Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Χοριακη 4827,30!!!! Άργησε να τη στείλει γι8την έβαλε ξανά επειδή τρελάθηκε και η ίδια! Της λέω είναι καλή? Και μου λέει ότι είναι χοριακη μιας γυναίκας η οποία είναι έτοιμη να κάνει τους υπερηχους της! Δεν έχω σύγκριση με τη μονάδα μέτρησης της δικής μου γιατί δεν έχω το χαρτί της χοριακης, τηλεφωνικά μου είχε δώσει το νούμερο. Όμως σε αυτή που μου έστειλε ταιριάζει η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε αύριο αμέσως υπέρηχο! Τώρα αγχώθηκα μην έχω κανένα εξωμητριο!!!! 

Ουαου τι χορταστικό νούμερο !!! Συγχαρητήρια !!!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 16/3/2019 at 8:57 ΜΜ, Κρισταλενια είπε:

Τουτουνι μου σε ευχαριστωωωωωωω χαχαχαχχαχα ειναι φοβερο το ψευδωνυμο σου, κλαιω χαχαχαχχαχαχαχαχα

κοριτσαρααααααααααα συγχαρητηριαααααααα τρελαθηκα απο την χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με ειδε ο συζυγος να τρελαινομαι και (με λεει) τι επαθες χαχαχχαχαχαχαχααχαχα τον ειπα τι εγινε και χαρηκε επισης πολυ τα συγχαρητηρια μας κοπελαρα μου μεσα απο την καρδιας μας φιλια πολλα

αλινα μου καλησπερα στην τιμη δεν ειναι οι εξετασεις αιματολογικες που πρεπει να κανω και τα φαρμακα που θα παρω εγω το ψαχνω λιγο ακομη απο δευτερα με το βιογενεσις και εναν πολυ καλο γυναικολογο που μου συστησαν και σας ενημερωνω γιατι μεχρι το καλοκαιρι θα θελαμε να κανουμε την εξωσωματικη

σε ευχαριστω πολυ

να σε ρωτησω σε ποια κλινικη πηγες και την τιμη αν μπορεις να μου στειλεις μνμ σε παρακαλω πολυ?

Κορίτσια καλησπέρα,είμαι καινούρια στο φόρουμ κ θα ήθελα τη βοήθεια σας ψάχνω και γω κέντρο εξωσωματικής η Θεσσαλονίκη ή Αθήνα αν γνωρίζετε κάποιο θα με βοηθούσατε, κλείσαμε με ένα κέντρο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη. Ψάχνουμε για την διαδικασία εξωσωματικής με δανεικά κ δεν ξέρω καθόλου τις τιμές, όπως κ για τα φάρμακα (τα δίνουμε εμείς στο κέντρο ή συμπεριλαμβάνονται στη τιμή?) θα εκτιμούσα κάθε απάντηση. Καλή επιτυχία σε όλες από καρδιάς 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

καλημερα @New life 

επειδη εχω ηδη καταληξει που θα παω με τον συζυγο μετα απο ψαξιμο και ραντεβου ιντερνετικα και καμποσα τηλεφωνα και με την βοηθεια των κοριτσιων εδω μεσα αν θελεις ελα ινμποξ να τα πουμε διοτι δεν γνωριζω αν μπορω να πω τιμες και γενικοτερα πληροφοριες δημοσια αν επιτρεπεται εννοω θα σε βοηθησω οσο μπορω

φιλια πολλα

Κορίτσια... Σας ευχαριστώ (και στην @Mishka  ) για τις απαντήσεις , και την βοήθεια ,φαίνονται να είμαι σε καλά χέρια.Ελπίζω να ξεκινήσω αυτό το μήνα. Εύχομαι  επιτυχία σε όλους.Συνεχιζω να σας διαβάζω. :-D:):grin:

• Μου αρέσει 5

On 6/4/2019 at 2:55 ΠΜ, kassiani48 είπε:

Κορίτσια έχει κάποια εμπειρία από εξωσωματική με δανεικό ωάριο στα 48 της?

