Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 9/4/2022 at 1:36 ΠΜ, marina_86 είπε:

Πολύ χαίρομαι που τις κοιτάς ακόμα τις μικρές! Διάβαζα αναδρομικά τα μηνύματα σας όταν είχα κάνει την 1η ετ και με έκανες να ξεχαστώ κ μου έδινες κουράγιο!!! ❤️ Τώρα έχεις τη μικρούλα σου! Πολύ χαίρομαι!❤️❤️

Έλα μου ντε! Όλοι οι ενδοκρινολόγοι που έχω πάει μου έχουν πει για καλό κ για κακό να παίρνω Τ4.... Λες να πάω να ξαναρωτήσω;;; 

Το προληπτικα προσωπικα δε με καλυπτει..

Λογω περιοδου?

Στη θεση σου θα πηγαινα και σε αλλο γιατρο.

Φιλη μου απο προληπτικο Τ4 εχασε διδυμα.

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 20 λεπτά , Thia1985 είπε:

Λογω περιοδου?

Ωχ, όχι ... τι κρίμα για την κοπέλα . Και που το αποδώσανε δλδ , στην Τ4;; Αν ήθελες να μας πεις λίγα περισσότερα ,πως το εξηγησανε

3 hours ago, Thia1985 said:

Λογω περιοδου?

Καλημέρα.Δηλαδη εννοείς ότι έγινε υπερθυρεοειδικη και για αυτό απέβαλε;

Καλησπέρα καλησπέρα!!! Πώς είστε κορίτσια μου!! Εμένα με παρέσυρε ο όμορφος καιρός και είμαι στη γύρα. Σήμερα πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό και μαμαδισια περιποίηση. Ωραία ήταν ήρθε και η αδελφή μου και ξεσπαθωσαμε!! Και χτες ο αγαπουλης με πήγε μια τεράστια ποδαράτη βόλτα, χαλάρωσα με και αγαπηθηκαμε ακόμα πιο πολύ; Ελπίζω λουλουδάκια μου να περάσατε κ εσείς πολύ πολύ όμορφα!! 

Μίλησα και με τη Στεφ..θα πάμε την Τετάρτη το απόγευμα στον γιατρό γιατί την Παρασκευή ακύρωσαμε το ραντεβού μας. Να μιλήσουμε και να δούμε. Σας σκέφτομαι όλες πολυ πολύ και περιμένω να διαβάσω τα νέα σας!!

Μη ξεχάσω να καλοσορισω και τα καινούρια μας κορίτσια. Η παρέα μας μεγαλώνει και δυναμώνει!!

• Μου αρέσει 10

On 7/4/2022 at 11:31 ΜΜ, Villi είπε:

Τι να πω ..θυμησε μου ποσο ηταν αυτη η λανθασμένη d??

17 ηταν. Και την προηγουμενη βδομαδα 70!! Και μια μερα μετα 64. 

On 7/4/2022 at 11:57 ΜΜ, Ανθη7 είπε:

Έχω μια θεραπεύομενη μου που είναι νοσηλεύτρια στο αττικο,κ την είχα σήμερα κ της το πα.κ μου δίκιο έχει ο γιατρός ασβέστιο κ ντε είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες. Το ήξερε κ εκείνη.τι να πω ,του έχω εμπιστοσύνη πάντως.

Σβηστηκαν τα σχολια μου! Παμε παλι!

Κοριτσακι μου με αυτον το γιατρο δεν εχεια να φοβασαι τιποτα. Θα σε προσεξει και θα τα ελεγξει ολα. Φανταζομαι βγηκε ο σακος τωρα ε; Αντε να περασει κ αυτο και να ξεκινησεις απο την αρχη σωστα αυτη τη φορα και συντομα να εχεις τ@ μωρ@ σου στην αγκαλια σου♥️

On 8/4/2022 at 12:25 ΠΜ, Villi είπε:

Εμενα που ζήτησε πρόσφατα εξετάσεις και τις εκανα τη Δευτέρα, ασβέστιο δεν μου ζήτησε. 

Κι εμενα μου τις ζητησε την τελευταια στιγμη. Οταν δηλαδη ξεκινουσα τα φαρμακα για την ετ. Ειναι νωρις να στα ζητησει απο τωρα γιατι αυτα αλλαζουν.

On 8/4/2022 at 8:32 ΠΜ, Fili είπε:

Καλημέραααα αγαπημένες!!! Χάθηκα λιγάκι. Δύο μέρες αγκαλιά με τουαλέτα και ξαπλα.. Θα περάσει κι αυτό! 

Αντε επιτελους νεραιδουλα μας. Να το πεις και να το απολαύσεις από εδώ κ πέρα χωρίς άγχος. Το αξίζεις 100% 

Πραγματικά τι συγκίνητικη κ όμορφη εικόνα. Φανταζομαι είναι ένας δεσμός που μόνο όταν το ζήσουμε μπορούμε να το αντιληφθούμε σε όλο το μεγαλείο του... Να τον χαίρεσαι και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του ❤️❤️

Σημερα θα κάνεις την επέμβαση κορίτσι αν κατάλαβα καλά; αντε να περάσει αυτό κι ανανεωμένη να συνεχίσεις για να συναντήσεις κι εσύ τα παιδάκια σου σύντομα ❤️

@Viv37γλυκιά μου ορχιδεα είδες αποτέλεσματα η χορεύτρια;;; χαχχααχα

@Condios μου να ξερεις ακόμα σκέφτομαι τη χαρά σου (και χαρά μας) και χαμογελώ

@vik80το υπέροχο παρέακι είναι η καλύτερη συντροφια και δύναμη τεράστια σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλες. Ευγνώμων κάθε μέρα που σας βρήκα όλες ❤️❤️❤️

Σεντόνι κι εγώ.. Μας κόλλησε η @MELINASP χαχχαχχα

Φιλακι εισαι καλυτετα τωρα; Ξινο νετο δοκιμασες; Θα σε βοηθησει νομιζω!

