Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

45 minutes ago, amelie77 said:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με δωρεά ωαρίων ή εμβρύων. Υπάρχουν συγκεκριμένα κέντρα που ασχολούνται ή απο το κέντρο που κάνω την ΕΤ θα με καθοδηγήσουν; Είμαι 44 ετών και αυτές τις μέρες βιώνω μία παλίνδρομη κύηση.  Θα ήθελα αν γίνεται λοιπόν πριν μιλήσω ξανά με το κέντρο γονιμότητας για το πως πρέπει να προχωρήσω να μου πείτε κάποιες πληροφορίες. Δεν εχω πρόβλημα υγείας, χωρις αυτοάνοσα ή θυρεοειδή. Σαφέστατα η παλινδρομη λόγω ηλικίας θα ειναι χρωμοσωμικη ανωμαλία. Γι αυτό δεν χρειάζεται να το ψάξω κιόλας παραπάνω. Περιμένω τωρα με ποιο τροπο θα αποβάλλω ή αν θα κάνω απόξεση (το προτιμώ)! Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα !Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Καλησπέρα.Λυπαμαι πάρα πολύ για αυτό που περνάς.Ευχομαι να το ξεπεράσεις συντομα.Να είσαι αισιόδοξη γιατί με τη δωρεά θα κάνεις παιδί.

Διάβασε λίγο τι γράψαμε στη Vasoula.Της απάντησα και εγώ στη σελ 1653 αλλά και άλλα κορίτσια στη συνέχεια .

Εσύ σε ποιον γιατρό είσαι;

Γράψε μας αν θέλεις τι σε απασχολει πιο συγκεκριμένα.

2 hours ago, *Vasoula said:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου....εσυ σε ποιο κέντρο ήσουν???δε θα το πρότεινες????

Δε ξερω αν μπορώ να κάτσω πάλι ένα χρόνο με φυσικους για να δουμε αν βρούμε άλλο καλό ωάριο....αλλα επειδη έτσι κ αλλιώς μου λέτε κ εσείς πως ισως πάρει 6 με 7 μήνες λέω μήπως τα κάνω παράλληλα...αν μέχρι τότε δεν έχουμε άλλο εμβρυο να προχωρήσουμε με τη δωρεα...

Εγώ ήμουν στο Ιακ με το. Σφακ.Ο γιατρός είναι καλός.Αυτο είναι δεδομένο. Δεν μου άρεσε όμως ότι δεν ασχολείται καθόλου με την επιλογή της δοτριας.Σου το λέει από την αρχή.

Εγώ είχα και πολύ καλό γιατρό εδώ στην πόλη μου που συνεργάζεται μαζί του και ετσι έπαιρνα τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο.Ητανε συνολικη δουλειά πολλών ανθρώπων γενικώς..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

9 ώρες πρίν, amelie77 είπε:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με δωρεά ωαρίων ή εμβρύων. Υπάρχουν συγκεκριμένα κέντρα που ασχολούνται ή απο το κέντρο που κάνω την ΕΤ θα με καθοδηγήσουν; Είμαι 44 ετών και αυτές τις μέρες βιώνω μία παλίνδρομη κύηση.  Θα ήθελα αν γίνεται λοιπόν πριν μιλήσω ξανά με το κέντρο γονιμότητας για το πως πρέπει να προχωρήσω να μου πείτε κάποιες πληροφορίες. Δεν εχω πρόβλημα υγείας, χωρις αυτοάνοσα ή θυρεοειδή. Σαφέστατα η παλινδρομη λόγω ηλικίας θα ειναι χρωμοσωμικη ανωμαλία. Γι αυτό δεν χρειάζεται να το ψάξω κιόλας παραπάνω. Περιμένω τωρα με ποιο τροπο θα αποβάλλω ή αν θα κάνω απόξεση (το προτιμώ)! Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα !Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Καλημέρα, σαφώς και υπάρχουν κέντρα που είναι πιο εξειδικευμένα στη δωρεά. Αν θέλεις να μας πεις σε ποια πόλη είσαι και με ποιο κέντρο συνεργάζεσαι τώρα για να μπορέσουμε να σου δώσουμε περισσότερες πληροφορίες .  

