Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Εχω ανοιξει ενα θεμα συζητησης ,αλλα θελησα να γραψω και εδω,οπως εγραψα και στο διπλανο cafe, μηπως καποια εχει παρομοια περιπτωση με τη δικη μου. 

Παιρνω inderal λογω θυροειδη.Υπαρχει καποια κοπελα που να εκανε αγωγη με inderal και να της ειπε ο γιατρος να το "κοψει" το χαπι,ωστε να πετυχει εμφυτευση,στην εμβρυομεταφορα..?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 33 λεπτά , Nora39 είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Εχω ανοιξει ενα θεμα συζητησης ,αλλα θελησα να γραψω και εδω,οπως εγραψα και στο διπλανο cafe, μηπως καποια εχει παρομοια περιπτωση με τη δικη μου. 

Παιρνω inderal λογω θυροειδη.Υπαρχει καποια κοπελα που να εκανε αγωγη με inderal και να της ειπε ο γιατρος να το "κοψει" το χαπι,ωστε να πετυχει εμφυτευση,στην εμβρυομεταφορα..?

Εγώ δεν έχω ξανακουσει το φάρμακο αυτό. Βέβαια εγώ δεν έχω θυροειδή,παίρνω προληπτικά μικρή δόση Τ4. Ωστόσο, γιατί σου είπε να το σταματήσεις; Ποιος σου το είπε; Ο γυναικολόγος ή ο ενδοκρινολόγος; Πόσο είναι ο θυρεοειδής σου;

3 hours ago, Neli83 said:

Vivaki μου σ'ευχαριστω πολυ!! Παμε τωρα για την εμβριομεταφορα σου!!! Τριτη και τυχερη!!! ❤❤❤

Filaki μου πως σε πηγαν ετσι αναποδα τα συμπτωματα?? Υπομονη βρε κοριτσι μου..εγω τα ψιλοειχα στην αρχη αλλα 12η βδομαδα κοπηκαν μαχαιρι..κουραγιο για τον αγοραρο!! ❤❤❤

Θελω να κλαψω με τα εξοχικα σας...ζηλευω!! Γλυκια μου μανουλιτσα να το απολαυσεις και να περασεις τελεια!!! ❤❤❤

Ευχαριστώ Νελλακι! Στο Πήλιο δεν ειναι εξοχικό, εκει μεναμε πριν ξεκινησουμε την εξωσωματική! Μην νομίζεις κανά πηλιορειτικο αρχοντικό ένα σπιτακι πολυ απλο έχουμε, αλλά το μέρος ειναι παρθένο και μου εχει λειψει πολυ. Πήραμε και το οκ απο τον γιατρό, αλλά ίσως θα πρεπει να κατεβουμε Αθήνα ή καπου πιο κοντα απο Αθηνα για ασφαλεια,μας ειπε, 2-3 μήνες(πρωτα ο θεος) πριν την ημερομ τοκετού... Βλεπουμε πως θα το κανουμε  ως τότε

Τι ωραία που σου κοπηκαν ολα μαχαίρι! Κι εγω νομιζα οτι μετα απο την 12η ετσι γίνεται αλλά δεν...

Ας πανε όλα καλά κι αυτο ειναι το λιγοτερο

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Εμενα δεν μου ζήτησε … πάλι στο πηγάδι κατ@@ρησα εγω :)

Όχι αγάπη μου. Εμένα μου ζήτησε αφού είχα ήδη τις βλαστοκυστες μου. Έναν μήνα πριν την ετ έκανα ασβέστιο και d. Είχα να παλέψω και με ωάριο. Οπότε έκανα και μια ωραιότατη θεραπεία με αμπούλες λεκαλσιφ και την ανέβασα την d. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου ζητήσει ασβέστιο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , chitaneta είπε:

Στο Πήλιο δεν ειναι εξοχικό, εκει μεναμε πριν ξεκινησουμε την εξωσωματική! Μην νομίζεις κανά πηλιορειτικο αρχοντικό ένα σπιτακι πολυ απλο έχουμε, αλλά το μέρος ειναι παρθένο και μου εχει λειψει πολυ

Πηλιο να ναι κι ότι να ναι θα πω εγώ, το ωραιότερο μέρος για εμενα, τα έχει ολα. Τωρα αν θέλεις απαντας αλλά σε ποιο μέρος είστε;  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , chitaneta είπε:

Ευχαριστώ Νελλακι! Στο Πήλιο δεν ειναι εξοχικό, εκει μεναμε πριν ξεκινησουμε την εξωσωματική! Μην νομίζεις κανά πηλιορειτικο αρχοντικό ένα σπιτακι πολυ απλο έχουμε, αλλά το μέρος ειναι παρθένο και μου εχει λειψει πολυ. Πήραμε και το οκ απο τον γιατρό, αλλά ίσως θα πρεπει να κατεβουμε Αθήνα ή καπου πιο κοντα απο Αθηνα για ασφαλεια,μας ειπε, 2-3 μήνες(πρωτα ο θεος) πριν την ημερομ τοκετού... Βλεπουμε πως θα το κανουμε  ως τότε

Τι ωραία που σου κοπηκαν ολα μαχαίρι! Κι εγω νομιζα οτι μετα απο την 12η ετσι γίνεται αλλά δεν...