On 8/4/2022 at 8:49 ΠΜ, marina_86 είπε:

Λένε ότι η D πρέπει να είναι πάνω από 30 κ ότι είναι πολύ σημαντική. Ωστόσο, εντάξει... κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι καθοριστική! Απλά αυτά τα δέκα πράγματα που παίζουν έναν άλφα ρόλο, μιας που τα ξεψαχνιζουμε όλα, ας τα έχουμε ρυθμισμένα. 

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση! Ποτέ και κανένας δεν μου είπε για το ασβέστιο... 

Καλημέρα Φιλάκι! Γιατί;;;; Αδιαθεσία λόγω εγκυμοσύνης ή κάτι άλλο; 

Τι να πω Μαρινακι. Σ εμενα ηταν καθετος για την d. Δηκαδη ειπε πηγαινε να την ξανακανεις και αν ειναι χαμηλη ακυρωνουμε την ετ μεχρι να ανεβει. 

On 8/4/2022 at 10:24 ΠΜ, chitaneta είπε:

Καλά είμαι Βιβη μου! Μετά την αυχενική ηρέμησα αρκετά. Εκοψα και τα φαρμακα εκτός απο τις αντιπηκτικες που ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι, πρεπει να τον ρωτήσω απο κοντά. Αλλά τουλάχιστον γλυτωσα απο ολα τ άλλα! 

Τώρα ισως με δει την μεγαλη εβδομάδα ή μετα το Πάσχα. 

Ηρθαμε παλι στο εξοχικο των γονιων και ηρεμουμε...:)

Το εχω κανακοτσει αυτο με τις αντιπηκτικες. Οτι τις κρατανε για μεγαλυρςρο διαστημα απο τα υπολοιπα εννοω. Υπομονη. Να περασεις τελεια και να ανανεωθεις! Ισως ο καθαρος αερας να βοηθησει και με τις ανακατωσουρες.

On 8/4/2022 at 1:10 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!! Υπέροχη μέρα η σημερινή. Πρώτον είναι Παρασκευή!!! Δεύτερον μυρίζει πασχαλιά. Είναι όλα όμορφα όλα φωτεινά !!! Είδα που λέγατε για ασβέστιο. Εμένα μου ζήτησε μαζί με βιταμίνη d. Όταν τον ρώτησα γιατι να τσεκαρουμε ασβέστιο γιατί πρώτη φορά ακουσα για αυτήν την εξέταση μου είπε ότι παίζει μεγάλο ρόλο σε αποβολές κλπ.

Οι εγκυουλες μας τι κάνουν;; Βλέπω μωράκια να κουνιούνται, βλέπω κοιλιτσες με ανακατωσουρες (θέλω κ εγώ) και σας χαίρομαι!!! Βλέπω και τα κοριτσάκια μου που πάνε στον γιατρό και ρωτάνε για εξετάσεις. Φτάνει η σειρά μας αγάπες!!!! 

Οπως τα λες Χρυσουλακι! Ερχεται η σειρα μας!!!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Viv37 είπε:

17 ηταν. Και την προηγουμενη βδομαδα 70!! Και μια μερα μετα 64. 

Σβηστηκαν τα σχολια μου! Παμε παλι!

Κοριτσακι μου με αυτον το γιατρο δεν εχεια να φοβασαι τιποτα. Θα σε προσεξει και θα τα ελεγξει ολα. Φανταζομαι βγηκε ο σακος τωρα ε; Αντε να περασει κ αυτο και να ξεκινησεις απο την αρχη σωστα αυτη τη φορα και συντομα να εχεις τ@ μωρ@ σου στην αγκαλια σου♥️

Κι εμενα μου τις ζητησε την τελευταια στιγμη. Οταν δηλαδη ξεκινουσα τα φαρμακα για την ετ. Ειναι νωρις να στα ζητησει απο τωρα γιατι αυτα αλλαζουν.

Φιλακι εισαι καλυτετα τωρα; Ξινο νετο δοκιμασες; Θα σε βοηθησει νομιζω!

Τι να πω Μαρινακι. Σ εμενα ηταν καθετος για την d. Δηκαδη ειπε πηγαινε να την ξανακανεις και αν ειναι χαμηλη ακυρωνουμε την ετ μεχρι να ανεβει. 

Το εχω κανακοτσει αυτο με τις αντιπηκτικες. Οτι τις κρατανε για μεγαλυρςρο διαστημα απο τα υπολοιπα εννοω. Υπομονη. Να περασεις τελεια και να ανανεωθεις! Ισως ο καθαρος αερας να βοηθησει και με τις ανακατωσουρες.

Οπως τα λες Χρυσουλακι! Ερχεται η σειρα μας!!!

Μα σαι καλά κορίτσι μου.σευχαριστω γισ τα λόγια σου.ναι το βγάλαμε το σακο και ηρέμησα.ολα καλά.τωρα πάμε στο επόμενο βήμα με αισιοδοξία.στη μεταδίδει αυτός ο άνθρωπος ρε παιδί μου.το καταλαβαίνεις από την πρώτη επαφή κ ότι θα σε προσέξει και ότι δεν σε βλέπει σαν ευρώ και ότι ειναι γνωστης!!

