Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Leila είπε:

Ευχαριστώ , θα τα ρωτήσω όλα αυτά! Είναι η δεύτερη προσπάθεια με δωρεά, Αθηνα. Στην πρώτη ήμουν με άλλον γιατρό τον Γα..ο, στο Εμβ…. Δεν είχαμε κάνει κάποια ιδιαίτερη συμφωνία. Πήραμε τρία έμβρυα τριών ημερών κ βάλαμε κ τα τρία χωρίς αποτέλεσμα. Τιμή 3,5 χιλ. Αφού ψάξαμε και κάναμε κάποια ραντεβού κ με τις συμβουλές σας κσι σε αυτό το φόρουμ ξεκινήσαμε  με τον Κουρ… Η συμφωνία ήταν όσα γράφω παραπάνω. Το ποσο σαφώς μεγαλύτερο 5,5 

Αγαπημένη μου ο Κουρ....ειναι γιατρος πολλών κοριτσιών εδώ μεσα,,,και απο οτι διαβαζω πολυ συζητήσιμος και χαλαρος και επεξηγηματικος και απο ολα,,,είμαι σιγουρη πως θα σου λυσει ολες τις αποριες,,,ελπίζω να σου κανει ψαλίδι και στο οικονομικό εφόσον εσυ οτι ζητησε για 5-6 εμβρυα το εδωσες ή θα το δωσεις,,,,υποθετω οτι τωρα ειναι 5ημερων οι βλαστοκυστες σας ε? Ευχομαι ολοψυχα και οι τυχερες,,,,,για να σου δωσω και αλλο κουραγιο θα σου πω οτι εγω ειμαι στην 3η δοτρια πια,,,,ελπιζω αντιστοιχα και για μενα τυχερη....αυτο που θελω να πω ομως στην ουσια ειναι οτι δεν το βαζουμε ποτε κατω. Όλα γίνονται και ερχεται και η σειρα μας!!!!!! Στο Γατ... τί δε σου άρεσε? και γιατί σου τα έβαλε 3 ημερών αν επιτρεπεται? Εκεί είχες θετικες χοριακές που απλα δεν προχώρησαν ή τιποτα ποτε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Leila said:

Καλησπέρα! Συγνωμη που εισέρχομαι ξαφνικά στη συζήτηση. Θα ήθελα μια συμβουλή: πηραμε τρεις βλαστοκυστες από την προσπάθεια με δωρεά ωαρίου, αποτελεσμα που δεν είναι αυτό που περιμέναμε/είχαμε συμφωνήσει. (Είχαμε συμφωνήσει όλα τα ωαρια δικά μας κ περιμέναμε κάτι πολύ κσλυτερο). Είναι πολύ απογοητευμένη γιατί πιστεύω πως μπήκα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία σωματική, ψυχολογική και οικονομική χωρίς να έχω μια καλή ευκαιρία. Τι με συμβουλεύετε να ρωτήσω; Τι να κάνω; Σκέφτομαι ακόμη και να μην προχωρήσω στην εμβρυομεταφορα και φυσικά να μην πληρώσω το υπόλοιπο 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Θα σου μιλήσω ανοιχτά.Και εγώ στεναχωρημένη θα ήμουν. Τις θεωρώ λιγες.Δεν υπάρχει νομίζω καμμία που αν τις λέγανε 3 βλαστοκυστες θα έλεγε τι καλά! Δυστυχως υπαρχουν κοπελες που σε μεγάλα κέντρα οταν πηρανε 2 βλαστ και προσπαθήσανε να ακυρωσουνε ήτανε πολλά τα λεφτά. Πρακτικα είναι πολύ δυσκολο να αποδειχτει πόσα ωαρια σου δωσανε..Στην παρούσα φάση ακόμη και με πρ οφορικη συμφωνια δείξε στο γιατρο ποσο δυσαρεστημένη είσαι και πίεσε για καλύτερη τιμη. Και αν τελικά προχωρήσεις είτε με καλύτερη ή όχι τιμη ,τα ξεχνάς όλα και πας φουλ αισιοδοξη

24 minutes ago, Leila said:

Ευχαριστώ , θα τα ρωτήσω όλα αυτά! Είναι η δεύτερη προσπάθεια με δωρεά, Αθηνα. Στην πρώτη ήμουν με άλλον γιατρό τον Γα..ο, στο Εμβ…. Δεν είχαμε κάνει κάποια ιδιαίτερη συμφωνία. Πήραμε τρία έμβρυα τριών ημερών κ βάλαμε κ τα τρία χωρίς αποτέλεσμα. Τιμή 3,5 χιλ. Αφού ψάξαμε και κάναμε κάποια ραντεβού κ με τις συμβουλές σας κσι σε αυτό το φόρουμ ξεκινήσαμε  με τον Κουρ… Η συμφωνία ήταν όσα γράφω παραπάνω. Το ποσο σαφώς μεγαλύτερο 5,5 

Δυστυχώς το έχω γράψει και στο παρελθόν.Ο γιατρός εξαιρετικός από ο,τι λένε τα κορίτσια  και με πολλές επιτυχίες αλλά όλο αυτο που περιγράφεις  είναι αποτελέσματα της μεγάλης 'δημοσιότητας'και της ζήτησης πλέον που έχει..Αναμενόμενο για μένα.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 19 λεπτά , anoulious είπε:

Στην παρούσα φάση ακόμη και με πρ οφορικη συμφωνια δείξε στο γιατρο ποσο δυσαρεστημένη είσαι και πίεσε για καλύτερη τιμη. Και αν τελικά προχωρήσεις είτε με καλύτερη ή όχι τιμη ,τα ξεχνάς όλα και πας φουλ αισιοδοξη

Ευχαριστώ! θα τα λάβω υπόψιν μου όλα αυτά! Ελπιζω να υπάρξει κατανόηση και πειστικές εξηγήσεις. Κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι ρώτησα πριν μερικές ημέρες ποσα ωαρια πήραμε τελικά και δεν πήρα απάντηση, ενώ είναι κάτι που δικαιούμαι να ξέρω 

• Μου αρέσει 3

14 minutes ago, Leila said:

Ευχαριστώ! θα τα λάβω υπόψιν μου όλα αυτά! Ελπιζω να υπάρξει κατανόηση και πειστικές εξηγήσεις. Κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι ρώτησα πριν μερικές ημέρες ποσα ωαρια πήραμε τελικά και δεν πήρα απάντηση, ενώ είναι κάτι που δικαιούμαι να ξέρω 

Αυτό με τα ωάρια είναι γενικώς πονεμένη ιστορία με όλα τα κέντρα..Τι να σου πει..Πως να σε πείσει ότι νέα κοπέλα πχ όλα τα ωάρια που έδωσε ήτανε 6 ή 7.(τυχαία νούμερα)και έτσι προέκυψαν οι 3 βλαστοκυστες. Γιατί αλλιώς αν είναι πολύ περισσότερα τα ωάρια κάτι αρκετά σοβαρό έχει το σπέρμα και έπρεπε να το έχει εντοπίσει..Δεν θέλω να σε αναστατωσω αλλά νομίζω είναι καλύτερα να μιλάμε ειλικρινά .Σου εύχομαι τα καλύτερα.

• Μου αρέσει 4

On 13/4/2022 at 8:16 ΠΜ, marina_86 είπε:

Καλή αρχή σου εύχομαι! Όποια απορία έχεις, ρώτησε μας!❤️ Έχεις κατά νου συγκεκριμένους γιατρούς στην Αθήνα; Το Γένεσις στην Κρήτη είναι το δικό με την Αθήνα ή απλή συνωνυμία;

Μαίρη, εγώ που είμαι φρίκουλο οργάνωσης, ήδη σκέφτομαι αν θα πάμε κ σε δεύτερη δοτρια ή όχι, αν δεν τα καταφέρουμε με τις 3 που μας έχουν απομείνει. Και το είπα κ στον γιατρό μου γιατί ήθελα να συζητήσω μαζί του την πολιτική που ακολουθεί στις δοτριες πλέον το embryolab και το new life, και το συζήτησε κανονικά μαζί μου. Δεν με έκοψε δηλαδή. Μου είπε βέβαια τα γνωστά ότι είναι αισιόδοξος κτλ αλλά επειδή τα έχω ακούσει πολλές φορές αυτά, πλέον δεν με καλύπτουν... Καταλαβαίνεις πώς το λέω. Με ηρέμησε να υπάρχει ένα πλάνο γιατί έτσι μου έλεγαν κ για την πρώτη ετ και μετά για τη δεύτερη και έμεινα με την αισιοδοξία...

Αυτός που δεν θέλει να το ακούσει στην περίπτωσή μου είναι ο σύζυξ, ο οποίος αντιπροτείνει να κρατήσουμε τα 5500€ και να πάμε μια Κούβα- Ν. Υόρκη να το ζήσουμε και να κόψουμε το χόμπι με τις εξωσωματικές! Χαχαχαχαχα 

Θαυμάζω κ συγκινουμαι βαθύτατα!!! Έτσι @Chrussa1982!!! Και μη μασήσεις αν σε κόψει! Εσύ εκείειειει... Θα εξαντλήσεις τον πάπυρο! Και θα σημειώνεις και τις απαντήσεις! ❤️ :D

Καλημέρα!!! Νυχτικό δε νομίζω να χρειαστείς. Η υστεροσκοπηση είναι πολύ απλή διαδικασία. Εκτός από γιατρό κ κλινική υπολόγισε κ 100 με 150€ για αναισθησιολογο. Αλλά τι εννοείς δεν σου δίνουν απάντηση; Δεν σου έδωσε ο γιατρός οδηγίες ή τιμές; Τελικά κατέληξες στον Τσιριγώτη; Αυτός σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Γιατί θυμάμαι ότι μας είχες πει πως δεν είχες κάνει στις προηγούμενες προσπάθειες που ήταν με τα δικά σου.

Ωραιος ο συζυγος με την Κουβα, χαχα! Συμφωνω.

Το καταλαβαινω για το plan b. Kι εμενα με ηρεμουσε αυτο, αν και καθε φορα μαλωναμε με τον συζυγο, για τα plan b που του ελεγα απ την πρωτη ετ. Τελικα η μπεμπα ηρθε με το plan c, χαχα!

On 14/4/2022 at 3:04 ΜΜ, Thia1985 είπε:

Συμφωνω Μαιρη μου.

