Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Condios είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκια μου,,,πως είστε εσείς ? πως τα πάτε?? Ελπίζω και εύχομαι ολόψυχα όλα να ειναι υπέροχα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

@amelie77, @Nels & @Smaro79 Καλως ηρθατε στο πιο υπεροχο παρεακι και ομαδαρα,,,ευχομαι ολα να σας πανε απο δω και περα μόνο καταπληκτικά και να καταφέρετε και εσεις το ονειρο σας να πραγματωθεί....

τα υπολοιπα κορτσούλια τι κανετε?????????????? Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη για ολες τις ημερες

@marina_86 συμπεθεραααααααααα??????? που εισαι μωρο μου??????? κοντευουν οι μερες για το αποτελεσμα???????? αντε να παρεις ανασαρα παλι και μετα βουρ οπου είναι βημα βημα!!!!!!!!!!

@Viv37 με το καλυ η ετ κοριτσακι μου ομορφο,,,,παμε δυνατα τα τα τα τα!!!!!!!!!!!!!!! 

Ευχαριστω αγαπη μου! Ομμμμμμμμμμμμ

πρίν από 10 λεπτά , Villi είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι, τι ωραία που μαζευτήκατε, και τι ωραία που είστε τρεις αδερφουλες, εδώ μοναχοπαίδι και το ζηλεύω!!  Εύχομαι του χρόνου ακόμα καλύτερα, ξέρεις..ή στην κοιλιά ή στην αγκαλιά. Εμάς τα νεα μας… εχθές μάθαμε ότι έχουμε πέντε βλαστοκυστες!!! Να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα με τιποτα. Δεν ξερω απο ποσα ωαρια προέκυψαν και επίσης δεν ξερω ακόμα βαθμολογίες, μονο οτι ειναι πολυ καλές. Πάντα φειδωλός αυτός ο άνθρωπος …

Τι ωραια νεα ειναι αυτα κοριτσακι μου!!! Μπραβο!! 5!!!!!!!!! Ποτε ξεκινας λοιπον;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι, τι ωραία που μαζευτήκατε, και τι ωραία που είστε τρεις αδερφουλες, εδώ μοναχοπαίδι και το ζηλεύω!!  Εύχομαι του χρόνου ακόμα καλύτερα, ξέρεις..ή στην κοιλιά ή στην αγκαλιά. Εμάς τα νεα μας… εχθές μάθαμε ότι έχουμε πέντε βλαστοκυστες!!! Να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα με τιποτα. Δεν ξερω απο ποσα ωαρια προέκυψαν και επίσης δεν ξερω ακόμα βαθμολογίες, μονο οτι ειναι πολυ καλές. Πάντα φειδωλός αυτός ο άνθρωπος …

και ντελαπονγκο και ντελαπονγκοοοοοοοοοοοοο και οοοοομμμμμμμμμμμμ  τι ωραια νεαααααααααααααααααααα,,,μπραβο Βιλακι μου πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλα υπεροχα θα πανε αυτη τη φορά,,,μονο υπεροχα κοριτσακι μου,,,ολα τα σωστα βηματα εγιναν,,,,σουπερ οι 5 βλαστοκυστες,,,χιλια μπραβοοοοοοοοοοοο

Με το καλό το 2023 να βρεθουμε οπως ειπες,,,κοιλιά και μετά αγκαλιά γερά μωράκια!!!!!!!!!!!!!! Αμήν Παναγίτσα μου.

Ειναι πολυ ωραίο να εχεις αδερφια ναι.

Ζητα βαθμολογιες αν θες,,,θα στις πει,,,!!!!!!! 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 46 λεπτά , Viv37 είπε:

Χαχαχα ναι Μαρινακι μου!!!! Αυριο ειναι η μεγαλη μερα! Εχω ετοιμο το ΑΡΝΗΤΙΚΟ αυτη τη φορα ραπιντ τεστ και ειμαι πανετοιμη! 

