Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Koριτσια καλημερα! Ευχομαι σε ολες σας καλη Ανασταση κ καλο Πασχα, να περασετε καλα με υγεια! Και σε οσες ειναι στην προσπαθεια να γινουν μανουλες, ευχομαι συντομα φουσκοκοιλιτσες κ του χρονου να γιορτασετε τις Αγιες μερες μαζι με τα μωρα σας!

Χθες παρακολουθουσαμε τη Σταυρωση στην tv. H μπεμπα βλεπει τον Χριστο στο σταυρο κ λεει, Χριστουλη ελα ελα νανι. Ηθελε να τον παρει αγκαλια να τον κοιμισει, η ψυχη μου. Αυτα ειναι τα μωρα απ τα χρυσα αυγα , αυτα που εχουμε,  ή  θα ερθουν , αγαπημενες μου. Καλο Πασχα!

Μαίρη μου με συγκινησες! Να πω όμως ότι αυτά δεν ειναι τα μωρά από τα χρυσά αυγά... Είναι τα μωρά από τις χρυσές μανουλες με τη χρυσή καρδιά σαν εσένα που τους μαθαίνουν την αγάπη. Σε φιλώ! Να περάσετε καλά!!! ❤️ 

3 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Κορίτσια γειά σας, άργησα πολύ να επισκευθω την σελίδα, ίσως να έχω μπει και πάλι λάθος αλλά συγχωρέστε ε, την μ. Τετάρτη έκανα εμβρυομεταφορα με δανεικα, μέχρι και σήμερα μ. Παρασκευή δεν έχω κανένα σύμπτωμα, εσείς ξέρετε να μου πείτε πως  μπορώ να καταλάβω εάν έχουν κολλήσει, τα αυγουλακια; το μόνο που έχω είναι κάποια υγρά και συχνοουρια αλλά υποθέτω ότι είναι από την προγεστερονη

Αγαπημένη καλά αποτελέσματα! Συμπτώματα, όπως είπε και η @Neli83 δεν υπάρχουν.... Λογικό να τα ψάχνεις αλλά να ξέρεις ότι δεν θα τα βρεις! :D Την ξέρουμε τη λούμπα...

(Μια επισήμανση μόνο, γιατί οφείλουμε τουλάχιστον εμείς να το λέμε σωστά. Τίποτα δεν είναι δανεικό... Είναι δικό σου γλυκούλα μου. Είναι δώρο. Δωρεά. Μεταμόσχευση. Πες το όπως θες, αλλά σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη με το δικό ΣΟΥ μωράκι! Το οποίο δεν θα είναι καθόλου δανεικό! ❤️❤️❤️)

Κορίτσια μου γλυκά, σας στέλνω την αγάπη μου! Να περάσετε τέλεια! Ζήστε τοοοοοο!!!! Όπως λέει κ το άσμα "η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή"!!!!!

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 26 λεπτά , marina_86 είπε:

Μαίρη μου με συγκινησες! Να πω όμως ότι αυτά δεν ειναι τα μωρά από τα χρυσά αυγά... Είναι τα μωρά από τις χρυσές μανουλες με τη χρυσή καρδιά σαν εσένα που τους μαθαίνουν την αγάπη. Σε φιλώ! Να περάσετε καλά!!! ❤️ 

Αγαπημένη καλά αποτελέσματα! Συμπτώματα, όπως είπε και η @Neli83 δεν υπάρχουν.... Λογικό να τα ψάχνεις αλλά να ξέρεις ότι δεν θα τα βρεις! :D Την ξέρουμε τη λούμπα...

(Μια επισήμανση μόνο, γιατί οφείλουμε τουλάχιστον εμείς να το λέμε σωστά. Τίποτα δεν είναι δανεικό... Είναι δικό σου γλυκούλα μου. Είναι δώρο. Δωρεά. Μεταμόσχευση. Πες το όπως θες, αλλά σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη με το δικό ΣΟΥ μωράκι! Το οποίο δεν θα είναι καθόλου δανεικό! ❤️❤️❤️)

Κορίτσια μου γλυκά, σας στέλνω την αγάπη μου! Να περάσετε τέλεια! Ζήστε τοοοοοο!!!! Όπως λέει κ το άσμα "η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή"!!!!!

Όπως πάντα, κανείς δεν θα μπορούσε να τα πει καλύτερα Μαρινάκι ❤️.
Κοριτσια καλά να περάσετε, καλή Ανάσταση, αγκαλιάστε σφιχτά σφιχτά όσους αγαπάτε. 

