Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Neli83 είπε:

Ναι ναι....Σουζι τρως....αλλα δεν ψευδομαι!! Χαχαχαχα!!!

Συνήθως σπιτι μας ζυγιζόμαστε πρωί 

μένω στο γιατρό πάμε αργά το απόγευμα και εκεί έχουμε φάει έχουμε πιει νερά γι αυτό δείχνει παραπάνω , προσπάθησε να βελτιώσεις το φαγητό με σωστούς συνδυασμούς να μην πείνας και να το ελέγχεις κάθε εβδομάδα σπιτι με τη ζυγαριά … και όλα θα πάνε τέλεια !!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 11 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Χμμμμμ κοιτά οσο θα φουσκώνεις δεν θα την παλεύεις κ θα κόψεις τα πολλά πολλά λέω τώρα εγω.

Απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι!!

• Χαχα 1

nzSsp2.png

12 ώρες πρίν, Villi είπε:

Εγω το καταλαβαινω απόλυτα αυτό που γράφεις..όταν είναι ξεκάθαρο  ότι όλοι  δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια προσπάθεια ηρεμεί η ψυχή. Είσαι πολύ τυχερή που βρήκες τον γιατρό σου, δεν είναι καθόλου εύκολο,  και θα δεις που ολα θα πανε καλα. 

Αγαπημένη μου... ❤️ Αυτό κ τίποτα άλλο.

11 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Καλημερα Μαρινα, χαιρομαι που τελειωσε και αυτο. Απ'οτι καταλαβαινω εχεις ηδη παει σε ενδοκρινολόγους - αιματολογους κτλ, οποτε γιατι σκεφτεσαι να πας ξανα? Εγω εκανα το Era/Emma/Alice την Παρασκευη και δοξα τον θεο δεν πονεσε ηδιαιτερα. Τα αποτελεσματα μου ειπαν θα ειναι ετοιμα σε περιπου τρεις εβομαδες. Μιλησα και με τον γιατρο απο κοντα και αισθανομαι μεγαλυτερη ασφαλεια. Για την επομενη προσπαθεια τον Ιουνη, μου εγραψε να ξεκινησω την κορτιζονη απο την 2η μερα και το Salospir τωρα ειναι των 100 αντι των 80. Δεν ξερω γιατι αλλα μου εμπνεει εμπιστοσυνη.

Για τα υπολοιπα μου ειπε θα δουμε αν χρειαστει να αλλαξουμε την ποσοτητα μετα τα αποτελεσματα. Εκανα και τις επιπλεων εξετασεις που μου ζητησε η Λευκου την ιδια μερα...το κοστος 500 €!!!! Εμεινα με το στομα ανοιχτο:). Ευχομαι να αξιζει τον κοπο μονο. Η γιατρος που μιλησα απο το γραφειο της Λευκου την πρωτη φορα, μου ειπε οτι εχω την προδιαθεση Hashimoto. Δεν χρειαζεται καποιο φαρμακο προς το παρων αλλα πρεπει να ελεγξω ξανα τα επιπεδα του θυροειδη πριν την επομενη εμβρυομεταφορα. 

Εχω κανει τα παντα τωρα? Τι λετε εσεις γιατρε:)?

Γλυκουλα μου τα έκανες; Τελείωσες; Άντε, πάει κι αυτό! Περιμένουμε αποτελέσματα λοιπόν! Καλά, εγώ σκέφτομαι να ξαναπαω σε ενδοκ κ ανοσολογο γιατί είμαι ψυχακιας. Κι επειδή εγώ ψυχακιας, ο γιατρός μου ψείρας.. εννοείται ότι πρέπει να κάνω μια ανανέωση εξετάσεων! Όχι σε όλα πχ τύπου λευκού. Αλλά στα βασικά σίγουρα. Καλά το κόστος στις εξετάσεις της Λευκού είναι άστο! Στο είχα πει νομίζω ότι παθαίνεις ένα ντουβρουτζα!... Πάντως αν έχεις τάση για χασιμοτο συζήτησε το κ με την ενδοκρινολόγο σου.

