Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 9 λεπτά , anoulious είπε:

Καλησπέρα!Ο μπεμπουλης είναι πολύ πολύ γλύκας...Μας έχει ξεπατωσει. Την ημέρα ζητημα να κοιμηθεί 10 λεπτα..Κατά τα άλλα τα βρέφη κοιμούνται...Το βράδυ κούτσα στραβά  κανένα 5ωρο οχι ολόκληρο (πάλι καλά)..Με κοιταει στα μάτια με μια λατρεία!Είναι ένα όνειρο που το ζω κάθε μέρα...Εύχομαι να το ζήσουν όλα τα κορίτσια.

.

Πω πω...το εκανα εικονα και ελιωσε η καρδια μου απο τρυφεροτητα και αγαπη..!ανυπομονω να αντικρισω αυτα τα ματακια! Να εισαι καλα να χαιρεσαι το θαυματακι σου!! ❤

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,,,ελπίζω να έβγαλες άκρη με τις μερες ως το τεστ ΕΡΑ και να πανε ολα εξαιρετικά για σας απο δω και περα! 

Φιλακι μου εσενα εχω στο μυαλο μου και χορευω ασταματητα,,,,αχαχαχαχα,,,,,,το μαυρισμενη μου αρεσε περισσότερο απ'ολα,,,,θα κανω solarium,,,,επιτρεπεται? μην πεις οχι αλλιως δε μαυριζωωωωωωωωωωω 

Να τον πουμε οπως θελετε,,,,φουσκωμενη να βγω απο εκει οταν φυγω και ολα τελεια,,,αχαχαχα,,,,σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου γλυκο και σενα!

Ηρθε η ώρα για ΑΝΑΣΕΣ ΒΑΘΙΕΣ,,,,χαλαρωση και ευεξια,,,,έτσι ακριβως και για σας βημα βημα ολα θα γινουν με πιστη και αφοσιωση!!!!!!! 

Συνονοματη ξερεις ποσο σε αγαπωωωωωωωωωωω,,,,,,ο εβενινος σου μονο τυχη και λατρεια μου στελνει!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ,,,καθε ευτυχια και χαρα στο σπιτικο σας!!!!!!!!! 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό να είσαι καλά και εσύ να τα καταφέρεις με τη σειρά σου ,,,, να εισαι δυνατή και να εχεις πιστη,,,,για όλες πρεσβευει η Παναγία μας!!!

Συμπεθερααααααααααααααααααααααααα έρχονται τα προξενειαααααα χαχαχαχαα,,,,,απ'τα 15 θα τα παντρεψουμε σαν τους Ρομά αμέεεεεεεεε,,,,,σε ευχαριστώ πολύ πολύ και ξερεις ποσο ανυπομονώ και για τα δικά σου ευχαριστα νεα όποια και αν ειναι αυτα οποτε και αν ειναι,,,,,αν και εσυ θα βγαλεις πρωτη το γαμπρο ή τη νύφη ,,,, να διαλεξουμε κιολας,,,αχαχαχαχα

Κοριτσι μου ναι να μας μαθεις και αλλους χορους,,,,για να χορεψουμε στα δικα σου ευχαριστα,,,διαβασα για τα νεα σου και χαρηκα πολυ που πηρες ανασες και πλεον αλλαξες οπτικη που βλεπεις τα πραγματα,,,να δεις που τωρα όλα θα γινουν μαγικά καλύτερα και σκοπος ειναι ο στόχος μας. Μεγαλη θετικη αγκαλια και χορους απειρους. 

Χρυσουλακι μου καλο,,,εχω την αγαπη σας και την πιστη σας και ολα γινονται ετσι,,,,ειμαι σιγουρη για αυτο. Ολα ερχονται για ολες μας,,,,εμεις περιμενουμε με υπομονη και ως τοτε ζουμε την καθε μας στιγμη με τους αγαπημενους μας αντρουληδες και φιλους. Κανεις δε μπορει να μας κλεψει το ονειρο,,,,αλλα πολλοι ειναι αυτοί που συμμετεχουν για να το πραγματοποιήσουμε,,,,σ'αγαπω πολύ,,,,,όλες σας αγαπω! 

Χαχαχαχαχαχαχα το εκανα εικονα και κλαιω απο τα γελια της περιγραφικότητας σου,,,,θα σε πετυχω με το καλο στην πολη μας να βολταρεις με τα διδυμα συντομα και θα βαρανε παλαμακια γιατι θα με ξερουν πριν καν με γνωρισουν τα γλυκουλια,,,,,,σε ευχαριστώ Νελάκι μου γλυκό,,για την μπεμπεδοσκονη και την αγαπη σας,,,,ανταποδιδω αγαπη και ευχομαι συντομαι και εγω μπεμπεδοσκονη. Πως εισαι? Φουσκωνεις? κυκλοφορείς? τί κανεις? 