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση! ❤️❤️❤️Καλή ανάσταση σε όλες σας κορίτσια υγεία 

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Κοριτσαρα μου καλή σίγουρα θα είναι δικό μ απλά το έθεσα έτσι γιατί με το δικό εντελώς δικό μου προσπαθώ τρία χρόνια και δεν κατάφερα τίποτα, και τώρα πήγα στο επόμενο βήμα, κι λέω μήπως υπάρχει κάποια ελπίδα στα 45 μου, και πόσο ακόμα να προσπαθήσω εξαντλουμε, ευχομε και εγώ με την σειρά μου καλό Πάσχα καλή ανάσταση και υγεία σε όλες μας και σε όλον τον κοσμο

3 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Κοριτσι μου καιρο εχεις να μας γραψεις!! Καλη επιτυχια σου ευχομαι!! Μην δινεις σημασια σε συμπτωματα,κανε υπομονη μεχρι την ημερα της χοριακης..εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα συμπτωμα και ειχα μεινει εγκυος.. να περασεις ομορφα αυτες τις μερες και θα περιμενουμε τα νεα σου!!

Σε ευχαριστώ πολύ καλο μου κοριτσι  στις 2 Μαΐου θα σας πω τα νέα μου, κορίτσια εάν επιτρέπεται πιον γιατρό έχετε γιατί διάβασα κάτι άσχημες αξιολογήσεισ για τον γιατρο μου  και έχω φοβηθεί μήπως έχω πέσει σε παγίδα, 

πρίν από 25 λεπτά , Xristina xristina είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ καλο μου κοριτσι  στις 2 Μαΐου θα σας πω τα νέα μου, κορίτσια εάν επιτρέπεται πιον γιατρό έχετε γιατί διάβασα κάτι άσχημες αξιολογήσεισ για τον γιατρο μου  και έχω φοβηθεί μήπως έχω πέσει σε παγίδα, επειδή έχω ακόμα 7 βλαστοκυστες μην πάνε άδικα και μετά μείνω μπουκάλα 

Επεξεργάστηκαν by Xristina xristina

On 19/4/2022 at 8:15 ΜΜ, anoulious είπε:

Όχι εγώ δεν το έγραψα για να νιώσεις έτσι. Το έγραψα για να δεις ότι πάντα υπάρχει φως. Εγώ τότε ένιωθα τελειωμένη. Πώς να σηκωθώ να ντυθώ..Ούτε τα ήθελα τα λεφτά που μας επέστρεψαν..  Και τώρα έχω ένα μπεμπουλη και τόσο πολύ έχουμε ξεχάσει ότι είναι με δωρεα ωαρίων που 'μαλωνουμε' με τον άντρα μου ποιον μοιάζει!Νιώθω τόσο πολύ τυχερή. Εύχομαι το επόμενο Πάσχα να είναι η αγκαλιά σου και η αγκαλια όλων των κοριτσιών γεμάτη.

Ξέρω ότι έχετε χαρεί όλα τα κορίτσια πολύ.Το νιώθω πολύ έντονα.

Ευχαριστω αγαπημενη μου! Η αληθεια ειναι οτι μας δινεις πολυ κουραγιο οποτε γραφεις και μας θυμιζεις οτι παντα υπαρχει ελπιδα♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ευχαριστω αγαπημενη μου! Η αληθεια ειναι οτι μας δινεις πολυ κουραγιο οποτε γραφεις και μας θυμιζεις οτι παντα υπαρχει ελπιδα♥️♥️♥️

Καλημέρα και από εμένα και καλή ανάσταση ευχομε, ο γιατρός σου ποιοσ είναι εάν φυσικά μπορείς να μου τον πεις επειδή εμένα ο δικός μου του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη αλλά ξαφνικά διάβασα δύο σχόλια το τελαιτεο διάστημα και έχω λίγο απογοητευτεί, εαν αυτή την φορά δεν προχωρησει σκέφτομαι να αλλάξω αλλά εσείς που έχετε καταφέρει να κάνετε παιδάκια ποιος είναι ο γιατρός, εμένα είναι ο κ σ

Διαφημίσεις

1 hour ago, Xristina xristina είπε:

Καλημέρα και από εμένα και καλή ανάσταση ευχομε, ο γιατρός σου ποιοσ είναι εάν φυσικά μπορείς να μου τον πεις επειδή εμένα ο δικός μου του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη αλλά ξαφνικά διάβασα δύο σχόλια το τελαιτεο διάστημα και έχω λίγο απογοητευτεί, εαν αυτή την φορά δεν προχωρησει σκέφτομαι να αλλάξω αλλά εσείς που έχετε καταφέρει να κάνετε παιδάκια ποιος είναι ο γιατρός, εμένα είναι ο κ σ

Καλημέρα! Ο δικός μου γιατρός είναι στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο και της @Viv37 

Εσύ όμως τι διάβασες που σ' έκανε να ανησυχήσεις τόσο πολύ; Ο γιατρός σου (αν τον κατάλαβα καλά) είναι πολύ γνωστός κ έχει δώσει επιτυχίες. Γιατί λες για "παγίδα"; Έχεις ξανακάνει κάτι μαζί του ή είναι η πρώτη εμβρυομεταφορά; Τι έμβρυα βάλατε;

Εγώ πάντως θα σου έλεγα να κρατήσεις αυτό που είπες στην αρχή, ότι του είχες απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν υπάρχει λόγος τώρα να αγχώνεσαι για κάτι που διάβασες από κάποιον άλλον. Πχ κι εγώ μπορεί να έχω πει μια κουβέντα παραπάνω για την προηγούμενη γιατρό μου αλλά επειδή θέλω να είμαι δίκαιη οφείλω να πω ότι σίγουρα έχει επιτυχία με άλλες γυναίκες. Σ' εμένα δεν έκατσε η συνεργασία... Οπότε θα ήταν άδικο να διαβάσει κάποια κοπέλα τη δική μου αρνητική εμπειρία κ να τη θεωρήσει δεδομένη. Εσύ τώρα έχεις τα εμβρυακια σου στην κοιλιά σου και προσπάθησε να είσαι ήρεμη!❤️ Να θυμάσαι όλους τους λόγους που σε έκαναν να νιώθεις ασφαλής τόσο καιρό με τον συγκεκριμένο γιατρό!❤️ 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου!! Λιακαδιτσες και διαμαντακια μου!! Σας διαβάζω ανελλιπώς!! Δεν σας έγραψα γιατί δεν έχω νεώτερα!! αποφάσισα να μην ασχοληθώ αυτές τις μέρες με το θέμα μητρότητα και απολαμβάνω πράγματα που δεν έβλεπα!! Τον ήλιο, τα λουλούδια, πολλές βόλτες, πολύ σεξ (δεν νηστεύω για αυτό σεξουαλιζομαι δεόντως). Αρχές Μαϊου θα πάει να κάνει αίτηση δανείου ο αντρουλης μου για να κάνουμε εξετάσεις, υστεροσκοπηση και την επόμενη ετ 

Σας αγαπώ πολύ όλες!! 

Καλή Ανάσταση κορίτσιαιυ με υγεία και αγάπη στα σπιτικά μας!! Ας είναι το τελευταίο Πάσχα που είμαστε ελεύθερες υποχρεώσεων!! Του χρόνου θα είμαστε θηλάζουσες όλες το πιστεύω βαθιά!!

• Μου αρέσει 14

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλημέρα! Ο δικός μου γιατρός είναι στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο και της @Viv37 

Εσύ όμως τι διάβασες που σ' έκανε να ανησυχήσεις τόσο πολύ; Ο γιατρός σου (αν τον κατάλαβα καλά) είναι πολύ γνωστός κ έχει δώσει επιτυχίες. Γιατί λες για "παγίδα"; Έχεις ξανακάνει κάτι μαζί του ή είναι η πρώτη εμβρυομεταφορά; Τι έμβρυα βάλατε;

Εγώ πάντως θα σου έλεγα να κρατήσεις αυτό που είπες στην αρχή, ότι του είχες απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν υπάρχει λόγος τώρα να αγχώνεσαι για κάτι που διάβασες από κάποιον άλλον. Πχ κι εγώ μπορεί να έχω πει μια κουβέντα παραπάνω για την προηγούμενη γιατρό μου αλλά επειδή θέλω να είμαι δίκαιη οφείλω να πω ότι σίγουρα έχει επιτυχία με άλλες γυναίκες. Σ' εμένα δεν έκατσε η συνεργασία... Οπότε θα ήταν άδικο να διαβάσει κάποια κοπέλα τη δική μου αρνητική εμπειρία κ να τη θεωρήσει δεδομένη. Εσύ τώρα έχεις τα εμβρυακια σου στην κοιλιά σου και προσπάθησε να είσαι ήρεμη!❤️ Να θυμάσαι όλους τους λόγους που σε έκαναν να νιώθεις ασφαλής τόσο καιρό με τον συγκεκριμένο γιατρό!❤️ 

