Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Αν και ειναι πολυ νωρις ακομα, εχω αρχισει να σκεφτομαι, καλως εχοντων των πραγματων, με ποιον και που θα γεννησω... Τα ιδιωτικα τα απορριψα λογω του οικονομικου και ψαχνω να βρω πληροφοριες για καλους γιατρους στο Ελενα στην Αθηνα. Μηπως γνωριζετε κατι απο φιλες, αδερφες ή προσωπικη εμπειρια απο τις μανουλες που βρισκονται στην παρεα μας;

Συγγνωμη για το ασχετο τοπικ αλλά μολις συνηδητοποιησα το χρηματικο ποσο που χρειαζεσαι για τα ιδιωτικα και αγχωθηκα... Δεν μας εφτανε η εξωσωματικη εχουν κανει και τη γεννα εμποριο...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 48 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Αν και ειναι πολυ νωρις ακομα, εχω αρχισει να σκεφτομαι, καλως εχοντων των πραγματων, με ποιον και που θα γεννησω... Τα ιδιωτικα τα απορριψα λογω του οικονομικου και ψαχνω να βρω πληροφοριες για καλους γιατρους στο Ελενα στην Αθηνα. Μηπως γνωριζετε κατι απο φιλες, αδερφες ή προσωπικη εμπειρια απο τις μανουλες που βρισκονται στην παρεα μας;

Συγγνωμη για το ασχετο τοπικ αλλά μολις συνηδητοποιησα το χρηματικο ποσο που χρειαζεσαι για τα ιδιωτικα και αγχωθηκα... Δεν μας εφτανε η εξωσωματικη εχουν κανει και τη γεννα εμποριο...

Καλημέρα!
Μια φίλη μου γέννησε στο Αλεξάνδρα και μια άλλη στο Αττικό, αν σε ενδιαφέρουν αυτά να τις ρωτήσω!

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Καλημερα κοριτσάκια. Μόλις είδα τη συνέντευξη της Κεφαλογιαννη στην Καινούργιου και κλαίω με μαυρο δάκρυ. Αν έχετε ανάγκη απο ένα γερό κλάμα λυτρωτικό, βάλτε να τη δείτε. Μανούλα δίδυμων 7 μηνών,  ετών 47. 

Καλημέρα αγαπημένες μου!! Λες να είναι και η Κεφαλογιάννη με δωρεά; Ευτυχώς δεν είδα την εκπομπή γιατί αν αρχίσω να κλαίω σταματημό δεν έχω χαχαχα. Πώς είσαι βιλακι;; 

@Viv37 συμπεθέρα μου!!! Καμία ενημέρωση δεν έχω για την ποιότητα του παγωτού μας. Αλλά στη φάση που είμαι δεν θα ήθελα και να ξέρω κιόλας. Θα το βάλουμε είτε είναι τέλειο είτε μέτριο. Και που έβαλα δηλ την expanded τι κατάλαβα;; 

@chitaneta μου γλυκιά. Λογικές οι σκέψεις σου. Έχω ακούσει κάτι τιμές Παναγία μου. Κάπου διάβασα όσο το δωμάτιο τόσο και ο γιατρός και δεν ξέρω αν ισχύει  εμένα όλες έχουν γεννήσει Ρέα και Ιασώ. Στο Έλενα είχε γεννήσει πριν 17 χρόνια η αδερφή μου αλλά ο γυναικολόγος της δε ζει πια. Θα ρωτήσω όμως μήπως ξέρει καμία κοπέλα κανένα γιατρό. Θα ήθελες να δούμε και πχ Αλεξάνδρας η Αρεταίειο η προτιμάς το Έλενα συγκεκριμένα?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου!! Λες να είναι και η Κεφαλογιάννη με δωρεά; Ευτυχώς δεν είδα την εκπομπή γιατί αν αρχίσω να κλαίω σταματημό δεν έχω χαχαχα. Πώς είσαι βιλακι;; 

Δεν με νοιάζει με τι είναι, αλλά ειδα τέτοια ευτυχία και πληρότητα σε αυτή τη γυναίκα που πλάνταξα. Και φάνηκε ότι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στο παρελθόν..εμένα με άγγιξε πολύ. Καλα ειμαι!!

