Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , marina_86 είπε:

. Οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσες να διεκδικήσεις από τον γιατρό ένα ψαλιδισμα στην τιμή. Κάτι θα ήταν κι αυτό. Ή μια άλλη λύση αν έχει να προτείνει αυτός κάτι. Στα 5500€ είναι και τα φάρμακα μέσα ή συν τα φάρμακα;

Ναι αναφέραμε μια μείωση στην τιμή και δεν ήταν αρνητικός ευτυχως, θα το συζητήσουμε από Δευτέρα. 5,5 είναι μαζί με τα φάρμακα. 

Θα σταθώ όμως λίγο κ σ' αυτό που έγραψες ότι το σπέρμα δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Έχετε κάνει αναλυτικές εξετάσεις ή μόνο σπερμοδιαγραμμα και μια καλλιέργεια; Είχε κάνει ο σύζυγός πρώτα μια προετοιμασία με βιταμίνες κτλ; Και όταν λες ιδιαίτερο πρόβλημα, τι εννοείς; Το λέω αυτό γιατί από 8 γονιμοποιημένα (αυτό σημαίνει ότι πήρε πιο πολλά ωάρια από τη δοτρια και γονιμοποιηθηκαν τα 8 - εκτός αν μας μαγείρεψαν λίγο τους αριθμούς) ή δεν ήταν καλός ο κύκλος της δοτριας ή το σπέρμα είχε κάποιο θέμα. Πόσα είχαν φτάσει τρίτη μέρα και μετά κατέληξαν 2 βλαστοκυστες; Είχες ενημέρωση; Το ρωτάω αυτό γιατί, όπως λένε, από την τρίτη μέρα κ μετά αναλαμβάνει δράση το σπέρμα. Οπότε αν είχατε πχ 7 έμβρυα τρίτης μέρας και από αυτά έγιναν 2 βλαστοκυστες, κάτι λέει αυτό. 

Δεν κάναμε αναλυτικές εξετάσεις. Πολύ σημαντικά  όλα αυτά, θα τα συζητήσω με τον γιατρό!  Πράγματι μας είπε ότι ήταν έξι έμβρυα και έγιναν τρία βλαστοκυστες και τελικά προχώρησαν δυο. (Δεν ρώτησα επισης αν έγινε μικρογονιμοποίηση…)

Και να προσθέσω ότι η ποιότητα παίζει ίσως έναν ρόλο στην απόφαση για μονή ή διπλή ετ.

Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό!!! Πως το εννοείς; Αν πχ είναι δυο πολύ καλά να κάνουμε μονη ετ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 57 λεπτά , Leila είπε:

Ναι αναφέραμε μια μείωση στην τιμή και δεν ήταν αρνητικός ευτυχως, θα το συζητήσουμε από Δευτέρα. 5,5 είναι μαζί με τα φάρμακα. 

Δεν κάναμε αναλυτικές εξετάσεις. Πολύ σημαντικά  όλα αυτά, θα τα συζητήσω με τον γιατρό!  Πράγματι μας είπε ότι ήταν έξι έμβρυα και έγιναν τρία βλαστοκυστες και τελικά προχώρησαν δυο. (Δεν ρώτησα επισης αν έγινε μικρογονιμοποίηση…)

Μακάρι να σας κανει κάποια έκπτωση.. για τον αριθμό καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά για να αναφερθώ στα αρχικά σου ποστ εγώ δεν βλέπω να έφταιξε κάπου ο γιατρός. Εύχομαι να είναι άριστες οι βλαστοκύστες και να σου δώσουν εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Leila είπε:

Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό!!! Πως το εννοείς; Αν πχ είναι δυο πολύ καλά να κάνουμε μονη ετ; 

Ναι, αυτό εννοώ. Αν, για παράδειγμα, είναι δύο άριστες βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνεις μονή ετ. Αν τώρα κάποια από τις δύο είναι πιο μέτρια (πράγμα που απευχομαι) ενδεχομένως να συζητουσες με τον γιατρό αν είναι καλύτερα να κάνεις διπλή. Βέβαια, να διευκρινίσω ότι έχουμε δει πάμπολλες περιπτώσεις με μέτριες βλαστοκυστες να πετυχαίνουν και να πηγαίνουν όλα καλά και με άριστες να έχουμε μηδενική χοριακη ή βιοχημική. Θέλω να πω ότι τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο. Με τις πιθανότητες παίζουμε... 

