Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

22 ώρες πρίν, Vassiliki Hoff είπε:

Καλησπερα κοριτσια κ καλη δυναμη σε οτι σταδιο κ αν ειστε. Μετα απο καποιες εξωσωματικες αποτυχημενες και 4 ΕΤ εκ των οποιων η τελευταία με κυηση που σταμάτησε με αδειο σακκο στην 6-7 βδομαδα και αδειασε κ τη καρδια μας … ειπαμε να προχωρησουμε με δοτρια .ειμαο 46 χρονων. Αρχισα απο τα 41… μεγάλα τα κοστη και οι ψυχικές απαιτησεις.. τα ξερετε οι πιο πολλες.

ελεγα πως δεν θα φτασω να παρω απο δοτρια ομως να μαι και μαλιστα με συγκινηση …ομως οχι μονο … θελω να ρωτησω αν καποια αισθανθηκε τοσο περιεργα και αμφιταλαντευόμενη αν ειναι δικα της τα μωρα π θα πρπκυψουν! Παραλληλα τα θελω παρα πολυ οσα ερθουν ! Πολυ περιεργα συναισθηματα για μενα . Αντιφατικα .

ειμαι πριν την ΕΤ αν πανε ολα καλα και σκεφτομαι πως αν διαβασω καποιες ιστοριες εδω να παρω θαρρος και να συνδεθω και ισως να ειναι πολλες οι κοπελες που επιλεγουν τη δωρεά …

σας ευχαριστώ  

Καλησπερα! αν και δεν τα εχω καταφερει ακομα.. εχω και 2 αποτυχιες απο την δοτρια μου..και πρεπει να βρουμε αλλη..να σου πω αν και  στην αρχη ειχα τις ιδιες σκεψεις με εσενα..και περισσοτερες..οσες εχω ρωτησει..οσα εχω διαβασει..Φυσικά και ΔΕΝ το εχει "μετανιώσει" καμια.. από την αλλή να σου πω οτι παροτι το χαστουκι με τη δοτρια δεν το μετανιωσα σα διαδικασια..  δυστυχως ηλικιακα και μονο να σου πω θα ειναι πιο "ευκολα" τα πραγματα με δοτρια για σενα.. (ετών 36 εδω)..να θυμασαι τα ποσοστα ειναι 50-35-15(Σ-Δ-Λ)... εγώ που δε το ηθελα καθολου οσα και αν ακουγα ημουν και 33-34 τοτε.. ειπα παμε οταν γεννησε η κολλητη μου (ασχετη με ολα αυτα που περναμε) και εκεινη την ωρα λεω αυτο το μωρακι θα το περνα.. Σίγουρα αν το ειχα αποφασισει νωριτερα και εσυ λογικα θα ειχα ηδη οχι μωρο..παιδι.. 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

20 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες, πες του γιατρού!! Χαχαχαχαχα! Υγιή να είναι πάνω από όλα!!! Δεν ξέρω αν στο είπε μόνο σε φάση να σε ενθουσιάσει μη ξέροντας τη δική σου επιθυμία.. έτυχε και ο δικός μου να μου το πει ότι "πιστεύω μπορεί να είναι και δύο" αλλά δεν ήταν..! Ένα ήταν και το γλυκό μου σταμάτησε η καρδούλα του λίγες μέρες πριν την αυχενική.. οπότε υγιές μωράκι@ να είναι πάνω από όλα.. τίποτα άλλο!!

Εντάξει για την χοριακη μετά σου ζητάει επανάληψη στις 4 μέρες, ξέρουν αυτοί να τα υπολογίζουν μη φοβάσαι! Φαντάζομαι θέλει να δει ότι συνεχίζει να αυξάνεται και για να μπορέσει να υπολογίσει τι θα δείτε στον υπέρηχο.. το καλύτερο είναι να τον ρωτήσεις! Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας..! Όλα να πάνε καλά!!

Αρχικά λυπάμαι  κοπέλα μου παρα πολυ για την απώλεια σου. 
Σε ευχαριστώ παρα πολυ για την απάντηση σου. Ολόψυχα εύχομαι τα καλύτερα!

