Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , Condios είπε:

Τώρα κατάλαβα τί εννοείς και διορθώνω τι καταλαβαίνω εγώ απ'την περιγραφή των βλαστοκυστεων σου,,,,,4ΑΑ , ίσως 3ΑΒ & 5ΑΑ,,,, μπόμπα δηλαδή!!!!!!! Τ@ μωράκι@ σας είναι εκεί !!!!!!! Είμαι σίγουρη αγαπημένη μου !!!!! 

Γλυκούλα μου!!! Σου στέλνω οοολη μου την ❤️❤️❤️❤️!!!!!!!

ΥΓ. @Chrussa1982 πού είσαι; Εδώ έχεις τους φανς σου που περιμένουμε με αγωνία!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

9 ώρες πρίν, natassoula είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΩΑΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ .ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ . Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΑΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΠΟΥΠΕΡΗΧΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ?ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΩ HELPPPPPPPP

Καλησπέρα κορίτσι μου και καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια σου. Εγώ έχω γιατρό τον δεύτερο τον μάγο. Έχω ένα αγοράκι τώρα 2,5 ετών. Να ξέρεις ότι γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει. Αν τον εμπιστευτείς θα τα πάτε πολύ καλά. Είναι τρομερός άνθρωπος. Εγώ έμεινα μαζί του μέχρι και την γέννα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. 

6 ώρες πρίν, Condios είπε:

Εγώ είμαι στον Τσιρ,,,,ή κοντό ή μάγο ή όπως θες πες τον,,,,,η συμπεριφορά του για μενα ειναι εξαιρετική ,,, τον βρισκω κυνικό αλλά επειδή ειμαι και εγω ρεαλιστρια και κυνική επισης τον λατρευω,,,,επισης να θυμασαι πως αυτος καταληγει να κανει μανουλες γυναικες σαν εμας που ερχομαστε απο δυσκολες περιπτωσεις,,,ακομα και αν αυτες ηταν η μη σωστη παρακολούθηση απο τους προηγούμενους γιατρους. Εγώ είμαι στο γιατρό αυτό μετά από 2 δότριες,,τωρα ενωσαμε προσφατα με την 3η μας να σκεφτεις δοτρια...και εχουμε 6 βλαστοκυστες να μας περιμενουν....η 1η δοτρια ηταν Θεσσαλονικη στο ΙΑΚ,,,,,εμεινα στη 2η ετ αλλα βιοχημικη,,,μετα πηγα ΑΚΕΣΩ στον Τσιρ γιατι αντιστοιχα πηγα λογω 2 γνωστων μου,,,,ειχα επισης 2 βιοχημικες με τον Τσιρ,,,αλλα σε μενα ηταν αλλου το προβλημα και ο γιατρος το ειχε επισημανει αλλα δε φανταζομασταν οτι θα επηρεαζε τοσο,,,,ειναι ο μοναδικος που μου εδωσε ολα τα κατεβατα απο εξετασεις,,,επισης ειναι ο μοναδικος που ποτε δε συναντηθηκε με τον αντρα μου και δε με νοιαζει και καθολου,,,,ειναι ο μοναδικος που με βλεπει παντα με ανοιχτα τα ποδια και οχι στο γραφειο του,,,,ειναι ο μοναδικος που μιλαω σπανια μαζί του και οταν ειναι απολυτη αναγκη γιατι η συντονιστρια του και ολες οι κοπελες ειναι εξαιρετικες,,,,ειναι ο μοναδικος που οτι στελνω με μειλ μου απαντανε ειτε τηλεφωνικα είτε με μειλ οι κοπελες του,,,δε σου λεω οτι ειναι ΘΕΟΣ,,,,δεν ειναι και το λεει και ο ιδιος,,,ειναι ομως τοσο καταρτισμενος που χρειαζομαι μονο τα μαγικα του χερακια και του εμβρυολογικου που συνεργαζεται. Δε σου λεω να πας σε αυτον σωνει και ντε αν δε μπορεις να διαχειριστεις τη συμπεριφορα του εννοειται. Εύχομαι ομως να καταληξεις σε αυτον που θα σε κανει σιγουρα μανουλα συντομα. Και θα συμμεριστει ολο αυτο που εχεις περασει και ο ιδιος θα επιθυμει να σε κανει μανουλα. Μονο επιτυχιες θελουν και αυτοι,,,αλλα,,,γιατρος με γιατρο διαφερουν οπως ενας ξανθος με εναν μελαχροινο,,,σημασια εχει οτι χρειαζεσαι μαγικα χερια και τυχη αγαπημενη μου....ευχομαι συντομα ολα αυτα με βαση την καλυτερη για σας επιλογη να σας φερει το πολυποθητο δωρο της ζωης σας,,,ενα μωρο γερο ή και 2 !!!! Να εισαι ψυχραιμη, να εισαι ΕΝΑ με τον αντρουλη σου και να σας φωτισει ο Θεος σε ολα σας τα βηματα! Με πολυ αγαπη απο μενα που ειμαι 41 και προσπαθω ακομα ,,,αλλα εχω πιστη οτι ειμαι κοντα στο ονειρο!!!!!!!!! Το ιδιο ευχομαι για ολες τις γυναικες που το επιθυμουν. 

