Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 4/6/2024 at 10:42 ΠΜ, nat11 είπε:

Καλημέρα σε ολες κορίτσια!

Εγω ετοιμαζομαι για εμβρυομεταφορα σε πρώτη προσπάθεια με δωρεά ωαρίων. Ηλικια ειμαι 41 και μετα απο 2.5 χρόνια εξωσωματικών που ξεκίνησα με καλή ΑΜΗ 1,7 (για 39 ετων) αλλα φραγμενες σαλπιγγες. Εκανα 2 εμβρυομετοφορες ,ειχα περσι μια κυηση που σταματησε λογω χρωμοσωμικου και το μαθαμε στην αυχενικη. Η θλιψη τεραστια οπως καταλαβαινεται,παρόλο που ολες εκεινες τις 12 εβδομαδες ποτε δεν το χα "δεσει" μεσα μου 100% οτι θα γινει..Περιμενα πως και πως την αυχενικη για να χαλαρωσω κάπως..Μετα απο την αποβολή ξεκινησαμε ωοληψιες και προεμφυτικους  και καταληξαμε μονο σε 1 καλη βλαστοκυστη απο 3 διεγερσεις και εμβρυομεταφορά με 0 χοριακη..Για μενα πλεον η απογοητευση απο αυτη τη διαδικασια των προεμφυτικων ηταν τεραστια και η ψυχολογια μου πολύ κακή. Μου φαινοταν σα να ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα, δηλαδη απο 15 ωαρια να φτανουμε σε 4 βλάστοκυστες, μια καλη και καμια εγκυμοσυνη,σαν μια προσπαθεια που θα κραταγε για παντα.. Οποτε θεωρησα τη δωρεα μονοδρομο. Ευτυχως και ο αντρας μου που δεν τρελαινοταν αρχικά με την ιδεα, ενιωθε τα ιδια, οπότε το προχωρησαμε. Δεν ξερω πως θα παει,ελπιζω συντομα καλα, αλλα προσωπικα ενιωσα τεραστια ανακουφιση με την αποφαση μας. Δε θα σας πω οτι δε θα θελα να ναι με δικα μου ωάρια,αλλα η επιθυμια μου ειναι τότο μεγαλη που το μονο μου με νοιαζει ειναι να ερθει συντομα και να ναι ενα υγιές μωρακι! Καλή επιτυχία σε ολες οσες εισαστε στη διαδικασία ευχομαι με οποιο τρόπο επιλέξετε!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα! Σε όλες μας αξίζει ένα και δύο και όσα μωράκια θέλουμε! Είμαι καινούρια στην ομάδα και θα ήθελα λίγο σπρώξιμο στο θέμα της επιλογής γιατρού με φορείς ωαρίων .κι εγώ είμαι σε λίγο προχωρημένη ηλικία και θέλω να αλλάξω γιατρό .πρώτη φορά θα πάω με δοτρια .οπότε τα φώτα σας ...θα είναι χρήσιμα ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

22 hours ago, LeneL said:

Καλησπέρα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα. Είπες κάτι που μου έκανε πολύ εντύπωση.  Ξέρεις και για την άλλη κοπέλα που τα μοιραστηκατε, το αποτέλεσμά της; Συνήθως έχουν μεγάλη μυστικότητα σε αυτό. Από καθαρή περιέργεια ρωτάω, γιατί μια φίλη μου είχε πρόσφατα αρνητικό αποτέλεσμα με δωρεά και πολύ κακό αποτέλεσμα γονιμοποίησης γενικά, και δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη αν υπάρχει περίπτωση να έφταιγε η δότρια ή το σπέρμα πχ .. ενώ θα ήταν πολύ βοηθητικό να ήξερε κι εκείνη αν τα είχε μοιραστεί και πως πήγε η αλλη κοπέλα..

Καλησπέρα ! Να ρώτησω πως ήξερε η φίλη σου ότι είχε πολύ κακό από τέρμα γονιμοποίησης της το είπαν ; Η της είπαν βαθμολογία μετά ;;;

1 hour ago, Vassiliki Hoff είπε:

Καλησπέρα ! Να ρώτησω πως ήξερε η φίλη σου ότι είχε πολύ κακό από τέρμα γονιμοποίησης της το είπαν ; Η της είπαν βαθμολογία μετά ;;;

Καλησπέρα! Σου δίνουν πριν την έμβρυομεταφορά ένα χαρτί που γράφει πόσα ωάρια έβαλαν για γονιμοποίηση, πόσα γονιμοποιήθηκαν τελικά και την ποιότητα των γονιμοποιημένων. Και στη φίλη μου από τα 6 είχε γονιμοποιηθεί 1.....