Αυριο πάω πάλι για χοριακη..

• Ευχή 2

On 28/5/2024 at 6:42 ΜΜ, Angie81 είπε:

Σε ευχαριστώ παρα παρα πολυ!!!

Σε ευχαριστώ παρα πολυ για το «μαλωμα»..Έχεις απόλυτο δίκιο σε ολα όσα είπες και αυτή ειναι η αλήθεια..Σίγουρα δεν θα με έπιανε τέτοιο άγχος αν δεν είχαμε ένα παιδι ήδη, αλλα όπως και να έχει τα πράγματα έχουν ακριβως όπως τα έθεσες..

Την εμβρυομεταφορα την κάναμε τη Πέμπτη 16/05 με πρώτη χοριακη το Σάββατο 25/05 και επανάληψη 27/05. Το συμπέρασμα της δίδυμης κύησης ειναι καθαρά συμπερασμα του γιατρού και της μαιας, ο οποίος μου το είπε από το πρώτο αποτέλεσμα. Μου ζήτησε να κάνω και μια τριτη την Παρασκευή 31/05.. ειναι φυσιολογικό πιστεύεις; Τι θελει να δει αφού οι τιμές παρα ανέβηκαν; Τον πρώτο υπέρηχο είπε 10/06..

Συγνώμη σε βομβαρδίζω με ερωτήσεις..

Πραγματικα εκτιμάω την ειλικρίνεια γιατί πρεπει πιστεύω να πατάμε στο έδαφος και να ξέρουμε τι μας γίνεται..

παρα πολυ σε ευχαριστώ!

@Villi σε ευχαριστώ παρα παρα πολυ για το μήνυμα σου. Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω όσο πιο ψύχραιμα γίνεται (δεν ειναι πάντα εφικτό).. όπως είπα και παραπάνω και συγνώμη που σε ζαλίζω μου ζήτησε και 3η χοριακη την Παρασκευή και υπέρηχο 10/06, δεν ειναι λιγο μακριά;;

Αν επιτρέπεται η δεύτερη χοριακη σου σε σχέση με την πρώτη τι διαφορά είχε;

συγνώμη που σας ζαλίζω με ερωτήσεις..σε ευχαριστώ παρα παρα πολυ!

Η δεύτερη ήταν μετά από τρεις μέρες, και μου ζήτησε κι εμένα και τρίτη οπότε δεν μου φαίνεται περίεργο. Όσο για τον υπέρηχο κι αυτός ήταν αρκετά αργότερα,  δεν θυμάμαι πόσο απλά θυμάμαι την ανυπομονησία μου, δεν περνούσαν οι μέρες. 

Σε καταλαβαίνω αλήθεια όμως εμένα η εγκυμοσύνη μου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα ζωής...δεν ελέγχουμε τίποτα και όλα μπορεί να εξελιχθούν πολύ διαφορετικά από ότι περιμένουμε. Προσπάθησε να αφεθεις σε αυτό που σου συμβαίνει γιατί  μπορεί να συμβουν ολα αλλά και τίποτα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και θα είναι για καλό.  Πολλά φιλιά 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα σε ολες κορίτσια!