Σε ευχαριστώ πολύ Ναντίν μου καλη,,,,ευχομαι και στα δικά σας σύντομα,,,σε τί φαση εισαι εσύ? Συγχώρεσε με που δε θυμαμαι,,,ειμαι ακομα σε τροχια χορου και χαρας,,,θα προσγειωθώ όμως,,,αχαχαχα

Σε ευχαριστώ πολύ Βικακι μου,,,και να εισαι σε παρακαλω αισιοδοξη,,,,για σενα κυριως,,,η μανουλα σου σε εφερε στον κοσμο για να γελας και να μοιραζεις χαρα και αγαπη,,,γιατι όταν ολα αυτα μοιραζονται πολλαπλασιαζονται και επιστρεφουν διπλά,,,διδυμα,,,,σίγουρα όμως επιστρεφουν!!!!!!!!!! Πρεπει να περασει σιγουρα ενα 3μηνο για αποκατασταση και επουλωση της μητρας και μετα,,,,οποτε ειναι,,σημασια εχει οτι όλα πλεον ειναι καλύτερα. Περιμενουμε και δικα σου νεα ευχαριστα!!!!

Ανελαβαν ολοι μαζι,,,,και ηταν καλο οντως το αποτελεσμα,,,θα γινει μαγικο οταν θα φουσκωνω και θα ερχεται το πληρωμα του χρονου να γινω μανουλα και εγω κοριτσι μου,,,το λεω και το ξαναλεω,,,παιρνουμε μεγαλη δυναμη απο εσας που τα καταφερατε και σας ευχαριστω που συνεχιζεται και μας υποστηριζετε...ειναι πολυ σημαντικο για ολες εμας που ειμαστε στο δρομο....οσο για το πολυτεκνη γελασα πολυ αλλα θα πω,,,οτι θελει ο Θεός με μεγαλη χαρα να ερθει!!!!! και υγεια πανω απ'ολα! 

Bρε, τον μαγο! Εκανε παλι τα μαγικα του. Εμεις μολις μαθαμε για τις 6 βλαστοκυστες λεμε, γιναμε πολυτεκνοι. Τοσα χρονια ατεκνοι, μας φανηκαν πολλα τα μωρα, χαχα!

Αντε και συντομα μανουλα τωρα!

1 hour ago, anoulious είπε:

Καλησπέρα!Ο μπεμπουλης είναι πολύ πολύ γλύκας...Μας έχει ξεπατωσει. Την ημέρα ζητημα να κοιμηθεί 10 λεπτα..Κατά τα άλλα τα βρέφη κοιμούνται...Το βράδυ κούτσα στραβά  κανένα 5ωρο οχι ολόκληρο (πάλι καλά)..Με κοιταει στα μάτια με μια λατρεία!Είναι ένα όνειρο που το ζω κάθε μέρα...Εύχομαι να το ζήσουν όλα τα κορίτσια.

.

Ο μπεμπουλης, ο γλυκουλης! Να του δωσεις ενα φιλακι απο μενα:wub:

Ωχ, σας τρωει η αυπνια να υποθεσω. Ναι για μας ειναι ενα ονειρο! Μακαρι ολα τα κοριτσια να τα καταφερουν

• Μου αρέσει 2

On 6/4/2022 at 7:48 ΜΜ, marina_86 είπε:

Ρε συμπεθέρα! Ρε συμπεθέραααααα!!!!! Τι νουμεραρα είναι αυτή;;;;; Φοβεροοοο!!!! Μπράβο βρε αγαπημένη μου! Πόσο καλά νέα! Πόσο μεγάλη ανακούφιση!!! Και σήμερα οδηγούσα και το σκεφτόμουν, έλεγα τι γίνονται οι γαμπροί κ οι νύφες μου;;;; Ποσ@ είναι;;;;;  Χαχαχαχαχα Μπράβο μπράβο μπράβο αγαπημένη μου!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Ηρεμία και χαρά τώρα!!!!!! Και όπως είπες.... καλοκαιραρα!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ 

Ο δικός μου ακολούθησε ακριβώς το πρωτόκολλο αλλά ο δικός μου είναι λίγο περίπτωση. Είναι τραγικά τυπικός. Δέκα φορές μου είπε: 9 το πρωί θα ξεκινήσεις! Στις 120 ώρες ακριβώς έγινε η επέμβαση, δηλαδή την 6η μέρα (5+1 η επέμβαση). Αλλά κι αυτό που λέει η @anoulious βγάζει νόημα. Πχ αν εσύ πάρεις 144 ώρες, θα σου πούνε πάρε 20 ώρες νωρίτερα ή είσαι καλά στις τόσες. Εγώ, βέβαια, όπως καλά φαντάζεστε, εννοείται θα έπαιρνα τηλ κ θα έλεγα ότι το κ το διάβασα, είναι στις 120 ώρες γιατί δεν το κάνουμε στις 120 ώρες; 

