Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , Neli83 είπε:

Αχ δεν με κλωτσανε..δεν τα εχω νιωσει ακομα...ανυπομονω γι'αυτην την αισθηση..

Ε είσαι πολύ κοντά να το νιώσεις και τότε θα πάθεις σοκ κοριτσάκι μου. Στο εύχομαι σύντομα να τα νιώσεις τα μωράκια σου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Μαρινακι χαίρομαι πολύ που τελείωσε κι αυτό,  ασε τον πόνο, τον ξεχασες ήδη.  Καλά αποτελέσματα τώρα που είμαι σίγουρη ότι θα τα έχεις. Νομίζω δεν έχεις κάτι άλλο τώρα να κάνεις, έτσι δεν είναι;; 

Αχ ναι φίλη!!! Πάει κι αυτό! Τώρα θα περιμένουμε τ' αποτελέσματα που λόγω αργιών λογικά θα τα έχουμε αρχές του μήνα... Παράλληλα θέλω να κάνω μια ακόμα αγαπημένη γύρα σε ενδοκρινολόγους - αιματολογους και ανοσολογους!.... Αλίμονο! Μη χαθούμε!!!...

πρίν από 37 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Καλά αποτελέσματα εύχομαι Μαρίνακι μου ❤️!! 

Ευχαριστώ αγαπημένη! ❤️

• Χαχα 1

On 17/4/2022 at 11:58 ΠΜ, MaryH είπε:

Mια χαρα. Η δικια μου , 20 μηνων 11 κιλα, υψος 82. 

Πολυ καλη!

Την πας σταθμο?

Η δικια μου βαζει τα παντα στο στομα, σκεφτομουν να την εστελνα οταν θα εβρισκα δουλεια αλλα φοβαμαι, οταν καθεται για ενα δευτερολεπτο ησυχη σκαρωνει αταξια,εχω πει στους δικους μου, στον αντρα κ τα πεθερικα μου να μην της εχουν την παραμικρη εμπιστοσυνη,μιλαμε για μεγαλο ταλεντο:lol:.

Εχει και τεσσερις μερες που περπαταει αρκετα μονη της.

Το μονο, οταν δεν της περναει χτυπαει το κεφαλι οπου βρει, η παιδιατρος ειπε αδιαφορια αλλα αντι να στρωσει χειροτερευει πχ χθες που ρθε ο αντρας μου κουρασμενος απο τη δουλεια κ δεν επαιξε αμεσως μαζι της κοπανησε το κεφαλι στο πατωμα(της εχουμε προστατευτικα κατω ομως οποτε δεν φοβαμαι ΑΛΛΑ....).

7 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αχ ναι φίλη!!! Πάει κι αυτό! Τώρα θα περιμένουμε τ' αποτελέσματα που λόγω αργιών λογικά θα τα έχουμε αρχές του μήνα... Παράλληλα θέλω να κάνω μια ακόμα αγαπημένη γύρα σε ενδοκρινολόγους - αιματολογους και ανοσολογους!.... Αλίμονο! Μη χαθούμε!!!...

Ευχαριστώ αγαπημένη! ❤️

Κι εγω προσφατα πηγα σε ενδοκρινολογο.

Χρειαστηκε να κανω καποιες εξετασεις.

Θα σας γραψω νεα μολις μπορεσω.

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

10 hours ago, marina_86 said:

Ευχαριστώ αγαπημένη! ❤️

Καλά αποτελέσματα.Τι κάνει ο γιατρός μας;

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Λοιπόν κορίτσια, έκανα το επαναληπτικό ngs! Τι ήταν αυτό;;;; Χαχαχαχα Τα είδα όλα! Ευτυχώς κρατάει πολύ λίγο!... Και αυτός ο γιατρός θα μας τρελάνει όμως. Εκεί που τελείωσε κ λέω ουφ Παναγία μου, μου λέει ε, να πάρω λίγο ακόμα για να στείλουμε πλούσιο δειγμα. Λέω θα με τρελάνεις γιατρέ;;;; Και ξανά δεύτερος γύρος! Ο σύζυξ λέει είναι θεία δίκη το ότι βρήκες αυτόν τον ψείρα γιατρό! Για όλους τους προηγούμενους που τους είχες γονατίσει στις ερωτήσεις κ στις παρατηρήσεις!!! Χαχαχαχα

Άντε τώρα καλά μου αποτελέσματα! Πιστεύω σε κάνα δύο εβδομάδες θα έχω το αποτέλεσμα... Ο γιατρός μου είπε συνεχίζω κανονικά προβιοτικα κ όλα τα υπόλοιπα. 