Εύχομαι να είναι και οι δύο άριστες, να κάνεις δύο μονές ετ και να χαρίσεις δύο αδερφάκια στο πρώτο σου παιδάκι! ❤️ 

(Πάντως 5500 με τα φάρμακα μέσα είναι νορμάλ τιμή για δωρεά)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Villi είπε:

Μακάρι να σας κανει κάποια έκπτωση.. για τον αριθμό καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά για να αναφερθώ στα αρχικά σου ποστ εγώ δεν βλέπω να έφταιξε κάπου ο γιατρός. Εύχομαι να είναι άριστες οι βλαστοκύστες και να σου δώσουν εγκυμοσύνη. 

Δεν λέω ακριβως ότι έφταιξε κάπου, μην παρεξηγηθώ! Εξήγηση ψάχνω για το φτωχό αποτέλεσμα, για να πάρουμε μέτρα να μην επαναληφθεί αν είναι δυνατόν! 

πρίν από 9 λεπτά , Leila είπε:

Δεν λέω ακριβως ότι έφταιξε κάπου, μην παρεξηγηθώ! Εξήγηση ψάχνω για το φτωχό αποτέλεσμα, για να πάρουμε μέτρα να μην επαναληφθεί αν είναι δυνατόν! 

Σίγουρα θα διεκδικήσεις μια καλύτερη τιμή τώρα και είναι θετικό ότι ο γιατρός είναι συζητήσιμος. Και μετά θα κάνετε φοκους σε αυτά τα δύο έμβρυα που είναι πολύ πιθανό να δώσουν εγκυμοσύνη. Στην περίπτωση που δεν δώσουν, αυτό που εγώ θα πρότεινα διαβάζοντας την ιστορία σου (κ με τα προηγούμενα έμβρυα τρίτης μέρας), θα πρότεινα πριν προχωρήσετε σε επόμενο βήμα να ξεσκονισετε καλά το θέμα σπέρμα (ολοκληρωμένες εξετάσεις και σε εξειδικευμένα εργαστήρια). Όλα αυτά όμως είναι μακρινά και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κ αχρειαστα. Όσο έχετε τις δύο βλαστοκυστες, πιστεύετε σε αυτές και δεν έχει νόημα να μπει αυτή τη στιγμή ο συζυγος σε διαδικασία ψαξιματος. Ευτυχώς ο γιατρός σου είναι πολύ έμπειρος και ειλικρινής οπότε θα σε προετοιμάσει σωστά! ❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Leila είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, καμία απο εμάς δεν θα ήταν χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Μη νομίζεις, κι εγω τωρα κοντα περιμένω να γίνει η γονιμοποίηση και είμαι σε ανάμενα κάρβουνα. Τώρα για την εξήγηση που λες μόνο ο γιατρός μπορεί να σου πει. Επειδή όμως έχεις ήδη ένα παιδάκι, άρα είναι δεδομένη η δεκτικότητα της μήτρας, και με δυο γερά  έμβρυα πιστεύω μια χαρά θα πας. Μην σκέφτεσαι τι εγινε στο προηγούμενο κέντρο που ήσουν, διάβασα την απάντηση της Καντι που σου ειπε οτι το εμβρυολογικο τους ειναι χάλια, οπότε μη συγκρίνεις. Πας με καλύτερες προϋποθέσεις. 

On 15/4/2022 at 5:50 ΜΜ, MaryH είπε:

Ωραιος ο συζυγος με την Κουβα, χαχα! Συμφωνω.

Το καταλαβαινω για το plan b. Kι εμενα με ηρεμουσε αυτο, αν και καθε φορα μαλωναμε με τον συζυγο, για τα plan b που του ελεγα απ την πρωτη ετ. Τελικα η μπεμπα ηρθε με το plan c, χαχα!

