Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, kich είπε:

Καλησπερα σας, 

Χαιρομαι πολυ που σας βρηκα ειμαι και εγω με δωρεα με μια παλινδρομη και 2 αρνητικες χωριακες και παω για την 4η ηθελα να κανω μια ερωτηση οσα κοριτσια γνωριζουν η εξεταση για κατακερματισμο ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα 

θα χαρω πολυ να τα λεμε

ευχομαι σε ολα τα κοριτσια συντομα με γεματες αγκαλιες και οσα κοριτσια κρατουν τα θαυματακια τους να τους ζησουν

φιλια πολλα

Εγώ πήγα το δείγμα παρασκευη κ Τετάρτη είχαν βγει τα αποτελέσματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 54 λεπτά , amelie77 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι. Ήμουν 9 η εβδομάδα δυστυχως. Είμαι μεγαλη 44 αλλά απάντησα σε διέγερση. Η αλήθεια ειναι οτι δεν ξερω αν θελω να παω με δικά μου ξανά. Το θεωρώ ρουλέτα και οκ δεν εχω μεγάλο ψυχικό και οικονομικό σθένος. Θα ήθελα να παω με όσο γίνεται καλύτερη επιλογή και πιθανότητα. Ακόμα δεν τα εχω συζητήσει μαζί τους γιατί ακόμα νοιωθω πολύ αδύναμη και ευάλωτη :( 

Πάρε το χρόνο σου να ηρεμήσεις απο τις ορμόνες , εμενα μου πήρε περίπου ένα μήνα να πέσει η χοριακη κτλ να σταματήσει το αιμα κ ψυχολογικά να νιώσω καλύτερα μετά θα κανείς τα ραντεβου σου και θα αποφασίσεις το καλύτερο για σας !

• Ευχαριστώ 1

2 hours ago, Villi said:

Καλησπέρα, η δική μας είχε βγει σε δεκαπέντε μερες. 

Ευχαριστω πολυ

10 minutes ago, Ανθη7 said:

Εγώ πήγα το δείγμα παρασκευη κ Τετάρτη είχαν βγει τα αποτελέσματα.

Ευχαριστω πολυ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Viv37 είπε:

Νομιζω οτι ετσι κ αλλιως οι εμβρυολογοι picsi θα σου προτεινουν με αυτα τα δεδομενα. Απο αυτα που σου εδωσε καταλαβαινω οτι θα προσπαθησεις με δικα σου ωαρια ετσι; 

Ναι μου την απέκλεισε τη δοτρια.θεωρει ότι τουλάχιστον άλλη μια προσπάθεια σωστότερα αυτή τη φορά γίνεται.μου είπε αυτολεξεί ότι με δοτρια μπορώ να πάω οπότε θέλω κ σε 5 χρόνια γιατί η μήτρα κ το ενδομητριο δεν γερνάει.θα κάνω όλες τις εξετασειςνπου πρέπει,να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες,να πάρω ότι είναι εγώ κ ότι ο αντρας μου κ να πάμε με καλύτερα δεδομένα.κ βλέπουμε.

• Μου αρέσει 2

21 ώρες πρίν, Smaro79 είπε:

Ευτυχώς από Παρασκευή δεν δουλεύω οπότε είχα πολύ ελεύθερο χρόνο να ξεσκονισω το φόρουμ. Οι χοριακες κ στις 3 προσπάθειες ήταν περίπου 2.75. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια διαφορά από το μηδέν.  Δεν είχα καμία εξήγηση από τους γιατρους γιατί από την αρχή μου έλεγαν  ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά οπότε δεν ρωτούσα κ πολλά και το απέδιδα εκει. Τώρα δανεικά ωαρια κ δανεικό σπέρμα για να έχω παραπάνω πιθανοτητες. 