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, LeneL said:

Καλησπέρα! Σου δίνουν πριν την έμβρυομεταφορά ένα χαρτί που γράφει πόσα ωάρια έβαλαν για γονιμοποίηση, πόσα γονιμοποιήθηκαν τελικά και την ποιότητα των γονιμοποιημένων. Και στη φίλη μου από τα 6 είχε γονιμοποιηθεί 1.....

Κατάλαβα αλλά ο γιατρός κανονικά ενημερώνει σίγουρα η αλλιώς η κλινική ποσά γονιμοποιήθηκαν πολύ πριν την ΕΤ ειδικά με τη δότρια απορώ πως και δεν την ενημέρωσαν και σε αυτή τη περίπτωση ακυρώνουν τη προσπάθεια και δίνουν άλλη !! Άλλη προσπάθεια η άλλη δότρια ! Έτσι μας είπαν όταν πήγαμε για ενημέρωση !

1 ώρα πρίν, Vassiliki Hoff είπε:

Κατάλαβα αλλά ο γιατρός κανονικά ενημερώνει σίγουρα η αλλιώς η κλινική ποσά γονιμοποιήθηκαν πολύ πριν την ΕΤ ειδικά με τη δότρια απορώ πως και δεν την ενημέρωσαν και σε αυτή τη περίπτωση ακυρώνουν τη προσπάθεια και δίνουν άλλη !! Άλλη προσπάθεια η άλλη δότρια ! Έτσι μας είπαν όταν πήγαμε για ενημέρωση !

Μάλλον είναι θέμα κέντρου τελικά. Κι εμένα δλδ που πήγαν καλύτερα τα πράγματα, μια μέρα πριν με είχαν ενημερώσει για τον αριθμό και την ποιότητα των γονιμοποιημένων ωαρίων και το πόσα μου είχαν αντιστοιχίσει συνολικά. Στη φίλη μου δε, που πήγαν όλα λάθος, της το είπαν τη μέρα που ανέβηκε Αθήνα για την ετ.....

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

19 hours ago, LeneL said:

Μάλλον είναι θέμα κέντρου τελικά. Κι εμένα δλδ που πήγαν καλύτερα τα πράγματα, μια μέρα πριν με είχαν ενημερώσει για τον αριθμό και την ποιότητα των γονιμοποιημένων ωαρίων και το πόσα μου είχαν αντιστοιχίσει συνολικά. Στη φίλη μου δε, που πήγαν όλα λάθος, της το είπαν τη μέρα που ανέβηκε Αθήνα για την ετ.....

Μόνο μια γυναίκα π τα περνάει όλα αυτά καταλαβαίνει το εργοστάσιο που παίζει εδώ απλά πρέπει να κοιτάμε τον στόχο μας κ να έχουμε εμπιστοσύνη χωρια προσδοκίες όσο ..γίνεται !! ❤️καλή μας επιτυχία σε όλα τα κορίτσια εδώ ! ! Εγώ αύριο πάω 🙏🏻🙏🏻❤️❤️

On 6/13/2024 at 2:58 PM, beba7 said:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα! Σε όλες μας αξίζει ένα και δύο και όσα μωράκια θέλουμε! Είμαι καινούρια στην ομάδα και θα ήθελα λίγο σπρώξιμο στο θέμα της επιλογής γιατρού με φορείς ωαρίων .κι εγώ είμαι σε λίγο προχωρημένη ηλικία και θέλω να αλλάξω γιατρό .πρώτη φορά θα πάω με δοτρια .οπότε τα φώτα σας ...θα είναι χρήσιμα ...

