Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 hours ago, marina_86 said:

Κοίτα, εγώ σε καταλαβαίνω γιατί η προηγούμενη γιατρός μου είχε πολύ ύφος. ΑΛΛΑ δεν ήταν μάγος! Βασική διαφορά! Γιατί αν ήμουν έγκυος ή είχα παιδί, δεν θα με ένοιαζε για το ύφος της!... Αλλά και χυλοπιτα και ύφος δεν το άντεξα!...

Στο Ιασώ ποιον είδες; 

Πιο πριν, με την 1η δοτρια, πού ήσουν; Και γιατί πιστεύεις απέτυχε η προσπάθεια; Τώρα θα σε βομβαρδισω λίγο με ερωτήσεις... Τι βλαστοκυστες είχες; Έκανες εξετάσεις τουλάχιστον μετά την 1η αποτυχία; Είχες ξαναπροσπαθήσει με δικά σου ή πηγές απευθείας στη δωρεά; Ο Τσιριγ τι είπε; 

Τα είπα κ ξελαφρωσα... :-)

Μα ποσο οργανωμενη εισαι πια Μαρινακη:)!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

Εγώ είμαι στον Τσιρ,,,,ή κοντό ή μάγο ή όπως θες πες τον,,,,,η συμπεριφορά του για μενα ειναι εξαιρετική ,,, τον βρισκω κυνικό αλλά επειδή ειμαι και εγω ρεαλιστρια και κυνική επισης τον λατρευω,,,,επισης να θυμασαι πως αυτος καταληγει να κανει μανουλες γυναικες σαν εμας που ερχομαστε απο δυσκολες περιπτωσεις,,,ακομα και αν αυτες ηταν η μη σωστη παρακολούθηση απο τους προηγούμενους γιατρους. Εγώ είμαι στο γιατρό αυτό μετά από 2 δότριες,,τωρα ενωσαμε προσφατα με την 3η μας να σκεφτεις δοτρια...και εχουμε 6 βλαστοκυστες να μας περιμενουν....η 1η δοτρια ηταν Θεσσαλονικη στο ΙΑΚ,,,,,εμεινα στη 2η ετ αλλα βιοχημικη,,,μετα πηγα ΑΚΕΣΩ στον Τσιρ γιατι αντιστοιχα πηγα λογω 2 γνωστων μου,,,,ειχα επισης 2 βιοχημικες με τον Τσιρ,,,αλλα σε μενα ηταν αλλου το προβλημα και ο γιατρος το ειχε επισημανει αλλα δε φανταζομασταν οτι θα επηρεαζε τοσο,,,,ειναι ο μοναδικος που μου εδωσε ολα τα κατεβατα απο εξετασεις,,,επισης ειναι ο μοναδικος που ποτε δε συναντηθηκε με τον αντρα μου και δε με νοιαζει και καθολου,,,,ειναι ο μοναδικος που με βλεπει παντα με ανοιχτα τα ποδια και οχι στο γραφειο του,,,,ειναι ο μοναδικος που μιλαω σπανια μαζί του και οταν ειναι απολυτη αναγκη γιατι η συντονιστρια του και ολες οι κοπελες ειναι εξαιρετικες,,,,ειναι ο μοναδικος που οτι στελνω με μειλ μου απαντανε ειτε τηλεφωνικα είτε με μειλ οι κοπελες του,,,δε σου λεω οτι ειναι ΘΕΟΣ,,,,δεν ειναι και το λεει και ο ιδιος,,,ειναι ομως τοσο καταρτισμενος που χρειαζομαι μονο τα μαγικα του χερακια και του εμβρυολογικου που συνεργαζεται. Δε σου λεω να πας σε αυτον σωνει και ντε αν δε μπορεις να διαχειριστεις τη συμπεριφορα του εννοειται. Εύχομαι ομως να καταληξεις σε αυτον που θα σε κανει σιγουρα μανουλα συντομα. Και θα συμμεριστει ολο αυτο που εχεις περασει και ο ιδιος θα επιθυμει να σε κανει μανουλα. Μονο επιτυχιες θελουν και αυτοι,,,αλλα,,,γιατρος με γιατρο διαφερουν οπως ενας ξανθος με εναν μελαχροινο,,,σημασια εχει οτι χρειαζεσαι μαγικα χερια και τυχη αγαπημενη μου....ευχομαι συντομα ολα αυτα με βαση την καλυτερη για σας επιλογη να σας φερει το πολυποθητο δωρο της ζωης σας,,,ενα μωρο γερο ή και 2 !!!! Να εισαι ψυχραιμη, να εισαι ΕΝΑ με τον αντρουλη σου και να σας φωτισει ο Θεος σε ολα σας τα βηματα! Με πολυ αγαπη απο μενα που ειμαι 41 και προσπαθω ακομα ,,,αλλα εχω πιστη οτι ειμαι κοντα στο ονειρο!!!!!!!!! Το ιδιο ευχομαι για ολες τις γυναικες που το επιθυμουν. 