Εγώ τα κοντεύω :x. Απίστευτο να λέω ότι κοντεύω τα 48!!! Τέλος πάντων άλλο θέμα αυτό. Είμαι στην 8η εβδομάδα με δανεικά, δεν ξέρω αν όλα πάνε καλά, θα σου πω σε 10 μέρες. Ξεκίνησε λίγο περίεργα η δική μου ιστορία. Πάντως, έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, υστεροσκοπηση με κόψιμο διαφράγματος μήτρας που μείωνε το χώρο και καθαρισμό από συμφυσεις που είχα, εξετάσεις σε αιματολογο κι ενδοκρινολόγο. Αν ήξερα από πριν για εξέταση Νικα και αυτό το ερα τεστ, θα τα έκανα κι αυτά.

Αν η μήτρα σου είναι καλά, θα τα πας καλά. Ακόμα κι αν δεν είναι, με θεραπεία μπορεί να γίνει. Αυτό που δε γίνεται είναι τα κακής ποιότητας ωάρια, που στα 48 είναι μάλλον κακής ποιότητας. Όταν μου το είχαν αναφέρει για δανεικά, είχα φρικαρει. Τώρα που το έχω μέσα μου, θέλω τόσο πολύ να πάει καλά, θέλω τόσο πολύ να προλάβω να χρησιμοποιήσω και τα υπόλοιπα 4 που με περιμένουν! Έχω ακούσει για γυναίκες που κοντά στα 50 τους έκαναν παιδί και ξέρω και μια που έκανε δίδυμα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλες αυτές οι περιπτώσεις είναι με δανεικά, αλλά δεν το λένε. Οπότε, ναι... υπάρχει ελπίς!!!

On 5/4/2019 at 10:03 ΜΜ, Rallia είπε:

Σ’ευχαριστω κοριτσάκι μου..Το περίμενα, δε λέω ότι δεν το περίμενα αλλά είμαι απαρηγόρητη..Και εντελώς μόνη σήμερα..Μακριά από το σπίτι, στο εξωτερικό, για δουλειά..Στο δωματιο του ξενοδοχείου να πίνω αλκοόλ μετά από καιρο..Φοβάμαι τόσο πολύ να πάω σε δανεικά. Τόσο πολύ..Τώρα με τα δικά μου παλευεται, ξέρω εξ’αρχης ότι αυτά «φταίνε» αφού η ηλικία, αφού είναι τζουφια, αφού αφού αφού..Με τα δανεικά πως θα μπορέσω να διαχειριστώ μια αποτυχία; Ποιος θα φταίει τότε, φοβάμαι τόσο πολύ, τότε θα τελειώσει οριστικά το ταξίδι..

Είναι όπως τα είπε η @kristalenia . Εγώ είχα φρικαρει με την ιδέα των δανεικών όταν μου το είπαν. Τώρα κάνω εικόνα αυτό που λέει η @alina80 μας για το εμβρυακι της που κουνάει χέρια και παίζει και κρυφτό, και δε σκέφτομαι τίποτα άλλο. Ακόμα κι αν δεν πάει καλά αυτό που έχω τώρα, θα πάω για τα επόμενα που έχω στην κατάψυξη. Με γενετικό υλικό νέας κοπέλας, πας με άλλη δυναμική... Αυτό που έχεις να προσέξεις είναι η μήτρα σου, οπότε κάνε πριν όλες τις εξετάσεις, για να δεις και να διορθώσεις αν έχεις κάποιο θέμα. Μετά είναι και το σπέρμα...και φυσικά οι γιατροί! Κι αν όλα αυτά είναι οκ, θα το πετύχεις με δανεικά... Έχεις τις πιθανότητες που έχει μια νέα γυναίκα με καλό ιστορικό που την έχουν ψάξει.

Όλα είναι διαχειρισιμα. Αν μπεις στο χορό, χορεύεις. Μην το ρίχνεις στο αλκοόλ όμως... Χειρότερα σε κάνει ο διάολος αυτός. Καλύτερα να πλαντάξεις, αλλά να είσαι νηφάλια. Η μοναξιά είναι δύσκολη σε τέτοιες φάσεις, τα δωμάτια ξενοδοχείων εντελώς καταθλιπτικά, οι χαμογελαστοί άνθρωποι έξω δεν καταλαβαίνουν, τα μωράκια στα καροτσάκια το κάνουν ακόμα χειρότερο. Και μέσα σε όλα αυτά, είσαι εσύ κι η απελπισία σου, αλλά να ξέρεις ότι είναι παροδικό αυτό το συναίσθημα... Απλά θέλει υπομονή όταν το βιώνεις. Και να ξέρεις, ότι υπάρχουν κι άλλες που έχουν βιώσει τα ίδια, με τον ίδιο τρόπο, μακριά από αγαπημένους ανθρώπους. Αλλά όλα περνούν, κι είναι σε καλύτερη φάση τώρα, με μωρά που έχουν ή περιμένουν. Αυτό δίνει ένα φως στο τούνελ που είσαι... Υπομονή μέχρι να βγεις!!

