Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 16 λεπτά , marina_86 είπε:

Αν θυμάμαι καλά η @anoulious έκανε μία ανοσοκατασταλτικη θεραπεία γιατί είχε ένα σπάνιο αυτοάνοσο που τροφοδοτούσε φλεγμονή στο ενδομήτριο. Καλά θυμάμαι; Οπότε, στην περίπτωση της η κορτιζόνη εκτός από περιττή θα μπορούσε να αποβεί κ επικίνδυνη για την επιτυχία. 

Ο Κουρτ τι σου είπε; Αυτός πόσες μέρες προτείνει κορτιζόνη; Κοίτα, η κορτιζόνη μπορεί να κάνει καλό μπορεί όμως να κάνει κ κακό. Δηλαδή μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την πάχυνση του ενδομητρίου. Κ σ' εμένα η Λευκού είχε πει να παίρνω 15 ημέρες. Η προηγούμενη γιατρός μου είχε πει όχι τόσες μέρες γιατί δεν θα παχύνει καλά το ενδομήτριο κ ο Σπελ είπε ότι από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο αυτοάνοσο απλά έχω μια γενική τάση προς αυτοάνοσο δεν χρειάζεται να πάρω τόσο πολύ. Δεν έχω δηλαδή εκδηλώσει κάτι στις εξετάσεις μου. Απλά μερικές τιμές είναι λίγο πιο τσιμπημενες, ακριβώς πάνω από το όριο, οπότε μου είπε ότι θα πάρω λίγη κορτιζόνη. Τις προηγούμενες φορές θυμάσαι πόση κορτιζόνη είχες πάρει;

Καλημερα αγαπημένη. Σε όλες έπαιρνα πάνω απο 20 μέρες προ ετ. Ο κουρτ ειπε 20 μέρες, αλλα τωρα που την πηρα στο δοκιμαστικό, πήγαμε κατα διαόλου. Ο Σπελ ειπε οτι τη χρειάζομαι αλλα έξι μέρες προ ετ. Τωρα πες με τρελή αλλα εγω θεωρώ για καποιο περίεργο λόγο, οτι η κορτιζόνη δεν με βοηθάει. Προαίσθημα θέλεις να το πεις, δεν ξέρω. Με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το θέμα και δεν βλέπω να το λύνω. 

πρίν από 12 λεπτά , Villi είπε:

Καλημερα αγαπημένη. Σε όλες έπαιρνα πάνω απο 20 μέρες προ ετ. Ο κουρτ ειπε 20 μέρες, αλλα τωρα που την πηρα στο δοκιμαστικό, πήγαμε κατα διαόλου. Ο Σπελ ειπε οτι τη χρειάζομαι αλλα έξι μέρες προ ετ. Τωρα πες με τρελή αλλα εγω θεωρώ για καποιο περίεργο λόγο, οτι η κορτιζόνη δεν με βοηθάει. Προαίσθημα θέλεις να το πεις, δεν ξέρω. Με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το θέμα και δεν βλέπω να το λύνω. 

Εντελώς λογικές οι σκέψεις σου. Σκέψου ότι κ σ' εμένα άλλη ποσότητα είπε η λευκού άλλη ο Σπελ. Βέβαια δεν ακολούθησα ποτέ της Λευκού γιατί δεν ήθελε η προηγούμενη γιατρός τόσες μέρες κορτιζόνης. Εσύ τις προηγούμενες φορές όμως δεν είχες θέμα με το ενδομήτριο,ε; Δηλαδή παχαινε κανονικά. Μόνο στην τελευταία έκανε τις τρέλες του. Γιατί δεν το συζητάς κ με τον Κουρτ; Να του πεις ότι πήγα στον τάδε γιατρό που είναι πολύ γνώστης των ανοσολογικών και μου είπε αυτό κ αυτό. Μήπως να δοκιμάσουμε να πάρω για μια εβδομάδα, άντε 10 ημέρες; Μπορεί να μην το θεωρεί τόσο απαραίτητο το 20ημερο ντε κ καλά. Να το είπε γιατί στηρίχθηκε στο πρωτόκολλο της Λευκού. Εκτός αν ο Κουρτ δίνει γενικά την κορτιζόνη για τόσες μέρες γιατί τη θεωρεί τόσο βοηθητική.

