεν έχω ακούσει, πρέπει να γίνει δραματική μείωση.

Ps κοίταξα τα δικά μου, τέτοιες τιμές είχα κι ούτε μου μέτρησαν ξανά τον τράχηλο μετά τη β επιπέδου. Τουλάχιστον κολπικά.

• Ευχαριστώ 1

17 minutes ago, Neverstop said:

Με το καλό το μωράκι σας🥰🥰🥰 δεν είναι απαραίτητο πως θα μειωθεί το μήκος ούτε και είσαι σε χαμηλά επίπεδα για να σε αγχώνει! Σου τον μέτρησε κολπικά ή από την κοιλιά? για περίδεση σε τέτοιο μήκος δεν έχω ακούσει, πρέπει να γίνει δραματική μείωση.

Ps κοίταξα τα δικά μου, τέτοιες τιμές είχα κι ούτε μου μέτρησαν ξανά τον τράχηλο μετά τη β επιπέδου. Τουλάχιστον κολπικά.

18 minutes ago, Neverstop said:

Καλησπερα! Κάτι πάτησα κατά λάθος κ μπορεί να ξανάρθε η απάντηση μου δεν κατάλαβα!

τελοσπαντων! Μου τον μέτρησε κολπικά, δεν φοβάμαι για τώρα περιδεση.. απλά επειδή μίκρυνε σε σχέση με την προηγούμενη φορά φοβάμαι μην κάνει καμία δραματική μείωση..

σ ένα μήνα θα τον μετρήσω λογικά στην β επιπέδου εκτός αν ο γυναικολόγος μου πει για νωρίτερα.. θα δείξει! Ευχαριστώ για την απάντηση.. ελπίζω να πορευτώ όπως εσύ..

πρίν από 6 λεπτά , Mado10 είπε:

Καλησπερα! Κάτι πάτησα κατά λάθος κ μπορεί να ξανάρθε η απάντηση μου δεν κατάλαβα!

τελοσπαντων! Μου τον μέτρησε κολπικά, δεν φοβάμαι για τώρα περιδεση.. απλά επειδή μίκρυνε σε σχέση με την προηγούμενη φορά φοβάμαι μην κάνει καμία δραματική μείωση..

σ ένα μήνα θα τον μετρήσω λογικά στην β επιπέδου εκτός αν ο γυναικολόγος μου πει για νωρίτερα.. θα δείξει! Ευχαριστώ για την απάντηση.. ελπίζω να πορευτώ όπως εσύ..

Περίδεση δεν κάνουν με τέτοια νούμερα δίνουν συνήθως ουτροτζεσταν κολπικά Κ γίνετε παρακολούθηση για να δουν αν θα πέσει Κ άλλο  αλλά θα πρέπει να προσέχεις πολύ γενικά . Καθόλου κούραση καθόλου περιττο περπάτημα Κ αν νιώσεις πονακια περιόδου έστω Κ ελαφριά απευθείας στον γιατρό σου την ίδια μέρα . Αν περάσεις την β επιπέδου Κ είσαι σταθερή μετά συνήθως δείχνει αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι δηλαδή υπομονή 3-4 εβδομάδες ακόμα . 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

6 minutes ago, linaa said:

Περίδεση δεν κάνουν με τέτοια νούμερα δίνουν συνήθως ουτροτζεσταν κολπικά Κ γίνετε παρακολούθηση για να δουν αν θα πέσει Κ άλλο  αλλά θα πρέπει να προσέχεις πολύ γενικά . Καθόλου κούραση καθόλου περιττο περπάτημα Κ αν νιώσεις πονακια περιόδου έστω Κ ελαφριά απευθείας στον γιατρό σου την ίδια μέρα . Αν περάσεις την β επιπέδου Κ είσαι σταθερή μετά συνήθως δείχνει αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι δηλαδή υπομονή 3-4 εβδομάδες ακόμα . 

Ναι όχι για τώρα περιδεση.. Utrogestan παίρνω έτσι κ αλλιως από την αρχή σχεδόν της προσπαθειασ..θα κάνω υπομονή όπως λες κ θα δω σ ένα μήνα.. 

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Mado10 είπε:

Δεν σημαίνει κάτι ότι μειώθηκε, ούτε είναι δραματική η μείωση. Θα το έχεις απλά στο νου κι όλα θα πάνε καλά! Όπως είπε κι η Λίνα όχι κούραση κι υπερβολές.

• Μου αρέσει 1

11 minutes ago, Neverstop said:

Δεν σημαίνει κάτι ότι μειώθηκε, ούτε είναι δραματική η μείωση. Θα το έχεις απλά στο νου κι όλα θα πάνε καλά! Όπως είπε κι η Λίνα όχι κούραση κι υπερβολές.