• Μου αρέσει 3

On 8/4/2022 at 4:00 ΜΜ, Natalia85 είπε:

Όχι! Είμαι 32 στα 33..το 8/5 είναι η ημερομηνία γέννησης, όχι η χρονολογία. Έχω από τα 28 μου.. δεν έμαθα ποτέ τον λόγο (μέχρι στιγμής). Ίσως κατά βάθος ελπίζω να μην μάθω!(για να μη μου σκάσει κανένα αυτοάνοσο). Υπάρχει και μία κληρονομικότητα ( μαμά, θείες..στα 40 περίπου). Είμαι με cyclacur για να έχω κύκλο. ασβέστιο και βιταμίνη d(μόνιμα κ αυτά. Εσύ έχεις χρόνια ΠΩΑ; Έμαθες ποτέ τον λόγο;

Ασβεστιο γιατι παιρνεις; Εχεις χαμηλο ή προληπτικα; Εγω δεν πηρα ποτε. Βεβαια τρωω απειρα γιαουρτια

On 8/4/2022 at 4:05 ΜΜ, Nora39 είπε:

Τον παρακολουθω τακτικα τον θυροειδη μου και τον κραταω ρυθμισμενο.Τιμη πρεπει να ηταν 1.60 δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη σρην τελευταια εξεταση ποσο ηταν,παντως ηταν κατω απο 2.. Δεν μου ειπε ο γυναικολογος κατι,προς το λαρον.Διαβασα ομως οτι κανει κακο το συγκεκριμενο χαπι σε εγκυμοσυνη..και ηθελα να δω αν η ηξερε καποια κατι παραπανω σχετικα για το  εαν η ληψη του,επηρεαζει ακομη και την εμφυτευση..

Ευχαριστω για την απαντηση σου..

Μαλλον θα,ειναι καλυτερα να ρωτησεις εναν ενδοκρινολογο αναπαραγωγης. Εγω οποτε αναφερω θυροειδη στο γυναικολογο μου μου λεει αυτα θα σπυ τα πει ο ενδοκρινολογος. Ο καθενας στο αντικειμενο του. 

On 8/4/2022 at 8:16 ΜΜ, Thia1985 είπε:

Αστα Μαιρη δεν ξερουμε τι να κανουμε πια με τη μικρη, αυτη την εβδομαδα θα ερθει κ η παιδιατρος να μας δει. Δεν ειναι μονο οτι σηκωνεται ανα διωρο κ φωναζει μαμ μαμ και αν δεν της δωσουμε ακουγομαστε δεκα τετραγωνα παρακατω, μενει κ ξυπνια κανα διωρο..

Ναι ,αναλαμβανει ο πατρικος,μου το εχει επιβεβαιωσει ο γιατρος μου.

Εγω ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχω ΠΩΑ κατα τους γιατρους(τους περισσοτερους που μυριστηκαν χρημα)αλλα προσωπικα πιστευω πλεον ακραδαντα οτι η περιπτωση μου ειναι αλλη. Ειναι ο ιος κι οτι δε μου περισσευουν τα λεφτα αλλιως θα πηγαινα παλι στο Ελενα στην εκει ενδοκρινολο, ειχαμε συζητησει καποια θεματα μαζι αλλα για διαφορους λογους δε συνεχισα.

Τεσπα,μεγαλη ιστορια κ εχω αφησει πισω μου πολλα.

Εχω μια κουκλα ενος ετους μετα απο δωρεα.

Σημερα ειδα μια απο τις μικρες,την πιο μικρη,επαιζε στο μπαλκονι κ θυμηθηκα που την κρυφοκοιταζα κι ηλπιζα οτι θα κανω κι εγω παιδακι καποια στιγμη!

Γιατι παιρνεις προληπτικα?

Μου κανει εντυπωση. 

Ουτε εγω εχω θεμα κ σε καμμια εμβρυομεταφορα δεν πηρα Τ4 ουτε κορτιζονη που πολλοι γιατροι δινουν.

Τι εννοεις; Τι πιστευεις οτι εχεις αν οχι πωα; Ποιος ιος;;

21 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Κορίτσια ποια είναι η γνώμη σας για συμπληρωματα διατροφής, βιταμίνες κλπ?έχετε πάρει κάποια που να είδατε διαφορά?κ σε άντρες?εγώ ξεκίνησα προσ το παρόν μόνο 10000 ντε κάθε μέρα, που πρέπει να ανέβει, να κάνω κάποιες εξετάσεις να πάω κ στην οικονομοπουλου την πεμπτη κ να δω τι άλλο καλό θα είναι να παίρνω.κ να δω κνγια τον άντρα μου.δεν πρόκειται να το αφήσω στην τύχη του αυτή τη φορά.ειμαι αππφασισμενη

Ο δικος μου ο γιατρος λεει οτι αν δεν εχεις ελλειψη σε κατι τοτε δε σε βοηιανε σε κατι απλώς πλουτιζεις τις εταιρειες που τα,φτιαχνουν. Βεβαια λεει οτι ουτε κακο κανουν οποτε αν νιωθεις καλυτερα μπορεις να παρεις.

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλησπέρα καλησπέρα!!! Πώς είστε κορίτσια μου!! Εμένα με παρέσυρε ο όμορφος καιρός και είμαι στη γύρα. Σήμερα πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό και μαμαδισια περιποίηση. Ωραία ήταν ήρθε και η αδελφή μου και ξεσπαθωσαμε!! Και χτες ο αγαπουλης με πήγε μια τεράστια ποδαράτη βόλτα, χαλάρωσα με και αγαπηθηκαμε ακόμα πιο πολύ; Ελπίζω λουλουδάκια μου να περάσατε κ εσείς πολύ πολύ όμορφα!! 

