Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

21 ώρες πρίν, dreamy είπε:

Πηγα για χοριακη χωρις να το πω στο γιατρο, ηταν για την Παρασκευη η χοριακη. Ειναι 20 χαμηλη αλλα ειναι και πολυ νωρις , η προγεστερονη 44. Ο γιατρος μου ειπε επαναληψη σε μια εβδομαδα και να μην αγχωνομαι και κανει συσπασεις η μητρα.. τωρα δεν αγχωνομαι ομως τωρα ειμαι τρισευτυχισμενη!! 
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες!! ♥️♥️

😂 θα σε κυνηγάει ο γιατρός σου !!!! όχι απλά νωρίς , πααααρα πολύ νωρίς😂 !! έτσι θα κάνω κι εγώ ... 🙃

φαίνεται όμως ότι ξεκίνησε !!  ζήσε το , πρέπει να είναι πολύ ωραίο συναίσθημα  🍡❤️🌷

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, LioPh79 είπε:

😂 θα σε κυνηγάει ο γιατρός σου !!!! όχι απλά νωρίς , πααααρα πολύ νωρίς😂 !! έτσι θα κάνω κι εγώ ... 🙃

φαίνεται όμως ότι ξεκίνησε !!  ζήσε το , πρέπει να είναι πολύ ωραίο συναίσθημα  🍡❤️🌷

Πραγματι ο γιατρος φρικαρε! Και γιατι πηγες; Γιατι εκανες τεστ; Και ολα αυτα τα ωραια, που ευκολο να τα λες αλλα αδυνατον να τα εφαρμοσεις, εγω δεν τα εχω καταφερει παντως. Νομιζω εχουν παει ολα πολυ καλα, ειχα αρκετα ροζ εχθες ολη μερα μεχρι το βραδυ και πονουσα χαμηλα, ενιωσα ολη την εμφυτευση!

Μοναδικο συναισθημα, δεν μπορω να βρω κατι αντιστοιχο, ισης δυναμικης και εντασης…ουτε οταν περασα στην πρωτη μου επιλογη στις πανελληνιες, ουτε τα πτυχια, ο γαμος …ισως η γεννηση του ανηψιου μου να πλησιαζει λιγο το μεγεθος της ευτυχιας! Αλλα αυτη την αλλαγη οταν εκανα το τεστ και για ενα λεπτο το κοιτουσα βεβαιη για το αρνητικο - εχω φαει ΤΟΣΑ αρνητικα, ουτε σε covid τεστ δεν εχω δει θετικο φαντασου- και ξαφνικα βλεπω τη γραμμη …δεν θα το ξεχασω ποτε αυτο το κυμα ευτυχιας που με κατεκλυσε και ετρεχαν τα ματια μου δακρυα! 
…και τρεχω στον καλο μου που κοιμοταν (ηταν 05:10 το πρωι) και ανοιγω το φως «σηκω κοιτα ειναι θετικο» και η απαντηςη «ε καλα τι περιμενες να ειναι κατι αλλο;» Και αλλαξε πλευρο …ουτε προσεξε τι ελεγα δεν μπορουσε να ξυπνησει καλε και εγω να οριομαι! Μεγαλες στιγμες ζησαμε και παλι! Πως γινεται στις πιο συγκινητικες στιγμες να συμβαινουν ταυτοχρονα και τα πιο αστεια πραγματα …με ξεπερνα! Ευχομαι γρηγορα ολες να ζησετε αυτο το θαυμα!🙏🙏αξιζει ολη την αναμονη 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 3
  • Λουλούδια 3

Σημερα πηγα να κανω την χοριακη στο κανονικο χρονο που ειχε δωσει ο γιατρος! Ειχα παει την 6η μερα απο την εμβρυομεταφορα οποτε ειχα παρει μια θετικη τιμη στα 19 τοτε. Σημερα λοιπον ηταν 108! Ειναι απιστευτο! Νομιζω ειναι καλη..ετσι δεν ειναι;

• Μου αρέσει 4
  • Λουλούδια 2

πρίν από 14 λεπτά , dreamy είπε:

Σημερα πηγα να κανω την χοριακη στο κανονικο χρονο που ειχε δωσει ο γιατρος! Ειχα παει την 6η μερα απο την εμβρυομεταφορα οποτε ειχα παρει μια θετικη τιμη στα 19 τοτε. Σημερα λοιπον ηταν 108! Ειναι απιστευτο! Νομιζω ειναι καλη..ετσι δεν ειναι;

Ναι κορίτσι μου, έχει υπερδιπλασσιαστει (αν θυμάμαι καλά την είχες κάνει στις 8/4 οπότε και με 80 θα ήσουν οκ σημερα). Συγχαρητήρια! Μια τελειομηνη και ήρεμη εγκυμοσυνη να έχεις! 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, dreamy είπε:

σα να λέμε η πρώτη ...! 🤭  ε !  πολύ καλή δεν είναι;;;  ναι ναι πολύ καλή είναι    🤣  !!!   οι έμπειρες θα μας πουν σίγουρα. 