@anoulious εμένα ο γιατρός μας, μου έδωσε σχετικά λίγη προγεστερόνη. Δηλαδή έπαιρνα ένα ουτροτζεσταν το πρωί, ένα το μεσημέρι κ ένα το βράδυ. Βέβαια ήμουν σε κανονικό κύκλο (εννοώ χωρίς καταστολή). Δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο δηλαδή ότι είχα κ τη φυσική μου προγεστερόνη. Δεν είναι λίγη αυτή η ποσότητα αν πάω ειδικά με καταστολή; Κι εμένα πάντως μου είπε ότι η διάρκεια παίζει ρόλο κ όχι η ποσότητα για το ΕΡΑ.

@Condios κοριτσαρα μου ολα δεξια θα σου πανε,κ τα καλυτερα δεν εχουν ερθει ακομα!!  Απολαυσε για λιγο καιρο ακομα την ελευθερια σου.φιλια!!!

• Μου αρέσει 1

On 6/4/2022 at 11:55 ΠΜ, Ευαγγελιαα είπε:

Καλημέρα συναγωνιστριες!!!!από 200 πήγε 604 η χοριακη μου σήμερα!!!!!!ένα χαμόγελο το χω...συγκρατημένη αλλά χαρούμενη!!

Μπραβοοοο!!! Ολα τα βεγγαλικα για παρτη σπυ εγκυουλα! ♥️♥️♥️♥️♥️

On 6/4/2022 at 12:44 ΜΜ, Villi είπε:

Θα σου πω εγω τι πιστεύω για τον Κουρ.. σε αυτόν ειμαι κι εγώ. Πριν απο ένα χρόνο που διάβαζα το καφέ χωρίς να γράφω, έβλεπα ότι έδινε πολλές βλαστοκύστες. Ας μας πει και η @Rafaelatarzan  Τώρα προφανώς επειδή όλο και περισσότερα ζευγάρια πηγαίνουν σε αυτόν έχει αρχίσει τις εκπτώσεις. Και τι να του πεις; Εμενα προσωπικά δεν μου ειπε αριθμό για τιποτα. Περιμένω να δω …

Δεν ειναι σιγουρη αν συμβαινει κατι περιεργο ή αν απλως δε βγαινουν πολλες βλαστολυστες. Πχ στο δικο μου κεντρο με τον ιδοο γιατρο μια πιλη καλη μου φιλη πηρε 8 ωαρια απο δοτρια και εγιναν 7 βλαστοκυστες. Εγω πηρα 9 ωαρια και εγιναν μονο 3 βλαστοκυστες. Τωρα δεν ξερω αν συμβαινει κατι στα υπολοιπα κεντρα...

On 6/4/2022 at 12:44 ΜΜ, Ανθη7 είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου γλυκά καταρχάς θα ήθελα να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γισ τις συμβουλές.ακουγοντας εσάς πήγα στο γιστρο ο οποίος όχι απλα είναι εξαιρετικός....δεν έχω λογια.ολα λάθος τα χα κανει έως τώρα.εφριξε λίγο με ότι του είπα κ ότι είδε!!!!αφήστε.μου είπε ότι δε χρειάζεται να πάω με δοτριας ακόμα θεωρεί ότι μπορώ να προσπαθήσω τουλάχιστον άλλη μια με τα δικά μου υπό άλλες συνθήκες κ πρωτόκολλα.το θέμα της δοτριας θα ναι πάντα εκεί δεν αλλάζει κάτι να πάω κ σε 6 μήνες η ένα χρόνο.θα ήθελα τα φώτα σας.χρειαζομαι καλό ενδοκρινολογο να μου ρυθμίσει τη d ( που φυσικά κάνεις μέχρι τώρα δεν έκανε τον κόπο ν μου πει ανθη είναι πολύ χαμηλή η ρημαδα κ είναι αιτία αποβολής.....ασ μη μιλήσω γιατί έχω πολλά νεύρα....τον άντρα μου με το ζόρι τον κρατάω να μην κάνει μήνυση.).

Καταρχην χαιρομαι πιλυ που βρηκες το γιατρο που σου ταιριαζει και που βρηκε και τι πηγαινε στραβα! Αν θεωρεις οτι εχεια αντοχες και τον εοδες θετικο πολυ καλα θα κανεις και θα προσπαθησεις με δικα σου! Μακαρο να βγαλεις ωαριακια και να τα καταφερεις!