Κι εγω ειχα πει στον δικο μου για αλλη δοτρια και μου πε κομψα οτι δεν ηταν εκει το θεμα..

Γι αυτο θεωρω δωρο τη μικρη μου!

Οσο για το νυχτερινο υπνο ειναι ζορικη η μικρη. Θελει γαλα για να κοιμηθει κι εχει συνηθισει ανα διωρο.

Προσπαθουμε και βλεποντας.

Οσο για τη φιλη μου επειδη μου στελνετε πολλες κοπελες και δε μπαινω τοσο συχνα οποτε μπορει να ξεχασω καποια, το μονο που μπορω να πω οτι αποδειχτηκε περιτρανα απο τρεις γιατρους που πηγε μετα οτι δεν επρεπε να χορηγηθει το συγκεκριμενο χαπι στη συγκεκριμενη κοπελα,της δημιουργησε πολλα θεματα που σιγα σιγα αποκαθιστανται.

Οποτε προσοχη μεγαλη!

Γι αυτο το εγραψα.

Το προλαμβανειν καλυτερο του θεραπευειν αλλα να υπαρχει και μια βαση σε αυτο.

Δεν μου λες, το διωρο ταισμα σας εχει κοστισει σε κιλα? Εννοω ειναι παραπανω στα κιλα της? Γιατι εμεις εχουμε το προβλημα οτι θελει να τρωει συνεχεια κ κλαιει γι αυτο. Ειμαστε μια χαρα στα κιλα αλλα πολυ φαι βρε παιδι μου. Φοβαμαι μην ξεφυγουμε στο βαρος της

On 13/4/2022 at 10:48 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Τσα!!! Γύρισα, τακτοποιήθηκα και τώρα άραξα και βγάζω δελτίο τύπου.

Κορίτσια δεν είχε τι να μου πει. Μας κοίταξε κατάματα κ λέει δεν ξέρω τι να πω. Του είπα ότι θέλω ένα διάλειμμα 2 μηνών από φάρμακα κλπ για να χαλαρώσω. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Πρότεινε υστεροσκοπηση να την κάνουμε ένα μήνα πριν την ετ. Μου είπε ότι αν είχα πχ ινομυωμα με τόσα οιστρογόνα θα είχε μεγαλώσει και θα το έβλεπε στον υπέρηχο, επειδή όμως δεν τα καταφέραμε τώρα θα κάνουμε υστεροσκοπηση να δούμε αν παίζει κάτι εκ των έσω. Του ζήτησα επιπλέον αιματολογικές τύπου θρομβοφθλιας. Είπε ότι δεν χρειάζεται διότι πιστεύει ότι με σαλοσπιρ inohep και κορτιζόνη καλύπτομαινσε περίπτωση θρομβοφιλιας η αντιφωσφολιπιδικου. Μου είπε μήπως δοκιμάσουμε σε φυσικό κύκλο να κάνουμε την ετ ελέγχοντας συνεχώς την lh. Αυτό δεν το πολυκαταλαβα αλλά μου είπε ότι θα τα πούμε αυτά εν καιρό.

Τοναλλο μας εμβρυακι είναι άριστης ποιότητας πάντως. Επίσης πρέπει να πάρω κάποια κιλακια γιατί είναι οριακά στον Δ.Μ.Σ. 

Κορίτσια ανασουφιστηκα!! Με καθησύχασε λέγοντας μου ακριβώς τα πράγματα ως έχουν. Δεν χάιδεψε αυτιά. Θα πάμε με καλύτερες προϋποθέσεις και ελπίζουμε!!

Χρυσα οπωσδηποτε αιματολογικες κ υστεροσκοπηση με βιοψια ενδομητριου ομως για φλεγμονη. Κι ολα καλα θα πανε με το αριστο εμβρυακι σου

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Leila είπε:

Κι εγω στον Κούρ ειμαι.. δεν νομίζω οτι πλήρωσες κατι παραπάνω, το αντίθετο θα έλεγα… θέλω να πω στον συγκεκριμένο όλες πάνω κατω τοσο πληρώσαμε χωρίς ιδιαίτερη συμφωνία, οπότε μην το παίρνεις προσωπικά. Άλλωστε αν διαβάσεις παλιότερα ποστ θα δεις οτι το έχουμε ξανα αναφέρει, λόγω μεγάλης ζήτησης ο συγκεκριμένος άρχισε τις εκπτώσεις στον αριθμό που δίνει. Δες αν είναι καλές και προχωρά παρακάτω. 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Villi said:

Κι εγω στον Κούρ ειμαι.. δεν νομίζω οτι πλήρωσες κατι παραπάνω, το αντίθετο θα έλεγα… θέλω να πω στον συγκεκριμένο όλες πάνω κατω τοσο πληρώσαμε χωρίς ιδιαίτερη συμφωνία, οπότε μην το παίρνεις προσωπικά. Άλλωστε αν διαβάσεις παλιότερα ποστ θα δεις οτι το έχουμε ξανα αναφέρει, λόγω μεγάλης ζήτησης ο συγκεκριμένος άρχισε τις εκπτώσεις στον αριθμό που δίνει. Δες αν είναι καλές και προχωρά παρακάτω. 

