Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Marla@ είπε:

Αγαπημένες, καλησπέρα.Μεθαυριο θα κάνω υστεροσκοπηση στο Ιασώ.Θα κάνω την ίδια μέρα προεγχειρητικό έλεγχο.Πρεπει να έχω μαζί μου νυχτικό ή κάτι άλλο;Δεν μου είπαν τίποτα.Επισης , όσες φορές κι αν ρώτησα δεν πήρα απάντηση για το πόσο περίπου θα μας στοιχίσει.Ποσα να έχουμε μαζί μας μην πάθουμε καμιά πλάκα;

Καλησπέρα! Θα κάνω κι εγώ στο Ιασώ υστεροσκοπηση κάποια στιγμή. Μού είπαν ότι το νοσοκομείο στοιχίζει 400-500( δεν ξέρω από τι εξαρτάται) και ο γιατρός 600-800( δεν ξέρω από τι εξαρτάται). Μου είπαν ότι θα μπω κάποιες ώρες πιο νωρίς να κάνω τον προεγχειρητικο ( ελπίζω να συμπεριλαμβανεται στο πακέτο,  δε ρώτησα. ). Καλή επιτυχία! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

17 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

θα ήθελα οποια κοπέλα μπορεί να μου λύσει απορίες και έχει το χρόνο φυσικά αν γίνεται να μ στείλει ένα προσωπικό μνμ...

εγω ειμαι  από Κρήτη και ειμαι εδώ στο γένεσις στο Ηράκλειο....αλλα σκέφτομαι για τη δωρεα να ανέβω Αθήνα...οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθήσει πολύ...σας ευχαριστώ!

Καλή αρχή σου εύχομαι! Όποια απορία έχεις, ρώτησε μας!❤️ Έχεις κατά νου συγκεκριμένους γιατρούς στην Αθήνα; Το Γένεσις στην Κρήτη είναι το δικό με την Αθήνα ή απλή συνωνυμία;

16 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Κοριτσια, αν ο γιατρος ειναι καλος, δεν το σκεφτεται ετσι. Που ειναι καλος ο συγκεκριμενος. Εγω οταν ειχα ρωτησει τον δικο μου ντοκ για 2η δοτρια, με μαλωσε κ μου ειπε οτι δεν θα χρειαστει κ ειναι σιγουρος οτι θα τα καταφερω. Και θα κανει τα παντα γι αυτο. Δεν ηθελε ουτε να τ ακουσει

Μαίρη, εγώ που είμαι φρίκουλο οργάνωσης, ήδη σκέφτομαι αν θα πάμε κ σε δεύτερη δοτρια ή όχι, αν δεν τα καταφέρουμε με τις 3 που μας έχουν απομείνει. Και το είπα κ στον γιατρό μου γιατί ήθελα να συζητήσω μαζί του την πολιτική που ακολουθεί στις δοτριες πλέον το embryolab και το new life, και το συζήτησε κανονικά μαζί μου. Δεν με έκοψε δηλαδή. Μου είπε βέβαια τα γνωστά ότι είναι αισιόδοξος κτλ αλλά επειδή τα έχω ακούσει πολλές φορές αυτά, πλέον δεν με καλύπτουν... Καταλαβαίνεις πώς το λέω. Με ηρέμησε να υπάρχει ένα πλάνο γιατί έτσι μου έλεγαν κ για την πρώτη ετ και μετά για τη δεύτερη και έμεινα με την αισιοδοξία...

Αυτός που δεν θέλει να το ακούσει στην περίπτωσή μου είναι ο σύζυξ, ο οποίος αντιπροτείνει να κρατήσουμε τα 5500€ και να πάμε μια Κούβα- Ν. Υόρκη να το ζήσουμε και να κόψουμε το χόμπι με τις εξωσωματικές! Χαχαχαχαχα 

11 ώρες πρίν, Villi είπε:

Που εισαι @marina_86 να θαυμάσεις :D

Θαυμάζω κ συγκινουμαι βαθύτατα!!! Έτσι @Chrussa1982!!! Και μη μασήσεις αν σε κόψει! Εσύ εκείειειει... Θα εξαντλήσεις τον πάπυρο! Και θα σημειώνεις και τις απαντήσεις! ❤️ :D