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΣΥ 41 ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 48 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ !!!

• Μου αρέσει 11

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη! Έχουμε τις εξής: μία full Blastocyst ΑΑ, μία Blastocyst ΑΒ και μια expanded Blastocyst ΑΑ. Οι δύο πρώτες είναι κρυοσυντηρημενες μαζί και η τρίτη μόνη της... Στο new life έτσι τις χαρακτηρίζουν. Δεν βάζουν αριθμό μπροστά γιατί μου είπαν ότι ο αριθμός δεν δείχνει την ποιότητα. Κάτι τετοιο. Αν το καταλαβαίνω εγώ καλά είναι 3ΑΑ, 2ΑΒ και 4ΑΑ...  Τι λες;;;

Α, άρα δεν θα είναι διαγνωστική η υστεροσκοπηση, θα είναι επεμβατική. Τότε να ρωτήσεις για διανυκτέρευση... Ε ναι, ξαναπάρε. Καλό ταξίδι κ καλή επιτυχία! Να γίνουν όλα αποτελεσματικά και ανώδυνα!

Συμπεθεραααααααααααααααααααα ,,,αυτα βρηκα να ξερεις και εσυ

Στάδιο διόγκωσης βλαστοκύστης Περιγραφή
Στάδιο 1:
πρώιμη βλαστοκύστη
η κοιλότητα καταλαμβάνει λιγότερο από το μισό του όγκου του εμβρύου
Στάδιο 2:
βλαστοκύστη
η κοιλότητα καταλαμβάνει περισσότερο από το μισό του όγκου του εμβρύου
Στάδιο 3:
πλήρης βλαστοκύστη
η κοιλότητα καταλαμβάνει πλήρως το έμβρυο
Στάδιο 4:
διογκωμένη βλαστοκύστη
ο όγκος της κοιλότητας είναι μεγαλύτερος του αρχικού όγκου ενός εμβρύου 2ης-3ης ημέρας. Η διάφανη ζώνη λεπταίνει ως αποτέλεσμα της διόγκωσης
Στάδιο 5:
εκκολαπτόμενη βλαστοκύστη
η τροφοβλάστη αρχίζει να εξέρχεται από τη διάφανη ζώνη
Στάδιο 6:
εκκολαφθείσα βλαστοκύστη
η βλαστοκύστη έχει εξέλθει πλήρως από τη διάφανη ζώνη
Αξιολόγηση έσω κυτταρικής μάζας Περιγραφή
βαθμίδα Α πολλά κύτταρα σε πυκνή διάταξη
βαθμίδα Β αρκετά κύτταρα σε αραιή διάταξη
βαθμίδα C λίγα ή ελάχιστα κύτταρα
Αξιολόγηση τροφοβλάστης Περιγραφή
βαθμίδα Α πολλά κύτταρα που σχηματίζουν ένα συμπαγές επιθήλιο
βαθμίδα Β λίγα κύτταρα που σχηματίζουν ένα αραιό επιθήλιο
βαθμίδα C λίγα ή ελάχιστα κύτταρα

Έτσι, την 5η ημέρα η ιδανική βλαστοκύστη αξιολογείται ως 4ΑΑ (διογκωμένη βλαστοκύστη με άριστη έσω κυτταρική μάζα και τροφοβλάστη), ενώ την 6η ημέρα ως 5ΑΑ ή 6ΑΑ (εκκολαπτόμενη ή εκκολαφθείσα βλαστοκύστη με άριστη έσω κυτταρική μάζα και τροφοβλάστη).

Διαβασε και μονη σου και οτι καταλαβεις..... ή φυσικα και να ρωτησεις το γιατρο για τον αριθμο μπροστα απο τα γραμματα,,,,,τα δικα σου γραμματα παντως ειναι μια χαρα,,,ο αριθμος ? 