Το θέμα με τα ωαρια το έχω αποδεχθεί καιρό τώρα. Άλλωστε η τέταρτη προσπάθεια έγινε για χάρη της μητέρας μου κ η τρίτη απλά γιατί είδα τον γιατρό αισιόδοξο του στυλ δεν είσαι πολύ μεγάλη αντε ας δοκιμάσουμε μια ακόμα φορά. Κ ήταν τελικά η χειρότερη γιατί δεν πήραμε ούτε ένα ωαριο. Πάντως το θέμα των αποτυχιων το διαχειρίζομαι κακά γιατί έχω συμβιβαστεί με τη δωρεά εδώ κ καιρό. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου, δεν θυμάμαι σε τι κατάσταση είσαι γιατί τόσες σελίδες σας εχω μπερδέψει. 

Οι χοριακες ήταν στο 2.75 περίπου. Δεν ξέρω αν αυτό έχει διαφορά από το μηδέν. Είχα πειστει για τα κακης ποιότητας ωαρια οποτε δεν ρωτούσα κ πολλά. Ουφο τελείως,  απλά προχωρούσα στην επόμενη προσπάθεια. Τώρα δανεικα κ ωαρια κ σπέρμα για περισσότερες πιθανότητες. 

2η φορα που τα γραφω γιατι πατησα το x κατα λαθος!.

Χαιρομαι που εβγαλες ακρη τελικα. Ολς θα πανε καλα τωρα. Να ρωτησω κατι; Ειπες οτι θα πας με ετοιμε1 βλαστολυστες. Δινουν πληροφοριες οπως θα εκαναν και με την κεχωριστη δωρεα; (δηλ χρωμα ματιων κτλ) ή δε γνωριζεις τιποτα; Το ταιριασμα πώς το κανουν; Επιλεγουν οι εμβρυολογοι ή ειναι βλαστοκυστες που εχουν περισσεψει απο ατομα που τα καταφεραν; 

Σορρυ για τια πολλες ερωτησεις. Δεν ηξερα οτι μπορει να γινει δωρεα ετοιμων βλαστοκυστεων!

19 ώρες πρίν, Nels είπε:

Αν μπορείς στείλε μου σε pm σε ποιον ουρολόγο πήγατε και για ποιο λόγο σας έδωσε αντιβίωση. Έχουμε πάει σε 2 ουρολόγους και ενώ υπαρχει σαφές πρόβλημα στο σπερμα (+κιρσοκηλη που αγνοούσαμε λόγω πρώτης λάθους διάγνωσης σε υπέρηχο + ελαφριά προστατιτιδα), πέραν των αντιοξειδωτικων δεν του δωσαν κάτι άλλο ούτε ήταν αυστηροί στο να αλλάξει συνήθειες ή να ψαχτεί παραπάνω. Γενικα το βλέπω σε όλους τους γιατρούς, ασχολούνται κυρίως με τη γυναίκα και τρώμε εμείς όλη την πίεση, τη χημεια και τις απαγορεύσεις και με τους άντρες είναι χαλαροί και ωραίοι, λες και δεν έχουν συμμετοχή. Στην περίπτωση μας πχ με ολιγοασθενοσπερμια συν τα άλλα που ανέφερα ουτε ένας γιατρός δεν ανέφερε την εναλλακτική του σπέρματος δότη ή έστω τη λήψη σπέρματος με tese που αποδεδειγμένα είναι πιο υγιες. Οκ, το αντιλαμβάνομαι ότι ένα υγιές ωάριο 30χρονης μπορεί να διορθώσει το σπερμα κατά 40% αλλά αν είναι η γυναίκα σε μεγαλυτερη ηλικία θα έπρεπε να δίνουν πιο έμφαση στο σπερμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω την εμμονή με τη δωρεά ωαρίων όταν το μόνο θέμα της γυναίκας είναι η ηλικία ενώ ορμονολογικα είναι οκ και υπάρχει καλό αποτέλεσμα στα φάρμακα και στη δημιουργια εμβρύων αντί εναλλακτικα και της προσπαθειας με σπέρματος δοτη όταν εντοπιζεται εκεί το πρόβλημα. Πολλές φίλεςς μου στην ηλικία μου (41) με χειρότερο ορμονικο προφίλ από το δικό μου μείναν εγγυες φυσιολογικά και εύκολα λογω καλού σπερματος των αντρών τους και εγώ παλεύω μόνη μου με τις εξωσωματικες. Ειλικρινα ώρες ώρες νιώθω σα να υπάρχει ολόκληρη συνωμοσία εναντίον μας και ότι αν οι γιατροί ήταν γυναίκες (γιατί όλοι οι ουρολογοι και οι εξωσωματικοι που ξερω ειναι άντρες) ίσως να βλεπαν τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Δυστυχως ισχυει και δε βλεπω να αλλαζει αυντομα. Το φταιξιμο παντα εινςι των γυναικων! Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να πιεσουμε τους γιατρους. Απο την αλλη ισως συμβαινει αυτο γιατι δεν ειναι η ειδικπτητα των γυναικολογων - εξωσωνατιστων να τσεκαρουν το σπερμα αλλα των ουρολογων οποτε ισως σκεφτονται οτι οπως σκεφτομαστε να παμε σε αυτους ετσι πρεπει να σκεφτομαστε να παμε στους ουρολογους μονοι μας. Τι να πω δεν ξερω! 