16 ώρες πρίν, Villi είπε:

@Condios μου σε ευχαριστώ, μπήκα στο άλλο φόρουμ που μου είπες και εκει το συγκεκριμένο αυτοάνοσο το έχουν πολλές γυναικες. Ευτυχώς όλες με ευτυχή κατάληξη, απλά όπως φαίνεται η κορτιζόνη είναι μονόδρομος.. όλες μα όλες  πήραν το τρίπτυχο κορτιζόνη, αντιπηκτικές και σαλοσπίρ κλαψ :sad:

Καλέ τι ταχύτητα είναι αυτή! Πότε στο είπε η @Condios, πότε μπήκες, πότε τις βρήκες και πότε μίλησες κι όλας! Έπαθα πλάκα! Χαχαχα Αγαπημένη, κ τα κορίτσια αυτά πόσο καιρό έπαιρναν κορτιζόνη; Πάλι είκοσι μέρες; Ή παραπάνω;

πρίν από 13 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλέ τι ταχύτητα είναι αυτή! Πότε στο είπε η @Condios, πότε μπήκες, πότε τις βρήκες και πότε μίλησες κι όλας! Έπαθα πλάκα! Χαχαχα Αγαπημένη, κ τα κορίτσια αυτά πόσο καιρό έπαιρναν κορτιζόνη; Πάλι είκοσι μέρες; Ή παραπάνω;

Δεν μίλησα μαζί τους, ούτε ξεσκόνισα όλο το φόρουμ. Διάβασα μερικά ποστ με θέμα Αντιφωσφολιπιδικο,  ειδα την αγωγή η οποία ηταν πάντα η ίδια, προφανώς η ιατρική επιστήμη δεν έχει να προτείνει και πολλά σε αυτές τις περιπτώσεις. Μετά ειδα μεταγενέστερα ποστ (1-2 χρόνια) απο τις ίδιες γυναίκες και διάβασα ότι είχαν γεννήσει. 
Σε κάποιες περιπτώσεις ηταν και παραπάνω απο 20 μέρες, διάβασα και για δίμηνο. 

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Δεν μίλησα μαζί τους, ούτε ξεσκόνισα όλο το φόρουμ. Διάβασα μερικά ποστ με θέμα Αντιφωσφολιπιδικο,  ειδα την αγωγή η οποία ηταν πάντα η ίδια, προφανώς η ιατρική επιστήμη δεν έχει να προτείνει και πολλά σε αυτές τις περιπτώσεις. Μετά ειδα μεταγενέστερα ποστ (1-2 χρόνια) απο τις ίδιες γυναίκες και διάβασα ότι είχαν γεννήσει. 

Πολύ θετικό αυτό! Αν στην τελική η αγωγή αυτή δουλεύει, μια χαρα. Δίμηνο ε; Πωωω  Χαρά στο κουράγιο τους. Όμως ανέφερε κάποια από αυτές θέματα με το ενδομήτριο λόγω κορτιζόνης; 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλημέρα, σαφώς και υπάρχουν κέντρα που είναι πιο εξειδικευμένα στη δωρεά. Αν θέλεις να μας πεις σε ποια πόλη είσαι και με ποιο κέντρο συνεργάζεσαι τώρα για να μπορέσουμε να σου δώσουμε περισσότερες πληροφορίες .  

Συνεργάζομαι με Γε…μα με τον κο Μα… δη 

16 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Καλησπέρα.Λυπαμαι πάρα πολύ για αυτό που περνάς.Ευχομαι να το ξεπεράσεις συντομα.Να είσαι αισιόδοξη γιατί με τη δωρεά θα κάνεις παιδί.

Διάβασε λίγο τι γράψαμε στη Vasoula.Της απάντησα και εγώ στη σελ 1653 αλλά και άλλα κορίτσια στη συνέχεια .

Εσύ σε ποιον γιατρό είσαι;

Γράψε μας αν θέλεις τι σε απασχολει πιο συγκεκριμένα.

Εγώ ήμουν στο Ιακ με το. Σφακ.Ο γιατρός είναι καλός.Αυτο είναι δεδομένο. Δεν μου άρεσε όμως ότι δεν ασχολείται καθόλου με την επιλογή της δοτριας.Σου το λέει από την αρχή.