σβήνουν οι άσχημες στιγμές ,  είπες ! αυτό περιμένω και εγώ , να σβήσουν σύντομα! μπράβο μπράβο σου , όλα καλά έυχομαι 🤗❤️

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Γράφω εκ μέρους φίλης που προσπαθησε να κάνει εγγραφή και δεν τα κατάφερε. Ενώ συμπληρώνει κανονικά, δεν λαμβάνει εμαιλ.

ειναι 47 και έκανε δυο εμβρυομεταφορες με δικά της με αρνητική χοριακη. Τωρα σκέφτονται να προχωρήσουν με δωρεάν ωαρίων.
Ποια είναι η διαδικασία; 

Ο γιατρος της είπε ότι εδώ θα πρέπει να βρεθεί κοπέλα που μπορεί να περάσουν και κάποιοι μηνες.. αλλιώς στην Ισπανία υπαρχει τράπεζα . δεν ξερει πως να προχωρήσει, δηλ από εδώ ή από Ισπανία. Γενικά αν μπορεί κάποια κοπέλα να μας δώσει πληροφορίες 

σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 

1 hour ago, bcd18 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Γράφω εκ μέρους φίλης που προσπαθησε να κάνει εγγραφή και δεν τα κατάφερε. Ενώ συμπληρώνει κανονικά, δεν λαμβάνει εμαιλ.

ειναι 47 και έκανε δυο εμβρυομεταφορες με δικά της με αρνητική χοριακη. Τωρα σκέφτονται να προχωρήσουν με δωρεάν ωαρίων.
Ποια είναι η διαδικασία; 

Ο γιατρος της είπε ότι εδώ θα πρέπει να βρεθεί κοπέλα που μπορεί να περάσουν και κάποιοι μηνες.. αλλιώς στην Ισπανία υπαρχει τράπεζα . δεν ξερει πως να προχωρήσει, δηλ από εδώ ή από Ισπανία. Γενικά αν μπορεί κάποια κοπέλα να μας δώσει πληροφορίες 

Πολλή σωστή η απόφαση της φίλης σου, είναι κρίμα να χάσει και άλλο χρόνο με τόσες μικρές πιθανότητες στην ηλικία της. Γενικα στην Ελλάδα ο χρόνος αναμονής στους γιατρούς που ασχολούνται λίγο παραπάνω με τη δωρεά ωαρίων συνηθως δεν είναι πάνω από 6 μήνες, δε βρίσκω λόγο να μπλέξει με Ισπανία.

1 hour ago, bcd18 είπε:

Ποια είναι η διαδικασία; 

Καλή επιτυχία στη φίλη σου! Ας ξεκινήσει με μια έρευνα στα Ivf εδώ στην Ελλάδα, να δει τι θα της πούνε.. εμένα μου είχαν πει για ένα τρίμηνο αναμονή και τελικά έκανα ετ σε δύο μήνες. Αν θέλει κι άλλες πληροφορίες, πολύ ευχαρίστως να της απαντήσω σε ο,τι ξέρω. Εγώ έχω 10 μηνών δίδυμα με δωρεά.

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Nels είπε:

Πολλή σωστή η απόφαση της φίλης σου, είναι κρίμα να χάσει και άλλο χρόνο με τόσες μικρές πιθανότητες στην ηλικία της. Γενικα στην Ελλάδα ο χρόνος αναμονής στους γιατρούς που ασχολούνται λίγο παραπάνω με τη δωρεά ωαρίων συνηθως δεν είναι πάνω από 6 μήνες, δε βρίσκω λόγο να μπλέξει με Ισπανία.

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι η δωρεα είναι μονόδρομος. Αρα πρέπει να βρεθεί κοπέλα και μετά να ξεκινήσει ωοληψιες. Είναι στον Σφ. Της είπε περιπου εννέα μηνες

. Θα μιλησει αυριο με ιακεντρ. 
ναι με Ισπανία που μίλησα, δεν πολύ θέλει. και εγω συμφωνώ
Βασικα δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την δωρεα και έχει πολύ αγχωθει. Της φαίνονται βουνό. Και λογο ηλικίας δεν έχει πολλα περιθώρια. 