9 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Αγαπημένες, καλησπέρα.Μεθαυριο θα κάνω υστεροσκοπηση στο Ιασώ.Θα κάνω την ίδια μέρα προεγχειρητικό έλεγχο.Πρεπει να έχω μαζί μου νυχτικό ή κάτι άλλο;Δεν μου είπαν τίποτα.Επισης , όσες φορές κι αν ρώτησα δεν πήρα απάντηση για το πόσο περίπου θα μας στοιχίσει.Ποσα να έχουμε μαζί μας μην πάθουμε καμιά πλάκα;

Καλημέρα!!! Νυχτικό δε νομίζω να χρειαστείς. Η υστεροσκοπηση είναι πολύ απλή διαδικασία. Εκτός από γιατρό κ κλινική υπολόγισε κ 100 με 150€ για αναισθησιολογο. Αλλά τι εννοείς δεν σου δίνουν απάντηση; Δεν σου έδωσε ο γιατρός οδηγίες ή τιμές; Τελικά κατέληξες στον Τσιριγώτη; Αυτός σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Γιατί θυμάμαι ότι μας είχες πει πως δεν είχες κάνει στις προηγούμενες προσπάθειες που ήταν με τα δικά σου.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, marina_86 είπε:

Καλή αρχή σου εύχομαι! Όποια απορία έχεις, ρώτησε μας!❤️ Έχεις κατά νου συγκεκριμένους γιατρούς στην Αθήνα; Το Γένεσις στην Κρήτη είναι το δικό με την Αθήνα ή απλή συνωνυμία;

Μαίρη, εγώ που είμαι φρίκουλο οργάνωσης, ήδη σκέφτομαι αν θα πάμε κ σε δεύτερη δοτρια ή όχι, αν δεν τα καταφέρουμε με τις 3 που μας έχουν απομείνει. Και το είπα κ στον γιατρό μου γιατί ήθελα να συζητήσω μαζί του την πολιτική που ακολουθεί στις δοτριες πλέον το embryolab και το new life, και το συζήτησε κανονικά μαζί μου. Δεν με έκοψε δηλαδή. Μου είπε βέβαια τα γνωστά ότι είναι αισιόδοξος κτλ αλλά επειδή τα έχω ακούσει πολλές φορές αυτά, πλέον δεν με καλύπτουν... Καταλαβαίνεις πώς το λέω. Με ηρέμησε να υπάρχει ένα πλάνο γιατί έτσι μου έλεγαν κ για την πρώτη ετ και μετά για τη δεύτερη και έμεινα με την αισιοδοξία...

Αυτός που δεν θέλει να το ακούσει στην περίπτωσή μου είναι ο σύζυξ, ο οποίος αντιπροτείνει να κρατήσουμε τα 5500€ και να πάμε μια Κούβα- Ν. Υόρκη να το ζήσουμε και να κόψουμε το χόμπι με τις εξωσωματικές! Χαχαχαχαχα 

Θαυμάζω κ συγκινουμαι βαθύτατα!!! Έτσι @Chrussa1982!!! Και μη μασήσεις αν σε κόψει! Εσύ εκείειειει... Θα εξαντλήσεις τον πάπυρο! Και θα σημειώνεις και τις απαντήσεις! ❤️ :D

Καλημέρα!!! Νυχτικό δε νομίζω να χρειαστείς. Η υστεροσκοπηση είναι πολύ απλή διαδικασία. Εκτός από γιατρό κ κλινική υπολόγισε κ 100 με 150€ για αναισθησιολογο. Αλλά τι εννοείς δεν σου δίνουν απάντηση; Δεν σου έδωσε ο γιατρός οδηγίες ή τιμές; Τελικά κατέληξες στον Τσιριγώτη; Αυτός σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Γιατί θυμάμαι ότι μας είχες πει πως δεν είχες κάνει στις προηγούμενες προσπάθειες που ήταν με τα δικά σου.

Ναι στον Τσι...τη.Εκανα μαγνητική γιατί έχω ένα μεγάλο ινομυωμα και αύριο θα κάνω υστεροσκοπηση.Πηρα τρεις φορές τηλέφωνο την γραμματέα κι όλο λέει θα ρωτήσω τον γιατρό και θα σας πω αλλά τίποτα.Θα ξαναπάρω σήμερα το μεσημέρι.Ταξιδευω για Αθήνα.

• Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, marina_86 είπε:

Μου είπε βέβαια τα γνωστά ότι είναι αισιόδοξος κτλ αλλά επειδή τα έχω ακούσει πολλές φορές αυτά, πλέον δεν με καλύπτουν... Καταλαβαίνεις πώς το λέω. Με ηρέμησε να υπάρχει ένα πλάνο γιατί έτσι μου έλεγαν κ για την πρώτη ετ και μετά για τη δεύτερη και έμεινα με την αισιοδοξία...

Καλημέρα Μαρινακι μου , πως είσαι??να ρωτήσω, οι τρεις βλαστοκυστες που εχετε ειναι άριστες?? 

πρίν από 49 λεπτά , Villi είπε:

Καλημέρα Μαρινακι μου , πως είσαι??να ρωτήσω, οι τρεις βλαστοκυστες που εχετε ειναι άριστες?? 

Καλημέρα αγαπημένη! Έχουμε τις εξής: μία full Blastocyst ΑΑ, μία Blastocyst ΑΒ και μια expanded Blastocyst ΑΑ. Οι δύο πρώτες είναι κρυοσυντηρημενες μαζί και η τρίτη μόνη της... Στο new life έτσι τις χαρακτηρίζουν. Δεν βάζουν αριθμό μπροστά γιατί μου είπαν ότι ο αριθμός δεν δείχνει την ποιότητα. Κάτι τετοιο. Αν το καταλαβαίνω εγώ καλά είναι 3ΑΑ, 2ΑΒ και 4ΑΑ...  Τι λες;;;

1 hour ago, Marla@ είπε:

Ναι στον Τσι...τη.Εκανα μαγνητική γιατί έχω ένα μεγάλο ινομυωμα και αύριο θα κάνω υστεροσκοπηση.Πηρα τρεις φορές τηλέφωνο την γραμματέα κι όλο λέει θα ρωτήσω τον γιατρό και θα σας πω αλλά τίποτα.Θα ξαναπάρω σήμερα το μεσημέρι.Ταξιδευω για Αθήνα.

Α, άρα δεν θα είναι διαγνωστική η υστεροσκοπηση, θα είναι επεμβατική. Τότε να ρωτήσεις για διανυκτέρευση... Ε ναι, ξαναπάρε. Καλό ταξίδι κ καλή επιτυχία! Να γίνουν όλα αποτελεσματικά και ανώδυνα!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη! Έχουμε τις εξής: μία full Blastocyst ΑΑ, μία Blastocyst ΑΒ και μια expanded Blastocyst ΑΑ. Οι δύο πρώτες είναι κρυοσυντηρημενες μαζί και η τρίτη μόνη της... Στο new life έτσι τις χαρακτηρίζουν. Δεν βάζουν αριθμό μπροστά γιατί μου είπαν ότι ο αριθμός δεν δείχνει την ποιότητα. Κάτι τετοιο. Αν το καταλαβαίνω εγώ καλά είναι 3ΑΑ, 2ΑΒ και 4ΑΑ...  Τι λες;;;

Ιδέα δεν ειχα για τις βλαστοκυστες ( όπως πολύ καλα ξέρεις) αλλά μπήκα και τα διάβασα και είναι έτσι όπως τα λες. Άρα μια χαρά απόθεμα έχεις και ποσοτικά και ποιοτικά.  Δευτέρα ισχύει η εξέταση;;

3 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Καλή επιτυχία όλα να πάνε κατ’ευχή. Φαντάζομαι θα σου πούνε μέσα στην ημέρα .. δεν μπορεί. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

22 hours ago, *Vasoula said:

Κορίτσια μου γειά σας...πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το τοπικ όμως ήρθε η σειρά μας κ εμάς να ψάξουμε για δωρεα....καθώς δεν εχω ιδέα πως γίνεται αυτό θα ήθελα οποια κοπέλα μπορεί να μου λύσει απορίες και έχει το χρόνο φυσικά αν γίνεται να μ στείλει ένα προσωπικό μνμ...

