Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Αγαπημένη πηγές γιατρό ; Ειδες τα μπεμπέ ;

Κοριτσι μου αργησα να γυρισω..ναι πηγα ολα καλα ευτυχως! Τα μωρα πολυ ζωηρα κι εγω πηρα 4 κιλα σε 20 μερες...παναγια μου..που θα φτασω?? Χαχαχαχα!!!

• Μου αρέσει 8

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 26 λεπτά , Neli83 είπε:

Κοριτσι μου αργησα να γυρισω..ναι πηγα ολα καλα ευτυχως! Τα μωρα πολυ ζωηρα κι εγω πηρα 4 κιλα σε 20 μερες...παναγια μου..που θα φτασω?? Χαχαχαχα!!!

Χαμουλης μπράβο που είναι καλά !!! Ελα Ελα φουσκώνει η κοιλιτσα !!! σε 20 μέρες ε; Θα μπορούσες να κανείς ένα εβδομαδιαίο ζύγισμα σπιτι να το παρακολουθείς λίγο 

αν πείνας μήπως να έβλεπες ένα διαιτολόγο να σε ρυθμίσει , πεινάνε τα μωρά πεινάει κ η Μαμα !!!

22 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Καλά αποτελέσματα.Τι κάνει ο γιατρός μας;

Είναι πολύ καλά ο γλυκούλης μας! Άννα, πραγματικά αισθάνομαι ότι βρήκα έναν γιατρό επιτέλους που ταιριάζει μαζί μου! Δεν θα πω αν είναι καλύτερος ή όχι από τους άλλους που είχα, αυτό είναι κ υποκειμενικό. Αλλά μου δημιουργεί μια ασφάλεια και όπως είπα κ στην ψυχολόγο που πήγα, νιώθω ήρεμη ακόμα και με ένα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα γιατί ξέρω ότι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πώς το εννοώ. Όχι ότι θέλω το αρνητικό προφανώς, αλλά τουλάχιστον δεν πάω με δεκαπέντε ερωτηματικά... 

18 ώρες πρίν, Condios είπε:

Τέλειά σου αποτελέσματα συμπεθέραααααααααααααααα,,,,,,,,,,,,,,όλα θα είναι εξαιρετικά καλά,,,και εσύ και ο ψείρας γιατρός σου απόλυτα ικανοιποιημένοι από την πορεία σου. πάμε δυνατά τα τα τα τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ως τοτε μαμ, αρνακι, αυγουλακια, τσουρεκακια, τσιπουρακια,,,και οοοομμμμμμμμμ 

Σε φιλώ αγαπημένη μου!!!❤️❤️❤️

17 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Μαρινουλα, καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου! Υπομονη. Σε λιγο καιρο θα τελειωσουν ολα, θα κανεις το μωρακι σου και θα ξεχασεις τις ταλαιπωριες που χεις περασει. Πιστεψε με... Μετα θα εχεις αλλες εγνοιες , χαχα

Μαίρη μου γλυκιά μακαριιιιι!!!! ❤️ Μετά θα επεκταθω και θα γίνω πρηχτεν και σε άλλες ειδικότητες! Χαχαχαχαχαχα :lol:

On 19/4/2022 at 7:34 ΠΜ, Thia1985 είπε:

Κι εγω προσφατα πηγα σε ενδοκρινολογο.

Χρειαστηκε να κανω καποιες εξετασεις.

Θα σας γραψω νεα μολις μπορεσω.

Περιμένουμε όποτε μπορείς να μας πεις!❤️

13 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Όχι εγώ δεν το έγραψα για να νιώσεις έτσι. Το έγραψα για να δεις ότι πάντα υπάρχει φως. Εγώ τότε ένιωθα τελειωμένη. Πώς να σηκωθώ να ντυθώ..Ούτε τα ήθελα τα λεφτά που μας επέστρεψαν..  Και τώρα έχω ένα μπεμπουλη και τόσο πολύ έχουμε ξεχάσει ότι είναι με δωρεα ωαρίων που 'μαλωνουμε' με τον άντρα μου ποιον μοιάζει!Νιώθω τόσο πολύ τυχερή. Εύχομαι το επόμενο Πάσχα να είναι η αγκαλιά σου και η αγκαλια όλων των κοριτσιών γεμάτη.

Ξέρω ότι έχετε χαρεί όλα τα κορίτσια πολύ.Το νιώθω πολύ έντονα.