Αχ κοριτσι μου..ολα καλα θα πανε!!! Δεν εχω κολλημα με τα αρχοντικα..το μερος αγαπω!! Να εισαι καλα και να προσεχεις!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

On 6/4/2022 at 7:55 ΜΜ, Thia1985 είπε:

Εχουμε ιδια ηλικια...

36 στα 37 εισαι?

Βρηκες το λογο που εχεις ΠΩΑ?

Ορμονικο,αυτοανοσο??

Ουτε ακριβως δωρεα ειναι αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα.

Αλλα δανεισμος ΔΕΝ ειναι σε καμμια περιπτωση.

Όχι! Είμαι 32 στα 33..το 8/5 είναι η ημερομηνία γέννησης, όχι η χρονολογία. Έχω από τα 28 μου.. δεν έμαθα ποτέ τον λόγο (μέχρι στιγμής). Ίσως κατά βάθος ελπίζω να μην μάθω!(για να μη μου σκάσει κανένα αυτοάνοσο). Υπάρχει και μία κληρονομικότητα ( μαμά, θείες..στα 40 περίπου). Είμαι με cyclacur για να έχω κύκλο. ασβέστιο και βιταμίνη d(μόνιμα κ αυτά. Εσύ έχεις χρόνια ΠΩΑ; Έμαθες ποτέ τον λόγο;

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Εγώ δεν έχω ξανακουσει το φάρμακο αυτό. Βέβαια εγώ δεν έχω θυροειδή,παίρνω προληπτικά μικρή δόση Τ4. Ωστόσο, γιατί σου είπε να το σταματήσεις; Ποιος σου το είπε; Ο γυναικολόγος ή ο ενδοκρινολόγος; Πόσο είναι ο θυρεοειδής σου;

Τον παρακολουθω τακτικα τον θυροειδη μου και τον κραταω ρυθμισμενο.Τιμη πρεπει να ηταν 1.60 δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη σρην τελευταια εξεταση ποσο ηταν,παντως ηταν κατω απο 2.. Δεν μου ειπε ο γυναικολογος κατι,προς το λαρον.Διαβασα ομως οτι κανει κακο το συγκεκριμενο χαπι σε εγκυμοσυνη..και ηθελα να δω αν η ηξερε καποια κατι παραπανω σχετικα για το  εαν η ληψη του,επηρεαζει ακομη και την εμφυτευση..

Ευχαριστω για την απαντηση σου..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Αχχχ Πήλιο , αγαπώ !!! Πηγαίνουμε κάθε χρόνο σχεδόν , ζηλεύω όποιον έχει σπίτι εκεί χαχαχα ! Κι εγώ θα ηθελα να μάθω σε ποιο μέρος μένατε , αν δε γίνομαι αδιάκριτη φυσικά 

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Villi said:

Πηλιο να ναι κι ότι να ναι θα πω εγώ, το ωραιότερο μέρος για εμενα, τα έχει ολα. Τωρα αν θέλεις απαντας αλλά σε ποιο μέρος είστε;  

Κοντα στο Νεοχωρι είμαστε Βιλι μου, αλλά δεν νομιζω να το γνωριζεις. Κανενας δεν το ξερει σχεδον. Ειναι ορεινο, μεταξυ Μηλιες και Αργαλαστη για να εχεις μια ιδεα

3 hours ago, Neli83 said:

Αχ κοριτσι μου..ολα καλα θα πανε!!! Δεν εχω κολλημα με τα αρχοντικα..το μερος αγαπω!! Να εισαι καλα και να προσεχεις!

Κι εσυ Νελλη μου να εισαι καλα και όλα να πάνε ρολοι απο εδω και περα!

8 minutes ago, chitaneta said:

Κοντα στο Νεοχωρι είμαστε Βιλι μου, αλλά δεν νομιζω να το γνωριζεις. Κανενας δεν το ξερει σχεδον. Ειναι ορεινο, μεταξυ Μηλιες και Αργαλαστη για να εχεις μια ιδεα

Εδω @thalasa !

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , chitaneta είπε:

Εδω @thalasa !

Σούπερ περιοχή , δηλαδη είστε κοντά και στην πλευρά του Αιγαίου και στην άλλη πλευρά . Ζηλεύω πολύ σου λέω . Εμείς κάθε φορά στο γυρισμό περνάμε από πινακάτες και Αγ. Γεώργιο για ουζάκι και φαγητό . Αχ τι μου θύμισες..

Μωρέ ας είχα ένα δωματιάκι μόνο , τι τα θες τα αρχοντικά . Ευλογημένος τόπος . 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 40 λεπτά , chitaneta είπε:

Εδω @thalasa !

