Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 4/6/2022 at 12:38 PM, Moomin said:

Ελπίζω να είστε όλες καλά, να έχετε δυναμη κ υπομονή γιατί τη χρειαζόμαστε και για μετά..

Με όλα αυτά που διαβάζω δεν ξέρω, μου φαίνονται λίγες οι τρεις βλαστοκυστες σε δωρεά. Εμείς ναι μεν είμαστε με τον χαλαρό με δικό μας υλικό αλλά το ήξερα και πριν κ τώρα ότι δεν θα έχουμε πολλά έμβρυα, λόγω  αμης. Εντάξει το σπέρμα αν κ προβληματικό κάτι κάνει.

Δηλαδή καλύτερα να κάνουν μια καλύτερη τιμή αν τα έμβρυα με δωρεά είναι κάτω από τέσσερα. Ή ακόμα μια ωοληψια της δοτριας με λιγότερες μονάδες για κανένα έμβρυο ακόμα.

Το ξέρω ότι δε συμφέρει αυτό τους άλλους αλλα μελλοντικά κάτι πρέπει να γίνει.

Συμφωνώ, θα ήθελε μια καλυτερη τιμή για κατω απο 4 βλαστ ή τουλάχιστον σε περίπτωση αποτυχιας με αυτά, μια πολυ καλυτερη τιμη με 2η δοτρια!

Τώρα το να μας δινουν ολες τις βλαστοκυστες της δοτριας απο τη μια λιγικο απο την άλλη αν εχεις 10-12 βλαδτοκυστες και κανεις ενα δυο παιδακια ολες τις αλλες τι θα γινουν; κριμα δεν ειναι; αλλά αφου τις μοιραζουν ας μας ριχνουν την τιμή λεω εγω. Να ειναι προσιτό για ολα τα ζευγάρια!

On 4/6/2022 at 12:43 PM, MelissaRobert said:

Eλλα Villi μου ακριβως αυτο που λες, νοιωθω και εγω πως εχω αρχισει να γινομαι control freak και ξερω οτι δεν φερνει τιποτα καλο/θετικο στην ολη κατασταση. Πιστευω επισης στην ψυχοθεραπεια, εχω εκπαιδευτει σε αυτο και εχω κανει η ιδια για πολλα χρονια. Σε αυτη την περιπτωση ομως σκεφτομαι πως η υπνοθεραπεια ενδεικνυται λογω χρονου κυριως. Επειδη αν βρεις εναν καλο θεραπευτη τα αποτελεσματα ειναι πιο γρηγορα/αμεσα σε 2 με 3 συνεδριες και θα ηθελα να κανω αλλη μια προσπαθεια μεχρι τον Ιουνη. Το χρησιμοποιουνε σε αρκετες μοναδες εξωσωματικης εδω στην Αγλλια. 

Αυτο με τον υπνωτισμο πολυ ενδιαφέρον μου ακουγεται...

Εγω που πριν αρχισω διαδικασια εξωσωματικης, είχα την τάση του control freak, τι να πω; 

Χάθηκα για λίγο και εχω να διαβασω πολλά!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

22 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Αυτα ειναι...με το καλο!!!! Να απολαυσεις το Πασχα σου και μεχρι το καλοκαιρι να ειμαστε ολες εγκυες:)

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,,,ελπίζω να έβγαλες άκρη με τις μερες ως το τεστ ΕΡΑ και να πανε ολα εξαιρετικά για σας απο δω και περα! 

21 ώρες πρίν, Fili είπε:

Και πάμε όλες μαζιιιιιιι!! Και ντελαπογκο και ντελαπογκο Κορίτσι μου γλυκό πόσο  τρελεια νέα!!!!! Ρε το καλύτερο καλοκαίρι της μέχρι τώρα ζωής σου θα είναι γιατί τα παγωτινια σου θα σε περιμένουν μετά χαρούμενη, υγιής, μαυρισμένη να τα υποδεχτείς και να φωλιάσουν για τα καλά ❤️❤️❤️ αριμπαα μον σερί! 

