Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Καλή μας εβδομάδα!!!! 

1 hour ago, marina_86 said:

Συμφωνώ απόλυτα αγαπημένη!!! 

Ωστόσο, εγώ θα επιμείνω να κλείσεις ένα ραντεβού στο Έλενα, στο τμήμα καθ' έξιν αποβολών για τα αιματολογικά. Εκεί κ θα σου γράψουν πολλές εξετάσεις (πολύ περισσότερες από αυτές που θα ζητήσει ο Κούρτ) και είναι εντελώς δωρεάν. Κάνουν έλεγχο αντίστοιχο της Λευκού. Νομίζω μπορείς να το κλείσεις και ψηφιακά. Στην αρχή του μήνα ή κάτι τέτοιο. 

Για την υστεροσκοπηση μπορεί να σου πει ότι δεν χρειάζεσαι. Ωστόσο, αν συμφωνήσει, ρώτα τον αν θα είναι μόνο διαγνωστική ή αν θα πάρει κ δείγμα για βιοψία για να εξετάσει αν υπάρχουν φλεγμονές κ τέτοια. Και αν πει ότι θα πάρει κ δείγμα, ρώτα τον τι είδους βιοψία προτιμάει (απλή ιστολογική, ngs, κάτι άλλο;)

Επίσης, εγώ θα τον ρωτούσα αν προτείνει να πάτε με ακριβώς το ίδιο πρωτόκολλο προετοιμασίας ή προτείνει κάποια αλλαγή σε διαδικασίες ή φάρμακα. Εγώ δεν έχω άποψη πάνω σ' αυτό. Δεν ξέρω δηλαδή αν το κλειδί βρίσκεται ή όχι στην αλλαγή πρωτοκόλλου. Υπάρχουν περιπτώσεις που πέτυχαν όταν άλλαξαν κ περιπτώσεις που πέτυχαν παραμένοντας στο ίδιο. Απλά ρώτησε τον για να το δουλέψει κι αυτός στο μυαλό του. Ν' αρχίσει έναν σχεδιασμό. 

Κοίτα, μπορεί να είναι εντελώς τυχαίο. Να μην ήταν αυτή η τυχερή και να είναι η επόμενη. Καταλαβαίνω όμως την ανασφάλεια που νιώθεις, λογικό είναι. Γι'αυτό θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς και αυτό με το οποίο συμφωνεί κ ο γιατρός σου. Να κάνεις και μια παύση από φάρμακα, αυτό είναι πολύ καλό! Να το ζήσεις και λίγο τώρα που είναι άνοιξη και αλλάζει η ψυχολογία!❤️ Τώρα πριν την επόμενη ετ πάλι θα θέλει δοκιμαστικούς κύκλους ή τώρα δεν χρειάζεται; Ρώτησε κι αυτό!

Καλά ... εμένα αν με αφήσεις, μπορώ να κάνω λίστα από ερωτήσεις! Είπαμε... Πρηχτενννν Χαχαχαχαχα 

@Chrussa1982 να εδώ η ειδικός παραπάνω για λίστα με ερώτηματα κ θέματα προς συζήτηση με το γιατρό Τετάρτη. Χιχιχιιχ θα συμφωνήσω με Μαρίνακι. Δεν παίρνεις να κλείσεις ραντεβού στο Έλενα. Βολεύει αφού εισια Αθήνα. Θα σε ξεψαχνισουν κ με λίγα χρήματα λογικά 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

On 8/4/2022 at 8:16 ΜΜ, Thia1985 είπε:

Αστα Μαιρη δεν ξερουμε τι να κανουμε πια με τη μικρη, αυτη την εβδομαδα θα ερθει κ η παιδιατρος να μας δει. Δεν ειναι μονο οτι σηκωνεται ανα διωρο κ φωναζει μαμ μαμ και αν δεν της δωσουμε ακουγομαστε δεκα τετραγωνα παρακατω, μενει κ ξυπνια κανα διωρο..

Ναι ,αναλαμβανει ο πατρικος,μου το εχει επιβεβαιωσει ο γιατρος μου.

Εγω ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχω ΠΩΑ κατα τους γιατρους(τους περισσοτερους που μυριστηκαν χρημα)αλλα προσωπικα πιστευω πλεον ακραδαντα οτι η περιπτωση μου ειναι αλλη. Ειναι ο ιος κι οτι δε μου περισσευουν τα λεφτα αλλιως θα πηγαινα παλι στο Ελενα στην εκει ενδοκρινολο, ειχαμε συζητησει καποια θεματα μαζι αλλα για διαφορους λογους δε συνεχισα.