Ναι δραματική δεν ήταν τώρα η μείωση.. νομίζω ότι οσο προχωράει η εγκυμοσύνη τόσο τελικά αγχώνομαι μην γίνει κάτι.
Θα χαλαρώσω θα προσέχω κ θα δούμε! Ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Mado10 είπε:

Ναι δραματική δεν ήταν τώρα η μείωση.. νομίζω ότι οσο προχωράει η εγκυμοσύνη τόσο τελικά αγχώνομαι μην γίνει κάτι.
Θα χαλαρώσω θα προσέχω κ θα δούμε! Ευχαριστώ πολύ!

Να μην ανχωνεσε απτήν στιγμή που ο γιατρός σου το έχει υπόψη του κ το παρακολουθεί δεν θα γίνει τίποτα . Τράχηλος που παρακολουθήτε από γιατρό Κ ο γιατρός είναι προσεκτικός δεν έχει εκπλήξεις δυσάρεστες. 

• Λουλούδια 1

Καλησπέρα κορίτσια! Θα ήθελα τα φώτα σας.Μολις χτες πήρα αρνητική χοριακη (2η έμβρυο μεταφορά στο ενεργητικό μου - η 1η κατέληξε παλινδρομη δυστυχώς).Είμαι 44 και οι προσπάθειες έγιναν με δικά μου ωάρια.Αλλα πλέον βλέπω ότι τα δανεικά είναι μονόδρομος σε αυτόν τον αγώνα.Σας παρακαλώ θα μπορούσε κάποια κοπέλα να μου προτείνει γιατρό στη Θεσσαλονίκη που να πέτυχε με δανεικά υπό την καθοδήγηση του; Θα ήθελα να απευθυνθώ και κάπου αλλού αυτή τη φορά.Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και σας εκτιμώ βαθειά όλες .αν έχετε κάτι υπόψιν σας στείλτε μου σε μύνημα ότι πληροφορίες έχετε μήπως και τα καταφέρω επιτέλους! 2 χρόνια τώρα το μυαλό μου κολλημένο στις προσπάθειες είναι.Σας ευχαριστώ πάρα πολυ

Καλησπέρα! Μπραβο σε όλες που βρισκετε τον χρονο και την ορεξη να μιλησετε για τοσο προσωπικες στιγμες, είναι μια πραγματική προσφορά για όλες τις γυναικες που ψαχνουν απαντησεις, κουραγιο και δυναμη αλλά και για τους συντροφους.

Θα ήθελα να ρωτησω αν ο εκάστοτε γιατρός/κέντρο στο οποιο πηγατε, σας έδωσε ένα ποσοστό επιτυχίας.

Εμένα δηλαδή, με τα δεδομενα μας, μας είπαν 40% και αναρωτιεμαι ποσο αισιοδοξος ή ποσο απαισιοδοξος ήταν ο γιατρος.

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε και να με βοηθήσετε.

Θα πάω με δανεικά, ετών 42 (ακόμα με ζορίζει πολύ σαν σκέψη αλλά δεν έχω άλλη επιλογή αν θέλω να αποκτήσω και εγώ ενα παιδάκι). Να το ψάξω για δωρεά από εξωτερικό ή από εδώ? Το κακό είναι ότι δεν εμπιστεύομαι και πολύ την διαδικασία αυτή στην Ελλάδα και με αγχώνει πολύ που δεν θα ξέρω τίποτα για την κοπέλα και θα αποφασίσουν άλλοι για εμένα. Αχ γενικά είμαι πολύ αγχωμένη! Πως τα καταφέρατε βρε κορίτσια και το ξεπεράσατε αυτό? Δεν έχω ιδέα για το τι πρέπει να κάνω.

On 18/10/2024 at 5:23 ΜΜ, siba είπε:

Καλησπέρα! Μπραβο σε όλες που βρισκετε τον χρονο και την ορεξη να μιλησετε για τοσο προσωπικες στιγμες, είναι μια πραγματική προσφορά για όλες τις γυναικες που ψαχνουν απαντησεις, κουραγιο και δυναμη αλλά και για τους συντροφους.

Θα ήθελα να ρωτησω αν ο εκάστοτε γιατρός/κέντρο στο οποιο πηγατε, σας έδωσε ένα ποσοστό επιτυχίας.

Εμένα δηλαδή, με τα δεδομενα μας, μας είπαν 40% και αναρωτιεμαι ποσο αισιοδοξος ή ποσο απαισιοδοξος ήταν ο γιατρος.

Ευχαριστώ!

Γειά σου κορίτσι μου...νομίζω με τις καλύτερες συνθήκες οι γιατροί δίνουν το πολύ ένα 50%..οπότε θεωρώ πως ο γιατρός σου είναι απλά προσγειωμένος και θέλει να σε ενημερώσει σωστά...γιατί υπάρχουν μερικοί που σου λένε α με δοτρια έχεις 70% πιθανότητες...που δεν υπάρχει καν σαν ενδεχόμενο!!!

πρίν από 12 λεπτά , DespoinaT είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε και να με βοηθήσετε.

