Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Αγαπημενη Kiddo, κανε ενα μικρο εως και μεγαλο διαλειματακι,  φαε τα λουκανικα σου, τις μπριζολες σου, πιες τις μπιρες σου, κανε τα απαγορευμενα σου, τωρα που μπορεις κ προλαβαινεις. Γιατι οταν επιστρεψεις δυναμικα και γινεις baby γλυκια μανουλα, αυτα ξεχνα τα γιατι η δεν θα προλαβαινεις η θα σου τρωει τα λουκανικα ο μπεμπης:mrgreen:! Γιατι μανουλα θα γινεις σιγουρα κ ουτε που θα θυμασαι το τριπλο dna του μωρου. 

Απολαυσε καθε στιγμη της ζωης και εγω ψηφιζω extension βλεφαριδων. 

Μου λεει σημερα ο αντρας μου, αφου χαιρεσαι με την αγορα ενος κραγιον, εχουμε περασει σε αλλη φαση! Αυτες οι μικρες χαρες που τοσα χρονια τις ειχαμε ξεχασει

@Kiddo δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά μόνο Θεσσαλονικιες εξέφρασαν γνώμη για βλεφαρίδα!... Τυχαίο; :lol::lol: 

Καλημέρα κορίτσια! ❤️

• Χαχα 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

13 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ναι ρε να πάρει η ευχή. Περίπου τόσα, στα 40 με 50€. Και κρατάει κάναν μήνα. Άρα, κάντο λίγο πριν τις διακοπές! Όχι, δεν χρειάζεται να έχεις πλούσιες. Μα αυτός είναι κ ο σκοπός. Εμένα είναι και ανοιχτόχρωμες.... άστα! Χαχαχαχαχα

Τώρα αγαπημένη θα κάνουμε εντατικά μαθήματα και θα καλύψεις τον χαμένο χρόνο. Εδώ έχουμε πάρει πτυχίο ιατρικής, στην αισθητική θα κολλήσουμε;;; Χαχαχαχα

:lol::lol: χαχαχα χαχα!! Πες το ψέματα!!

Καλημέρα!! Πολλά τα λεφτά για κάθε μήνα ρε συ.. για τη δουλειά έλεγα εγώ, να γλιτώνω το καθημερινό βάψιμο.. θα το δω.. διαβάζω βέβαια ότι διαρκεί 2-3 μήνες όσο και η διάρκεια ζωής των τριχών... ίσως να του δώσω μια ευκαιρία και αν δεν, πάω βάζω extension.. όχι ότι βγαίνει οικονομικότερα.. 60€ τοποθέτηση και 30€ συντήρηση μετά κάθε μήνα.. ένα ενοίκιο το χρόνο για βλεφαρίδες δε το γλιτώνουμε δηλαδή! Χαχαχαχα! 

Ημιμόνιμο μακιγιάζ;; Απόψεις;; Μάτια και ίσως φρύδια σκέφτομαι.. αξίζει; Τι λέτε;;;

9 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Αγαπημενη Kiddo, κανε ενα μικρο εως και μεγαλο διαλειματακι,  φαε τα λουκανικα σου, τις μπριζολες σου, πιες τις μπιρες σου, κανε τα απαγορευμενα σου, τωρα που μπορεις κ προλαβαινεις. Γιατι οταν επιστρεψεις δυναμικα και γινεις baby γλυκια μανουλα, αυτα ξεχνα τα γιατι η δεν θα προλαβαινεις η θα σου τρωει τα λουκανικα ο μπεμπης:mrgreen:! Γιατι μανουλα θα γινεις σιγουρα κ ουτε που θα θυμασαι το τριπλο dna του μωρου. 

Απολαυσε καθε στιγμη της ζωης και εγω ψηφιζω extension βλεφαριδων. 