• Μου αρέσει 8

5 ώρες πρίν, Dream_on είπε:

Εγώ τα κοντεύω :x. Απίστευτο να λέω ότι κοντεύω τα 48!!! Τέλος πάντων άλλο θέμα αυτό. Είμαι στην 8η εβδομάδα με δανεικά, δεν ξέρω αν όλα πάνε καλά, θα σου πω σε 10 μέρες. Ξεκίνησε λίγο περίεργα η δική μου ιστορία. Πάντως, έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, υστεροσκοπηση με κόψιμο διαφράγματος μήτρας που μείωνε το χώρο και καθαρισμό από συμφυσεις που είχα, εξετάσεις σε αιματολογο κι ενδοκρινολόγο. Αν ήξερα από πριν για εξέταση Νικα και αυτό το ερα τεστ, θα τα έκανα κι αυτά.

Αν η μήτρα σου είναι καλά, θα τα πας καλά. Ακόμα κι αν δεν είναι, με θεραπεία μπορεί να γίνει. Αυτό που δε γίνεται είναι τα κακής ποιότητας ωάρια, που στα 48 είναι μάλλον κακής ποιότητας. Όταν μου το είχαν αναφέρει για δανεικά, είχα φρικαρει. Τώρα που το έχω μέσα μου, θέλω τόσο πολύ να πάει καλά, θέλω τόσο πολύ να προλάβω να χρησιμοποιήσω και τα υπόλοιπα 4 που με περιμένουν! Έχω ακούσει για γυναίκες που κοντά στα 50 τους έκαναν παιδί και ξέρω και μια που έκανε δίδυμα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλες αυτές οι περιπτώσεις είναι με δανεικά, αλλά δεν το λένε. Οπότε, ναι... υπάρχει ελπίς!!!

Είναι όπως τα είπε η @kristalenia . Εγώ είχα φρικαρει με την ιδέα των δανεικών όταν μου το είπαν. Τώρα κάνω εικόνα αυτό που λέει η @alina80 μας για το εμβρυακι της που κουνάει χέρια και παίζει και κρυφτό, και δε σκέφτομαι τίποτα άλλο. Ακόμα κι αν δεν πάει καλά αυτό που έχω τώρα, θα πάω για τα επόμενα που έχω στην κατάψυξη. Με γενετικό υλικό νέας κοπέλας, πας με άλλη δυναμική... Αυτό που έχεις να προσέξεις είναι η μήτρα σου, οπότε κάνε πριν όλες τις εξετάσεις, για να δεις και να διορθώσεις αν έχεις κάποιο θέμα. Μετά είναι και το σπέρμα...και φυσικά οι γιατροί! Κι αν όλα αυτά είναι οκ, θα το πετύχεις με δανεικά... Έχεις τις πιθανότητες που έχει μια νέα γυναίκα με καλό ιστορικό που την έχουν ψάξει.

Όλα είναι διαχειρισιμα. Αν μπεις στο χορό, χορεύεις. Μην το ρίχνεις στο αλκοόλ όμως... Χειρότερα σε κάνει ο διάολος αυτός. Καλύτερα να πλαντάξεις, αλλά να είσαι νηφάλια. Η μοναξιά είναι δύσκολη σε τέτοιες φάσεις, τα δωμάτια ξενοδοχείων εντελώς καταθλιπτικά, οι χαμογελαστοί άνθρωποι έξω δεν καταλαβαίνουν, τα μωράκια στα καροτσάκια το κάνουν ακόμα χειρότερο. Και μέσα σε όλα αυτά, είσαι εσύ κι η απελπισία σου, αλλά να ξέρεις ότι είναι παροδικό αυτό το συναίσθημα... Απλά θέλει υπομονή όταν το βιώνεις. Και να ξέρεις, ότι υπάρχουν κι άλλες που έχουν βιώσει τα ίδια, με τον ίδιο τρόπο, μακριά από αγαπημένους ανθρώπους. Αλλά όλα περνούν, κι είναι σε καλύτερη φάση τώρα, με μωρά που έχουν ή περιμένουν. Αυτό δίνει ένα φως στο τούνελ που είσαι... Υπομονή μέχρι να βγεις!!

