Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 12/4/2022 at 2:48 ΜΜ, *Vasoula είπε:

Κορίτσια μου γειά σας...πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το τοπικ όμως ήρθε η σειρά μας κ εμάς να ψάξουμε για δωρεα....καθώς δεν εχω ιδέα πως γίνεται αυτό θα ήθελα οποια κοπέλα μπορεί να μου λύσει απορίες και έχει το χρόνο φυσικά αν γίνεται να μ στείλει ένα προσωπικό μνμ...

εγω ειμαι  από Κρήτη και ειμαι εδώ στο γένεσις στο Ηράκλειο....αλλα σκέφτομαι για τη δωρεα να ανέβω Αθήνα...οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθήσει πολύ...σας ευχαριστώ!

Καλώς μας ήρθες κοριτσάκι μου! Θέλεις να μας πεις λίγα περισσότερα πράγματα για σένα? Υποθέτω ότι προσπάθησες με δικά σου και δεν πέτυχε έτσι? Πόσες φορές προσπάθησες? Θα αλλάξεις γιατρό τώρα που θα πας με δότρια? Η διαδικασία έχει ως εξής: μπαίνεις στη λίστα αναμονής δίνοντας αν θέλεις κάποια χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει η δότρια (πχ χρώμα επδερμίδας, μαλλιών, ματιών, ομάδα αίματος αν θέλεις να έχει ίδια με τη δική σου) και περιμένεις. Όταν βρεθεί η δότρια σου λένε τα χαρακτηριστικά που έχει (όχι σε όλα τα κέντρα αλλά στο δικό μου έτσι έκαναν) και αν θέλεις συνεχίζεις με αυτήν. Αν όχι περιμένεις επόμενη. Ο χρόνος αναμονής είναι ανάλογα με το γιατρό και το κέντρο. Από 2 μέχρι 7 μήνες εκτός μικρών εξαιρέσεων που η δότρια έρχεται από άλλο πλανήτη όπως έγινε στη δική μου περίπτωση οπότε χρειάστηκε λίγο παραπάνω χρόνο το κορίτσι. Όταν λοιπόν η δότρια πάει για την ωοληψία πάει ο άντρας σου και δινει κ αυτός υλικό και γίνεται η γονιμοποίηση. Μετά από αυτό το σημείο τα πράγματα έιναι όπως και στην απλή εξωσωματική.

Αυτά μέσες άκρες. Για ότι απορία έχεις ειμαστε στη διάθεσή σου

On 13/4/2022 at 8:16 ΠΜ, marina_86 είπε:

Καλή αρχή σου εύχομαι! Όποια απορία έχεις, ρώτησε μας!❤️ Έχεις κατά νου συγκεκριμένους γιατρούς στην Αθήνα; Το Γένεσις στην Κρήτη είναι το δικό με την Αθήνα ή απλή συνωνυμία;

Μαίρη, εγώ που είμαι φρίκουλο οργάνωσης, ήδη σκέφτομαι αν θα πάμε κ σε δεύτερη δοτρια ή όχι, αν δεν τα καταφέρουμε με τις 3 που μας έχουν απομείνει. Και το είπα κ στον γιατρό μου γιατί ήθελα να συζητήσω μαζί του την πολιτική που ακολουθεί στις δοτριες πλέον το embryolab και το new life, και το συζήτησε κανονικά μαζί μου. Δεν με έκοψε δηλαδή. Μου είπε βέβαια τα γνωστά ότι είναι αισιόδοξος κτλ αλλά επειδή τα έχω ακούσει πολλές φορές αυτά, πλέον δεν με καλύπτουν... Καταλαβαίνεις πώς το λέω. Με ηρέμησε να υπάρχει ένα πλάνο γιατί έτσι μου έλεγαν κ για την πρώτη ετ και μετά για τη δεύτερη και έμεινα με την αισιοδοξία...