Μου λεει σημερα ο αντρας μου, αφου χαιρεσαι με την αγορα ενος κραγιον, εχουμε περασει σε αλλη φαση! Αυτες οι μικρες χαρες που τοσα χρονια τις ειχαμε ξεχασει

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Μαίρη μου!!! Σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια.. έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ.. αλλά μέχρι τότε πέρασα στην αντίδραση και στην αντεπίθεση!! Φέτος θα βγάλω τα απωθημένα μου και θα το τερματίσω!!! Ότι δε κάναμε τόσα χρόνια.. γιατί δεν έμεναν λεφτά, γιατί δεν έκανε.. τα ξέρετε πολύ καλά όλες.. δε με νοιάζει πλέον, δε θέλω για την ώρα να ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα παιδί.. καλό '23 λοιπόν για τις όποιες αποφάσεις.. δε βιάζομαι! Όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Τώρα όμως δε μπορώ άλλο, κουράστηκα..! Θα φάμε τα λεφτά της υστεροσκοπησης για αρχή σε προσωπική περιποίηση, ίσως διακοπές και βλέπουμε και σε τι άλλο.. μεσοβδόμαδα έχω κομμωτήριο.. πάμε για total makeover!!!

Χμμμ.. extension λες ε; Δεν αδυνατίζει όμως η τρίχα των βλεφαρίδων; Αυτό μου είπαν και το φοβήθηκα.. ενώ έλεγα στην αρχή για extension..

Υ.Γ. Να χαίρεσαι τη μπουτού σου και να της δώσεις φιλιά από όλες μας!!! Αν θυμάμαι καλά τον Αύγουστο πρέπει να κλείνει τα δύο.. 

πρίν από 45 λεπτά , marina_86 είπε:

@Kiddo δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά μόνο Θεσσαλονικιες εξέφρασαν γνώμη για βλεφαρίδα!... Τυχαίο; :lol::lol: 

Καλημέρα κορίτσια! ❤️

Κλαίω!! :lol: χαχαχαχαχα!!!! 

• Μου αρέσει 3

OiAXp2.pngbfhkp3.png

3 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! ❤️

Kαθολου τυχαιο, χαχαχαχα!!!!

2 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

:lol::lol: χαχαχα χαχα!! Πες το ψέματα!!

Καλημέρα!! Πολλά τα λεφτά για κάθε μήνα ρε συ.. για τη δουλειά έλεγα εγώ, να γλιτώνω το καθημερινό βάψιμο.. θα το δω.. διαβάζω βέβαια ότι διαρκεί 2-3 μήνες όσο και η διάρκεια ζωής των τριχών... ίσως να του δώσω μια ευκαιρία και αν δεν, πάω βάζω extension.. όχι ότι βγαίνει οικονομικότερα.. 60€ τοποθέτηση και 30€ συντήρηση μετά κάθε μήνα.. ένα ενοίκιο το χρόνο για βλεφαρίδες δε το γλιτώνουμε δηλαδή! Χαχαχαχα! 

Ημιμόνιμο μακιγιάζ;; Απόψεις;; Μάτια και ίσως φρύδια σκέφτομαι.. αξίζει; Τι λέτε;;;

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Μαίρη μου!!! Σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια.. έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ.. αλλά μέχρι τότε πέρασα στην αντίδραση και στην αντεπίθεση!! Φέτος θα βγάλω τα απωθημένα μου και θα το τερματίσω!!! Ότι δε κάναμε τόσα χρόνια.. γιατί δεν έμεναν λεφτά, γιατί δεν έκανε.. τα ξέρετε πολύ καλά όλες.. δε με νοιάζει πλέον, δε θέλω για την ώρα να ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα παιδί.. καλό '23 λοιπόν για τις όποιες αποφάσεις.. δε βιάζομαι! Όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Τώρα όμως δε μπορώ άλλο, κουράστηκα..! Θα φάμε τα λεφτά της υστεροσκοπησης για αρχή σε προσωπική περιποίηση, ίσως διακοπές και βλέπουμε και σε τι άλλο.. μεσοβδόμαδα έχω κομμωτήριο.. πάμε για total makeover!!!

Χμμμ.. extension λες ε; Δεν αδυνατίζει όμως η τρίχα των βλεφαρίδων; Αυτό μου είπαν και το φοβήθηκα.. ενώ έλεγα στην αρχή για extension..

Υ.Γ. Να χαίρεσαι τη μπουτού σου και να της δώσεις φιλιά από όλες μας!!! Αν θυμάμαι καλά τον Αύγουστο πρέπει να κλείνει τα δύο.. 

Κλαίω!! :lol: χαχαχαχαχα!!!! 