Μίλησα και με τη Στεφ..θα πάμε την Τετάρτη το απόγευμα στον γιατρό γιατί την Παρασκευή ακύρωσαμε το ραντεβού μας. Να μιλήσουμε και να δούμε. Σας σκέφτομαι όλες πολυ πολύ και περιμένω να διαβάσω τα νέα σας!!

Μη ξεχάσω να καλοσορισω και τα καινούρια μας κορίτσια. Η παρέα μας μεγαλώνει και δυναμώνει!!

Ετσι αισιοδοξη και χαρουμενη σε θελω συμπεθερουλα μου. Περιμενουμε να ακουσουμε το πλανο που θα σου πει την Τεταρτη! Εμενα μου ηρθε σημερα περιοδος. Αυριο θα παρω τηλ το γιατρο να δουμε κ εμεις ποτε θα προχωρησουμε. Ειναι και το Πασχα τωρα. Φανταζομαι θα παμε με τον επομενο κυκλο. Απο τη μια ανυπομονω. Απο την αλλη ισως ειναι καλυτερα για να παμε να δουμε λιγο τους δικους μου. Θα δουμε τι θα μου πει. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 24 λεπτά , Viv37 είπε:

Ασβεστιο γιατι παιρνεις; Εχεις χαμηλο ή προληπτικα; Εγω δεν πηρα ποτε. Βεβαια τρωω απειρα γιαουρτια

Μαλλον θα,ειναι καλυτερα να ρωτησεις εναν ενδοκρινολογο αναπαραγωγης. Εγω οποτε αναφερω θυροειδη στο γυναικολογο μου μου λεει αυτα θα σπυ τα πει ο ενδοκρινολογος. Ο καθενας στο αντικειμενο του. 

Ο δικος μου ο γιατρος λεει οτι αν δεν εχεις ελλειψη σε κατι τοτε δε σε βοηιανε σε κατι απλώς πλουτιζεις τις εταιρειες που τα,φτιαχνουν. Βεβαια λεει οτι ουτε κακο κανουν οποτε αν νιωθεις καλυτερα μπορεις να παρεις.

Ετσι αισιοδοξη και χαρουμενη σε θελω συμπεθερουλα μου. Περιμενουμε να ακουσουμε το πλανο που θα σου πει την Τεταρτη! Εμενα μου ηρθε σημερα περιοδος. Αυριο θα παρω τηλ το γιατρο να δουμε κ εμεις ποτε θα προχωρησουμε. Ειναι και το Πασχα τωρα. Φανταζομαι θα παμε με τον επομενο κυκλο. Απο τη μια ανυπομονω. Απο την αλλη ισως ειναι καλυτερα για να παμε να δουμε λιγο τους δικους μου. Θα δουμε τι θα μου πει. 

Αδιαθετησες κοριτσάκι μου ε; Ρε γαμωτο κάναμε αμάν να βρει τον δρόμο η exotic και μας βρήκε ο κοβιντ χαχαχα. Πάντως δεν έχω παράπονο, με περίμενες να πάμε χέρι χέρι κ ας προηγήθηκα!! Υποθέτω ότι μετά το Πάσχα θα είσαι έτοιμη. Αν σου πει να ξεκινήσεις από αύριο σικλακουρ μια χαρά συνδυάζεις και πασχαλινές διακοπές και ετ. Αλλά ας μην προτρέχουμε!! Θα μιλήσεις με τον γιατρό και μετά χαρτί και καλαμάρι θα μας τα πεις!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Viv37 είπε:

Έχω καταλάβει ότι το ασβέστιο πηγαίνει συνδυαστικά με τη βιταμίνη d που παίρνω..ίσως προληπτικά για μελλοντική οστεοπόρωση; Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής..Μού το έδωσαν από την πρώτη στιγμή. Στο Αλεξάνδρας είχε γίνει η διάγνωση.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Πολύ καλά κάνατε Χρυσουλακι μου. Αυτός ο καιρός είναι όνειρο! Κι εμένα δεν με κρατάει το σπίτι, όλο στη γύρα είμαι! 

Οπότε Τετάρτη έχετε ραντεβού, ε; Έχεις σκεφτεί τι θέλεις να τον ρωτήσεις;

πρίν από 30 λεπτά , Natalia85 είπε:

Έχω καταλάβει ότι το ασβέστιο πηγαίνει συνδυαστικά με τη βιταμίνη d που παίρνω..ίσως προληπτικά για μελλοντική οστεοπόρωση; Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής..Μού το έδωσαν από την πρώτη στιγμή. Στο Αλεξάνδρας είχε γίνει η διάγνωση.

Είχες έλλειψη ασβεστίου; Ποιο παίρνεις;

πρίν από 55 λεπτά , Viv37 είπε:

Εμενα μου ηρθε σημερα περιοδος. Αυριο θα παρω τηλ το γιατρο να δουμε κ εμεις ποτε θα προχωρησουμε. Ειναι και το Πασχα τωρα. Φανταζομαι θα παμε με τον επομενο κυκλο. Απο τη μια ανυπομονω. Απο την αλλη ισως ειναι καλυτερα για να παμε να δουμε λιγο τους δικους μου. Θα δουμε τι θα μου πει. 