Μαρηηηηη μιλάς εσύ για τα 41;;; έλεος δηλαδή. Φιλάκια πολλά πολλά!!!! 

πρίν από 12 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τσα!!! Γύρισα, τακτοποιήθηκα και τώρα άραξα και βγάζω δελτίο τύπου.

Κορίτσια δεν είχε τι να μου πει. Μας κοίταξε κατάματα κ λέει δεν ξέρω τι να πω. Του είπα ότι θέλω ένα διάλειμμα 2 μηνών από φάρμακα κλπ για να χαλαρώσω. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Πρότεινε υστεροσκοπηση να την κάνουμε ένα μήνα πριν την ετ. Μου είπε ότι αν είχα πχ ινομυωμα με τόσα οιστρογόνα θα είχε μεγαλώσει και θα το έβλεπε στον υπέρηχο, επειδή όμως δεν τα καταφέραμε τώρα θα κάνουμε υστεροσκοπηση να δούμε αν παίζει κάτι εκ των έσω. Του ζήτησα επιπλέον αιματολογικές τύπου θρομβοφθλιας. Είπε ότι δεν χρειάζεται διότι πιστεύει ότι με σαλοσπιρ inohep και κορτιζόνη καλύπτομαινσε περίπτωση θρομβοφιλιας η αντιφωσφολιπιδικου. Μου είπε μήπως δοκιμάσουμε σε φυσικό κύκλο να κάνουμε την ετ ελέγχοντας συνεχώς την lh. Αυτό δεν το πολυκαταλαβα αλλά μου είπε ότι θα τα πούμε αυτά εν καιρό.

Τοναλλο μας εμβρυακι είναι άριστης ποιότητας πάντως. Επίσης πρέπει να πάρω κάποια κιλακια γιατί είναι οριακά στον Δ.Μ.Σ. 

Κορίτσια ανασουφιστηκα!! Με καθησύχασε λέγοντας μου ακριβώς τα πράγματα ως έχουν. Δεν χάιδεψε αυτιά. Θα πάμε με καλύτερες προϋποθέσεις και ελπίζουμε!!

Μπράβο κορίτσι μου. Όλα καλά θα πάνε τώρα θα το δεις 

• Μου αρέσει 3

9 hours ago, natassoula said:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΩΑΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ .ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ . Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΑΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΠΟΥΠΕΡΗΧΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ?ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΩ HELPPPPPPPP

Καλώς ήρθες κοπέλα μου!! Σου τα είπε αναλυτικά όλα και υπέροχα η αγαπημένη @Condios. Να συνεχίσεις με όποιον σου λέει το ένστικτο σου και αυτόν που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής θα πω εγώ. Θεωρώ πολύ σημαντικη τη σχέση με το γιατρό. Εύχομαι κι εσύ σύντομα να έχεις φουσκωμένη κοιλιτσα ❤️