Φιλακι μου εσενα εχω στο μυαλο μου και χορευω ασταματητα,,,,αχαχαχαχα,,,,,,το μαυρισμενη μου αρεσε περισσότερο απ'ολα,,,,θα κανω solarium,,,,επιτρεπεται? μην πεις οχι αλλιως δε μαυριζωωωωωωωωωωω 

21 ώρες πρίν, thalasa είπε:

Και ντελαπογκο και ντελαπογκο !!!!!!! Τα έκανε τα μαγικά πάλι ο μάγος !!! ( μάγο θα τον λέμε , όχι κοντό , που δεν είναι και κοντός δλδ..) μπράβο , άρα σε νοιάζεται , είμαι σίγουρη ότι έχετε καλή χημεία μεταξύ σας . Σούπερ !! Σούπερ !!

Να τον πουμε οπως θελετε,,,,φουσκωμενη να βγω απο εκει οταν φυγω και ολα τελεια,,,αχαχαχα,,,,σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου γλυκο και σενα!

20 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Αγαπημένη ότι κ να πω θα ναι λίγο έσπασες το κοντέρ κατερριψες όλα τα ρεκόρ ❤️❤️❤️❤️ Συγχαρητήρια 

ηρθε η ώρα να χαλαρώσεις ❤️❤️❤️ 

Ηρθε η ώρα για ΑΝΑΣΕΣ ΒΑΘΙΕΣ,,,,χαλαρωση και ευεξια,,,,έτσι ακριβως και για σας βημα βημα ολα θα γινουν με πιστη και αφοσιωση!!!!!!! 

19 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μπράβο αγάπη μου!!!! Τι καλα δηλαδή σούπερ!!!! Αχχχχχ τι ωραία κορίτσι μου!!! Έσπασε κάθε ρεκόρ. Όχι ότι περίμενα κάτι λιγότερο!!!!! Μεγάλη αγκαλιά και με το καλό να έρθει η μέρα να σμιξεις με τα μωρά σου. Χορεύουμε όλες μαζί σου σήμερα νομίζω 

Συνονοματη ξερεις ποσο σε αγαπωωωωωωωωωωω,,,,,,ο εβενινος σου μονο τυχη και λατρεια μου στελνει!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ,,,καθε ευτυχια και χαρα στο σπιτικο σας!!!!!!!!! 

19 ώρες πρίν, Xenia222 είπε:

@Condiosσυγχαρητήρια  με το καλό ,όλα θα γίνουν! Επιμονή και πείσμα και λιιιιγη τύχη για όλες μάς!!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό να είσαι καλά και εσύ να τα καταφέρεις με τη σειρά σου ,,,, να εισαι δυνατή και να εχεις πιστη,,,,για όλες πρεσβευει η Παναγία μας!!!

19 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ρε συμπεθέρα! Ρε συμπεθέραααααα!!!!! Τι νουμεραρα είναι αυτή;;;;; Φοβεροοοο!!!! Μπράβο βρε αγαπημένη μου! Πόσο καλά νέα! Πόσο μεγάλη ανακούφιση!!! Και σήμερα οδηγούσα και το σκεφτόμουν, έλεγα τι γίνονται οι γαμπροί κ οι νύφες μου;;;; Ποσ@ είναι;;;;;  Χαχαχαχαχα Μπράβο μπράβο μπράβο αγαπημένη μου!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Ηρεμία και χαρά τώρα!!!!!! Και όπως είπες.... καλοκαιραρα!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ 

Συμπεθερααααααααααααααααααααααααα έρχονται τα προξενειαααααα χαχαχαχαα,,,,,απ'τα 15 θα τα παντρεψουμε σαν τους Ρομά αμέεεεεεεεε,,,,,σε ευχαριστώ πολύ πολύ και ξερεις ποσο ανυπομονώ και για τα δικά σου ευχαριστα νεα όποια και αν ειναι αυτα οποτε και αν ειναι,,,,,αν και εσυ θα βγαλεις πρωτη το γαμπρο ή τη νύφη ,,,, να διαλεξουμε κιολας,,,αχαχαχαχα

19 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Μπραβο!!!!!!!μπράβο!!!!!!πολύ χάρηκα.ελα όλα τελεια θα πανεεεεεεεεεεε.κοιτς για χορό κ γω μέσα.....είναι το στοιχείο μου ζαχαχαχαχαα.......θα το κάψουμε κυρ στέφανε!

Κοριτσι μου ναι να μας μαθεις και αλλους χορους,,,,για να χορεψουμε στα δικα σου ευχαριστα,,,διαβασα για τα νεα σου και χαρηκα πολυ που πηρες ανασες και πλεον αλλαξες οπτικη που βλεπεις τα πραγματα,,,να δεις που τωρα όλα θα γινουν μαγικά καλύτερα και σκοπος ειναι ο στόχος μας. Μεγαλη θετικη αγκαλια και χορους απειρους. 