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

πρίν από 9 λεπτά , natassoula είπε:

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΣΥ 41 ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 48 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ !!!

Χαίρομαι τοσο για τη δυναμη σου και που εχεις εναν ανθρωπο βραχο διπλα σου,,,,σιγουρα θα τα καταφερεις οσο εχεις πιστη και προσηλωση στο στοχο,,,ο σωστος γιατρος ειναι το μεσο που θα σε κανει μανουλα τελικως και επιτυχως,,,,με μεγαλη θετικη ενεργεια ολα να πανε κατευχην. Να εισαι διεκδικητική και σταθερη,,,,να απαιτεις και να στελνεις μηνυματα και τηλεφωνα οπου χρειαζεται οσες φορες χρειαζεται. Χανονται λιγο τα κεντρα απο τον πολυ κοσμο,,,να εχεις παντα στο νου σου οτι μπορει να χρειαστει να επιμενεις εσυ για κατι που δε θυμουνται,,,δεν πειραζει,,,,μπαινακης βγαινακης και ολα λυνονται,,,και να ζητησεις σκοντο,,,ολα γινονται!!!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , Condios είπε:

Εγώ είμαι στον Τσιρ,,,,ή κοντό ή μάγο ή όπως θες πες τον,,,,,η συμπεριφορά του για μενα ειναι εξαιρετική ,,, τον βρισκω κυνικό αλλά επειδή ειμαι και εγω ρεαλιστρια και κυνική επισης τον λατρευω,,,,επισης να θυμασαι πως αυτος καταληγει να κανει μανουλες γυναικες σαν εμας που ερχομαστε απο δυσκολες περιπτωσεις,,,ακομα και αν αυτες ηταν η μη σωστη παρακολούθηση απο τους προηγούμενους γιατρους. Εγώ είμαι στο γιατρό αυτό μετά από 2 δότριες,,τωρα ενωσαμε προσφατα με την 3η μας να σκεφτεις δοτρια...και εχουμε 6 βλαστοκυστες να μας περιμενουν....η 1η δοτρια ηταν Θεσσαλονικη στο ΙΑΚ,,,,,εμεινα στη 2η ετ αλλα βιοχημικη,,,μετα πηγα ΑΚΕΣΩ στον Τσιρ γιατι αντιστοιχα πηγα λογω 2 γνωστων μου,,,,ειχα επισης 2 βιοχημικες με τον Τσιρ,,,αλλα σε μενα ηταν αλλου το προβλημα και ο γιατρος το ειχε επισημανει αλλα δε φανταζομασταν οτι θα επηρεαζε τοσο,,,,ειναι ο μοναδικος που μου εδωσε ολα τα κατεβατα απο εξετασεις,,,επισης ειναι ο μοναδικος που ποτε δε συναντηθηκε με τον αντρα μου και δε με νοιαζει και καθολου,,,,ειναι ο μοναδικος που με βλεπει παντα με ανοιχτα τα ποδια και οχι στο γραφειο του,,,,ειναι ο μοναδικος που μιλαω σπανια μαζί του και οταν ειναι απολυτη αναγκη γιατι η συντονιστρια του και ολες οι κοπελες ειναι εξαιρετικες,,,,ειναι ο μοναδικος που οτι στελνω με μειλ μου απαντανε ειτε τηλεφωνικα είτε με μειλ οι κοπελες του,,,δε σου λεω οτι ειναι ΘΕΟΣ,,,,δεν ειναι και το λεει και ο ιδιος,,,ειναι ομως τοσο καταρτισμενος που χρειαζομαι μονο τα μαγικα του χερακια και του εμβρυολογικου που συνεργαζεται. Δε σου λεω να πας σε αυτον σωνει και ντε αν δε μπορεις να διαχειριστεις τη συμπεριφορα του εννοειται. Εύχομαι ομως να καταληξεις σε αυτον που θα σε κανει σιγουρα μανουλα συντομα. Και θα συμμεριστει ολο αυτο που εχεις περασει και ο ιδιος θα επιθυμει να σε κανει μανουλα. Μονο επιτυχιες θελουν και αυτοι,,,αλλα,,,γιατρος με γιατρο διαφερουν οπως ενας ξανθος με εναν μελαχροινο,,,σημασια εχει οτι χρειαζεσαι μαγικα χερια και τυχη αγαπημενη μου....ευχομαι συντομα ολα αυτα με βαση την καλυτερη για σας επιλογη να σας φερει το πολυποθητο δωρο της ζωης σας,,,ενα μωρο γερο ή και 2 !!!! Να εισαι ψυχραιμη, να εισαι ΕΝΑ με τον αντρουλη σου και να σας φωτισει ο Θεος σε ολα σας τα βηματα! Με πολυ αγαπη απο μενα που ειμαι 41 και προσπαθω ακομα ,,,αλλα εχω πιστη οτι ειμαι κοντα στο ονειρο!!!!!!!!! Το ιδιο ευχομαι για ολες τις γυναικες που το επιθυμουν. 