Συγνώμη αν δε γίνομαι αδιάκριτη πάνω από 5-5.5 είναι για δωρεά στον Κουρ;Νομίζω το πάνω ή κατω δεν θα απαγορεύεται να γράφει ..Γιατί η κοπέλα γράφει για πάνω από 5,5 και έπαθα σοκ!

πρίν από 23 λεπτά , anoulious είπε:

Συγνώμη αν δε γίνομαι αδιάκριτη πάνω από 5-5.5 είναι για δωρεά στον Κουρ;Νομίζω το πάνω ή κατω δεν θα απαγορεύεται να γράφει ..Γιατί η κοπέλα γράφει για πάνω από 5,5 και έπαθα σοκ!

Εχω την εντύπωση οτι γράφει οτι έδωσε 5,5.. αν κατάλαβα καλά περισσότερα απο τα 3,5 που είχε δώσει στο άλλο κέντρο, εγώ αυτό κατάλαβα .  Το πάνω κάτω το έγραψα γιατί εγώ εχω δώσει περισσότερα 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 58 λεπτά , anoulious είπε:

Ναι 5,5 χιλ με τη συμφωνία να μην μοιραστούν. Άλλος γιατρός που είδαμε μας είπε 4,5 χιλ για 2 βλαστοκυστες κσι άφησε να εννοηθεί ότι μοιράζονται τα ωαρια…

Ευχαριστω για όλες τις απαντήσεις.  Θα ήθελα τη γνώμη σας και για το εξής: μου πρότεινε να μεταφέρω μια μόνο βλαστοκύστη γιατί έχω ήδη παιδί. Ειναι κάτι που το προτείνουν οι γιατροι στη δωρεά, γιατί δεν το έχω ξαναακούσει. Δεν θα έχω  έτσι λιγότερες πιθανότητες από ότι με δυο; Να σημειώσω ότι θα θελαμε πολυ δίδυμα. Βέβαια μια δίδυμη κύηση έχει μεγαλύτερους κινδύνους, μονο για αυτό θα μπορουσα να επιλέξω να μεταφέρω ενα έμβρυο. Τι με συμβουλεύετε; 

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Κι εγω στον Κούρ ειμαι.. δεν νομίζω οτι πλήρωσες κατι παραπάνω, το αντίθετο θα έλεγα… θέλω να πω στον συγκεκριμένο όλες πάνω κατω τοσο πληρώσαμε χωρίς ιδιαίτερη συμφωνία, οπότε μην το παίρνεις προσωπικά.

Είμασταν κατηγορηματικοί ότι δεν θελουμε να μοιραστούν. Αν δεν συμφωνούσε δεν θα προχωρούσαμε.

..,Ελπιζω  ότι αύριο που θα μιλήσουμε πάλι στο τηλ με τον γιατρό για να μου πει τον τελικό αριθμό βλαστοκυστων θα του θέσω ολα τα ερωτήματα και θα πάρω κάποιες απαντήσεις… 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Condios είπε:

Στο Γατ... τί δε σου άρεσε? και γιατί σου τα έβαλε 3 ημερών αν επιτρεπεται? Εκεί είχες θετικες χοριακές που απλα δεν προχώρησαν ή τιποτα ποτε?

Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!

Ο Γατ… παρακολούθησε την εγκυμοσύνη μου (έχω ένα παιδί με φυσική σύλληψη) με πολύ μεγάλη σχολαστικότητα και προσοχή, είμαι ευγνώμων. Δεν ήξερα τίποτε τοτε για τις δυσκολίες και τους κινδυνους  που μπορεί να παρουσιαστούν (απο δυσκοιλιότητες μέχρι διαβήτη και υπέρταση)…

Με τη δωρεά, οπως έχω γράψει κσι παραπανω στο φόρουμ, στενοχωρηθήκαμε γιατί προέκυψαν μόνο τρία έμβρυα τριών ημερών που τα μεταφέραμε χωρίς κανένα αποτέλεσμα.  Δεν είχαμε κάνει κάποια συμφωνία.

Εκ των υστέρων έμαθα, ρωτώντας αλλους γιατρους και απο το φόρουμ ότι δεν συνηθίζεται η μεταφορά  τριών ημερών εμβρύων με δωρεά ωαρίων γιατί θεωρείται ότι έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφυτευτουν …

Διαφημίσεις

On 14/4/2022 at 5:06 ΜΜ, *Vasoula είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

Έχω την εξής απορία...αν δεν καταφέρουν να γονιμοποιηθουν τα ωάρια της δοτριας...πάλι πληρώνουμε εμείς το ποσό?η καποιο κομμάτι του?όπως γίνεται για παράδειγμα στις ωοληψιες που δίνω λιγότερα χρήματα αν δεν γονιμοποιηθει???

Εσείς σε πιο κέντρο είστε?έχετε να μου προτείνετε κάτι????γιατί μόνο με τον Σφακιανουδη έχω μιλήσει για τη δωρεα και δε γνωρίζω κάποιον άλλο...

Το γένεσις εδώ είναι παράρτημα αυτουνού στην Αθήνα...εγω πηγα εκεί γιατί ο γυναικολογος π ήδη είχα συνεργαζόταν μαζί τους..

