Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , Smaro79 είπε:

Πραγματικά λυπάμαι πολύ για την παλινδρομη κύηση που είχες. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να αναρρωσεις κ να συνεχίσεις την προσπάθεια σου. Δεν ήξερα ότι μπορούμε να πάμε με δωρεα βλαστοκυστεων οπότε σίγουρα θα το ρωτήσω όταν κάνω ραντεβού με κάποιον γιατρό. Σου εύχομαι τα καλύτερα κ η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σου.

Σε ευχαριστώ πολύ.  Μάλλον αυτό είναι το πιο σωστό. Και φυσικά θα ζητήσω ξανά την βοήθεια σας κ τις γνώσεις σας γιατί εγώ κ στις 4 προσπάθειες δεν είχα κάνει καμία έρευνα. Έκανα ότι έλεγαν οι γιατροί χωρίς να ρωτάω τίποτα κ τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω ότι μαλλον έγιναν λάθη.

Η πρώτη προσπάθεια έγινε στο Λητώ. Εγώ τότε,  Οκτώβριο 19, άσχετη εντελώς, δεν είχα ψάξει καν για γιατρούς εξωσωματικης.  Πήγα στον γυναικολογο μου που τον ήξερα χρόνια κ του είπα θέλω παιδι έστω κ μόνη μου. Ξεκινάμε μου λέει χωρίς καν να μου εξηγήσει τίποτα κ εγώ σαν χαζή ούτε ρώτησα.  3 διεγερσεις 5 ωαρια ,τα οποία καταψυξαμε . Τον Μάιο τελικά,   γιατί στο ενδιάμεσο ξεκίνησε κ ο κοβιντ, απόψυξη γονιμοποίηση ετ κ αρνητικη χοριακη. Στη συνέχεια άρχισα λίγο να ψάχνομαι για το θέμα της επιτροπής γιατί ο γιατρός όταν τον ρώτησα μου είπε ότι επειδή είμαι με δότη δεν δικαιούμαι επιτροπη που φυσικά δεν ίσχυε κ έτσι έφυγα κ πήγα σε δημοσιο νοσοκομειο  οπότε δεν είχα κ μεγάλες προσδοκίες,  από εξετάσεις τα πολύ βασικά. Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το καφέ εξωσωματικης κατάλαβα πόσο πρόχειρα έγιναν όλα. Την τελευταία προσπάθεια δεν ήθελα καν να την κάνω, είχα ήδη αποφασίσει δανεικα αλλά το έκανα για χάρη της μανουλας μου που τραβάει όλο το ζόρι μιας κ είμαι μόνη μου. 

Εύχομαι απο εδώ και πέρα να πάνε καλά τα πράγματα και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. Προγραμμάτισε τα ραντεβού με τους γιατρούς που θα ήθελες να δεις και ότι θέλεις εδώ είμαστε. Εγώ προσπάθησα να σου δώσω μια εικόνα για το γιατρό, αλλά θα συμφωνήσω με τη @Neli83 είναι και χημεία, πρέπει να τους συναντήσεις για να καταλήξεις. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 28 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλως ηρθες στην παρεα μας κοριτσι μου. Πώς καταφερες να διαβασεις τοσες σελιδες βρε θηριο; Αφου εισαι τοσο αποφασιστικη θα τα καταφερεις οποιον και να επιλεξεις. Θα πας με δικα σου ωαρια ή νε διπλη δωρεα;

Να κανω και αλλη μια ερωτηση; Στιε προηγουμενες προσπαθειες ειχες μηδενικη χοριακη ή αποβολλες ή κατι αλλο; Ξερεις δηλαδη τι πηγε στραβα;

Ευτυχώς από Παρασκευή δεν δουλεύω οπότε είχα πολύ ελεύθερο χρόνο να ξεσκονισω το φόρουμ. Οι χοριακες κ στις 3 προσπάθειες ήταν περίπου 2.75. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια διαφορά από το μηδέν.  Δεν είχα καμία εξήγηση από τους γιατρους γιατί από την αρχή μου έλεγαν  ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά οπότε δεν ρωτούσα κ πολλά και το απέδιδα εκει. Τώρα δανεικά ωαρια κ δανεικό σπέρμα για να έχω παραπάνω πιθανοτητες. 