Αυτός που δεν θέλει να το ακούσει στην περίπτωσή μου είναι ο σύζυξ, ο οποίος αντιπροτείνει να κρατήσουμε τα 5500€ και να πάμε μια Κούβα- Ν. Υόρκη να το ζήσουμε και να κόψουμε το χόμπι με τις εξωσωματικές! Χαχαχαχαχα 

Θαυμάζω κ συγκινουμαι βαθύτατα!!! Έτσι @Chrussa1982!!! Και μη μασήσεις αν σε κόψει! Εσύ εκείειειει... Θα εξαντλήσεις τον πάπυρο! Και θα σημειώνεις και τις απαντήσεις! ❤️ :D

Καλημέρα!!! Νυχτικό δε νομίζω να χρειαστείς. Η υστεροσκοπηση είναι πολύ απλή διαδικασία. Εκτός από γιατρό κ κλινική υπολόγισε κ 100 με 150€ για αναισθησιολογο. Αλλά τι εννοείς δεν σου δίνουν απάντηση; Δεν σου έδωσε ο γιατρός οδηγίες ή τιμές; Τελικά κατέληξες στον Τσιριγώτη; Αυτός σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Γιατί θυμάμαι ότι μας είχες πει πως δεν είχες κάνει στις προηγούμενες προσπάθειες που ήταν με τα δικά σου.

Εσύ θέλεις να δοκιμάσετε και με άλλη δότρια? Την καρδιά σου άκου. Αν και δε θα χρειαστεί. Οι 3 βλαστοκύστες  σας κρύβουν τα μωράκια σας.

Γιατί δεν έβαλαν μαζί τις ΑΑ? Βεβαια και η ΑΒ είναι πολύ καλή.

On 13/4/2022 at 9:14 ΠΜ, Marla@ είπε:

Ναι στον Τσι...τη.Εκανα μαγνητική γιατί έχω ένα μεγάλο ινομυωμα και αύριο θα κάνω υστεροσκοπηση.Πηρα τρεις φορές τηλέφωνο την γραμματέα κι όλο λέει θα ρωτήσω τον γιατρό και θα σας πω αλλά τίποτα.Θα ξαναπάρω σήμερα το μεσημέρι.Ταξιδευω για Αθήνα.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Φυσικά να ξαναπάρεις! Είναι δυνατόν να μην ξέρεις? Εκτός αν πας και δε δώσεις λεφτά και τους πεις εγώ ρωτούσα αλλά δε μου λέγατε αρα υπέθεσα ότι δε θέλετε λεφτά και θα μου το κάνετε δώρο χαχαχαχα

23 ώρες πρίν, Condios είπε:

Βιλακι μου χαχαχαχαχαχαχα δεν το εγραψα ως μεγαλη,,,ως χρό-νια προσπαθεια ομως,,,,λοβ γιου καργα και ενα καρο και εγωωωωωωωωωω ,,, και δεν τα εκλεισα ακομα τα 41,,,,40 να λεω ε?????? αχαχαχαχαχα 

Γιατί πουλάκι μου λες 41 τότε???? Τη μέρα των γεμεθλίων σου θα γίνεις 41. Ουτε λεπτό πρν!!!! Απαπαπα ολες κρύβουν χρόνια εσύ προσθέτεις!!!

22 ώρες πρίν, natassoula είπε:

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΣ ΚΑΝΩ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΥΣΩ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΡΕΛΗ Κ ΕΓΩ ΔΕΣΑΜΕΕΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ ΗΔΗ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗ

Τρίτη και τυχερή κοριτσάρα μου!!! Εδώ έχουμε μπολικη μπεμπεδόσκονη και θετική ενέργεια οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία για την επιτυχία σου!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Ειχα κανει αναζητηση κάποια στιγμή, και έβγαιναν κάποια παλιότερα ποστ. Το ευχάριστο είναι ότι όσες το είχαν, έγραφαν μετα και σε τοπικ μανούλες 20@@. Πρόσφατα ελαβα και πμ απο κοπέλα που το εχει, και ηταν και αυτη μπερδεμένη. Απο τα παλιότερα μέλη, μόνο μια κοπέλα, νομίζω η  @island1, η οποία είχε και αυτή καραμπινάτο Αντιφωσφολιπιδικο δεν τα κατάφερε. Είχε γράψει κι ένα πολυ συγκινητικό μήνυμα όταν σταμάτησε να γράφει στο φόρουμ. 