19 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλέ!!!! Εσύ αγάπη μου έπιασες Τζακ ποτ!!! Πρέπει να ήταν ένωση 1000ετιας δεν εξηγείται αλλιώς!!! Σούπερ δοτρια; Τούρμπο σπέρμα; Όλα αυτά μαζί;; Με το μαγικό χεράκι του κοντου και με όλη μας την αγάπη ήρθε για σένα το πλήρωμα του χρονου.φαε του σκασμου, πιες μέχρι ζάλης, κάνε σεξ σαν ξανσμμενη έφηβη κανε τρελές, κάνε ότι μα ότι γουστάρεις. Και όταν είσαι έτοιμη θα τα υποδεχθείς τα μωράκια σου, ήρεμη, χορτασμένη και σίγουρη ότι θα είναι η τελευταία σου ετ. Ξέρεις γιατί ε;; Γιατί μετά θα χορεύουμε ντελαπογκο όσο εσύ θα κρατάς θετική χοριακη. 

Μα τι χαρά η σημερινή!!! Άλλη μια νίκη για όλες μας!!! Νίκη το βλέπω εγώ σήμερα είμαι χαρούμενη για τις 6/6 πουπορω να λέω ότι θέλω χαχαχα

Χρυσουλακι μου καλο,,,εχω την αγαπη σας και την πιστη σας και ολα γινονται ετσι,,,,ειμαι σιγουρη για αυτο. Ολα ερχονται για ολες μας,,,,εμεις περιμενουμε με υπομονη και ως τοτε ζουμε την καθε μας στιγμη με τους αγαπημενους μας αντρουληδες και φιλους. Κανεις δε μπορει να μας κλεψει το ονειρο,,,,αλλα πολλοι ειναι αυτοί που συμμετεχουν για να το πραγματοποιήσουμε,,,,σ'αγαπω πολύ,,,,,όλες σας αγαπω! 

18 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Ναι ρε αγαπη!!!!! Εχω βαλει τα μωρα να βαρανε παλαμακια και να κανουν κωλοτουμπες!!!! Γιουπι!!!! Κανε ζωαρα λιγους μηνες γιατι μετα θα πρεπει να προσεχεις!!θα εισαι μια κλωσσομανουλα!!! ❤❤❤

Χαχαχαχαχαχαχα το εκανα εικονα και κλαιω απο τα γελια της περιγραφικότητας σου,,,,θα σε πετυχω με το καλο στην πολη μας να βολταρεις με τα διδυμα συντομα και θα βαρανε παλαμακια γιατι θα με ξερουν πριν καν με γνωρισουν τα γλυκουλια,,,,,,σε ευχαριστώ Νελάκι μου γλυκό,,για την μπεμπεδοσκονη και την αγαπη σας,,,,ανταποδιδω αγαπη και ευχομαι συντομαι και εγω μπεμπεδοσκονη. Πως εισαι? Φουσκωνεις? κυκλοφορείς? τί κανεις? 

16 ώρες πρίν, Ναντιν40 είπε:

Κοριτσάρα τι ευχάριστα νέα!!!! Μπράβο!!! Κοίτα να τα απολαύσεις όλα στο μεγιστο μέχρι την ετ!! Γιατί μετά θα ασχολησε μόνο με τ@ μωρακι@ σου. Κ Ομμμμμμμμμμμμμ κ ομμμμμμμμ κ  αποκριάτικους χορούς!! ❤️

Άντε κ στα δικά μας κορίτσια!!!ομμμμμμ!!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ Ναντίν μου καλη,,,,ευχομαι και στα δικά σας σύντομα,,,σε τί φαση εισαι εσύ? Συγχώρεσε με που δε θυμαμαι,,,ειμαι ακομα σε τροχια χορου και χαρας,,,θα προσγειωθώ όμως,,,αχαχαχα

1 hour ago, vik80 είπε:

Τι σκορ είναι αυτό βρε κορίτσι μου? Και ποιότητα κιολας! Άρα προμηνύεται και καλό αποτέλεσμα θα πω εγώ ( που δε με λες και τον πιο αισιόδοξο άνθρωπο στον κοσμο)... πότε βλέπετε να γίνεται η ετ? Αν ρωτώ βλακεια συγχωρήστε με γιατί έχω μείνει πίσω στο διάβασμα καμία δεκαριά σελίδες..  με το τρέξιμο που ρίχνω για τη δουλειά τις τελευταίες ημέρες.