Βιβακι αφού σου ήρθε σήμερα, η ετ θα γινόταν τη 2η εβδομάδα του Πάσχα, που νομίζω είναι ανοιχτά! Οπότε περίμενε να δεις τι θα σου πει αύριο ο γιατρός. Εκτός αν εσύ θέλεις να πάει στον επόμενο κύκλο ο,τι κι αν σου πει.

1 hour ago, Ανθη7 είπε:

Μα σαι καλά κορίτσι μου.σευχαριστω γισ τα λόγια σου.ναι το βγάλαμε το σακο και ηρέμησα.ολα καλά.τωρα πάμε στο επόμενο βήμα με αισιοδοξία.στη μεταδίδει αυτός ο άνθρωπος ρε παιδί μου.το καταλαβαίνεις από την πρώτη επαφή κ ότι θα σε προσέξει και ότι δεν σε βλέπει σαν ευρώ και ότι ειναι γνωστης!!

Τώρα πώς θα προχωρήσετε ακριβώς; Θα κάνεις κάποιες εξετάσεις πριν την επόμενη διέγερση; Τώρα τον σάκο θα μπορέσουν να τον στείλουν για ανάλυση που έλεγες; 

Χαίρομαι πολύ που είσαι έτσι ανακουφισμένη! Είναι τοοοοσο βασικό!!! Έτσι, με αισιοδοξία!❤️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Ναι ναι πήρε δείγμα γισ βιοψια.σε κάνα μήνα θα ξέρουμε.εγω θα τον δω τη Μεγάλη Δευτέρα να κάνουμε πλάνο.πεμπτη πάμε κνστο ελενα παρασκευη θα κάνει ο παναγιωτηςβμου κ dfi και οξειδωτικο,οπότε οσο να ναι περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε κ ανάλογα θα μπει το πλάνο.σιγουρα μετά τις 26.6 θα ξεκινήσουμε λόγω επιτροπής,αλλά ίσως είναι κ καλύτερα 

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Πολύ καλά κάνατε Χρυσουλακι μου. Αυτός ο καιρός είναι όνειρο! Κι εμένα δεν με κρατάει το σπίτι, όλο στη γύρα είμαι! 

Οπότε Τετάρτη έχετε ραντεβού, ε; Έχεις σκεφτεί τι θέλεις να τον ρωτήσεις;

Είχες έλλειψη ασβεστίου; Ποιο παίρνεις;

Βιβακι αφού σου ήρθε σήμερα, η ετ θα γινόταν τη 2η εβδομάδα του Πάσχα, που νομίζω είναι ανοιχτά! Οπότε περίμενε να δεις τι θα σου πει αύριο ο γιατρός. Εκτός αν εσύ θέλεις να πάει στον επόμενο κύκλο ο,τι κι αν σου πει.

Τώρα πώς θα προχωρήσετε ακριβώς; Θα κάνεις κάποιες εξετάσεις πριν την επόμενη διέγερση; Τώρα τον σάκο θα μπορέσουν να τον στείλουν για ανάλυση που έλεγες; 

Χαίρομαι πολύ που είσαι έτσι ανακουφισμένη! Είναι τοοοοσο βασικό!!! Έτσι, με αισιοδοξία!❤️

Καλημέρα λουλούδια μου!!! Καλή εβδομάδα!! Λίγο μας έμεινε και μετά βουρ για Πάσχα!! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να πάμε λίγο χωριό. 

Τετάρτη ναι θα πάμε να κάνουμε μια κουβέντα. Τι θα τον ρωτήσω ε; Να σου πω..πιο πολύ με καίει να μάθω τι μπορεί να πήγε στραβά. Θα του πω να μου γράψει ότι εξετάσεις μπορεί. Να κάνω έναν έλεγχο αιματολογικό για πράγματα που οι περισσότερες έχετε τσεκαρει (ΝΚ, καμπύλη ζαχάρου) και δεν ξέρω τι άλλο. Θα ζητήσω και υστεροσκοπηση. Αλλά θα ξεκαθαρίσω ότι θέλω να κάνω μια παύση τουλάχιστον 2 με 3 μήνες από φάρμακα. Να μαζέψω κανένα φράγκο ενώ ταυτόχρονα θα ψαχνομαι με εξετάσεις. Είμαι κ αυτή η ανασφάλεια που έχω που έμεινα με μια βλαστοκυστη. Σίγουρα εκεί κρύβετε το μωράκι μου αλλά βήμα βήμα γερά και σταθερά!!!

• Μου αρέσει 10

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα λουλούδια μου!!! Καλή εβδομάδα!! Λίγο μας έμεινε και μετά βουρ για Πάσχα!! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να πάμε λίγο χωριό. 

Τετάρτη ναι θα πάμε να κάνουμε μια κουβέντα. Τι θα τον ρωτήσω ε; Να σου πω..πιο πολύ με καίει να μάθω τι μπορεί να πήγε στραβά. Θα του πω να μου γράψει ότι εξετάσεις μπορεί. Να κάνω έναν έλεγχο αιματολογικό για πράγματα που οι περισσότερες έχετε τσεκαρει (ΝΚ, καμπύλη ζαχάρου) και δεν ξέρω τι άλλο. Θα ζητήσω και υστεροσκοπηση. Αλλά θα ξεκαθαρίσω ότι θέλω να κάνω μια παύση τουλάχιστον 2 με 3 μήνες από φάρμακα. Να μαζέψω κανένα φράγκο ενώ ταυτόχρονα θα ψαχνομαι με εξετάσεις. Είμαι κ αυτή η ανασφάλεια που έχω που έμεινα με μια βλαστοκυστη. Σίγουρα εκεί κρύβετε το μωράκι μου αλλά βήμα βήμα γερά και σταθερά!!!