πρίν από 43 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Εγώ σε καταλαβαινω απόλυτα.εγω είχα μια βιοχημικη με φυσιολογική σύλληψη το 2017 και μετά από 5 χρόνια που μας συνέβησαν διαφορά ο γυναικολόγος μου νε έστειλε στον εξωσωματιστη που έκανα την πρώτη προσπάθεια με δικά μου στο λητω κ γω!εφτασα στην τη βδομάδα κ δεν αναπτύχθηκε άλλο.οταν αποφάσιζε ν μου τερματίσει τηβ κυηση μου λεγε είσαι 43 δεν έχεις ποιοτικά ωαρια πας μόνο νε δοτριας.κ τότε αποφάσισα να ψσχτω.ψσχνοντας ,διαβάζοντας εδώ τι λένε τα κορίτσια και αλλάζοντας γιατρό ανακάλυψα τρελλα πράγματα κ θα σου πω ψαχτα όλα μην αφήσεις τπτ ,βρες ένα γιατρό που πραγματικά να εμπιστεύεσαι κ μετά αποφασίστε, μαζί με όλες τις πληροφορίες που θα χεις μαζέψει από το "ψαξιμο-εξετασεις",με τι βήματα θα κινηθείτε.

Το θέμα με τα ωαρια το έχω αποδεχθεί καιρό τώρα. Άλλωστε η τέταρτη προσπάθεια έγινε για χάρη της μητέρας μου κ η τρίτη απλά γιατί είδα τον γιατρό αισιόδοξο του στυλ δεν είσαι πολύ μεγάλη αντε ας δοκιμάσουμε μια ακόμα φορά. Κ ήταν τελικά η χειρότερη γιατί δεν πήραμε ούτε ένα ωαριο. Πάντως το θέμα των αποτυχιων το διαχειρίζομαι κακά γιατί έχω συμβιβαστεί με τη δωρεά εδώ κ καιρό. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου, δεν θυμάμαι σε τι κατάσταση είσαι γιατί τόσες σελίδες σας εχω μπερδέψει. 

πρίν από 53 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλως ηρθες στην παρεα μας κοριτσι μου. Πώς καταφερες να διαβασεις τοσες σελιδες βρε θηριο; Αφου εισαι τοσο αποφασιστικη θα τα καταφερεις οποιον και να επιλεξεις. Θα πας με δικα σου ωαρια ή νε διπλη δωρεα;

Να κανω και αλλη μια ερωτηση; Στιε προηγουμενες προσπαθειες ειχες μηδενικη χοριακη ή αποβολλες ή κατι αλλο; Ξερεις δηλαδη τι πηγε στραβα;

Οι χοριακες ήταν στο 2.75 περίπου. Δεν ξέρω αν αυτό έχει διαφορά από το μηδέν. Είχα πειστει για τα κακης ποιότητας ωαρια οποτε δεν ρωτούσα κ πολλά. Ουφο τελείως,  απλά προχωρούσα στην επόμενη προσπάθεια. Τώρα δανεικα κ ωαρια κ σπέρμα για περισσότερες πιθανότητες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Smaro79 είπε:

Ευτυχώς από Παρασκευή δεν δουλεύω οπότε είχα πολύ ελεύθερο χρόνο να ξεσκονισω το φόρουμ. Οι χοριακες κ στις 3 προσπάθειες ήταν περίπου 2.75. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια διαφορά από το μηδέν.  Δεν είχα καμία εξήγηση από τους γιατρους γιατί από την αρχή μου έλεγαν  ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά οπότε δεν ρωτούσα κ πολλά και το απέδιδα εκει. Τώρα δανεικά ωαρια κ δανεικό σπέρμα για να έχω παραπάνω πιθανοτητες. 

Το θέμα με τα ωαρια το έχω αποδεχθεί καιρό τώρα. Άλλωστε η τέταρτη προσπάθεια έγινε για χάρη της μητέρας μου κ η τρίτη απλά γιατί είδα τον γιατρό αισιόδοξο του στυλ δεν είσαι πολύ μεγάλη αντε ας δοκιμάσουμε μια ακόμα φορά. Κ ήταν τελικά η χειρότερη γιατί δεν πήραμε ούτε ένα ωαριο. Πάντως το θέμα των αποτυχιων το διαχειρίζομαι κακά γιατί έχω συμβιβαστεί με τη δωρεά εδώ κ καιρό. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου, δεν θυμάμαι σε τι κατάσταση είσαι γιατί τόσες σελίδες σας εχω μπερδέψει. 