πρίν από 45 λεπτά , Villi είπε:

Να πω κι εγώ που είμαι πολύ καιρό τώρα προβληματισμένη με το θέμα της κορτιζόνης . Στις δυο τελευταίες ετ που άρχισα να παιρνω κορτιζονη 20 μέρες πριν ( προληπτικά είπε η λευκού γιατί ήμουν οριακή στο αντιφωσφολιπιδικο) είχα αρνητικές χοριακες. Οκ μπορεί να ήταν τυχαίο . 

Αυτό το μήνα που ξεκίνησα προετοιμασία για ετ δεν έπαιρνα στην αρχή κορτιζονη, ο γιατρος φοβόταν μην επηρεάσει το ενδομήτριο . Έλα όμως που βγήκα θετική σε μια εξέταση και η λευκ είπε να ξεκινήσω κορτιζονη άμεσα . Και μπαμ!, χαλάει το ενδομήτριο και αλλάζει τελείως εικόνα και σταμάτησε η προσπάθεια . Πάμε για άλλο κύκλο . Τυχαίο ; Κακος κύκλος ; Ίσως . Επέμεινα στον επόμενο κύκλο να την ξεκινήσω αργότερα την κορτιζονη και το δέχτηκε ( αναγκαστικά ) και η λευκ , μου είπε ότι την κύρια δουλειά την κάνει το salospir και οι αντιπηκτικες και ότι η κορτιζονη είναι ενισχυτική σαν θεραπεία , στο ενδεχόμενο που αντιπηκτικες κλπ δεν δρουν αποτελεσματικά . 

Πολυ προβληματισμένη κι εγώ με την κορτιζονη και άκρη δε βγάζω 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Εντελώς λογικές οι σκέψεις σου. Σκέψου ότι κ σ' εμένα άλλη ποσότητα είπε η λευκού άλλη ο Σπελ. Βέβαια δεν ακολούθησα ποτέ της Λευκού γιατί δεν ήθελε η προηγούμενη γιατρός τόσες μέρες κορτιζόνης. Εσύ τις προηγούμενες φορές όμως δεν είχες θέμα με το ενδομήτριο,ε; Δηλαδή παχαινε κανονικά. Μόνο στην τελευταία έκανε τις τρέλες του. Γιατί δεν το συζητάς κ με τον Κουρτ; Να του πεις ότι πήγα στον τάδε γιατρό που είναι πολύ γνώστης των ανοσολογικών και μου είπε αυτό κ αυτό. Μήπως να δοκιμάσουμε να πάρω για μια εβδομάδα, άντε 10 ημέρες; Μπορεί να μην το θεωρεί τόσο απαραίτητο το 20ημερο ντε κ καλά. Να το είπε γιατί στηρίχθηκε στο πρωτόκολλο της Λευκού. Εκτός αν ο Κουρτ δίνει γενικά την κορτιζόνη για τόσες μέρες γιατί τη θεωρεί τόσο βοηθητική.

Νομίζω οτι ο Κούρτης γενικά δεν θεωρεί οτι κανει κακό, και μπορεί και να μην κανει, δεν ξερω. Εμενα για να καταλάβεις όταν μου ειπε να την ξεκινήσω και του είπα οτι για καποιο λόγο δεν τη θέλω μου απάντησε: γιατι τι θα παθεισ; φοβάσαι μη χαλάσεις τη σιλουέτα σου;;; Τοσο γλυκούλης :angry: Οταν του είπα οτι ο 2οσ  αιματολόγος ειπε 6 μέρες προ ετ, διαφώνησε κάθετα. Εγω όμως εμπειρικά εχω παρατηρήσει οτι απο τότε που αρχισα με τις κορτιζόνες δεν πάμε καλά. Κατι δεν μου κάθεται καλα αλλα απο την άλλη γιατρός δεν ειμαι. Και προχθές που  μιλούσα πάλι με τη Γώγου απο το ιατρείο της Λευκού, επέμενε κι αυτη οτι πρέπει να την παίρνω απο 2η μερα περιόδου. Ειμαι πολυ προβληματισμένη γιατί στη δική μου περίπτωση μιλάμε για Αντιφωσφολιπιδικο με πολυ ψηλούς δείκτες θετικότητας, και ειναι πολυ σημαντικό το τι θα κάνω τελικά με την κορτιζόνη. Μακάρι να ειχα βρει εδώ στο φόρουμ κάποια κοπέλα με Αντιφωσφολιπιδικο να μου έδινε καμία συμβουλή. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Villi είπε:

Νομίζω οτι ο Κούρτης γενικά δεν θεωρεί οτι κανει κακό, και μπορεί και να μην κανει, δεν ξερω. Εμενα για να καταλάβεις όταν μου ειπε να την ξεκινήσω και του είπα οτι για καποιο λόγο δεν τη θέλω μου απάντησε: γιατι τι θα παθεισ; φοβάσαι μη χαλάσεις τη σιλουέτα σου;;; Τοσο γλυκούλης :angry: Οταν του είπα οτι ο 2οσ  αιματολόγος ειπε 6 μέρες προ ετ, διαφώνησε κάθετα. Εγω όμως εμπειρικά εχω παρατηρήσει οτι απο τότε που αρχισα με τις κορτιζόνες δεν πάμε καλά. Κατι δεν μου κάθεται καλα αλλα απο την άλλη γιατρός δεν ειμαι. Και προχθές που  μιλούσα πάλι με τη Γώγου απο το ιατρείο της Λευκού, επέμενε κι αυτη οτι πρέπει να την παίρνω απο 2η μερα περιόδου. Ειμαι πολυ προβληματισμένη γιατί στη δική μου περίπτωση μιλάμε για Αντιφωσφολιπιδικο με πολυ ψηλούς δείκτες θετικότητας, και ειναι πολυ σημαντικό το τι θα κάνω τελικά με την κορτιζόνη. Μακάρι να ειχα βρει εδώ στο φόρουμ κάποια κοπέλα με Αντιφωσφολιπιδικο να μου έδινε καμία συμβουλή. 

Θα το κάψουμε με τα φάρμακα μέχρι το τέλος! 

Αγαπημένη, για το αντιφωσφολιπιδικο μήπως να ρωτήσεις και τα κορίτσια στο διπλανό καφέ; Αν κάποια έχει κ τι κάνει με την κορτιζόνη. Επειδή γράφουν πολλά κορίτσια εκεί. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , marina_86 είπε:

Θα το κάψουμε με τα φάρμακα μέχρι το τέλος! 

Αγαπημένη, για το αντιφωσφολιπιδικο μήπως να ρωτήσεις και τα κορίτσια στο διπλανό καφέ; Αν κάποια έχει κ τι κάνει με την κορτιζόνη. Επειδή γράφουν πολλά κορίτσια εκεί. 

Ειχα κανει αναζητηση κάποια στιγμή, και έβγαιναν κάποια παλιότερα ποστ. Το ευχάριστο είναι ότι όσες το είχαν, έγραφαν μετα και σε τοπικ μανούλες 20@@. Πρόσφατα ελαβα και πμ απο κοπέλα που το εχει, και ηταν και αυτη μπερδεμένη. Απο τα παλιότερα μέλη, μόνο μια κοπέλα, νομίζω η  @island1, η οποία είχε και αυτή καραμπινάτο Αντιφωσφολιπιδικο δεν τα κατάφερε. Είχε γράψει κι ένα πολυ συγκινητικό μήνυμα όταν σταμάτησε να γράφει στο φόρουμ. 

4 hours ago, marina_86 said:

Αν θυμάμαι καλά η @anoulious έκανε μία ανοσοκατασταλτικη θεραπεία γιατί είχε ένα σπάνιο αυτοάνοσο που τροφοδοτούσε φλεγμονή στο ενδομήτριο. Καλά θυμάμαι; Οπότε, στην περίπτωση της η κορτιζόνη εκτός από περιττή θα μπορούσε να αποβεί κ επικίνδυνη για την επιτυχία. 

Ο Κουρτ τι σου είπε; Αυτός πόσες μέρες προτείνει κορτιζόνη; Κοίτα, η κορτιζόνη μπορεί να κάνει καλό μπορεί όμως να κάνει κ κακό. Δηλαδή μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την πάχυνση του ενδομητρίου. Κ σ' εμένα η Λευκού είχε πει να παίρνω 15 ημέρες. Η προηγούμενη γιατρός μου είχε πει όχι τόσες μέρες γιατί δεν θα παχύνει καλά το ενδομήτριο κ ο Σπελ είπε ότι από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο αυτοάνοσο απλά έχω μια γενική τάση προς αυτοάνοσο δεν χρειάζεται να πάρω τόσο πολύ. Δεν έχω δηλαδή εκδηλώσει κάτι στις εξετάσεις μου. Απλά μερικές τιμές είναι λίγο πιο τσιμπημενες, ακριβώς πάνω από το όριο, οπότε μου είπε ότι θα πάρω λίγη κορτιζόνη. Τις προηγούμενες φορές θυμάσαι πόση κορτιζόνη είχες πάρει;