Πως μπορούμε να σε βοηθησουΜε 😊

• Ευχή 1

8 ώρες πρίν, Perdikoula είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούν με μια μεγάλη χοριακη σε όσες περιμένουν αποτελέσματα και με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη στις εγκυούλες! 
Βρηκα λίγο χρόνο και διάβασα αρκετά από αυτά που γράφετε και θέλω να σας πω με λίγα λόγια τη δίκη μου περίπτωση για να δώσω κουράγιο στα κορίτσια  που προσπαθούν και να βοηθήσω να φύγουν οι αμφιβολίες από όσες το σκέφτονται αν θα δοκιμάσουν με δότρια. Εγώ ετών 48, ήταν μονόδρομος το θέμα δότρια. Ο σύζυγος με πολύ αδύναμο σπερμα με σχεδόν μηδενικές πιθανότητες φυσιολογικής σύλληψης. Αυτό το ξέραμε από παλαιότερα, όταν είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες φυσιολογικά αλλά δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα ψαχτηκαμε και το βρήκαμε. Παρόλα αυτά είχα μείνει έγκυος παλαιότερα σε Δίδυμα φυσιολογικά. Όμως στον 3 μήνα σταμάτησαν οι καρδούλες τους. Πολύ κλάμα και πόνος τότε. 
αποφασισαμε να πάμε σε εξωσωματική. Μέχρι να μαζέψουμε τα χρήματα πέρασε και ο καιρός. Ο χρόνος με νίκησε και ήρθε η εμμηνόπαυση. Ο γιατρός τότε είπε ότι μπορούμε με δότρια. Το σκεφτήκαμε λίγο και είπαμε ναι. Θυμάμαι την διαδικασία την αγωνία το άγχος. Όταν πήγα για την εμβρυομεταφορα πίστευα με όλη μου την ψυχή ότι θα πετύχει. Δεν άφησα καμία αμφιβολία να τρυπώσει στο μυαλό μου. Έκανα την πρώτη χοριακη και η τιμή ήταν πολύ μεγάλη. Δίδυμα μου λέει ο γιατρός. Κάνω τις επόμενες χοριακες οι τιμή ανέβαινε πολύ. Πάμε στο ιατρείο να ακούσουμε καρδούλα. Τρεις σάκοι 3 καρδιές λέει ο γιατρός. Σοκ εγώ. Είχαμε βάλει δυο βλαστοκυστες από τις 3 καλές που είχαμε. Μέχρι τον 3 μήνα όλα προχωρούσαν κανονικά. Τον 3 μήνα το ένα σταμάτησε. Δεν πειράζει είπαμε ίσως είναι καλύτερα μπορεί να είχε πρόβλημα. Φτάνει η αυχενική όλα τέλεια. Είχα ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Φτάνει η β επιπέδου όλα καλά. Όμως εγώ είχα πρόβλημα υγείας και ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη! Στον επόμενο υπέρηχο το κοριτσάκι είχε μείνει πίσω στην ανάπτυξη. Μια εβδομάδα μετά και ενώ είχα κλείσει τον έκτο μήνα στον υπέρηχο το κοριτσάκι σταμάτησε  να χτυπάει η καρδούλα του. 
Στις 32 εβδομάδες γεννήθηκε ο μπέμπης μου μικρός αλλά πολύ δυνατός και απόλυτα υγιής!εμεινε ενάμιση μήνα στη μονάδα γιατί ήταν πολύ μικρός! Γολγοθάς για μένα! Όμως το καταφέραμε και αυτό!  Πέρασα ένα γολγοθά με την υγεία μου ζούσα με το άγχος ότι θα χάσω τα μωρά μου αλλά τελικά απέκτησα το γλυκύτερο πλάσμα του κόσμου! Ο οποίος καθώς μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο γλυκός όμορφος και τρυφερός! Έχω ένα απίστευτο δέσιμο μαζί του τέτοιο που δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου! Έχουμε μια τόσο μεγάλη επικοινωνία που λες δεν μπορεί είναι μωρό! Και όμως μπορεί! Μιλάμε οι δυο μας με τα μάτια! Μιλάμε όλη την ημέρα με λόγια! Είμαστε γεμάτοι αγκαλιεσ! Και ούτε μια στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι το ωάριο ήταν δότριας! Ίσα ίσα που εύχομαι  να είναι καλά γιατί χάρη στο δώρο της εγώ ζω τώρα αυτή την ευτυχια! 
 Αυτά από μένα όσο πιο λίγα μπορουσα να τα γράψω! 
ευχομαι να βοηθήσω με την ιστορία μου και όλες να έχετε σε λίγο καιρό αγκαλιά τα μωράκια σας! 

Να σας ζήσει ο μαχητής σας κορίτσι μου! Εσύ με την υγεία σου είσαι καλά?