Κοριτσακια μου θα το κανετε το θαυμα σας παλι ε; Θα μου στειλετε θετικη ενεργεια για να παει καλα ετσι; Και μπεμπεδοσκονη μπολικη παρακαλω @Neli83 @Fili @Hope19 @Nana82 (ξεχναω καποια εγκυουλα;) ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Βιβη μου αν σου πω οτι χάθηκες μια μερα και ανησύχησα μην έτυχε πάλι καμία στραβή θα το πιστέψεις?? Με το καλό κοριτσάκι μου  αύριο, ολα να πανε τέλεια. Τι ωρα θα πατε;; Σε εσένα δεν θα στείλουμε βρε θετική ενέργεια; Στο πιο γλυκό παιδί της παρέας μας; Πολυ πολυ καλή επιτυχία❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Villi είπε:

Μπράβο!!!! Και ξανά μπράβο!!!! Ρε βιλακι μου τέλεια!!! 5 βλαστοκυστες;; Είδα καλά;;; 

Λοιπόν. Μη περιμένεις αξιολόγηση. Εγώ τα έμαθα από το εμβρυολογικο την ημέρα της ετ. Αν όμως θες μπορείς να τηλ στο εμβρυολογικο να μάθεις!! Πότε θα κάνεις ετ; Πώς νιώθεις; Πες τα μας όλα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπράβο!!!! Και ξανά μπράβο!!!! Ρε βιλακι μου τέλεια!!! 5 βλαστοκυστες;; Είδα καλά;;; 

Λοιπόν. Μη περιμένεις αξιολόγηση. Εγώ τα έμαθα από το εμβρυολογικο την ημέρα της ετ. Αν όμως θες μπορείς να τηλ στο εμβρυολογικο να μάθεις!! Πότε θα κάνεις ετ; Πώς νιώθεις; Πες τα μας όλα!!!

Χρυσά μουυυυυ, μου έλειψες ❤️!! Δεν ξέρω ακόμα πότε θα κάνω ετ, θα ξέρω σύντομα όμως. Πως νιώθω… χάρηκα με τον αριθμό σίγουρα, δεν το περίμενα,  αλλά δεν παύει να είναι ένας αριθμός. Με την προηγούμενη δότρια είχα εφτά έμβρυα 3 ημερών και χοροπηδούσα απο χαρά και τα έφαγα τα μούτρα μου.  Εύχομαι κι ελπίζω κάποιο απο αυτά να δώσει εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να σκέφτομαι αυτά που λέει το είδωλο η @Condios:D

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Σίγουρα κάπου μέσα στις βλαστοκυστες κρύβεται το δικό σου θαυματακι!! Χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ όμως. Εγώ στάσιμη προς το παρόν. Άδειο πορτοφόλι εντελώς. Ιδωμένη ποτέ θα προχωρησω. Η μάλλον ξέρω πότε .όταν όλες οι αγαπημένες μου τα καταφέρετε. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα κάθεστε που θα κάθεστε σπίτι σας να χαϊδεύετε την κοιλάρα σας, ε να νταντευετε κ εμένα λιγουλακι .

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Χαχαχα ναι Μαρινακι μου!!!! Αυριο ειναι η μεγαλη μερα! Εχω ετοιμο το ΑΡΝΗΤΙΚΟ αυτη τη φορα ραπιντ τεστ και ειμαι πανετοιμη! 