Καλημέρα.Ετσι ακριβώς είναι.Εμενα μου είπανε ότι η κορτιζόνη θα μου έκανε και κακο γιατί εγώ προσπαθούσα να ξυπνήσω το ανοσοποιητικό μου.Επειδη εγώ όμως είμαι ιδιαίτερη περιπτωση δεν αποκλείεται και το πιο απλό  μια κοπέλα να έχει φλεγμονή και να φουντώσει από την κορτιζονη..

44 minutes ago, Villi said:

Ειχα κανει αναζητηση κάποια στιγμή, και έβγαιναν κάποια παλιότερα ποστ. Το ευχάριστο είναι ότι όσες το είχαν, έγραφαν μετα και σε τοπικ μανούλες 20@@. Πρόσφατα ελαβα και πμ απο κοπέλα που το εχει, και ηταν και αυτη μπερδεμένη. Απο τα παλιότερα μέλη, μόνο μια κοπέλα, νομίζω η  @island1, η οποία είχε και αυτή καραμπινάτο Αντιφωσφολιπιδικο δεν τα κατάφερε. Είχε γράψει κι ένα πολυ συγκινητικό μήνυμα όταν σταμάτησε να γράφει στο φόρουμ. 

Η island αν λέμε για την γνωστή island έκανε ένα παιδάκι δεν κατάφερε δεύτερο να κάνει..Και πήγαινε πολύ στη Λευκού στην οποία έγραφε ότι χρωστούσε και το παιδάκι της.Γραφω για κάποιον άλλο γιατί τα είχε γράψει κάτ επανάληψη και μάλλον δε θα το δει να σου απαντήσει αφού δεν μπαίνει πλέον στο φορουμ

• Μου αρέσει 4

15 hours ago, Chrussa1982 said:

Τσα!!! Γύρισα, τακτοποιήθηκα και τώρα άραξα και βγάζω δελτίο τύπου.

Κορίτσια δεν είχε τι να μου πει. Μας κοίταξε κατάματα κ λέει δεν ξέρω τι να πω. Του είπα ότι θέλω ένα διάλειμμα 2 μηνών από φάρμακα κλπ για να χαλαρώσω. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Πρότεινε υστεροσκοπηση να την κάνουμε ένα μήνα πριν την ετ. Μου είπε ότι αν είχα πχ ινομυωμα με τόσα οιστρογόνα θα είχε μεγαλώσει και θα το έβλεπε στον υπέρηχο, επειδή όμως δεν τα καταφέραμε τώρα θα κάνουμε υστεροσκοπηση να δούμε αν παίζει κάτι εκ των έσω. Του ζήτησα επιπλέον αιματολογικές τύπου θρομβοφθλιας. Είπε ότι δεν χρειάζεται διότι πιστεύει ότι με σαλοσπιρ inohep και κορτιζόνη καλύπτομαινσε περίπτωση θρομβοφιλιας η αντιφωσφολιπιδικου. Μου είπε μήπως δοκιμάσουμε σε φυσικό κύκλο να κάνουμε την ετ ελέγχοντας συνεχώς την lh. Αυτό δεν το πολυκαταλαβα αλλά μου είπε ότι θα τα πούμε αυτά εν καιρό.

Τοναλλο μας εμβρυακι είναι άριστης ποιότητας πάντως. Επίσης πρέπει να πάρω κάποια κιλακια γιατί είναι οριακά στον Δ.Μ.Σ. 

Κορίτσια ανασουφιστηκα!! Με καθησύχασε λέγοντας μου ακριβώς τα πράγματα ως έχουν. Δεν χάιδεψε αυτιά. Θα πάμε με καλύτερες προϋποθέσεις και ελπίζουμε!!

Γεια σου Χρύσα μου!

