Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 43 λεπτά , Ελισώ είπε:

Καλησπέρα!! Εύχομαι όλες να είστε καλά!!

Κάποιες ίσως με θυμούνται...

Έχω έναν γιο, με δωρεά ωαρίων, είναι ότι πιο όμορφο και σημαντικό στη ζωή  μου. 

Εύχομαι σε όλες να μην το βάλετε κάτω ποτέ, όλες θα γίνετε  μανούλες, να το θυμάστε!!

Έχετε τις καλύτερες ευχές μου και την αγάπη μου!!

Καλησπερα! Τι κανει το αγορακι σου? Ποσο ειναι τωρα?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , MaryH είπε:

Καλησπερα! Τι κανει το αγορακι σου? Ποσο ειναι τωρα?

Γειά σου Μαίρη μου. Κλείσαμε τους 10 μήνες!!

Είναι καλά  το μωρό μου,ολίγον τι μαμάκιας, δεν ξεκολλάει από πάνω μου :D

Η πριγκίπισσά  σου πόσο έφτασε;

• Μου αρέσει 4

πρίν από 6 λεπτά , Ελισώ είπε:

Γειά σου Μαίρη μου. Κλείσαμε τους 10 μήνες!!

Είναι καλά  το μωρό μου,ολίγον τι μαμάκιας, δεν ξεκολλάει από πάνω μου :D

Η πριγκίπισσά  σου πόσο έφτασε;

Πω πω χρονιζει ο μικρουλης! Η μικρη μου ειναι δυο ετων και ολιγον μπαμπακιας και γλωσσοκοπανα, χαχα!

Περπαταει ο μικρος?

• Μου αρέσει 8

πρίν από 12 λεπτά , MaryH είπε:

Πω πω χρονιζει ο μικρουλης! Η μικρη μου ειναι δυο ετων και ολιγον μπαμπακιας και γλωσσοκοπανα, χαχα!

Περπαταει ο μικρος?

Στέκεται και χοροπηδάει, δεν κάναμε βηματάκια ακόμα. Να της δώσεις ένα φιλάκι από εμένα!!!

Να ξέρετε όλες οι μέλλουσες μανούλες, όλες θα φτάσετε απέναντι, σας περιμένουμε.  Κι εγώ δεν το πίστευα,πέρασα πολλά, όμως τα κατάφερα.  

• Μου αρέσει 14

Διαφημίσεις

Κορίτσια, χρειάζομαι την βοήθεια σας.Στην αυχενική που κάναμε χθές το 2ο εμβρυακι είχε αυχενική 2,45,στα ανώτερα φυσιολογικά όρια όπως μας είπε.Σημερα που βγήκε η pap a οι πιθανότητες μειώθηκαν στις 1/2910.Ο γιατρός είπε ομω να κάνουμε NIPT.Ας την κάνουμε,δεν λέω.Διαβαζω όμως ότι στις δίδυμες κυήσεις,στις παχύσαρκες γυναίκες και σεβοσρς λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή,δεν είναι τόσο αξιόπιστη...Και επίσης ξέρει καμιά σας που πρέπει να απευθυνθώ για να την κάνω στα Γιάννενα;

πρίν από 18 λεπτά , Marla@ είπε:

Κορίτσια, χρειάζομαι την βοήθεια σας.Στην αυχενική που κάναμε χθές το 2ο εμβρυακι είχε αυχενική 2,45,στα ανώτερα φυσιολογικά όρια όπως μας είπε.Σημερα που βγήκε η pap a οι πιθανότητες μειώθηκαν στις 1/2910.Ο γιατρός είπε ομω να κάνουμε NIPT.Ας την κάνουμε,δεν λέω.Διαβαζω όμως ότι στις δίδυμες κυήσεις,στις παχύσαρκες γυναίκες και σεβοσρς λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή,δεν είναι τόσο αξιόπιστη...Και επίσης ξέρει καμιά σας που πρέπει να απευθυνθώ για να την κάνω στα Γιάννενα;

Καλησπέρα κοριτσι μου!!Εγώ στον γιατρό που με παρακολουθεί στα Γιάννενα ξέρω ότι συνεργάζεται με ενα απο τα κέντρα που κάνουν nipt!!Να ξέρεις επίσης ότι τα αποτελέσματα θα σταλούν ούτως ή άλλως στο εξωτερικό!!Μπορείς είτε να ρωτήσεις το γιατρό σου αν συνεργάζεται με κάποιο κέντρο ή να απευθυνθείς φαντάζομαι σε κάποιο μικροβιολογικό κέντρο να ρωτήσεις αν κάνουν nipt!!