Σ ευχαριστω! Καλα το θυμασαι , τον Αυγουστο κλεινουμε τα δυο!

Αχ, κι εγω εχω παρατησει τον εαυτο μου τοσα χρονια, με τις προσπαθειες, εγκυμοσυνη, δουλεια κ παιδι μαζι, που χρονος. Φετος το καλοκαιρι ομως baeute. Και επιτελους διακοπες! Τρεις μας πλεον:)

Αν δεν εχεις πολλες βλεφαριδες νομιζω το εξτενσιον καλυτερο. Εγω δεν εχω πολλες , η μπεμπα ευτυχως εχεις πυκνες κ μακριες. Δεν θα χρεαστουμε ουτε εξτενσιον, ουτε γεμισμα χειλιων ουτε τιποτε. Αυτα τα μωρα βγαινουν βελτιωμενη εκδοση, facelift, χαχαχαχχα!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 5

On 1/6/2022 at 10:02 ΜΜ, Angie81 είπε:

@Viv37 άρα το σπερμα δεν δίνεται νωρίτερα; Έχοντας κάνει 1 ραντεβού μαζί του και μιλώντας σήμερα στο τηλ. για το ραντεβού στην μονάδα, επέμενε οτι πρώτα πάμε για χαρτιά και σπερμα, έτσι ώστε αν δεν ειναι καλό να ξαναδώσει. Πιστεύεις πρεπει να επιμείνω, μήπως δεν ειναι η σωστή διαδικασία  ή θα εκνευρίσω τον γιατρό; Τον να μπει το σπερμα στο ψυγείο μέχρι να βρεθεί η δότρια, το κάνει πιο αδύναμο;

Καλησπέρα εμείς στο πρώτο ραντεβού έδωσε ο άντρα μου σπέρμα  και μας είπαν αυτό θα το έχουν ως καβατζα μην τυχόν είναι άρρωστος όταν βρεθεί η δοτρια και δεν μπορεί να δώσει φρέσκο...και δώσαμε κάποια χρήματα και υπογράψαμε κάποια χαρτιά και τώρα είμαστε στην αναμονή...

Κορίτσια καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια κοπέλα να μην έχει ωοθήκες; Εγώ δεν έχω εκ γένητης ωοθήκες...θα ήθελα να μαθω  σχετικά με τη διαδικασία της εμβρυομεταφορας αν αλλάζει κάτι.

Διαφημίσεις

On 1/6/2022 at 9:31 ΠΜ, gigi 72 είπε:

Γλυκά μου κορίτσια και υποψήφιες μανούλες καλημέρα.. Επανέρχομαι μετά από καιρό χωρίς να σας έχω ξεχάσει.. Σας παρακολουθώ με αγωνία.. Απλά αισθανόμουν άσχημα συνέχεια να γράφω και να κλαίγομαι..Επίσης δεν είχα και πολλά να σας συμβούλεψε πάνω σε αυτά που περάσατε και περνάτε Είχα γράψει πιο παλιά ότι ο δρόμος της μητρότητας δεν είναι εύκολος ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα.. Τώρα επιβεβαιωθηκα πλέον..Δεν ξέρω σήμερα αν πρέπει να σας ενθάρρυνω  να προχωρήσετε η να σας απογοητεύσω μετά από αυτό που μου συνέβει..Το θέμα δεν είναι να μείνεις μόνο έγκυος έτσι έλεγα και εγώ στην αρχή ότι αν μείνω όλα θα είναι εντάξει.. Δεν είναι καθόλου έτσι όμως.. Μέχρι να κρατήσεις αυτό το θαυματακι στην αγκαλιά σου μπορεί να υπάρξουν πολλές επιπλοκές δυστυχώς.. Διανύω τον έκτο μήνα και 10 ημέρες,έχοντας χάσει ένα από τα δύο δίδυμα που κυοφορουσα για αυτές που δεν το ξέρουν... Μένοντας με ένα μωράκι στην κοιλιά μου και κάνοντας όνειρα πλέον γι'αυτό..Είχα ανοίξει τα φτερά μου διάπλατα πετώντας ολοταχώς για να συναντήσω την μπεμπούλα μου.. 50 ολόκληρα χρόνια περίμενα να γίνει το θαύμα.. Δυστυχώς όμως κόπηκαν και αναρωτιέμαι τι έφταιξε.. Κάθε μέρα που θα περνάει από δω και στο εξής θα είναι ένα μαρτύριο για μένα μέχρι να τερματίσω και να δω την εξέλιξη.. Το μωράκι μου είναι ακόμα μες την κοιλιά μου έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον και προσπαθεί να ζήσει.. Κανένας όμως δεν μπορεί να μου το εγγυηθεί.. Έκανα όνειρα.. κοιτούσα βιτρίνες με μωρουδιακά σκεφτόμουν που θα βάλω την κούνια πως θα διαμορφώσω το δωμάτιο.. Έπλεξα φουστανακια, ξεκίνησα μια καλαθουνα για να το βάζω να πηγαίνουμε βόλτες,καμάρωνα... Σχεδον την ολοκλήρωσα, ήμουν πολύ χαρούμενη και αυτό μες την κοιλιά μου κλωτσαγε σαν να μου έλεγε τι όμορφη μαμά μου που είναι αλλά μετά από τα δυσάρεστα νέα την πέταξα σε μια γωνιά απογοητευμένη.. Δεν τα βάζω με τον Θεό αυτός μου έδωσε αυτό το θαύματακι αυτός θα αποφασίσει..Εχω πίστη ακόμη σ'αυτόν και δεν θα αφήσει να συμβούν τα χειρότερα.. Αλλιώς δεν θα μου το έδινε.. Τα βάζω με την αναθεματισμενη τύχη μου.... Λοιπόν αρκετά σας ζαλισα με τον μεγάλο πρόλογο.. Στο θέμα μας.. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα την β επιπέδου.. Όλα καλά μέχρι εκεί.. Έμενε μόνο να δει τα πνευμονακια του.. Τα οποία μου είπε θα τα έβλεπε χθες γιατί δεν μπορούσε να τα δει καλά λόγω της θέσης του μωρού.. Δεν ήταν όμως αυτός ο λόγος.. Εγώ ψιλιαστηκα λίγο ότι ίσως κάτι δεν πάει καλά αλλά αυτός ήθελε να σιγουρευτεί.. Χθες λοιπόν μου ανακοίνωσε ότι τα μικρούλια πνευμονακια του δεν είναι καλά.. Το ένα έχει μια σπάνια πάθηση που το ποσοστό είναι 1 μωρό στις 25.000..Καταλαβαινεται λοιπόν την τεράστια τύχη μου.. Αν έπαιρνα λαχείο θα είχα πιάσει τον πρώτο αριθμό.. Η πάθηση αυτή λέγετε.. Κυστική αδενωματωδης δυσπλασία τύπου 3 μικροκυστικη.. Επίσης υπάρχει υποψία για πνευμονικο απολυμα... Όροι που τους έψαξα εδώ στο διαδίκτυο.. Ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν μικρές κύστες στο δεξιό πνευμονι.. Ένα 20 με 30 τις εκατό να συρρικνωθουν που το εύχομαι αλλά αν δεν όταν γεννηθεί το μωρό εάν καταφέρει διότι κάπου διάβασα εδώ ότι υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστούν επιπλοκές ακόμη και εμβρυικος θάνατος, τότε όταν γεννηθεί θα πρέπει να γίνει επέμβαση στο μωρό..Την Τρίτη έχω ραντεβού με έναν εξειδικευμένο γιατρό ο οποίος θα κάνει υπέρηχο στην καρδούλα του να δούμε εάν έχει ει επηρεάσει αυτό το όργανο.. Και μετά θα παραμουθουμε πιο στενά την πορεία της υγείας του μωρού.. Καταλαβαινεται φαντάζομαι το πως αισθάνθηκα.. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου.. Γκρεμιστηκαν τα όνειρα μου.. Σταμάτησα να κάνω πια.. Νοιώθω ένα κενό..Θα ζω με το άγχος και την αγωνία πια... Θα γυρίσω πάλι στην αρχή και θα σκεφτώ αν άξιζε τον κόπο.. 3 σακούλες φάρμακα, ταχυκαρδιες οι οποίες φτάνανε στο 160  νοσηλευτικά γι'αυτό.. Αρρυθμίες.. Παρενέργειες φαρμάκων, 100 ενέσεις υποδορίως μέχρι στιγμής.. Δεν τα σκέφτομαι αλήθεια αν όλα πάνε καλά.. Η ζυγαριά του μυαλού μου όμως πλέον αμφιταλαντευετε.. Όλα μέσα μου πλέον είναι μπερδεμένα..Θα ξυπνάω και όλη μέρα θα αναρωτιέμαι αν ζει μέχρι να με δει ο γιατρός.. Θα ψάχνω να δω αν κλωτσάει, κάποιο σημάδι ζωής τελως πάντων.. Έχω φτάσει τόσο κοντά στο να εκπληρώσω το πολυπόθητο και τώρα μου φαίνεται πως σταμάτησε το ρολόι.. Αυτά είχα να σας πω, τα έβγαλα από μέσα μου γεμάτη προσμονή για αυτά που θα μου γράψετε και αν γνωρίζετε κάτι ή κάποια συμβουλή.. Σας φιλώ,αγωνιώ και στεναχωριέμαι για όλες σας.. 