Όσο για εμένα είμαι 35 χρονών με πωα...εχω κανει 3 διεγερσεις με ενεσεις οι οποίες απέτυχαν όλες και αποφάσισα να μην το κάνω πια αυτό κ να πάω με φυσικους "χαλαρά " μετά από δύο περίπου χρόνια και μετά από prp ωοθηκων κατάφερα να μαζέψω 4 έμβρυα...η πρώτη μου μεταφορά έπιασε και στην 13η εβδομάδα έχασα το μωρό από σύνδρομο Edward χωρίς να έχω τίποτα εγω η ο σύζυγος μου καθώς έχουμε κάνει οτι εξετασεις μπορούμε και δεν μπορούμε...τυχαίο γεγονός μου είπαν...η δεύτερη μεταφορά μου έγινε πριν δυο εβδομάδες η οποία δεν πέτυχε...καο εχω ενα τελευταίο εμβρυο 3ης μερας....αυτά..

Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι σε περιπτωση που δε γονιμοποιηθει κανενα θα πληρωσω μειωμενο ποσο μετα απο συνεννοηση. Αλλα δεν ξερω κατι παραπανω. Βεβαια αν πας με δοτρια ειναι πολυ σπανιο μη σου που απιθανο να μην παρεις τουλαχιστον 3 ή 4 βλαστοκυστες το λιγοτερο. Αυτο ειναι το νοημα. Ειναι συνηθως μικρες σε ηλικια και τις ελεγχουν για πολλα οποτε αν και αυτες δεν εχουν ποιοτικα ωαρια καηκαμε. Νομιζω λοιπον οτι αν και ο αντρας σου εχει καλο σπερμα δε θα εχετε κανενα προβλημα. Αλλα επειδη πολλα ακουγονται να απαιτησετε τουλαχιστον 4 βλαστολυστες απο την αρχη. 

Για τους 6-7 μηνες αναμομης μην το δενεις κομπο γιατι ειναι πολλες κοπελες εδω που ειχαν δοτρια προν κλεισεο τριμηνο. Η ΑΜΗ σου πως ειναι; Ο γιατρος σου πιστευει οτι μπορεις να βγαλεις κι αλλα δικα σου; Εμενα πχ μου ειπε οτι πλεον δνε υπαρχει καμια περιπτωση να βγαλω δικα μου. Αν εσυ εχεις πιθανοτητες θα μπορουσες να κανεις μια ακομα πρπσπαθεια να μαζεψεις λιγα (οχι 2 χρονια προσπαθησε για πιο λιγο διαστημα και δες αν μπορει να γινει κατι) θα ελεγα να το κανεις επειδη εισαι μικρη ακομα. Η λυση της δοτριας υπαρχει παντα. 

Το εμβρυακι σου γιατι ειναι 3ης μερας και οχι βλαστοκυστη; Σε ρωταω γιατι συνηθως βλαστοκυστες βαζουν ολες και δεν εχω καταλαβει σε ποιες περιπτωσεις μπαινουν τριτης μερας. Εισαι τυχερη που καταφερες να βγαλεις δικα σου με πωα. Κι εγω προσπαθησα αλλα καθε φορα εβγαζα και κυστη μαζι και δεν μπορουσαμε να προχωρησουμε. 

Τι να πω κοριτσι μου. Ευχομαι το τελευταιο εμβρυακι σου να ειναι το τυχερο και να σε κανει μανουλα και να μη χρειαστει να πας με δοτρια. ♥️♥️♥️

@Villi νιωθω την αναγκη να σου στειλω μια μεγαλη αγκαλια. Τι ταλαιπωροα ειναι αυτη βρε πουλακι μου. Να εισαι αισιοδοξη ομως ειδικα αφου ειδες οτι υπαρχουν περιπτωσεις σαν τη δικη σου που κατεληξαν τοσο ομορφα. Το ιδιο θα γινει και μ' εσενα♥️♥️♥️♥️

@Chrussa1982 Χρυσουλακι μου γιατι θελει υπομονη το Ελενα; Εννοεις οτι δεν εχει ραντεβου τωρα στα κοντα; Πολυ χαιρομαι που σε ακουσω... που σε διαβαζω μαλλον ετσι χαλαρωμενη και ανοιξιατικη. Η χαλαρωτητα του γιατρου σας μαλλον ειναι κολλητιλξ χαχαχα! 

@amelie77 καλως ηρθες στην παρεα μας!. Λυπαμαι πολυ για την παλλινδρομη. Με εξωσωματικη ηταν ή εμεινες εγκυος φυσικα; Το σπερμα του αντρα σου το εχετε ελεγξει; Το καλυτερο ειναι να πας σε καποιον γοατρο που ασχολειται με αυτα και αρα με το κεντρο που συνεργαζεται. Για ποια πολη ενδοαφερεσαι για να σου προτεινουμε μερικους. Η διαδικασια ειναι απλη. Πας στο γιατρο. Στους περισσοτερους λες καππια χαρακτηριστηκα που ισως θελεις να εχει η δοτρια ή ψαχνουν απο μονοι τους μια που να σου μοιαζει λιγακι (αναλογα με το γιατρο). Μετα μαπινεις στη λιστα ανανομης. Οταν βρεθει η δοτρια και παει για ωοληψια την ιδια μερα παει και ο αντρας σου να,δωσει υλικο και γινεται η γονιμοποιηση. Οταν γινουν βλαστολυστες τα βαζουν στην καταψυξη και οταν εισαι ετοιμη γινεται η εμρυομεταφορα. Οτι απορια,εχεις ειμαστε σρη διαθεση σου. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

22 ώρες πρίν, Leila είπε:

Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!