To διάφραγμα μήτρας δε φαίνεται στον υπέρηχο? Το λέω γιατί μικραίνει το χώρο της μήτρας. Ούτε οι συμφύσεις?

Ακόμη κ καλή μήτρα να μην έχουμε κ να μην φτιάχνει υπάρχει κ η παρένθετη μητέρα. Λεφτά να χεις κ υγεία κ όλα γίνονται. Αν κ τα λεφτά μετά από τόσα που χουμε κάνει, δεν υπάρχουν

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (IVvA)

Διαφημίσεις

Just now, Mary H είπε:

To διάφραγμα μήτρας δε φαίνεται στον υπέρηχο? Το λέω γιατί μικραίνει το χώρο της μήτρας. Ούτε οι συμφύσεις?

Ακόμη κ καλή μήτρα να μην έχουμε κ να μην φτιάχνει υπάρχει κ η παρένθετη μητέρα. Λεφτά να χεις κ υγεία κ όλα γίνονται. Αν κ τα λεφτά μετά από τόσα που χουμε κάνει, δεν υπάρχουν

Όχι δε φαίνεται. Με την υστεροσκοπηση φαίνεται... Σου τραβούν βίντεο τη μήτρα... Λες και βλέπεις ντοκυμαντέρ του Κουστώ είναι!!

Για παρένθετη είναι πολλά τα λεφτά μάλλον! Εδώ αυτό με τη δωρεά και τις εξετάσεις σου στοιχίζει ένα μικρό αυτοκίνητο, με την παρένθετη πόσο; Να σου πω αυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου... Αλλά αν δεν έχει κάποιος άλλη επιλογή και έχει χρήματα, είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτό.

Just now, Dream_on είπε:

Όχι δε φαίνεται. Με την υστεροσκοπηση φαίνεται... Σου τραβούν βίντεο τη μήτρα... Λες και βλέπεις ντοκυμαντέρ του Κουστώ είναι!!

Για παρένθετη είναι πολλά τα λεφτά μάλλον! Εδώ αυτό με τη δωρεά και τις εξετάσεις σου στοιχίζει ένα μικρό αυτοκίνητο, με την παρένθετη πόσο; Να σου πω αυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου... Αλλά αν δεν έχει κάποιος άλλη επιλογή και έχει χρήματα, είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτό.

Νομίζω είναι 10000. Πολλά τα λεφτα! Εγώ το σκέφτηκα αλλά που να τα βρούμε! Ωραίο αυτό με το ντοκυμαντέρ! Εγώ ρε συ που φοβάμαι την υστεροσκόπηση κ όλο το αναβάλλω. Γενικά τρέμω τους γιατρούς. Στον οδοντίατρο κοντεύω να λυποθυμήσω. Γενικά με έπιανε κρίση πανικού όταν πήγαινα σε γιατρούς. Εντάξει την εξωσωματική την έκανα δεν τη φοβάμαι. Και το χειρουργείο περυσι απορώ πώς άντεξα. Γενικά λόγω φοβιών κ κρίσεων πανικού έκανα πολλά χρόνια για να αποφασίσω να φτάσω στην εξωσωματική. Με πολλές συνεδρίες σε ψυχολόγο κ έτσι προχώρησα. Και έτυχε σε μένα τη φοβική το εξωμήτριο κ όλες αυτές οι εξετάσεις! Μάλλον ο Θεός με δοκιμάζει κ μου κάνει γυμνάσια για να ξεπεράσω τις φοβίες μου. Δεν εξηγείται αλλιώς!:D

Lilypie - (IVvA)

Just now, Mary H είπε:

Νομίζω είναι 10000. Πολλά τα λεφτα! Εγώ το σκέφτηκα αλλά που να τα βρούμε! Ωραίο αυτό με το ντοκυμαντέρ! Εγώ ρε συ που φοβάμαι την υστεροσκόπηση κ όλο το αναβάλλω. Γενικά τρέμω τους γιατρούς. Στον οδοντίατρο κοντεύω να λυποθυμήσω. Γενικά με έπιανε κρίση πανικού όταν πήγαινα σε γιατρούς. Εντάξει την εξωσωματική την έκανα δεν τη φοβάμαι. Και το χειρουργείο περυσι απορώ πώς άντεξα. Γενικά λόγω φοβιών κ κρίσεων πανικού έκανα πολλά χρόνια για να αποφασίσω να φτάσω στην εξωσωματική. Με πολλές συνεδρίες σε ψυχολόγο κ έτσι προχώρησα. Και έτυχε σε μένα τη φοβική το εξωμήτριο κ όλες αυτές οι εξετάσεις! Μάλλον ο Θεός με δοκιμάζει κ μου κάνει γυμνάσια για να ξεπεράσω τις φοβίες μου. Δεν εξηγείται αλλιώς!:D

Για παρένθετη 10.000 ευρώ είναι η επιτρεπόμενη από το νόμο αποζημίωση για την παρένθετη. Νομίζω όμως στην πράξη είναι πολύ περισσότερα συν όλα τα έξοδα μίας εξωσωματικής. Εκτός αν κάποιος δικός σου άνθρωπος αναλάβει να κυοφορήσει το μωρό. 

Μαίρη νομίζω αδικείς τον εαυτό σου. Δεν είσαι τόσο φοβιτσιαρα όσο νομίζεις. Έχεις περάσει τόσα και όμως είσαι δυνατή και επιμένεις. Η υστεροσκόπηση γίνεται με μέθη αν δεν κάνω λάθος, οπότε δεν θα καταλάβεις τίποτα. Προχώρα με το βλέμμα στο στόχο και όλα θα γίνουν. 

• Μου αρέσει 5

Just now, Mary H είπε:

Σ ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνεις. Το ίδιο μου είπε κ η ψυχολόγος ότι είμαι πολύ πιο δυνατή από όσο νομίζω. Δεν ξέρω μάλλον δεν το χω καταλάβει ακόμη

Ειμαστε ολες πολυ δυνατες κ εγω αυριο εχω την βιοψια αλλα θα παω με το χαμόγελο μου κ ντυμενη βαμμενη!

• Μου αρέσει 9

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Annita tsoupani είπε:

Ειμαστε ολες πολυ δυνατες κ εγω αυριο εχω την βιοψια αλλα θα παω με το χαμόγελο μου κ ντυμενη βαμμενη!

Kι εγώ πάντα στις ετ πηγαίνω βαμμένη λες κ πάω για καφέ! Έτσι Αννίτα σωστή!

• Μου αρέσει 4

Lilypie - (IVvA)

Κορίτσια καλησπέρα, είναι πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το τοπικ.

Είμαι 43 χρονων, σε διαδικασία διέγερσης αυτές τις μέρες ( πρωτόκολλο ανταγωνιστών), όμως τα πράγματα δεν είναι πολύ ευοιωνα για εμάς, η ποιότητα των ωαρίων μου δεν φαίνεται να είναι καλή, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι...

Έχουμε κάνει ήδη έναν φυσικο κύκλο κι έναν με κλομιφαινη και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά... Δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα...

Αρχίζουμε και σκεφτόμαστε τι άλλες επιλογές εχουμε, οπότε σκεφτήκαμε και την δωρεα, όπως και την υιοθεσία.

Σας είχα εντοπίσει στο παρελθόν στο forum και είπα να μπω και να σας πω τις σκέψεις μας γιατί φαντάζομαι ότι θα σας έχουν απασχολήσει ήδη πριν από εμας και θα έχετε δώσει τις απαντησεις...

Βρε κορίτσια...

Δεν έχω κανένα, μα κανένα πρόβλημα που το μωρουλι δεν θα μου μοιάζει...

Αυτό που απασχολεί κι εμενα και τον καλό μου είναι:

1) πως θα πρέπει να ενημερώσουμε το παιδί αργά ή γρήγορα ότι δεν είναι βιολογικό μου παιδί.

Σκεφτομαστε ότι το παιδί θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν φέρει την κληρονομικότητα μου, δεν μπορουμε να του αποκρυψουμε μια τέτοια πληροφορία, είναι θέμα υγείας, ειδικά αν είναι κοριτσάκι...