Καλησπέρα κορίτσι μου πήγατε στον γιατρό σήμερα; κάνατε τον υπέρηχο; τι σας είπε; τα φιλιά μας και μεγάλη αγκαλιά. 

On 4/6/2022 at 5:19 ΜΜ, Kiddo είπε:

Κορίτσια μου σας αγαπώ όλες!! 

@marina_86 μου!! Σε ευχαριστώ!! ♥️♥️♥️♥️♥️ Όντως τίποτα πιο απελευθερωτικό..! Σου γράφω με ένα μεγάλο χαμόγελο έχοντας μόλις φάει μοσχαρίσια λουκάνικα, πίνοντας παγωμένη μπυριτσα, κάνοντας ηλεκτρονικό τσιγάρο και με παγωτακι να με περιμένει.. α! και με ημιμόνιμο μανικιούρ/πεντικιούρ ήδη.. και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου..! Τα καλύτερα έπονται!!! :mrgreen::lol:

@BlackCat μου!!! Αγαπημένο μου μαυρογατακι!!!! Καλώς μας ήρθες και από εδώ!!! Όχι αγάπη μου! Έχεις απόλυτο δίκιο!! Σίγουρα εξαντληθηκαμε από όλες τις απόψεις  και η απογοήτευση είναι τεράστια.. αλλά μάταιο δεν ήταν τίποτα και ας μην είναι αυτές οι πρώτες μου σκέψεις εδώ που φτάσαμε.. Κέρδισα(με) πολλά όλα αυτά τα χρόνια.. γνώσεις, ωριμότητα και εξέλιξη του χαρακτήρα αλλά και της σχέσης με τον άντρα μου, σεβασμό και ταπεινοφροσύνη, γαιδουρινη υπομονή και τόσα άλλα.. μα πάνω από όλα κέρδισα φίλες, φίλες καρδιακές θαρρώ πλέον μέσα από όλα αυτά, το κοινό μας αγώνα και συναισθήματα μας.. είχα τη τύχη να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους αλλά και να γνωρίσω τη καλοσύνη και γενναιοδωρία ανθρώπων αγνώστων μεταξύ μας που δεν είχα γνωρίσει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου.. και όχι, τίποτα δεν έφτασε στο τέρμα του ακόμα.. σίγουρα δε θα έρθει ποτέ το τέλος που φανταζόμασταν και θα θέλαμε αλλά τίποτα δε τελείωσε..!! Όλα θα πάνε καλά στο τέλος.. για όλες μας! Το πιστεύω ολόψυχα! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Δε μετανιώνω για τίποτα πάντως..!!!

@Viv37 μου!! Αγαπημένη μου ορχιδέα!! Πόσο όμορφα τα λόγια σου.. με άγγιξαν στη ψυχή.. σε ευχαριστώ!! Όλες μας το αξίζουμε κοριτσάκι μου..! Και όλες μας είμαστε τέρατα δύναμης για να είμαστε εδώ.. Και όλες μας θα τα καταφέρουμε με τον όποιο τρόπο και αν έρθει το παιδάκι μας στη ζωή μας! Παρεπιπτόντως, έχω βοηθηθεί πολύ περισσότερο από όσο έχω βοηθήσει και θα είναι πάντα χαρά μου να προσφέρω ακόμα και στο ελάχιστο που μπορώ όπου μπορώ.. όποια το θελήσει..! ♥️♥️♥️♥️

@Condios Θεάρα μου εσύ μοναδική και ανεπανάληπτη!!!! Σ'αγαπώ, το ξέρεις!!! Έχεις απόλυτο δίκιο!! Τα καλύτερα έπονται!!! 