Βιλλάκι μηπως να μπεις και στο αλλο φορουμ,,,,,το mammyland ? λεω εγω,,,νομιζω εκει κάτι διάβασα αλλά δε θυμαμαι από ποια,,,ελπιζω πραγματικα να βοηθηθείς ώστε να είσαι καλυμμένη και σε αυτό! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 42 λεπτά , thalasa είπε:

Ποιες εξετάσεις βγήκαν θετικές σε σενα ; Εγώ έχω θετικά αντισώματα Β2 γλυκοπρωτεινης IgM

Αν σου πω θα τρομάξεις …

αντισωματα καρδιολιπινης IgG 255

αντισωματα καρδιολιπινης IgM 280

αντισωματα γλυκοπρωτεινης IgG 631

αντισωματα γλυκοπρωτεινης IgM 300

17 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Τσα!!! Γύρισα, τακτοποιήθηκα και τώρα άραξα και βγάζω δελτίο τύπου.

Κορίτσια δεν είχε τι να μου πει. Μας κοίταξε κατάματα κ λέει δεν ξέρω τι να πω. Του είπα ότι θέλω ένα διάλειμμα 2 μηνών από φάρμακα κλπ για να χαλαρώσω. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Πρότεινε υστεροσκοπηση να την κάνουμε ένα μήνα πριν την ετ. Μου είπε ότι αν είχα πχ ινομυωμα με τόσα οιστρογόνα θα είχε μεγαλώσει και θα το έβλεπε στον υπέρηχο, επειδή όμως δεν τα καταφέραμε τώρα θα κάνουμε υστεροσκοπηση να δούμε αν παίζει κάτι εκ των έσω. Του ζήτησα επιπλέον αιματολογικές τύπου θρομβοφθλιας. Είπε ότι δεν χρειάζεται διότι πιστεύει ότι με σαλοσπιρ inohep και κορτιζόνη καλύπτομαινσε περίπτωση θρομβοφιλιας η αντιφωσφολιπιδικου. Μου είπε μήπως δοκιμάσουμε σε φυσικό κύκλο να κάνουμε την ετ ελέγχοντας συνεχώς την lh. Αυτό δεν το πολυκαταλαβα αλλά μου είπε ότι θα τα πούμε αυτά εν καιρό.

Τοναλλο μας εμβρυακι είναι άριστης ποιότητας πάντως. Επίσης πρέπει να πάρω κάποια κιλακια γιατί είναι οριακά στον Δ.Μ.Σ. 

Κορίτσια ανασουφιστηκα!! Με καθησύχασε λέγοντας μου ακριβώς τα πράγματα ως έχουν. Δεν χάιδεψε αυτιά. Θα πάμε με καλύτερες προϋποθέσεις και ελπίζουμε!!

Άρα λοιπόν πιστεύει ότι ήταν θέμα τύχης και ότι η επόμενη φορά θα είναι η τυχερή σου αγαπη μου! Καλά έκανες και ζήτησες χρόνο να ανακαμψεις, να ξεκουραστείς και να περασεις καλά. Και το καλοκαιράκι που θα είσαι έτοιμη ξαναπροσπαθείς.

7 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλημερα αγαπημένη. Σε όλες έπαιρνα πάνω απο 20 μέρες προ ετ. Ο κουρτ ειπε 20 μέρες, αλλα τωρα που την πηρα στο δοκιμαστικό, πήγαμε κατα διαόλου. Ο Σπελ ειπε οτι τη χρειάζομαι αλλα έξι μέρες προ ετ. Τωρα πες με τρελή αλλα εγω θεωρώ για καποιο περίεργο λόγο, οτι η κορτιζόνη δεν με βοηθάει. Προαίσθημα θέλεις να το πεις, δεν ξέρω. Με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το θέμα και δεν βλέπω να το λύνω. 

Εγώ πάντως που έχω αυτοάνοσο ρώτησα το γιατρό και είπε ότι η κορτιζόνη δεν βοηθάει στην καταστολή των αυτοαντισωμάτων. Οκ τη δίνυον κάποιοι αλλά δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δεν μπορεί να κάνει τόσα πολλά και ότι αν τα αυτοαντισώματα θελήσουν να επιτεθούν στο έμβρυο θα το κάνουν και με τη κορτιζόνη και χωρίς και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό. Καθόλου αισιόδοξο από τη μία αλλά από την άλλη δεν παίρνουμε και λιγα φάρμακα... Φυσικά αν ο γιατρός σου την προτείνει για τη δική σου περίπτωση εννοείται ότι κάνεις ότι σου λέει. Τελικά εμπιστευόμαστε το γιατρό μας και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

1 hour ago, Hope19 είπε:

Τελεια!!! Αντε θα κανεις κ το πασχα σου με την ησυχια σου κ μετα πανετοιμη για το θαυμα!!!!ετοιμαζομαστε!!! 