Εγω ετοιμαζομαι για εμβρυομεταφορα σε πρώτη προσπάθεια με δωρεά ωαρίων. Ηλικια ειμαι 41 και μετα απο 2.5 χρόνια εξωσωματικών που ξεκίνησα με καλή ΑΜΗ 1,7 (για 39 ετων) αλλα φραγμενες σαλπιγγες. Εκανα 2 εμβρυομετοφορες ,ειχα περσι μια κυηση που σταματησε λογω χρωμοσωμικου και το μαθαμε στην αυχενικη. Η θλιψη τεραστια οπως καταλαβαινεται,παρόλο που ολες εκεινες τις 12 εβδομαδες ποτε δεν το χα "δεσει" μεσα μου 100% οτι θα γινει..Περιμενα πως και πως την αυχενικη για να χαλαρωσω κάπως..Μετα απο την αποβολή ξεκινησαμε ωοληψιες και προεμφυτικους  και καταληξαμε μονο σε 1 καλη βλαστοκυστη απο 3 διεγερσεις και εμβρυομεταφορά με 0 χοριακη..Για μενα πλεον η απογοητευση απο αυτη τη διαδικασια των προεμφυτικων ηταν τεραστια και η ψυχολογια μου πολύ κακή. Μου φαινοταν σα να ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα, δηλαδη απο 15 ωαρια να φτανουμε σε 4 βλάστοκυστες, μια καλη και καμια εγκυμοσυνη,σαν μια προσπαθεια που θα κραταγε για παντα.. Οποτε θεωρησα τη δωρεα μονοδρομο. Ευτυχως και ο αντρας μου που δεν τρελαινοταν αρχικά με την ιδεα, ενιωθε τα ιδια, οπότε το προχωρησαμε. Δεν ξερω πως θα παει,ελπιζω συντομα καλα, αλλα προσωπικα ενιωσα τεραστια ανακουφιση με την αποφαση μας. Δε θα σας πω οτι δε θα θελα να ναι με δικα μου ωάρια,αλλα η επιθυμια μου ειναι τότο μεγαλη που το μονο μου με νοιαζει ειναι να ερθει συντομα και να ναι ενα υγιές μωρακι! Καλή επιτυχία σε ολες οσες εισαστε στη διαδικασία ευχομαι με οποιο τρόπο επιλέξετε!

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 3
  • Λουλούδια 4

πρίν από 44 λεπτά , nat11 είπε:

Εγω ετοιμαζομαι για εμβρυομεταφορα σε πρώτη προσπάθεια με δωρεά ωαρίων. Ηλικια ειμαι 41 και μετα απο 2.5 χρόνια εξωσωματικών που ξεκίνησα με καλή ΑΜΗ 1,7 (για 39 ετων) αλλα φραγμενες σαλπιγγες. Εκανα 2 εμβρυομετοφορες ,ειχα περσι μια κυηση που σταματησε λογω χρωμοσωμικου και το μαθαμε στην αυχενικη. Η θλιψη τεραστια οπως καταλαβαινεται,παρόλο που ολες εκεινες τις 12 εβδομαδες ποτε δεν το χα "δεσει" μεσα μου 100% οτι θα γινει..Περιμενα πως και πως την αυχενικη για να χαλαρωσω κάπως..Μετα απο την αποβολή ξεκινησαμε ωοληψιες και προεμφυτικους  και καταληξαμε μονο σε 1 καλη βλαστοκυστη απο 3 διεγερσεις και εμβρυομεταφορά με 0 χοριακη..Για μενα πλεον η απογοητευση απο αυτη τη διαδικασια των προεμφυτικων ηταν τεραστια και η ψυχολογια μου πολύ κακή. Μου φαινοταν σα να ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα, δηλαδη απο 15 ωαρια να φτανουμε σε 4 βλάστοκυστες, μια καλη και καμια εγκυμοσυνη,σαν μια προσπαθεια που θα κραταγε για παντα.. Οποτε θεωρησα τη δωρεα μονοδρομο. Ευτυχως και ο αντρας μου που δεν τρελαινοταν αρχικά με την ιδεα, ενιωθε τα ιδια, οπότε το προχωρησαμε. Δεν ξερω πως θα παει,ελπιζω συντομα καλα, αλλα προσωπικα ενιωσα τεραστια ανακουφιση με την αποφαση μας. Δε θα σας πω οτι δε θα θελα να ναι με δικα μου ωάρια,αλλα η επιθυμια μου ειναι τότο μεγαλη που το μονο μου με νοιαζει ειναι να ερθει συντομα και να ναι ενα υγιές μωρακι! Καλή επιτυχία σε ολες οσες εισαστε στη διαδικασία ευχομαι με οποιο τρόπο επιλέξετε!

Καλημέρα

καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία!!! τα ίδια συναίσθηματα, αυτό που λες ότι φαίνεται σαν μία προσπάθεια που θα κρατήσει για πάντα, αλλά και η ανακούφιση μετά την απόφαση.