Ο Γατ… παρακολούθησε την εγκυμοσύνη μου (έχω ένα παιδί με φυσική σύλληψη) με πολύ μεγάλη σχολαστικότητα και προσοχή, είμαι ευγνώμων. Δεν ήξερα τίποτε τοτε για τις δυσκολίες και τους κινδυνους  που μπορεί να παρουσιαστούν (απο δυσκοιλιότητες μέχρι διαβήτη και υπέρταση)…

Με τη δωρεά, οπως έχω γράψει κσι παραπανω στο φόρουμ, στενοχωρηθήκαμε γιατί προέκυψαν μόνο τρία έμβρυα τριών ημερών που τα μεταφέραμε χωρίς κανένα αποτέλεσμα.  Δεν είχαμε κάνει κάποια συμφωνία.

Εκ των υστέρων έμαθα, ρωτώντας αλλους γιατρους και απο το φόρουμ ότι δεν συνηθίζεται η μεταφορά  τριών ημερών εμβρύων με δωρεά ωαρίων γιατί θεωρείται ότι έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφυτευτουν …

Τα εχω ξαναπεί ο Γ ειναι πολυ συμπαθής γιατρος και ανθρωπος, αλλα δεν έχουν εργαστηριο. ,!!! Τέτοιο μπ.... δεν υπάρχει, σορρυ κιόλας. Φαντάσου μου πήραν 14 ωριμα ωάρια και γονιμοποιήθηκαν τα 4 , και μου τα έβαλε ολα την δεύτερη μερα , οταν ήμουν 34 χρόνων. Να μην αναφερθώ στις εμβρυολογους που αρνήθηκαν να μου μιλήσουν. Και αλλα πολλα....

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

On 14/4/2022 at 11:25 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα.Λυπαμαι πάρα πολύ για αυτό που περνάς.Ευχομαι να το ξεπεράσεις συντομα.Να είσαι αισιόδοξη γιατί με τη δωρεά θα κάνεις παιδί.

Διάβασε λίγο τι γράψαμε στη Vasoula.Της απάντησα και εγώ στη σελ 1653 αλλά και άλλα κορίτσια στη συνέχεια .

Εσύ σε ποιον γιατρό είσαι;

Γράψε μας αν θέλεις τι σε απασχολει πιο συγκεκριμένα.

Εγώ ήμουν στο Ιακ με το. Σφακ.Ο γιατρός είναι καλός.Αυτο είναι δεδομένο. Δεν μου άρεσε όμως ότι δεν ασχολείται καθόλου με την επιλογή της δοτριας.Σου το λέει από την αρχή.

Εγώ είχα και πολύ καλό γιατρό εδώ στην πόλη μου που συνεργάζεται μαζί του και ετσι έπαιρνα τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο.Ητανε συνολικη δουλειά πολλών ανθρώπων γενικώς..

Και ο δικος μου γιατρος δεν ασχολειται καθολου με τη δοτρια. Δεν εχει καμια πληροφορια μεχρι να βρεθει. Και μαλιστα μας ειπε οτι ηταν παλιοτερα στην επιτροπη που τις επιλεγει αλλα ειπε "εττυχως δεν ειμαι πια". Το ελεγσ με τροεμερη ανακουφιση και δεν καταλαβα ποτε γιατι. Τοσο δυσκολο ηταν; Αρχικα με εβαλε σε σκεψεις ετσι οπως το ελεγε αλλα το ξεπερασα τωρα χαχαχα

On 15/4/2022 at 3:40 ΜΜ, Leila είπε:

Καλησπέρα! Συγνωμη που εισέρχομαι ξαφνικά στη συζήτηση. Θα ήθελα μια συμβουλή: πηραμε τρεις βλαστοκυστες από την προσπάθεια με δωρεά ωαρίου, αποτελεσμα που δεν είναι αυτό που περιμέναμε/είχαμε συμφωνήσει. (Είχαμε συμφωνήσει όλα τα ωαρια δικά μας κ περιμέναμε κάτι πολύ κσλυτερο). Είναι πολύ απογοητευμένη γιατί πιστεύω πως μπήκα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία σωματική, ψυχολογική και οικονομική χωρίς να έχω μια καλή ευκαιρία. Τι με συμβουλεύετε να ρωτήσω; Τι να κάνω; Σκέφτομαι ακόμη και να μην προχωρήσω στην εμβρυομεταφορα και φυσικά να μην πληρώσω το υπόλοιπο 

Πολλες καταληξαμε με 3. Δεν ειναι απαραοτητα κακο αυτο. Μια χρειαζεται για να σε κανει μανουλα. Αυτο το αποτελεσμα μπορει να,σημαινει οτι δεν ηταν πολυ καλο το σπερμα ή οτο δεν ηταν καλος ο κυκλος της δοτριας.  Λοιπον καταρχην το σπερμα σας σε το κατασταση ειναι; Το εχετε ξεψαχνισει; Ειναι οκ; 2η ερωτηση. Ειχατε πληροφορηση ολες τις μερες μετα τη γονινοποιηση; Δηλαδη γονιμοποοηθηκαν ολα τα ωαρια αλλα προχωρησαν μονο τα 3 σε βλαστοκυστες ή απο την αρχη γονιμοποιηθηκαν μονο τα 3; Ποσα ωαρια σας εδωσαν; Ποσα πληρωσατε για αυτα τα "ολα"; Τωρα η συμφωνια δε λεει και πολλα.