Ευχαριστώ γλυκούλα μου! Ανυπομονώ να περάσει το Πάσχα!!

On 13/4/2022 at 8:16 ΠΜ, marina_86 είπε:

Καλή αρχή σου εύχομαι! Όποια απορία έχεις, ρώτησε μας!❤️ Έχεις κατά νου συγκεκριμένους γιατρούς στην Αθήνα; Το Γένεσις στην Κρήτη είναι το δικό με την Αθήνα ή απλή συνωνυμία;

Μαίρη, εγώ που είμαι φρίκουλο οργάνωσης, ήδη σκέφτομαι αν θα πάμε κ σε δεύτερη δοτρια ή όχι, αν δεν τα καταφέρουμε με τις 3 που μας έχουν απομείνει. Και το είπα κ στον γιατρό μου γιατί ήθελα να συζητήσω μαζί του την πολιτική που ακολουθεί στις δοτριες πλέον το embryolab και το new life, και το συζήτησε κανονικά μαζί μου. Δεν με έκοψε δηλαδή. Μου είπε βέβαια τα γνωστά ότι είναι αισιόδοξος κτλ αλλά επειδή τα έχω ακούσει πολλές φορές αυτά, πλέον δεν με καλύπτουν... Καταλαβαίνεις πώς το λέω. Με ηρέμησε να υπάρχει ένα πλάνο γιατί έτσι μου έλεγαν κ για την πρώτη ετ και μετά για τη δεύτερη και έμεινα με την αισιοδοξία...

Αυτός που δεν θέλει να το ακούσει στην περίπτωσή μου είναι ο σύζυξ, ο οποίος αντιπροτείνει να κρατήσουμε τα 5500€ και να πάμε μια Κούβα- Ν. Υόρκη να το ζήσουμε και να κόψουμε το χόμπι με τις εξωσωματικές! Χαχαχαχαχα 

Θαυμάζω κ συγκινουμαι βαθύτατα!!! Έτσι @Chrussa1982!!! Και μη μασήσεις αν σε κόψει! Εσύ εκείειειει... Θα εξαντλήσεις τον πάπυρο! Και θα σημειώνεις και τις απαντήσεις! ❤️ :D

Καλημέρα!!! Νυχτικό δε νομίζω να χρειαστείς. Η υστεροσκοπηση είναι πολύ απλή διαδικασία. Εκτός από γιατρό κ κλινική υπολόγισε κ 100 με 150€ για αναισθησιολογο. Αλλά τι εννοείς δεν σου δίνουν απάντηση; Δεν σου έδωσε ο γιατρός οδηγίες ή τιμές; Τελικά κατέληξες στον Τσιριγώτη; Αυτός σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Γιατί θυμάμαι ότι μας είχες πει πως δεν είχες κάνει στις προηγούμενες προσπάθειες που ήταν με τα δικά σου.

On 13/4/2022 at 1:35 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλημέρα.Καλη αρχή.Ο,τι θέλεις ρώτησε μας.Τα βασικά είναι να εμπιστεύεσαι το γιατρό όπως σε όλες τις προσπάθειες και εδώ ίσως είναι πιο σημαντικό γιατί είναι η επιλογή της δοτριας και  το πόσες βλαστοκυστες θα πάρεις. Συνήθως τα περισσότερα κέντρα δεν δεσμεύονται για αριθμο αλλά σε διαβεβαιώνουν ότι θα πάρεις 4.Ενα ελάχιστο νούμερο λοιπόν θα έλεγα εγώ ειναι 4 βλαστοκυστες.Εγω θεωρώ πολύ σημαντικό ο γιατρός να ασχολείται με την επιλογή της δοτριας .Ο δικός μου δεν ασχολείται και αυτό είναι κάτι που δεν μου άρεσε. Να έχετε ελεγξει το σπέρμα από τα πάντα πρώτα και αν θέλει ενίσχυση με βιταμινες μην βιαστειτε.Επισης σημαντικός ο χρόνος αναμονης για την εύρεση της δοτριας .

Τέλος αν εσύ θέλεις κάτι συγκεκριμένο για τη δοτρια μην ντραπεις να το πεις.Εγω πχ είχα βάλει ένα όριο ηλικίας..