Άννα, κάθε φορά που γράφεις "ο μπεμπουλης" συγκινουμαι σαν να το γράφει η κολλητή μου. Ο δικός σου μπεμπουλης αλλά και της @MaryH, της @Thia1985 αλλά και όλων των κοριτσιών (τυχαία αναφέρομαι τώρα) έχουν πάρει τόσες ευχές από την καρδιά μας! Να είστε καλά βρε κορίτσια να τα χαίρεστε και να είναι υγιή και καλότυχα! ❤️❤️❤️

11 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Μπράβο γλυκούλα μου!!!❤️ Έτσι ζωηρά τα θέλουμε τώρα! Όταν γεννηθούν ελπίζουμε να ησυχάσουν, να τρώνε όλο τους το φαι και να κοιμούνται όλο το βράδυ! Χαχαχαχαχαχα ❤️❤️❤️

17 ώρες πρίν, Gaia1978 είπε:

Ακριβώς. Σκέφτομαι να πάρω και δεύτερη γνώμη.. Ξανά στο ψάξιμο..Αν μπορεί κάποια ας μου συστήσει (Αθήνα) έστω και με π.μ...

Να πάρεις, ναι... Κι εγώ συμφωνώ με τη @Villi το βρίσκω λίγο περίεργο χωρίς εξετάσεις... 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

On 4/18/2022 at 11:29 PM, anoulious said:

Πάντως είναι πολύ καλύτερα αν συμβαίνει κάτι να το μαθαίνεις τώρα παρά τελευταία στιγμή.Τι θυμήθηκα..Στην τελευταία προσπάθεια με δικά μου είχα μαζέψει κάτι εμβρυακια με 1000 κόπους και τα αφήσαμε για βλαστοκυστες..Την προηγούμενη της ετ ενώ κατεβαίναμε Αθήνα μας τηλ απο Γεν από τα 2 έμβρυα το ένα σταμάτησε ενώ είχε ξεκινήσει να γίνεται βλαστοκυστη και είχαμε μια βλαστοκυστη.Πηγαινουμε το πρωί,πληρώνουμε με ξεντυνουν,τα πόδια ψηλά(εγώ διαλογισμό κλπ)και μπαίνει ο Σφακ με άδεια χέρια και σκυμμένο κεφάλι.Και τις είπα να μην σε ετοιμασουν κλπ η τελευταία μου βλαστοκυστη είχε αρχίσει να εκφυλίζεται !!Και επειδή ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη ένιωθε ότι θα με κορόιδευε!Ακυρώθηκε η ετ!!Ήτανε μετά από 8 αρνητικες χοριακες..Ήτανε η πρώτη φορά που έκλαψα..Πολύ τραυματικη εμπειρια.Είχα κλείσει όμως (ένστικτο?)ραντεβού από μέρες στο κέντρο για τη δωρεά..Δυσκολο αλλά κάθε εμπόδιο για καλό!!Σόρρυ για το σεντόνι!

Πωωωωωω βρε κορίτσι μου... Πραγματικά δεν μπορώ καν να φανταστώ πως ένιωσες. Ευτυχώς όλα αυτά είναι πίσω και τώρα έχεις το παιδάκι σου αγκαλιά ❤️❤️

12 hours ago, Neli83 said:

Αχ τι όμορφα αγάπη μου!! Πάει κ ο τέταρτος σωστά; εγώ κιλά δεν έχω πάρει από την αρχή πολλά. Μέχρι στιγμής ενάμιση. Αλλά εδώ κ μια βδομάδα ξεπεταχτηκε κοιλιτσα. Νομίζω θα είναι μεγάλο το αγόρι. Ο μποοοοοο χαχαχαχχα

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Είναι πολύ καλά ο γλυκούλης μας! Άννα, πραγματικά αισθάνομαι ότι βρήκα έναν γιατρό επιτέλους που ταιριάζει μαζί μου! Δεν θα πω αν είναι καλύτερος ή όχι από τους άλλους που είχα, αυτό είναι κ υποκειμενικό. Αλλά μου δημιουργεί μια ασφάλεια και όπως είπα κ στην ψυχολόγο που πήγα, νιώθω ήρεμη ακόμα και με ένα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα γιατί ξέρω ότι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πώς το εννοώ. Όχι ότι θέλω το αρνητικό προφανώς, αλλά τουλάχιστον δεν πάω με δεκαπέντε ερωτηματικά... 

Εγω το καταλαβαινω απόλυτα αυτό που γράφεις..όταν είναι ξεκάθαρο  ότι όλοι  δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια προσπάθεια ηρεμεί η ψυχή. Είσαι πολύ τυχερή που βρήκες τον γιατρό σου, δεν είναι καθόλου εύκολο,  και θα δεις που ολα θα πανε καλα. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Χαμουλης μπράβο που είναι καλά !!! Ελα Ελα φουσκώνει η κοιλιτσα !!! σε 20 μέρες ε; Θα μπορούσες να κανείς ένα εβδομαδιαίο ζύγισμα σπιτι να το παρακολουθείς λίγο 

αν πείνας μήπως να έβλεπες ένα διαιτολόγο να σε ρυθμίσει , πεινάνε τα μωρά πεινάει κ η Μαμα !!!