17 hours ago, Perdikoula said:

Καλησπέρα σε όλες! Καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούν με μια μεγάλη χοριακη σε όσες περιμένουν αποτελέσματα και με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη στις εγκυούλες! 
Βρηκα λίγο χρόνο και διάβασα αρκετά από αυτά που γράφετε και θέλω να σας πω με λίγα λόγια τη δίκη μου περίπτωση για να δώσω κουράγιο στα κορίτσια  που προσπαθούν και να βοηθήσω να φύγουν οι αμφιβολίες από όσες το σκέφτονται αν θα δοκιμάσουν με δότρια. Εγώ ετών 48, ήταν μονόδρομος το θέμα δότρια. Ο σύζυγος με πολύ αδύναμο σπερμα με σχεδόν μηδενικές πιθανότητες φυσιολογικής σύλληψης. Αυτό το ξέραμε από παλαιότερα, όταν είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες φυσιολογικά αλλά δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα ψαχτηκαμε και το βρήκαμε. Παρόλα αυτά είχα μείνει έγκυος παλαιότερα σε Δίδυμα φυσιολογικά. Όμως στον 3 μήνα σταμάτησαν οι καρδούλες τους. Πολύ κλάμα και πόνος τότε. 
αποφασισαμε να πάμε σε εξωσωματική. Μέχρι να μαζέψουμε τα χρήματα πέρασε και ο καιρός. Ο χρόνος με νίκησε και ήρθε η εμμηνόπαυση. Ο γιατρός τότε είπε ότι μπορούμε με δότρια. Το σκεφτήκαμε λίγο και είπαμε ναι. Θυμάμαι την διαδικασία την αγωνία το άγχος. Όταν πήγα για την εμβρυομεταφορα πίστευα με όλη μου την ψυχή ότι θα πετύχει. Δεν άφησα καμία αμφιβολία να τρυπώσει στο μυαλό μου. Έκανα την πρώτη χοριακη και η τιμή ήταν πολύ μεγάλη. Δίδυμα μου λέει ο γιατρός. Κάνω τις επόμενες χοριακες οι τιμή ανέβαινε πολύ. Πάμε στο ιατρείο να ακούσουμε καρδούλα. Τρεις σάκοι 3 καρδιές λέει ο γιατρός. Σοκ εγώ. Είχαμε βάλει δυο βλαστοκυστες από τις 3 καλές που είχαμε. Μέχρι τον 3 μήνα όλα προχωρούσαν κανονικά. Τον 3 μήνα το ένα σταμάτησε. Δεν πειράζει είπαμε ίσως είναι καλύτερα μπορεί να είχε πρόβλημα. Φτάνει η αυχενική όλα τέλεια. Είχα ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Φτάνει η β επιπέδου όλα καλά. Όμως εγώ είχα πρόβλημα υγείας και ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη! Στον επόμενο υπέρηχο το κοριτσάκι είχε μείνει πίσω στην ανάπτυξη. Μια εβδομάδα μετά και ενώ είχα κλείσει τον έκτο μήνα στον υπέρηχο το κοριτσάκι σταμάτησε  να χτυπάει η καρδούλα του. 
Στις 32 εβδομάδες γεννήθηκε ο μπέμπης μου μικρός αλλά πολύ δυνατός και απόλυτα υγιής!εμεινε ενάμιση μήνα στη μονάδα γιατί ήταν πολύ μικρός! Γολγοθάς για μένα! Όμως το καταφέραμε και αυτό!  Πέρασα ένα γολγοθά με την υγεία μου ζούσα με το άγχος ότι θα χάσω τα μωρά μου αλλά τελικά απέκτησα το γλυκύτερο πλάσμα του κόσμου! Ο οποίος καθώς μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο γλυκός όμορφος και τρυφερός! Έχω ένα απίστευτο δέσιμο μαζί του τέτοιο που δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου! Έχουμε μια τόσο μεγάλη επικοινωνία που λες δεν μπορεί είναι μωρό! Και όμως μπορεί! Μιλάμε οι δυο μας με τα μάτια! Μιλάμε όλη την ημέρα με λόγια! Είμαστε γεμάτοι αγκαλιεσ! Και ούτε μια στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι το ωάριο ήταν δότριας! Ίσα ίσα που εύχομαι  να είναι καλά γιατί χάρη στο δώρο της εγώ ζω τώρα αυτή την ευτυχια! 
 Αυτά από μένα όσο πιο λίγα μπορουσα να τα γράψω! 
ευχομαι να βοηθήσω με την ιστορία μου και όλες να έχετε σε λίγο καιρό αγκαλιά τα μωράκια σας! 