Και κατι ακόμη από ο,τι έχουμε δει δεν είναι τελικά όλα τα κέντρα για προσπάθεια με δωρεά.Μεγαλα κέντρα που έχουνε πολλές επιτυχίες με απλές εξωσωματικές ,δίνουνε λίγα έμβρυα πανάκριβα με αποτέλεσμα να μην έχουμε την ίδια επιτυχία στις δωρεές.Προσοχη άρα και στην επιλογή του κέντρου

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Καλώς μας ήρθες κοριτσάκι μου! Θέλεις να μας πεις λίγα περισσότερα πράγματα για σένα? Υποθέτω ότι προσπάθησες με δικά σου και δεν πέτυχε έτσι? Πόσες φορές προσπάθησες? Θα αλλάξεις γιατρό τώρα που θα πας με δότρια? Η διαδικασία έχει ως εξής: μπαίνεις στη λίστα αναμονής δίνοντας αν θέλεις κάποια χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει η δότρια (πχ χρώμα επδερμίδας, μαλλιών, ματιών, ομάδα αίματος αν θέλεις να έχει ίδια με τη δική σου) και περιμένεις. Όταν βρεθεί η δότρια σου λένε τα χαρακτηριστικά που έχει (όχι σε όλα τα κέντρα αλλά στο δικό μου έτσι έκαναν) και αν θέλεις συνεχίζεις με αυτήν. Αν όχι περιμένεις επόμενη. Ο χρόνος αναμονής είναι ανάλογα με το γιατρό και το κέντρο. Από 2 μέχρι 7 μήνες εκτός μικρών εξαιρέσεων που η δότρια έρχεται από άλλο πλανήτη όπως έγινε στη δική μου περίπτωση οπότε χρειάστηκε λίγο παραπάνω χρόνο το κορίτσι. Όταν λοιπόν η δότρια πάει για την ωοληψία πάει ο άντρας σου και δινει κ αυτός υλικό και γίνεται η γονιμοποίηση. Μετά από αυτό το σημείο τα πράγματα έιναι όπως και στην απλή εξωσωματική.

Αυτά μέσες άκρες. Για ότι απορία έχεις ειμαστε στη διάθεσή σου

Εσύ θέλεις να δοκιμάσετε και με άλλη δότρια? Την καρδιά σου άκου. Αν και δε θα χρειαστεί. Οι 3 βλαστοκύστες  σας κρύβουν τα μωράκια σας.

Γιατί δεν έβαλαν μαζί τις ΑΑ? Βεβαια και η ΑΒ είναι πολύ καλή.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Φυσικά να ξαναπάρεις! Είναι δυνατόν να μην ξέρεις? Εκτός αν πας και δε δώσεις λεφτά και τους πεις εγώ ρωτούσα αλλά δε μου λέγατε αρα υπέθεσα ότι δε θέλετε λεφτά και θα μου το κάνετε δώρο χαχαχαχα

Γιατί πουλάκι μου λες 41 τότε???? Τη μέρα των γεμεθλίων σου θα γίνεις 41. Ουτε λεπτό πρν!!!! Απαπαπα ολες κρύβουν χρόνια εσύ προσθέτεις!!!

Τρίτη και τυχερή κοριτσάρα μου!!! Εδώ έχουμε μπολικη μπεμπεδόσκονη και θετική ενέργεια οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία για την επιτυχία σου!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

Έχω την εξής απορία...αν δεν καταφέρουν να γονιμοποιηθουν τα ωάρια της δοτριας...πάλι πληρώνουμε εμείς το ποσό?η καποιο κομμάτι του?όπως γίνεται για παράδειγμα στις ωοληψιες που δίνω λιγότερα χρήματα αν δεν γονιμοποιηθει???

Εσείς σε πιο κέντρο είστε?έχετε να μου προτείνετε κάτι????γιατί μόνο με τον Σφακιανουδη έχω μιλήσει για τη δωρεα και δε γνωρίζω κάποιον άλλο...

Το γένεσις εδώ είναι παράρτημα αυτουνού στην Αθήνα...εγω πηγα εκεί γιατί ο γυναικολογος π ήδη είχα συνεργαζόταν μαζί τους..