Τεσπα,μεγαλη ιστορια κ εχω αφησει πισω μου πολλα.

Εχω μια κουκλα ενος ετους μετα απο δωρεα.

Σημερα ειδα μια απο τις μικρες,την πιο μικρη,επαιζε στο μπαλκονι κ θυμηθηκα που την κρυφοκοιταζα κι ηλπιζα οτι θα κανω κι εγω παιδακι καποια στιγμη!

Γιατι παιρνεις προληπτικα?

Μου κανει εντυπωση. 

Ουτε εγω εχω θεμα κ σε καμμια εμβρυομεταφορα δεν πηρα Τ4 ουτε κορτιζονη που πολλοι γιατροι δινουν.

Καλησπερα! Οντως πρεπει να το δειτε με την παιδιατρο γαιτι οταν πιασεις δουλεια θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθεις. Προφανως θηλαζεις, ε?

πρίν από 47 λεπτά , MELINASP είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μ δόξα τον Θεό όλα καλά!!! 

Να παίρνεις μαζί κ προβιοτικο vivomix κάψουλα μια κάθε πρωί νηστική θα σε βοηθήσει πολύ με τις διαρροϊες από το γλουκο.

Όσο δεν έχεις θέμα να είσαι εξαρτημένη από θυροξινη το νούμερο σ είναι μια χαρά. Εμείς που δεν παράγουμε θυροξινη και παίρνουμε ναι θέλουμε χαμηλό γτ είναι χαλασμένος ο θυρεοειδής μας. 

Είσαι μια χαρα

Την είχες απλά χαμηλή κοριτσάκι μ δεν είναι αιτία αποβολής το 18 βιταμίνη d. Εγώ είχα 0 και δεν ήταν αυτό η αιτία. Lecalcif αμπούλες θα σ δώσουν μια την εβδομάδα. Αν είσαι Αθήνα ο ευαγγελοπουλος στη Βούλα είναι εξαιρετικός. 

Αντε τέλος οι δονήσεις;;;; μπράβο ρε αγάπη!! 

Είναι σίγουρη αιτία απόβολων. Ο υψηλός κατακερματισμος κανει χρωμοσωμικες ανωμαλίες στα έμβρυα. 

Αριμπαααααααα αντερε αντερε αντερεεεεεεεεε!!!!!!! ♥️ ♥️ ♥️ 

Καλησπέρα. Γτ παίρνεις ιντεραλ για τον θυρεοειδή;; εγώ το παίρνω γτ έχω αρρυθμίες. 

Αλλά μόνο όταν με πιάνει. Δεν έχει τύχει σε Εμ να με πιάσει να σ πω

Μου φαίνεται νορμαλ. Κορίτσι μ δεν έχεις ένδειξη για καμπύλη. 

Τι εννοείς έχασε λόγο του τ4. Της ανέβηκε τόσο η tsh  ώστε να αποβάλει;; 

Αγάπες μ σας έχασα αυτές τις μέρες. Τι κάνετε πως είστε;; σας διάβασα μια πολύ γρήγορα δεν απάντησα σε ολα

Παιρνω inderal οχι για αρρυθμιες εγω..πηγαινω προληπτικα καθε 2-3 χρονια σε καρδιολογο και δε μου εχει βρει.Παιρνω ομως γιατι εχω χασιμοτο κ οζο και εξαιτιας του θυροειδη,εχω ταχυκαρδια.

Δηλ ακομη κ σε ετ που εκανες ο εξωσωματικος,δε σου ειπε να το σταματησεις,σωστα?

Καλησπέρα κορες, τα φώτα σας παρακαλώ οποία γνωρίζει. 28 Μαρτίου έκανα την τρίτη δόση εμβολίου. 1 Απριλίου ξεκίνησα καθημερινά ενεσεις arvecap. Ήταν να αδιαθετησω 9 Απριλίου βάσει ημερολογίου, περίοδος πάντα σταθερή ( μετρονόμος που λεμε). Έχω αρχίσει και έχω συμπτωματα όπως πονος στο στήθος και πονακια λίγες μέρες τώρα. Να ανησυχήσω?? Πήρα τηλ το γιατρό και μου είπε να πάω αύριο το απόγευμα να με δει. Αλλά αυτό με αγχωσε πιο πολύ....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , vik80 είπε:

Καλησπέρα κορες, τα φώτα σας παρακαλώ οποία γνωρίζει. 28 Μαρτίου έκανα την τρίτη δόση εμβολίου. 1 Απριλίου ξεκίνησα καθημερινά ενεσεις arvecap. Ήταν να αδιαθετησω 9 Απριλίου βάσει ημερολογίου, περίοδος πάντα σταθερή ( μετρονόμος που λεμε). Έχω αρχίσει και έχω συμπτωματα όπως πονος στο στήθος και πονακια λίγες μέρες τώρα. Να ανησυχήσω?? Πήρα τηλ το γιατρό και μου είπε να πάω αύριο το απόγευμα να με δει. Αλλά αυτό με αγχωσε πιο πολύ....

Αν κατάλαβα καλά δεν αδιαθετησες τελικά 9 Απριλίου και μάλλον περιμένεις τώρα. Εγώ δεν έχω κάνει τις μικρές arvekap, έχω κάνει μια φορά τη μεγάλη. Απ' ότι ξέρω σου έρχεται περίοδος και μετά ξεκινάει η προετοιμασία. Ουσιαστικά θα έχεις κανονικά την περίοδο του μήνα (γιατί αυτή οφείλεται στην ωορρηξία που έκανες μετά την προηγούμενη περίοδο σου) και μετά λόγω arvekap οι ωοθήκες πέφτουν σε ύπνο και μπαίνεις στη λεγόμενη καταστολή για να σε προετοιμάσει πιο εύκολα ο γιατρός. 

1 hour ago, vik80 είπε:

Καλησπέρα, εγώ ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατι να ανησυχήσεις… γενικά πάντως έχει ξανά αναφερθεί εδώ στο καφέ, να υπάρχουν αλλαγές στην περίοδο μετά το εμβόλιο. 

4 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Καλησπερα! Οντως πρεπει να το δειτε με την παιδιατρο γαιτι οταν πιασεις δουλεια θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθεις. Προφανως θηλαζεις, ε?

Οχι Μαιρη μου

ffpWp3.pngo85Jp3.png

2 hours ago, vik80 said:

Εχουν παρατηρηθεί αλλαγες στην περίοδο μετά το εμβόλιο και γενικα στον κυκλο της γυναικας.

Αλλά μην ανησυχείς, αφου εχεις ήδη συμπτώματα δεν θα αργησει να έρθει.

Και αφου θα σε δει και ο γιατρός δεν υπάρχει λογος ανησυχίας 

12 hours ago, Chrussa1982 said:

Καλημέρα λουλούδια μου!!! Καλή εβδομάδα!! Λίγο μας έμεινε και μετά βουρ για Πάσχα!! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να πάμε λίγο χωριό. 

Τετάρτη ναι θα πάμε να κάνουμε μια κουβέντα. Τι θα τον ρωτήσω ε; Να σου πω..πιο πολύ με καίει να μάθω τι μπορεί να πήγε στραβά. Θα του πω να μου γράψει ότι εξετάσεις μπορεί. Να κάνω έναν έλεγχο αιματολογικό για πράγματα που οι περισσότερες έχετε τσεκαρει (ΝΚ, καμπύλη ζαχάρου) και δεν ξέρω τι άλλο. Θα ζητήσω και υστεροσκοπηση. Αλλά θα ξεκαθαρίσω ότι θέλω να κάνω μια παύση τουλάχιστον 2 με 3 μήνες από φάρμακα. Να μαζέψω κανένα φράγκο ενώ ταυτόχρονα θα ψαχνομαι με εξετάσεις. Είμαι κ αυτή η ανασφάλεια που έχω που έμεινα με μια βλαστοκυστη. Σίγουρα εκεί κρύβετε το μωράκι μου αλλά βήμα βήμα γερά και σταθερά!!!

Χρύσα μου να του πεις και για την ανασφάλεια σου που σας έχει μείνει μια βλαστοκυστη και εγω θα τον ρωτούσα σε περιπτωση που κατι παει στραβα αν θα εκανε καποια διευκολυνση για δευτερη δοτρια.

Για να ξέρετε και σεις να μην έχετε αυτην την ψυχολογικη πίεση του οτι εχουμε μονο μια και τελευταία

Να χαρεις την άνοιξη με τον αγαπημενο σου!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , chitaneta είπε:

Εχουν παρατηρηθεί αλλαγες στην περίοδο μετά το εμβόλιο και γενικα στον κυκλο της γυναικας.