Έχεις δίκιο, απόλυτο δίκιο, έχω κάνει άλλη μια εμβρυομεταφορα, με δικο μου αλλά τίποτα, όλες οι προηγούμενες δεν γινόταν βλαστοκυστησ, και τώρα πηγμε με διαφορετικό τρόπο, απλά διαβάζοντας τις αξιολογήσεισ, λίγο ένιωσα μήπως κάτι δεν πάει καλά, του έχω εμπιστοσύνη και για αυτό είμαι μαζί του σχεδόν εναμι χρονο, θα δούμε βέβαια, προχωράμε!!!! 

17 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

πρίν από 22 λεπτά , Xristina xristina είπε:

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου!! Λιακαδιτσες και διαμαντακια μου!! Σας διαβάζω ανελλιπώς!! Δεν σας έγραψα γιατί δεν έχω νεώτερα!! αποφάσισα να μην ασχοληθώ αυτές τις μέρες με το θέμα μητρότητα και απολαμβάνω πράγματα που δεν έβλεπα!! Τον ήλιο, τα λουλούδια, πολλές βόλτες, πολύ σεξ (δεν νηστεύω για αυτό σεξουαλιζομαι δεόντως). Αρχές Μαϊου θα πάει να κάνει αίτηση δανείου ο αντρουλης μου για να κάνουμε εξετάσεις, υστεροσκοπηση και την επόμενη ετ 

Σας αγαπώ πολύ όλες!! 

Καλή Ανάσταση κορίτσιαιυ με υγεία και αγάπη στα σπιτικά μας!! Ας είναι το τελευταίο Πάσχα που είμαστε ελεύθερες υποχρεώσεων!! Του χρόνου θα είμαστε θηλάζουσες όλες το πιστεύω βαθιά!!

Την καλύτερη δουλειά κάνεις, ζήσε ξένοιαστα. Καλή ανάσταση ομορφιά μου, να περάσετε τέλεια❤️ 

• Μου αρέσει 2

On 19/4/2022 at 10:34 ΜΜ, Neli83 είπε:

Κοριτσι μου αργησα να γυρισω..ναι πηγα ολα καλα ευτυχως! Τα μωρα πολυ ζωηρα κι εγω πηρα 4 κιλα σε 20 μερες...παναγια μου..που θα φτασω?? Χαχαχαχα!!!

Αχ τα πουλακια μας τα ομορφα!!!! Μην ανησυχεις για τα κιλα γλυκουλα μου. Εχεις περιθωριο♥️♥️♥️

On 20/4/2022 at 9:23 ΠΜ, marina_86 είπε:

Είναι πολύ καλά ο γλυκούλης μας! Άννα, πραγματικά αισθάνομαι ότι βρήκα έναν γιατρό επιτέλους που ταιριάζει μαζί μου! Δεν θα πω αν είναι καλύτερος ή όχι από τους άλλους που είχα, αυτό είναι κ υποκειμενικό. Αλλά μου δημιουργεί μια ασφάλεια και όπως είπα κ στην ψυχολόγο που πήγα, νιώθω ήρεμη ακόμα και με ένα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα γιατί ξέρω ότι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πώς το εννοώ. Όχι ότι θέλω το αρνητικό προφανώς, αλλά τουλάχιστον δεν πάω με δεκαπέντε ερωτηματικά... 

Σε φιλώ αγαπημένη μου!!!❤️❤️❤️

Μαίρη μου γλυκιά μακαριιιιι!!!! ❤️ Μετά θα επεκταθω και θα γίνω πρηχτεν και σε άλλες ειδικότητες! Χαχαχαχαχαχα :lol:

Περιμένουμε όποτε μπορείς να μας πεις!❤️

Άννα, κάθε φορά που γράφεις "ο μπεμπουλης" συγκινουμαι σαν να το γράφει η κολλητή μου. Ο δικός σου μπεμπουλης αλλά και της @MaryH, της @Thia1985 αλλά και όλων των κοριτσιών (τυχαία αναφέρομαι τώρα) έχουν πάρει τόσες ευχές από την καρδιά μας! Να είστε καλά βρε κορίτσια να τα χαίρεστε και να είναι υγιή και καλότυχα! ❤️❤️❤️

Μπράβο γλυκούλα μου!!!❤️ Έτσι ζωηρά τα θέλουμε τώρα! Όταν γεννηθούν ελπίζουμε να ησυχάσουν, να τρώνε όλο τους το φαι και να κοιμούνται όλο το βράδυ! Χαχαχαχαχαχα ❤️❤️❤️

Να πάρεις, ναι... Κι εγώ συμφωνώ με τη @Villi το βρίσκω λίγο περίεργο χωρίς εξετάσεις... 