Εγώ είχα και πολύ καλό γιατρό εδώ στην πόλη μου που συνεργάζεται μαζί του και ετσι έπαιρνα τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο.Ητανε συνολικη δουλειά πολλών ανθρώπων γενικώς..

Καλησπερα και ευχαριστώ … εχω απαντήσει κάπου (κατι λάθος εκανα) και δεν βλέπω την απάντηση.. μένω επαρχία αλλά πήγα στην Αθήνα στο γε… μα με τον κο Μα…. Δη! Εκεί θα ήθελα να ξανακάνω για να ειμαι ειλικρινής 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , amelie77 είπε:

Συνεργάζομαι με Γε…μα με τον κο Μα… δη 

Δυστυχώς εγω δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο κέντρο για δωρεά. Δεν ξέρω μήπως κάποια άλλη κοπέλα γνωρίζει…

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα! Συγνωμη που εισέρχομαι ξαφνικά στη συζήτηση. Θα ήθελα μια συμβουλή: πηραμε τρεις βλαστοκυστες από την προσπάθεια με δωρεά ωαρίου, αποτελεσμα που δεν είναι αυτό που περιμέναμε/είχαμε συμφωνήσει. (Είχαμε συμφωνήσει όλα τα ωαρια δικά μας κ περιμέναμε κάτι πολύ κσλυτερο). Είναι πολύ απογοητευμένη γιατί πιστεύω πως μπήκα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία σωματική, ψυχολογική και οικονομική χωρίς να έχω μια καλή ευκαιρία. Τι με συμβουλεύετε να ρωτήσω; Τι να κάνω; Σκέφτομαι ακόμη και να μην προχωρήσω στην εμβρυομεταφορα και φυσικά να μην πληρώσω το υπόλοιπο 

πρίν από 8 λεπτά , Leila είπε:

Καλησπέρα! Συγνωμη που εισέρχομαι ξαφνικά στη συζήτηση. Θα ήθελα μια συμβουλή: πηραμε τρεις βλαστοκυστες από την προσπάθεια με δωρεά ωαρίου, αποτελεσμα που δεν είναι αυτό που περιμέναμε/είχαμε συμφωνήσει. (Είχαμε συμφωνήσει όλα τα ωαρια δικά μας κ περιμέναμε κάτι πολύ κσλυτερο). Είναι πολύ απογοητευμένη γιατί πιστεύω πως μπήκα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία σωματική, ψυχολογική και οικονομική χωρίς να έχω μια καλή ευκαιρία. Τι με συμβουλεύετε να ρωτήσω; Τι να κάνω; Σκέφτομαι ακόμη και να μην προχωρήσω στην εμβρυομεταφορα και φυσικά να μην πληρώσω το υπόλοιπο 

Καλησπερα. Αλλά δεν κατάλαβα τι είχατε συμφωνήσει. Τι εννοείς όλα τα ωάρια δικά σας; Αφού επιλέξατε δότρια.. μηπως κατι δεν καταλάβαμε καλά. 3 βλαστοκύστες είναι καλός αριθμός αν ειναι πολύ καλής ποιότητας. Εκτός και αν είχατε συμφωνήσει να μην προχωρήσετε σε λιγότερο απο 5-6 έμβρυα. 

πρίν από 7 λεπτά , amelie77 είπε:

Καλησπερα. Αλλά δεν κατάλαβα τι είχατε συμφωνήσει. Τι εννοείς όλα τα ωάρια δικά σας; Αφού επιλέξατε δότρια.. μηπως κατι δεν καταλάβαμε καλά. 3 βλαστοκύστες είναι καλός αριθμός αν ειναι πολύ καλής ποιότητας. Εκτός και αν είχατε συμφωνήσει να μην προχωρήσετε σε λιγότερο απο 5-6 έμβρυα. 

«Όλα τα ωαρια δικά μας» εννοώ ότι τα ωαρια από την προσπάθεια δεν θα τα μοιραστούμε με άλλο ζευγάρι, οπως είναι η συνήθης πρακτική. 

