Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Πολύ χαίρομαι που τις κοιτάς ακόμα τις μικρές! Διάβαζα αναδρομικά τα μηνύματα σας όταν είχα κάνει την 1η ετ και με έκανες να ξεχαστώ κ μου έδινες κουράγιο!!! ❤️ Τώρα έχεις τη μικρούλα σου! Πολύ χαίρομαι!❤️❤️

Έλα μου ντε! Όλοι οι ενδοκρινολόγοι που έχω πάει μου έχουν πει για καλό κ για κακό να παίρνω Τ4.... Λες να πάω να ξαναρωτήσω;;; 

Μήπως είχες μετρήσει την tsh και ήταν λίγο ανεβασμένη ; Εμένα από 1,8 πήγε 2,66 σε ένα μήνα και προληπτικά θα παιρνω Τ4 για να είναι ρυθμισμένη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

On 4/7/2022 at 6:43 PM, vik80 said:

Θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση, τη σκέφτομαι μέρες τώρα, το condios το διάλεξες από το λατινικό μαζί με το Θεό η σημαίνει κάτι άλλο για σένα? Συγγνώμη για την αδιάκρισια..φιλόλογος γαρ... σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια μου δίνεις πολλή δυναμη να το ξέρεις, όπως και όλα τα κορίτσια εδώ. Τόσα χρόνια (σχεδόν 4) μετανιώνω που δεν είχα ψαχτεί στο διαδίκτυο ποτε να βρω αυτήν την παρέα. Το χρωστάω στην @Andri M που βρέθηκε σαν μάννα εξ ουρανού και μου μίλησε με τόση κατανόηση και ηρεμία που αποφάσισα να συνεχίσω ενώ είπα stop τα παραταω δεν γινεται, για πρώτη φορά στη ζωή μου. Δυστυχώς δεν είχα ποτέ στον κύκλο μου εναν άνθρωπο να έχει περάσει κάτι αντίστοιχο και να με καταλαβει, εννοώ να μη μου λέει βλακειες κτλ...σας ευχαριστώ όλους που μιλάμε...

Το δεύτερο τρίμηνο? Αχ θεεμου τι ανακούφιση! Να είσαι θετικη, να προσέχεις και σε λίγους μήνες να μας παραπονιεσαι ότι σου λείπει ύπνος και ξεκουραση ευχομαι..  και να ξέρεις εμένα τις ευχές μου τις ακούει κάποια δυναμη εκεί ψηλά.. 

Γλυκιά μου κοπέλα, θα πάνε όλα καλά! Δεν μου χρωστάς τίποτα, είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθες σε αυτή την παρέα! Είμαστε όλες συνοδοιπόροι σε αυτό το μονοπάτι της υπογονιμότητας και στόχος είναι να φτάσουμε όλες στον προορισμό μας! 

• Μου αρέσει 7

9 hours ago, Ανθη7 said:

Κορίτσια κάναμε με τον γιατρό σήμερα τον καθαρισμό.πξγε πολύ καλά.κ σε δέκα μέρες θα βρεθούμε να κάνουμε τα νέα μας.πλανα.να χουμε κάνει κ κάποιες εξετάσεις.αυτος ο άνθρωπος μου δίνει ελπίδα κ κίνητρο.κ αυτή η στεφανια τι γλυκο πλασμα.ηταν συνέχεια δίπλα μου.αντε να χουμε μια αισιοδοξία!

Γρήγορη ανάρρωση να έχεις Ανθή. Τι καλά που επιτέλους έχεις ένα γιατρό να σε στηρίζει ❤️❤️❤️

Καλημέρα όμορφες!!! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Γρήγορη ανάρρωση να έχεις Ανθή. Τι καλά που επιτέλους έχεις ένα γιατρό να σε στηρίζει ❤️❤️❤️

Καλημέρα όμορφες!!! 

Καλημέρα σε όλες.ποσο δίκιο εχεις.ποση ώθηση Ψυχολογική παίρνεις.δεμ άφησα τον εαυτό μου να στεναχώρησε γιατί μπυ χει δώσει ελπίδα,στόχο κ κίνητρο.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

18 hours ago, thalasa said:

Σούπερ περιοχή , δηλαδη είστε κοντά και στην πλευρά του Αιγαίου και στην άλλη πλευρά . Ζηλεύω πολύ σου λέω . Εμείς κάθε φορά στο γυρισμό περνάμε από πινακάτες και Αγ. Γεώργιο για ουζάκι και φαγητό . Αχ τι μου θύμισες..