2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλή επιτυχία στη φίλη σου! Ας ξεκινήσει με μια έρευνα στα Ivf εδώ στην Ελλάδα, να δει τι θα της πούνε.. εμένα μου είχαν πει για ένα τρίμηνο αναμονή και τελικά έκανα ετ σε δύο μήνες. Αν θέλει κι άλλες πληροφορίες, πολύ ευχαρίστως να της απαντήσω σε ο,τι ξέρω. Εγώ έχω 10 μηνών δίδυμα με δωρεά.

Σε ευχαριστώ πολύ! Να  σου ζήσουν!! Να ρωτήσω σε πιο κεντρο ήσουν;  
Γεινικα τα ψάχνουν;, εκτός τον ιολογικο έλεγχο, παιρνουν πλήρες ατομικό και οικογενειακό ιστορικό  από την κοπέλα;
ειχε μια εγκυμοσύνη φυσικη σύλληψη πρίν δυο χρόνια που δεν προχώρησε καλα. Και τωρα δυο εμβρυομεταφορες με δικά της ωάρια που δεν πέτυχαν. 
Μακαρι να βοηθησει ο Θεός  γιατί το θέλουν παρα πολύ και ο χρόνος πιέζει. 

γενικά  το κόστος για δωρεα εδώ πόσο πάει; 

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, bcd18 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι η δωρεα είναι μονόδρομος. Αρα πρέπει να βρεθεί κοπέλα και μετά να ξεκινήσει ωοληψιες. Είναι στον Σφ. Της είπε περιπου εννέα μηνες

. Θα μιλησει αυριο με ιακεντρ. 
ναι με Ισπανία που μίλησα, δεν πολύ θέλει. και εγω συμφωνώ
Βασικα δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την δωρεα και έχει πολύ αγχωθει. Της φαίνονται βουνό. Και λογο ηλικίας δεν έχει πολλα περιθώρια. 

Σε ευχαριστώ πολύ! Να  σου ζήσουν!! Να ρωτήσω σε πιο κεντρο ήσουν;  
Γεινικα τα ψάχνουν;, εκτός τον ιολογικο έλεγχο, παιρνουν πλήρες ατομικό και οικογενειακό ιστορικό  από την κοπέλα;
ειχε μια εγκυμοσύνη φυσικη σύλληψη πρίν δυο χρόνια που δεν προχώρησε καλα. Και τωρα δυο εμβρυομεταφορες με δικά της ωάρια που δεν πέτυχαν. 
Μακαρι να βοηθησει ο Θεός  γιατί το θέλουν παρα πολύ και ο χρόνος πιέζει. 

γενικά  το κόστος για δωρεα εδώ πόσο πάει; 

Καλησπέρα! 

Κάνουν φουλ προγεννητικό έλεγχο, κυστική ίνωση κτλ και ξέρω ότι παίρνουν και ένα ιστορικό από τις κοπέλες και τις βλέπει και ψυχολόγος. Ε, τώρα σε αυτό το κομμάτι, μην περιμένεις και παρα πολλά. Στο ιατρικό είναι αρκετά ενδελεχής ο έλεγχος πάντως..

Το ότι έχει εγκυμοσύνες είναι καλό. Αλλο με τα δικά μας ωάρια,που από μια ηλικία και μετά δεν είναι καλά, άλλο με δότρια που είναι σαφώς νεότερη. Το ότι γίνεται εμφύτευση πάντως είναι πολύ θετικό!

Εγώ ήμουν στο ivf του υγεία. Και άλλη μία γνωστή εκεί, στο δίμηνο είχε κάνει έμβρυο μεταφορά! Το κόστος είναι περίπου όσο της εξωσωματικής, γύρω στο 5.000 πήγε σε εμάς δλδ.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σε αυτήν την περίπτωση, αλλά η δωρεά σου αφήνει ένα καλό παράθυρο! 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.. τα καλύτερα και στη φίλη σου!

5 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Κάνουν φουλ προγεννητικό έλεγχο, κυστική ίνωση κτλ και ξέρω ότι παίρνουν και ένα ιστορικό από τις κοπέλες και τις βλέπει και ψυχολόγος. Ε, τώρα σε αυτό το κομμάτι, μην περιμένεις και παρα πολλά. Στο ιατρικό είναι αρκετά ενδελεχής ο έλεγχος πάντως..

Το ότι έχει εγκυμοσύνες είναι καλό. Αλλο με τα δικά μας ωάρια,που από μια ηλικία και μετά δεν είναι καλά, άλλο με δότρια που είναι σαφώς νεότερη. Το ότι γίνεται εμφύτευση πάντως είναι πολύ θετικό!

