Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , thalasa είπε:

Κι εμένα μου το είχε πει ο κουρτ για το ασβεστιο όταν τον είχα επισκεφτεί οντως . Δεν το έχω ξανακούσει από άλλο γιατρό για το ασβεστιο , για αυτό μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση 

Έχω μια θεραπεύομενη μου που είναι νοσηλεύτρια στο αττικο,κ την είχα σήμερα κ της το πα.κ μου δίκιο έχει ο γιατρός ασβέστιο κ ντε είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες. Το ήξερε κ εκείνη.τι να πω ,του έχω εμπιστοσύνη πάντως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

1 hour ago, thalasa είπε:

Κι εμένα μου το είχε πει ο κουρτ για το ασβεστιο όταν τον είχα επισκεφτεί οντως . Δεν το έχω ξανακούσει από άλλο γιατρό για το ασβεστιο , για αυτό μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση 

Εμενα που ζήτησε πρόσφατα εξετάσεις και τις εκανα τη Δευτέρα, ασβέστιο δεν μου ζήτησε. 

Καλημέραααα αγαπημένες!!! Χάθηκα λιγάκι. Δύο μέρες αγκαλιά με τουαλέτα και ξαπλα.. Θα περάσει κι αυτό! 

15 hours ago, Neli83 said:

Κοριτσι μου!! Εισαι η χαρα της ζωης!! Ευχομαι απο δω και περα να εισαι παντα σε mood χορου και ευτυχιας!!! Εγω φουσκωνω,δεν κρυβεται πλεον..ειμαι 3,5 μηνων και τωρα αρχισα να κυκλοφορω και να το λεμε σιγα σιγα..

Αντε επιτελους νεραιδουλα μας. Να το πεις και να το απολαύσεις από εδώ κ πέρα χωρίς άγχος. Το αξίζεις 100% 

12 hours ago, anoulious said:

Καλησπέρα!Ο μπεμπουλης είναι πολύ πολύ γλύκας...Μας έχει ξεπατωσει. Την ημέρα ζητημα να κοιμηθεί 10 λεπτα..Κατά τα άλλα τα βρέφη κοιμούνται...Το βράδυ κούτσα στραβά  κανένα 5ωρο οχι ολόκληρο (πάλι καλά)..Με κοιταει στα μάτια με μια λατρεία!Είναι ένα όνειρο που το ζω κάθε μέρα...Εύχομαι να το ζήσουν όλα τα κορίτσια.

.

Πραγματικά τι συγκίνητικη κ όμορφη εικόνα. Φανταζομαι είναι ένας δεσμός που μόνο όταν το ζήσουμε μπορούμε να το αντιληφθούμε σε όλο το μεγαλείο του... Να τον χαίρεσαι και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του ❤️❤️

10 hours ago, Ανθη7 said:

Κοριτσι κου έχω ντε αυτή τη στιγμή 12!!!!!δεν απλά σκέτο χαμηλή.κ φυσικά το ξέρανε τις είδανε τις εξετάσεις και δεν μου είπανε τπτ.γενικα γίνανε πολλά περίεργα που ν σας άρα αναλύω.το χειρότερο είναι ότι θελανε να αποβάλλω με φαρμακα τα οποία πήρα, ειχ ρίγη κ κρυάδες, ήρθε κάποια ροή αίματος αλλά ο σακος είναι ακόμα εκεί.....20 εκατοστά μου πε,όχι κ μικρός!θα πάθαινα μεγάλη ζημιά.αυριο θα κάνουμε καθαρισμό,θα πάρουμε κ βιοψια.γενικα ήταν πάρα πολύ αισιόδοξος.θα κάνουμε κ οιβ2 κάποιες συμπληρωμστικες εξετάσεις να χουμε όλες τις πληροφορίες κ θα προχωρήσουμε.βεβαια ξενέρωσα λίγο που πρέπει να περιμένω ως τα τέλη Ιούνη λόγω επιτροπής.να κλείσει,δηλαδή,το 4μηνο αλλά εντάξει ίσως είναι κ καλύτερα να προετπιμαστω.βεβαια πρέπει να ζητήσω ένα χαρτί από το προηγούμενο κέντρο κ ντρέπομαι,αλλά πρέπει να το κάνω γιατί άμα αφήσω τον άντρα μου να παεινδεν τσ βλέπω καλά χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα.εντσξει δίκιο έχει φιστι κ λεφτα για πέταμα δεννεχουμε αλλά κυρίως για το τεράστιο ψυχολογικό κόστος.αυτο δεν μετριέται.τελοσπαντων μου είπε ότι έχω συλλάβει 2 φορές κ φυσιολογικά κ με εξωσωματικη κ θα γεννήσω.αυτα.παμε αύριο ν τελειώνουμε κ με φουλ αισιοδοξία κνοραμα πάμε παρακάτω 