Η ζυγαρια στο σπιτι με εδειχνε +1 κιλο η ατιμη...με κοροιδευε...ευτυχως ημουν πολυ αδυνατη αλλα αν συνεχισω ετσι θα παρω 30 κιλα..θα το σκεφτω για διαιτολογο..

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Μαίρη μου γλυκιά μακαριιιιι!!!! ❤️ Μετά θα επεκταθω και θα γίνω πρηχτεν και σε άλλες ειδικότητες! Χαχαχαχαχαχα :lol:

Άννα, κάθε φορά που γράφεις "ο μπεμπουλης" συγκινουμαι σαν να το γράφει η κολλητή μου. Ο δικός σου μπεμπουλης αλλά και της @MaryH, της @Thia1985 αλλά και όλων των κοριτσιών (τυχαία αναφέρομαι τώρα) έχουν πάρει τόσες ευχές από την καρδιά μας! Να είστε καλά βρε κορίτσια να τα χαίρεστε και να είναι υγιή και καλότυχα! ❤️❤️❤️

Μπράβο γλυκούλα μου!!!❤️ Έτσι ζωηρά τα θέλουμε τώρα! Όταν γεννηθούν ελπίζουμε να ησυχάσουν, να τρώνε όλο τους το φαι και να κοιμούνται όλο το βράδυ! Χαχαχαχαχαχα ❤️❤️❤️

Να πάρεις, ναι... Κι εγώ συμφωνώ με τη @Villi το βρίσκω λίγο περίεργο χωρίς εξετάσεις... 

Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Αν μου μοιασουν στον υπνο θα ειμαι πολυ τυχερη...κατι να παρουν κι απο μενα! ❤

πρίν από 42 λεπτά , Fili είπε:

Πωωωωωω βρε κορίτσι μου... Πραγματικά δεν μπορώ καν να φανταστώ πως ένιωσες. Ευτυχώς όλα αυτά είναι πίσω και τώρα έχεις το παιδάκι σου αγκαλιά ❤️❤️

Αχ τι όμορφα αγάπη μου!! Πάει κ ο τέταρτος σωστά; εγώ κιλά δεν έχω πάρει από την αρχή πολλά. Μέχρι στιγμής ενάμιση. Αλλά εδώ κ μια βδομάδα ξεπεταχτηκε κοιλιτσα. Νομίζω θα είναι μεγάλο το αγόρι. Ο μποοοοοο χαχαχαχχα

Φιλακι μου τι τρως και πηρες μονο εναμιση?? Εχω παθει σοκ..εγω καθομαι κιολας,δεν δουλευω κι οτι τρωω μου μενει..ετσι εχει πεταχτει η κοιλια και σε μενα 2 φορες αποτομα...θα ειναι τελειος ο αγοραρος!!!❤

• Μου αρέσει 5

nzSsp2.png

On 4/18/2022 at 9:47 PM, marina_86 said:

Αχ ναι φίλη!!! Πάει κι αυτό! Τώρα θα περιμένουμε τ' αποτελέσματα που λόγω αργιών λογικά θα τα έχουμε αρχές του μήνα... Παράλληλα θέλω να κάνω μια ακόμα αγαπημένη γύρα σε ενδοκρινολόγους - αιματολογους και ανοσολογους!.... Αλίμονο! Μη χαθούμε!!!...

Ευχαριστώ αγαπημένη! ❤️

Καλημερα Μαρινα, χαιρομαι που τελειωσε και αυτο. Απ'οτι καταλαβαινω εχεις ηδη παει σε ενδοκρινολόγους - αιματολογους κτλ, οποτε γιατι σκεφτεσαι να πας ξανα? Εγω εκανα το Era/Emma/Alice την Παρασκευη και δοξα τον θεο δεν πονεσε ηδιαιτερα. Τα αποτελεσματα μου ειπαν θα ειναι ετοιμα σε περιπου τρεις εβομαδες. Μιλησα και με τον γιατρο απο κοντα και αισθανομαι μεγαλυτερη ασφαλεια. Για την επομενη προσπαθεια τον Ιουνη, μου εγραψε να ξεκινησω την κορτιζονη απο την 2η μερα και το Salospir τωρα ειναι των 100 αντι των 80. Δεν ξερω γιατι αλλα μου εμπνεει εμπιστοσυνη.

Για τα υπολοιπα μου ειπε θα δουμε αν χρειαστει να αλλαξουμε την ποσοτητα μετα τα αποτελεσματα. Εκανα και τις επιπλεων εξετασεις που μου ζητησε η Λευκου την ιδια μερα...το κοστος 500 €!!!! Εμεινα με το στομα ανοιχτο:). Ευχομαι να αξιζει τον κοπο μονο. Η γιατρος που μιλησα απο το γραφειο της Λευκου την πρωτη φορα, μου ειπε οτι εχω την προδιαθεση Hashimoto. Δεν χρειαζεται καποιο φαρμακο προς το παρων αλλα πρεπει να ελεγξω ξανα τα επιπεδα του θυροειδη πριν την επομενη εμβρυομεταφορα. 