12 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!! Χρόνια πολλά λουλούδια μου!! Πώς περάσατε; Εμείς όμορφα με πολύ φαι και πολύ σεξ χαχαχαχα. Να είμαστε καλά και του χρόνου όλες μας με τα μωράκια μας στην αγκαλιά. Αγάπες μου χάθηκα αυτές τις μέρες διότι άδειασα μυαλό από κάθε τι μωροδιακο και ιατρικό. Χάρηκα τον άντρα μου που τόσο είχα ανάγκη. @Smaro79 σε καλωσορίζω στην όμορφη και τρελή παρέα μας!!το ότι μας διάβασες σε τόσες λίγες μέρες είναι άθλος ρε θηρίο!! Θέλεις να μας πεις λίγο την ηλικία σου; 

Να σου πω πάντως ότι δωρεά βλαστοκυστεων δεν ξέρω αν γίνεται. Η δεν έχω ακούσει/ ενημερωθεί.  Εννοείς να υποθέσω έτοιμα έμβρυα από ζευγάρια που έχουν καταφέρει να έχουν μωράκι και δωρίζουν το πλεόνασμα βλαστοκυστεων τους;

Χρυσουλακι μου την καλυτερη δουλεια εκανες! Χρειαζεται τοσο πολυ να φευγει λιγο το μυαλο μας απο ολο αυτο! Πολυ σε ζηλευω που εκανες πολυ σεξ να ξερεις. Εγω εψω να κανω αιωνες γιατι ξεκινησα προετοιμασια ετ και ειπαμε να μην κανουμε να μην κολλησω τιποτα. Στο καπακι κολλησα κοβιντ. Στο καπακι μου ηρθε περιοδος. Στο καπακι ερεθιστηκε απο κατι ο πισινος μου καο ετσουζε ολογ το συστημα μπρος πισω (μη γελατε σας βλεπω). Στο καπακι ξαναξεκιμησα προετοιμασια ετ και το τσουξιμο δεν εχει φυγει εντελως οποτε φοβαμαι να κανω μεχρι την ετ την Παρασκευή. Οημε! Ποτε θα ξανακανω οεο;;; Χαχαχαχαχα! 

Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ

1 ώρα πρίν, amelie77 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι. Ήμουν 9 η εβδομάδα δυστυχως. Είμαι μεγαλη 44 αλλά απάντησα σε διέγερση. Η αλήθεια ειναι οτι δεν ξερω αν θελω να παω με δικά μου ξανά. Το θεωρώ ρουλέτα και οκ δεν εχω μεγάλο ψυχικό και οικονομικό σθένος. Θα ήθελα να παω με όσο γίνεται καλύτερη επιλογή και πιθανότητα. Ακόμα δεν τα εχω συζητήσει μαζί τους γιατί ακόμα νοιωθω πολύ αδύναμη και ευάλωτη :( 