Να ρωτήσω αν είναι καλής ποιότητας οι βλαστοκυστες; 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Leila είπε:

Καλησπέρα και προσπάθησε να είσαι ήρεμη. Παίζει ρόλο τί συμφωνήσατε,,,πόσα σας είπαν να πληρωσετε για τα "όλα" ωάρια της δότριας,,,και φυσικά να μάθεις βαθμολογίες βλαστοκύστεων. Μίλα με το γιατρό ή τη συντονίστρια αρχικά και ζήτα εξηγήσεις και ότι σε απασχολεί. Μην προδιατίθεσαι αρνητικά,,,μόνο καλό δε σου κάνει. Το θέμα είναι εκεί μέσα να βρίσκεται τ@ μωράκι@ σας. 

πρίν από 6 λεπτά , amelie77 είπε:

Εννοεί της δότριας τα ωάρια όλα,,,είναι πολλοί οι παράγοντες που δεν προχωράνε όλα τα ωάρια ενωμένα με το σπερμα σε βλαστοκύστες.

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Και εγώ μέχρι να μπω να δω τί έκανες και που διάβασες κόλλησα αλλά μετά βρήκα το topic Αντιφωσφολιπιδικο και κατάλαβα γλυκουλα,,,χαιρομαι σου ειπα,,,που και διαβασες αντιστοιχες περιπτωσεις και ξερεις ότι όλα γίνονται. 

Ααααα δε σου ειπα,,,πηγα μετρησα και ασβεστιο τελικα που λεγαμε οτι κανενας ποτε δε μας το ειπε? ε το εκανα και αυτο,,,,9,5 καλό βγηκε ευτυχως. 

πρίν από 7 λεπτά , Leila είπε:

«Όλα τα ωαρια δικά μας» εννοώ ότι τα ωαρια από την προσπάθεια δεν θα τα μοιραστούμε με άλλο ζευγάρι, οπως είναι η συνήθης πρακτική. 

Έμαθες ποσα ωάρια πηρατε αρχικά? και είχες ενημέρωση για την εξέλιξη πόσων ενώθηκαν και πόσων προχώρησαν ώστε να καταλήξουν σε 3 βλαστοκύστες? Ηλικία δότριας, ιστορικό ? με την εννοια ιστορικό αν εχει ξαναδωσει γεννα με τα ωαρια της. Βεβαια να ξερεις πως πλεον συνηθίζεται να τα μοιραζουν. Σημασία για μενα εχει το αποτελεσμα να ειναι αυτο που επιθυμουμε ολες οσες μπαινουμε στο κομματι της δωρεας. Φυσικα και να ρωτησεις,,,τα παντα να ρωτησεις,,οφειλουν να σου εξηγησουν τι και πως και γιατι! 

πρίν από 8 λεπτά , Condios είπε:

Καλησπέρα και προσπάθησε να είσαι ήρεμη. Παίζει ρόλο τί συμφωνήσατε,,,πόσα σας είπαν να πληρωσετε για τα "όλα" ωάρια της δότριας,,,και φυσικά να μάθεις βαθμολογίες βλαστοκύστεων. Μίλα με το γιατρό ή τη συντονίστρια αρχικά και ζήτα εξηγήσεις και ότι σε απασχολεί. Μην προδιατίθεσαι αρνητικά,,,μόνο καλό δε σου κάνει. Το θέμα είναι εκεί μέσα να βρίσκεται τ@ μωράκι@ σας

Ευχαριστώ. Ναι είχαμε «συμφωνήσει» να έχουμε σίγουρα και για επομενη προσπάθεια (αρα τέσσερα τουλάχιστον). Η τιμή φυσικά ήταν μεγαλύτερη σπο αυτη που συνηθως ζητείται από αλλά κέντρα για δυο βλαστοκυστες και οπου ρητά ή άρρητα μοιράζονται τα ωαρια. Για το σπερμα δεν μας είπαν οτι έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τι μπορεί να πήγε στραβά; 

πρίν από 6 λεπτά , Leila είπε:

Ευχαριστώ. Ναι είχαμε «συμφωνήσει» να έχουμε σίγουρα και για επομενη προσπάθεια (αρα τέσσερα τουλάχιστον). Η τιμή φυσικά ήταν μεγαλύτερη σπο αυτη που συνηθως ζητείται από αλλά κέντρα για δυο βλαστοκυστες και οπου ρητά ή άρρητα μοιράζονται τα ωαρια. Για το σπερμα δεν μας είπαν οτι έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τι μπορεί να πήγε στραβά; 