Εγώ ήμουν στο ivf του υγεία. Και άλλη μία γνωστή εκεί, στο δίμηνο είχε κάνει έμβρυο μεταφορά! Το κόστος είναι περίπου όσο της εξωσωματικής, γύρω στο 5.000 πήγε σε εμάς δλδ.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σε αυτήν την περίπτωση, αλλά η δωρεά σου αφήνει ένα καλό παράθυρο! 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.. τα καλύτερα και στη φίλη σου!

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι το ότι έγινε εμφύτευση είναι θετικό. Μπορεί να ξαναμεινει. και οπως λες οι κοπελες αυτές είναι νεότερες, οπότε τα ωάρια καλύτερα ποιοτικά. Κατω των 30 ισως

Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουν τελικά με ιακεντρ. 
Είναι ένα αγχος μέχρι να βρεθεί κοπέλα , να δώσει ωάρια. Να γίνει εμβρυομεταφορα. Και αν θα πετυχει και  με την πρώτη..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , bcd18 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι το ότι έγινε εμφύτευση είναι θετικό. Μπορεί να ξαναμεινει. και οπως λες οι κοπελες αυτές είναι νεότερες, οπότε τα ωάρια καλύτερα ποιοτικά. Κατω των 30 ισως

Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουν τελικά με ιακεντρ. 
Είναι ένα αγχος μέχρι να βρεθεί κοπέλα , να δώσει ωάρια. Να γίνει εμβρυομεταφορα. Και αν θα πετυχει και  με την πρώτη..

Σίγουρα έχει άγχος, τα ποσοστά είναι πολύ ενθαρρυντικά όμως! Καλό θα είναι να κάνει μια καλή συνεννόηση η φίλη σου και να ξεκινήσει με ξεκάθαρη εικόνα. Πχ, να ρωτήσει αν τα ωάρια που θα της δώσουν στην τιμή που θα της πουν είναι για μια προσπάθεια ή αν φτάνουν και για δεύτερη. Επίσης έχει σημασία στην αναμονή αν έχει και η ίδια κάποιες απαιτήσεις ιδιαίτερες πχ, να έχει κοινά εμφανισιακά με τη δότρια ή αν την ενδιαφέρει η ομάδα αίματος.. αν το ψάξει λίγο στο ίντερνετ υπάρχουν πλέον αρκετές εμπειρίες από δωρεά. Να πάει με έτοιμες ερωτήσεις για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων! Μακάρι να της πάνε όλα καλά!

Καλημέρα σε όλες! Θα χρειαστώ την βοήθεια από κοπέλες που έχουν προχωρήσει με δωρεά ωαριων στην Θεσσαλονίκη. Χρειάζομαι πληροφορίες (σε προσωπικο μήνυμα αν είναι εύκολο καθώς δεν ξέρω αν επιτρεπεται η δημόσια αναφορά)για γιατρούς και κέντρα καθώς δεν γνωρίζω καθόλου.Επίσης ο γιατρός είναι προτιμότερο να είναι του κέντρου η εξωτερικός συνεργάτης;ευχαριστώ πολύ και ευχομαι σε όλες ότι καλυτερο! 

22 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Σίγουρα έχει άγχος, τα ποσοστά είναι πολύ ενθαρρυντικά όμως! Καλό θα είναι να κάνει μια καλή συνεννόηση η φίλη σου και να ξεκινήσει με ξεκάθαρη εικόνα. Πχ, να ρωτήσει αν τα ωάρια που θα της δώσουν στην τιμή που θα της πουν είναι για μια προσπάθεια ή αν φτάνουν και για δεύτερη. Επίσης έχει σημασία στην αναμονή αν έχει και η ίδια κάποιες απαιτήσεις ιδιαίτερες πχ, να έχει κοινά εμφανισιακά με τη δότρια ή αν την ενδιαφέρει η ομάδα αίματος.. αν το ψάξει λίγο στο ίντερνετ υπάρχουν πλέον αρκετές εμπειρίες από δωρεά. Να πάει με έτοιμες ερωτήσεις για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων! Μακάρι να της πάνε όλα καλά!

Καλησπέρα! Ναι εχεις δίκιο! Πρέπει να ρωτήσει αν η τιμη θα είναι για μια ή και για δεύτερη προσπάθεια.
Τι άλλο να ρωτήσει;  Αραγε εδώ θα είναι Ελληνίδες ή μπορεί και από αλλη  χώρα; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...