Οι χοριακες ήταν στο 2.75 περίπου. Δεν ξέρω αν αυτό έχει διαφορά από το μηδέν. Είχα πειστει για τα κακης ποιότητας ωαρια οποτε δεν ρωτούσα κ πολλά. Ουφο τελείως,  απλά προχωρούσα στην επόμενη προσπάθεια. Τώρα δανεικα κ ωαρια κ σπέρμα για περισσότερες πιθανότητες. 

Ε τώρα εκανα την αποξεση πριν 2 παρασκευές. Είδαμε μόνο σάκο.αλλαξα γιατρό, ο οποίος με απέτρεψε να πάω με δοτρια διότι θεωρεί ότι με σωστή προετοιμασία θα ναι πολύ καλύτερα τα πράγματα ,κ αφού το ψάχνω κ προσπαθώ να διορθώσω όσα μπορώ κ πάμε παρακάτω με αισιοδοξία κ πίστη 

Με υπομονή κ κουράγιο κ πίστη ολα καλά θα πανε.καταλαβαινω την κούραση σου ,αλλά μάζεψε όσα ψυχικά αποθέματα έχεις κ πάμε παρακάτω  

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Μου δώσε ovacare 2 μεσημέρι 2 βράδυ plus d3 4000 και filicyn και ο άντρας μου αντιβιωση πρωι βρςδυ για δέκα μέρες κ ξεκίνησε androferti πρωί βράδυ.περισσοτερες λεπτομέρειες μετα το ραντεβού με τον ουρολόγο που μας έστειλε πήρα πληροφορίες ξ έμαθα ότι είναι τοπ.θα δουμε κ τι θα μας πει.εγω βέβαια προσανατολιζομαι στο ότι κ να γίνει ξ να βελτιωθούν οι τιμές να πάμε νε ismi και picsi να χω το κεφάλι μου ησυχο

Αν μπορείς στείλε μου σε pm σε ποιον ουρολόγο πήγατε και για ποιο λόγο σας έδωσε αντιβίωση. Έχουμε πάει σε 2 ουρολόγους και ενώ υπαρχει σαφές πρόβλημα στο σπερμα (+κιρσοκηλη που αγνοούσαμε λόγω πρώτης λάθους διάγνωσης σε υπέρηχο + ελαφριά προστατιτιδα), πέραν των αντιοξειδωτικων δεν του δωσαν κάτι άλλο ούτε ήταν αυστηροί στο να αλλάξει συνήθειες ή να ψαχτεί παραπάνω. Γενικα το βλέπω σε όλους τους γιατρούς, ασχολούνται κυρίως με τη γυναίκα και τρώμε εμείς όλη την πίεση, τη χημεια και τις απαγορεύσεις και με τους άντρες είναι χαλαροί και ωραίοι, λες και δεν έχουν συμμετοχή. Στην περίπτωση μας πχ με ολιγοασθενοσπερμια συν τα άλλα που ανέφερα ουτε ένας γιατρός δεν ανέφερε την εναλλακτική του σπέρματος δότη ή έστω τη λήψη σπέρματος με tese που αποδεδειγμένα είναι πιο υγιες. Οκ, το αντιλαμβάνομαι ότι ένα υγιές ωάριο 30χρονης μπορεί να διορθώσει το σπερμα κατά 40% αλλά αν είναι η γυναίκα σε μεγαλυτερη ηλικία θα έπρεπε να δίνουν πιο έμφαση στο σπερμα. Επίσης δεν καταλαβαίνω την εμμονή με τη δωρεά ωαρίων όταν το μόνο θέμα της γυναίκας είναι η ηλικία ενώ ορμονολογικα είναι οκ και υπάρχει καλό αποτέλεσμα στα φάρμακα και στη δημιουργια εμβρύων αντί εναλλακτικα και της προσπαθειας με σπέρματος δοτη όταν εντοπιζεται εκεί το πρόβλημα. Πολλές φίλεςς μου στην ηλικία μου (41) με χειρότερο ορμονικο προφίλ από το δικό μου μείναν εγγυες φυσιολογικά και εύκολα λογω καλού σπερματος των αντρών τους και εγώ παλεύω μόνη μου με τις εξωσωματικες. Ειλικρινα ώρες ώρες νιώθω σα να υπάρχει ολόκληρη συνωμοσία εναντίον μας και ότι αν οι γιατροί ήταν γυναίκες (γιατί όλοι οι ουρολογοι και οι εξωσωματικοι που ξερω ειναι άντρες) ίσως να βλεπαν τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, amelie77 είπε:

Οποτε σκέφτομαι πολυ σοβαρα δωρεά βλαστοκυστεων παρά να κάνω μίξη σε δότες που μπορεί να μην δώσουν αποτέλεσμα … θα το συζητήσω σε λιγο καιρό μαζί τους γιατί τωρα ακόμα αναρρώνω. Ελπίζω να μας διαφωτίσουν τα κορίτσια σχετικά με δωρεά γιατι τα έχουν ψάξει όλες. Εύχομαι σε όλες μας να αγκαλιάσουμε ενα υγιές βρέφος !! 

Καλημέρα! Επειδή εμείς είμαστε με διπλή δωρεά, κανείς δεν μας είπε για δωρεά απευθείας βλαστοκυστεων. Ξέρω ότι στο εξωτερικό γίνεται, αλλά στην Ελλάδα δεν το έχω ακούσει. Εσένα σου είπαν ότι γίνεται και αν ναι, τα έμβρυα είναι από δότες ή και από ζευγάρια που πέτυχαν τον σκοπό τους και δωρίζουν τα υπόλοιπα; Δεν ξέρω, εγώ ένιωθα πιο ασφαλής να μου βρούν αυτοί δοτρια κι εμείς να επιλέξουμε δότη για να μην έχουμε κάνα μπέρδεμα. 

9 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Καταρχάς κορίτσια μου χρόνια πολλά κ τις καλύτερες ευχές σε όλες.συγνωμη χάθηκα αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να μπω!τελοσπαντων.να σας πω ότι πήρε στην κα βενακη (ενδοκρινολογο)να ρυθμίσουμε τη ντε κ τελικά βρηκαμε κ θέμα με τον θυρεοειδη!αύριο θα κάνω τις εξετάσεις ν δουμε.απορω τι σόι ψάξιμο κ διάβασμα εξετάσεων μου έκανε ο προηγούμενος γιατρός.επισης να σας πω ότι κάναμε κ τις ξειδικευμενες εξετάσεις του σπέρματος....δεν βγήκαν καλές!κ νευριασα πάρα πολύ γιατί ο άλλος επέμενε να πας με δοτριας τα ωαρια σου φταίνε.κ θα πήγαινα έτσι κ να μην σας πω τι θα γινόταν,καταλαβαίνετε!τελοσπαντων τα χουμε βάλει όλα σε μια σειρά.να κάλα ο κουρ...κ όλες εσείς που μου ανοίξατε τα μάτια.θα κάνουμε όλες τις εξετάσεις θα πάρουμε ότι πρέπει να πάρουμε κ πάμε σωστσ την επόμενη.οποια κορίτσια λέγανε για ψάξιμο να πάτε οπωσδήποτε στο τμήμα αποβολων στο ελενα.ειναι εξαιρετικό.

Και πάλι χρόνια πολλά σε όλες κι σύντομα με μωράκια στην αγκαλιά μας!

Μπράβο γλυκούλα μου! Όλα προχωράνε πολύ καλά!❤️

8 ώρες πρίν, Smaro79 είπε:

Καλημέρα! Ελπίζω όλα να πάνε καλά από εδώ κ πέρα! Μπράβο για τον αγώνα σου κ το κουράγιο σου. Την ΑΜΗ σου την έχεις μετρήσει; Αν κ σίγουρα η τόσο φτωχή ανταπόκριση στη διέγερση είναι ένα δείγμα, απλά σκέφτομαι μήπως δεν σου έκαναν το σωστό πρωτόκολλο. Τι ηλικία έχεις; Πάντως κι εγώ στη θέση σου θα έκλεινα και στους δύο ραντεβού. Και στον Κουρτ και στον Τσιριγ.