Πολυ σημαντικο Μαρινακι το να εισαι ηρεμη με το γιατρο σου. Γι' αυτο θα ειναι ο θαυματουργος και συντομα θα μαε λες κ εσυ για τ@ μπεμπακ@ σου εδω♥️

On 20/4/2022 at 10:39 ΠΜ, Fili είπε:

Πωωωωωω βρε κορίτσι μου... Πραγματικά δεν μπορώ καν να φανταστώ πως ένιωσες. Ευτυχώς όλα αυτά είναι πίσω και τώρα έχεις το παιδάκι σου αγκαλιά ❤️❤️

Αχ τι όμορφα αγάπη μου!! Πάει κ ο τέταρτος σωστά; εγώ κιλά δεν έχω πάρει από την αρχή πολλά. Μέχρι στιγμής ενάμιση. Αλλά εδώ κ μια βδομάδα ξεπεταχτηκε κοιλιτσα. Νομίζω θα είναι μεγάλο το αγόρι. Ο μποοοοοο χαχαχαχχα

Λες να βοηθησε που δεν ετρωγες γλουτενη;

On 20/4/2022 at 10:59 ΠΜ, Villi είπε:

Εγω το καταλαβαινω απόλυτα αυτό που γράφεις..όταν είναι ξεκάθαρο  ότι όλοι  δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια προσπάθεια ηρεμεί η ψυχή. Είσαι πολύ τυχερή που βρήκες τον γιατρό σου, δεν είναι καθόλου εύκολο,  και θα δεις που ολα θα πανε καλα. 

Εσυ πώς πας κοριτσακι μου; Τι γινετσι με τη δοτρια;;

On 20/4/2022 at 11:11 ΠΜ, Neli83 είπε:

Η ζυγαρια στο σπιτι με εδειχνε +1 κιλο η ατιμη...με κοροιδευε...ευτυχως ημουν πολυ αδυνατη αλλα αν συνεχισω ετσι θα παρω 30 κιλα..θα το σκεφτω για διαιτολογο..

Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Αν μου μοιασουν στον υπνο θα ειμαι πολυ τυχερη...κατι να παρουν κι απο μενα! ❤

Φιλακι μου τι τρως και πηρες μονο εναμιση?? Εχω παθει σοκ..εγω καθομαι κιολας,δεν δουλευω κι οτι τρωω μου μενει..ετσι εχει πεταχτει η κοιλια και σε μενα 2 φορες αποτομα...θα ειναι τελειος ο αγοραρος!!!❤

Νελλακι για τα διδυμα καλα δεν ειναι τα 30; Για το ενα λενε 10-15 αρα για τα 2 τα 30 δεν ειναι νορμαλ; Ή δεν παει ετσι;;

On 20/4/2022 at 3:03 ΜΜ, Leila είπε:

Update: είναι πολύ καλες οι δυο βλαστοκυστες 4ΑΑ και 4ΑΒ (αν δεν κάνω λάθος), οποτε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορα ελπίζοντας το καλύτερο…  

Οντως,ειναι πολυ καλες! Καλη επιτυχια!!! Ποτε με το καλο η ετ λοιπον;

On 20/4/2022 at 4:00 ΜΜ, MaryH είπε:

Μαρινακι, μετα θα σε κατατοπισουμε εμεις οι παλιες, για πανες, γαλατα κλπ, χαχα! Σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες, ευχομαστε σε σενα κ σ ολα τα κοριτσια , συντομα με τα πολυποθητα μωρα σας! Τα μωρα σας υπαρχουν, και ειναι στο δρομο, αυτο να σκεφτεστε

Κοριτσια, ειχε χτες στην Ερτ1 μια εκπομπη για τις εξωσωματικες. Ενας γιατρος επιβεβαιωσε αυτα που ειχα γραψει παλια, για το dna της ληπτριας που κληρονομει το παιδι, τη στιγμη της εμφυτευσης. Ειπε οτι ειναι μια νεα επιστημονικη γνωση, αγνωστη στο παρελθον, και την εχουν δειξει δυο ερευνες. Τα μωρα παιρνουν 11 εως 17% του γενετικου υλικου της ληπτριας!