Εμας ο γιατρος μας ηταν πολυ ξεκαθαρος στο οτι τα ωαρια μοιραζονται σε 2 ζευγαρια συχνα ειδικα αν ειναι πολλα αλλα δεν το λενε και πολυ.  Ειδικα αν η δοτρια ειναι μικρη σε ηλικια δινει 15 ωαρια ανετα αρα αποκλειεται να τα δωσουν και τα 15 σε ενα ζευγαρι. Τωρα αν,εσεις συμφωνησατε (γραπτως; Αποδεικνυεται καπως; αν οχι καο αν σας εδωσαν λιγα ωαρια να διεκρικησετε εκπτωση) .

Σιγουρα να ρωτησετε ποιοτητα. Οχι οτι τα μετροας - κακης ποιοτητας δε δινουν εγκυμοσυνες. Δινουν και γερα και υπεροχα παιδακια αλλα καλο ειναι να ξερεις ειδικα οταν δινεις τοσα λεφτα. 

Εμεις παντως που επισης πηραμε 3 βλαστ απο 9 ωαρια θα προχωρησουμε με αυτες πρωτον επειδη περιμεναμε εναν αιωνα να βρεθει και δευτερον επειδη θεωρω οτι και με αλλη δοτρια να παμε παμε το ιδιο αποτελεσμα θα εχουμε οποτε δοαλεγω να πιστευω οτι τ@ μωρακ@ μου βρισκεται σ αυτες τις 3. Πληρωσαμε 5800 χωρις καππια συμφωνια για ολα τα ωαρια. 

Τωρα εσυ αποφασιζεις για σενα προφανως. Αλλα θεωρω οτι ειναι κριμα να τις αφησεις αν τις εχετε ηδη. 

On 15/4/2022 at 10:24 ΜΜ, Leila είπε:

Ναι 5,5 χιλ με τη συμφωνία να μην μοιραστούν. Άλλος γιατρός που είδαμε μας είπε 4,5 χιλ για 2 βλαστοκυστες κσι άφησε να εννοηθεί ότι μοιράζονται τα ωαρια…

Ευχαριστω για όλες τις απαντήσεις.  Θα ήθελα τη γνώμη σας και για το εξής: μου πρότεινε να μεταφέρω μια μόνο βλαστοκύστη γιατί έχω ήδη παιδί. Ειναι κάτι που το προτείνουν οι γιατροι στη δωρεά, γιατί δεν το έχω ξαναακούσει. Δεν θα έχω  έτσι λιγότερες πιθανότητες από ότι με δυο; Να σημειώσω ότι θα θελαμε πολυ δίδυμα. Βέβαια μια δίδυμη κύηση έχει μεγαλύτερους κινδύνους, μονο για αυτό θα μπορουσα να επιλέξω να μεταφέρω ενα έμβρυο. Τι με συμβουλεύετε; 

Είμασταν κατηγορηματικοί ότι δεν θελουμε να μοιραστούν. Αν δεν συμφωνούσε δεν θα προχωρούσαμε.

..,Ελπιζω  ότι αύριο που θα μιλήσουμε πάλι στο τηλ με τον γιατρό για να μου πει τον τελικό αριθμό βλαστοκυστων θα του θέσω ολα τα ερωτήματα και θα πάρω κάποιες απαντήσεις… 

Το θεμα με το 1 ή 2 το εψαξα κ εγω πολυ γιατι ο γιατρος μας ηταν ξεκαθαρα υπερ του ενος. Μας ειπε πτο στο εξωτερικο βαζουν 1 και οτι σιγα σιγα θα βγει νομοθεσια και,στην Ελλαδα μονο για 1.  Μας ειπε οτι η διδυμη κυηση οσο κ αν θελουμε ολες διδυμακια δεν ειναι κατι που οι γιατροι θεωρουν επιτυχια γιατι εχει πολλους κινδυνους απο την αρχη ως το τελος. Αυτο που μας ειπε εμας ειναι το εξης. Τα 2 εμβρυα δε σημαινουν,καλυτερες πιθανοτητες εγκυμοσυνης. Σημαινουν πιο γρηγορη επιτυχια. Δηλαδη το εμβρυο που θα πιασει θα πιασει ειτε μπει μονο του ειτε μπει με αλλο. Απλως αν βαλεις 2 μαζι υπαρχει ο μεγαλος κινδυνος της,διδυμης κυησης ενω αν τα,βαλεος ενα ενα παλι θα μεινεις εγκυος απλως ισως οχι με την πρωτη. 