Ο χαμηλός αριθμός βλαστοκυστων στη δωρεά ωαρίων είναι κάτι σύνηθες ή  οφείλεται σε όχι κ τόσο έντιμες πρακτικές (μοιράστηκαν τα ωαρια ενώ δεν το είχαμε συμφωνήσει). Αυτό με στενοχωρεί πολύ. Συγνωμη που σας πρήζω 

πρίν από 23 λεπτά , Leila είπε:

Σας ειπαν απο ποσα ωαρια προέκυψαν οι τρεις βλαστοκυστες ??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Leila είπε:

Ο χαμηλός αριθμός βλαστοκυστων στη δωρεά ωαρίων είναι κάτι σύνηθες ή  οφείλεται σε όχι κ τόσο έντιμες πρακτικές (μοιράστηκαν τα ωαρια ενώ δεν το είχαμε συμφωνήσει). Αυτό με στενοχωρεί πολύ. Συγνωμη που σας πρήζω 

μαθες ποσα ωάρια πηρατε αρχικά? και είχες ενημέρωση για την εξέλιξη πόσων ενώθηκαν και πόσων προχώρησαν ώστε να καταλήξουν σε 3 βλαστοκύστες? Ηλικία δότριας, ιστορικό ? με την εννοια ιστορικό αν εχει ξαναδωσει γεννα με τα ωαρια της. Βεβαια να ξερεις πως πλεον συνηθίζεται να τα μοιραζουν. Σημασία για μενα εχει το αποτελεσμα να ειναι αυτο που επιθυμουμε ολες οσες μπαινουμε στο κομματι της δωρεας. Φυσικα και να ρωτησεις,,,τα παντα να ρωτησεις,,οφειλουν να σου εξηγησουν τι και πως και γιατι! Τί εννοείς η τιμή ήταν μεγαλύτερη από ότι συνήθως? στο είπαν αυτο? οτι εμεις πχ θα σας δωσουμε ολα τα ωαρια και αυτό κοστιζει πχ 6000€ (τυχαιο το νουμερο) ενω με λιγοτερα στοιχιζει 4000€? σε ποιο κεντρο εισαι και σε ποια πολη? εδω μεσα μιλαμε ανοιχτα αν θελουμε να βοηθηθουμε και να βοηθήσουμε, αν θελεις μας λες. Τι σημαίνει ιδιαίτερο πρόβλημα στο σπέρμα? Κατακερματισμος και καλλιεργεια τί εδειξαν? Μπορει ο κυκλος της δοτριας να μην ηταν καλος γλυκιά μου. Δε μπορουμε να ξερουμε ουτε εμεις ουτε οι γιατροι απαραιτητα. Ο χαμηλος αριθμός βλαστοκυστεων ειναι σχετικος. Δε μας πρηζεις,,,μην το ξαναπεις,,εδω ειμαστε για αλληλεγγύη και οτι χρειαστει. Δεν ξερεις αν μοιραστηκαν τα ωαρια ,,,μπορει οντως ο κυκλος της δοτριας να μην ηταν καλος. Και για μενα να μη σκεφτεσαι (καλα κανεις βεβαια  απο τη μια) τις 2 προσπαθειες αλλά την πρώτη και τυχερη αν ολα τα υπολοιπα ειναι ενταξει. Το ειχα ξαναγραψει και εγω,,,,εμεις πηραμε 6 ωαρια απο τη δοτρια και καταληξαμε σε 6 εξαιρετικες κατα τους γιατρους βλαστοκυστες,,,,εγω περιμενα να σου ειμαι ειλικρινης 3-4 βλαστοκυστες,,,,εννοειται οτι χαρηκα,,,αλλα δε με νοιαζουν και οι 6,,,με νοιαζουν οι πρωτες που θα μεταφερω να ειναι αυτες που θα με κανουν μανουλα. Αν ειχες 12 βλαστοκυστες,,,,χωρισμενες σε 6 ζευγαρια των 2 εμβρυων και εκανες 3 εμβρυομεταφορεες και δεν πετυχαινες θα σου αλλαζε δοτρια ο γιατρος,,,για αυτο σου λεω,,,,θελουμε 2 και καλες 2 και τυχερες. Αλλα φυσικα συζητησε τα ολα με το γιατρο. Εννοειται οτι και σου οφειλει απαντησεις.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Condios είπε:

μαθες ποσα ωάρια πηρατε αρχικά? και είχες ενημέρωση για την εξέλιξη πόσων ενώθηκαν και πόσων προχώρησαν ώστε να καταλήξουν σε 3 βλαστοκύστες? Ηλικία δότριας, ιστορικό ? με την εννοια ιστορικό αν εχει ξαναδωσει γεννα με τα ωαρια της. Βεβαια να ξερεις πως πλεον συνηθίζεται να τα μοιραζουν. Σημασία για μενα εχει το αποτελεσμα να ειναι αυτο που επιθυμουμε ολες οσες μπαινουμε στο κομματι της δωρεας. Φυσικα και να ρωτησεις,,,τα παντα να ρωτησεις,,οφειλουν να σου εξηγησουν τι και πως και γιατι! Τί εννοείς η τιμή ήταν μεγαλύτερη από ότι συνήθως? στο είπαν αυτο? οτι εμεις πχ θα σας δωσουμε ολα τα ωαρια και αυτό κοστιζει πχ 6000€ (τυχαιο το νουμερο) ενω με λιγοτερα στοιχιζει 4000€? σε ποιο κεντρο εισαι και σε ποια πολη? εδω μεσα μιλαμε ανοιχτα αν θελουμε να βοηθηθουμε και να βοηθήσουμε, αν θελεις μας λες. Τι σημαίνει ιδιαίτερο πρόβλημα στο σπέρμα? Κατακερματισμος και καλλιεργεια τί εδειξαν? Μπορει ο κυκλος της δοτριας να μην ηταν καλος γλυκιά μου. Δε μπορουμε να ξερουμε ουτε εμεις ουτε οι γιατροι απαραιτητα. Ο χαμηλος αριθμός βλαστοκυστεων ειναι σχετικος. Δε μας πρηζεις,,,μην το ξαναπεις,,εδω ειμαστε για αλληλεγγύη και οτι χρειαστει. Δεν ξερεις αν μοιραστηκαν τα ωαρια ,,,μπορει οντως ο κυκλος της δοτριας να μην ηταν καλος. Και για μενα να μη σκεφτεσαι (καλα κανεις βεβαια  απο τη μια) τις 2 προσπαθειες αλλά την πρώτη και τυχερη αν ολα τα υπολοιπα ειναι ενταξει. Το ειχα ξαναγραψει και εγω,,,,εμεις πηραμε 6 ωαρια απο τη δοτρια και καταληξαμε σε 6 εξαιρετικες κατα τους γιατρους βλαστοκυστες,,,,εγω περιμενα να σου ειμαι ειλικρινης 3-4 βλαστοκυστες,,,,εννοειται οτι χαρηκα,,,αλλα δε με νοιαζουν και οι 6,,,με νοιαζουν οι πρωτες που θα μεταφερω να ειναι αυτες που θα με κανουν μανουλα. Αν ειχες 12 βλαστοκυστες,,,,χωρισμενες σε 6 ζευγαρια των 2 εμβρυων και εκανες 3 εμβρυομεταφορεες και δεν πετυχαινες θα σου αλλαζε δοτρια ο γιατρος,,,για αυτο σου λεω,,,,θελουμε 2 και καλες 2 και τυχερες. Αλλα φυσικα συζητησε τα ολα με το γιατρο. Εννοειται οτι και σου οφειλει απαντησεις.

Ευχαριστώ , θα τα ρωτήσω όλα αυτά! Είναι η δεύτερη προσπάθεια με δωρεά, Αθηνα. Στην πρώτη ήμουν με άλλον γιατρό τον Γα..ο, στο Εμβ…. Δεν είχαμε κάνει κάποια ιδιαίτερη συμφωνία. Πήραμε τρία έμβρυα τριών ημερών κ βάλαμε κ τα τρία χωρίς αποτέλεσμα. Τιμή 3,5 χιλ. Αφού ψάξαμε και κάναμε κάποια ραντεβού κ με τις συμβουλές σας κσι σε αυτό το φόρουμ ξεκινήσαμε  με τον Κουρ… Η συμφωνία ήταν όσα γράφω παραπάνω. Το ποσο σαφώς μεγαλύτερο 5,5 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...