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Melissa Robert είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Μαρινακη και Villi. Έχω καφέ κηλίδες ήδη αλλά όχι κανονικό αίμα.Τεσπα η βοηθός του γιατρού μου είπε ότι έτσι έρχεται συνηθως με τα cyclacur και να ξεκινήσω τα φάρμακα σήμερα. Θα με δούνε από κοντά την άλλη εβδομάδα. Να ζητήσω να μου κάνουν ορμονικές εξετάσεις κιόλας; Τι λέτε;

Πιστεύω φαντάζεσαι την απάντηση μου αγαπημένη... Εγώ σίγουρα θα ζητούσα. Καλή προετοιμασία αγαπημένη!!! Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 3

@marina_86 σ´ευχαριστώ  πολύ για τις προτάσεις των προ βιοτικών! Σήμερα κιόλας θα τα παραγγείλω από το Ίντερνετ !

Όλα καλά με την Λευκού, εκτός απο Φυλλικό οξύ και D3 (έπεσε στο 25) μου είπε να παίρνω Σαλοσπίρ 100mg ενα κάθε βράδυ και pirver (σιρόπι κορτιζόνη) κάθε πρωί.. και απο την ετ και μετά τα ενέσιμα clexane 4000iu 

ενώ εχω ξεκινήσει cyclacur ενα πρωί ενα βράδυ και απο την Τρίτη θα γίνουν απο 2 πρωί βράδυ…( τι χαμούλης…. :roll:

την άλλη Παρασκευή θα ελέγξουμε πάλι ορμόνες και θα κανω υπέρηχο…

κορίτσια πότε περίπου γίνεται η ετ; Σε ποια μερα του κύκλου (εφόσον όλα υποθέτουμε προχωρούν καλα… );

πρίν από 11 λεπτά , Live, Love, Laugh είπε:

@marina_86 σ´ευχαριστώ  πολύ για τις προτάσεις των προ βιοτικών! Σήμερα κιόλας θα τα παραγγείλω από το Ίντερνετ !

Όλα καλά με την Λευκού, εκτός απο Φυλλικό οξύ και D3 (έπεσε στο 25) μου είπε να παίρνω Σαλοσπίρ 100mg ενα κάθε βράδυ και pirver (σιρόπι κορτιζόνη) κάθε πρωί.. και απο την ετ και μετά τα ενέσιμα clexane 4000iu 

ενώ εχω ξεκινήσει cyclacur ενα πρωί ενα βράδυ και απο την Τρίτη θα γίνουν απο 2 πρωί βράδυ…( τι χαμούλης…. :roll:

κορίτσια πότε περίπου γίνεται η ετ; Σε ποια μερα του κύκλου (εφόσον όλα υποθέτουμε προχωρούν καλα… );

Συνήθως γίνεται 18η με 21η, 22η μέρα. Κορίτσια, τι λέτε εσείς; Έχω κ κάτι αιώνες να κάνω ετ... Εκτός αν έχεις πάρει arvekap που προκαλούν πλήρη καταστολή των φυσικών ορμονών, οπότε ο κύκλος είναι εντελώς στο χέρι του γιατρού κ δεν μετράς κανονικά τις μέρες. Αλλά εσύ δεν έχεις πάρει. Τώρα σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι;

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Συνήθως γίνεται 18η με 21η, 22η μέρα. Κορίτσια, τι λέτε εσείς; Έχω κ κάτι αιώνες να κάνω ετ... Εκτός αν έχεις πάρει arvekap που προκαλούν πλήρη καταστολή των φυσικών ορμονών, οπότε ο κύκλος είναι εντελώς στο χέρι του γιατρού κ δεν μετράς κανονικά τις μέρες. Αλλά εσύ δεν έχεις πάρει. Τώρα σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι;

Στην 4η προς 5η μερα του κύκλου μου ειμαι .. οπότε αν όλα πανε καλά κατα τις 01/09 θα γίνει λογικά… άντε να δουμε.. τοσα χρόνια σε προσπάθεια αλλα πρώτη φορά προχωρώ σε ετ! :D 

Εν τω μεταξύ εμείς πήγαμε με προγραμμα για «εγγυημένα» 4 βλαστοκυστες αλλα προέκυψαν μονο 2 (βέβαια αρίστης ποιότητας όπως μας τόνισαν!) τι να πω… θα φανεί..

@griaKota βαίνουν όλα καλώς; 
φιλιά σε όλες!