Αλλά μην ανησυχείς, αφου εχεις ήδη συμπτώματα δεν θα αργησει να έρθει.

Και αφου θα σε δει και ο γιατρός δεν υπάρχει λογος ανησυχίας 

Χρύσα μου να του πεις και για την ανασφάλεια σου που σας έχει μείνει μια βλαστοκυστη και εγω θα τον ρωτούσα σε περιπτωση που κατι παει στραβα αν θα εκανε καποια διευκολυνση για δευτερη δοτρια.

Για να ξέρετε και σεις να μην έχετε αυτην την ψυχολογικη πίεση του οτι εχουμε μονο μια και τελευταία

Να χαρεις την άνοιξη με τον αγαπημενο σου!

Όλα θα του τα πούμε κορίτσι μου. Γιατί έτσι χτίζεται η εμπιστοσύνη με τον γιατρό. Να ξέρει την κάθε σου σκέψη όσο καλη η  άσχημη και αν είναι. Μόνο για την δεύτερη δοτρια δεν ξέρω αν θα ρωτήσω. Θα πάρουμε δάνειο για υστεροσκοπηση κ 2η ετ. Όσο καλή τιμή κ να μας κάνει σε αυτά τα δύο δύσκολο να ξαναπάρουμε δάνειο αν δεν τα καταφέρω με την τελευταία μου. Γι'αυτό θα κοιτάξω να κάνω λίγο λίγο τις εξετάσεις, θα πάρω και τις ανασουλες μου με τον αγαπουλη μου και θα πάμε με καλύτερες πιθανότητες. 

Ο θυμός πλέον και η θλίψη μου έχουν φύγει. Δε με βαραίνουν. Υπομονή λοιπόν ως την Τετάρτη. 

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όλα θα του τα πούμε κορίτσι μου. Γιατί έτσι χτίζεται η εμπιστοσύνη με τον γιατρό. Να ξέρει την κάθε σου σκέψη όσο καλη η  άσχημη και αν είναι. Μόνο για την δεύτερη δοτρια δεν ξέρω αν θα ρωτήσω. Θα πάρουμε δάνειο για υστεροσκοπηση κ 2η ετ. Όσο καλή τιμή κ να μας κάνει σε αυτά τα δύο δύσκολο να ξαναπάρουμε δάνειο αν δεν τα καταφέρω με την τελευταία μου. Γι'αυτό θα κοιτάξω να κάνω λίγο λίγο τις εξετάσεις, θα πάρω και τις ανασουλες μου με τον αγαπουλη μου και θα πάμε με καλύτερες πιθανότητες. 

Ο θυμός πλέον και η θλίψη μου έχουν φύγει. Δε με βαραίνουν. Υπομονή λοιπόν ως την Τετάρτη. 

Χαίρομαι πάρα  πολύ που είσαι καλύτερα Χρυσά μου! Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις τα πάντα, και να του πεις και τα πάντα. Θα δεις που τη Τετάρτη μετα τη συνάντηση σας θα εισαι ακόμα καλύτερα. Στο υπογράφω❤️

• Μου αρέσει 2

On 10/4/2022 at 8:26 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Αδιαθετησες κοριτσάκι μου ε; Ρε γαμωτο κάναμε αμάν να βρει τον δρόμο η exotic και μας βρήκε ο κοβιντ χαχαχα. Πάντως δεν έχω παράπονο, με περίμενες να πάμε χέρι χέρι κ ας προηγήθηκα!! Υποθέτω ότι μετά το Πάσχα θα είσαι έτοιμη. Αν σου πει να ξεκινήσεις από αύριο σικλακουρ μια χαρά συνδυάζεις και πασχαλινές διακοπές και ετ. Αλλά ας μην προτρέχουμε!! Θα μιλήσεις με τον γιατρό και μετά χαρτί και καλαμάρι θα μας τα πεις!!