Σημερα θα κάνεις την επέμβαση κορίτσι αν κατάλαβα καλά; αντε να περάσει αυτό κι ανανεωμένη να συνεχίσεις για να συναντήσεις κι εσύ τα παιδάκια σου σύντομα ❤️

@Viv37γλυκιά μου ορχιδεα είδες αποτέλεσματα η χορεύτρια;;; χαχχααχα

@Condios μου να ξερεις ακόμα σκέφτομαι τη χαρά σου (και χαρά μας) και χαμογελώ

@vik80το υπέροχο παρέακι είναι η καλύτερη συντροφια και δύναμη τεράστια σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλες. Ευγνώμων κάθε μέρα που σας βρήκα όλες ❤️❤️❤️

Σεντόνι κι εγώ.. Μας κόλλησε η @MELINASP χαχχαχχα

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 3

9 ώρες πρίν, Villi είπε:

Τι να πω, εχω προβληματιστεί με αυτή τη D. Ειναι δυνατό μια βιταμίνη να παίζει τόσο καταλυτικό ρόλο; Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι αν ειναι τοσο σημαντική, ο προηγούμενος γιατρός μου έκανε δυο ετ με d 17. 

Λένε ότι η D πρέπει να είναι πάνω από 30 κ ότι είναι πολύ σημαντική. Ωστόσο, εντάξει... κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι καθοριστική! Απλά αυτά τα δέκα πράγματα που παίζουν έναν άλφα ρόλο, μιας που τα ξεψαχνιζουμε όλα, ας τα έχουμε ρυθμισμένα. 

9 ώρες πρίν, thalasa είπε:

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση! Ποτέ και κανένας δεν μου είπε για το ασβέστιο... 

πρίν από 18 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέραααα αγαπημένες!!! Χάθηκα λιγάκι. Δύο μέρες αγκαλιά με τουαλέτα και ξαπλα.. Θα περάσει κι αυτό! 

Καλημέρα Φιλάκι! Γιατί;;;; Αδιαθεσία λόγω εγκυμοσύνης ή κάτι άλλο; 

• Μου αρέσει 3

5 minutes ago, marina_86 said:

Λένε ότι η D πρέπει να είναι πάνω από 30 κ ότι είναι πολύ σημαντική. Ωστόσο, εντάξει... κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι καθοριστική! Απλά αυτά τα δέκα πράγματα που παίζουν έναν άλφα ρόλο, μιας που τα ξεψαχνιζουμε όλα, ας τα έχουμε ρυθμισμένα. 

Καλημέρα Μαρίνα μου!!! Ανακατωσουρες και πλέον ότι κ να φάω βγαίνει. Ακόμα και να μη φαω!! Χαχαχχα  Ηπια μια πορτοκαλάδα ( ευχαριστώ @Rafaelatarzanγια τη συμβουλή) αλλά κ πάλι το βράδυ αγκαλίτσα με λεκανιτσα. Δεν είχα βέβαια κάτι να βγει. Άσε που πεινάω κ θέλω να φάω τα πάντα, αλλα σκέφτομαι ακόμα κ το νερό πφφφφφ Ας είναι κι αυτό... Θα περάσει ❤️ Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέρα Μαρίνα μου!!! Ανακατωσουρες και πλέον ότι κ να φάω βγαίνει. Ακόμα και να μη φαω!! Χαχαχχα  Ηπια μια πορτοκαλάδα ( ευχαριστώ @Rafaelatarzanγια τη συμβουλή) αλλά κ πάλι το βράδυ αγκαλίτσα με λεκανιτσα. Δεν είχα βέβαια κάτι να βγει. Άσε που πεινάω κ θέλω να φάω τα πάντα, αλλα σκέφτομαι ακόμα κ το νερό πφφφφφ Ας είναι κι αυτό... Θα περάσει ❤️ Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ 