Τωρα καταφερα να μπω και να δω τα νεα σου. Χαιρομαι που ενιωσες καλυτερα με όσα σου ειπε! Σκέφτεται να σου αλλάξει πρωτοκολλο για να δοκιμασετε και αλλιως, με τον φυσικο κυκλο δηλαδη. Αν ορμονολογικα ταιριαξεις με τον φυσικο κύκλο, δηλαδη σε παρακολουθησει σε κανα δυο κυκλους και δει ποτε ειναι η ωορρηξια σου, έτσι θα ξερει ποτε να κανεις την ετ. Αν γινει ετσι δεν θα φας ολη τη φαρμακιλα που τρωμε με τα άλλα πρωτωκολλα! Στο ευχομαι ολοψυχα και να πετυχεις την επομενη φορα και να πανε ολα τελεια ως το τελος!

• Μου αρέσει 1

On 12/4/2022 at 3:50 ΜΜ, MaryH είπε:

E τοτε θα σας ειναι πιο ευκολο να κοψετε το βραδινο μαμ. Κι εγω που δεν θηλασα , μου ηταν πιο ευκολο. Βεβαια ειναι αναλογα στο παιδι. Σιγουρα η παιδιατρος μπορει να σας βοηθησει

Κοριτσια, αν ο γιατρος ειναι καλος, δεν το σκεφτεται ετσι. Που ειναι καλος ο συγκεκριμενος. Εγω οταν ειχα ρωτησει τον δικο μου ντοκ για 2η δοτρια, με μαλωσε κ μου ειπε οτι δεν θα χρειαστει κ ειναι σιγουρος οτι θα τα καταφερω. Και θα κανει τα παντα γι αυτο. Δεν ηθελε ουτε να τ ακουσει

Συμφωνω Μαιρη μου.

Κι εγω ειχα πει στον δικο μου για αλλη δοτρια και μου πε κομψα οτι δεν ηταν εκει το θεμα..

Γι αυτο θεωρω δωρο τη μικρη μου!

Οσο για το νυχτερινο υπνο ειναι ζορικη η μικρη. Θελει γαλα για να κοιμηθει κι εχει συνηθισει ανα διωρο.

Προσπαθουμε και βλεποντας.

Οσο για τη φιλη μου επειδη μου στελνετε πολλες κοπελες και δε μπαινω τοσο συχνα οποτε μπορει να ξεχασω καποια, το μονο που μπορω να πω οτι αποδειχτηκε περιτρανα απο τρεις γιατρους που πηγε μετα οτι δεν επρεπε να χορηγηθει το συγκεκριμενο χαπι στη συγκεκριμενη κοπελα,της δημιουργησε πολλα θεματα που σιγα σιγα αποκαθιστανται.

Οποτε προσοχη μεγαλη!

Γι αυτο το εγραψα.

Το προλαμβανειν καλυτερο του θεραπευειν αλλα να υπαρχει και μια βαση σε αυτο.

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου εχω νεα ημερομηνια ετ. 29 Απριλιου αν ολα πανε καλα!!!!! Ο γιατρος μου ειπε να προσεχω να μην ξανακολλησω γιατι το εχει δει πολλες φορες να συμβαινει. Πφφφ

Επισης ελεγξα TSH και απο 2,1 που ήταν πριν ενα μηνα πήγε 1,12. Τι κουλο ειναι αυτο; εγω νομιζα οτι αυξανεται με τα φαρμακα! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσακια μου εχω νεα ημερομηνια ετ. 29 Απριλιου αν ολα πανε καλα!!!!! Ο γιατρος μου ειπε να προσεχω να μην ξανακολλησω γιατι το εχει δει πολλες φορες να συμβαινει. Πφφφ

Επισης ελεγξα TSH και απο 2,1 που ήταν πριν ενα μηνα πήγε 1,12. Τι κουλο ειναι αυτο; εγω νομιζα οτι αυξανεται με τα φαρμακα! 

Τελεια!!! Αντε θα κανεις κ το πασχα σου με την ησυχια σου κ μετα πανετοιμη για το θαυμα!!!!ετοιμαζομαστε!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Viv37 είπε:

Με το καλό Βιβη μου, όλα να πανε υπέροχα.  Και σε εμενα δεν ανεβαίνει με τα φάρμακα η TSH, τη μέτρησα πρόσφατα με φουλ αγωγή και ήταν πάτωμα 

• Μου αρέσει 1

On 12/4/2022 at 2:33 ΜΜ, Villi είπε:

Δεν με νοιάζει με τι είναι, αλλά ειδα τέτοια ευτυχία και πληρότητα σε αυτή τη γυναίκα που πλάνταξα. Και φάνηκε ότι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στο παρελθόν..εμένα με άγγιξε πολύ. Καλα ειμαι!!