Σας φιλώ!❤️

Τέλειά σου αποτελέσματα συμπεθέραααααααααααααααα,,,,,,,,,,,,,,όλα θα είναι εξαιρετικά καλά,,,και εσύ και ο ψείρας γιατρός σου απόλυτα ικανοιποιημένοι από την πορεία σου. πάμε δυνατά τα τα τα τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ως τοτε μαμ, αρνακι, αυγουλακια, τσουρεκακια, τσιπουρακια,,,και οοοομμμμμμμμμ 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες. Πήγα σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής (χωρίς ιδιαίτερο λόγο, απλά στο πλαίσιο προετοιμασίας για ivf) και με το καλημέρα, χωρίς εξετάσεις κλπ. μου πρότεινε να παίρνω το glucophage. Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Το συστήνουν γενικά?

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 9 λεπτά , Gaia1978 είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Πήγα σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής (χωρίς ιδιαίτερο λόγο, απλά στο πλαίσιο προετοιμασίας για ivf) και με το καλημέρα, χωρίς εξετάσεις κλπ. μου πρότεινε να παίρνω το glucophage. Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Το συστήνουν γενικά?

Το παίρνω κι εγω μετα απο πρόσφατη επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο, κι έχει και παρενέργειες ρε γμτ . Για ποιο λόγο σου το έδωσε;; Τι ακριβώς βρήκε παθολογικό; 

• Ευχαριστώ 1

Δεν πρόλαβε να βρει κάτι..:smile:. Αυτό είναι κυρίως που με προβληματίζει.. Πρώτα μου σύστησε να τα παίρνω, με την αιτιολογία ότι γενικώς βοηθάνε, και μετά μου έγραψε εξετάσεις... Μου φαίνεται λίγο περίεργο.

8 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Πολυ καλη!

Την πας σταθμο?

Η δικια μου βαζει τα παντα στο στομα, σκεφτομουν να την εστελνα οταν θα εβρισκα δουλεια αλλα φοβαμαι, οταν καθεται για ενα δευτερολεπτο ησυχη σκαρωνει αταξια,εχω πει στους δικους μου, στον αντρα κ τα πεθερικα μου να μην της εχουν την παραμικρη εμπιστοσυνη,μιλαμε για μεγαλο ταλεντο:lol:.

Εχει και τεσσερις μερες που περπαταει αρκετα μονη της.

Το μονο, οταν δεν της περναει χτυπαει το κεφαλι οπου βρει, η παιδιατρος ειπε αδιαφορια αλλα αντι να στρωσει χειροτερευει πχ χθες που ρθε ο αντρας μου κουρασμενος απο τη δουλεια κ δεν επαιξε αμεσως μαζι της κοπανησε το κεφαλι στο πατωμα(της εχουμε προστατευτικα κατω ομως οποτε δεν φοβαμαι ΑΛΛΑ....).

Κι εγω προσφατα πηγα σε ενδοκρινολογο.

Χρειαστηκε να κανω καποιες εξετασεις.

Θα σας γραψω νεα μολις μπορεσω.

Oχι , απο φθινοπωρο θα παμε στον παιδικο.. Αυτο ακριβως με το χτυπημα του κεφαλιου το εκανε κι η δικια μου, δειξαμε αδιαφορια και πλεον το εχει κοψει.Υπομονη. Θα σταματησει να το κανει. Κι εμεις πολλες σκανταλιες, πολυ ζωηρη αλλα κ πολλες χαριτομενιες με φιλακια κ σκερτσα. Ιδιες λοιπον οι φιλεναδες, τσαουσες κ ζωηρες!

16 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ευχαριστώ αγαπημένη! ❤️

Μαρινουλα, καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου! Υπομονη. Σε λιγο καιρο θα τελειωσουν ολα, θα κανεις το μωρακι σου και θα ξεχασεις τις ταλαιπωριες που χεις περασει. Πιστεψε με... Μετα θα εχεις αλλες εγνοιες , χαχα

• Μου αρέσει 3

πρίν από 26 λεπτά , Gaia1978 είπε:

Δεν πρόλαβε να βρει κάτι..:smile:. Αυτό είναι κυρίως που με προβληματίζει.. Πρώτα μου σύστησε να τα παίρνω, με την αιτιολογία ότι γενικώς βοηθάνε, και μετά μου έγραψε εξετάσεις... Μου φαίνεται λίγο περίεργο.

Ειναι περίεργο.. κάποιοι ισχυρίζονται οτι βοηθούν στην ποιότητα των ωαρίων, αλλα εγώ προσωπικά δεν θα τα έπαιρνα χωρίς εξετάσεις.  

πρίν από 25 λεπτά , MaryH είπε:

Σε λιγο καιρο θα τελειωσουν ολα, θα κανεις το μωρακι σου και θα ξεχασεις τις ταλαιπωριες που χεις περασει. Πιστεψε με... Μετα θα εχεις αλλες εγνοιες , χαχα

Τι ωραία που τα λες…..