Κορίτσια μου.. πάμε τώρα λίγο σε πιο σοβαρές συζητήσεις... Lash lift ή extension βλεφαρίδων;;; Τι λέτε;; Αμφιταλαντεύομαι...:oops::lol::lol: Αχαχαχαχαχαχαχα!!!

Εισαι τρελλα! Lash lift εκανα περυσι το καλοκαιρι και ηταν σουπερ. Κρατησαν 2μηνο περιπου! 30ευρω ειχα δωσει αλλα στην επαρχια. Τωρα Αθηνα - Θεσσαλονικη φανταζομαι ειναι πιο ακριβο. Επιβαρυνει και λιγοτερο απ οτι το extension!

6 ώρες πρίν, Elenalda@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια κοπέλα να μην έχει ωοθήκες; Εγώ δεν έχω εκ γένητης ωοθήκες...θα ήθελα να μαθω  σχετικά με τη διαδικασία της εμβρυομεταφορας αν αλλάζει κάτι.

Τιποτα απολυτως δεν αλλαζει κοριτσι μου. Τις ωοθηκες τις χρειαζεσαι αν θελεις να βγαλεις δικα σου ωαρια. Με δοτρια δεν χρειαζονται σε τιποτα. Η διαδικασια ειναι η ιδια 

@gigi 72 περιμενουμε νεα σου

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα.. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον όλες σας μια προς μια.. Με συγκινήσατε απίστευτα όλες σας.. Να σας έχει ο Θεός καλά πάντα και ότι καλύτερο στην καθεμία σας... Λοιπόν πήγα χθες στον έμβρυοκαρδιολόγο ο οποίος εξέτασε εξονυχιστικά την καρδούλα του και μου είπε ότι δεν έχει πειραχτεί και δεν υπάρχει πλέον η υποψία για πνευμονική απολυμα με υγρό και τέτοια.. Είναι όλα καλά από εκεί.. Αλλά θα το παρακολουθεί ο γυναικολόγος μου πιο συχνά για τυχόν επιπλοκές και αν χρειαστεί θα με ξαναδεί μου είπε, αν προκύψει κάτι.. Οσον αφορά το δεξί πνευμονι θα υπάρξει εξέλιξη όχι απαραίτητα προς το κακό μπορεί περνώντας ο καιρός να συρικνωθουν οι κύστες αν όχι όταν το μωρό γεννηθεί με το καλό τότε θα δούμε πως θα αντιδράσει, βλέποντας και κάνοντας.. Είναι όμως αντιμετωπισημο χωρίς κανένα πρόβλημα.. Μπορεί να μην χρειαστεί και τίποτα.. Έχω συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά μεγάλη πίστη πως όλα θα εξελιχθούν καλά... Σας φιλώ όλες :x

μπραβο gigi μου πολυ χαρηκα με τα νέα σου! ολα θα πανε καλα για το μωρουλινακι!!! ηρεμια πιστη και ομμμμμμ σε φιλω

πρίν από 19 λεπτά , Marla@ είπε:

Αγαπημένες, ήρθε κι η δική μου σειρά επιτέλους.Κάναμε σήμερα έμβρυο μεταφορά δύο βλαστοκύστεων  από δότρια!!Μας έμεινε άλλη μια κι αύριο θα ξέρουμε αν προχώρησε και καμιά άλλη... Ελπίζω να πάνε όλα καλά.Σας  ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί χάρη σε όλες εσάς που μοιράζεστε τις ιστορίες σας βρήκα κι εγώ την δύναμη και την ελπίδα για το όνειρο.Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγο άσχημα που δεν συμμετέχω ενεργά στις συζητήσεις σας αλλά σας σκέφτομαι και μοιράζομαι τις χαρές και τις λύπες σας.Αυτα.Ελπιζω να σας έχω ευχάριστα νέα στις 17 του μήνα! Φιλιά!