εγω ειμαι  από Κρήτη και ειμαι εδώ στο γένεσις στο Ηράκλειο....αλλα σκέφτομαι για τη δωρεα να ανέβω Αθήνα...οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθήσει πολύ...σας ευχαριστώ!

Καλημέρα.Καλη αρχή.Ο,τι θέλεις ρώτησε μας.Τα βασικά είναι να εμπιστεύεσαι το γιατρό όπως σε όλες τις προσπάθειες και εδώ ίσως είναι πιο σημαντικό γιατί είναι η επιλογή της δοτριας και  το πόσες βλαστοκυστες θα πάρεις. Συνήθως τα περισσότερα κέντρα δεν δεσμεύονται για αριθμο αλλά σε διαβεβαιώνουν ότι θα πάρεις 4.Ενα ελάχιστο νούμερο λοιπόν θα έλεγα εγώ ειναι 4 βλαστοκυστες.Εγω θεωρώ πολύ σημαντικό ο γιατρός να ασχολείται με την επιλογή της δοτριας .Ο δικός μου δεν ασχολείται και αυτό είναι κάτι που δεν μου άρεσε. Να έχετε ελεγξει το σπέρμα από τα πάντα πρώτα και αν θέλει ενίσχυση με βιταμινες μην βιαστειτε.Επισης σημαντικός ο χρόνος αναμονης για την εύρεση της δοτριας .

Τέλος αν εσύ θέλεις κάτι συγκεκριμένο για τη δοτρια μην ντραπεις να το πεις.Εγω πχ είχα βάλει ένα όριο ηλικίας..

Και κατι ακόμη από ο,τι έχουμε δει δεν είναι τελικά όλα τα κέντρα για προσπάθεια με δωρεά.Μεγαλα κέντρα που έχουνε πολλές επιτυχίες με απλές εξωσωματικές ,δίνουνε λίγα έμβρυα πανάκριβα με αποτέλεσμα να μην έχουμε την ίδια επιτυχία στις δωρεές.Προσοχη άρα και στην επιλογή του κέντρου

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΩΑΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ .ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ . Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΑΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΠΟΥΠΕΡΗΧΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ?ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΩ HELPPPPPPPP

πρίν από 14 λεπτά , anoulious είπε:

Καλημέρα.Καλη αρχή.Ο,τι θέλεις ρώτησε μας.Τα βασικά είναι να εμπιστεύεσαι το γιατρό όπως σε όλες τις προσπάθειες και εδώ ίσως είναι πιο σημαντικό γιατί είναι η επιλογή της δοτριας και  το πόσες βλαστοκυστες θα πάρεις. Συνήθως τα περισσότερα κέντρα δεν δεσμεύονται για αριθμο αλλά σε διαβεβαιώνουν ότι θα πάρεις 4.Ενα ελάχιστο νούμερο λοιπόν θα έλεγα εγώ ειναι 4 βλαστοκυστες.Εγω θεωρώ πολύ σημαντικό ο γιατρός να ασχολείται με την επιλογή της δοτριας .Ο δικός μου δεν ασχολείται και αυτό είναι κάτι που δεν μου άρεσε. Να έχετε ελεγξει το σπέρμα από τα πάντα πρώτα και αν θέλει ενίσχυση με βιταμινες μην βιαστειτε.Επισης σημαντικός ο χρόνος αναμονης για την εύρεση της δοτριας .

Τέλος αν εσύ θέλεις κάτι συγκεκριμένο για τη δοτρια μην ντραπεις να το πεις.Εγω πχ είχα βάλει ένα όριο ηλικίας..

Και κατι ακόμη από ο,τι έχουμε δει δεν είναι τελικά όλα τα κέντρα για προσπάθεια με δωρεά.Μεγαλα κέντρα που έχουνε πολλές επιτυχίες με απλές εξωσωματικές ,δίνουνε λίγα έμβρυα πανάκριβα με αποτέλεσμα να μην έχουμε την ίδια επιτυχία στις δωρεές.Προσοχη άρα και στην επιλογή του κέντρου

πρίν από 18 λεπτά , natassoula είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΩΑΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ .ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ . Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΑΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΠΟΥΠΕΡΗΧΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ?ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΩ HELPPPPPPPP