Τι υπεροχα!! Ημουν σιγουρη οτι αυτα τα παιδακια ειναι 100% δικα μας αλλα τωρα ειναι και με τη βουλα χαχαχα! Σεποια εκπομπη το εδειχνε μηπως θυμασαι; Θελω να τη δω!

On 21/4/2022 at 11:48 ΠΜ, MelissaRobert είπε:

Eυχαριστω πολυ! Οποτε αν και τα αποτελεσματα των νεων εξετασεων ειναι καλα, ποτε σκεφτεσαι να κανεις την επομενη προσπαθεια. Τι σε συμβουλεψε ο γιατρος σου?  Για την προδιαθεση Hashimoto, απ'οτι καταλαβα το εχει το 30% του πληθυσμου. Δεν χρειαζεται να κανω κατι τωρα απλα να ελεγξω τις τιμες 2 μερες πριν την εμβρυομεταφορα και αμεσως μετα απο μια θετικη χωριακη. Το ιδιο μου ειχε πει και η ενδοκρινολογος. 

Οσο για την κορτιζονη, μου ειπε οτι χορηγείται για κάποιες μέρες πριν την εμβρυομεταφορα γιατί βοηθάει την εμφύτευση των εμβρύων στο ενδομήτριο. Την προηγουμενη φορα το ενδομητριο ηταν περιπου στο 9. Το Prezolon το ειχα ξεκινησει μετα την εμβρυομεταφορα για 5 μερες μονο. Θα ρωτησω και την Λευκου εννοειται!

Καλο Πασχα να εχετε κοριτσια!!!

Καλη Ανασταση κοριτσι μου. Και καλα αποτελεσματα!

On 21/4/2022 at 1:25 ΜΜ, Villi είπε:

Καλημερα κοριτσια μου. Το ανέκδοτο της ημέρας θα το ακούσετε απο εμένα.. βγήκαν τα αποτελέσματα επανέλεγχου που έκανα στην αιματολόγο μου, με πήρε τώρα και μου έδωσε οδηγίες να μειώσω όλες τις βιταμίνες  γιατί έχουν πιάσει ταβάνι χαχαχαχα, μέχρι και το φυλλικό μου το έβαλε μόνο τρεις φορές την εβδομάδα. :grin: σταματά μου λέει που θα φτάσεις πχια;;;

Σουπερ εισαι ετοιμη να δωσεις και στο μωρακι σου χαχαχα! 

On 22/4/2022 at 8:28 ΠΜ, MaryH είπε:

Koριτσια καλημερα! Ευχομαι σε ολες σας καλη Ανασταση κ καλο Πασχα, να περασετε καλα με υγεια! Και σε οσες ειναι στην προσπαθεια να γινουν μανουλες, ευχομαι συντομα φουσκοκοιλιτσες κ του χρονου να γιορτασετε τις Αγιες μερες μαζι με τα μωρα σας!

Χθες παρακολουθουσαμε τη Σταυρωση στην tv. H μπεμπα βλεπει τον Χριστο στο σταυρο κ λεει, Χριστουλη ελα ελα νανι. Ηθελε να τον παρει αγκαλια να τον κοιμισει, η ψυχη μου. Αυτα ειναι τα μωρα απ τα χρυσα αυγα , αυτα που εχουμε,  ή  θα ερθουν , αγαπημενες μου. Καλο Πασχα!

Μαιρουλα μας γλυκεια σ' ευχαριστουμε πολυ για τις υπεροχες ευχες! Καλη Αναστασει σε ολες κοριτσια μου. Νυν και μελλουσες μανουλες ευχομαι καθε ευτυχια! Σας αγαπω ολες!♥️

On 22/4/2022 at 3:21 ΜΜ, Xristina xristina είπε:

Κορίτσια γειά σας, άργησα πολύ να επισκευθω την σελίδα, ίσως να έχω μπει και πάλι λάθος αλλά συγχωρέστε ε, την μ. Τετάρτη έκανα εμβρυομεταφορα με δανεικα, μέχρι και σήμερα μ. Παρασκευή δεν έχω κανένα σύμπτωμα, εσείς ξέρετε να μου πείτε πως  μπορώ να καταλάβω εάν έχουν κολλήσει, τα αυγουλακια; το μόνο που έχω είναι κάποια υγρά και συχνοουρια αλλά υποθέτω ότι είναι από την προγεστερονη

Τα συμπτωματα δεν ειναι απαραιτητα. Πολλες δεν εχουν τιποτα απολυτως. Ποτε με το καλο ειναι η χοριακη σου;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Viv37 είπε:

Αχ τα πουλακια μας τα ομορφα!!!! Μην ανησυχεις για τα κιλα γλυκουλα μου. Εχεις περιθωριο♥️♥️♥️

Πολυ σημαντικο Μαρινακι το να εισαι ηρεμη με το γιατρο σου. Γι' αυτο θα ειναι ο θαυματουργος και συντομα θα μαε λες κ εσυ για τ@ μπεμπακ@ σου εδω♥️

Λες να βοηθησε που δεν ετρωγες γλουτενη;

Εσυ πώς πας κοριτσακι μου; Τι γινετσι με τη δοτρια;;

Νελλακι για τα διδυμα καλα δεν ειναι τα 30; Για το ενα λενε 10-15 αρα για τα 2 τα 30 δεν ειναι νορμαλ; Ή δεν παει ετσι;;

Οντως,ειναι πολυ καλες! Καλη επιτυχια!!! Ποτε με το καλο η ετ λοιπον;

Τι υπεροχα!! Ημουν σιγουρη οτι αυτα τα παιδακια ειναι 100% δικα μας αλλα τωρα ειναι και με τη βουλα χαχαχα! Σεποια εκπομπη το εδειχνε μηπως θυμασαι; Θελω να τη δω!

Καλη Ανασταση κοριτσι μου. Και καλα αποτελεσματα!

Σουπερ εισαι ετοιμη να δωσεις και στο μωρακι σου χαχαχα! 

Μαιρουλα μας γλυκεια σ' ευχαριστουμε πολυ για τις υπεροχες ευχες! Καλη Αναστασει σε ολες κοριτσια μου. Νυν και μελλουσες μανουλες ευχομαι καθε ευτυχια! Σας αγαπω ολες!♥️

Τα συμπτωματα δεν ειναι απαραιτητα. Πολλες δεν εχουν τιποτα απολυτως. Ποτε με το καλο ειναι η χοριακη σου;

Αγαπη μου οχι δεν πρεπει να παρω τοσα κιλα..στο τελος δεν θα μπορω να κουνηθω..φαντασου μια χελωνα αναποδα που δεν μπορει να γυρισει..! Χαχαχα!!!

Εσυ τι κανεις?? Θα κανεις εμβρυομεταφορα μετα το πασχα??

Καλη Ανασταση κοριτσια μου!! Να περασετε ολες τελεια!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

nzSsp2.png

19 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ καλο μου κοριτσι  στις 2 Μαΐου θα σας πω τα νέα μου, κορίτσια εάν επιτρέπεται πιον γιατρό έχετε γιατί διάβασα κάτι άσχημες αξιολογήσεισ για τον γιατρο μου  και έχω φοβηθεί μήπως έχω πέσει σε παγίδα, 

Σε ποια πολη εισαι;  Εσενα τωρα σε ενδιαφερει να δεις μεγαλη χοριακη κοριτσακι μου. Οτι και να ακουσες μην το σκεφτεσαι τωρα. 

8 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Ο δικος μου ο γιατρος ειναι ο Κολυμπ... στη Θεσσαλονικη. Δεν εχω παιδακι ακομα. Τωρα θα κανω την πρωτη μου ετ. Εσενα ποιος ειναι; Δεν καταλαβα. Το σημαντικο ειναι να αισθανεσαι εσυ καλα μαζι του και να τον εμπιστευεσαι. Τι ακουσες που σε αναστατωσε; Γιατι πιστευεις οτι επεσες σε παγιδα; Αν καποιες κοπελες δεντα καταφεραν στο συγκεκριμενο λογικο να βρισκουν να πουν αρνητικα σχολια. Σου εχουν μεινει κ αλλες βλαστοκυστες (ή εμβρυα οτι κατεψυξες);

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Σας αγαπώ πολύ όλες!! 