Το θεμα την βιτ d το θεωρω τραγικο! Εμενα μια φορα που την ξαναεκανα καταλαθος μου εβγαινε πολυ χαμηλη (ενω μια βδομαδα νωριτερα ηταν πολυ υψηλη ) και ο γιατρος ειπε οτι πρεπει να την ξανακανω να δουμε ποια απο τις 2 ειναι λαθος γιατι με χαμηλη d δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησουμε ετ! Αυτο που μου ειχε πει ειναι οτι σε περιπτωση που η χαμηλη ειναι η σωστη για να την,ανεβασω θα  πρεπει να παω να παρω οποιο συμπληρωμα θελω αλλα να φροντισω να ειναι το μεγαλυτερο που εχουν σε τι τα μετρανε δε θυμαμαι αλλα με την μεγαλυτερη ποσοτητα d. 

Κο ργω θα συμφωνουσα με τον αντρα σου αν πιστευα οτι θα βγαλει καπου. Αλλα ουτε θα βγαλει και ενα σωρο λεφτα θα χασετε. Αφηστε τα πισω σας τα παλια και προχωρηστε μπροστα με τον γιατρο που θα σας προσεξει. Οπως λεει και η αγαπημενη μας @Condios ποσω κοιταμε μονο για να παρκαρουμε!!♥️

On 6/4/2022 at 1:15 ΜΜ, Villi είπε:

Καλό ειναι να πας, να δει και αλλα πράγματα. Το πιθανότερο είναι να σου δώσει lecalcif αμπούλες. Σου ειπε οτι απέβαλες λόγω χαμηλής d??  Θα ήθελες να μου πεις γιατι με ενδιαφέρει. 

Βιλλακι εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι με  χαμηλη d δεν προχωραμε σε ετ γιατι σημαινει ή αποβοληη αποτυχια ετ γενικα.

On 6/4/2022 at 2:42 ΜΜ, marina_86 είπε:

Αγαπημένη, πέρα από τη D τι άλλα λάθη εντόπισε; 

Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε ο γιατρός. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφαλής!❤️

Θα δούμε αν είναι λύση λύση... Ελπίζω να είναι. Προς το παρόν είδα ότι ηρεμεί κάπως με το μαγνήσιο. Όχι, δεν με πονάει καθόλου. Είναι σαν να έχω ακουμπήσει ένα κινητό στο σημείο της μήτρας κ να δονείται. Όχι συνέχεια. Συγκεκριμένες μέρες του κύκλου. 

Το buscopan θα μου το δώσει μαζί με το μαγνήσιο πριν την ετ. Δεν είναι για τον πόνο, είναι σπασμολυτικό. Απ' ότι κατάλαβα buscopan δίνουν πολλοί γιατροί τη μέρα της ετ έτσι, προληπτικά. Γιατί κάποιες φορές η διαδικασία της ετ μπορεί να δημιουργήσει κάποιους σπασμούς στη μήτρα και θέλουν να το αποφύγουν. Ας πούμε ο δικός μου ή κ ο Χριστοφ δίνουν έτσι κι αλλιώς σε όλες, απ' ότι μου είπε.

Ααα καταλαβα. Γιατι συμβαινει ομως δεν ξερει κανεις ε; Ενταξει μπορεο να μην ειναι λυση λυση αλλα αφου για την ετ και για το επομενο δοαστημα θα γινει δουλιτσα ολα καλα. 

On 6/4/2022 at 2:19 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

εμένα στην πρώτη ετ με δικό μου δεν μου τη μέτρησαν καν!! Και σαν γίδι και εγω έκανα οτι μου έλεγαν.

Που να το ξερεις! Ετσι ξεκιναμε ολες. Αν δε διαβαζαμε το φορουμ ακομα δε θα ξεραμε τα περισσοτερα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 hours ago, Neli83 said:

Πω πω...το εκανα εικονα και ελιωσε η καρδια μου απο τρυφεροτητα και αγαπη..!ανυπομονω να αντικρισω αυτα τα ματακια! Να εισαι καλα να χαιρεσαι το θαυματακι σου!! ❤

Ευχαριστώ πολυ!Και εσύ με το καλό και γενικά ο,τι επιθυμεις. Αυτό με το βλέμμα που έχουν στην μαμά είναι κάτι μοναδικό. Με κοιτάει και βουρκωνω. Αξίζει κάθε στιγμή ταλαιπωρίας και όλες οι πικρές που πήρα τόσα χρόνια..

• Μου αρέσει 13

πρίν από 33 λεπτά , Viv37 είπε:

Μπραβοοοο!!! Ολα τα βεγγαλικα για παρτη σπυ εγκυουλα! ♥️♥️♥️♥️♥️

Δεν ειναι σιγουρη αν συμβαινει κατι περιεργο ή αν απλως δε βγαινουν πολλες βλαστολυστες. Πχ στο δικο μου κεντρο με τον ιδοο γιατρο μια πιλη καλη μου φιλη πηρε 8 ωαρια απο δοτρια και εγιναν 7 βλαστοκυστες. Εγω πηρα 9 ωαρια και εγιναν μονο 3 βλαστοκυστες. Τωρα δεν ξερω αν συμβαινει κατι στα υπολοιπα κεντρα...