Όσο για εμένα είμαι 35 χρονών με πωα...εχω κανει 3 διεγερσεις με ενεσεις οι οποίες απέτυχαν όλες και αποφάσισα να μην το κάνω πια αυτό κ να πάω με φυσικους "χαλαρά " μετά από δύο περίπου χρόνια και μετά από prp ωοθηκων κατάφερα να μαζέψω 4 έμβρυα...η πρώτη μου μεταφορά έπιασε και στην 13η εβδομάδα έχασα το μωρό από σύνδρομο Edward χωρίς να έχω τίποτα εγω η ο σύζυγος μου καθώς έχουμε κάνει οτι εξετασεις μπορούμε και δεν μπορούμε...τυχαίο γεγονός μου είπαν...η δεύτερη μεταφορά μου έγινε πριν δυο εβδομάδες η οποία δεν πέτυχε...καο εχω ενα τελευταίο εμβρυο 3ης μερας....αυτά..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Villi είπε:

Αν σου πω θα τρομάξεις …

αντισωματα καρδιολιπινης IgG 255

αντισωματα καρδιολιπινης IgM 280

αντισωματα γλυκοπρωτεινης IgG 631

αντισωματα γλυκοπρωτεινης IgM 300

Τρόμαξα λίγο η αλήθεια ... αλλά μάλλον έχει να κάνει με τις μονάδες μέτρησης .. είσαι πολύ πάνω από τα φυσιολογικά όρια που δίνει το εργαστήριο ;

πρίν από 56 λεπτά , thalasa είπε:

Τρόμαξα λίγο η αλήθεια ... αλλά μάλλον έχει να κάνει με τις μονάδες μέτρησης .. είσαι πολύ πάνω από τα φυσιολογικά όρια που δίνει το εργαστήριο ;

Κατω απο 20 είναι το φυσιολογικό … οπότε ναι πολύ πάνω 

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Βιλλάκι μηπως να μπεις και στο αλλο φορουμ,,,,,το mammyland ? λεω εγω,,,νομιζω εκει κάτι διάβασα αλλά δε θυμαμαι από ποια,,,ελπιζω πραγματικα να βοηθηθείς ώστε να είσαι καλυμμένη και σε αυτό! 

Μπαίνω :D

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, *Vasoula said:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

Έχω την εξής απορία...αν δεν καταφέρουν να γονιμοποιηθουν τα ωάρια της δοτριας...πάλι πληρώνουμε εμείς το ποσό?η καποιο κομμάτι του?όπως γίνεται για παράδειγμα στις ωοληψιες που δίνω λιγότερα χρήματα αν δεν γονιμοποιηθει???

Εσείς σε πιο κέντρο είστε?έχετε να μου προτείνετε κάτι????γιατί μόνο με τον Σφακιανουδη έχω μιλήσει για τη δωρεα και δε γνωρίζω κάποιον άλλο...

Το γένεσις εδώ είναι παράρτημα αυτουνού στην Αθήνα...εγω πηγα εκεί γιατί ο γυναικολογος π ήδη είχα συνεργαζόταν μαζί τους..

Όσο για εμένα είμαι 35 χρονών με πωα...εχω κανει 3 διεγερσεις με ενεσεις οι οποίες απέτυχαν όλες και αποφάσισα να μην το κάνω πια αυτό κ να πάω με φυσικους "χαλαρά " μετά από δύο περίπου χρόνια και μετά από prp ωοθηκων κατάφερα να μαζέψω 4 έμβρυα...η πρώτη μου μεταφορά έπιασε και στην 13η εβδομάδα έχασα το μωρό από σύνδρομο Edward χωρίς να έχω τίποτα εγω η ο σύζυγος μου καθώς έχουμε κάνει οτι εξετασεις μπορούμε και δεν μπορούμε...τυχαίο γεγονός μου είπαν...η δεύτερη μεταφορά μου έγινε πριν δυο εβδομάδες η οποία δεν πέτυχε...καο εχω ενα τελευταίο εμβρυο 3ης μερας....αυτά..