6 hours ago, Condios said:

Βιλακι μου χαχαχαχαχαχαχα δεν το εγραψα ως μεγαλη,,,ως χρό-νια προσπαθεια ομως,,,,λοβ γιου καργα και ενα καρο και εγωωωωωωωωωω ,,, και δεν τα εκλεισα ακομα τα 41,,,,40 να λεω ε?????? αχαχαχαχαχα 

Τιμή μας κ καμάρι μας τα χρόνια βρε!! Ωστόσο μέχρι και την τελευταία μέρα 40 εννοείται χιχιιχιχιζιζι

15 minutes ago, Chrussa1982 said:

Κορίτσια δεν είχε τι να μου πει. Μας κοίταξε κατάματα κ λέει δεν ξέρω τι να πω. Του είπα ότι θέλω ένα διάλειμμα 2 μηνών από φάρμακα κλπ για να χαλαρώσω. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Πρότεινε υστεροσκοπηση να την κάνουμε ένα μήνα πριν την ετ. Μου είπε ότι αν είχα πχ ινομυωμα με τόσα οιστρογόνα θα είχε μεγαλώσει και θα το έβλεπε στον υπέρηχο, επειδή όμως δεν τα καταφέραμε τώρα θα κάνουμε υστεροσκοπηση να δούμε αν παίζει κάτι εκ των έσω. Του ζήτησα επιπλέον αιματολογικές τύπου θρομβοφθλιας. Είπε ότι δεν χρειάζεται διότι πιστεύει ότι με σαλοσπιρ inohep και κορτιζόνη καλύπτομαινσε περίπτωση θρομβοφιλιας η αντιφωσφολιπιδικου. Μου είπε μήπως δοκιμάσουμε σε φυσικό κύκλο να κάνουμε την ετ ελέγχοντας συνεχώς την lh. Αυτό δεν το πολυκαταλαβα αλλά μου είπε ότι θα τα πούμε αυτά εν καιρό.

Τοναλλο μας εμβρυακι είναι άριστης ποιότητας πάντως. Επίσης πρέπει να πάρω κάποια κιλακια γιατί είναι οριακά στον Δ.Μ.Σ. 

Κορίτσια ανασουφιστηκα!! Με καθησύχασε λέγοντας μου ακριβώς τα πράγματα ως έχουν. Δεν χάιδεψε αυτιά. Θα πάμε με καλύτερες προϋποθέσεις και ελπίζουμε!!

Επιτέλους!!!!  Αρχικά χαίρομαι που ηρεμήσες καρδούλα μου. Να χαλάρωσεις, να περάσεις όμορφα, να βάλεις τα κιλακια και αφού γίνουν κ οι εξετάσεις επεμβάσεις θα είσαι έτοιμη να υποδεχτείς το υπέροχο παιδάκι σου που θα γατζωθει και θα μεγαλώσει στην κοιλιτσα σου. ❤️❤️❤️❤️❤️ Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ 

• Μου αρέσει 2

36 minutes ago, Chrussa1982 said:

Μια χαρά!Προχωράς με αισιοδοξία.Να κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου σε σχέση με αυτά που σου είπε;Οκ έχει δικιο ότι αυτά που παίρνεις σε περίπτωση θρομβοφιλιας σε καλύπτουν.Γιατι όμως να τα παίρνεις αν δε τα χρειάζεσαι;Πχ η κορτιζόνη όσο καλο κάνει αν τη χρειάζεσαι τόσο κακο μπορεί να κάνει αν δε τη χρειάζεσαι,βλ ενδομήτριο και 'εξωτερικα'και 'εσωτερικα',σάκχαρο κλπ..Όταν λέμε αλλαγή πρωτοκολλου για μένα επαναξιολογουμε και αυτά .