Αχ πολυ λυπαμαι βρε κοριτσι μου! Παρε λιγο χρονο να ανακαμψεις και σκεψου το. Ποσο ειναι η ΑΜΗ σου; Στη διεγερση ποσα ωαρια εβγαλες; Οτι και να επιλεξεις ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις τ@ παιδακ@ σου αγκαλια♥️

πρίν από 42 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Ναι μου την απέκλεισε τη δοτρια.θεωρει ότι τουλάχιστον άλλη μια προσπάθεια σωστότερα αυτή τη φορά γίνεται.μου είπε αυτολεξεί ότι με δοτρια μπορώ να πάω οπότε θέλω κ σε 5 χρόνια γιατί η μήτρα κ το ενδομητριο δεν γερνάει.θα κάνω όλες τις εξετασειςνπου πρέπει,να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες,να πάρω ότι είναι εγώ κ ότι ο αντρας μου κ να πάμε με καλύτερα δεδομένα.κ βλέπουμε.

Τελεια. Καλη σου επιτυχια κοριτσακι μου! Ευχομαι να τς καταφερεις με δικα σου και να μη χρειαστει η δοτρια♥️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Viv37 είπε:

2η φορα που τα γραφω γιατι πατησα το x κατα λαθος!.

Χαιρομαι που εβγαλες ακρη τελικα. Ολς θα πανε καλα τωρα. Να ρωτησω κατι; Ειπες οτι θα πας με ετοιμε1 βλαστολυστες. Δινουν πληροφοριες οπως θα εκαναν και με την κεχωριστη δωρεα; (δηλ χρωμα ματιων κτλ) ή δε γνωριζεις τιποτα; Το ταιριασμα πώς το κανουν; Επιλεγουν οι εμβρυολογοι ή ειναι βλαστοκυστες που εχουν περισσεψει απο ατομα που τα καταφεραν; 

Σορρυ για τια πολλες ερωτησεις. Δεν ηξερα οτι μπορει να γινει δωρεα ετοιμων βλαστοκυστεων!

Δυστυχως ισχυει και δε βλεπω να αλλαζει αυντομα. Το φταιξιμο παντα εινςι των γυναικων! Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να πιεσουμε τους γιατρους. Απο την αλλη ισως συμβαινει αυτο γιατι δεν ειναι η ειδικπτητα των γυναικολογων - εξωσωνατιστων να τσεκαρουν το σπερμα αλλα των ουρολογων οποτε ισως σκεφτονται οτι οπως σκεφτομαστε να παμε σε αυτους ετσι πρεπει να σκεφτομαστε να παμε στους ουρολογους μονοι μας. Τι να πω δεν ξερω! 

Χρυσουλακι μου την καλυτερη δουλεια εκανες! Χρειαζεται τοσο πολυ να φευγει λιγο το μυαλο μας απο ολο αυτο! Πολυ σε ζηλευω που εκανες πολυ σεξ να ξερεις. Εγω εψω να κανω αιωνες γιατι ξεκινησα προετοιμασια ετ και ειπαμε να μην κανουμε να μην κολλησω τιποτα. Στο καπακι κολλησα κοβιντ. Στο καπακι μου ηρθε περιοδος. Στο καπακι ερεθιστηκε απο κατι ο πισινος μου καο ετσουζε ολογ το συστημα μπρος πισω (μη γελατε σας βλεπω). Στο καπακι ξαναξεκιμησα προετοιμασια ετ και το τσουξιμο δεν εχει φυγει εντελως οποτε φοβαμαι να κανω μεχρι την ετ την Παρασκευή. Οημε! Ποτε θα ξανακανω οεο;;; Χαχαχαχαχα! 

Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ

Αχ πολυ λυπαμαι βρε κοριτσι μου! Παρε λιγο χρονο να ανακαμψεις και σκεψου το. Ποσο ειναι η ΑΜΗ σου; Στη διεγερση ποσα ωαρια εβγαλες; Οτι και να επιλεξεις ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις τ@ παιδακ@ σου αγκαλια♥️

Τελεια. Καλη σου επιτυχια κοριτσακι μου! Ευχομαι να τς καταφερεις με δικα σου και να μη χρειαστει η δοτρια♥️

Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν ειχα κανει τωρα ΑΜΗ. Έβγαλα 7 τα οποία 6 γονιμοποιήθηκαν και 4 προχώρησαν και έβαλα τρία καλά έμβρυα τριών ημερών. Για έτοιμες βλαστοκυστες θα ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού. Δεν ξερω λεπτομέρειες. Το σίγουρο ειναι απο ανθρώπους που τα κατάφεραν και τους περίσσεψαν για δωρεά .. δεν ξερω κατι παραπάνω. Σαφέστατα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά στα λένε. Εμένα αυτό ειλικρινά ειναι το λιγότερο που με απασχολεί. Θα δούμε πως θα προχωρήσω και θα σας ενημερώσω 

1 ώρα πρίν, amelie77 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν ειχα κανει τωρα ΑΜΗ. Έβγαλα 7 τα οποία 6 γονιμοποιήθηκαν και 4 προχώρησαν και έβαλα τρία καλά έμβρυα τριών ημερών. Για έτοιμες βλαστοκυστες θα ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού. Δεν ξερω λεπτομέρειες. Το σίγουρο ειναι απο ανθρώπους που τα κατάφεραν και τους περίσσεψαν για δωρεά .. δεν ξερω κατι παραπάνω. Σαφέστατα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά στα λένε. Εμένα αυτό ειλικρινά ειναι το λιγότερο που με απασχολεί. Θα δούμε πως θα προχωρήσω και θα σας ενημερώσω 

Θα περιμενουμε νεα♥️

• Μου αρέσει 1

On 23/4/2022 at 4:18 ΜΜ, Viv37 είπε:

Αχ τα πουλακια μας τα ομορφα!!!! Μην ανησυχεις για τα κιλα γλυκουλα μου. Εχεις περιθωριο♥️♥️♥️

Πολυ σημαντικο Μαρινακι το να εισαι ηρεμη με το γιατρο σου. Γι' αυτο θα ειναι ο θαυματουργος και συντομα θα μαε λες κ εσυ για τ@ μπεμπακ@ σου εδω♥️

Λες να βοηθησε που δεν ετρωγες γλουτενη;

Εσυ πώς πας κοριτσακι μου; Τι γινετσι με τη δοτρια;;

Νελλακι για τα διδυμα καλα δεν ειναι τα 30; Για το ενα λενε 10-15 αρα για τα 2 τα 30 δεν ειναι νορμαλ; Ή δεν παει ετσι;;

Οντως,ειναι πολυ καλες! Καλη επιτυχια!!! Ποτε με το καλο η ετ λοιπον;

Τι υπεροχα!! Ημουν σιγουρη οτι αυτα τα παιδακια ειναι 100% δικα μας αλλα τωρα ειναι και με τη βουλα χαχαχα! Σεποια εκπομπη το εδειχνε μηπως θυμασαι; Θελω να τη δω!

Καλη Ανασταση κοριτσι μου. Και καλα αποτελεσματα!

Σουπερ εισαι ετοιμη να δωσεις και στο μωρακι σου χαχαχα! 

Μαιρουλα μας γλυκεια σ' ευχαριστουμε πολυ για τις υπεροχες ευχες! Καλη Αναστασει σε ολες κοριτσια μου. Νυν και μελλουσες μανουλες ευχομαι καθε ευτυχια! Σας αγαπω ολες!♥️

Τα συμπτωματα δεν ειναι απαραιτητα. Πολλες δεν εχουν τιποτα απολυτως. Ποτε με το καλο ειναι η χοριακη σου;

Bιβη μου, δεν θυμαμαι πως λεγεται η εκπομπη. Ηταν το βραδυ γυρω στις 11 στην ερτ1, την προηγουμενη μερα απο το ποστ που ανεβασα. Αν δεις το προγραμμα της ερτ εκειο το βραδυ ειναι ευκολο να το βρεις.