τώρα διάβασα το μήνυμά σου. Θα μπω να το δω από το ιντερνετ! Έρχεται και η δικιά σου η σειρά να γίνεις μανούλα!!

On 12/4/2022 at 3:23 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Αφού ξεσπάσεις και έκλαψες χαίρομαι που είσαι καλά κοριτσάκι μου όμορφο. Αχ έρχεται κ εμάς η σειρά μας. Θέλω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε αυτή τη φορά. Σήμερα με ρωτάγε η μικρή αφεντικινα πότε θα ξαναπροσπαθήσω και τέτοια. Της λέω όταν είμαι έτοιμη. Οοοομμμμμμμ 

Άντε έρχεται και Πάσχα. Να φάμε να ξεκουραστούμε και μετά δυνατά τα τα στον αγώνα. Ποτέ θα πας να κάνεις το ασβέστιο ?

Όλα τα είχαμε ήρθε και η αφεντικίνα να κάνει ερωτήσεις....Πφφφφφ

Καλά της είπες!!

On 12/4/2022 at 3:50 ΜΜ, MaryH είπε:

E τοτε θα σας ειναι πιο ευκολο να κοψετε το βραδινο μαμ. Κι εγω που δεν θηλασα , μου ηταν πιο ευκολο. Βεβαια ειναι αναλογα στο παιδι. Σιγουρα η παιδιατρος μπορει να σας βοηθησει

Κοριτσια, αν ο γιατρος ειναι καλος, δεν το σκεφτεται ετσι. Που ειναι καλος ο συγκεκριμενος. Εγω οταν ειχα ρωτησει τον δικο μου ντοκ για 2η δοτρια, με μαλωσε κ μου ειπε οτι δεν θα χρειαστει κ ειναι σιγουρος οτι θα τα καταφερω. Και θα κανει τα παντα γι αυτο. Δεν ηθελε ουτε να τ ακουσει

Μακάρι να είναι έτσι και να πάνε΄ολα καλά!

On 12/4/2022 at 4:17 ΜΜ, vik80 είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ πολύ για όλες τις απαντήσεις μια μια ξεχωριστά. Η αλήθεια είναι ότι είναι σταθερή πολύ η περίοδος μου και αν τύχει κάποια καθυστέρηση απορρυθμιζομαι, παθαίνω και έναν πανικό ότι μπήκα κλιμακτήριο ..χαχαχα. η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο. Ήρθε η περίοδος σήμερα λοιπόν, κατέβασα και κάτι γλάστρες από το μπαλκόνι πρωί πρωί και μάλλον βοήθησε. Ή επειδή μου είπε η στεφ να πάω να με δει ο γιατρός τρόμαξα και εμφανίστηκε. Πάντως εμένα τώρα που το σκέφτομαι κάθε φορά σε κάθε δόση εμβολίου μου αργούσε λίγο, δεν μπορώ να το αποδώσω αλλού γιατί δεν αργεί ποτε η άτιμη ούτε με τα μπάνια το καλοκαίρι. Μπαίνω να διαβάσω τις σελίδες που έχω χάσει και επανέρχομαι. 

Όλα καλά λοιπόν! Τώρα μπορείς να ηρεμήσεις!!

πρίν από 12 λεπτά , Villi είπε:

Με το καλό Βιβη μου, όλα να πανε υπέροχα.  Και σε εμενα δεν ανεβαίνει με τα φάρμακα η TSH, τη μέτρησα πρόσφατα με φουλ αγωγή και ήταν πάτωμα 

Περιέργο μου φάνηκε γιατί ο ενδοκρινολόγος μου είπε να την ελέγχω κάθε 40 μέρες λόγω χασιμότο. Βέβαια είπε ότι θα ανέβει αφού μείνω έγκυος. Ίσως δεν είναι τα φάρμακα που την επηρεάζουν αλλά η εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Ποιες εξετάσεις βγήκαν θετικές σε σενα ; Εγώ έχω θετικά αντισώματα Β2 γλυκοπρωτεινης IgM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...