Συμφωνώ απόλυτα αγαπημένη!!! 

Ωστόσο, εγώ θα επιμείνω να κλείσεις ένα ραντεβού στο Έλενα, στο τμήμα καθ' έξιν αποβολών για τα αιματολογικά. Εκεί κ θα σου γράψουν πολλές εξετάσεις (πολύ περισσότερες από αυτές που θα ζητήσει ο Κούρτ) και είναι εντελώς δωρεάν. Κάνουν έλεγχο αντίστοιχο της Λευκού. Νομίζω μπορείς να το κλείσεις και ψηφιακά. Στην αρχή του μήνα ή κάτι τέτοιο. 

Για την υστεροσκοπηση μπορεί να σου πει ότι δεν χρειάζεσαι. Ωστόσο, αν συμφωνήσει, ρώτα τον αν θα είναι μόνο διαγνωστική ή αν θα πάρει κ δείγμα για βιοψία για να εξετάσει αν υπάρχουν φλεγμονές κ τέτοια. Και αν πει ότι θα πάρει κ δείγμα, ρώτα τον τι είδους βιοψία προτιμάει (απλή ιστολογική, ngs, κάτι άλλο;)

Επίσης, εγώ θα τον ρωτούσα αν προτείνει να πάτε με ακριβώς το ίδιο πρωτόκολλο προετοιμασίας ή προτείνει κάποια αλλαγή σε διαδικασίες ή φάρμακα. Εγώ δεν έχω άποψη πάνω σ' αυτό. Δεν ξέρω δηλαδή αν το κλειδί βρίσκεται ή όχι στην αλλαγή πρωτοκόλλου. Υπάρχουν περιπτώσεις που πέτυχαν όταν άλλαξαν κ περιπτώσεις που πέτυχαν παραμένοντας στο ίδιο. Απλά ρώτησε τον για να το δουλέψει κι αυτός στο μυαλό του. Ν' αρχίσει έναν σχεδιασμό. 

Κοίτα, μπορεί να είναι εντελώς τυχαίο. Να μην ήταν αυτή η τυχερή και να είναι η επόμενη. Καταλαβαίνω όμως την ανασφάλεια που νιώθεις, λογικό είναι. Γι'αυτό θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς και αυτό με το οποίο συμφωνεί κ ο γιατρός σου. Να κάνεις και μια παύση από φάρμακα, αυτό είναι πολύ καλό! Να το ζήσεις και λίγο τώρα που είναι άνοιξη και αλλάζει η ψυχολογία!❤️ Τώρα πριν την επόμενη ετ πάλι θα θέλει δοκιμαστικούς κύκλους ή τώρα δεν χρειάζεται; Ρώτησε κι αυτό!

Καλά ... εμένα αν με αφήσεις, μπορώ να κάνω λίστα από ερωτήσεις! Είπαμε... Πρηχτενννν Χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Κοπέλες μ με τα χρυσά αυγα..τι μ κανετε???? χαθηκα κ εγω...εδω ανοιγει η σεζον κ τρέχουμε ολιγον τι.  να καλωσορίσω τις καινούργιες Κοπέλες  που ηρθανε εδω.. να εχουν υγιεα αγαπη κ πολυ δύναμη κ να εισται σιγουρες οτι κ εσείς  μπορείτε να γινεται μανουλες...κ θα γινεται κ πολυ γρήγορα μαλιστα....

διάβασα  καποια οσο μπορεσα ειμαι πισω πολλές  σελιδες...χρυσά  μ σε καταλαβαίνω απόλυτα  για την αποτυχια.ομως ξερω τι εισαι κ μπορείς να κανεις τα παντα..  

@Condios 6 στα 6 λοιπόν.. τι χαρα ειναι αυτη Παναγία  μ...τα μωρα σ σε περιμένουν....ποσο ομορφα νεα ηταν αυτα...

@marina_86 πως εισαι εσυ αγαπη  μ???  σε βλεπω δύναμη πολυ ...μπραβο  σ για ολα..σε θαυμάζω πολυ..

@chitaneta  μεγαλη ανάσα ανακούφισης με την αυχενικη σ...ολα πανε καλα κ θα συνεχίσουν  ετσι.  ετοιμασου μανουλα μ να ζήσεις  υπεροχες στιγμές

@Filli μ να εισαι καλα κ εσυ κ ο αγοραρος σ...τσούτσουνι on the road    κ ομμμμμμμμμ

@Villi μ σε τ7 φαση εισαι καρδια μ,,?

@Viv37   ξεκινας κ εσυ..έρχονται τα μωρακια σ να φωλιασουν μεσα  για 9  μηνες...ταα τα τα κ ομμμμμ

Ποια ξεχνάω???? ολο κ καποια ε??? συνηθες σε μενα....

ελπιζω να εισται ολες καλα μαχημες κ δυνατές. να κοιτατε ΜΟΝΟ μπροστά πιστη κ ολα θα ερθουν ....

σας φιλω κ μεγαλες αγκαλιες.

@Ανθη7 .... μ χαίρομαι  που σ ταίριαξε ο Κούρτης.. ειναι κ δικος μ γιατρός επισης....καλως μας ήρθες  κ εσυ...

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan
  • Μου αρέσει 8

On 4/4/2022 at 9:21 ΜΜ, chitaneta είπε:

Μιλήσαμε με τον γιατρό και μου ειπε ολα καλά! Τα νουμερα που με ανησυχουσαν τα βαζουν σε ολες της ηλικιας αυτης. Ουφ!