Κορίτσια μου χρόνια πολλά σε όλες!!!! Να είστε καλά, χαμογελαστές και δυνατές!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!! Χρόνια πολλά λουλούδια μου!! Πώς περάσατε; Εμείς όμορφα με πολύ φαι και πολύ σεξ χαχαχαχα. Να είμαστε καλά και του χρόνου όλες μας με τα μωράκια μας στην αγκαλιά. Αγάπες μου χάθηκα αυτές τις μέρες διότι άδειασα μυαλό από κάθε τι μωροδιακο και ιατρικό. Χάρηκα τον άντρα μου που τόσο είχα ανάγκη. @Smaro79 σε καλωσορίζω στην όμορφη και τρελή παρέα μας!!το ότι μας διάβασες σε τόσες λίγες μέρες είναι άθλος ρε θηρίο!! Θέλεις να μας πεις λίγο την ηλικία σου; 

Να σου πω πάντως ότι δωρεά βλαστοκυστεων δεν ξέρω αν γίνεται. Η δεν έχω ακούσει/ ενημερωθεί.  Εννοείς να υποθέσω έτοιμα έμβρυα από ζευγάρια που έχουν καταφέρει να έχουν μωράκι και δωρίζουν το πλεόνασμα βλαστοκυστεων τους;

• Μου αρέσει 7

6 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!! Χρόνια πολλά λουλούδια μου!! Πώς περάσατε; Εμείς όμορφα με πολύ φαι και πολύ σεξ χαχαχαχα. Να είμαστε καλά και του χρόνου όλες μας με τα μωράκια μας στην αγκαλιά. Αγάπες μου χάθηκα αυτές τις μέρες διότι άδειασα μυαλό από κάθε τι μωροδιακο και ιατρικό. Χάρηκα τον άντρα μου που τόσο είχα ανάγκη. @Smaro79 σε καλωσορίζω στην όμορφη και τρελή παρέα μας!!το ότι μας διάβασες σε τόσες λίγες μέρες είναι άθλος ρε θηρίο!! Θέλεις να μας πεις λίγο την ηλικία σου; 

Να σου πω πάντως ότι δωρεά βλαστοκυστεων δεν ξέρω αν γίνεται. Η δεν έχω ακούσει/ ενημερωθεί.  Εννοείς να υποθέσω έτοιμα έμβρυα από ζευγάρια που έχουν καταφέρει να έχουν μωράκι και δωρίζουν το πλεόνασμα βλαστοκυστεων τους;

Είμαι 43, αυτό για τις βλαστοκυστες ούτε εγώ το ξέρω, κάποια κοπέλα το ανέφερε στο φόρουμ.  Εγώ γενικά δεν έχω καμία ιδέα ούτε ρωτούσα πολλά τις προηγούμενες φορές. Διαβάζω το φόρουμ κ αναρωτιέμαι πόσο άσχετη είμαι. Είμαι έκπληκτη με το πόσα πράγματα γνωρίζετε κ το πόσοι παράγοντες παίζουν ρόλο. Το μόνο που ελπίζω είναι ο γιατρός που θα επιλέξω να μου εξηγεί τουλάχιστον τα βασικά κ να με κατατοπίσει στο τι χρειάζεται να κάνω απο εξετάσεις. 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσιάαααα χρόνια πολλά! Εύχομαι να είστε όλες καλά κ σύντομα να κραταμε όλες αγκαλίτσα τα παιδάκια μας ❤️❤️❤️❤️

Καλή αρχή στα κορίτσια που ξεκινάνε τώρα. Αυτή η ομάδα μας έχει βοηθήσει κ στηρίξει όλες πολύ. Και θα συνεχίσει. ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 8

Καλησπερα σας, 

Χαιρομαι πολυ που σας βρηκα ειμαι και εγω με δωρεα με μια παλινδρομη και 2 αρνητικες χωριακες και παω για την 4η ηθελα να κανω μια ερωτηση οσα κοριτσια γνωριζουν η εξεταση για κατακερματισμο ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα 

θα χαρω πολυ να τα λεμε

ευχομαι σε ολα τα κοριτσια συντομα με γεματες αγκαλιες και οσα κοριτσια κρατουν τα θαυματακια τους να τους ζησουν

φιλια πολλα

• Μου αρέσει 3

πρίν από 41 λεπτά , kich είπε:

Καλησπερα σας, 

Χαιρομαι πολυ που σας βρηκα ειμαι και εγω με δωρεα με μια παλινδρομη και 2 αρνητικες χωριακες και παω για την 4η ηθελα να κανω μια ερωτηση οσα κοριτσια γνωριζουν η εξεταση για κατακερματισμο ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα 

θα χαρω πολυ να τα λεμε

ευχομαι σε ολα τα κοριτσια συντομα με γεματες αγκαλιες και οσα κοριτσια κρατουν τα θαυματακια τους να τους ζησουν

φιλια πολλα

Καλησπέρα, η δική μας είχε βγει σε δεκαπέντε μερες. 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Smaro79 είπε:

Είμαι 43, αυτό για τις βλαστοκυστες ούτε εγώ το ξέρω, κάποια κοπέλα το ανέφερε στο φόρουμ.  Εγώ γενικά δεν έχω καμία ιδέα ούτε ρωτούσα πολλά τις προηγούμενες φορές. Διαβάζω το φόρουμ κ αναρωτιέμαι πόσο άσχετη είμαι. Είμαι έκπληκτη με το πόσα πράγματα γνωρίζετε κ το πόσοι παράγοντες παίζουν ρόλο. Το μόνο που ελπίζω είναι ο γιατρός που θα επιλέξω να μου εξηγεί τουλάχιστον τα βασικά κ να με κατατοπίσει στο τι χρειάζεται να κάνω απο εξετάσεις. 

Καλησπέρα σας απάντησα σχετικά με βλαστοκυστες αλλά δεν ξερω ειλικρινά που πηγε η απάντηση. Ειχα πει λοιπον οτι μια φίλη μου γέννησε με δωρεά βλαστοκυστεων (απο ανθρώπους που έκαναν ηδη υγιές παιδακι και είχαν περισσέψει - καταψύξει βλαστοκύστες για δωρεά). Νοιωθω οτι το να συνδυάσω δότη με δότρια δεν θα μπορω να ξερω τι αποτέλεσμα θα εχει. Δεν εχω ακόμα μιλήσει με γιατρό μου για αυτή την περίπτωση επειδή είμαι επαρχία. Αναρρωνω ακόμα απο απόξεση την οποία εκανα ακριβώς πριν μία εβδομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε μετά απο ποσο καιρό μπορεί κάποιος στην περίπτωση μου να προχωργσει σε ΕΤ και σε ποσο καιρό για πιθανή νέα διέγερση; Ωοληψια ειχα κανει αρχές Μαρτίου. Σας ευχαριστώ 

22 ώρες πρίν, Smaro79 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα κ χρόνια πολλά! Μπήκα κι εγώ στην παρέα σας έχοντας πάρει απόφαση να προχωρήσω με δωρεα. Έχω κάνει 4 προσπάθειες με δικά μου ωαρια που οδήγησαν σε   3 ετ με αρνητικη χοριακη και 1 προσπάθεια ακυρώθηκε. Να προσθέσω ότι είμαι με δότη σπερματος διότι είμαι ελεύθερη. Έχοντας διαβάσει σχεδόν 1520 σελίδες θα ήθελα βοήθεια στην επιλογή γιατρού. Είμαι ανάμεσα σε κοντό κ χαλαρό... αυτό που θα παρακαλούσα είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χαρακτήρα τους, τον τρόπο συμπεριφοράς τους απέναντι σε σας . Σας ευχαριστώ πολύ,  καλή συνέχεια στα κορίτσια που είναι ήδη έγκυες κ σε όσες προσπαθούν. Δυστυχώς δεν μπορώ να αναφερθώ ονομαστικά σε όλες γιατί 1520 σελ σε 5 μέρες, καταλαβαίνετε το κεφάλι καζάνι...

Χαλαρός λεω εγώ 

Κορες μου Χριστός ανέστη με υγεία και όλες μας οι ευχές να πραγματοποιηθουν. Οι arvecap και τα cyclacur συνεχίζονται. Μάλλον αύριο θα πάω να με ξαναδεί με υπερηχο. Στον πρώτο υπερηχο πριν το Πάσχα είπε όλα οκ. Για να δούμε και τώρα...