Κοριτσακια μου θα το κανετε το θαυμα σας παλι ε; Θα μου στειλετε θετικη ενεργεια για να παει καλα ετσι; Και μπεμπεδοσκονη μπολικη παρακαλω @Neli83 @Fili @Hope19 @Nana82 (ξεχναω καποια εγκυουλα;) ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Κοριτσι μου!!! Εφτασε η μεγαλη μερα!!! Τι ωραια!!! Εννοειται θετικη ενεργεια και απειρη μπεμπεδοσκονη!!! Ολα θα πανε τελεια!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Σίγουρα κάπου μέσα στις βλαστοκυστες κρύβεται το δικό σου θαυματακι!! Χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ όμως. Εγώ στάσιμη προς το παρόν. Άδειο πορτοφόλι εντελώς. Ιδωμένη ποτέ θα προχωρησω. Η μάλλον ξέρω πότε .όταν όλες οι αγαπημένες μου τα καταφέρετε. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα κάθεστε που θα κάθεστε σπίτι σας να χαϊδεύετε την κοιλάρα σας, ε να νταντευετε κ εμένα λιγουλακι .

Οποτε μπορέσετε θα προχωρήσετε και όποτε νιώσεις έτοιμη, δεν υπάρχει καμία βιασύνη. Και το ντάντεμα είναι δεδομένο είτε έχουμε είτε δεν έχουμε κοιλιά. ❤️

• Μου αρέσει 4

2 hours ago, Villi said:

Βιλακι μου τι τέλειο νέο????? Μπράβο καρδούλα μου. Υπέροχα!!! Πέντε βλαστοκυστες και το μωράκι σου σύντομα αγκαλίτσα σου❤️❤️❤️ποτέ θα προχωρήσετε ξέρεις;;; 

3 hours ago, Viv37 said:

Οοοοοοοοοοομμμμμμ μωράκι έρχεται λεμεεεεεε. Εξωτική δοτρια, ήλιος με άπειρη θετική ενέργεια κι όλη μας την αγάπη σίγουρη επιτυχία ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

@marina_86 συμπεθεραααααααααα??????? που εισαι μωρο μου??????? κοντευουν οι μερες για το αποτελεσμα???????? αντε να παρεις ανασαρα παλι και μετα βουρ οπου είναι βημα βημα!!!!!!!!!

Συμπεθέρα μουουουουου! Εννοείται ότι περιμένω τα αποτελέσματα! Είμαι μονίμως σε μια αναμονή! Χαχαχαχα Πιστεύω την άλλη εβδομάδα θα τα έχω... Άντε να δούμε!!! Ζηστο συμπεθέρααααααα!!!!❤️❤️❤️

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ρε αγάπη! Ρε αγάπη! Τι θετική ενέργεια! Και ηλεκτρική και κινητική και όποια ενέργεια θέλεις θα σου στείλουμε! Αγαπημένη μου, όλα θα πάνε καλαααααα!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Μαζί μέρα μέρα θα είμαστε!!! Αύριο λοιπόν καλώς να το δεχτείς!❤️

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Αγαπημένη μου! Κοίτα να γίνεις πολύτεκνη και να μην μπαίνεις μετά στο φόρουμ!!!! ❤️❤️❤️❤️ Σου στέλνω την αγάπη μου κ ένα ομμμμμμμμ μέσα από την ψυχή μου ρε Βιλλακι! ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Fili είπε:

Βιλακι μου τι τέλειο νέο????? Μπράβο καρδούλα μου. Υπέροχα!!! Πέντε βλαστοκυστες και το μωράκι σου σύντομα αγκαλίτσα σου❤️❤️❤️ποτέ θα προχωρήσετε ξέρεις;;; 

Ευχαριστώ πολύ, χάρηκα είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω ακόμα, πρέπει να με δει. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Βιβη μου αν σου πω οτι χάθηκες μια μερα και ανησύχησα μην έτυχε πάλι καμία στραβή θα το πιστέψεις?? Με το καλό κοριτσάκι μου  αύριο, ολα να πανε τέλεια. Τι ωρα θα πατε;; Σε εσένα δεν θα στείλουμε βρε θετική ενέργεια; Στο πιο γλυκό παιδί της παρέας μας; Πολυ πολυ καλή επιτυχία❤️❤️❤️

Χαχαχα εκανα γετη φασινα και μετα μαγειρεματα για να κατσω να κλωσσισω μετα γι αυτο χαθηκα.