Καταρχην χαιρομαι πιλυ που βρηκες το γιατρο που σου ταιριαζει και που βρηκε και τι πηγαινε στραβα! Αν θεωρεις οτι εχεια αντοχες και τον εοδες θετικο πολυ καλα θα κανεις και θα προσπαθησεις με δικα σου! Μακαρο να βγαλεις ωαριακια και να τα καταφερεις!

Το θεμα την βιτ d το θεωρω τραγικο! Εμενα μια φορα που την ξαναεκανα καταλαθος μου εβγαινε πολυ χαμηλη (ενω μια βδομαδα νωριτερα ηταν πολυ υψηλη ) και ο γιατρος ειπε οτι πρεπει να την ξανακανω να δουμε ποια απο τις 2 ειναι λαθος γιατι με χαμηλη d δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησουμε ετ! Αυτο που μου ειχε πει ειναι οτι σε περιπτωση που η χαμηλη ειναι η σωστη για να την,ανεβασω θα  πρεπει να παω να παρω οποιο συμπληρωμα θελω αλλα να φροντισω να ειναι το μεγαλυτερο που εχουν σε τι τα μετρανε δε θυμαμαι αλλα με την μεγαλυτερη ποσοτητα d. 

Κο ργω θα συμφωνουσα με τον αντρα σου αν πιστευα οτι θα βγαλει καπου. Αλλα ουτε θα βγαλει και ενα σωρο λεφτα θα χασετε. Αφηστε τα πισω σας τα παλια και προχωρηστε μπροστα με τον γιατρο που θα σας προσεξει. Οπως λεει και η αγαπημενη μας @Condios ποσω κοιταμε μονο για να παρκαρουμε!!♥️

Βιλλακι εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι με  χαμηλη d δεν προχωραμε σε ετ γιατι σημαινει ή αποβοληη αποτυχια ετ γενικα.

Ααα καταλαβα. Γιατι συμβαινει ομως δεν ξερει κανεις ε; Ενταξει μπορεο να μην ειναι λυση λυση αλλα αφου για την ετ και για το επομενο δοαστημα θα γινει δουλιτσα ολα καλα. 

Που να το ξερεις! Ετσι ξεκιναμε ολες. Αν δε διαβαζαμε το φορουμ ακομα δε θα ξεραμε τα περισσοτερα! 

Κοριτσι κου έχω ντε αυτή τη στιγμή 12!!!!!δεν απλά σκέτο χαμηλή.κ φυσικά το ξέρανε τις είδανε τις εξετάσεις και δεν μου είπανε τπτ.γενικα γίνανε πολλά περίεργα που ν σας άρα αναλύω.το χειρότερο είναι ότι θελανε να αποβάλλω με φαρμακα τα οποία πήρα, ειχ ρίγη κ κρυάδες, ήρθε κάποια ροή αίματος αλλά ο σακος είναι ακόμα εκεί.....20 εκατοστά μου πε,όχι κ μικρός!θα πάθαινα μεγάλη ζημιά.αυριο θα κάνουμε καθαρισμό,θα πάρουμε κ βιοψια.γενικα ήταν πάρα πολύ αισιόδοξος.θα κάνουμε κ οιβ2 κάποιες συμπληρωμστικες εξετάσεις να χουμε όλες τις πληροφορίες κ θα προχωρήσουμε.βεβαια ξενέρωσα λίγο που πρέπει να περιμένω ως τα τέλη Ιούνη λόγω επιτροπής.να κλείσει,δηλαδή,το 4μηνο αλλά εντάξει ίσως είναι κ καλύτερα να προετπιμαστω.βεβαια πρέπει να ζητήσω ένα χαρτί από το προηγούμενο κέντρο κ ντρέπομαι,αλλά πρέπει να το κάνω γιατί άμα αφήσω τον άντρα μου να παεινδεν τσ βλέπω καλά χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα.εντσξει δίκιο έχει φιστι κ λεφτα για πέταμα δεννεχουμε αλλά κυρίως για το τεράστιο ψυχολογικό κόστος.αυτο δεν μετριέται.τελοσπαντων μου είπε ότι έχω συλλάβει 2 φορές κ φυσιολογικά κ με εξωσωματικη κ θα γεννήσω.αυτα.παμε αύριο ν τελειώνουμε κ με φουλ αισιοδοξία κνοραμα πάμε παρακάτω 

• Μου αρέσει 2

On 6/4/2022 at 4:49 ΜΜ, Condios είπε:

Επανέρχομαι για να συνταράξω το οικοδόμημα,,,αχααχαχαχαχα ,,,, μόνο χώρο και ανάσες Βιλλάκι μου καλό,,,,μόνο,,,,

Συμπεθέρα ????????????????????????? 