Όταν λέει φυσικό με παρακολούθηση lh εννοεί ότι επειδή μόνο υπερηχογραφικά δεν μπορείς να προσδιορίσεις ακριβώς πότε έγινε ωορρηξία για να μετρήσεις μέρες για παραθύρο και να ξεκινήσεις προγεστερόνη ,αυτο μπορεί να γίνει με μέγιστη ακρίβεια με την lh και prg (που αρχίζει και τσιμπάει και αυτή)..Η αλλαγή πρωτοκόλλου ειναι πάντως μια λογική σκέψη.

Δε θέλω να σε προβληματισω.Απλα να βοηθήσω προσπαθώ ,γράφοντας κάποιες πρώτες σκέψεις που θα έκανα εγώ.

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλός και ωραίος ο γιατρός! Συμφωνώ με @anoulious να ξέρεις σε όλα,,,,, και φυσικά πάμε δυνατά τα τα και χαλαρά παράλληλα για να πάρετε ανάσες ,,, αγάπης, χαλάρωσης, επανασυνταξης δυνάμεων και πάμε για ένα τέλειο υπέροχο καλοκαιρινό μωράκι!!!!!! Οοοοομμμμμμμμμμμμμ!!!!!!! 

• Μου αρέσει 2

12 minutes ago, marina_86 said:

Αγαπημένη τι εννοείς και "εσωτερικά" "εξωτερικά";

Εξωτερικά εννοώ μπορει να μην παχαινει και εσωτερικά υποδεκτικοτητα..Να τονίσω στις περισσότερες τίποτα από αυτά μπορεί να μην συμβαίνει. Με τον Νικα  πχ και (και όχι μόνο)  που το είχα συζητησει μου είχε πει ότι υπήρχαν κοπέλες που χαλούσε η υποδεκτικοτητα με την κορτιζόνη και γνωρίζω και εγώ τέτοιες περιπτώσεις .Εγώ με τόσα θέματα και όταν ήμουν 100% σίγουρη ότι δεν τη χρειάζομαι δεν την πήρα..Άσε που θα μου χαλούσε το σάκχαρο πάρα πολύ και μπορεί και από εκει να είχα πρόβλημα ..

Ακόμη και στο σαλοσπιρ που λόγω ηλικίας μονο όλοι(ρώτησα πολλους) έλεγαν να πάρω στην επιτυχημένη προσπάθεια πήρα το ελάχιστο το 80...

• Μου αρέσει 3

πρίν από 46 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγαπημένη μια χαρά! Μπράβο που είπε για υστεροσκοπηση. Γιατί ειπε για ινομυωμα; Έχει δει κάτι που τον προβληματίζει; Για βιοψία ενδομητρίου είπε ή απλά θα δει διαγνωστικά με την κάμερα; Θα συμφωνήσω όμως με @anoulious. Ο γυναικολόγος είναι γυναικολόγος και ούτε αιματολογος ούτε ενδοκρινολόγος. Οκ, προφανώς κ ξέρει κάποια βασικά αλλά θα σου φέρω ένα παράδειγμα. Όταν έκανα με δικά μου ωάρια εξωσωματική η Λευκού μου είχε πει ότι θέλει τη βιταμίνη D πάνω από 30. Τότε ήμουν στο embryolab, στον Χριστοφ. Το 2015... Όταν του το είχα πει μου είχε απαντήσει ότι είναι υπερβολές αυτά και δεν παίζουν τόσο ρόλο οι βιταμίνες γιατί γίνεται προετοιμασία με τα φάρμακα. Βέβαια επειδή είναι γλυκούλης, στο τέλος μου είχε πει να παρω αν θέλω. Τώρα πια όμως τη ζητάνε όλοι! Θέλω να πω ότι δεν είναι ούτε μόνο οι βιταμίνες ούτε μόνο η θρομβοφιλια το θέμα. Είναι κι άλλα πράγματα που μπορεί ένας αιματολογος- ανοσολογος να ελέγξει και όχι μόνο για την εμφύτευση αλλά πολύ βασικότερο για την ομαλή κύηση. Και όπως είχα πει κ τις προάλλες... μια απλή εξέταση αίματος είναι. Έχουμε δώσει λίτρα αίμα... ❤️ Και όχι μόνο! Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα που λέει κ ο Σάκης.