Χριστος Ανεστη κ χρονια πολλα, Βιβη κ σ ολα τα κοριτσια κ καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας!

On 22/4/2022 at 7:24 ΜΜ, marina_86 είπε:

Μαίρη μου με συγκινησες! Να πω όμως ότι αυτά δεν ειναι τα μωρά από τα χρυσά αυγά... Είναι τα μωρά από τις χρυσές μανουλες με τη χρυσή καρδιά σαν εσένα που τους μαθαίνουν την αγάπη. Σε φιλώ! Να περάσετε καλά!!! ❤️ 

Αγαπημένη καλά αποτελέσματα! Συμπτώματα, όπως είπε και η @Neli83 δεν υπάρχουν.... Λογικό να τα ψάχνεις αλλά να ξέρεις ότι δεν θα τα βρεις! :D Την ξέρουμε τη λούμπα...

(Μια επισήμανση μόνο, γιατί οφείλουμε τουλάχιστον εμείς να το λέμε σωστά. Τίποτα δεν είναι δανεικό... Είναι δικό σου γλυκούλα μου. Είναι δώρο. Δωρεά. Μεταμόσχευση. Πες το όπως θες, αλλά σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη με το δικό ΣΟΥ μωράκι! Το οποίο δεν θα είναι καθόλου δανεικό! ❤️❤️❤️)

Κορίτσια μου γλυκά, σας στέλνω την αγάπη μου! Να περάσετε τέλεια! Ζήστε τοοοοοο!!!! Όπως λέει κ το άσμα "η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή"!!!!!

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση! ❤️❤️❤️

:wub::wub:  καρδουλες, καρδουλες!

On 26/4/2022 at 8:41 ΠΜ, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!! Χρόνια πολλά λουλούδια μου!! Πώς περάσατε; Εμείς όμορφα με πολύ φαι και πολύ σεξ χαχαχαχα. Να είμαστε καλά και του χρόνου όλες μας με τα μωράκια μας στην αγκαλιά. Αγάπες μου χάθηκα αυτές τις μέρες διότι άδειασα μυαλό από κάθε τι μωροδιακο και ιατρικό. Χάρηκα τον άντρα μου που τόσο είχα ανάγκη. @Smaro79 σε καλωσορίζω στην όμορφη και τρελή παρέα μας!!το ότι μας διάβασες σε τόσες λίγες μέρες είναι άθλος ρε θηρίο!! Θέλεις να μας πεις λίγο την ηλικία σου; 

Να σου πω πάντως ότι δωρεά βλαστοκυστεων δεν ξέρω αν γίνεται. Η δεν έχω ακούσει/ ενημερωθεί.  Εννοείς να υποθέσω έτοιμα έμβρυα από ζευγάρια που έχουν καταφέρει να έχουν μωράκι και δωρίζουν το πλεόνασμα βλαστοκυστεων τους;

Χρυσα σεξουαλισου απεριοριστα τωρα, γιατι απ την εγκυμοσυνη κ μετα, ασκητικη ζωη....Μετα το παιδι δε, οταν θα κοιμαται κ ορεξη να εχεις θα σε παιρνει ο υπνος στον καναπε απ την εξαντληση, χαχα!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 4

On 26/4/2022 at 6:22 ΜΜ, amelie77 είπε:

Καλησπέρα σας απάντησα σχετικά με βλαστοκυστες αλλά δεν ξερω ειλικρινά που πηγε η απάντηση. Ειχα πει λοιπον οτι μια φίλη μου γέννησε με δωρεά βλαστοκυστεων (απο ανθρώπους που έκαναν ηδη υγιές παιδακι και είχαν περισσέψει - καταψύξει βλαστοκύστες για δωρεά). Νοιωθω οτι το να συνδυάσω δότη με δότρια δεν θα μπορω να ξερω τι αποτέλεσμα θα εχει. Δεν εχω ακόμα μιλήσει με γιατρό μου για αυτή την περίπτωση επειδή είμαι επαρχία. Αναρρωνω ακόμα απο απόξεση την οποία εκανα ακριβώς πριν μία εβδομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε μετά απο ποσο καιρό μπορεί κάποιος στην περίπτωση μου να προχωργσει σε ΕΤ και σε ποσο καιρό για πιθανή νέα διέγερση; Ωοληψια ειχα κανει αρχές Μαρτίου. Σας ευχαριστώ 