& @Fili, @neli , @Neli83 @Ελισάβετ καπ 2, @Chrussa1982, @Viv37, @silvy22, @Rafaelatarzan, @Hope19, @chitaneta, @MELINASP, @MaryH, @Thia1985, @koukouvagia , @Ανθη7 , @Ναντιν40, @vik80, @gigi 72 @Annaforyou, @MelissaRobert, @thalasa , @anoulious και όσες ακόμα δε θυμάμαι τώρα γιατί έχω κάψα να σας πω,,,,,,μαζευτείτε..... θα απαγγείλω!!!!!!!!!!!!!!

6/6 οι βλαστοκύστες μας 5 ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!! οι ποιότητες ειναι από 5ΑΑ - 4ΑΑ & 4ΑΒ !!!!!!!! Και ντελαπόνγκο και ντελαπόνγκο και οοοοομμμμμμμ και ανάσες βαθιές κορίτσια!!!!!!!!!!!! Μεγάλη η χάρη του Θεού μας και η δύναμη της Παναγίας μας!!!!!!!!!!! Ε ρε μάσα που έχει να πέσει το Πάσχα και θαλασσάρα ως την ετ και κοκτειλς και συναυλιες και θεατρα και απ'όλα κυρ Στεφανε!!!!!!!!!!!!!! Είμαι τοσο χαρούμενη,,,χορευω ολη μερα και τραγουδάω αποκριάτικα!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα είναι απο αυτές τις στιγμές που η ψυχή ανατάσσεται και μαλακώνει και γαληνεύει και αλλο!!!!!!!!!!! Αμήν!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά για όλη τη δύναμη, συμπαράσταση, αγκαλιά και θετική σκέψη σας. Είστε υπέροχες και σημαντικότατες στη ζωή μου!!!!! 

Έχει για όλες ο Θεός,,,,για όλες ομως!!!!!!!!!!!!!! 

Εισαι τοσο υπεροχη και μοιραζεις την αγαπη σου παντου και οποτε δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι ο καλος Θεουλης θα σε βοηθουσε! Αξιζεις να γινεις μανουλα και θα γινεις και θα πολλαπλαστει η απεραντη αγαπη που δινεις οπως πολυ σωστα μας εχεις μαθει!♥️♥️♥️♥️

On 6/4/2022 at 8:51 ΜΜ, Xenia222 είπε:

@Villiκαλά ήταν και για εμάς,  εφτά μας είπαν. 

7 βλαστοκυστες; Σουπερ ειστε!!!!

On 6/4/2022 at 8:55 ΜΜ, Katerina13 είπε:

Σ´ευχαριστω!με δικά μου.αλλά πλέον θα πάω με δανεικά…δεν ξέρω αν θα πάω με το ιατρό που είμαι ήδη ή θα απευθυνθώ σε άλλον..

Κοριτσακι μου λυπαμαι για τη χοριακη σου. Ο γιατρος σου εχει καλη φημη αλλα αν θελεις να αλλαξεις δε βλαπτει να πας να δεις κςι τους αλλους 2. Ισως αν το δουν με φρεσκα ματια να σκεφτουν κατι αλλο και να,βρεθει η λυση. Απο σπερμα ειστε ενταξει; Το εχετε ξεψαχνισει;  Ευχομαι να βρειτε την ακρη και να γινεις μανουλα πολυ συντομα. ♥️♥️♥️

On 6/4/2022 at 9:45 ΜΜ, Ανθη7 είπε:

Γέλασα με τη στεφάνια πολύ σήμερα να ξερεις.που μου λέει πως ήρθατε?λέω άσε ολες  μιλανε για τον κον κουρτη.μου λέει από τα φορουμ  Ε?λέω ναι!!!πωπω μου λέει μας το λένε πάρα πολλές κ γελαγε.κ ο γιατρός έλεγε εσείς εκεί λέει ξέρετε περισσότερα κ από μαςμχαχαχαχαχαχχαα.......αλλά εγώ μέσα είμαι αν θες να κανουμε ομάδα!

Σε λιγο τον βλεπω και τον Κουρ να μπαινει στο φορουμ να μας κατασκοπευει χαχαχα!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 3

1 hour ago, Viv37 είπε:

Τι να πω, εχω προβληματιστεί με αυτή τη D. Ειναι δυνατό μια βιταμίνη να παίζει τόσο καταλυτικό ρόλο; Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι αν ειναι τοσο σημαντική, ο προηγούμενος γιατρός μου έκανε δυο ετ με d 17. 

πρίν από 11 λεπτά , Villi είπε:

Τι να πω, εχω προβληματιστεί με αυτή τη D. Ειναι δυνατό μια βιταμίνη να παίζει τόσο καταλυτικό ρόλο; Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι αν ειναι τοσο σημαντική, ο προηγούμενος γιατρός μου έκανε δυο ετ με d 17. 