Ο γιατρός γιατί πρότεινε κορτιζόνη από τη δεύτερη μέρα; Με ποια αιτιολογία θέλω να πω. Έδειξαν κάτι οι εξετάσεις σου κ το είπε; Την προηγούμενη φορά το ενδομήτριο πόσο ήταν και από ποτέ την είχες ξεκινήσει; Για την κορτιζόνη πάντως θα σου πει κ η Λευκού. 

Καλά αποτελέσματα αγαπημένη!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

12 hours ago, marina_86 said:

Αγαπημένη μου... ❤️ Αυτό κ τίποτα άλλο.

Γλυκουλα μου τα έκανες; Τελείωσες; Άντε, πάει κι αυτό! Περιμένουμε αποτελέσματα λοιπόν! Καλά, εγώ σκέφτομαι να ξαναπαω σε ενδοκ κ ανοσολογο γιατί είμαι ψυχακιας. Κι επειδή εγώ ψυχακιας, ο γιατρός μου ψείρας.. εννοείται ότι πρέπει να κάνω μια ανανέωση εξετάσεων! Όχι σε όλα πχ τύπου λευκού. Αλλά στα βασικά σίγουρα. Καλά το κόστος στις εξετάσεις της Λευκού είναι άστο! Στο είχα πει νομίζω ότι παθαίνεις ένα ντουβρουτζα!... Πάντως αν έχεις τάση για χασιμοτο συζήτησε το κ με την ενδοκρινολόγο σου.

Ο γιατρός γιατί πρότεινε κορτιζόνη από τη δεύτερη μέρα; Με ποια αιτιολογία θέλω να πω. Έδειξαν κάτι οι εξετάσεις σου κ το είπε; Την προηγούμενη φορά το ενδομήτριο πόσο ήταν και από ποτέ την είχες ξεκινήσει; Για την κορτιζόνη πάντως θα σου πει κ η Λευκού. 

Καλά αποτελέσματα αγαπημένη!❤️❤️❤️

Eυχαριστω πολυ! Οποτε αν και τα αποτελεσματα των νεων εξετασεων ειναι καλα, ποτε σκεφτεσαι να κανεις την επομενη προσπαθεια. Τι σε συμβουλεψε ο γιατρος σου?  Για την προδιαθεση Hashimoto, απ'οτι καταλαβα το εχει το 30% του πληθυσμου. Δεν χρειαζεται να κανω κατι τωρα απλα να ελεγξω τις τιμες 2 μερες πριν την εμβρυομεταφορα και αμεσως μετα απο μια θετικη χωριακη. Το ιδιο μου ειχε πει και η ενδοκρινολογος. 

Οσο για την κορτιζονη, μου ειπε οτι χορηγείται για κάποιες μέρες πριν την εμβρυομεταφορα γιατί βοηθάει την εμφύτευση των εμβρύων στο ενδομήτριο. Την προηγουμενη φορα το ενδομητριο ηταν περιπου στο 9. Το Prezolon το ειχα ξεκινησει μετα την εμβρυομεταφορα για 5 μερες μονο. Θα ρωτησω και την Λευκου εννοειται!

Καλο Πασχα να εχετε κοριτσια!!!

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κοριτσια μου. Το ανέκδοτο της ημέρας θα το ακούσετε απο εμένα.. βγήκαν τα αποτελέσματα επανέλεγχου που έκανα στην αιματολόγο μου, με πήρε τώρα και μου έδωσε οδηγίες να μειώσω όλες τις βιταμίνες  γιατί έχουν πιάσει ταβάνι χαχαχαχα, μέχρι και το φυλλικό μου το έβαλε μόνο τρεις φορές την εβδομάδα. :grin: σταματά μου λέει που θα φτάσεις πχια;;;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 12

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Villi είπε:

Καλημερα κοριτσια μου. Το ανέκδοτο της ημέρας θα το ακούσετε απο εμένα.. βγήκαν τα αποτελέσματα επανέλεγχου που έκανα στην αιματολόγο μου, με πήρε τώρα και μου έδωσε οδηγίες να μειώσω όλες τις βιταμίνες  γιατί έχουν πιάσει ταβάνι χαχαχαχα, μέχρι και το φυλλικό μου το έβαλε μόνο τρεις φορές την εβδομάδα. :grin: σταματά μου λέει που θα φτάσεις πχια;;;

Χαχαχα!! Παραεκανες δουλιτσα με τις βιταμινες!!! Καλυτερα,θα ησυχασεις απο το συνεχομενο χαπακωμα..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι στη λίστα για δωρεά και επισκέφθηκα μια αιματολογο. Ωστόσο δε μου έγραψε κάποιες εξετάσεις ( nk και αντιπατρικα). Θεωρείτε ότι τόσο σημαντικές;

Αλοοοοοοοο!!! 