Εχω πάει και Μηλιές και Αργαλαστή υπέροχα είναι στην περιοχή αυτή . Τυχερούλα !!

• Μου αρέσει 3

On 7/4/2022 at 1:47 ΜΜ, MaryH είπε:

Aντε ρε, σηκωνεται ακομη? Κι η δικια μου τρωει τον απακο, αλλα στο ξυπνιο. Τον υπνο της δεν τον χαλαει. Δεν ξυπναει, κοιμαται σερι. Αλλα πολυ φαι και πολυ τρεχαλα

Μετα την τριτη μερα, λενε οτι αναλαμβανει ο πατρικος παραγοντας

Αστα Μαιρη δεν ξερουμε τι να κανουμε πια με τη μικρη, αυτη την εβδομαδα θα ερθει κ η παιδιατρος να μας δει. Δεν ειναι μονο οτι σηκωνεται ανα διωρο κ φωναζει μαμ μαμ και αν δεν της δωσουμε ακουγομαστε δεκα τετραγωνα παρακατω, μενει κ ξυπνια κανα διωρο..

Ναι ,αναλαμβανει ο πατρικος,μου το εχει επιβεβαιωσει ο γιατρος μου.

4 ώρες πρίν, Natalia85 είπε:

Όχι! Είμαι 32 στα 33..το 8/5 είναι η ημερομηνία γέννησης, όχι η χρονολογία. Έχω από τα 28 μου.. δεν έμαθα ποτέ τον λόγο (μέχρι στιγμής). Ίσως κατά βάθος ελπίζω να μην μάθω!(για να μη μου σκάσει κανένα αυτοάνοσο). Υπάρχει και μία κληρονομικότητα ( μαμά, θείες..στα 40 περίπου). Είμαι με cyclacur για να έχω κύκλο. ασβέστιο και βιταμίνη d(μόνιμα κ αυτά. Εσύ έχεις χρόνια ΠΩΑ; Έμαθες ποτέ τον λόγο;

Εγω ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχω ΠΩΑ κατα τους γιατρους(τους περισσοτερους που μυριστηκαν χρημα)αλλα προσωπικα πιστευω πλεον ακραδαντα οτι η περιπτωση μου ειναι αλλη. Ειναι ο ιος κι οτι δε μου περισσευουν τα λεφτα αλλιως θα πηγαινα παλι στο Ελενα στην εκει ενδοκρινολο, ειχαμε συζητησει καποια θεματα μαζι αλλα για διαφορους λογους δε συνεχισα.

Τεσπα,μεγαλη ιστορια κ εχω αφησει πισω μου πολλα.

Εχω μια κουκλα ενος ετους μετα απο δωρεα.

Σημερα ειδα μια απο τις μικρες,την πιο μικρη,επαιζε στο μπαλκονι κ θυμηθηκα που την κρυφοκοιταζα κι ηλπιζα οτι θα κανω κι εγω παιδακι καποια στιγμη!

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Γιατι παιρνεις προληπτικα?

Μου κανει εντυπωση. 

Ουτε εγω εχω θεμα κ σε καμμια εμβρυομεταφορα δεν πηρα Τ4 ουτε κορτιζονη που πολλοι γιατροι δινουν.

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Κορίτσια κάναμε με τον γιατρό σήμερα τον καθαρισμό.πξγε πολύ καλά.κ σε δέκα μέρες θα βρεθούμε να κάνουμε τα νέα μας.πλανα.να χουμε κάνει κ κάποιες εξετάσεις.αυτος ο άνθρωπος μου δίνει ελπίδα κ κίνητρο.κ αυτή η στεφανια τι γλυκο πλασμα.ηταν συνέχεια δίπλα μου.αντε να χουμε μια αισιοδοξία!

• Μου αρέσει 9

5 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Σημερα ειδα μια απο τις μικρες,την πιο μικρη,επαιζε στο μπαλκονι κ θυμηθηκα που την κρυφοκοιταζα κι ηλπιζα οτι θα κανω κι εγω παιδακι καποια στιγμη!

Γιατι παιρνεις προληπτικα?

Μου κανει εντυπωση. 

Ουτε εγω εχω θεμα κ σε καμμια εμβρυομεταφορα δεν πηρα Τ4 ουτε κορτιζονη που πολλοι γιατροι δινουν.

Πολύ χαίρομαι που τις κοιτάς ακόμα τις μικρές! Διάβαζα αναδρομικά τα μηνύματα σας όταν είχα κάνει την 1η ετ και με έκανες να ξεχαστώ κ μου έδινες κουράγιο!!! ❤️ Τώρα έχεις τη μικρούλα σου! Πολύ χαίρομαι!❤️❤️

Έλα μου ντε! Όλοι οι ενδοκρινολόγοι που έχω πάει μου έχουν πει για καλό κ για κακό να παίρνω Τ4.... Λες να πάω να ξαναρωτήσω;;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...