Σε ευχαριστώ πολύ Βικακι μου,,,και να εισαι σε παρακαλω αισιοδοξη,,,,για σενα κυριως,,,η μανουλα σου σε εφερε στον κοσμο για να γελας και να μοιραζεις χαρα και αγαπη,,,γιατι όταν ολα αυτα μοιραζονται πολλαπλασιαζονται και επιστρεφουν διπλά,,,διδυμα,,,,σίγουρα όμως επιστρεφουν!!!!!!!!!! Πρεπει να περασει σιγουρα ενα 3μηνο για αποκατασταση και επουλωση της μητρας και μετα,,,,οποτε ειναι,,σημασια εχει οτι όλα πλεον ειναι καλύτερα. Περιμενουμε και δικα σου νεα ευχαριστα!!!!

1 hour ago, MaryH είπε:

Μετα την τριτη μερα, λενε οτι αναλαμβανει ο πατρικος παραγοντας

Μπραβο! Εξαιρετικα τα νεα! Πολυτεκνη σε βλεπω ,χαχα!

Ανελαβαν ολοι μαζι,,,,και ηταν καλο οντως το αποτελεσμα,,,θα γινει μαγικο οταν θα φουσκωνω και θα ερχεται το πληρωμα του χρονου να γινω μανουλα και εγω κοριτσι μου,,,το λεω και το ξαναλεω,,,παιρνουμε μεγαλη δυναμη απο εσας που τα καταφερατε και σας ευχαριστω που συνεχιζεται και μας υποστηριζετε...ειναι πολυ σημαντικο για ολες εμας που ειμαστε στο δρομο....οσο για το πολυτεκνη γελασα πολυ αλλα θα πω,,,οτι θελει ο Θεός με μεγαλη χαρα να ερθει!!!!! και υγεια πανω απ'ολα! 

• Μου αρέσει 8

On 4/5/2022 at 11:16 PM, Villi said:

Για καμπύλη ζαχαρου μη σκας, δεν είναι πυρηνική φυσική, αν είναι προβληματική φαίνεται ξεκάθαρα και προφανώς είναι άλλη μοναδα μέτρησης. Για τα αυτοάνοσα νοσήματα μη σκας επίσης, η λευκού θα σε ξετινάξει. Είναι νοσήματα που έχουν να κάνουν με τη λανθασμένη απόκριση του ανοσοποιητικού μασ συστήματος. Φαντάζομαι τα έχεις γκουγκλαρει, ειναι πολλα. Εγω εχω ένα που λέγεται Antiphospholipid syndrome (APS) και μου το βρήκε η Λευκού. 
Πιο πολυ όμως ήθελα να σου γράψω για το άλλο που έγραψες, για τον έλεγχο, για την ανάγκη να αφεθείς κλπ. Ακριβώς έτσι λειτουργούσα στη ζωή μου πριν τις εξωσωματικές, εκανα οτι μπορούσα και μετα έδειχνα εμπιστοσύνη δεν ξερω που, ας το πούμε στο θεό, κατάφερνα να αφεθώ και κατα ένα περίεργο τρόπο, όταν κατάφερνα να μπω σε αυτό το state of mind ολα πήγαιναν καλα. Μετα απο πολλές πολλές αποτυχίες, κάποια στιγμή θύμωσα πολυ, έγινα control freak, έχοντας την ψευδαίσθηση οτι αν τα ελέγξω ολα, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν ειναι όμως καθόλου έτσι τα πράγματα, ειδικά σε αυτό που λέγεται δημιουργία μιας νέας ζωής. Δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάσταση, σαν να έχασα την εμπιστοσύνη  μου στη ζωή. Και για κάποιο λόγο πιστεύω οτι αν τα καταφέρω να αφεθώ, θα πετύχω κιόλας. Εγω κάνω ψυχοθεραπεία και προσπαθώ έτσι να το δουλέψω. Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα Βιλη μου...

Αφου το δουλευεις ηδη ομως και εχεις επίγνωση, θα σε βοηθησει πολυ η ψυχοθεραπεια.

Κανονικά θα επρεπε μετα λεφτα που τους πληρωνουμε να μας παρεχουν και δωρεαν ψυχοθεραπεια για οσο κραταει η εξωσωματικη! Το θεωρω απαραιτητο κομματι για επιτυχία του στοχου...