Στις 11 θα παω! Σ' ευχαριστω παρα πολυ Βιλακι μου γλυκο♥️♥️♥️

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Χρυσά μουυυυυ, μου έλειψες ❤️!! Δεν ξέρω ακόμα πότε θα κάνω ετ, θα ξέρω σύντομα όμως. Πως νιώθω… χάρηκα με τον αριθμό σίγουρα, δεν το περίμενα,  αλλά δεν παύει να είναι ένας αριθμός. Με την προηγούμενη δότρια είχα εφτά έμβρυα 3 ημερών και χοροπηδούσα απο χαρά και τα έφαγα τα μούτρα μου.  Εύχομαι κι ελπίζω κάποιο απο αυτά να δώσει εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να σκέφτομαι αυτά που λέει το είδωλο η @Condios:D

Τωρα ειναι βλαστοκυστες! Σιγουρα εκει κρυβονται τα νινακια σου!!

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Συμπεθερα δε θα μεινεις τελευταια! Το καλοκαιρακι θα αρχισει να φουσκωνρι η κοιλιτσα σου!

1 hour ago, Neli83 είπε:

Κοριτσι μου!!! Εφτασε η μεγαλη μερα!!! Τι ωραια!!! Εννοειται θετικη ενεργεια και απειρη μπεμπεδοσκονη!!! Ολα θα πανε τελεια!! ❤❤❤

Ευχαριστω κοριτσακι μου!!!♥️♥️♥️

πρίν από 40 λεπτά , Fili είπε:

Οοοοοοοοοοομμμμμμ μωράκι έρχεται λεμεεεεεε. Εξωτική δοτρια, ήλιος με άπειρη θετική ενέργεια κι όλη μας την αγάπη σίγουρη επιτυχία ❤️❤️❤️❤️

Ευχαριστω τοσο πολυ! Με συγκινειτε ρε αγαπες μου!! Αχχχ♥️♥️♥️♥️

Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

πρίν από 40 λεπτά , marina_86 είπε:

Συμπεθέρα μουουουουου! Εννοείται ότι περιμένω τα αποτελέσματα! Είμαι μονίμως σε μια αναμονή! Χαχαχαχα Πιστεύω την άλλη εβδομάδα θα τα έχω... Άντε να δούμε!!! Ζηστο συμπεθέρααααααα!!!!❤️❤️❤️

Ρε αγάπη! Ρε αγάπη! Τι θετική ενέργεια! Και ηλεκτρική και κινητική και όποια ενέργεια θέλεις θα σου στείλουμε! Αγαπημένη μου, όλα θα πάνε καλαααααα!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Μαζί μέρα μέρα θα είμαστε!!! Αύριο λοιπόν καλώς να το δεχτείς!❤️

Αγαπημένη μου! Κοίτα να γίνεις πολύτεκνη και να μην μπαίνεις μετά στο φόρουμ!!!! ❤️❤️❤️❤️ Σου στέλνω την αγάπη μου κ ένα ομμμμμμμμ μέσα από την ψυχή μου ρε Βιλλακι! ❤️❤️❤️❤️

Ευχαριστω ευχαριατω ευχαριστω!!!!!!!! Χαχαχα ενεργεια να ναι κ οτι να ναι!! 

• Μου αρέσει 4

Ωραια νέα κορίτσια @Villiκαι @Viv37.

Θα σας στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια και όχι μόνο να πάνε όλα τελεια όπως τα χετε προγραμματίσει!!!!!πολύ χαίρομαι!!!!!

Αντε σύντομα με φουσκωμένες κοιλίτσες και μετα με τς μικρούλια σας αγκαλιά!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

9 hours ago, Viv37 said:

Χαχαχα εκανα γετη φασινα και μετα μαγειρεματα για να κατσω να κλωσσισω μετα γι αυτο χαθηκα.