Περαστικουλια …ναυτίες εγκυμοσύνης δηλαδή; Αυτές δεν είναι στο πρώτο τρίμηνο (ρωτάει η άσχετη) ?? Εσύ ποσο εισαι τωρα; 

11 minutes ago, Villi said:

Περαστικουλια …ναυτίες εγκυμοσύνης δηλαδή; Αυτές δεν είναι στο πρώτο τρίμηνο (ρωτάει η άσχετη) ?? Εσύ ποσο εισαι τωρα; 

Ναι Βιλακι μου. Αναγούλα κι εμετό. Κανονικά κι εγώ αυτό ξέρω ότι είναι του πρώτου τριμήνου. Εγώ είχα κάτι μικρά ξεσπάσματα τα βράδια μετά την 8 εβδομάδα. Αλλά οι δύο  τελευταίες είναι το κάτι αλλο. Τώρα είμαι 14η

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , Fili είπε:

Ναι Βιλακι μου. Αναγούλα κι εμετό. Κανονικά κι εγώ αυτό ξέρω ότι είναι του πρώτου τριμήνου. Εγώ είχα κάτι μικρά ξεσπάσματα τα βράδια μετά την 8 εβδομάδα. Αλλά οι δύο  τελευταίες είναι το κάτι αλλο. Τώρα είμαι 14η

Φτασατε βρε 14η?? Φοβερό!! Υπομονή, το μονο σίγουρο ειναι οτι θα περάσουν. 

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, Viv37 said:

Ετσι Νελλακι μου να κυκλοφορεις να να μοιραζεις μπεμπεδοσκονη! Τι θα καναμε χωρις εσενα να το ποδαροκο σου νεραιδα μας;♥️♥️♥️

Μεγαλη αληθεια αυτο που λες. Ειναι παρα πολυ δυσκολο αν δεν υπαρχει καποιος στον κυκλο σου που να το εχει περασει γιατι οσο και να μας αγαπανε και να μας στηριζουν οι δικοι μας η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουν να καταλαβουν. Αυτο το φορουμ ειναι πολυτιμο.

@chitaneta εσυ πώς εισαι καλη μου; Τι κανει το νινι μας;

Ααα κι εσυ ντρεπεσαι ε; Κι εγω τετοια ειμαι. Της ντροπης. Κατσε να σε αναλαβει η @Fili και η χορευτρια της και θα σου φυγουν οι ντροπες χαχα! 

Για την αναμομη σε καταλαβαινω. Εγω τη δοτρια μου την περιμενα 9 μηνες καο οταν ηρθε τη μια ειχα κυστη, την αλλη κολλησα κοβιντ ελποζω τωρα να ειναι τριτη καο τυχερη χαχαχα! Υπομονη λοιπον κοριτσακι μου. Τελειωνη η ταλαιπωρια σου.

Ειναι παρα πολυ σημαντικη κοριτσι μου. Εμενα μου εοχε δωσει και το πρπγραμμα για την ετ και τα φαρμακα και ολα και οταν,ειδε τη λανθασμενη d λεει με τετοια d δεν προχωραμε. Δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Η ετ θα ειναι αποτυχημενη ή θα αποβαλεις. Αυτα ηταν τα λογια του ακριβως!

Πωπω ποσα εγραψα! Συγγνωμη κοριτσια! Αυτο δεν ειναι σεντονι. Ολοκληρο το κατασρημα λευκων εοδων ειναι. @MELINASP σειρα σου χαχαχα

Καλά είμαι Βιβη μου! Μετά την αυχενική ηρέμησα αρκετά. Εκοψα και τα φαρμακα εκτός απο τις αντιπηκτικες που ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι, πρεπει να τον ρωτήσω απο κοντά. Αλλά τουλάχιστον γλυτωσα απο ολα τ άλλα! 