εγώ ξεκίνησα στα 41 με άμη 4,3, πάρα πολύ καλή για την ηλικία μου , 5 διεγέρσεις, τα ποσοστά γονιμοποίησης επίσης καλά 1 στο 1,  6 στα 7,  5 στα 6 φτάσανε στο στάδιο της βλαστοκύστης,  2 εμβρυομεταφορές, 1 προεμφυτευτικός.  αποτέλεσμα κανένα .

η απογοήτευση μου τεράστια. έτσι πριν από 7 μήνες , άλλαξα γιατρό και πήγα αποφασισμένη για δωρεά χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. γελώντας του είπα "εγώ αύριο έχω γεννέθλια κλείνω τα 44...καταλαβαίνετε... ! " και με κοιτούσε με ένα γλυκό χαμόγελο... που μου απάλυνε όλες μου τις πληγές. ανακουφισμένος που δεν θα χρειαζόταν να παρασυρθεί από τυχόν επιθυμία μου να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο. 

εμείς περιμένουμε, λίγο ακόμα για εμβρυομεταφορά ,πιστέυω μέσα στον Ιούλιο ή τον Αυγουστο. Εύχομαι !

πολλά  ζευγάρια που κατάφεραν να έχουν τα παιδάκια τους μετά από δωρεά λένε ότι κάποια στιγμή ξεχάσανε πως το κάνανε. ένα κοντινό μας ζευγάρι δεν θυμάται ούτε τα βήματα που κάνανε, πως έγινε κτλ, ούτε καν και τις προσπάθειες με τα δικά τους. ίσως είναι έτσι, θα δούμε και εμείς. η ζωη έχει τόσες εμπειρίες, τόσες στιγμές, τόσα που θα έχουμε να ζήσουμε με τα παιδάκια μας, που νομίζω ότι πραγματικά αυτό θα ξεχαστεί. μην ξεχνάς πως τα πάντα θα τα ρυθμίσεις εσύ στη ζωή του. από την ώρα της μεταφοράς όλα ¨μπαίνουν¨ στη θέση τους έτσι όπως τα ρυθμίζει το δικό σου σώμα.  πρόσφατα διάβασα μια νέα έκφραση " ωοκύτταρο" .

καλή επιτυχία !!

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1
  • Λουλούδια 3

Διαφημίσεις

56 minutes ago, LioPh79 said:

Καλημέρα

καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία!!! τα ίδια συναίσθηματα, αυτό που λες ότι φαίνεται σαν μία προσπάθεια που θα κρατήσει για πάντα, αλλά και η ανακούφιση μετά την απόφαση.

εγώ ξεκίνησα στα 41 με άμη 4,3, πάρα πολύ καλή για την ηλικία μου , 5 διεγέρσεις, τα ποσοστά γονιμοποίησης επίσης καλά 1 στο 1,  6 στα 7,  5 στα 6 φτάσανε στο στάδιο της βλαστοκύστης,  2 εμβρυομεταφορές, 1 προεμφυτευτικός.  αποτέλεσμα κανένα .

η απογοήτευση μου τεράστια. έτσι πριν από 7 μήνες , άλλαξα γιατρό και πήγα αποφασισμένη για δωρεά χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. γελώντας του είπα "εγώ αύριο έχω γεννέθλια κλείνω τα 44...καταλαβαίνετε... ! " και με κοιτούσε με ένα γλυκό χαμόγελο... που μου απάλυνε όλες μου τις πληγές. ανακουφισμένος που δεν θα χρειαζόταν να παρασυρθεί από τυχόν επιθυμία μου να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο. 

εμείς περιμένουμε, λίγο ακόμα για εμβρυομεταφορά ,πιστέυω μέσα στον Ιούλιο ή τον Αυγουστο. Εύχομαι !