Μωρέ ας είχα ένα δωματιάκι μόνο , τι τα θες τα αρχοντικά . Ευλογημένος τόπος . 

Ναι, έχουμε και τα δύο! Πραγματικά είμαστε πολυ τυχεροι...

Κι απο Αγιο Γεώργιο ειναι ωραία!

Όταν ξαναρθειτε, να πάτε να φατε στην πλατεια του Νεοχωριου στην ταβερνα Γερμανός(ετσι λεγεται γιατι ζουσε Γερμανία παλιά). Εγγυημένα κρεατα και φοβερος ψηστης. Διασημα τα βουβαλισια σουτζουκακια του.

Εγω ειμαι χορτοφαγος χαχαα αλλά μου το λενε ολοι οι φιλοι μου. Αν δεν θες κρεας έχει και τις σαρδελιτσες του συνήθως και ωραια θραψαλα

2 hours ago, Villi said:

Καλημερα, φανταστική μέρα σήμερα, επιτέλους άνοιξη για τα καλά!!

Καλημέρα Βιλη μου! Ναι φανταστική μέρα!

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλησπέρα,

Έχω σάκχαρο νηστείας 79 και γλυκοζυλιωμένη 4,9. Τα κιλά μου 52. Λόγω αποβολών ζήτησα από τον ενδοκρινολόγο μου να κάνω καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και είναι εντελώς αρνητικός.

Γνώμες.....

πρίν από 53 λεπτά , Αννέτα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Έχω σάκχαρο νηστείας 79 και γλυκοζυλιωμένη 4,9. Τα κιλά μου 52. Λόγω αποβολών ζήτησα από τον ενδοκρινολόγο μου να κάνω καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και είναι εντελώς αρνητικός.

Γνώμες.....

Δεν έχω γνώμη για το ζάχαρο. Ωστόσο, έχω γνώμη για την άποψη του γιατρού. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά για ποιον λόγο να είναι εντελώς αρνητικός! Οκ, πιθανότατα να μην έχεις τίποτα αλλά από τη στιγμή που λες ότι έχεις αποβολές (κ μάλιστα στον πληθυντικό) γιατί να μην το δεις;  Δεν θα πρέπει να τα δεις όλα; Με απλή εξέταση αίματος γίνεται δεν είναι ότι θα μπεις κ χειρουργείο! Συγγνώμη που το λέω έτσι αλλά με συγχυζουν κάτι τέτοια. 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Αννέτα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Γνώμες.....

Θα συμφωνήσω με τη @marina_86, και τι έγινε που είναι αρνητικός;; Να κανεις οτι νομίζεις εσύ σωστό, εσύ υφίστασαι τις αποβολές όχι αυτός. Εδώ κάνουμε άλλα κι άλλα , στα απλά θα κολλήσουμε ;; 

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, Αννέτα said:

Κορίτσια καλησπέρα,

Γνώμες.....

Οι εξετάσεις σου είναι πολύ καλές και το νηστείας και το τριμήνου. Αλλά όταν έχεις αποβολές εννοείται θα το ψάξεις...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , anoulious είπε:

Οι εξετάσεις σου είναι πολύ καλές και το νηστείας και το τριμήνου. Αλλά όταν έχεις αποβολές εννοείται θα το ψάξεις...

