Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Nora39 είπε:

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και ολα τα κοριτσια τα οποια μου απαντησαν!

Οπως εγραφα προηγουμενως κ στο" διπλανο καφε",κυστικο ξερω οτιειναι κ εγω..απλα σκεφτηκα μηπως μια πιθανοτητα αν ειχε τυχει σε καποια αλλη κοπελα να ειναι ωαριο. 

Εν τω μεταξυ στο κεντρο που μιλησα με ενοχλησε που δε μου ειπαν ειναι κυστικο..μου αφησαν ελπιδα οτι δε σημαινει κατι κακο.. Δε ξερω δεν τα λενε αυτα απο πριν? ..Τεσπα..

Εχω κοριτσι μου ραντεβου για υπερηχο την Τριτη..

Σε ποιο κέντρο δε σου είπαν γ κυστικό?? Οι τιμές πάντως γ κυστικό μοιάζουν. ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Καλησπέρα κορίτσια! 

Να ρωτήσω   16/5 έκανα εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστες. Ο γιατρός μου είπε να κάνω χοριακη 28/5 Σάββατο. Σήμερα, 7η ημέρα, δε κρατήθηκα και επειδή πονουσα σαν να αδιαθετησω και έχω ήδη δύο βιοχημικες, έκανα χοριακη. Και βγήκε 116 .

Να τη θεωρήσω οκ για αρχή? Εσάς σας είπαν και κάνατε χοριακη τη 9η η 12η ημέρα?

• Μου αρέσει 7

πρίν από 47 λεπτά , Xenia222 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Να ρωτήσω   16/5 έκανα εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστες. Ο γιατρός μου είπε να κάνω χοριακη 28/5 Σάββατο. Σήμερα, 7η ημέρα, δε κρατήθηκα και επειδή πονουσα σαν να αδιαθετησω και έχω ήδη δύο βιοχημικες, έκανα χοριακη. Και βγήκε 116 .

116  την εβδομη μερα ειναι σουπερ. Σε μενα ζητουσε χοριακη την 9η μερα. Εσυ τοτε θα εχεις πανω απο 230. Φτου φτου τελεια η χοριακη σου. Συγχαρητηρια κ καλη εγκυμοσυνη να  εχεις!

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Μπα, το εργοστασιο εκλεισε δεν βγαζει αλλα κουκλια

Καλησπερα και καλή εβδομάδα,,,,,καλέ για τα δικά μας εργοστάσια ευχομαι να βγαλουν κουκλάκια ζωγραφιστα..,,τώρα για το δικο σας έβγαλε το τελειο και το καλουπι εσπασε ε? 

1 hour ago, Xenia222 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

7η μερα τετοιο νουμερο? νομιζω ειναι υπερτελειο μπραβο κοριτσι ,,,,,, να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και μην κοιτας ποτε λενε οι γιατροι των αλλων , καθενας εχει τα δικα του,,,αλλος 9η αλλος 10η αλλος 12η,, εσύ τερματισες τα κοντερ σουπερ,,,,,,

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Condios είπε:

Καλησπερα και καλή εβδομάδα,,,,,καλέ για τα δικά μας εργοστάσια ευχομαι να βγαλουν κουκλάκια ζωγραφιστα..,,τώρα για το δικο σας έβγαλε το τελειο και το καλουπι εσπασε ε? 

7η μερα τετοιο νουμερο? νομιζω ειναι υπερτελειο μπραβο κοριτσι ,,,,,, να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και μην κοιτας ποτε λενε οι γιατροι των αλλων , καθενας εχει τα δικα του,,,αλλος 9η αλλος 10η αλλος 12η,, εσύ τερματισες τα κοντερ σουπερ,,,,,,

Καλησπερα κ καλη εβδομαδα! Τα δικα σας εργοστασια, ιδιως το δικο σου που ζητησες τη θεα, θα βγαλει σιγουρα κουκλακια! Το δικο μας εργοστασιο, μετα το τελευταιο προιον, frozen, εκλεισε, αυτο εννοουσα. Ωαρια γιοκ, εμβρυα γιοκ, σπερμα εχουμε αλλα τι να το κανουμε μονο του, χαχαχαχα!!!

• Χαχα 6

1 ώρα πρίν, Xenia222 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

7η μερα χοριακη??  Εισαι super τελεια!!! Συγχαρητηρια!! Εισαι εγκυος!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

2 ώρες πρίν, Xenia222 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Όχι απλή καλή, καλύτερη δεν μπορούσε για 7η ημέρα. Συνεχίζεις ολοταχώς σουπερρρρ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

@Condios ευχαριστώ! ελπίζω να πάει καλά,  φοβάμαι γιατί έχω πόνους περιόδου και δύο βιοχημικες με φυσική..

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Καλησπερα κ καλη εβδομαδα! Τα δικα σας εργοστασια, ιδιως το δικο σου που ζητησες τη θεα, θα βγαλει σιγουρα κουκλακια! Το δικο μας εργοστασιο, μετα το τελευταιο προιον, frozen, εκλεισε, αυτο εννοουσα. Ωαρια γιοκ, εμβρυα γιοκ, σπερμα εχουμε αλλα τι να το κανουμε μονο του, χαχαχαχα!!!