@Condios τα έγραψες ολα παρα πολυ ωραία αλλά θα μου επιτρέψεις ένα μικρό χιούμορ.. Σιγά βρε υπερήλικα που σε πήραν τα χρόνια.. άκου εκεί 41 και προσπαθώ ακόμη.. αυτό σου έλειπε 41 και να μην προσπαθείς… love you ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 7

πρίν από 4 λεπτά , Villi είπε:

@Condios τα έγραψες ολα παρα πολυ ωραία αλλά θα μου επιτρέψεις ένα μικρό χιούμορ.. Σιγά βρε υπερήλικα που σε πήραν τα χρόνια.. άκου εκεί 41 και προσπαθώ ακόμη.. αυτό σου έλειπε 41 και να μην προσπαθείς… love you ❤️

Βιλακι μου χαχαχαχαχαχαχα δεν το εγραψα ως μεγαλη,,,ως χρό-νια προσπαθεια ομως,,,,λοβ γιου καργα και ενα καρο και εγωωωωωωωωωω ,,, και δεν τα εκλεισα ακομα τα 41,,,,40 να λεω ε?????? αχαχαχαχαχα 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Villi είπε:

ΩΠ ΑΚΟΥΣΑ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΑΑΑΣ?ΠΑΡΟΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ

• Χαχα 7

πρίν από 7 λεπτά , natassoula είπε:

ΩΠ ΑΚΟΥΣΑ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΑΑΑΣ?ΠΑΡΟΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ

Λοιπόν,,,,,"υπερήλικα"? (εννοειται ουτε καν, χαριτολογώντας το λεω) για να εχεις ακομα μεγαλυτερη πιστη και χαρα,,,,,,φιλη μου 49 ετων γενναει σε 1 μηνα απο δωρεα μετα απο 6 ετ,,,,δε θελω να ξερω ποσες εκανες εσυ,,,,θελω η επομενη να ειναι η τυχερη σου και τετοια εποχη του χρονου να μην προλαβαινεις να φτυσεις απο τη φροντιδα τ@ μωρ@ σου ,,,αυτο ευχομαι ολοψυχα για ολες μας!!!!!! Αρα,,,οταν η ηλικια ειναι μονο ενας αριθμος,,,,ολα ειναι δυνατα τα τα τα!!!!!!!!!!!!  Επισης μπηκες στην καλυτερη (και πιο τρελη παραλληλα) ομαδα του κοσμου ολου,,,,αυτο μονο φτανει για να παιρνεις δυναμη (και αλλη) και χαρα και λαχτάρα και χαρες και γλεντια!!!!!!!!!!!! Οοοοοομμμμμμμμμμμμ 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 8 λεπτά , Condios είπε:

Λοιπόν,,,,,"υπερήλικα"? (εννοειται ουτε καν, χαριτολογώντας το λεω) για να εχεις ακομα μεγαλυτερη πιστη και χαρα,,,,,,φιλη μου 49 ετων γενναει σε 1 μηνα απο δωρεα μετα απο 6 ετ,,,,δε θελω να ξερω ποσες εκανες εσυ,,,,θελω η επομενη να ειναι η τυχερη σου και τετοια εποχη του χρονου να μην προλαβαινεις να φτυσεις απο τη φροντιδα τ@ μωρ@ σου ,,,αυτο ευχομαι ολοψυχα για ολες μας!!!!!! Αρα,,,οταν η ηλικια ειναι μονο ενας αριθμος,,,,ολα ειναι δυνατα τα τα τα!!!!!!!!!!!!  Επισης μπηκες στην καλυτερη (και πιο τρελη παραλληλα) ομαδα του κοσμου ολου,,,,αυτο μονο φτανει για να παιρνεις δυναμη (και αλλη) και χαρα και λαχτάρα και χαρες και γλεντια!!!!!!!!!!!! Οοοοοομμμμμμμμμμμμ 