• Μου αρέσει 7

Κορίτσια μου γειά σας...πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το τοπικ όμως ήρθε η σειρά μας κ εμάς να ψάξουμε για δωρεα....καθώς δεν εχω ιδέα πως γίνεται αυτό θα ήθελα οποια κοπέλα μπορεί να μου λύσει απορίες και έχει το χρόνο φυσικά αν γίνεται να μ στείλει ένα προσωπικό μνμ...

εγω ειμαι  από Κρήτη και ειμαι εδώ στο γένεσις στο Ηράκλειο....αλλα σκέφτομαι για τη δωρεα να ανέβω Αθήνα...οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθήσει πολύ...σας ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

1 hour ago, marmaki said:

Καλημέρα!
Μια φίλη μου γέννησε στο Αλεξάνδρα και μια άλλη στο Αττικό, αν σε ενδιαφέρουν αυτά να τις ρωτήσω!

Αν μπορεις να ρωτησεις δεν θα ελεγα οχι.

Ευχαριστώ!

1 hour ago, Chrussa1982 said:

@Viv37 συμπεθέρα μου!!! Καμία ενημέρωση δεν έχω για την ποιότητα του παγωτού μας. Αλλά στη φάση που είμαι δεν θα ήθελα και να ξέρω κιόλας. Θα το βάλουμε είτε είναι τέλειο είτε μέτριο. Και που έβαλα δηλ την expanded τι κατάλαβα;; 

@chitaneta μου γλυκιά. Λογικές οι σκέψεις σου. Έχω ακούσει κάτι τιμές Παναγία μου. Κάπου διάβασα όσο το δωμάτιο τόσο και ο γιατρός και δεν ξέρω αν ισχύει  εμένα όλες έχουν γεννήσει Ρέα και Ιασώ. Στο Έλενα είχε γεννήσει πριν 17 χρόνια η αδερφή μου αλλά ο γυναικολόγος της δε ζει πια. Θα ρωτήσω όμως μήπως ξέρει καμία κοπέλα κανένα γιατρό. Θα ήθελες να δούμε και πχ Αλεξάνδρας η Αρεταίειο η προτιμάς το Έλενα συγκεκριμένα?

Κοιτα για το Ελενα εχω ακουσει καλα λογια, αλλά αμα μαθεις καατι και για τα άλλα, μια χαρα

Ναι, σχεδον το δωματιο οσοκι ο γιατρος...:blink:

Ευχαριστώ Χρυσα μου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , Villi είπε:

Δεν με νοιάζει με τι είναι, αλλά ειδα τέτοια ευτυχία και πληρότητα σε αυτή τη γυναίκα που πλάνταξα. Και φάνηκε ότι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στο παρελθόν..εμένα με άγγιξε πολύ. Καλα ειμαι!!

Αφού ξεσπάσεις και έκλαψες χαίρομαι που είσαι καλά κοριτσάκι μου όμορφο. Αχ έρχεται κ εμάς η σειρά μας. Θέλω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε αυτή τη φορά. Σήμερα με ρωτάγε η μικρή αφεντικινα πότε θα ξαναπροσπαθήσω και τέτοια. Της λέω όταν είμαι έτοιμη. Οοοομμμμμμμ 

Άντε έρχεται και Πάσχα. Να φάμε να ξεκουραστούμε και μετά δυνατά τα τα στον αγώνα. Ποτέ θα πας να κάνεις το ασβέστιο ?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αφού ξεσπάσεις και έκλαψες χαίρομαι που είσαι καλά κοριτσάκι μου όμορφο. Αχ έρχεται κ εμάς η σειρά μας. Θέλω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε αυτή τη φορά. Σήμερα με ρωτάγε η μικρή αφεντικινα πότε θα ξαναπροσπαθήσω και τέτοια. Της λέω όταν είμαι έτοιμη. Οοοομμμμμμμ 

Άντε έρχεται και Πάσχα. Να φάμε να ξεκουραστούμε και μετά δυνατά τα τα στον αγώνα. Ποτέ θα πας να κάνεις το ασβέστιο ?