πολλά  ζευγάρια που κατάφεραν να έχουν τα παιδάκια τους μετά από δωρεά λένε ότι κάποια στιγμή ξεχάσανε πως το κάνανε. ένα κοντινό μας ζευγάρι δεν θυμάται ούτε τα βήματα που κάνανε, πως έγινε κτλ, ούτε καν και τις προσπάθειες με τα δικά τους. ίσως είναι έτσι, θα δούμε και εμείς. η ζωη έχει τόσες εμπειρίες, τόσες στιγμές, τόσα που θα έχουμε να ζήσουμε με τα παιδάκια μας, που νομίζω ότι πραγματικά αυτό θα ξεχαστεί. μην ξεχνάς πως τα πάντα θα τα ρυθμίσεις εσύ στη ζωή του. από την ώρα της μεταφοράς όλα ¨μπαίνουν¨ στη θέση τους έτσι όπως τα ρυθμίζει το δικό σου σώμα.  πρόσφατα διάβασα μια νέα έκφραση " ωοκύτταρο" .

καλή επιτυχία !!

Καλή επιτυχία!!!

4 ώρες πρίν, nat11 είπε:

Σου εύχομαι μία τέλειο χοριακή!! 

• Μου αρέσει 1

On 5/30/2024 at 3:59 PM, Malntalia said:

Καλησπερα! αν και δεν τα εχω καταφερει ακομα.. εχω και 2 αποτυχιες απο την δοτρια μου..και πρεπει να βρουμε αλλη..να σου πω αν και  στην αρχη ειχα τις ιδιες σκεψεις με εσενα..και περισσοτερες..οσες εχω ρωτησει..οσα εχω διαβασει..Φυσικά και ΔΕΝ το εχει "μετανιώσει" καμια.. από την αλλή να σου πω οτι παροτι το χαστουκι με τη δοτρια δεν το μετανιωσα σα διαδικασια..  δυστυχως ηλικιακα και μονο να σου πω θα ειναι πιο "ευκολα" τα πραγματα με δοτρια για σενα.. (ετών 36 εδω)..να θυμασαι τα ποσοστα ειναι 50-35-15(Σ-Δ-Λ)... εγώ που δε το ηθελα καθολου οσα και αν ακουγα ημουν και 33-34 τοτε.. ειπα παμε οταν γεννησε η κολλητη μου (ασχετη με ολα αυτα που περναμε) και εκεινη την ωρα λεω αυτο το μωρακι θα το περνα.. Σίγουρα αν το ειχα αποφασισει νωριτερα και εσυ λογικα θα ειχα ηδη οχι μωρο..παιδι.. 

τι εννοείς 50-35-15 ΣΔΛ δεν το ξέρω ! Λυπάμαι που δεν τα κατάφερες με τη δότρια ! Σου είπε γιατί ; Εννοώ , είσαι  πολύ νέα  και η δότρια σίγουρα όποτε πως δεν προχώρησαν ;

7 ώρες πρίν, Vassiliki Hoff είπε:

τι εννοείς 50-35-15 ΣΔΛ δεν το ξέρω ! Λυπάμαι που δεν τα κατάφερες με τη δότρια ! Σου είπε γιατί ; Εννοώ , είσαι  πολύ νέα  και η δότρια σίγουρα όποτε πως δεν προχώρησαν ;

Dna παιδιου 50% σύζυγος 35-33% δοτρια και 15-17% ληπτρια..ναι δυστυχώς η ευτυχώς χαρακτηριστηκε ακατάλληλη η δοτρια..και η άλλη κοπέλα που τη μοιράστηκαμε  δεν πήγε καλα

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Malntalia said:

Dna παιδιου 50% σύζυγος 35-33% δοτρια και 15-17% ληπτρια..ναι δυστυχώς η ευτυχώς χαρακτηριστηκε ακατάλληλη η δοτρια..και η άλλη κοπέλα που τη μοιράστηκαμε  δεν πήγε καλα

Σε Ευχαριστώ πολύ ! Δεν το ήξερα , άρα ξανά όλα από την αρχή ; Θέλω να πω και το κόστος ;; Γιατί είναι κ τεράστια τα ποσα !!