Τώρα ισως με δει την μεγαλη εβδομάδα ή μετα το Πάσχα. 

Ηρθαμε παλι στο εξοχικο των γονιων και ηρεμουμε...:)

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

1 hour ago, chitaneta said:

Καλά είμαι Βιβη μου! Μετά την αυχενική ηρέμησα αρκετά. Εκοψα και τα φαρμακα εκτός απο τις αντιπηκτικες που ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι, πρεπει να τον ρωτήσω απο κοντά. Αλλά τουλάχιστον γλυτωσα απο ολα τ άλλα! 

Τώρα ισως με δει την μεγαλη εβδομάδα ή μετα το Πάσχα. 

Ηρθαμε παλι στο εξοχικο των γονιων και ηρεμουμε...:)

Αχ Πήλιο? Τι όμορφα χιονουλα μας..  Α περάστε καλά και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή ❤️

2 hours ago, Fili said:

Πωπω Φιλη μου κι εγω  ετσι νομιζα οτι μετα τις 12 εβδομαδες κοβονται αυτά αλλά δεν... Είμαι μια εβδομαδα και τωρα που το πρωι ξυπναω τελεια δεν νιωθω τίποτα και μετα το απογευμα ανακατωσουρες! Ευτυχώς εχω κάνει ελαχιστους εμετους ως τώρα... Κι εγω εκλεισα 13η. Ασε αυτό με το νερό, το απογευμα ως το βραδυ πινω ελαχιστο! Εγω που παντα επινα πολυ. Το βλεπω κι ανακατευομαι καποιες φορές

Ευχομαι οπου να ναι να κοπουνε ολα αυτά!

Περαστικά σου φιλη μου!

8 minutes ago, Fili said:

Αχ Πήλιο? Τι όμορφα χιονουλα μας..  Α περάστε καλά και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή ❤️

Οχι ακομα Πήλιο! Θα περιμενουμε το Πασχα να το κανουμε με την οικογενεια στο εξοχικο στην Πελοπόννησο και μετά Πήλιο!

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ετσι Νελλακι μου να κυκλοφορεις να να μοιραζεις μπεμπεδοσκονη! Τι θα καναμε χωρις εσενα να το ποδαροκο σου νεραιδα μας;♥️♥️♥️

Μεγαλη αληθεια αυτο που λες. Ειναι παρα πολυ δυσκολο αν δεν υπαρχει καποιος στον κυκλο σου που να το εχει περασει γιατι οσο και να μας αγαπανε και να μας στηριζουν οι δικοι μας η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουν να καταλαβουν. Αυτο το φορουμ ειναι πολυτιμο.

@chitaneta εσυ πώς εισαι καλη μου; Τι κανει το νινι μας;

Ααα κι εσυ ντρεπεσαι ε; Κι εγω τετοια ειμαι. Της ντροπης. Κατσε να σε αναλαβει η @Fili και η χορευτρια της και θα σου φυγουν οι ντροπες χαχα! 

Για την αναμομη σε καταλαβαινω. Εγω τη δοτρια μου την περιμενα 9 μηνες καο οταν ηρθε τη μια ειχα κυστη, την αλλη κολλησα κοβιντ ελποζω τωρα να ειναι τριτη καο τυχερη χαχαχα! Υπομονη λοιπον κοριτσακι μου. Τελειωνη η ταλαιπωρια σου.

Ειναι παρα πολυ σημαντικη κοριτσι μου. Εμενα μου εοχε δωσει και το πρπγραμμα για την ετ και τα φαρμακα και ολα και οταν,ειδε τη λανθασμενη d λεει με τετοια d δεν προχωραμε. Δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Η ετ θα ειναι αποτυχημενη ή θα αποβαλεις. Αυτα ηταν τα λογια του ακριβως!