Όλο το αναβάλλω … δεν ξέρω γιατί. Λύσσαξα να το γράψει και τώρα δεν πάω. Άβυσσος η ψυχή μου :D:D περιμένω με πολυ αγωνια τα νεα σου αύριο. Απόγευμα??

19 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Οχι Μαιρη μου

E τοτε θα σας ειναι πιο ευκολο να κοψετε το βραδινο μαμ. Κι εγω που δεν θηλασα , μου ηταν πιο ευκολο. Βεβαια ειναι αναλογα στο παιδι. Σιγουρα η παιδιατρος μπορει να σας βοηθησει

17 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ε βεβαια! Ειπαμε εμεις παμε πακετο! Ο  γιατρος σημερα ειπε οτι μαλλομ γυρω στις 29 /4 θα κανουμε την ετ. Ξεκιναω σημερα cyclacur . Μου ειπε πολυ προσοχη μην ξανακολλησω γιατι το εχει δει να συμβαινει οποτε ισως να καταουμε στ αυγα μας το Πασχα. Θα δουμε. Θα το σκεφτουμε. Παντως ξαναξεκιναμε♥️. Ομμμμμμμμμμμμμμμ

Μαλλον 29/4 μας ειπε αν ολα πανε καλα. Δε θελω αλλη αναβολη! Φτανει τοσο!

Χρυσουλακι ξερεις τι ποιοτητας ειναι το 3ο παγωτινι; Τι βαθμολογηση δηλαδη. Οχι οτι παιζει κανενα ρολο. Η ξαδερφη μου με χαλια βλαατοκυστη εκανε ενα κοριτσακι πανεξυπνο και ομορφο πολυ. Αλλα ετει πληροφοριακα γιατι κ εγω μια απ τα ιδια ειμαι με σενα οπως ξερεις. 

Λεγε εσυ εγω τα κανω ολα print screen για να ειμαι σιγουρη χαχαχα! Τι θα καναμε χωρις εσενα μου λες;

Η αληθεια ειναι οτι εγω το μηνα που εκανα την 3η δοση του εμβολιου δε μου ηρθε περιοδος. Εχω πωα και επαιρνα κανονικα τα φαρμακα που χρειαζομαι για να ερθει αλλα δεν ηρθε. Ολους τους επομενους μηνες ηρθε κανονικα. Δεν ξερω αν συνδεεται με το εμβολιο αλλα τωρα που το λες κ εσυ δεν αποκλειεται. Βεβαια αυτο δεν ειναι κακο. Ο γιατρος θα τη ρυθμισει την περιοδο οπως τη χρειαζεται για την ετ. Δεν υπσρχει λογος να ανησυχεις

Να τονισεις τοτε κοριτσακι μου οτι δεν εχετε λεφτα για αλλη δοτρια (αν και θα τη βρεις την αλρη αν χρειαστει , που δε θα χρειαατει) για να καταλαβει οτι πρεπει να κανει τα παντς για να πετυχει αυτην τη φορα. Αν σκεφτεται με την επομενη δοτρια θα τα παμε καλυτερα ισως να παραλειψει κατι. Αν και δεν ειναι τετοιος ανθρωπος αλλα ειναι καλο να ξερει οτι μεχρι εκει μπορεις σε σχεση με το οικονομικο

Κοριτσια, αν ο γιατρος ειναι καλος, δεν το σκεφτεται ετσι. Που ειναι καλος ο συγκεκριμενος. Εγω οταν ειχα ρωτησει τον δικο μου ντοκ για 2η δοτρια, με μαλωσε κ μου ειπε οτι δεν θα χρειαστει κ ειναι σιγουρος οτι θα τα καταφερω. Και θα κανει τα παντα γι αυτο. Δεν ηθελε ουτε να τ ακουσει