Δεν μου λες, το διωρο ταισμα σας εχει κοστισει σε κιλα? Εννοω ειναι παραπανω στα κιλα της? Γιατι εμεις εχουμε το προβλημα οτι θελει να τρωει συνεχεια κ κλαιει γι αυτο. Ειμαστε μια χαρα στα κιλα αλλα πολυ φαι βρε παιδι μου. Φοβαμαι μην ξεφυγουμε στο βαρος της

Χρυσα οπωσδηποτε αιματολογικες κ υστεροσκοπηση με βιοψια ενδομητριου ομως για φλεγμονη. Κι ολα καλα θα πανε με το αριστο εμβρυακι σου

Καλησπερα.

Οχι Μαιρη μου.

Ειναι σχεδον 13 μηνων κ 9 κιλα.

Υψος 71.5

Στις καμπυλες ομως πολυ καλη κ η παιδιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενη.

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Thia1985 είπε:

Καλησπερα.

Οχι Μαιρη μου.

Ειναι σχεδον 13 μηνων κ 9 κιλα.

Υψος 71.5

Στις καμπυλες ομως πολυ καλη κ η παιδιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενη.

Mια χαρα. Η δικια μου , 20 μηνων 11 κιλα, υψος 82. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, marina_86 είπε:

Πάντως 5500 με τα φάρμακα μέσα είναι νορμάλ τιμή για δωρεά

Ναι κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλά: 3000 περίπου  τα φάρμακα και η αμοιβή της δότριας και 2.500 το εργαστήριο και η αμοιβή γιατρού. Αν μας ζητούσε και λίγο παραπάνω θα το συζητούσαμε. Είναι βέβαια καλά στην περίπτωση που δεν μοιράζονται τα ωαρια. Αν μοιράζονται, είναι παρα πολλά!

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, Leila said:

Ναι κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλά: 3000 περίπου  τα φάρμακα και η αμοιβή της δότριας και 2.500 το εργαστήριο και η αμοιβή γιατρού. Αν μας ζητούσε και λίγο παραπάνω θα το συζητούσαμε. Είναι βέβαια καλά στην περίπτωση που δεν μοιράζονται τα ωαρια. Αν μοιράζονται, είναι παρα πολλά!

Έχεις απόλυτο δίκιο.Αν μοιράζονται τα ωάρια είναι πολλά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Leila είπε:

Σήμερα μιλήσαμε πάλι με τον  γιατρό και τελικά έμειναν μόνο 2 βλαστοκυστες. Δεν μου είπε ποσο καλες είναι, δεν γνώριζε θα μας πει από Δευτέρα. Το σπέρμα δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μου είπε ότι γονιμοποιήθηκαν 8 ωαρια. Με λίγα λόγια δεν απέδωσε κάπου το αποτέλεσμα…

Σίγουρα μια αρκεί! το θέμα είναι ότι αν δεν πετύχεις και δεν έχεις και απόθεμα θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή με όλο το οικονομικό, ψυχολογικό και σωματικό κόστος που συνεπάγεται

Ευχαριστώ για το feedback! Κι εμένα μου δημιουργει αγχος η ιδέα της διδυμης κυησης, δεν είμαι σίγουρη αν είναι  βάσιμος ο φόβος.. 

Mμμ τώρα αυτό με τις 2 βλαστοκύστες ειδικά αν δεν είχε πρόβλημα το σπέρμα είναι ύποπτο. Θα συμφωνήσω με τη @marina_86 . Να διεκδικήσεις μείωση τιμής. Τι ηλικία έχει η δότρια? Αν είναι μικρή και το σπέρμα είναι καλό δε δικαιολογείται αυτό με τις 2 βλαστοκύστες.

9 ώρες πρίν, Leila είπε:

Συνήθως δε θέλουν να βάλουν μαζί ένα πολύ καλής ποιότητας και ένα μέτριας. Οπότε αν είναι έτσι η κατάσταση ίσως είναι καλύτερα να βάλετε 1. Αν και τα 2 είναι ίδιας περίπου ποιότητας μπορείτε και τα 2 μαζί.