Θα πάω με δανεικά, ετών 42 (ακόμα με ζορίζει πολύ σαν σκέψη αλλά δεν έχω άλλη επιλογή αν θέλω να αποκτήσω και εγώ ενα παιδάκι). Να το ψάξω για δωρεά από εξωτερικό ή από εδώ? Το κακό είναι ότι δεν εμπιστεύομαι και πολύ την διαδικασία αυτή στην Ελλάδα και με αγχώνει πολύ που δεν θα ξέρω τίποτα για την κοπέλα και θα αποφασίσουν άλλοι για εμένα. Αχ γενικά είμαι πολύ αγχωμένη! Πως τα καταφέρατε βρε κορίτσια και το ξεπεράσατε αυτό? Δεν έχω ιδέα για το τι πρέπει να κάνω.

Λογικές όλες οι ανησυχίες σου και οι προβληματισμοι σου!!!το άγχος δεν είμαι σίγουρη πως το ξεπερνάς...εμένα έσβησαν όλα την μερα της μεταφοράς...την μερα που πήγα και μου έδειξαν τις βλαστοκυστες είπα αυτά είναι δικά μου....πιο πριν είχα πολλές ανησυχίες....αλλά και σε εμένα ήταν μονόδρομος οπότε το μυαλό κάπως προσαρμοζεται δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

Έχω κάνει προσπάθεια και με δοτρια από εδώ και με τράπεζα ωαριων...στην τράπεζα εγώ προσωπικά ένοιωσα μεγαλύτερη ασφάλεια..γιατί είχα φωτογραφίες της δοτριας απο μωρό μεχρι τωρα..τη διάλεξα εγώ...είχα ένα φάκελο εξετάσεις...παρά πολλές λεπτομέρειες...που δεν είχα με τη δοτρια εδώ....και αυτό μου εδωσε μια άλλη σιγουριά...

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, DespoinaT είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

1 hour ago, DespoinaT είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έχεις μιλησει με γιατρος ή καποιον ειδικό για τις σκέψεις σου? κατι μαλλον εχεις καταλαβει λαθος.. δεν αποφασιζει αλλος για εσενα..και θα ξερεις για την κοπελα..

Πλεον στην Ελλαδα μπορεις να χρησιμοποιησεις κάποια δοτρια είτε ανωνυμα ειτε επωνυμα.. την διαδικασια για την επωνυμη δεν τη γνωριζω..για την ανωνυμη να σου πω.. οτι ρωτησα και εμαθα οτι ηθελα/χρειαζομουν.. και οταν βρισκουν καποια κοπελα σου λενε ειναι ετσι και ετσι.. τη θελεις?οποτε εσυ αποφασιζεις.. Μέσω τράπεζας εξωτερικου δεν γνωριζω την διαδικασια αλλά απο αυτά που έχω διαβασει εδώ και εκει εχουν χαρακτηριστικα και προυποθεσεις..και φανταζομαι η καθε ληπτρια αποφασιζει ποια θα λάβει..

On 18/10/2024 at 5:23 ΜΜ, siba είπε:

Ευχαριστώ!

εμενα πιθανοτητες δεν μου εδωσε.. μας ειπαν ειναι τα εμβρυα καλα και κλπ και τις βαμθολογιες τους εννοειται

2 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου...νομίζω με τις καλύτερες συνθήκες οι γιατροί δίνουν το πολύ ένα 50%..οπότε θεωρώ πως ο γιατρός σου είναι απλά προσγειωμένος και θέλει να σε ενημερώσει σωστά...γιατί υπάρχουν μερικοί που σου λένε α με δοτρια έχεις 70% πιθανότητες...που δεν υπάρχει καν σαν ενδεχόμενο!!!

Λογικές όλες οι ανησυχίες σου και οι προβληματισμοι σου!!!το άγχος δεν είμαι σίγουρη πως το ξεπερνάς...εμένα έσβησαν όλα την μερα της μεταφοράς...την μερα που πήγα και μου έδειξαν τις βλαστοκυστες είπα αυτά είναι δικά μου....πιο πριν είχα πολλές ανησυχίες....αλλά και σε εμένα ήταν μονόδρομος οπότε το μυαλό κάπως προσαρμοζεται δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

Έχω κάνει προσπάθεια και με δοτρια από εδώ και με τράπεζα ωαριων...στην τράπεζα εγώ προσωπικά ένοιωσα μεγαλύτερη ασφάλεια..γιατί είχα φωτογραφίες της δοτριας απο μωρό μεχρι τωρα..τη διάλεξα εγώ...είχα ένα φάκελο εξετάσεις...παρά πολλές λεπτομέρειες...που δεν είχα με τη δοτρια εδώ....και αυτό μου εδωσε μια άλλη σιγουριά...

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Φωτογραφίες είχες επειδή διάλεξες να είναι επώνυμα? Με το επώνυμα, τι ακριβώς ισχύει για το μέλλον?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...