με το καλο μια θετικη χοριακη

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα.. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον όλες σας μια προς μια.. Με συγκινήσατε απίστευτα όλες σας.. Να σας έχει ο Θεός καλά πάντα και ότι καλύτερο στην καθεμία σας... Λοιπόν πήγα χθες στον έμβρυοκαρδιολόγο ο οποίος εξέτασε εξονυχιστικά την καρδούλα του και μου είπε ότι δεν έχει πειραχτεί και δεν υπάρχει πλέον η υποψία για πνευμονική απολυμα με υγρό και τέτοια.. Είναι όλα καλά από εκεί.. Αλλά θα το παρακολουθεί ο γυναικολόγος μου πιο συχνά για τυχόν επιπλοκές και αν χρειαστεί θα με ξαναδεί μου είπε, αν προκύψει κάτι.. Οσον αφορά το δεξί πνευμονι θα υπάρξει εξέλιξη όχι απαραίτητα προς το κακό μπορεί περνώντας ο καιρός να συρικνωθουν οι κύστες αν όχι όταν το μωρό γεννηθεί με το καλό τότε θα δούμε πως θα αντιδράσει, βλέποντας και κάνοντας.. Είναι όμως αντιμετωπισημο χωρίς κανένα πρόβλημα.. Μπορεί να μην χρειαστεί και τίποτα.. Έχω συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά μεγάλη πίστη πως όλα θα εξελιχθούν καλά... Σας φιλώ όλες :x

Το καλυτερο νεο που ακουσα!! Ετσι κοριτσι μου να εισαι αισιοδοξη,να κανεις μονο θετικες σκεψεις,να χαιδευεις την κοιλιτσα σου και να μιλας στο μωρακι σου!! Ολα θα πανε καλα,ειμαι σιγουρη!! Η Παναγιτσα μας φροντιζει για ολες μας!! Πολυ χαρηκα!! ❤

πρίν από 25 λεπτά , Marla@ είπε:

Αγαπημένες, ήρθε κι η δική μου σειρά επιτέλους.Κάναμε σήμερα έμβρυο μεταφορά δύο βλαστοκύστεων  από δότρια!!Μας έμεινε άλλη μια κι αύριο θα ξέρουμε αν προχώρησε και καμιά άλλη... Ελπίζω να πάνε όλα καλά.Σας  ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί χάρη σε όλες εσάς που μοιράζεστε τις ιστορίες σας βρήκα κι εγώ την δύναμη και την ελπίδα για το όνειρο.Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγο άσχημα που δεν συμμετέχω ενεργά στις συζητήσεις σας αλλά σας σκέφτομαι και μοιράζομαι τις χαρές και τις λύπες σας.Αυτα.Ελπιζω να σας έχω ευχάριστα νέα στις 17 του μήνα! Φιλιά!

Καλη επιτυχια κοπελα μου!!! Θα περιμενουμε τα νεα σου!! Ευχομαι μια τεραστια χοριακη!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

Μπραβο ρε αγαπη μου!! Τι ωραια νεα!!! Χαιρομαι παρα πολυ!!!!!! Ολα πανε καλα Παναγιτσα μου♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, gigi 72 said:

Σου στέλνω κι εδώ μεγάλο φιλί και τεράστια αγκαλιά!!!! Όλα καλά πάνε αγάπη μου. Το κοριτσάκι σύντομα θα είναι στην αγκαλίτσα σου και όλα αυτά θα είναι μακρινό κακό όνειρο σχεδόν ξεχασμένο. 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Οοοοοοοοοοομμμμμμ τώρα κ ηρεμία 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@gigi 72 μπράβο κοριτσι υπέροχα νέα. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ηρεμήσεις.

1 hour ago, Marla@ είπε:

Πολυ καλή επιτυχία σου εύχομαι. Να περάσουν γρήγορα οι μέρες και να πάρεις μια τεράστια χοριακή. 

• Ευχαριστώ 1

13 minutes ago, Villi said:

@gigi 72 μπράβο κοριτσι υπέροχα νέα. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ηρεμήσεις.

Πολυ καλή επιτυχία σου εύχομαι. Να περάσουν γρήγορα οι μέρες και να πάρεις μια τεράστια χοριακή. 

Βιλακι! Τι κάνεις; πως είστε;;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...