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, Ελισώ είπε:

Στέκεται και χοροπηδάει, δεν κάναμε βηματάκια ακόμα. Να της δώσεις ένα φιλάκι από εμένα!!!

Να ξέρετε όλες οι μέλλουσες μανούλες, όλες θα φτάσετε απέναντι, σας περιμένουμε.  Κι εγώ δεν το πίστευα,πέρασα πολλά, όμως τα κατάφερα.  

Δωσε κι εσυ ενα φιλακι απο μενα κ την μπεμπα στον πριγκηπα σου:wub:. Και φυσικα ολες κοριτσια θα τα καταφερετε. Το θαυμα αργει αλλα συμβαινει παντα

• Μου αρέσει 5

On 16/8/2022 at 4:05 ΜΜ, Live, Love, Laugh είπε:

Καλησπέρα σε όλες! :wub: σας διαβάζω χρόνια αλλά «κολλούσα» να στείλω τα δικά μου. Πρώτη φορά γράφω σε φόρουμ. 
Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις οτι δεν είσαι μόνη και ότι υπάρχουν τόσες γυναίκες που αντιμετωπίζουν τα ίδια «θεματάκια»  με εσένα και τα καταφέρνουν στο τέλος! :D

Εγώ προσπαθούσα 7 χρόνια «μόνη» μου και 4 με «υποβοήθηση» …. Το μόνο που ξέραμε είναι οτι η ΑΜΗ μου ηταν (και ειναι) πολυ χαμηλή (0,13) και γι αυτο έπειτα απο προσπάθειες με κλομιφεν, παρακολουθήσεις και σπερματεγχυσεις αποτυχημένες ολες  αποφασίσαμε και προχωρήσαμε σε εξωσωματικη, τρεις  στο συνολο που δεν έδωσαν κανένα ωάριο «ώριμο» αρκετά να οδηγήσει σε έμβρυο και ετςι ακολουθήσαμε τον δρόμο της δωρεάς ωαρίου. (Το σπερμα του συζύγου πολυ καλό ) 

Έπειτα απο αναμονή 9 μηνών (ναι κι εγω τόσο λιγο περίμενα!:D) επιτέλους μου ανακοίνωσαν οτι βρέθηκε δότρια και τώρα εχουμε στην άκρη 2 βλαστοκύστες αρίστης ποιότητας. Αύριο θα κανω εξετάσεις ορμονολογικές για να δουμε αν ο κύκλος αυτος ειναι αρκετά «δυνατός» για να γίνει η ετ  . :rolleyes:

Το θέμα είναι πως στην ύστεροσκόπηση που έγινε πριν ενα μήνα, βρέθηκε οτι είχα ουρεάπλασμα και ήπια φλεγμονή (ενδομητριτιδα)… αυτό απο τη μια με χαροποίησε γιατι τουλάχιστον έγινε διάγνωση (πιθανότατα αυτο να ευθυνόταν τόσο καιρό) αλλα απο την άλλη σκέφτομαι… μήπως δυσκολέψει την εμφύτευση διότι εχω διαβάσει δυστυχως οτι παρόλο που χορηγείται αντιβίωση (εγω πήρα τρια κουτιά βιμπραμισιν) δεν ειναι σίγουρο οτι εξαφανίζεται…

υπάρχει καμια που να είχε κάτι παρόμοιο και παρολαυτα να πήγαν ολα καλα;

συγνωμη για το «μακρινάρι» .. απλως… νομίζω θέλω κι εγώ λίγη απο την «θετικότητα» της ομάδας σας!:wub:

Καλως μας ηρθες! Εγω δε γνωριζω γθα την ενδομητριτιδα οποτε θα το αφησω στις υπολοιπες αλλα ηθελα να σε καλωσορισω μια εισαι κ εσυ συμπασχουσα με το 9μηνο:lol:

On 17/8/2022 at 8:47 ΜΜ, marina_86 είπε:

Κορίτσια μου!!!! Τι κάνετε;;;;;❤️❤️❤️ Καλέ, μου λείψατε! Έκανα διακοπές διαρκείας όπως καταλάβατε και σε ένα break που επέστρεψα Θεσσαλονίκη λέω κάτσε να δω τι κάνει η ομάδα!!!❤️

Πολυ χαιρομαι που σε ακουω χαλαρη! Ελπιζω να εχεις κανει σουπερ μαυρισμα!!!