On 4/20/2022 at 11:11 AM, Neli83 said:

Η ζυγαρια στο σπιτι με εδειχνε +1 κιλο η ατιμη...με κοροιδευε...ευτυχως ημουν πολυ αδυνατη αλλα αν συνεχισω ετσι θα παρω 30 κιλα..θα το σκεφτω για διαιτολογο..

Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Αν μου μοιασουν στον υπνο θα ειμαι πολυ τυχερη...κατι να παρουν κι απο μενα! ❤

Φιλακι μου τι τρως και πηρες μονο εναμιση?? Εχω παθει σοκ..εγω καθομαι κιολας,δεν δουλευω κι οτι τρωω μου μενει..ετσι εχει πεταχτει η κοιλια και σε μενα 2 φορες αποτομα...θα ειναι τελειος ο αγοραρος!!!❤

Και εγώ πρωί ζυγιζομαι συνήθως. Κριτσινια μόλις ξυπνήσω, τοστακι, κανα φρούτο κατά τις 12. Μεσημερι κανονικά, απόγευμα βραδακι ανάλογα. Τοστακι, φρουτο. Περιορισμένα είδη λόγω των εμετων προηγούμενων εβδομάδων. Ευτυχώς τώρα πεμπτη μέρα ηρεμίας. Επίσης πορτοκαλάδες (που ποτέ δεν έπινα αναψυκτικά και lays φούρνου με αλάτι) το γλυκάκι μιυ απορεί με τα τζανκ μου χαχχαχα

On 4/20/2022 at 3:03 PM, Leila said:

Update: είναι πολύ καλες οι δυο βλαστοκυστες 4ΑΑ και 4ΑΒ (αν δεν κάνω λάθος), οποτε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορα ελπίζοντας το καλύτερο…  

Με το καλό κοπέλα μου. Καλή εμφύτευση!! 

1 hour ago, Villi said:

Χαχχα α ρε Βιλακι μου γλυκό, θα φτάσεις να γίνεις μανούλα το συντομότερο. Αυτό και μόνο αυτό ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

2 hours ago, Villi said:

Το φυλλικό και β12 να τα ξαναελεγξεις στην αρχή της εγκυμοσύνης με το καλό..Δεν πρέπει πάρα πολύ υψηλά...Δεν το λέω να σε τρομάξω ,απλά μήπως δεν το ξέρεις 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , anoulious είπε:

Το φυλλικό και β12 να τα ξαναελεγξεις στην αρχή της εγκυμοσύνης με το καλό..Δεν πρέπει πάρα πολύ υψηλά...Δεν το λέω να σε τρομάξω ,απλά μήπως δεν το ξέρεις 

Σε ευχαριστώ, όχι δεν το ήξερα. Απλά β12 δεν έπαιρνα συμπλήρωμα και απορώ πως βγήκε τοσο υψηλή. Όσο για το φυλλικό ένα filicine των 5mg έπαιρνα, δεν έκανα υπερβολές. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, Villi said:

Σε ευχαριστώ, όχι δεν το ήξερα. Απλά β12 δεν έπαιρνα συμπλήρωμα και απορώ πως βγήκε τοσο υψηλή. Όσο για το φυλλικό ένα filicine των 5mg έπαιρνα, δεν έκανα υπερβολές. 

Μεγάλη  σχετικά δόση είναι τα 5 mg καθημερινά για μεγάλο χρονικό διαστημα. Κάνουν πάρα πολύ καλό αλλά σε πολύ μεγάλα επίπεδα κάποιες έρευνες ,όχι πολλες, τα έχουν συνδέσει με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αυτισμού...

Δεν το λέω να σε τρομάξω..Καλό είναι γενικά να προσέχουμε..