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ πολύ για όλες τις απαντήσεις μια μια ξεχωριστά. Η αλήθεια είναι ότι είναι σταθερή πολύ η περίοδος μου και αν τύχει κάποια καθυστέρηση απορρυθμιζομαι, παθαίνω και έναν πανικό ότι μπήκα κλιμακτήριο ..χαχαχα. η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο. Ήρθε η περίοδος σήμερα λοιπόν, κατέβασα και κάτι γλάστρες από το μπαλκόνι πρωί πρωί και μάλλον βοήθησε. Ή επειδή μου είπε η στεφ να πάω να με δει ο γιατρός τρόμαξα και εμφανίστηκε. Πάντως εμένα τώρα που το σκέφτομαι κάθε φορά σε κάθε δόση εμβολίου μου αργούσε λίγο, δεν μπορώ να το αποδώσω αλλού γιατί δεν αργεί ποτε η άτιμη ούτε με τα μπάνια το καλοκαίρι. Μπαίνω να διαβάσω τις σελίδες που έχω χάσει και επανέρχομαι. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Αν μπορεις να ρωτησεις δεν θα ελεγα οχι.

Ευχαριστώ!

Ο γιατρός της φίλης στο Αττικό δεν είναι πια στο Αττικό,
στο Αλεξάνδρα ο γιατρός είναι ο Δασκαλάκης και η φίλη έχει πολύ καλές εντυπώσεις από το νοσοκομείο και από τις νοσηλεύτριες και ο γιατρός είναι πολύ καλός επιστήμονας και γνωστός γενικά. Αλλά δεν μιλάει πολύ και μπορεί να γίνει απότομος πολλές φορές, από άποψη συμπεριφοράς δηλαδή δεν ξέρει αν θα τον σύστηνε αλλά ένιωθε ασφάλεια επειδή είναι καλός και μπορεί να αντιμετωπίσει όποια δυσκολία. Έχει και όνομα στο νοσοκομείο και θεώρησε ότι την πρόσεξαν και περισσότερο επειδή ήταν δική του ασθενής. Θα βρεις λέει πολλές γνώμες και σχόλια αν τον ψάξεις στο ίντερνετ. 
Α και μου είπε σαν συμβουλή ότι εκείνη αν άλλαζε κάτι αν θα το ξαναέκανε είναι να έχει τη δική της μαία να την παρακολουθεί για την ψυχολογική υποστήριξη που δεν είχε από τον γιατρό, δεν είχε μαία εκείνος.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όλο το αναβάλλω … δεν ξέρω γιατί. Λύσσαξα να το γράψει και τώρα δεν πάω. Άβυσσος η ψυχή μου :D:D περιμένω με πολυ αγωνια τα νεα σου αύριο. Απόγευμα??

πρίν από 39 λεπτά , vik80 είπε:

παθαίνω και έναν πανικό ότι μπήκα κλιμακτήριο

Κι εγω το παθαίνω αυτό…και με κοροϊδεύει ο άντρας μου, μου λέει ότι απο 35 χρόνων αυτό φοβάμαι. :lol:

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Κι εγω το παθαίνω αυτό…και με κοροϊδεύει ο άντρας μου, μου λέει ότι απο 35 χρόνων αυτό φοβάμαι. :lol:

Ε μάλλον σε έχει πιάσει μια άρνηση, ένα άι σιχτιρ να το πω;; Δεν πειράζει. Όταν είσαι έτοιμη θα πας. 

Αύριο το απόγευμα στις 7. Έχω έτοιμο πάπυρο με ερωτήσεις χαχαχα 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 32 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ε μάλλον σε έχει πιάσει μια άρνηση, ένα άι σιχτιρ να το πω;; Δεν πειράζει. Όταν είσαι έτοιμη θα πας. 

Αύριο το απόγευμα στις 7. Έχω έτοιμο πάπυρο με ερωτήσεις χαχαχα 

Που εισαι @marina_86 να θαυμάσεις :D

• Χαχα 4

Αγαπημένες, καλησπέρα.Μεθαυριο θα κάνω υστεροσκοπηση στο Ιασώ.Θα κάνω την ίδια μέρα προεγχειρητικό έλεγχο.Πρεπει να έχω μαζί μου νυχτικό ή κάτι άλλο;Δεν μου είπαν τίποτα.Επισης , όσες φορές κι αν ρώτησα δεν πήρα απάντηση για το πόσο περίπου θα μας στοιχίσει.Ποσα να έχουμε μαζί μας μην πάθουμε καμιά πλάκα;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...