8 ώρες πρίν, Leila είπε:

Μήπως χρειάζεται περισσότερο ψάξιμο το σπέρμα σας?

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Τι ηλικία έχει η δότρια? Αν είναι μικρή και το σπέρμα είναι καλό δε δικαιολογείται αυτό με τις 2 βλαστοκύστες.

25 ετών, κ έχει δώσει εγκυμοσύνες στο παρελθόν ❤️

13 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Συνήθως δε θέλουν να βάλουν μαζί ένα πολύ καλής ποιότητας και ένα μέτριας. Οπότε αν είναι έτσι η κατάσταση ίσως είναι καλύτερα να βάλετε 1. Αν και τα 2 είναι ίδιας περίπου ποιότητας μπορείτε και τα 2 μαζί.

Δεν το ήξερα αυτό! Σου έχουν πει για ποιον λόγο; Εφόσον  εμφυτευτούν τα μέτριας ποιότητας, έχουν στη συνέχεια λιγότερες πιθανότητες  να αναπτυχθούν; 

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν κορίτσια, έκανα το επαναληπτικό ngs! Τι ήταν αυτό;;;; Χαχαχαχα Τα είδα όλα! Ευτυχώς κρατάει πολύ λίγο!... Και αυτός ο γιατρός θα μας τρελάνει όμως. Εκεί που τελείωσε κ λέω ουφ Παναγία μου, μου λέει ε, να πάρω λίγο ακόμα για να στείλουμε πλούσιο δειγμα. Λέω θα με τρελάνεις γιατρέ;;;; Και ξανά δεύτερος γύρος! Ο σύζυξ λέει είναι θεία δίκη το ότι βρήκες αυτόν τον ψείρα γιατρό! Για όλους τους προηγούμενους που τους είχες γονατίσει στις ερωτήσεις κ στις παρατηρήσεις!!! Χαχαχαχα

Άντε τώρα καλά μου αποτελέσματα! Πιστεύω σε κάνα δύο εβδομάδες θα έχω το αποτέλεσμα... Ο γιατρός μου είπε συνεχίζω κανονικά προβιοτικα κ όλα τα υπόλοιπα. 

Σας φιλώ!❤️

• Μου αρέσει 10
  • Χαχα 1

11 ώρες πρίν, Leila είπε:

25 ετών, κ έχει δώσει εγκυμοσύνες στο παρελθόν ❤️

Δεν το ήξερα αυτό! Σου έχουν πει για ποιον λόγο; Εφόσον  εμφυτευτούν τα μέτριας ποιότητας, έχουν στη συνέχεια λιγότερες πιθανότητες  να αναπτυχθούν; 

Αυτο δεν το ξερω αλλα κατι που σκεφτομαι ειναι το εξης. Επειδη σε διδυμη κυηση σε περιπτωση αποβολης το ενα εμβρυο μπορει να τραβηξει και το αλλο, ισως δε θελουν να φυγει το καλης ποιοτητας αν το μετριο ειναι αυτο που δεν αναπτυσσεται. Βεβαια αυτο μπορει να μην,εχει καμια βαση γιατι και μετρια εμβρυα δινουν υγιεστατα και πανεμορφα μωρακια. 

Θα μας πουν τα κοριτσια που ξερουν. 

@Neli83 εσυ μην ακους αυτα που λεμε για τα διδυμακια. Εσυ περασες τα μαξιλαρακια ασφαλειας και εκτος αυτοτ εισαι η τυχερη μας νεραιδα οποτε τιποτα δεν μπορει να παεο στραβα. Αληθεια τι κανεις; Πώς τα πας; Πες μας τα νεα σου!