Καλησπέρα!! Καλή επιτυχία εύχομαι στη νέα σας προσπάθεια! Ο 2ο γιατρός μήπως ήταν ο Τσι? Γιατί όντως είναι λίγο απότομος αλλά φοβερός γιατρος (τον έχω και εγω αλλά είχα πάει προετοιμασμενη στο πρώτο ραντεβου) και το κέντρο του έχει πολλές επιτυχίες και πολλες κοπέλες από εδώ τον έχουν επιλέξει για δωρεά, όπως και τον Κουρ. Βασικά το θέμα είναι να σου βγάζει εμπιστοσύνη ο γιατρός και φυσικά να κανονίσετε από πριν πως θα γίνει η διαδικασία, πόσες βλαστοκυστες Α σου δώσει κλπ.

• Μου αρέσει 2

ΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ Κ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ .ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΜΑΛΑΚΩΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΖΑΒΟΛΙΑ .ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ?ΑΠΟ ΤΗ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ ΤΥΠΟΣ ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΥΦ ΜΠΕΡΔΕΜΑΑΑΑΑ ΤΗΝ ΚΙΚΙ Η ΤΗΝ ΚΟΚΟ ?

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , natassoula είπε:

ΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ Κ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ .ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΜΑΛΑΚΩΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΖΑΒΟΛΙΑ .ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ?ΑΠΟ ΤΗ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ ΤΥΠΟΣ ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΥΦ ΜΠΕΡΔΕΜΑΑΑΑΑ ΤΗΝ ΚΙΚΙ Η ΤΗΝ ΚΟΚΟ ?

Καλημερα και καλή επιτυχία σε όποιον και αν καταλήξεις. Ο πρώτος στο Ιασώ ποιος ηταν; Τον τσιρ εδώ μέσα τον λένε μάγο, γιατι καταφέρνει σχεδόν παντα να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άρα αν προσπεράσεις το κομμάτι της συμπεριφοράς εγώ για τον συγκεκριμένο μόνο καλά έχω ακούσει. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 20 λεπτά , natassoula είπε:

Κοίτα, εγώ σε καταλαβαίνω γιατί η προηγούμενη γιατρός μου είχε πολύ ύφος. ΑΛΛΑ δεν ήταν μάγος! Βασική διαφορά! Γιατί αν ήμουν έγκυος ή είχα παιδί, δεν θα με ένοιαζε για το ύφος της!... Αλλά και χυλοπιτα και ύφος δεν το άντεξα!...

Στο Ιασώ ποιον είδες; 

Πιο πριν, με την 1η δοτρια, πού ήσουν; Και γιατί πιστεύεις απέτυχε η προσπάθεια; Τώρα θα σε βομβαρδισω λίγο με ερωτήσεις... Τι βλαστοκυστες είχες; Έκανες εξετάσεις τουλάχιστον μετά την 1η αποτυχία; Είχες ξαναπροσπαθήσει με δικά σου ή πηγές απευθείας στη δωρεά; Ο Τσιριγ τι είπε; 

Τα είπα κ ξελαφρωσα... :-)

• Μου αρέσει 1

6 hours ago, marina_86 said:

Αυτή η Κούβα και Νέα Υόρκη είναι πολύ δελεαστική πράγματι!

Εγω σας εύχομαι και με τις τρεις που έχετε να πανε ολα καλά και να σας μεινουν και τα λεφτά για το ταξιδακι μαζί με το/α νινακι/α!!!

• Μου αρέσει 5

ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΟΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΔΟΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ . ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ .ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΕΜΒΡΥΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ Κ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΜΟ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΣΟΥΠΕΡ ΕΜΒΡΥΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΤΟ 2018 ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΩΟΛΗΨΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΩΑΡΙΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Καλημερα και καλή επιτυχία σε όποιον και αν καταλήξεις. Ο πρώτος στο Ιασώ ποιος ηταν; Τον τσιρ εδώ μέσα τον λένε μάγο, γιατι καταφέρνει σχεδόν παντα να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άρα αν προσπεράσεις το κομμάτι της συμπεριφοράς εγώ για τον συγκεκριμένο μόνο καλά έχω ακούσει. 

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ . ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...