Θέλω να πω ότι, οι γιατροί ρωτούν πάντα για την υγεία και τις παθήσεις των γονιών, άρα το παιδι πρέπει να γνωρίζει, αν το αφήσουμε στην άγνοια  το βάζουμε σε κίνδυνο, μπορεί κάποια στιγμή της ζωής του οι γιατροι να οδηγηθουν σε λάθος συμπεράσματά και θεραπειες.

Συν ότι δεν θα γνωρίζουμε τίποτα για την κληρονομικότητα που θα φέρει από την βιολογική του μητέρα...

2) το δεύτερο μας θέμα είναι πιο πολύ ηθικό... 

Σκέφτομαστε ότι με την δωρεά συνειδητα αποφασίζουμε και φέρνουμε στον κόσμο ένα παιδί που δεν θα γνωρίζει τον ένα του βιολογικό γονεα.

Θα πει κανείς, καλά και στην υιοθεσία το παιδί αγνοεί και τους δύο βιολογικούς γονείς. 

Ναι, χειρότερο είναι. Αλλά εκεί κάνεις την επιλογή να μεγαλώσεις ένα παιδί που έχει ΗΔΗ γεννηθεί κι έχει εγκαταληφθεί σε ένα ίδρυμα και να του δώσεις όλη την αγάπη που έχεις στην ψυχούλα σου.

Στην περίπτωση της δωρεάς, ειναι το ζευγάρι που παίρνει την απόφαση να "δημιουργήσει" ένα παιδί που θα αγνοεί τον ένα βιολογικό γονεα.

Γνωρίζω ότι μπορεί να τον αναζητήσει όταν ενηλικιωθεί, αλλά είναι σωστό που εν γνώσει μας φερνουμε στον κοσμο ενα παιδι για να το βάλουμε σε αυτή την περιπέτεια στο μέλλον?

3) το θέμα των πιθανών αδερφών πως το αντιμετωπίζετε/σκέφτεστε? Μια νέα δοτρια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τροφοδοτήσει παραπάνω από μια ληπτριες... (Για να μην σκεφτώ το ενδεχόμενο ότι μπορεί να δωρησει ωαρια περισσότερες από μία φορές..)

Κορίτσια δεν θέλω να παρεξηγηθω... Δεν κατακρίνω καμία σας, ισα- ισα, θαυμάζω την γενναιότητα της απόφασης σας!! 

Εχουμε όμως προβληματιστεί  πάρα πολύ με όλα αυτα....

Φαντάζομαι ότι τα παραπανω θα σας έχουν απασχολήσει ήδη και θα έχετε δώσει τις απαντήσεις στον εαυτό σας.

Αυτό ζητάω... βοηθηστε μας και δώστε μας τις απαντήσεις σας μήπως ξεμπλοκαρουμε κι εμείς...

Καλό βράδυ κι εύχομαι τα καλύτερα για την καθεμία σας!!

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, athinaida είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, είναι πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το τοπικ.

Είμαι 43 χρονων, σε διαδικασία διέγερσης αυτές τις μέρες ( πρωτόκολλο ανταγωνιστών), όμως τα πράγματα δεν είναι πολύ ευοιωνα για εμάς, η ποιότητα των ωαρίων μου δεν φαίνεται να είναι καλή, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι...

Έχουμε κάνει ήδη έναν φυσικο κύκλο κι έναν με κλομιφαινη και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά... Δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα...

Αρχίζουμε και σκεφτόμαστε τι άλλες επιλογές εχουμε, οπότε σκεφτήκαμε και την δωρεα, όπως και την υιοθεσία.

Σας είχα εντοπίσει στο παρελθόν στο forum και είπα να μπω και να σας πω τις σκέψεις μας γιατί φαντάζομαι ότι θα σας έχουν απασχολήσει ήδη πριν από εμας και θα έχετε δώσει τις απαντησεις...

Βρε κορίτσια...

Δεν έχω κανένα, μα κανένα πρόβλημα που το μωρουλι δεν θα μου μοιάζει...

Αυτό που απασχολεί κι εμενα και τον καλό μου είναι:

1) πως θα πρέπει να ενημερώσουμε το παιδί αργά ή γρήγορα ότι δεν είναι βιολογικό μου παιδί.