Δεν υπάρχει σχεδόν καμμία πιθανότητα να μην γονιμοποιηθούν τα ωάρια.Για να συμβεί αυτό θα πρέπει το σπέρμα να είναι πάρα πολύ προβληματικό.Πριν ξεκινήσετε θα έχετε ελέγξει το σπέρμα και όταν θα δώσετε δείγμα και εκεί θα σας το αξιολογήσουνε.Στο κέντρο που ήμουν εγώ νομίζω ότι με κάτω από 3 βλαστοκυστες ακυρώνονταν η προσπάθεια. Ίσως να πληρώνες κάποια έξοδα.Αυτο θα το συζητήσεις..Αυτό που θα πρέπει να σε προβληματίσει είναι το πώς θα πάρεις όσο τον δυνατόν πιο πολλά ωαρια. Τα περισσότερα κέντρα λένε 9-10 ώριμα ωάρια.Ειναι καλά.Τα λιγότερα μπορεί να είναι θέμα και περισσότερα ,δηλαδή όσα βγάλει η δοτρια,πλέον δεν δίνει κανένας..

Εχεις ακόμη ένα εμβρυακι,είσαι πολύ μικρή μην τα σκέφτεσαι αυτά.Τα ωάρια δοτριας θα είναι πάντα εκεί να σε περιμένουν.Καλη επιτυχία 

• Ευχαριστώ 1

@Condios μου σε ευχαριστώ, μπήκα στο άλλο φόρουμ που μου είπες και εκει το συγκεκριμένο αυτοάνοσο το έχουν πολλές γυναικες. Ευτυχώς όλες με ευτυχή κατάληξη, απλά όπως φαίνεται η κορτιζόνη είναι μονόδρομος.. όλες μα όλες  πήραν το τρίπτυχο κορτιζόνη, αντιπηκτικές και σαλοσπίρ κλαψ :sad:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , Villi είπε:

@Condios μου σε ευχαριστώ, μπήκα στο άλλο φόρουμ που μου είπες και εκει το συγκεκριμένο αυτοάνοσο το έχουν πολλές γυναικες. Ευτυχώς όλες με ευτυχή κατάληξη, απλά όπως φαίνεται η κορτιζόνη είναι μονόδρομος.. όλες μα όλες  πήραν το τρίπτυχο κορτιζόνη, αντιπηκτικές και σαλοσπίρ κλαψ :sad:

Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι θα πει μονόδρομος η κορτιζόνη,,, αλλά χαίρομαι που τουλάχιστον βρήκες αντίστοιχες περιπτώσεις και διασταυρώνεις 1ον) ότι δεν είσαι μόνη , 2ον) ότι υπάρχει ευτυχή κατάληξη και 3ον) ότι όλα θα τα αντέξουμε ναι????? Θυμισου ότι αντέξαμε τον κάθε βλάκα που έπαιξε με την ψυχολογία μας, σώμα μας,τσέπη μας,μυαλό μας,υπομονή μας,,,κλπ κλπ,,,, αυτό θα είναι ένα τουβλάκι lego απ'όσα έρχονται για να φτιάξουν τη φωλιτσα-κοιλιτσα μας για τ@ μωρ@ μας ,,,,μεγάλη αγκαλιά και ανάσα Βιλλακι μου 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Πολύ αισιόδοξο αυτό ! Τι να κάνουμε λοιπόν , όπως φαίνεται είναι μονόδρομος . Εμείς απλά λέμε τους προβληματισμούς μας. Όλα καλά θα πανε 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Δεν υπάρχει σχεδόν καμμία πιθανότητα να μην γονιμοποιηθούν τα ωάρια.Για να συμβεί αυτό θα πρέπει το σπέρμα να είναι πάρα πολύ προβληματικό.Πριν ξεκινήσετε θα έχετε ελέγξει το σπέρμα και όταν θα δώσετε δείγμα και εκεί θα σας το αξιολογήσουνε.Στο κέντρο που ήμουν εγώ νομίζω ότι με κάτω από 3 βλαστοκυστες ακυρώνονταν η προσπάθεια. Ίσως να πληρώνες κάποια έξοδα.Αυτο θα το συζητήσεις..Αυτό που θα πρέπει να σε προβληματίσει είναι το πώς θα πάρεις όσο τον δυνατόν πιο πολλά ωαρια. Τα περισσότερα κέντρα λένε 9-10 ώριμα ωάρια.Ειναι καλά.Τα λιγότερα μπορεί να είναι θέμα και περισσότερα ,δηλαδή όσα βγάλει η δοτρια,πλέον δεν δίνει κανένας..