Τωρα για την κορτιζονη και το σαλοσπιρ ρωτησα το γιατρο αν βοηθανε με τα αυτοαντισωματα γιατι εχω κ εγω αυτοανοσο και χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια που υποδειλωνουν γρνικα αυτοανοσια. Ο γιατρος λοιπον ειπε οτι τιποτα τετοιο δεν εχρι αποδειχτη σχετικα με την κορτοζονη ειδικα σε αυτην την ποσοτητα που την προτεινουν. Οταν του ειπα οτι πηγα σε αιματολογο μου λεει πηγες στη Λευκου και σου ειπε να παρεις κορτιζονη κ σαλοσπιρ σωστα; Που σημαινει οτι πολλες πελατισσες του εκαναν το ιδιο και τους ειπε το ιδιο. Ο συγκεκριμενος μου ειπε οτι οροσπαθει να επιβαρυνει τον οργανισμο μου οσο λιγοτερο γινεται και οτι οι αιματολογοι δεν μποροτν να κανουν τετοιες οροτασεις απο τη στιγμη που δεν εχουν δει καν απο κοντα εμβρυομεταφορα η οποια ρξαρταται απο πολλα πραγματα. Τωρα δεν μπορω να πω αν ειχε δικιο ή αδικο γιατι οι οδηγιες των αιματολογων βοηθησαν πολλες κοπελες. 

Εγω προσωπικα χαιρομαι που τον ακουσα και δεν πηρα. Δε θα ελεγα το ιδιο ομως αν δεν ειχε πετυχει. 

Μεγαλο μπλεξιμο οπως καταλαβαινεις. Εγω ακολουθησα το ενστικτο μου.

• Μου αρέσει 3

On 17/8/2022 at 10:29 ΜΜ, Marla@ είπε:

ΟιΓειά σας κι από μένα κορίτσια!Μου λείψατε!Είχα μέρες να γράψω γιατί με είχε φάει η αγωνία! Σήμερα κάναμε επιτέλους την  αυχενική !Είχα πάει τόσο φοβισμένη γιατί είχε περάσει μήνας από την τελευταίο υπέρηχο.Τα μωράκια είναι ζωντανά!Το ένα έχει πολύ καλές μετρήσεις.Με το δεύτερο προβληματίστηκε γιατί είχε αυχενική στα ανώτερα φυσιολογικά όρια...Είπε να περιμένουμε και την εξέταση αίματος και βλέπουμε.Τι να πω!Χάρηκα τόσο πολύ που είναι ζωντανά που προς το παρόν δεν αγχώνομαι.Θα προτιμούσα να ήταν όλα τέλεια αλλά τι να κάνουμε;Βήμα, βήμα!Εν τω μεταξύ ένα τέταρτο κράτησε η εξέταση..Περίμενα καμιά ώρα με αυτά που είχα ακούσει.Αυτα.Σας φιλώ!Τα καλύτερα σε όλες μας!

Μοραβο πολυ καλα νεα! Καλε γιατι να μην ειναι ζωντανα τα νινακισ σου; Τι φοβια ηταν αυτη;!! 

Απ οτι εχω δει τις περισσοτερες φορες κατι βρισκουν που δεν ειναι φυσιολογικο αλλα τελικα ειναι ολα καλα. Το ιδιο ευχομαι λοιπον και για σενα. Να ειναι μια χαεα και τα 2 χωρις κανενα απολυτως προβλημα♥️

On 18/8/2022 at 10:04 ΠΜ, Melissa Robert είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, πως μου είστε; Εγώ έχω έρθει λίγες μέρες στην Πάρο και σας γράφω από την παραλία:) Μια ερώτηση…αν θυμάστε την τελευταία φορά μου ήρθε η περίοδος νωρίτερα και για αυτό ακυρώθηκε η έμβρυο μεταφορά. Ο για τρος μου έδωσε να πάρω ενα cyclacur την μέρα (αρχικά τα άσπρα και μετά τα καφέ) και το κουτί τελείωσε την Κυριακή που πέρασε. Μετά από πόσες μέρες ξεκινά η περίοδος μετά την διακοπή των φαρμάκων; Σημερα είναι η 26η μέρα του κύκλου μου. Μπορεί να σας ακούγεται χαζό αλλά αγχώνομαι!

Ααα τι ωραια! Θαλασσινη σημερα!! Εμενα μου ερχεται καθε μηνα 4 μερες μετα απο το τελευταιο καφε. Κανα 2 φορες ηρθε μετα απο 5 μερες!

Να περασεις τελεια το υπολοιπο των διακοπων σου!! 

On 18/8/2022 at 12:15 ΜΜ, chitaneta είπε:

Γειά σου Μαρινακι!