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΣ ΚΑΝΩ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΥΣΩ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΡΕΛΗ Κ ΕΓΩ ΔΕΣΑΜΕΕΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ ΗΔΗ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗ

• Μου αρέσει 8

1 hour ago, natassoula said:

Εγώ γέννησα στα 46μισο και έχει και κοπέλες που πετύχανε με δωρεά στο Τσι σε μεγαλύτερη ηλικία από εσένα.Αρα καλά κάνεις και είσαι θετικη.Καλη επιτυχία 

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Nels είπε:

Καλησπέρα!! Καλή επιτυχία εύχομαι στη νέα σας προσπάθεια! Ο 2ο γιατρός μήπως ήταν ο Τσι? Γιατί όντως είναι λίγο απότομος αλλά φοβερός γιατρος (τον έχω και εγω αλλά είχα πάει προετοιμασμενη στο πρώτο ραντεβου) και το κέντρο του έχει πολλές επιτυχίες και πολλες κοπέλες από εδώ τον έχουν επιλέξει για δωρεά, όπως και τον Κουρ. Βασικά το θέμα είναι να σου βγάζει εμπιστοσύνη ο γιατρός και φυσικά να κανονίσετε από πριν πως θα γίνει η διαδικασία, πόσες βλαστοκυστες Α δώσει κλπ.

*εννοούσα πόσες βλαστοκυστες θα σου δωσει, λειπει το Θ μπροστα από το Α, και δε μπορώ να το διορθώσω στην αρχική μου δημοσίευση, απλά για να ξεκαθαρίσω ότι δεν εννοούσα κάτι για την ποιότητα των βλαστοκυστων, αυτή κάνεις δε μπορει να στην εγγυηθεί.

Τελικά πάντα ο περίεργος και ο απότομος είναι ο Τσι, νομίζω ότι όσο ΙQ έχει τόσο ΕQ του λείπει, χαχαχα. Είναι και με τις μέρες του βέβαια και το σημαντικότερο είναι ότι θέλει όσο και εμείς να πετύχουμε και με την πρώτη αν είναι δυνατό,  είναι τελείως ταγμένος στην επιστήμη του.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, anoulious είπε:

Εγώ γέννησα στα 46μισο και έχει και κοπέλες που πετύχανε με δωρεά στο Τσι σε μεγαλύτερη ηλικία από εσένα.Αρα καλά κάνεις και είσαι θετικη.Καλη επιτυχία 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, natassoula είπε:

ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΔΟΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ . 

Εντελώς περίεργο θα το έλεγα εγώ... 

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Αχ πες το!!!! Στο μυαλό μου είσαι;;;;  Θα μας τρελάνει η @Condios!!!!

@Condios συμπεθέρα κι εγώ με βάση αυτή την αξιολόγηση έβγαλα τους αριθμού για τις βλαστοκυστες μου... Τώρα τι να σου πω! Κ οι άλλες που έβαλα αντίστοιχης ποιότητας ήταν. Δεν ξέρω αν θεωρούνται άριστες, καλές ή μέτριες. 

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Εντελώς περίεργο θα το έλεγα εγώ... 

Αχ πες το!!!! Στο μυαλό μου είσαι;;;;  Θα μας τρελάνει η @Condios!!!!

@Condios συμπεθέρα κι εγώ με βάση αυτή την αξιολόγηση έβγαλα τους αριθμού για τις βλαστοκυστες μου... Τώρα τι να σου πω! Κ οι άλλες που έβαλα αντίστοιχης ποιότητας ήταν. Δεν ξέρω αν θεωρούνται άριστες, καλές ή μέτριες. 

Τώρα κατάλαβα τί εννοείς και διορθώνω τι καταλαβαίνω εγώ απ'την περιγραφή των βλαστοκυστεων σου,,,,,4ΑΑ , ίσως 3ΑΒ & 5ΑΑ,,,, μπόμπα δηλαδή!!!!!!! Τ@ μωράκι@ σας είναι εκεί !!!!!!! Είμαι σίγουρη αγαπημένη μου !!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...