Απίστευτη η ιστορία σου και πολύ συγκινητική !! πολλά αγγελάκια θα προσέχουν τον αδερφό τους, εδώ κάτω ! Να είστε γεροί να τον χαίρεστε και εκείνος εσας που του δοσατε ζωή , πνοή ! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας με πολύ δυνατή χοριακη αλλά και τελειομηνη κύηση !! Εγώ σήμερα πήγα ΕΤ και περιμένω !! Νιώθω πιο χαλαρή από τις περασμένες φορές με τα δικά μ ωάρια … εύχομαι και το πρόβλημα υγείας σου να το εχεις ξεπεράσει κ να είναι όλα καλά !! ❤️🙏🏻

• Ευχή 1

On 4/17/2024 at 4:05 PM, LeneL said:

Καλησπέρα! 

Κάνουν φουλ προγεννητικό έλεγχο, κυστική ίνωση κτλ και ξέρω ότι παίρνουν και ένα ιστορικό από τις κοπέλες και τις βλέπει και ψυχολόγος. Ε, τώρα σε αυτό το κομμάτι, μην περιμένεις και παρα πολλά. Στο ιατρικό είναι αρκετά ενδελεχής ο έλεγχος πάντως..

Το ότι έχει εγκυμοσύνες είναι καλό. Αλλο με τα δικά μας ωάρια,που από μια ηλικία και μετά δεν είναι καλά, άλλο με δότρια που είναι σαφώς νεότερη. Το ότι γίνεται εμφύτευση πάντως είναι πολύ θετικό!

Εγώ ήμουν στο ivf του υγεία. Και άλλη μία γνωστή εκεί, στο δίμηνο είχε κάνει έμβρυο μεταφορά! Το κόστος είναι περίπου όσο της εξωσωματικής, γύρω στο 5.000 πήγε σε εμάς δλδ.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σε αυτήν την περίπτωση, αλλά η δωρεά σου αφήνει ένα καλό παράθυρο! 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.. τα καλύτερα και στη φίλη σου!

@LeneL και εγώ εκεί π πηγές είμαι !! Τα κατάφερες εκεί ;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Vassiliki Hoff είπε:

@LeneL και εγώ εκεί π πηγές είμαι !! Τα κατάφερες εκεί ;; 

Με το καλό! Ναι, εγώ είχα επιτυχία με την πρώτη ευτυχώς .Έχω δίδυμα τώρα που σε μερικές μέρες κλείνουν χρόνο..

• Λουλούδια 1

1 minute ago, LeneL said:

Με το καλό! Ναι, εγώ είχα επιτυχία με την πρώτη ευτυχώς .Έχω δίδυμα τώρα που σε μερικές μέρες κλείνουν χρόνο..

Υπέροχα κορίτσι μου να τα χαίρεσαι κ να είναι γερά να σε γεμίζουν και τα γεμίζεις με φως !!! Να σου ζήσουν μάτια μου !! 😍😊❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Vassiliki Hoff είπε:

Υπέροχα κορίτσι μου να τα χαίρεσαι κ να είναι γερά να σε γεμίζουν και τα γεμίζεις με φως !!! Να σου ζήσουν μάτια μου !! 😍😊❤️

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα περιμένω να μάθω και τα δικά σου τα ευχάριστα!❤️

• Μου αρέσει 1

On 5/6/2024 at 4:49 ΜΜ, Malntalia είπε:

Dna παιδιου 50% σύζυγος 35-33% δοτρια και 15-17% ληπτρια..ναι δυστυχώς η ευτυχώς χαρακτηριστηκε ακατάλληλη η δοτρια..και η άλλη κοπέλα που τη μοιράστηκαμε  δεν πήγε καλα

Καλησπέρα! Αυτό που λες, για τα ποσοστά dna του παιδιού, στο είπαν από το κέντρο; Μου κάνει λίγο εντύπωση σαν τύπος.. για ποιο λόγο δλδ να είναι 50% dna από το σπέρμα ( αυτό δεν εννοείς σύζυγος;) αλλά από το αρχικό ωάριο 35;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...