πρίν από 18 λεπτά , anoulious είπε:

Εξωτερικά εννοώ μπορει να μην παχαινει και εσωτερικά υποδεκτικοτητα..Να τονίσω στις περισσότερες τίποτα από αυτά μπορεί να μην συμβαίνει. Με τον Νικα  πχ και (και όχι μόνο)  που το είχα συζητησει μου είχε πει ότι υπήρχαν κοπέλες που χαλούσε η υποδεκτικοτητα με την κορτιζόνη και γνωρίζω και εγώ τέτοιες περιπτώσεις .Εγώ με τόσα θέματα και όταν ήμουν 100% σίγουρη ότι δεν τη χρειάζομαι δεν την πήρα..Άσε που θα μου χαλούσε το σάκχαρο πάρα πολύ και μπορεί και από εκει να είχα πρόβλημα ..

Ακόμη και στο σαλοσπιρ που λόγω ηλικίας μονο όλοι(ρώτησα πολλους) έλεγαν να πάρω στην επιτυχημένη προσπάθεια πήρα το ελάχιστο το 80...

Ο Σπελ σου είχε πει για την κορτιζόνη; Γιατί κι εμένα στην αρχή μου είχε πει δε νομίζω να χρειάζεσαι αλλά όταν είδε τις εξετάσεις μου είπε ότι μάλλον θα χρειαστώ λίγο. Βέβαια μου ζήτησε να τις επαναλάβουμε για να τις ξαναδεί. Αχ, πρέπει να κλείσω κ μ' αυτόν ένα ραντεβού τώρα που το είπα... 

Αντιπηκτικες έκανες όμως κανονικά;

• Μου αρέσει 2

11 minutes ago, marina_86 said:

Αγαπημένη μια χαρά! Μπράβο που είπε για υστεροσκοπηση. Γιατί ειπε για ινομυωμα; Έχει δει κάτι που τον προβληματίζει; Για βιοψία ενδομητρίου είπε ή απλά θα δει διαγνωστικά με την κάμερα; Θα συμφωνήσω όμως με @anoulious. Ο γυναικολόγος είναι γυναικολόγος και ούτε αιματολογος ούτε ενδοκρινολόγος. Οκ, προφανώς κ ξέρει κάποια βασικά αλλά θα σου φέρω ένα παράδειγμα. Όταν έκανα με δικά μου ωάρια εξωσωματική η Λευκού μου είχε πει ότι θέλει τη βιταμίνη D πάνω από 30. Τότε ήμουν στο embryolab, στον Χριστοφ. Το 2015... Όταν του το είχα πει μου είχε απαντήσει ότι είναι υπερβολές αυτά και δεν παίζουν τόσο ρόλο οι βιταμίνες γιατί γίνεται προετοιμασία με τα φάρμακα. Βέβαια επειδή είναι γλυκούλης, στο τέλος μου είχε πει να παρω αν θέλω. Τώρα πια όμως τη ζητάνε όλοι! Θέλω να πω ότι δεν είναι ούτε μόνο οι βιταμίνες ούτε μόνο η θρομβοφιλια το θέμα. Είναι κι άλλα πράγματα που μπορεί ένας αιματολογος- ανοσολογος να ελέγξει και όχι μόνο για την εμφύτευση αλλά πολύ βασικότερο για την ομαλή κύηση. Και όπως είχα πει κ τις προάλλες... μια απλή εξέταση αίματος είναι. Έχουμε δώσει λίτρα αίμα... ❤️ Και όχι μόνο! Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα που λέει κ ο Σάκης.

Ο Σπελ σου είχε πει για την κορτιζόνη; Γιατί κι εμένα στην αρχή μου είχε πει δε νομίζω να χρειάζεσαι αλλά όταν είδε τις εξετάσεις μου είπε ότι μάλλον θα χρειαστώ λίγο. Βέβαια μου ζήτησε να τις επαναλάβουμε για να τις ξαναδεί. Αχ, πρέπει να κλείσω κ μ' αυτόν ένα ραντεβού τώρα που το είπα... 