Σεξουαλισου σαν να μην υπαρχει αυριο συμπεθερα! Να μεινεις εγκυος να πετυχει κ εμενα η ετ μου και να ειμαστε εγκυουλες παρεουλα ♥️♥️♥️

πρίν από 10 λεπτά , Neli83 είπε:

Αγαπη μου οχι δεν πρεπει να παρω τοσα κιλα..στο τελος δεν θα μπορω να κουνηθω..φαντασου μια χελωνα αναποδα που δεν μπορει να γυρισει..! Χαχαχα!!!

Εσυ τι κανεις?? Θα κανεις εμβρυομεταφορα μετα το πασχα??

Καλη Ανασταση κοριτσια μου!! Να περασετε ολες τελεια!!!

Τοτε αν περιορισεις το τζανκ φουντ κςι τα γλυκα θα,εισαι οκ! Εγω ξεκινςω τις prolutex αυριο (Κυριακη του Πασχα!). Η ετ μου ειναι 29/4 της Ζωοδοχου Πηγής και σημερα με κουτσουλησε πουλι! Γουρι! Οποτε ευχομαι να τα καταφερω! Ομμμμμμμμμμμμμμμ♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

On 4/22/2022 at 3:21 PM, Xristina xristina said:

Χριστίνα καλως ήρθες! Σου εύχομαι να πανε ολα καλα και να εμφυτευτουνε τα εμβρυακια σου!

Για συμπτωματα μην ψάχνεις, εγω δεν ένιωσα τιποτα την τελευταια φορα και η χοριακη ηταν θετικη. Μόνο καποια στιγμη ειχα λιγες καφε σταγονες που λενε οτι μπορει να ειναι σημαδι εμφυτευσης αλλά κι αυτό δεν ισχυει πάντα. Υπομονη ως την μερα της χοριακης.

Περιμένουμε να μας πεις τα νεα σου!

Κοριτσια μου καλά, καλή Ανάσταση να έχετε με υγεια και χαρά!

Ευχομαι σύντομα να πραγματοποιηθει αυτό που τόσο το παλεύετε- παλεύουμε!

@Viv37 με το καλό να υποδεχτεις τα μωρουλινια σου!

@Chrussa1982 καλα κανεις να περνας όμορφα αυτες τις μερες με τον ανθρωπο σου, παρε τον χρόνο σου, ο στοχος ειναι εκει και θα σε περιμενει!

Φιλιά πολλά σε ολες τις ομορφες ψυχές

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου , σας εύχομαι  καλή ανάσταση!! Χάθηκα με την δουλειά αλλά σας διαβάζω... Να περάσετε όμορφα αύριο, να φάτε, να πιείτε όσες επιτρέπεται φυσικά κ να χαρείτε τους αγάπημενους σας!!! Φιλιά πολλά!!!! :x:x

• Μου αρέσει 8

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Χριστίνα καλως ήρθες! Σου εύχομαι να πανε ολα καλα και να εμφυτευτουνε τα εμβρυακια σου!

Για συμπτωματα μην ψάχνεις, εγω δεν ένιωσα τιποτα την τελευταια φορα και η χοριακη ηταν θετικη. Μόνο καποια στιγμη ειχα λιγες καφε σταγονες που λενε οτι μπορει να ειναι σημαδι εμφυτευσης αλλά κι αυτό δεν ισχυει πάντα. Υπομονη ως την μερα της χοριακης.

Περιμένουμε να μας πεις τα νεα σου!

Κοριτσια μου καλά, καλή Ανάσταση να έχετε με υγεια και χαρά!

Ευχομαι σύντομα να πραγματοποιηθει αυτό που τόσο το παλεύετε- παλεύουμε!

@Viv37 με το καλό να υποδεχτεις τα μωρουλινια σου!

@Chrussa1982 καλα κανεις να περνας όμορφα αυτες τις μερες με τον ανθρωπο σου, παρε τον χρόνο σου, ο στοχος ειναι εκει και θα σε περιμενει!

Φιλιά πολλά σε ολες τις ομορφες ψυχές

Καλή ανάσταση κορίτσια κι σας ευχαριζτω για ολα

13 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Από Αθήνα είμαι και γιατρός μου είναι Κ. Σ. Ειλικρινά τον εμπιστευομαι, απλά διαβάζοντας τα τελευταία νέα των αξιολόγησεων, απόρησα, δεν το περίμενα κιόλας, αλλά, ίσως αυτό που μου λέτε, κάποιος Ν απέτυχε και να έγραψε όλα αυτα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...