Σκεφτομαστε ότι το παιδί θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν φέρει την κληρονομικότητα μου, δεν μπορουμε να του αποκρυψουμε μια τέτοια πληροφορία, είναι θέμα υγείας, ειδικά αν είναι κοριτσάκι...

Θέλω να πω ότι, οι γιατροί ρωτούν πάντα για την υγεία και τις παθήσεις των γονιών, άρα το παιδι πρέπει να γνωρίζει, αν το αφήσουμε στην άγνοια  το βάζουμε σε κίνδυνο, μπορεί κάποια στιγμή της ζωής του οι γιατροι να οδηγηθουν σε λάθος συμπεράσματά και θεραπειες.

Συν ότι δεν θα γνωρίζουμε τίποτα για την κληρονομικότητα που θα φέρει από την βιολογική του μητέρα...

2) το δεύτερο μας θέμα είναι πιο πολύ ηθικό... 

Σκέφτομαστε ότι με την δωρεά συνειδητα αποφασίζουμε και φέρνουμε στον κόσμο ένα παιδί που δεν θα γνωρίζει τον ένα του βιολογικό γονεα.

Θα πει κανείς, καλά και στην υιοθεσία το παιδί αγνοεί και τους δύο βιολογικούς γονείς. 

Ναι, χειρότερο είναι. Αλλά εκεί κάνεις την επιλογή να μεγαλώσεις ένα παιδί που έχει ΗΔΗ γεννηθεί κι έχει εγκαταληφθεί σε ένα ίδρυμα και να του δώσεις όλη την αγάπη που έχεις στην ψυχούλα σου.

Στην περίπτωση της δωρεάς, ειναι το ζευγάρι που παίρνει την απόφαση να "δημιουργήσει" ένα παιδί που θα αγνοεί τον ένα βιολογικό γονεα.

Γνωρίζω ότι μπορεί να τον αναζητήσει όταν ενηλικιωθεί, αλλά είναι σωστό που εν γνώσει μας φερνουμε στον κοσμο ενα παιδι για να το βάλουμε σε αυτή την περιπέτεια στο μέλλον?

3) το θέμα των πιθανών αδερφών πως το αντιμετωπίζετε/σκέφτεστε? Μια νέα δοτρια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τροφοδοτήσει παραπάνω από μια ληπτριες... (Για να μην σκεφτώ το ενδεχόμενο ότι μπορεί να δωρησει ωαρια περισσότερες από μία φορές..)

Κορίτσια δεν θέλω να παρεξηγηθω... Δεν κατακρίνω καμία σας, ισα- ισα, θαυμάζω την γενναιότητα της απόφασης σας!! 

Εχουμε όμως προβληματιστεί  πάρα πολύ με όλα αυτα....

Φαντάζομαι ότι τα παραπανω θα σας έχουν απασχολήσει ήδη και θα έχετε δώσει τις απαντήσεις στον εαυτό σας.

Αυτό ζητάω... βοηθηστε μας και δώστε μας τις απαντήσεις σας μήπως ξεμπλοκαρουμε κι εμείς...

Καλό βράδυ κι εύχομαι τα καλύτερα για την καθεμία σας!!

Να ενημερωσεις το παιδι λες και του λες ένα παραμύθι αφού θες είναι ολο δικαίωμα σου να ενημερώσεις το παιδί του το λες όμως απο μικρή ηλικία λες και είναι παραμύθι ναι ολα τα παιδιά μπορεί να νιώσουν την ανάγκη να αναζητήσουν την βιολογική μαμά αλλα; υπάρχει και αλλά αυτο το παιδί αν είναι σε σωστές βάσεις μεγαλωμένο θα νιώθει εσας για γονείς γιατί εσείς θα είστε εσεις θα το εχετε μεγαλωσει αυτο το παιδί εσείς θα κλαίτε μαζί του εσείς θα το ταιζετε εσεις ολα τώρα αν η δοτρια δώσει και αλλου ωράρια εκτός απο σένα και το παιδί μπορεί να έχει και αλλα αδέρφια αυτό σκέφτεσαι ε τι θα κάνει θα τα ψάξει όλα μην σκέφτεσαι τόσα πολλά η θέληση για ένα παιδί είναι θαύμα όπως και να έρχεται γιά ολα υπάρχουν τρόποι θα δεις δεν εχω περάσει απο αυτό το μονοπάτι και ελπίζω να τα λεω σωστά 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...