Εμένα ο κουρ μου είπε η ντε κ το ασβέστιο είναι πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη του εμβρύου και άλλων στοιχείων. με χαμηλά αυτά απαγορεύεται να κάνεις εμβρυομετσφορα.τι να σας πω .αυτό μου είπε.εγω σας λεω αυτή τη στιγμή έχω 12.μου είπε είναι μια από τις πιο συχνες αιτίας αποβολής κ η αλήθεια είναι ότι τον εμπιστεύομαι γιατί μου έδειξε γενικά άνθρωπος που ξέρει.δεν λέει ότι να ναι 

@Viv37 το χω πει ηδη στη στεφανια να μπει για κατασκοπια.....χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

On 6/4/2022 at 10:25 ΜΜ, Villi είπε:

Λοιποοοοοόν… σωστά συνεργάζεται με το Ιακεντρο. Εμεις πήραμε εννεα ωαρια. Βλαστοκυστες δεν πήραμε, πήραμε επτά έμβρυα τριών ημερών γιατι ο γιατρός για εμενα ήθελε τριών ημερών, αλλα εγω ειμαι μεμονωμένη περίπτωση, ολες βλαστοκυστες παίρνουν. Η δότρια βρέθηκε σε τρεις μήνες ίσως και λιγότερο δεν θυμάμαι ακριβώς. Η πληροφόρηση για τη δότρια ειναι υπέρ υπέρ αναλυτική, εμενα μου είχαν πει και τα χόμπι της. Σου δίνουν  το περιθώριο να ζητήσεις πως την θέλεις, μαλιστα εγω την πρώτη δότρια που μου βρήκαν την ειχα απορρίψει γιατι δεν είχε πράσινα μάτια όπως εγω. Ο γιατροσ δεν εμπλέκεται καθόλου στην επιλογή της δοτριασ, αυτό το κανει το Ιακεν. Έκανα πέρυσι δυο ετ με μηδενικές χοριακες. 

Τα υπολοιπα εμβρυακια 3 ημερων δεν τα βαλατε; Δε θα τα χρησιμοποιησετε; 

πρίν από 13 λεπτά , Viv37 είπε:

Τα υπολοιπα εμβρυακια 3 ημερων δεν τα βαλατε; Δε θα τα χρησιμοποιησετε; 

Θέλαμε να τα βάλουμε, είπαμε να τα αφήσουμε  να γίνουν πέντε ημερών βλαστοκύστες αλλά δεν προχώρησε κανένα. 

• Λυπημένη/-ος 1

5 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Κοριτσι μου!! Εισαι η χαρα της ζωης!! Ευχομαι απο δω και περα να εισαι παντα σε mood χορου και ευτυχιας!!! Εγω φουσκωνω,δεν κρυβεται πλεον..ειμαι 3,5 μηνων και τωρα αρχισα να κυκλοφορω και να το λεμε σιγα σιγα..

Ετσι Νελλακι μου να κυκλοφορεις να να μοιραζεις μπεμπεδοσκονη! Τι θα καναμε χωρις εσενα να το ποδαροκο σου νεραιδα μας;♥️♥️♥️

4 ώρες πρίν, vik80 είπε:

Θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση, τη σκέφτομαι μέρες τώρα, το condios το διάλεξες από το λατινικό μαζί με το Θεό η σημαίνει κάτι άλλο για σένα? Συγγνώμη για την αδιάκρισια..φιλόλογος γαρ... σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια μου δίνεις πολλή δυναμη να το ξέρεις, όπως και όλα τα κορίτσια εδώ. Τόσα χρόνια (σχεδόν 4) μετανιώνω που δεν είχα ψαχτεί στο διαδίκτυο ποτε να βρω αυτήν την παρέα. Το χρωστάω στην @Andri M που βρέθηκε σαν μάννα εξ ουρανού και μου μίλησε με τόση κατανόηση και ηρεμία που αποφάσισα να συνεχίσω ενώ είπα stop τα παραταω δεν γινεται, για πρώτη φορά στη ζωή μου. Δυστυχώς δεν είχα ποτέ στον κύκλο μου εναν άνθρωπο να έχει περάσει κάτι αντίστοιχο και να με καταλαβει, εννοώ να μη μου λέει βλακειες κτλ...σας ευχαριστώ όλους που μιλάμε...

Το δεύτερο τρίμηνο? Αχ θεεμου τι ανακούφιση! Να είσαι θετικη, να προσέχεις και σε λίγους μήνες να μας παραπονιεσαι ότι σου λείπει ύπνος και ξεκουραση ευχομαι..  και να ξέρεις εμένα τις ευχές μου τις ακούει κάποια δυναμη εκεί ψηλά.. 

Μεγαλη αληθεια αυτο που λες. Ειναι παρα πολυ δυσκολο αν δεν υπαρχει καποιος στον κυκλο σου που να το εχει περασει γιατι οσο και να μας αγαπανε και να μας στηριζουν οι δικοι μας η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουν να καταλαβουν. Αυτο το φορουμ ειναι πολυτιμο.