Εχω κανει τα παντα τωρα? Τι λετε εσεις γιατρε:)?

• Μου αρέσει 5

πρίν από 13 λεπτά , Leila είπε:

Update: είναι πολύ καλες οι δυο βλαστοκυστες 4ΑΑ και 4ΑΒ (αν δεν κάνω λάθος), οποτε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορα ελπίζοντας το καλύτερο…  

Να προχωρησεις κοπελα μου,με καλη ψυχολογια και εμπιστοσυνη στο γιατρο!!Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

4 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Η ζυγαρια στο σπιτι με εδειχνε +1 κιλο η ατιμη...με κοροιδευε...ευτυχως ημουν πολυ αδυνατη αλλα αν συνεχισω ετσι θα παρω 30 κιλα..θα το σκεφτω για διαιτολογο..

Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Αν μου μοιασουν στον υπνο θα ειμαι πολυ τυχερη...κατι να παρουν κι απο μενα! ❤

Φιλακι μου τι τρως και πηρες μονο εναμιση?? Εχω παθει σοκ..εγω καθομαι κιολας,δεν δουλευω κι οτι τρωω μου μενει..ετσι εχει πεταχτει η κοιλια και σε μενα 2 φορες αποτομα...θα ειναι τελειος ο αγοραρος!!!❤

Για κάποιο λόγο η ζυγαριά του γιατρού δείχνει ότι είμαστε χοντροτερες. Μήπως λοιπόν κάνει λάθος η ζυγαριά;

Βεβαια έχω να σου πω ότι όταν κυοφορούσα τα μωρά μου η ζυγαριά μου ανέβαινε επικίνδυνα και η διατροφή μου ήταν πολύ προσεγμένη.

Αισιως είχα φτάσει τα 17kg περίπου την 35η εβδομάδα που γεννησα.

Γραφε σε ένα χαρτι την κάθε πότε ζυγίζεσαι αν θέλεις για να εχεις εικόνα. 

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Μαρινακι, μετα θα σε κατατοπισουμε εμεις οι παλιες, για πανες, γαλατα κλπ, χαχα! Σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες, ευχομαστε σε σενα κ σ ολα τα κοριτσια , συντομα με τα πολυποθητα μωρα σας! Τα μωρα σας υπαρχουν, και ειναι στο δρομο, αυτο να σκεφτεστε

Κοριτσια, ειχε χτες στην Ερτ1 μια εκπομπη για τις εξωσωματικες. Ενας γιατρος επιβεβαιωσε αυτα που ειχα γραψει παλια, για το dna της ληπτριας που κληρονομει το παιδι, τη στιγμη της εμφυτευσης. Ειπε οτι ειναι μια νεα επιστημονικη γνωση, αγνωστη στο παρελθον, και την εχουν δειξει δυο ερευνες. Τα μωρα παιρνουν 11 εως 17% του γενετικου υλικου της ληπτριας!

• Μου αρέσει 11

πρίν από 16 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Για κάποιο λόγο η ζυγαριά του γιατρού δείχνει ότι είμαστε χοντροτερες. Μήπως λοιπόν κάνει λάθος η ζυγαριά;

Βεβαια έχω να σου πω ότι όταν κυοφορούσα τα μωρά μου η ζυγαριά μου ανέβαινε επικίνδυνα και η διατροφή μου ήταν πολύ προσεγμένη.

Αισιως είχα φτάσει τα 17kg περίπου την 35η εβδομάδα που γεννησα.

Γραφε σε ένα χαρτι την κάθε πότε ζυγίζεσαι αν θέλεις για να εχεις εικόνα. 

Να το κανω αυτο αλλα πρεπει να αρχισω να τρωω και σαν ανθρωπος γιατι τωρα τρωω πολυ σαβουρα..και γλυκα και απ'εξω..πρεπει να τα κοψω ολα αυτα..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Neli83 είπε:

Να το κανω αυτο αλλα πρεπει να αρχισω να τρωω και σαν ανθρωπος γιατι τωρα τρωω πολυ σαβουρα..και γλυκα και απ'εξω..πρεπει να τα κοψω ολα αυτα..

Αααααααααααα οκ!!!!!!!!! Τρως λοιπόν! 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 10 λεπτά , Neli83 είπε:

Ναι ναι....Σουζι τρως....αλλα δεν ψευδομαι!! Χαχαχαχα!!!

Χμμμμμ κοιτά οσο θα φουσκώνεις δεν θα την παλεύεις κ θα κόψεις τα πολλά πολλά λέω τώρα εγω.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...