Εμεις θα βαλουμε τελικα 1. Και για τους παραπανω λογους αλλα και επειδη εγω εχω λιγο πιο μικρη μητρα απο το κανονικο και δε θελω να τη ζορισω και εχω και ενα αυτοανοσο και φοβαμαι για αποβολη. Μη χασω και,τα 2 μαζι γιατι το ενα μπορει να τραβηξει και το αλλο. Και πηρα αυτην την αππφαση εγω που απο μικρο παιδακι ελεγα στους γονεις μου οτι θελω να κανω διδυμα και οι 2 κολλητες μου λυοφορουν διδυμα η μια με δοτρια η αλλη με δικα της. Η επιλογη ειναι δικη σας φυσικα♥️

Παλι μυθιστορημα εγραψα. Συγγνωμη κοριτσακια μου

• Μου αρέσει 4

Σήμερα μιλήσαμε πάλι με τον  γιατρό και τελικά έμειναν μόνο 2 βλαστοκυστες. Δεν μου είπε ποσο καλες είναι, δεν γνώριζε θα μας πει από Δευτέρα. Το σπέρμα δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μου είπε ότι γονιμοποιήθηκαν 8 ωαρια. Με λίγα λόγια δεν απέδωσε κάπου το αποτέλεσμα…

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Μια χρειαζεται για να σε κανει μανουλα. Αυτο το αποτελεσμα μπορει να,σημαινει οτι δεν ηταν πολυ καλο το σπερμα ή οτο δεν ηταν καλος ο κυκλος της δοτριας.

Σίγουρα μια αρκεί! το θέμα είναι ότι αν δεν πετύχεις και δεν έχεις και απόθεμα θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή με όλο το οικονομικό, ψυχολογικό και σωματικό κόστος που συνεπάγεται

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Το θεμα με το 1 ή 2 το εψαξα κ εγω πολυ

Ευχαριστώ για το feedback! Κι εμένα μου δημιουργει αγχος η ιδέα της διδυμης κυησης, δεν είμαι σίγουρη αν είναι  βάσιμος ο φόβος.. 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Leila είπε:

Σήμερα μιλήσαμε πάλι με τον  γιατρό και τελικά έμειναν μόνο 2 βλαστοκυστες. Δεν μου είπε ποσο καλες είναι, δεν γνώριζε θα μας πει από Δευτέρα. Το σπέρμα δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μου είπε ότι γονιμοποιήθηκαν 8 ωαρια. Με λίγα λόγια δεν απέδωσε κάπου το αποτέλεσμα…

Σίγουρα μια αρκεί! το θέμα είναι ότι αν δεν πετύχεις και δεν έχεις και απόθεμα θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή με όλο το οικονομικό, ψυχολογικό και σωματικό κόστος που συνεπάγεται

Ευχαριστώ για το feedback! Κι εμένα μου δημιουργει αγχος η ιδέα της διδυμης κυησης, δεν είμαι σίγουρη αν είναι  βάσιμος ο φόβος.. 

Καλημέρα! Είναι μια περίεργη κατάσταση τώρα αυτή με τις 2 βλαστοκυστες, στην οποία θα μπορούσε να βρεθεί η καθεμία μας. Και το έχω σκεφτεί κι εγώ το πώς μπορείς να βρεις μετά μια άκρη... Υπάρχουν κέντρα που κάνουν εξαρχής συμφωνία για 2 βλαστοκυστες αλλά η τιμή είναι γύρω στις 3500€ και όχι 5500€. Οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσες να διεκδικήσεις από τον γιατρό ένα ψαλιδισμα στην τιμή. Κάτι θα ήταν κι αυτό. Ή μια άλλη λύση αν έχει να προτείνει αυτός κάτι. Στα 5500€ είναι και τα φάρμακα μέσα ή συν τα φάρμακα; 

Θα σταθώ όμως λίγο κ σ' αυτό που έγραψες ότι το σπέρμα δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Έχετε κάνει αναλυτικές εξετάσεις ή μόνο σπερμοδιαγραμμα και μια καλλιέργεια; Είχε κάνει ο σύζυγός πρώτα μια προετοιμασία με βιταμίνες κτλ; Και όταν λες ιδιαίτερο πρόβλημα, τι εννοείς; Το λέω αυτό γιατί από 8 γονιμοποιημένα (αυτό σημαίνει ότι πήρε πιο πολλά ωάρια από τη δοτρια και γονιμοποιηθηκαν τα 8 - εκτός αν μας μαγείρεψαν λίγο τους αριθμούς) ή δεν ήταν καλός ο κύκλος της δοτριας ή το σπέρμα είχε κάποιο θέμα. Πόσα είχαν φτάσει τρίτη μέρα και μετά κατέληξαν 2 βλαστοκυστες; Είχες ενημέρωση; Το ρωτάω αυτό γιατί, όπως λένε, από την τρίτη μέρα κ μετά αναλαμβάνει δράση το σπέρμα. Οπότε αν είχατε πχ 7 έμβρυα τρίτης μέρας και από αυτά έγιναν 2 βλαστοκυστες, κάτι λέει αυτό. 

Ενδεχομένως θα είχε νόημα να τα συζητήσεις αυτά με τον γιατρό τη Δευτέρα, που θα σας πει κ για την ποιότητα. Και να προσθέσω ότι η ποιότητα παίζει ίσως έναν ρόλο στην απόφαση για μονή ή διπλή ετ. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...