On 6/4/2024 at 10:42 AM, nat11 said:

Αε καταλαβαίνω απόλυτα ! Και εμείς έτσι αλλά στην 6-7 βδομάδα .. ωστόσο αυτή είναι μια λύση που παλιά δεν προσφερόταν όποτε είμαι ευγνώμων ! Καλή επιτυχία και να μας πεις τα καλά νέα εύχομαι σε 12 μέρες !! ❤️🙏🏻

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Vassiliki Hoff είπε:

Σε Ευχαριστώ πολύ ! Δεν το ήξερα , άρα ξανά όλα από την αρχή ; Θέλω να πω και το κόστος ;; Γιατί είναι κ τεράστια τα ποσα !!

Αε καταλαβαίνω απόλυτα ! Και εμείς έτσι αλλά στην 6-7 βδομάδα .. ωστόσο αυτή είναι μια λύση που παλιά δεν προσφερόταν όποτε είμαι ευγνώμων ! Καλή επιτυχία και να μας πεις τα καλά νέα εύχομαι σε 12 μέρες !! ❤️🙏🏻

Κάτι κόψανε.. αλλά φτάνουμε να λέμε δε μας νοιάζει το κόστος αλλά ο πόνος.. 

• Ευχή 2

Καλησπέρα σε όλες!

Χθες πήγαμε στο γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο. Δόξα τω Θεω ολα καλά! Ακούσαμε και καρδούλα!!

Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κοπελες που δεν συνέχισαν την εγκυμοσύνη με τον εξωσωματικό τους. Νιώθω οτι θέλω να αλλάξω (εχω στο μυαλό μου έναν γυναικολόγο που ειναι εξαιρετικός γιατρος και άνθρωπος κυρίως αλλα δεν έκανε εξωσωματικές, ειχα πάει παλιότερα ).

Χθες μου είπε οτι όλες τις εξετάσεις Α επιπέδου και τα υπόλοιπα τα κάνει στο ιατρείο (η γυναίκα του). Γενικά μου φάνηκε λιγο μαγαζάκι και σίγουρα ειναι σούπερ φιλοχρήματος.

Τωρα ειμαι στην 6η εβδομάδα και μου είπε σίγουρα οτι ολα τα φάρμακα που παίρνω (3 cyclacur, 2 ultrogestan, ενεση προγεστερονης, 2 κολπικά υποθέτα και αντιπηκτική ένεση) θα τα συνεχίσω μέχρι την 12η εβδομάδα. 

Απο την άλλη ο άλλος θα με δεχτεί; και το γεγονός οτι ειμαι με δότρια; Και τι θα πω στον εξωσωματικό;

Συγνώμη για τις ισως χαζές ερωτήσεις. Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη..

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

20 hours ago, Angie81 said:

Καλησπέρα σε όλες!

Χθες πήγαμε στο γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο. Δόξα τω Θεω ολα καλά! Ακούσαμε και καρδούλα!!

Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κοπελες που δεν συνέχισαν την εγκυμοσύνη με τον εξωσωματικό τους. Νιώθω οτι θέλω να αλλάξω (εχω στο μυαλό μου έναν γυναικολόγο που ειναι εξαιρετικός γιατρος και άνθρωπος κυρίως αλλα δεν έκανε εξωσωματικές, ειχα πάει παλιότερα ).

Χθες μου είπε οτι όλες τις εξετάσεις Α επιπέδου και τα υπόλοιπα τα κάνει στο ιατρείο (η γυναίκα του). Γενικά μου φάνηκε λιγο μαγαζάκι και σίγουρα ειναι σούπερ φιλοχρήματος.

Τωρα ειμαι στην 6η εβδομάδα και μου είπε σίγουρα οτι ολα τα φάρμακα που παίρνω (3 cyclacur, 2 ultrogestan, ενεση προγεστερονης, 2 κολπικά υποθέτα και αντιπηκτική ένεση) θα τα συνεχίσω μέχρι την 12η εβδομάδα. 

Απο την άλλη ο άλλος θα με δεχτεί; και το γεγονός οτι ειμαι με δότρια; Και τι θα πω στον εξωσωματικό;

Συγνώμη για τις ισως χαζές ερωτήσεις. Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη..