@chitaneta εσυ πώς εισαι καλη μου; Τι κανει το νινι μας;

πρίν από 58 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Κοριτσι κου έχω ντε αυτή τη στιγμή 12!!!!!δεν απλά σκέτο χαμηλή.κ φυσικά το ξέρανε τις είδανε τις εξετάσεις και δεν μου είπανε τπτ.γενικα γίνανε πολλά περίεργα που ν σας άρα αναλύω.το χειρότερο είναι ότι θελανε να αποβάλλω με φαρμακα τα οποία πήρα, ειχ ρίγη κ κρυάδες, ήρθε κάποια ροή αίματος αλλά ο σακος είναι ακόμα εκεί.....20 εκατοστά μου πε,όχι κ μικρός!θα πάθαινα μεγάλη ζημιά.αυριο θα κάνουμε καθαρισμό,θα πάρουμε κ βιοψια.γενικα ήταν πάρα πολύ αισιόδοξος.θα κάνουμε κ οιβ2 κάποιες συμπληρωμστικες εξετάσεις να χουμε όλες τις πληροφορίες κ θα προχωρήσουμε.βεβαια ξενέρωσα λίγο που πρέπει να περιμένω ως τα τέλη Ιούνη λόγω επιτροπής.να κλείσει,δηλαδή,το 4μηνο αλλά εντάξει ίσως είναι κ καλύτερα να προετπιμαστω.βεβαια πρέπει να ζητήσω ένα χαρτί από το προηγούμενο κέντρο κ ντρέπομαι,αλλά πρέπει να το κάνω γιατί άμα αφήσω τον άντρα μου να παεινδεν τσ βλέπω καλά χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα.εντσξει δίκιο έχει φιστι κ λεφτα για πέταμα δεννεχουμε αλλά κυρίως για το τεράστιο ψυχολογικό κόστος.αυτο δεν μετριέται.τελοσπαντων μου είπε ότι έχω συλλάβει 2 φορές κ φυσιολογικά κ με εξωσωματικη κ θα γεννήσω.αυτα.παμε αύριο ν τελειώνουμε κ με φουλ αισιοδοξία κνοραμα πάμε παρακάτω 

Ααα κι εσυ ντρεπεσαι ε; Κι εγω τετοια ειμαι. Της ντροπης. Κατσε να σε αναλαβει η @Fili και η χορευτρια της και θα σου φυγουν οι ντροπες χαχα! 

Για την αναμομη σε καταλαβαινω. Εγω τη δοτρια μου την περιμενα 9 μηνες καο οταν ηρθε τη μια ειχα κυστη, την αλλη κολλησα κοβιντ ελποζω τωρα να ειναι τριτη καο τυχερη χαχαχα! Υπομονη λοιπον κοριτσακι μου. Τελειωνη η ταλαιπωρια σου.

πρίν από 36 λεπτά , Villi είπε:

Ειναι παρα πολυ σημαντικη κοριτσι μου. Εμενα μου εοχε δωσει και το πρπγραμμα για την ετ και τα φαρμακα και ολα και οταν,ειδε τη λανθασμενη d λεει με τετοια d δεν προχωραμε. Δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Η ετ θα ειναι αποτυχημενη ή θα αποβαλεις. Αυτα ηταν τα λογια του ακριβως!

Πωπω ποσα εγραψα! Συγγνωμη κοριτσια! Αυτο δεν ειναι σεντονι. Ολοκληρο το κατασρημα λευκων εοδων ειναι. @MELINASP σειρα σου χαχαχα

• Χαχα 4

πρίν από 19 λεπτά , Viv37 είπε:

Δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Η ετ θα ειναι αποτυχημενη ή θα αποβαλεις. Αυτα ηταν τα λογια του ακριβως!

Τι να πω ..θυμησε μου ποσο ηταν αυτη η λανθασμένη d??

πρίν από 51 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Εμένα ο κουρ μου είπε η ντε κ το ασβέστιο είναι πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη του εμβρύου και άλλων στοιχείων. με χαμηλά αυτά απαγορεύεται να κάνεις εμβρυομετσφορα.τι να σας πω .αυτό μου είπε.εγω σας λεω αυτή τη στιγμή έχω 12.μου είπε είναι μια από τις πιο συχνες αιτίας αποβολής κ η αλήθεια είναι ότι τον εμπιστεύομαι γιατί μου έδειξε γενικά άνθρωπος που ξέρει.δεν λέει ότι να ναι 

@Viv37 το χω πει ηδη στη στεφανια να μπει για κατασκοπια.....χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Κι εμένα μου το είχε πει ο κουρτ για το ασβεστιο όταν τον είχα επισκεφτεί οντως . Δεν το έχω ξανακούσει από άλλο γιατρό για το ασβεστιο , για αυτό μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...