Ε βεβαια! Ειπαμε εμεις παμε πακετο! Ο  γιατρος σημερα ειπε οτι μαλλομ γυρω στις 29 /4 θα κανουμε την ετ. Ξεκιναω σημερα cyclacur . Μου ειπε πολυ προσοχη μην ξανακολλησω γιατι το εχει δει να συμβαινει οποτε ισως να καταουμε στ αυγα μας το Πασχα. Θα δουμε. Θα το σκεφτουμε. Παντως ξαναξεκιναμε♥️. Ομμμμμμμμμμμμμμμ

On 10/4/2022 at 8:51 ΜΜ, marina_86 είπε:

Πολύ καλά κάνατε Χρυσουλακι μου. Αυτός ο καιρός είναι όνειρο! Κι εμένα δεν με κρατάει το σπίτι, όλο στη γύρα είμαι! 

Οπότε Τετάρτη έχετε ραντεβού, ε; Έχεις σκεφτεί τι θέλεις να τον ρωτήσεις;

Είχες έλλειψη ασβεστίου; Ποιο παίρνεις;

Βιβακι αφού σου ήρθε σήμερα, η ετ θα γινόταν τη 2η εβδομάδα του Πάσχα, που νομίζω είναι ανοιχτά! Οπότε περίμενε να δεις τι θα σου πει αύριο ο γιατρός. Εκτός αν εσύ θέλεις να πάει στον επόμενο κύκλο ο,τι κι αν σου πει.

Τώρα πώς θα προχωρήσετε ακριβώς; Θα κάνεις κάποιες εξετάσεις πριν την επόμενη διέγερση; Τώρα τον σάκο θα μπορέσουν να τον στείλουν για ανάλυση που έλεγες; 

Χαίρομαι πολύ που είσαι έτσι ανακουφισμένη! Είναι τοοοοσο βασικό!!! Έτσι, με αισιοδοξία!❤️

Μαλλον 29/4 μας ειπε αν ολα πανε καλα. Δε θελω αλλη αναβολη! Φτανει τοσο!

13 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα λουλούδια μου!!! Καλή εβδομάδα!! Λίγο μας έμεινε και μετά βουρ για Πάσχα!! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να πάμε λίγο χωριό. 

Τετάρτη ναι θα πάμε να κάνουμε μια κουβέντα. Τι θα τον ρωτήσω ε; Να σου πω..πιο πολύ με καίει να μάθω τι μπορεί να πήγε στραβά. Θα του πω να μου γράψει ότι εξετάσεις μπορεί. Να κάνω έναν έλεγχο αιματολογικό για πράγματα που οι περισσότερες έχετε τσεκαρει (ΝΚ, καμπύλη ζαχάρου) και δεν ξέρω τι άλλο. Θα ζητήσω και υστεροσκοπηση. Αλλά θα ξεκαθαρίσω ότι θέλω να κάνω μια παύση τουλάχιστον 2 με 3 μήνες από φάρμακα. Να μαζέψω κανένα φράγκο ενώ ταυτόχρονα θα ψαχνομαι με εξετάσεις. Είμαι κ αυτή η ανασφάλεια που έχω που έμεινα με μια βλαστοκυστη. Σίγουρα εκεί κρύβετε το μωράκι μου αλλά βήμα βήμα γερά και σταθερά!!!

Χρυσουλακι ξερεις τι ποιοτητας ειναι το 3ο παγωτινι; Τι βαθμολογηση δηλαδη. Οχι οτι παιζει κανενα ρολο. Η ξαδερφη μου με χαλια βλαατοκυστη εκανε ενα κοριτσακι πανεξυπνο και ομορφο πολυ. Αλλα ετει πληροφοριακα γιατι κ εγω μια απ τα ιδια ειμαι με σενα οπως ξερεις. 

8 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα αγαπημένη!!! 

Ωστόσο, εγώ θα επιμείνω να κλείσεις ένα ραντεβού στο Έλενα, στο τμήμα καθ' έξιν αποβολών για τα αιματολογικά. Εκεί κ θα σου γράψουν πολλές εξετάσεις (πολύ περισσότερες από αυτές που θα ζητήσει ο Κούρτ) και είναι εντελώς δωρεάν. Κάνουν έλεγχο αντίστοιχο της Λευκού. Νομίζω μπορείς να το κλείσεις και ψηφιακά. Στην αρχή του μήνα ή κάτι τέτοιο. 