Και μου εκοψε ολα τα φάρμακα εκτος αντιπηκτικες που ελπιζω κι αυτες να μου τις κοψει σύντομα! Επιτελους τερμα σικλακουρ και ουτρο κλπ!

Ειμαι λιγο μεγαλουτσικη...44 και ως ταυρακι συντομα θα κλεισω 45...Αλλά νιωθω σαν να ειμαι 30! Αυτη η αντιφαση με τρελαίνει χαχααχα

Γλυκια μου Χρύσα ολα καλά ειπε ο γιατρος μας. Ειναι απλα το στανταρ νουμερο που βαζουν για την ηλικια μου!

Ευχαριστώ που μας σκέφτεσαι... Οι επόμενες θα είστε εσείς εγκυουλες!

Μιλησες με τον γιατρο μας;

Μπράβο κοριτσάκι μ δόξα τον Θεό όλα καλά!!! 

On 4/4/2022 at 9:36 ΜΜ, Villi είπε:

Μελινακι μου σε ευχαριστώ για τις συμβουλές  σου. Είμαι αδύνατη, δεν εχω καθόλου παραπανίσια κιλά. Μου το ειπε η γιατρος αυτό για τις διάρροιες και θα μου το ξεκινήσει σταδιακά το χάπι. Ειπε οτι εχω υπερινσουλιναιμια, και πρέπει να προσέχω απο τωρα για να μην εχω πρόβλημα διαβήτη στο μέλλον, ανεξάρτητα απο εγκυμοσύνη. Τωρα για την καμπύλη ζαχαρου, το ζάχαρο νηστείας μου ειναι ψιλουτσικο, σημερα ηταν 118, δεν το λες και χαμηλό, όταν εκανα καμπύλη ηταν 116 και υπάρχει και κληρονομικότητα στην οικογένεια. ❤️

Ηθικό δίδαγμα, δεν αγχώνομαι ξανά πριν μιλησω με το γιατρό. Να το γράψεις εκατό φορές για τιμωρία. Ας το καλό, το διάβασα, δεν ήξερα τι σημαίνει και δεν τολμούσα και να ρωτήσω. Ουφ, ολα καλα στο Στρουμφοχωριο!

Εγω ειμαι πιο μεγαλη αλλα δεν το ξαναλέω, θα γίνω κομπλεξική πχια. :) Μια χαρά εισαι και βασικά πολυ έγκυος 

Να παίρνεις μαζί κ προβιοτικο vivomix κάψουλα μια κάθε πρωί νηστική θα σε βοηθήσει πολύ με τις διαρροϊες από το γλουκο.

On 5/4/2022 at 12:28 ΜΜ, Viv37 είπε:

Κοριτσάκια μου έχω μια απορία. Έχω χασιμότο και TSH = 2.10. Ο ενδοκρινολόγος μου θεωρεί ότι δεν πρέπει να πάρω χάπι  όσο είμαι στα φυσιολογικά επίπεδα για να μην ατροφήσει ο θυροειδής και μετά θα ανεβαίνει πολύ και απότομα.  Βέβαια είπε να κάνω εξετάσεις κάθε 40 μέρες και μόλις δούμε ότι ανεβαίνει θα πάρω αμέσως χάπι. Δεν είναι ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής απ όσο ξέρω αλλά έχει πάρα πολλές γνώσεις. Βρήκε το χασιμότο μου πριν κάνω τις εξετάσεις μόνο πιάνοντας το λαιμό μου και μετά μου εξήγησε πώς συνδέεται με την πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια μου. Αυτός ήταν ο πρώτος που μου είπε ότι θα πρέπει να πάω με δότρια και τον εμπιστεύομαι πολύ ΑΛΛΑ τελευταία ακούω από άλλες κοπέλες ότι στην περίπτωση εξωσωματικής ίσως είναι καλύτερα να κατεβάσουμε την TSH στα χαμηλότερα όρια γιατί θα ανεβαίνει με τα φάρμακα.

Για πείτε σκέψεις.

Όσο δεν έχεις θέμα να είσαι εξαρτημένη από θυροξινη το νούμερο σ είναι μια χαρά. Εμείς που δεν παράγουμε θυροξινη και παίρνουμε ναι θέλουμε χαμηλό γτ είναι χαλασμένος ο θυρεοειδής μας. 

Είσαι μια χαρα

On 6/4/2022 at 1:40 ΜΜ, Ανθη7 είπε:

Κοίτα θα δουνε στο ελενα τς παντα έτσι κ αλλιώς.μου είπε λοιπόν ότι η χαμηλή ντε  είναι αιτία αποβολων.αυτο μου είπε.κ ότι πρέπει ν τη ρυθμισω

Την είχες απλά χαμηλή κοριτσάκι μ δεν είναι αιτία αποβολής το 18 βιταμίνη d. Εγώ είχα 0 και δεν ήταν αυτό η αιτία. Lecalcif αμπούλες θα σ δώσουν μια την εβδομάδα. Αν είσαι Αθήνα ο ευαγγελοπουλος στη Βούλα είναι εξαιρετικός. 

On 6/4/2022 at 2:42 ΜΜ, marina_86 είπε:

Αγαπημένη, πέρα από τη D τι άλλα λάθη εντόπισε; 

Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε ο γιατρός. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφαλής!❤️

Θα δούμε αν είναι λύση λύση... Ελπίζω να είναι. Προς το παρόν είδα ότι ηρεμεί κάπως με το μαγνήσιο. Όχι, δεν με πονάει καθόλου. Είναι σαν να έχω ακουμπήσει ένα κινητό στο σημείο της μήτρας κ να δονείται. Όχι συνέχεια. Συγκεκριμένες μέρες του κύκλου. 