Καλησπέρα Αngie! Συγχαρηστήρια για την εγκυμοσύνη σου! Να πανε ολα κατ'ευχήν!! Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη με δικά μου(που παλινδρόμισε) μετα το θετικό τεστ πηγα κατ'ευθειαν στο δικο μου γυναικολογο και πρωτοακουσαμε καρδιά. Πηγα και στου εξωσωματικού το ραντεβου και ακουσαμε και με αυτον την καρδια (μου χε δωσει ραντεβου καπου 10-12 μερες μετα την πρωτη θετικη χοριακή) και εκει του ανακοινωσα (αφου με ρωτησε) οτι θα συνεχισω με το δικο μου γιατρο. Αλλα τον εχω ηδη 15 χρονια, και ο εξωσωματικό ήταν από τους μεγάλους με τον απειρο κόσμο που πόσο θα ασχολούταν μαζι μου, δεν ειχα καν δίλημμα..Τωρα που με δοτρια θα κανω αυτο η τον επομενο μηνα παλι εμβρυομεταφορά (και εχω αλλαξει εξωσωματικό) παλι στον δικο μου σκοπεύω να γυρισω αν παν ολα καλα.. Δεν νομιζω ότι τιθεται θεμα, εχουν αμειφθεί για την υπηρεσία που μας έδωσαν, μετα ξεκινά μια άλλη διαδικασία όπου καθεμία μας μπορέι να επιλεξει ότι θέλει, νιωθει πιο άνετα, ασφάλεια, οτιδήποτε..Ετσι το βλεπω. Μπορεις σε καθε περιπτωση πριν αποφασίσεις να κάνεις μια επίσκεψη σε αυτο το γιατρό που σκέφτεσαι και θα απαντηθουν και τα ερωτήματά σου αν θα σε δεχτεί κτλ.

• Ευχαριστώ 1

On 5/6/2024 at 4:49 ΜΜ, Malntalia είπε:

Καλησπέρα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα. Είπες κάτι που μου έκανε πολύ εντύπωση.  Ξέρεις και για την άλλη κοπέλα που τα μοιραστηκατε, το αποτέλεσμά της; Συνήθως έχουν μεγάλη μυστικότητα σε αυτό. Από καθαρή περιέργεια ρωτάω, γιατί μια φίλη μου είχε πρόσφατα αρνητικό αποτέλεσμα με δωρεά και πολύ κακό αποτέλεσμα γονιμοποίησης γενικά, και δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη αν υπάρχει περίπτωση να έφταιγε η δότρια ή το σπέρμα πχ .. ενώ θα ήταν πολύ βοηθητικό να ήξερε κι εκείνη αν τα είχε μοιραστεί και πως πήγε η αλλη κοπέλα..

πρίν από 44 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα. Είπες κάτι που μου έκανε πολύ εντύπωση.  Ξέρεις και για την άλλη κοπέλα που τα μοιραστηκατε, το αποτέλεσμά της; Συνήθως έχουν μεγάλη μυστικότητα σε αυτό. Από καθαρή περιέργεια ρωτάω, γιατί μια φίλη μου είχε πρόσφατα αρνητικό αποτέλεσμα με δωρεά και πολύ κακό αποτέλεσμα γονιμοποίησης γενικά, και δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη αν υπάρχει περίπτωση να έφταιγε η δότρια ή το σπέρμα πχ .. ενώ θα ήταν πολύ βοηθητικό να ήξερε κι εκείνη αν τα είχε μοιραστεί και πως πήγε η αλλη κοπέλα..

Ναι ότι θέλεις στείλε μου.. το απαίτησα, το ρώτησα κ έμαθα.. συνήθως τα μοιραζόμαστε..δεν με ενδιαφέρε μα παραβίαση τα προσωπικά δεδομένα  αλλά τα ποσοστά της.. ήμουν κουλ από την αρχή.. ότι ξέρω ότι μοιραζόμαστε και δε μας νοιάζει αυτό.. εξέτασαμε εννοείται  φουλ κ σπερμα και πριν κ μετά..απλά αυτή η πληροφορία ήταν ανακούφιση..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...