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Villi είπε:

Ειναι περίεργο.. κάποιοι ισχυρίζονται οτι βοηθούν στην ποιότητα των ωαρίων, αλλα εγώ προσωπικά δεν θα τα έπαιρνα χωρίς εξετάσεις.  

Ακριβώς. Σκέφτομαι να πάρω και δεύτερη γνώμη.. Ξανά στο ψάξιμο..Αν μπορεί κάποια ας μου συστήσει (Αθήνα) έστω και με π.μ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Gaia1978 είπε:

Ακριβώς. Σκέφτομαι να πάρω και δεύτερη γνώμη.. Ξανά στο ψάξιμο..Αν μπορεί κάποια ας μου συστήσει (Αθήνα) έστω και με π.μ...

Εγω ειμαι Θεσσαλονίκη, νομίζω υπάρχει τοπικ στο φόρουμ με θέμα ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής 

• Ευχαριστώ 1

20 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Αχ δεν με κλωτσανε..δεν τα εχω νιωσει ακομα...ανυπομονω γι'αυτην την αισθηση..

Ειμαι λιγο νωρις μαλλον! Οπου να ναι θα αρχισουν!♥️♥️♥️

19 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Πάντως είναι πολύ καλύτερα αν συμβαίνει κάτι να το μαθαίνεις τώρα παρά τελευταία στιγμή.Τι θυμήθηκα..Στην τελευταία προσπάθεια με δικά μου είχα μαζέψει κάτι εμβρυακια με 1000 κόπους και τα αφήσαμε για βλαστοκυστες..Την προηγούμενη της ετ ενώ κατεβαίναμε Αθήνα μας τηλ απο Γεν από τα 2 έμβρυα το ένα σταμάτησε ενώ είχε ξεκινήσει να γίνεται βλαστοκυστη και είχαμε μια βλαστοκυστη.Πηγαινουμε το πρωί,πληρώνουμε με ξεντυνουν,τα πόδια ψηλά(εγώ διαλογισμό κλπ)και μπαίνει ο Σφακ με άδεια χέρια και σκυμμένο κεφάλι.Και τις είπα να μην σε ετοιμασουν κλπ η τελευταία μου βλαστοκυστη είχε αρχίσει να εκφυλίζεται !!Και επειδή ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη ένιωθε ότι θα με κορόιδευε!Ακυρώθηκε η ετ!!Ήτανε μετά από 8 αρνητικες χοριακες..Ήτανε η πρώτη φορά που έκλαψα..Πολύ τραυματικη εμπειρια.Είχα κλείσει όμως (ένστικτο?)ραντεβού από μέρες στο κέντρο για τη δωρεά..Δυσκολο αλλά κάθε εμπόδιο για καλό!!Σόρρυ για το σεντόνι!

Καθε φορα που διαβαζω οσα περασες εσυ αισθανομαι χαζη που καθομαι και γκρινιαζω απο τωρα! Ποσο χσιρομαι που τα καταφερες τελικα♥️

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Viv37 said:

Ειμαι λιγο νωρις μαλλον! Οπου να ναι θα αρχισουν!♥️♥️♥️

Καθε φορα που διαβαζω οσα περασες εσυ αισθανομαι χαζη που καθομαι και γκρινιαζω απο τωρα! Ποσο χσιρομαι που τα καταφερες τελικα♥️

Όχι εγώ δεν το έγραψα για να νιώσεις έτσι. Το έγραψα για να δεις ότι πάντα υπάρχει φως. Εγώ τότε ένιωθα τελειωμένη. Πώς να σηκωθώ να ντυθώ..Ούτε τα ήθελα τα λεφτά που μας επέστρεψαν..  Και τώρα έχω ένα μπεμπουλη και τόσο πολύ έχουμε ξεχάσει ότι είναι με δωρεα ωαρίων που 'μαλωνουμε' με τον άντρα μου ποιον μοιάζει!Νιώθω τόσο πολύ τυχερή. Εύχομαι το επόμενο Πάσχα να είναι η αγκαλιά σου και η αγκαλια όλων των κοριτσιών γεμάτη.

Ξέρω ότι έχετε χαρεί όλα τα κορίτσια πολύ.Το νιώθω πολύ έντονα.

• Μου αρέσει 12
  • Ευχαριστώ 1

22 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Vivaki μου κι εγω εχω τις φοβιες μου με τα μωρακια μου αλλα προσπαθω να μην σκεφτομαι τιποτα...καλα ειμαι,αυριο κλεινω τον 4ο..θα παω και στο γιατρο που εχω να παω 20 μερες κι εχω φρικαρει...

Ελπιζω να μην εχεις τιποτα και να μην ακυρωθει η εμβρυομεταφορα..αλλα αν ακυρωθει μην στεναχωρηθεις γιατι θελουμε τις ιδανικες συνθηκες..σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια! ❤

Αγαπημένη πηγές γιατρό ; Ειδες τα μπεμπέ ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...