Αντιπηκτικες έκανες όμως κανονικά;

Ο Σπελ δεν μου είπε να πάρω κορτιζόνη ειδικά που ήξερε ότι ανεβάζω σακχαρο.Και στα άλλα πολύ φειδωλός ήτανε..Αντιπηκτικες έπαιρνα κανονικα ,είναι οι πιο 'ακινδυνες' από ο,τι κατάλαβα..Μέχρι λίγες μέρες πριν γεννήσω και μετά λόγω καισαρικής.

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , anoulious είπε:

Ο Σπελ δεν μου είπε να πάρω κορτιζόνη ειδικά που ήξερε ότι ανεβάζω σακχαρο.Και στα άλλα πολύ φειδωλός ήτανε..Αντιπηκτικες έπαιρνα κανονικα ,είναι οι πιο 'ακινδυνες' από ο,τι κατάλαβα..Μέχρι λίγες μέρες πριν γεννήσω και μετά λόγω καισαρικής.

Ναι, κι εγώ αυτό εννοούσα. Ότι μάλλον ο Σπελ θα σου είπε όχι,δεν χρειάζεται. Κι εγώ για φειδωλό τον έκοψα γι'αυτό κ σκέφτηκα ότι για να μου πει εμένα εν τέλει ότι θα χρειαστώ μια μικρή δόση, μάλλον όντως τη χρειάζομαι.. 

• Μου αρέσει 1

15 minutes ago, marina_86 said:

Ναι, κι εγώ αυτό εννοούσα. Ότι μάλλον ο Σπελ θα σου είπε όχι,δεν χρειάζεται. Κι εγώ για φειδωλό τον έκοψα γι'αυτό κ σκέφτηκα ότι για να μου πει εμένα εν τέλει ότι θα χρειαστώ μια μικρή δόση, μάλλον όντως τη χρειάζομαι.. 

Αυτός θα σου δώσει κάτι μόνο αν το χρειάζεσαι πραγματικά. Από εκεί και πέρα λόγω ορμονων που παίρνουμε αν ο γυναικολόγος πει για ινοχεπ και σαλοσπιρ δε θα σου πει μην το παίρνεις..

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα Κοριτσι μου, Μπραβο που αναθαρρησες και πηγε καλα το ραντεβου με το γιατρο ευχομαι και πιστευω θα παει καλα την επομενη φορα.❤️Πετάγομαι σα τη τσου τσου χαχαχα να σου πω εχω κανει εγω δυο φορες ετ με φυσικό στο Κούρ.. και αυτο που θα κανετε ειναι να κανεις μετρησεις αιματος για την lh και κάποιους υπερήχους για να δει ποτε πλησιαζει η ωορηξια μολις κορυφωθεί η lh που σημαινει οτι θα γινει η ωορηξια το οποιο θα επιβεβαιώσει και με τον υπερηχο μέγεθος ωοθηλακιου κτλ θα σου μετρήσει πεντε  μερες και την 6η θα βαλεις το εμβρυακι σου. Θα ξεκινησεις  με αντιπηκτικές σάλόσπιρ και κορτιζονη και μετα την ετ ξεκινας προγεστερονη μονο κολπικά τουλαχιστον ειχε δωσει σε μενα γιατι αυτο ειναι το νοημα του φυσικού οπως μου ειπε. Επειτα απο 4-5 μερες θα σου δωσει κ σικλακουρ για να βοηθησει το ενδομητριο να διατηρηθει. Νομιζω συνηθίζει να αλλαζει το πρωτόκολλο εμενα που μου εκανε δυο φορες φυσικό με βιοχημική και παλινδρομη τωρα με παει με καταστολή. Επισης οσον αφορα τις εξετάσεις ο ιδιος δεν προτείνει εγω βεβαια ειχα ελεγχθεί ηδη αλλα δε διαφωνεί να πας μονη σου αν θες. Ωστοσο για να σε ξεαγχωσω η Οικονομόπουλου στο ελενα μου ειπε σε καποιες εξετασεις που εχω κανει και δεν θα εχουν  βγει την μερα την ετ οτι δε μας πειραζει γιατι με αυτα που μας δινει ο εξωσωματιστης μας καλυπτει .! Οποτε νομιζω εισαι οκ. Αν θελήσεις να κανεις και καποιες εξετασεις προληπτικα κακο δεν ειναι ειδικα  στο ελενα που ειναι δωρεαν και ειδικα τωρα που εχεις πολυ χρονο για την επομενη φορα. Σου ευχομαι πολυ καλη επιτυχια!