Χαίρομαι που περνάς ωραία στις διακοπές σου! Εύχομαι να μην έχεις καμια άλλη καθυστέρηση μετά από τις διακοπές και βουρ να πας για ετ με ένα ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ αποτέλεσμα! Φτάνει και η σειρά σου αγαπημένη! Όσο κι αν είναι δύσκολο πίστεψέ το!!!( εγώ ώρες ώρες ακόμα δεν το πιστεύω,φαντάσου...)

Καλή συνέχεια διακοπών!!!❤️❤️❤️

Χαχαχα! Συντομα που θα εχεις τη νικρη σου αγκαλια θα το πιστεψεις!!

On 18/8/2022 at 3:53 ΜΜ, Melissa Robert είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Μαρινακη και Villi. Έχω καφέ κηλίδες ήδη αλλά όχι κανονικό αίμα.Τεσπα η βοηθός του γιατρού μου είπε ότι έτσι έρχεται συνηθως με τα cyclacur και να ξεκινήσω τα φάρμακα σήμερα. Θα με δούνε από κοντά την άλλη εβδομάδα. Να ζητήσω να μου κάνουν ορμονικές εξετάσεις κιόλας; Τι λέτε;

Αφου σου ειπαν να ξεκινησεις ολα καλα. Ορμονικες λογικα θα σου ζητησει ο γιατρος. Μην αγχωνεσαι και κανε οτι σου πουν. Καλη επιτυχια!!

On 18/8/2022 at 4:01 ΜΜ, Ελισώ είπε:

Καλησπέρα!! Εύχομαι όλες να είστε καλά!!

Κάποιες ίσως με θυμούνται...

Έχω έναν γιο, με δωρεά ωαρίων, είναι ότι πιο όμορφο και σημαντικό στη ζωή  μου. 

Εύχομαι σε όλες να μην το βάλετε κάτω ποτέ, όλες θα γίνετε  μανούλες, να το θυμάστε!!

Έχετε τις καλύτερες ευχές μου και την αγάπη μου!!

Αχ ποσο κουραγιο μας δινει αυτο το μηνυμα! Σ' ευχαριστουμε! Να το χαιρεσαι το παλικαρι σου! Να ειναι παμτα τυχερος κ ευτυχισμενος♥️

On 19/8/2022 at 9:51 ΠΜ, Live, Love, Laugh είπε:

Εγω παντα 18 μερες μετα την περιοδο. Φυσικα μεσα σ εκεινο το δθαστημα με εβλεπε 2-3 φορες για να σιγουρευτουμε οτι ειναι οκ το ενδομητριο.

Στο γιατρο σου ειπες φανταζομαι οτι παιρνεις και αυτα που σου εδωσε η Λευκου ετσι; 

On 19/8/2022 at 3:07 ΜΜ, Live, Love, Laugh είπε:

Στην 4η προς 5η μερα του κύκλου μου ειμαι .. οπότε αν όλα πανε καλά κατα τις 01/09 θα γίνει λογικά… άντε να δουμε.. τοσα χρόνια σε προσπάθεια αλλα πρώτη φορά προχωρώ σε ετ! :D 

Εν τω μεταξύ εμείς πήγαμε με προγραμμα για «εγγυημένα» 4 βλαστοκυστες αλλα προέκυψαν μονο 2 (βέβαια αρίστης ποιότητας όπως μας τόνισαν!) τι να πω… θα φανεί..

@griaKota βαίνουν όλα καλώς; 
φιλιά σε όλες!

Καλη σου επιτυχια!! Ειναι πολλες που τα καταφεραν με 2 βλαστοκυστες. Θετικη σκεψη και ευχομαι να τα καταφερεις!

Πωπω κοριτσια ολο σεντοναρες γραφω τελευταια. Συγγνωμη!!!♥️

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 2

@Viv37 σε ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου. Συγνώμη μα δεν γνωρίζω σε τι φάση είσαι, κάποια στιγμή θα τα καταφέρω να διαβάσω όλες τις σελίδες που δεν μπόρεσα ακόμα. 

Εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου σε σένα και σε όλα τα κορίτσια. 

Δεν ξέρεις πόσο κουράγιο έπαιρνα κι εγώ από ευχές κοριτσιών που γράφανε. 

Είναι δύσκολος ο δρόμος μας για μωράκι, αλλά πίστεψέ με, όλες θα τα καταφέρετε, ποτέ μην σταματήσετε να ελπίζετε, θα έρθει...και μετά θα ξεχάσετε όλες τις άσχημες στιγμές. 

❤ 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...