πρίν από 11 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν κορίτσια, έκανα το επαναληπτικό ngs! Τι ήταν αυτό;;;; Χαχαχαχα Τα είδα όλα! Ευτυχώς κρατάει πολύ λίγο!... Και αυτός ο γιατρός θα μας τρελάνει όμως. Εκεί που τελείωσε κ λέω ουφ Παναγία μου, μου λέει ε, να πάρω λίγο ακόμα για να στείλουμε πλούσιο δειγμα. Λέω θα με τρελάνεις γιατρέ;;;; Και ξανά δεύτερος γύρος! Ο σύζυξ λέει είναι θεία δίκη το ότι βρήκες αυτόν τον ψείρα γιατρό! Για όλους τους προηγούμενους που τους είχες γονατίσει στις ερωτήσεις κ στις παρατηρήσεις!!! Χαχαχαχα

Άντε τώρα καλά μου αποτελέσματα! Πιστεύω σε κάνα δύο εβδομάδες θα έχω το αποτέλεσμα... Ο γιατρός μου είπε συνεχίζω κανονικά προβιοτικα κ όλα τα υπόλοιπα. 

Σας φιλώ!❤️

Μπραβο Μαρινακι! Καλα αποτελεσματα τωρα! Αληθεια πονεσες ε; Παει περασε γλυκουλα μου! Ενα δικιο το εχει ο συζυξ χαχαχαχα

Κοριτσακια μου εγω που λετε μετα τον κοβιντ επειδη δε χορτασα με τη μια ακυρωση της ετ μου και ειπα να κολλησω και λιγους μυκητες ετσι για την αλητεια βρε αδερφε! 

Απο την Παρασκευη λοιπον εχω τσουξιμο και ελαφρια φαγουρα (μπρος και πισω!). Σημερα πηγα και στο δερματολογο και στο γυναικολογο και ο πρωτος ειπε για την ώρα ειναι απλα ενας ερεθισμος και ευχομαστε να μην εξελιχθει σε εκζεμα γοατι τοτε θα χρειαστει να παρω αντιβιωση. Ο γυναικολογος πηρε καλλιεργ και σε 3 μερες θα ξερουμε αν θα ξαναακυρωσουμε την ετ ή οχι. Δεν ξερω αν πρεπει να κλαιω ή να γελαω! 

Θα παραμεινω ψυχραιμη ομως. Δε θα εχω τιποτα και η ετ μου θα πρπχωρησει κανονικα....εε;;; Ετσι δεν ειναι; Αχ βαχ και Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ !!! 

Ααα και μεσα σε ολα αυτα φυσικα εχει να τριξει το κρεββατι εναν αιωνα και χθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου το γιατρο και με προσελαβε λεει για γραμματεα του και μετα μου την επεσε και εγω γουσταρα κιολας! Αν προχωρησει το ονειρο θα αλλακω γιατρο σας το λεω! Και να πεις οτι ειναι κανενας ωραιος σαν της @Fili να λεγα αλλα τιποτα! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα !

Αχ δεν ειμαι καλα!!!!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 6

πρίν από 18 λεπτά , Viv37 είπε:

Ααα και μεσα σε ολα αυτα φυσικα εχει να τριξει το κρεββατι εναν αιωνα και χθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου το γιατρο και με προσελαβε λεει για γραμματεα του και μετα μου την επεσε και εγω γουσταρα κιολας! Αν προχωρησει το ονειρο θα αλλακω γιατρο σας το λεω! Και να πεις οτι ειναι κανενας ωραιος σαν της @Fili να λεγα αλλα τιποτα! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα !

Αχ δεν ειμαι καλα!!!!! Χαχαχα

Εεεε κλαίω!!!! Αααχαχαχαχαχαχαχαχαχ Και όχι τίποτα άλλο, τον έχω ψάξει κ έχω δει φωτογραφία του γιατρού σου!!!! Χαχαχαχαχαχα  Θεά!!!!!!:lol::lol: 

Όσον αφορά τους μύκητες, μακάρι να μην είναι τίποτα. Ξέρεις καμιά φορά βγαίνουν από το άγχος ή κ από τα φάρμακα που παίρνουμε. Τουλάχιστον αν είναι, πες πάλι καλά σου έδωσαν σήμα πριν την ετ. Φαντάζεσαι την επόμενη της ετ να ξεκινούσε το τσούξιμο κ η κοκκινίλα; Αυτό που βιώνεις είναι πάρα πολύ σπαστικό αλλά δες τη θετική πλευρά του πράγματος... Το πολύ πολύ να περάσει λίγος καιρός ακόμα και να περάσει κ το όνειρο σε επόμενη φάση! :lol:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...