Ρώτησε τον γιατρό σου για τις βλαστοκυστες κ πες μας τι θα σου πει για αναμονή κ για κόστος... Όσον αφορά στη νέα διέγερση, συνήθως, όπως είπε κ η @silvy22 θέλει ένα τρίμηνο. Προλαβαίνεις να κάνεις κ μια ΑΜΗ εν τω μεταξύ.

On 26/4/2022 at 9:31 ΜΜ, Viv37 είπε:

οποτε φοβαμαι να κανω μεχρι την ετ την Παρασκευή. 

♥️

Δεν κατάλαβα... Τι διαβάζουν τα ωραία μου ματάκια; Η ετ σου είναι την Παρασκευή;;; Ποια Παρασκευή;;;; Αυτή την Παρασκευή;;;; Αυτό πώς το έχασα εγώ;;; 

• Χαχα 3

On 6/4/2022 at 4:49 ΜΜ, Condios είπε:

Επανέρχομαι για να συνταράξω το οικοδόμημα,,,αχααχαχαχαχα ,,,, μόνο χώρο και ανάσες Βιλλάκι μου καλό,,,,μόνο,,,,

Συμπεθέρα ????????????????????????? 

& @Fili, @neli , @Neli83 @Ελισάβετ καπ 2, @Chrussa1982, @Viv37, @silvy22, @Rafaelatarzan, @Hope19, @chitaneta, @MELINASP, @MaryH, @Thia1985, @koukouvagia , @Ανθη7 , @Ναντιν40, @vik80, @gigi 72 @Annaforyou, @MelissaRobert, @thalasa , @anoulious και όσες ακόμα δε θυμάμαι τώρα γιατί έχω κάψα να σας πω,,,,,,μαζευτείτε..... θα απαγγείλω!!!!!!!!!!!!!!

6/6 οι βλαστοκύστες μας 5 ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!! οι ποιότητες ειναι από 5ΑΑ - 4ΑΑ & 4ΑΒ !!!!!!!! Και ντελαπόνγκο και ντελαπόνγκο και οοοοομμμμμμμ και ανάσες βαθιές κορίτσια!!!!!!!!!!!! Μεγάλη η χάρη του Θεού μας και η δύναμη της Παναγίας μας!!!!!!!!!!! Ε ρε μάσα που έχει να πέσει το Πάσχα και θαλασσάρα ως την ετ και κοκτειλς και συναυλιες και θεατρα και απ'όλα κυρ Στεφανε!!!!!!!!!!!!!! Είμαι τοσο χαρούμενη,,,χορευω ολη μερα και τραγουδάω αποκριάτικα!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα είναι απο αυτές τις στιγμές που η ψυχή ανατάσσεται και μαλακώνει και γαληνεύει και αλλο!!!!!!!!!!! Αμήν!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά για όλη τη δύναμη, συμπαράσταση, αγκαλιά και θετική σκέψη σας. Είστε υπέροχες και σημαντικότατες στη ζωή μου!!!!! 

Έχει για όλες ο Θεός,,,,για όλες ομως!!!!!!!!!!!!!! 

Όλα να πάνε κατ'ευχήν κορίτσι μου σου εύχομαι 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Όλα να πάνε κατ'ευχήν κορίτσι μου σου εύχομαι 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκια μου,,,πως είστε εσείς ? πως τα πάτε?? Ελπίζω και εύχομαι ολόψυχα όλα να ειναι υπέροχα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

@amelie77, @Nels & @Smaro79 Καλως ηρθατε στο πιο υπεροχο παρεακι και ομαδαρα,,,ευχομαι ολα να σας πανε απο δω και περα μόνο καταπληκτικά και να καταφέρετε και εσεις το ονειρο σας να πραγματωθεί....