Στις 11 θα παω! Σ' ευχαριστω παρα πολυ Βιλακι μου γλυκο♥️♥️♥️

Τωρα ειναι βλαστοκυστες! Σιγουρα εκει κρυβονται τα νινακια σου!!

Συμπεθερα δε θα μεινεις τελευταια! Το καλοκαιρακι θα αρχισει να φουσκωνρι η κοιλιτσα σου!

Ευχαριστω κοριτσακι μου!!!♥️♥️♥️

Ευχαριστω τοσο πολυ! Με συγκινειτε ρε αγαπες μου!! Αχχχ♥️♥️♥️♥️

Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Ευχαριστω ευχαριατω ευχαριστω!!!!!!!! Χαχαχα ενεργεια να ναι κ οτι να ναι!! 

Καλή Επιτυχία ολοψυχα!Σου στέλνω ένα γλυκο χαμόγελο από τον μπεμπουλη μου για γουρι!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια!!!!

@Viv37 Σαν ψέμα μου φτάνει ότι σήμερα είναι η μέρα που τόοοοσο περιμέναμε!!!! Όταν γυρίσεις σπίτι και τακτοποιηθείς, περιμένουμε να μας στείλεις κ να μας πεις πώς πήγαν όλα! 

Με την ευκαιρία να ρωτήσω τη Viv αλλά και όλες τις άλλες γιατί κάνω γκάλοπ (με έπιασε πάλι το γκάλοπ μου!). Επειδή κάποια στιγμή κι εμένα ο γλυκούλης θα μου πει να προετοιμαστούμε για ετ, εσάς τι οδηγίες σας έδωσε ο γιατρός σας; Δηλαδή, ποιας άποψης είναι σε σχέση με τις δραστηριότητες μετά και με την επιστροφή στη δουλειά; Πχ η προηγούμενη γιατρός μου έλεγε τις τρεις πρώτες μέρες σπίτι, κυρίως ξάπλα κ πολύ χαλαρά και μετά επίσης χαλαρά αλλά όχι κ ξάπλα. Για επιστροφή στη δουλειά δεν τρελαινοταν, αλλά επειδή κάνω δουλειά γραφείου μου είχε πει ότι δεν πειράζει τόσο . Διαβάζω όμως σε ξένα φόρουμ ότι είναι πολύ χαλαροί με το θέμα. Τους λένε να κάτσουν μόνο τη μέρα της ετ και κάποιοι τους λένε και την επόμενη και that's it! Μετά κανονικά τη ζωή τους αλλά όχι βάρη κ σεξ. Κάποιες δηλαδή πήγαν μέχρι κ γυμναστήριο μετά την 3η μέρα... Καλά... ακραίες λίγο οι φίλες! Χαχαχαχα

Απλά εγώ τις προηγούμενες φορές καθόμουν σχεδόν όλο το διάστημα σπίτι χαλαρά και αυτό λίγο με κούραζε. Αφήστε που εγώ δεν λέω στη δουλειά ότι λείπω για εξωσωματική, δεν θέλω... Όχι ότι θα μου έλεγαν κάτι, ίσα ίσα! Απλά είναι δικό μου το κόλλημα!... Οπότε βρίσκω 52 δικαιολογίες.... Πιστεύετε ότι θα ήταν επικίνδυνο να επιστρέψω από την 4η μέρα, δεδομένου ότι στη δουλειά μου κάθομαι σε ένα γραφείο κ δεν κουβαλάω τίποτα; Ακόμα και μια φωτοτυπία που λέει ο λόγος να θέλω να βγάλω, μπορεί να μου τη φέρνει η γραμματεία. Τι λέτε; Τι λένε οι δικοί σας γιατροί; Εσείς τι κάνατε; Φοβάμαι ότι ο γλυκούλης που είναι κ τόσο ψείρας θα μου πει να κάτσω στο κρεβάτι ακίνητη για εννιά μέρες... 

Το έγραψα πάλι το σεντόνι μου... ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...