Γερ@ να είναι και ας μοιάσει/Ουν όπου θέλει/Ουν θα πω μόνο ,,,, καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά ξέρεις πως μόνο του σπανού τα γένια δε γινόταν,,,γιατί και αυτά πλέον γίνονται χαχαχαχαχα,,,,

5 ώρες πρίν, Xenia222 είπε:

@Condios ευχαριστώ! ελπίζω να πάει καλά,  φοβάμαι γιατί έχω πόνους περιόδου και δύο βιοχημικες με φυσική..

Τώρα όμως δεν είναι με φυσικό κύκλο,,, και όσο παίρνεις χάπια και ενέσεις δε θα αδιαθετησεις,,, ή πας με φυσικό κύκλο? Νομίζω πως είναι φυσιολογικά τα πονακια σου πάντως να ξέρεις,,,,προσπαθούν να εμφυτευτουν ακόμα πιο βαθιά και καλά τα εμβρυακια σου,,,υπομονή,πίστη και ανάσες γλυκιά μου,,, όλα θα πάνε υπέροχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Condios είπε:

Γερ@ να είναι και ας μοιάσει/Ουν όπου θέλει/Ουν θα πω μόνο ,,,, καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά ξέρεις πως μόνο του σπανού τα γένια δε γινόταν,,,γιατί και αυτά πλέον γίνονται χαχαχαχαχα,,,,

Τώρα όμως δεν είναι με φυσικό κύκλο,,, και όσο παίρνεις χάπια και ενέσεις δε θα αδιαθετησεις,,, ή πας με φυσικό κύκλο? Νομίζω πως είναι φυσιολογικά τα πονακια σου πάντως να ξέρεις,,,,προσπαθούν να εμφυτευτουν ακόμα πιο βαθιά και καλά τα εμβρυακια σου,,,υπομονή,πίστη και ανάσες γλυκιά μου,,, όλα θα πάνε υπέροχα

Ναι ναι ...με μια σακούλα φάρμακα και ενέσεις είμαι   Χαχαχα .Τι να πω , Σάββατο πρωί πρωί θα ξαναπάω  ,όπως μου  είπε ο γιατρός  .

Καλημέρα!!! ♡☆♡☆

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Xenia222 είπε:

Ναι ναι ...με μια σακούλα φάρμακα και ενέσεις είμαι   Χαχαχα .Τι να πω , Σάββατο πρωί πρωί θα ξαναπάω  ,όπως μου  είπε ο γιατρός  .

Καλημέρα!!! ♡☆♡☆

Καλημερα,για να σε χαλαρωσω θα σου πω οτι ειχα πονους περιοδου ολο το 1ο τριμηνο της εγκυμοσυνης..ολα καλα θα πανε!!

@Villi σημερα ειναι ο υπερυχος?? Περιμενουμε τα νεα σου!! ❤

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Neli83 είπε:

Καλημερα,για να σε χαλαρωσω θα σου πω οτι ειχα πονους περιοδου ολο το 1ο τριμηνο της εγκυμοσυνης..ολα καλα θα πανε!!

Καλημερα, σήμερα σήμερα είναι…. το βραδάκι ειναι το ραντεβού, θα σας πω. Μακάρι να είναι όλα καλά. ❤️

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Νελάκι μας καλό εσύ πως είσαι??????????????? Τί κάνουν τα μπεμπέ? εσύ? ο χαρουμενος μπαμπας?

3 ώρες πρίν, Xenia222 είπε:

Καλημέρα!!! ♡☆♡☆

1 hour ago, Villi είπε:

Καλημερα, σήμερα σήμερα είναι…. το βραδάκι ειναι το ραντεβού, θα σας πω. Μακάρι να είναι όλα καλά. ❤️

Ξένια σούπερ μπόμπα είσαι,,,,να κοιμάσαι και να ξεκουραζεσαι όσο μπορεις,,,,μια ανασα δρομος το Σαββατο απλα για να χορεψουμε παλι με τη χαρα σου ντελαπονγκο και ντελαπονγκο!!!!!!

Βιλάκι μας καλό εύχομαι τα πιο υπεροχα νεα να μας μεταφερεις και να κλαιμε απο συγκινηση μαζι σου !!!!!!!! Πάλι!!!!!!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 2 λεπτά , Condios είπε:

Νελάκι μας καλό εσύ πως είσαι??????????????? Τί κάνουν τα μπεμπέ? εσύ? ο χαρουμενος μπαμπας?

Ξένια σούπερ μπόμπα είσαι,,,,να κοιμάσαι και να ξεκουραζεσαι όσο μπορεις,,,,μια ανασα δρομος το Σαββατο απλα για να χορεψουμε παλι με τη χαρα σου ντελαπονγκο και ντελαπονγκο!!!!!!

Βιλάκι μας καλό εύχομαι τα πιο υπεροχα νεα να μας μεταφερεις και να κλαιμε απο συγκινηση μαζι σου !!!!!!!! Πάλι!!!!!!! 

@Condios μου!! Καλα ειμαστε!! Ο μπαμπας τρελαμενος με τα μωρα,εχουμε και φωτο απο την β επιπεδου!! Εγω βρηκα μια φιλη μου 7 μηνων,εγω 5 μηνων..κι εγω ειχα μεγαλυτερη κοιλια!!! Αυτα ηταν τα ευχαριστα.. τωρα στην β επιπεδου ειχαμε μια ενδειξη στην καρδια του αγοριου που μπορει να σημαινει down..την πεμπτη θα παω στον γιατρο να συζητησουμε..λογικα δεν ειναι τιποτα αλλα μια ανησυχια την εχω...

• Μου αρέσει 3

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...