τα υπολοιπα κορτσούλια τι κανετε?????????????? Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη για ολες τις ημερες

@marina_86 συμπεθεραααααααααα??????? που εισαι μωρο μου??????? κοντευουν οι μερες για το αποτελεσμα???????? αντε να παρεις ανασαρα παλι και μετα βουρ οπου είναι βημα βημα!!!!!!!!!!

@Viv37 με το καλυ η ετ κοριτσακι μου ομορφο,,,,παμε δυνατα τα τα τα τα!!!!!!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , Condios είπε:

τα υπολοιπα κορτσούλια τι κανετε?????????????? Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη για ολες τις ημερες

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη  κορίτσι, εύχομαι να πέρασες υπέροχα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , Villi είπε:

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη  κορίτσι, εύχομαι να πέρασες υπέροχα. 

Βιλάκι μου καλό!!!!!! Ήταν πολύ όμορφα,,πηγαμε στο χωριο που μενουν οι γονεις μου,,,,μαζευτηκαμε οι 3 αδερφουλες και ειχε υπεροχη μερα,,,,φαι μεχρι σκασμου και φυση,,,αρωματα, ηρεμια και χαλαρωση....εσεις??????? πως περασατε? πήγατε κάπου? Εσύ περιμένεις κάτι ακόμα από νέα (δοτρια? εξετασεις?)

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ρώτησε τον γιατρό σου για τις βλαστοκυστες κ πες μας τι θα σου πει για αναμονή κ για κόστος... Όσον αφορά στη νέα διέγερση, συνήθως, όπως είπε κ η @silvy22 θέλει ένα τρίμηνο. Προλαβαίνεις να κάνεις κ μια ΑΜΗ εν τω μεταξύ.

Δεν κατάλαβα... Τι διαβάζουν τα ωραία μου ματάκια; Η ετ σου είναι την Παρασκευή;;; Ποια Παρασκευή;;;; Αυτή την Παρασκευή;;;; Αυτό πώς το έχασα εγώ;;; 

Χαχαχα ναι Μαρινακι μου!!!! Αυριο ειναι η μεγαλη μερα! Εχω ετοιμο το ΑΡΝΗΤΙΚΟ αυτη τη φορα ραπιντ τεστ και ειμαι πανετοιμη! 

Κοριτσακια μου θα το κανετε το θαυμα σας παλι ε; Θα μου στειλετε θετικη ενεργεια για να παει καλα ετσι; Και μπεμπεδοσκονη μπολικη παρακαλω @Neli83 @Fili @Hope19 @Nana82 (ξεχναω καποια εγκυουλα;) ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 9

πρίν από 19 λεπτά , Condios είπε:

Βιλάκι μου καλό!!!!!! Ήταν πολύ όμορφα,,πηγαμε στο χωριο που μενουν οι γονεις μου,,,,μαζευτηκαμε οι 3 αδερφουλες και ειχε υπεροχη μερα,,,,φαι μεχρι σκασμου και φυση,,,αρωματα, ηρεμια και χαλαρωση....εσεις??????? πως περασατε? πήγατε κάπου? Εσύ περιμένεις κάτι ακόμα από νέα (δοτρια? εξετασεις?)

Μπράβο ρε κορίτσι, τι ωραία που μαζευτήκατε, και τι ωραία που είστε τρεις αδερφουλες, εδώ μοναχοπαίδι και το ζηλεύω!!  Εύχομαι του χρόνου ακόμα καλύτερα, ξέρεις..ή στην κοιλιά ή στην αγκαλιά. Εμάς τα νεα μας… εχθές μάθαμε ότι έχουμε πέντε βλαστοκυστες!!! Να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα με τιποτα. Δεν ξερω απο ποσα ωαρια προέκυψαν και επίσης δεν ξερω ακόμα βαθμολογίες, μονο οτι ειναι πολυ καλές. Πάντα φειδωλός αυτός ο άνθρωπος …

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...