• Μου αρέσει 4

8 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Καλημέρα, να ρωτήσω κι εγω με τη σειρά μου, ειχες ποτε καποιο θέμα με αυτοάνοσο ;; Την κορτιζόνη γιατι ήθελαν να σου τη δώσουν;;Με συγχωρείς αλλα δεν θυμάμαι. 

8 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Εμενα ο Σπελ μου ειπε να ξεκινήσω κορτιζόνη έξι μέρες προ ετ όταν όλοι οι άλλοι, γυναικολόγοι, Λευκ κλπ μου λένε 20 μέρες τουλάχιστον. 

9 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημερα γλυκιά μου Χρυσά. Χαίρομαι πολυ που ανακουφίστηκες και ηρέμησες, στο ειχα πειιιι:wub: Πολυ καλό που το έμβρυο ειναι άριστο, πολυ καλα που θα κάνετε υστεροσκοπηση, πολυ καλα που θα αλλάξετε πρωτοκολλο. Για τα υπόλοιπα θα σου πω οτι εγω στη θέση σου θα πήγαινα στο Έλενα να κάνω όλες τις εξετάσεις αιματολογικές ανοσολογικες κλπ. για να ξερω κι εγω βρε αδερφέ αν υπάρχει κάτι. Σίγουρα μπορεί να σου δώσει τα πάντα και να είσαι καλυμμένη, αλλά εγώ θα προτιμούσα να ξέρω. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Villi είπε:

Καλημέρα, να ρωτήσω κι εγω με τη σειρά μου, ειχες ποτε καποιο θέμα με αυτοάνοσο ;; Την κορτιζόνη γιατι ήθελαν να σου τη δώσουν;;Με συγχωρείς αλλα δεν θυμάμαι. 

Εμενα ο Σπελ μου ειπε να ξεκινήσω κορτιζόνη έξι μέρες προ ετ όταν όλοι οι άλλοι, γυναικολόγοι, Λευκ κλπ μου λένε 20 μέρες τουλάχιστον. 

Αν θυμάμαι καλά η @anoulious έκανε μία ανοσοκατασταλτικη θεραπεία γιατί είχε ένα σπάνιο αυτοάνοσο που τροφοδοτούσε φλεγμονή στο ενδομήτριο. Καλά θυμάμαι; Οπότε, στην περίπτωση της η κορτιζόνη εκτός από περιττή θα μπορούσε να αποβεί κ επικίνδυνη για την επιτυχία. 

Ο Κουρτ τι σου είπε; Αυτός πόσες μέρες προτείνει κορτιζόνη; Κοίτα, η κορτιζόνη μπορεί να κάνει καλό μπορεί όμως να κάνει κ κακό. Δηλαδή μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την πάχυνση του ενδομητρίου. Κ σ' εμένα η Λευκού είχε πει να παίρνω 15 ημέρες. Η προηγούμενη γιατρός μου είχε πει όχι τόσες μέρες γιατί δεν θα παχύνει καλά το ενδομήτριο κ ο Σπελ είπε ότι από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο αυτοάνοσο απλά έχω μια γενική τάση προς αυτοάνοσο δεν χρειάζεται να πάρω τόσο πολύ. Δεν έχω δηλαδή εκδηλώσει κάτι στις εξετάσεις μου. Απλά μερικές τιμές είναι λίγο πιο τσιμπημενες, ακριβώς πάνω από το όριο, οπότε μου είπε ότι θα πάρω λίγη κορτιζόνη. Τις προηγούμενες φορές θυμάσαι πόση κορτιζόνη είχες πάρει;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...