• Ευχαριστώ 1

5 hours ago, Villi said:

Σούπερ Βιλη! Τουρμπο έγινες με τι βιταμίνες, μια χαρά!

4 hours ago, Fili said:

Αλοοοοοοοο!!! 

Και εγώ πρωί ζυγιζομαι συνήθως. Κριτσινια μόλις ξυπνήσω, τοστακι, κανα φρούτο κατά τις 12. Μεσημερι κανονικά, απόγευμα βραδακι ανάλογα. Τοστακι, φρουτο. Περιορισμένα είδη λόγω των εμετων προηγούμενων εβδομάδων. Ευτυχώς τώρα πεμπτη μέρα ηρεμίας. Επίσης πορτοκαλάδες (που ποτέ δεν έπινα αναψυκτικά και lays φούρνου με αλάτι) το γλυκάκι μιυ απορεί με τα τζανκ μου χαχχαχα

Με το καλό κοπέλα μου. Καλή εμφύτευση!! 

Χαχχα α ρε Βιλακι μου γλυκό, θα φτάσεις να γίνεις μανούλα το συντομότερο. Αυτό και μόνο αυτό ❤️❤️❤️❤️

Ευτυχώς που σου περασανε λιγο οι εμετοί. 

Για καποιο περιεργο λογο εγω οταν ανακατευομαι με βοηθαει κατι αλμυρο οπως τα πατατάκια! Δεν θελω να τρωω τετοια πράγματα αλλά οταν βλεπω οτι με βοηθαει τα τσιμπαω! Εχτες ημουν εξω, και μου ηρθε για doritos, τα ετρωγα και σκεφτομουν δεν το πιστεύω να τρωω τετοιες αηδίες! Χαχααχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

On 22/11/2021 at 9:18 ΜΜ, chitaneta είπε:

Καλά κάνεις Χρύσα να είσαι περήφανη και με σιγουριά για αυτό που θέλεις!

Εγώ κάπως νιώθω αυτήν την στιγμή ότι δεν θα έχω τα κότσια να το πω αν με ρωτήσουν, εκτός από τους πολύ καλούς μου φίλους και φίλες που ήδη το γνωρίζουν.

Αλλά στο παιδί δεν θα μπορούσα ποτέ να το κρύψω... Θα ένιωθα πολύ βάρος στη συνείδησή μου και ενοχές να μην του το έλεγα... Αλλά όπως είπαμε είναι πολύ προσωπική η επιλογή και πως το βιώνει η καθεμία/καθένας.

Κορίτσια γειά σας, άργησα πολύ να επισκευθω την σελίδα, ίσως να έχω μπει και πάλι λάθος αλλά συγχωρέστε ε, την μ. Τετάρτη έκανα εμβρυομεταφορα με δανεικα, μέχρι και σήμερα μ. Παρασκευή δεν έχω κανένα σύμπτωμα, εσείς ξέρετε να μου πείτε πως  μπορώ να καταλάβω εάν έχουν κολλήσει, τα αυγουλακια; το μόνο που έχω είναι κάποια υγρά και συχνοουρια αλλά υποθέτω ότι είναι από την προγεστερονη

πρίν από 9 λεπτά , Xristina xristina είπε:

Κορίτσια γειά σας, άργησα πολύ να επισκευθω την σελίδα, ίσως να έχω μπει και πάλι λάθος αλλά συγχωρέστε ε, την μ. Τετάρτη έκανα εμβρυομεταφορα με δανεικα, μέχρι και σήμερα μ. Παρασκευή δεν έχω κανένα σύμπτωμα, εσείς ξέρετε να μου πείτε πως  μπορώ να καταλάβω εάν έχουν κολλήσει, τα αυγουλακια; το μόνο που έχω είναι κάποια υγρά και συχνοουρια αλλά υποθέτω ότι είναι από την προγεστερονη

3 ώρες πρίν, Xristina xristina είπε:

Κοριτσι μου καιρο εχεις να μας γραψεις!! Καλη επιτυχια σου ευχομαι!! Μην δινεις σημασια σε συμπτωματα,κανε υπομονη μεχρι την ημερα της χοριακης..εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα συμπτωμα και ειχα μεινει εγκυος.. να περασεις ομορφα αυτες τις μερες και θα περιμενουμε τα νεα σου!!

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...