Σ' ευχαριστώ @anoulious και ετοιμαζόμουν να σου στείλω μήνυμα, γιατί μ' ενδιαφερει η γνώμη σου, ως πολύ έμπειρη.:)

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια ποια είναι η γνώμη σας για συμπληρωματα διατροφής, βιταμίνες κλπ?έχετε πάρει κάποια που να είδατε διαφορά?κ σε άντρες?εγώ ξεκίνησα προσ το παρόν μόνο 10000 ντε κάθε μέρα, που πρέπει να ανέβει, να κάνω κάποιες εξετάσεις να πάω κ στην οικονομοπουλου την πεμπτη κ να δω τι άλλο καλό θα είναι να παίρνω.κ να δω κνγια τον άντρα μου.δεν πρόκειται να το αφήσω στην τύχη του αυτή τη φορά.ειμαι αππφασισμενη

5 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Κορίτσια ποια είναι η γνώμη σας για συμπληρωματα διατροφής, βιταμίνες κλπ?έχετε πάρει κάποια που να είδατε διαφορά?κ σε άντρες?εγώ ξεκίνησα προσ το παρόν μόνο 10000 ντε κάθε μέρα, που πρέπει να ανέβει, να κάνω κάποιες εξετάσεις να πάω κ στην οικονομοπουλου την πεμπτη κ να δω τι άλλο καλό θα είναι να παίρνω.κ να δω κνγια τον άντρα μου.δεν πρόκειται να το αφήσω στην τύχη του αυτή τη φορά.ειμαι αππφασισμενη

Όλες από κάτι παίρνουμε, φαντάζομαι μαγικά δε θα κάνουν (πέρα από αυτές στις οποίες βρεθεί μεγάλη έλλειψη και είναι σημαντικες όπως η  d που ξεκινησες) αλλά και λίγο να στρώσουν τον οργανισμο μας και να αυξήσουν την επιτυχία κάτι είναι και αυτο! Εμένα πχ μου έδωσε ο ενδοκρινολογος κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια (τόσο λέει είναι το ελαχιστο για να βελτιωθεί η ποιότητα των ωαριων) fillicin, d3 (4000), Q10 (400, έπαιρνα 2 των 200, λίγο ακριβουτσικες) και fertilfix ( ή και fertilimax μου χε πει που χει και λίγο dhea). Και στον άντρα μου αντίστοιχα πολυβιταμινη με αντιοξειδωτικα και Q10,  ο κατακερματισμος έπεσε αλλά στην ολιγοασθενοτερατοσπερμια δεν είδαμε και μεγάλη διαφορά, φταιει  βεβαια ότι πρόσφατα διαγνώστηκε με κιρσοκηλη που μάλλον αυτή δημιουργεί το πρόβλημα (ο πρώτος γιατρός που χε δει τον υπέρηχο δεν την εντόπισε, ο Ασβ. που πήγε μετά είπε ότι ήταν καραμπινάτη αλλά δεν ειχαμε και χρόνο να κάνουμε κάτι γι αυτό λόγω της ηλικίας μου οπότε δεν αλλαζε και κάτι η αρχική λάθος διαγνωση). Αυτό παντως που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κατα την ημέρα της ωοληψιας-γονιμοποιησης ο μάγος γιατρος μου του είπε λόγω κατακερματισμου να δώσει και 2ο δείγμα σπέρματος με διαφορά 1ωρα+ το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο (που ήταν μετά από 2-3 μέρες αποχη). Μιλάμε για 6πλασιασμο σε ποσότητα (3εκ από 0.5εκ) και 4πλασιασμο σε κινητικότητα (55 % από 13%) ανά ml!!  Προφανώς όσο παραπάνω μένει το σπερμα στους όρχεις καίγεται από τη θερμότητα που δημιουργει κιρσοκηλη, άλλο θέμα παθολογικο δεν ειχε ο άντρας μου που να δικαιολογεί την κακή ποιότητα σπέρματος.

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Θα συμφωνήσω με τη @Nels σε αυτά που γράφει και θα προσθέσω να δεις αν έχεις έλλειψη και στη B12. Είναι κι αυτή σημαντική. Επίσης, στην προετοιμασία του ενδομητρίου έχει φανεί να βοηθάει η αργινίνη και η βιταμίνη Ε.

πρίν από 30 λεπτά , Nels είπε:

Ξέρει κάποια αν γίνεται όχι να επεξεργαστουμε αλλά να σβήσουμε δημοσίευση μας?

Τώρα με εκαψες! Προσπαθούσα να δω αν γίνεται. Δεν βρήκα τρόπο! Αν βρεις εσύ, πες μας κι εμάς να ξέρουμε! 

Και απ' ότι κατάλαβα μετά από λίγη ώρα ούτε καν να την επεξεργαστείς δεν μπορείς...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...