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, amelie77 είπε:

Καλησπέρα σας απάντησα σχετικά με βλαστοκυστες αλλά δεν ξερω ειλικρινά που πηγε η απάντηση. Ειχα πει λοιπον οτι μια φίλη μου γέννησε με δωρεά βλαστοκυστεων (απο ανθρώπους που έκαναν ηδη υγιές παιδακι και είχαν περισσέψει - καταψύξει βλαστοκύστες για δωρεά). Νοιωθω οτι το να συνδυάσω δότη με δότρια δεν θα μπορω να ξερω τι αποτέλεσμα θα εχει. Δεν εχω ακόμα μιλήσει με γιατρό μου για αυτή την περίπτωση επειδή είμαι επαρχία. Αναρρωνω ακόμα απο απόξεση την οποία εκανα ακριβώς πριν μία εβδομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε μετά απο ποσο καιρό μπορεί κάποιος στην περίπτωση μου να προχωργσει σε ΕΤ και σε ποσο καιρό για πιθανή νέα διέγερση; Ωοληψια ειχα κανει αρχές Μαρτίου. Σας ευχαριστώ 

Χριστός Ανέστη κορίτσια μου !

κοριτσι μου λυπάμαι πολύ  για την απώλεια σου , σε ποια εβδομάδα ήσουν ; Είμαι κ γώ παθούσα με δικό μας υλικό έκανα απόξεση πριν 40 μέρες και τωρα ξεκίνησε η περίοδος , για διέγερση σίγουρα να έρθει η περίοδος (θέλει 40 μέρες Περίπου ) να αφήσεις τον κύκλο εκείνον (φυσικό μπορείς να κανείς αν θέλεις ) και στην επόμενη περίοδο διέγερση . Αρχές Μαρτίου Ωοληψια απο διέγερση ; Για επόμενη διέγερση θέλει ένα 3 μηνο απόσταση τωρα που ειχες και εγκυμοσύνη δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι 

καλη ανάρρωση εύχομαι 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , silvy22 είπε:

Χριστός Ανέστη κορίτσια μου !

κοριτσι μου λυπάμαι πολύ  για την απώλεια σου , σε ποια εβδομάδα ήσουν ; Είμαι κ γώ παθούσα με δικό μας υλικό έκανα απόξεση πριν 40 μέρες και τωρα ξεκίνησε η περίοδος , για διέγερση σίγουρα να έρθει η περίοδος (θέλει 40 μέρες Περίπου ) να αφήσεις τον κύκλο εκείνον (φυσικό μπορείς να κανείς αν θέλεις ) και στην επόμενη περίοδο διέγερση . Αρχές Μαρτίου Ωοληψια απο διέγερση ; Για επόμενη διέγερση θέλει ένα 3 μηνο απόσταση τωρα που ειχες και εγκυμοσύνη δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι 

καλη ανάρρωση εύχομαι 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι. Ήμουν 9 η εβδομάδα δυστυχως. Είμαι μεγαλη 44 αλλά απάντησα σε διέγερση. Η αλήθεια ειναι οτι δεν ξερω αν θελω να παω με δικά μου ξανά. Το θεωρώ ρουλέτα και οκ δεν εχω μεγάλο ψυχικό και οικονομικό σθένος. Θα ήθελα να παω με όσο γίνεται καλύτερη επιλογή και πιθανότητα. Ακόμα δεν τα εχω συζητήσει μαζί τους γιατί ακόμα νοιωθω πολύ αδύναμη και ευάλωτη :( 

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Μου δώσε ovacare 2 μεσημέρι 2 βράδυ plus d3 4000 και filicyn και ο άντρας μου αντιβιωση πρωι βρςδυ για δέκα μέρες κ ξεκίνησε androferti πρωί βράδυ.περισσοτερες λεπτομέρειες μετσ το ραντεβού με τον ουρολόγο που μας έστειλε πήρα πληροφορίες ξ έμαθα ότι είναι τοπ.θα δουμε κ τι θα μας πει.εγω βέβαια προσανατολιζομαι στο ότι κ να γίνει ξ να βελτιωθούν οι τιμές να πάμε νε ismi και picsi να χω το κεφάλι μου ησυχο

Νομιζω οτι ετσι κ αλλιως οι εμβρυολογοι picsi θα σου προτεινουν με αυτα τα δεδομενα. Απο αυτα που σου εδωσε καταλαβαινω οτι θα προσπαθησεις με δικα σου ωαρια ετσι; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...