Για την υστεροσκοπηση μπορεί να σου πει ότι δεν χρειάζεσαι. Ωστόσο, αν συμφωνήσει, ρώτα τον αν θα είναι μόνο διαγνωστική ή αν θα πάρει κ δείγμα για βιοψία για να εξετάσει αν υπάρχουν φλεγμονές κ τέτοια. Και αν πει ότι θα πάρει κ δείγμα, ρώτα τον τι είδους βιοψία προτιμάει (απλή ιστολογική, ngs, κάτι άλλο;)

Επίσης, εγώ θα τον ρωτούσα αν προτείνει να πάτε με ακριβώς το ίδιο πρωτόκολλο προετοιμασίας ή προτείνει κάποια αλλαγή σε διαδικασίες ή φάρμακα. Εγώ δεν έχω άποψη πάνω σ' αυτό. Δεν ξέρω δηλαδή αν το κλειδί βρίσκεται ή όχι στην αλλαγή πρωτοκόλλου. Υπάρχουν περιπτώσεις που πέτυχαν όταν άλλαξαν κ περιπτώσεις που πέτυχαν παραμένοντας στο ίδιο. Απλά ρώτησε τον για να το δουλέψει κι αυτός στο μυαλό του. Ν' αρχίσει έναν σχεδιασμό. 

Κοίτα, μπορεί να είναι εντελώς τυχαίο. Να μην ήταν αυτή η τυχερή και να είναι η επόμενη. Καταλαβαίνω όμως την ανασφάλεια που νιώθεις, λογικό είναι. Γι'αυτό θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς και αυτό με το οποίο συμφωνεί κ ο γιατρός σου. Να κάνεις και μια παύση από φάρμακα, αυτό είναι πολύ καλό! Να το ζήσεις και λίγο τώρα που είναι άνοιξη και αλλάζει η ψυχολογία!❤️ Τώρα πριν την επόμενη ετ πάλι θα θέλει δοκιμαστικούς κύκλους ή τώρα δεν χρειάζεται; Ρώτησε κι αυτό!

Καλά ... εμένα αν με αφήσεις, μπορώ να κάνω λίστα από ερωτήσεις! Είπαμε... Πρηχτενννν Χαχαχαχαχα 

Λεγε εσυ εγω τα κανω ολα print screen για να ειμαι σιγουρη χαχαχα! Τι θα καναμε χωρις εσενα μου λες;

3 ώρες πρίν, vik80 είπε:

Η αληθεια ειναι οτι εγω το μηνα που εκανα την 3η δοση του εμβολιου δε μου ηρθε περιοδος. Εχω πωα και επαιρνα κανονικα τα φαρμακα που χρειαζομαι για να ερθει αλλα δεν ηρθε. Ολους τους επομενους μηνες ηρθε κανονικα. Δεν ξερω αν συνδεεται με το εμβολιο αλλα τωρα που το λες κ εσυ δεν αποκλειεται. Βεβαια αυτο δεν ειναι κακο. Ο γιατρος θα τη ρυθμισει την περιοδο οπως τη χρειαζεται για την ετ. Δεν υπσρχει λογος να ανησυχεις

πρίν από 57 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Να τονισεις τοτε κοριτσακι μου οτι δεν εχετε λεφτα για αλλη δοτρια (αν και θα τη βρεις την αλρη αν χρειαστει , που δε θα χρειαατει) για να καταλαβει οτι πρεπει να κανει τα παντς για να πετυχει αυτην τη φορα. Αν σκεφτεται με την επομενη δοτρια θα τα παμε καλυτερα ισως να παραλειψει κατι. Αν και δεν ειναι τετοιος ανθρωπος αλλα ειναι καλο να ξερει οτι μεχρι εκει μπορεις σε σχεση με το οικονομικο

• Μου αρέσει 3

8 ώρες πρίν, Nora39 είπε:

Παιρνω inderal οχι για αρρυθμιες εγω..πηγαινω προληπτικα καθε 2-3 χρονια σε καρδιολογο και δε μου εχει βρει.Παιρνω ομως γιατι εχω χασιμοτο κ οζο και εξαιτιας του θυροειδη,εχω ταχυκαρδια.

Δηλ ακομη κ σε ετ που εκανες ο εξωσωματικος,δε σου ειπε να το σταματησεις,σωστα?

Δεν είχε τύχει να το πάρω σε Εμ να σ πω την αλήθεια. Δεν το παίρνω συστηματικά το παίρνω όταν με πιανει

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσάκια. Μόλις είδα τη συνέντευξη της Κεφαλογιαννη στην Καινούργιου και κλαίω με μαυρο δάκρυ. Αν έχετε ανάγκη απο ένα γερό κλάμα λυτρωτικό, βάλτε να τη δείτε. Μανούλα δίδυμων 7 μηνών,  ετών 47. 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...