Εχεις ακόμη ένα εμβρυακι,είσαι πολύ μικρή μην τα σκέφτεσαι αυτά.Τα ωάρια δοτριας θα είναι πάντα εκεί να σε περιμένουν.Καλη επιτυχία 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου....εσυ σε ποιο κέντρο ήσουν???δε θα το πρότεινες????

Δε ξερω αν μπορώ να κάτσω πάλι ένα χρόνο με φυσικους για να δουμε αν βρούμε άλλο καλό ωάριο....αλλα επειδη έτσι κ αλλιώς μου λέτε κ εσείς πως ισως πάρει 6 με 7 μήνες λέω μήπως τα κάνω παράλληλα...αν μέχρι τότε δεν έχουμε άλλο εμβρυο να προχωρήσουμε με τη δωρεα...

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου γλωσσοκοπανες μου!!!  Με έπιασε για τα καλά η άνοιξη και είμαι στη γύρα. Ρε κορίτσια....και ειδικά εσύ Βίλι. Τι εξετάσεις είναι αυτές; Καρδιο τι??? Ούτε καν την ξέρω ..αιματολογος την γράφει; 

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας. Ήθελα απλά να σας το πω. Θα ψάξω να βρω σιματολογο να μου γράψει εξετάσεις. Θα κάνω και μια για σάκχαρο και καμπύλη να δω που βρίσκομαι. Το ξέρω ότι μαλλιάσε η γλώσσα σας να μου λέτε για το Έλενα αλλά δεν έχω υπομονή θα πάω σε ιδιώτη. Να τις κάνω να μου φύγει η κάψα χαχαχαχα. Μπορεί να μην έχω κάτι αλλά μπορεί κ κάτι να βρεθεί να το αντιμετωπίσω έγκαιρα .

@thalassa-και @anoulious η συμμετοχή σας πολύτιμη. @chitanetaμου ο γιατρός μας δεν υπάρχει. Ήρεμος και χαλαρός με μια αισιοδοξία όμως που θέλεις δε θέλεις σε κάνει να πιστεύεις παλι στον εαυτό σου!

πρίν από 21 λεπτά , *Vasoula είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου....εσυ σε ποιο κέντρο ήσουν???δε θα το πρότεινες????

Δε ξερω αν μπορώ να κάτσω πάλι ένα χρόνο με φυσικους για να δουμε αν βρούμε άλλο καλό ωάριο....αλλα επειδη έτσι κ αλλιώς μου λέτε κ εσείς πως ισως πάρει 6 με 7 μήνες λέω μήπως τα κάνω παράλληλα...αν μέχρι τότε δεν έχουμε άλλο εμβρυο να προχωρήσουμε με τη δωρεα...

Καλησπέρα και από εμένα!! Ήρθες στην πιο όμορφη και αισιόδοξη παρέα!! Πήρες την σωστότερη απόφαση να πας με δωρεά. Και στο λέω εγώ που έκανα μια προσπάθεια με δικό μου υλικό (καμία ανταπόκριση σε πρωτόκολλο διέγερσης 450 μονάδες menopur). Δεν είχα αντοχή, ηρεμία και υπομονή να ψάξω το ένα και καλό ωάριο. Έτσι στα 40 μου είμαι στο δρόμο της δωρεάς. Δεν το μετανιώνω. Ότι θέλεις μας ρωτάς. Σε φιλώ 

• Μου αρέσει 6

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με δωρεά ωαρίων ή εμβρύων. Υπάρχουν συγκεκριμένα κέντρα που ασχολούνται ή απο το κέντρο που κάνω την ΕΤ θα με καθοδηγήσουν; Είμαι 44 ετών και αυτές τις μέρες βιώνω μία παλίνδρομη κύηση.  Θα ήθελα αν γίνεται λοιπόν πριν μιλήσω ξανά με το κέντρο γονιμότητας για το πως πρέπει να προχωρήσω να μου πείτε κάποιες πληροφορίες. Δεν εχω πρόβλημα υγείας, χωρις αυτοάνοσα ή θυρεοειδή. Σαφέστατα η παλινδρομη λόγω ηλικίας θα ειναι χρωμοσωμικη ανωμαλία. Γι αυτό δεν χρειάζεται να το ψάξω κιόλας παραπάνω. Περιμένω τωρα με ποιο τροπο θα αποβάλλω ή αν θα κάνω απόξεση (το προτιμώ)! Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα !Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...