Το buscopan θα μου το δώσει μαζί με το μαγνήσιο πριν την ετ. Δεν είναι για τον πόνο, είναι σπασμολυτικό. Απ' ότι κατάλαβα buscopan δίνουν πολλοί γιατροί τη μέρα της ετ έτσι, προληπτικά. Γιατί κάποιες φορές η διαδικασία της ετ μπορεί να δημιουργήσει κάποιους σπασμούς στη μήτρα και θέλουν να το αποφύγουν. Ας πούμε ο δικός μου ή κ ο Χριστοφ δίνουν έτσι κι αλλιώς σε όλες, απ' ότι μου είπε.

Αντε τέλος οι δονήσεις;;;; μπράβο ρε αγάπη!! 

On 6/4/2022 at 3:43 ΜΜ, Troia είπε:

O Λυμπερόπουλος όμως γράφει ότι ο υψηλός κατακερματισμός είναι πιθανή αιτία αποβολών...

Είναι σίγουρη αιτία απόβολων. Ο υψηλός κατακερματισμος κανει χρωμοσωμικες ανωμαλίες στα έμβρυα. 

On 6/4/2022 at 4:49 ΜΜ, Condios είπε:

Επανέρχομαι για να συνταράξω το οικοδόμημα,,,αχααχαχαχαχα ,,,, μόνο χώρο και ανάσες Βιλλάκι μου καλό,,,,μόνο,,,,

Συμπεθέρα ????????????????????????? 

& @Fili, @neli , @Neli83 @Ελισάβετ καπ 2, @Chrussa1982, @Viv37, @silvy22, @Rafaelatarzan, @Hope19, @chitaneta, @MELINASP, @MaryH, @Thia1985, @koukouvagia , @Ανθη7 , @Ναντιν40, @vik80, @gigi 72 @Annaforyou, @MelissaRobert, @thalasa , @anoulious και όσες ακόμα δε θυμάμαι τώρα γιατί έχω κάψα να σας πω,,,,,,μαζευτείτε..... θα απαγγείλω!!!!!!!!!!!!!!

6/6 οι βλαστοκύστες μας 5 ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!! οι ποιότητες ειναι από 5ΑΑ - 4ΑΑ & 4ΑΒ !!!!!!!! Και ντελαπόνγκο και ντελαπόνγκο και οοοοομμμμμμμ και ανάσες βαθιές κορίτσια!!!!!!!!!!!! Μεγάλη η χάρη του Θεού μας και η δύναμη της Παναγίας μας!!!!!!!!!!! Ε ρε μάσα που έχει να πέσει το Πάσχα και θαλασσάρα ως την ετ και κοκτειλς και συναυλιες και θεατρα και απ'όλα κυρ Στεφανε!!!!!!!!!!!!!! Είμαι τοσο χαρούμενη,,,χορευω ολη μερα και τραγουδάω αποκριάτικα!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα είναι απο αυτές τις στιγμές που η ψυχή ανατάσσεται και μαλακώνει και γαληνεύει και αλλο!!!!!!!!!!! Αμήν!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά για όλη τη δύναμη, συμπαράσταση, αγκαλιά και θετική σκέψη σας. Είστε υπέροχες και σημαντικότατες στη ζωή μου!!!!! 

Έχει για όλες ο Θεός,,,,για όλες ομως!!!!!!!!!!!!!! 

Αριμπαααααααα αντερε αντερε αντερεεεεεεεεε!!!!!!! ♥️ ♥️ ♥️ 

On 8/4/2022 at 1:46 ΜΜ, Nora39 είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Εχω ανοιξει ενα θεμα συζητησης ,αλλα θελησα να γραψω και εδω,οπως εγραψα και στο διπλανο cafe, μηπως καποια εχει παρομοια περιπτωση με τη δικη μου. 

Παιρνω inderal λογω θυροειδη.Υπαρχει καποια κοπελα που να εκανε αγωγη με inderal και να της ειπε ο γιατρος να το "κοψει" το χαπι,ωστε να πετυχει εμφυτευση,στην εμβρυομεταφορα..?

Καλησπέρα. Γτ παίρνεις ιντεραλ για τον θυρεοειδή;; εγώ το παίρνω γτ έχω αρρυθμίες. 

Αλλά μόνο όταν με πιάνει. Δεν έχει τύχει σε Εμ να με πιάσει να σ πω

On 9/4/2022 at 2:58 ΜΜ, Αννέτα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Έχω σάκχαρο νηστείας 79 και γλυκοζυλιωμένη 4,9. Τα κιλά μου 52. Λόγω αποβολών ζήτησα από τον ενδοκρινολόγο μου να κάνω καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και είναι εντελώς αρνητικός.

Γνώμες.....

Μου φαίνεται νορμαλ. Κορίτσι μ δεν έχεις ένδειξη για καμπύλη. 

On 10/4/2022 at 9:53 ΠΜ, Thia1985 είπε:

Λογω περιοδου?

Τι εννοείς έχασε λόγο του τ4. Της ανέβηκε τόσο η tsh  ώστε να αποβάλει;; 

Αγάπες μ σας έχασα αυτές τις μέρες. Τι κάνετε πως είστε;; σας διάβασα μια πολύ γρήγορα δεν απάντησα σε ολα

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...