Πωπω ποσα εγραψα! Συγγνωμη κοριτσια! Αυτο δεν ειναι σεντονι. Ολοκληρο το κατασρημα λευκων εοδων ειναι. @MELINASP σειρα σου χαχαχα

Vivaki μου σ'ευχαριστω πολυ!! Παμε τωρα για την εμβριομεταφορα σου!!! Τριτη και τυχερη!!! ❤❤❤

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Αντε επιτελους νεραιδουλα μας. Να το πεις και να το απολαύσεις από εδώ κ πέρα χωρίς άγχος. Το αξίζεις 100% 

Πραγματικά τι συγκίνητικη κ όμορφη εικόνα. Φανταζομαι είναι ένας δεσμός που μόνο όταν το ζήσουμε μπορούμε να το αντιληφθούμε σε όλο το μεγαλείο του... Να τον χαίρεσαι και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του ❤️❤️

Σημερα θα κάνεις την επέμβαση κορίτσι αν κατάλαβα καλά; αντε να περάσει αυτό κι ανανεωμένη να συνεχίσεις για να συναντήσεις κι εσύ τα παιδάκια σου σύντομα ❤️

@Viv37γλυκιά μου ορχιδεα είδες αποτέλεσματα η χορεύτρια;;; χαχχααχα

@Condios μου να ξερεις ακόμα σκέφτομαι τη χαρά σου (και χαρά μας) και χαμογελώ

@vik80το υπέροχο παρέακι είναι η καλύτερη συντροφια και δύναμη τεράστια σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλες. Ευγνώμων κάθε μέρα που σας βρήκα όλες ❤️❤️❤️

Σεντόνι κι εγώ.. Μας κόλλησε η @MELINASP χαχχαχχα

Filaki μου πως σε πηγαν ετσι αναποδα τα συμπτωματα?? Υπομονη βρε κοριτσι μου..εγω τα ψιλοειχα στην αρχη αλλα 12η βδομαδα κοπηκαν μαχαιρι..κουραγιο για τον αγοραρο!! ❤❤❤

πρίν από 26 λεπτά , chitaneta είπε:

Πωπω Φιλη μου κι εγω  ετσι νομιζα οτι μετα τις 12 εβδομαδες κοβονται αυτά αλλά δεν... Είμαι μια εβδομαδα και τωρα που το πρωι ξυπναω τελεια δεν νιωθω τίποτα και μετα το απογευμα ανακατωσουρες! Ευτυχώς εχω κάνει ελαχιστους εμετους ως τώρα... Κι εγω εκλεισα 13η. Ασε αυτό με το νερό, το απογευμα ως το βραδυ πινω ελαχιστο! Εγω που παντα επινα πολυ. Το βλεπω κι ανακατευομαι καποιες φορές

Ευχομαι οπου να ναι να κοπουνε ολα αυτά!

Περαστικά σου φιλη μου!

Οχι ακομα Πήλιο! Θα περιμενουμε το Πασχα να το κανουμε με την οικογενεια στο εξοχικο στην Πελοπόννησο και μετά Πήλιο!

Θελω να κλαψω με τα εξοχικα σας...ζηλευω!! Γλυκια μου μανουλιτσα να το απολαυσεις και να περασεις τελεια!!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!! Υπέροχη μέρα η σημερινή. Πρώτον είναι Παρασκευή!!! Δεύτερον μυρίζει πασχαλιά. Είναι όλα όμορφα όλα φωτεινά !!! Είδα που λέγατε για ασβέστιο. Εμένα μου ζήτησε μαζί με βιταμίνη d. Όταν τον ρώτησα γιατι να τσεκαρουμε ασβέστιο γιατί πρώτη φορά ακουσα για αυτήν την εξέταση μου είπε ότι παίζει μεγάλο ρόλο σε αποβολές κλπ.

Οι εγκυουλες μας τι κάνουν;; Βλέπω μωράκια να κουνιούνται, βλέπω κοιλιτσες με ανακατωσουρες (θέλω κ εγώ) και σας χαίρομαι!!! Βλέπω και τα κοριτσάκια μου που πάνε στον γιατρό και ρωτάνε για εξετάσεις. Φτάνει η σειρά μας αγάπες!!!! 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 36 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όταν τον ρώτησα γιατι να τσεκαρουμε ασβέστιο γιατί πρώτη φορά ακουσα για αυτήν την εξέταση μου είπε ότι παίζει μεγάλο ρόλο σε αποβολές κλπ.

Εμενα δεν μου ζήτησε … πάλι στο πηγάδι κατ@@ρησα εγω :)

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...