On 4/6/2022 at 9:16 AM, Chrussa1982 said:

Καλημέρα!!! Γλυκιά ανυπομονησία όμως ε; Λοιπόν υπολόγιζε γύρω στα 5000 περίπου. Τόσο πάνω κάτω κοστίζει σε όποιο κέντρο και να πας!! Όταν πας στον γιατρό πες μας εντυπώσεις!! Είναι και δικός μου γιατρός οπότε με χαρά να σε βοηθήσω!!

@Foxy την επόμενη της ωοληψιας είχαμε 9 γονιμοποημενα αλλά μόνο τα 3 έγιναν βλαστοκυστες. Έχουμε πολύ καλή κινητικότητα, αλλα ομαλές μορφές 2%. Ο γιατρός μας είπε ότι γίνεται μικρογονιμοποιηση αλλά και πάλι ποιος ξέρει αν έκαναν η όχι. Είχαμε δει παλιότερα το σπέρμα αναλυτικά όχι όμως σε αυτή τη προσπάθεια. 

Μαρινάκι, βιλακι, φιλάκι, θαλασσιτσα για μια ακόμα φορά σας ευχαριστώ για την ψυχοθεραπεία που μου προσφέρεται σε στιγμές που νιώθω ότι χάνω το μυαλό μου!! Δύσκολος ο δρόμος μας, με πολλές ανηφόρες, πολλά εμπόδια που όμως μας δυναμώνουν και πραγματικά πιστεύω ότι στο τέλος του, θα μας βρει όλες σοφότερες, δυνατότερες και γιατί όχι και μανουλες; Έχω βρει αξίες και γλυκές συνοδοιπορισες εδώ. Κάποιες έφτασαν στο τέλος και περιμένουν κ εμάς που αγκομαχαμε ακόμα. Θα έρθουμε όμως και εμείς εκεί μαζί σας!! 

Μια καλημέρα όμορφη, αισιόδοξη και χαμογελαστή. Ξύπνησα αλλιώς σήμερα. Με περισσότερη εμπιστοσύνη σε εμένα. Μέρα με τη μέρα είμαι και καλύτερα. Και το οφείλω σε όλες εσάς που με σηκώσατε και εξακολουθείτε να με ανεχεστε!!

Γλυκια μου Χρύσα, βεβαίως και να πστευεις στον εαυτό σου. Έχεις ομορφη ψυχή και δυναμη πολύ!

Μέρα με τη μερα θα νιώθεις καλύτερα, και καμια μερα που θα εισαι πιο down, να σκεφτεσαι οτι ειναι περαστικό και την επομενη θα είσαι ηδη καλύτερα.

Ετσι ειναι για ολους μας και για όλα...πανω κατω, πανω κάτω και η ζωη συνεχιζεται...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Condios είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,,,ελπίζω να έβγαλες άκρη με τις μερες ως το τεστ ΕΡΑ και να πανε ολα εξαιρετικά για σας απο δω και περα! 

Φιλακι μου εσενα εχω στο μυαλο μου και χορευω ασταματητα,,,,αχαχαχαχα,,,,,,το μαυρισμενη μου αρεσε περισσότερο απ'ολα,,,,θα κανω solarium,,,,επιτρεπεται? μην πεις οχι αλλιως δε μαυριζωωωωωωωωωωω 

Να τον πουμε οπως θελετε,,,,φουσκωμενη να βγω απο εκει οταν φυγω και ολα τελεια,,,αχαχαχα,,,,σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου γλυκο και σενα!

Ηρθε η ώρα για ΑΝΑΣΕΣ ΒΑΘΙΕΣ,,,,χαλαρωση και ευεξια,,,,έτσι ακριβως και για σας βημα βημα ολα θα γινουν με πιστη και αφοσιωση!!!!!!! 

Συνονοματη ξερεις ποσο σε αγαπωωωωωωωωωωω,,,,,,ο εβενινος σου μονο τυχη και λατρεια μου στελνει!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ,,,καθε ευτυχια και χαρα στο σπιτικο σας!!!!!!!!! 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό να είσαι καλά και εσύ να τα καταφέρεις με τη σειρά σου ,,,, να εισαι δυνατή και να εχεις πιστη,,,,για όλες πρεσβευει η Παναγία μας!!!

Συμπεθερααααααααααααααααααααααααα έρχονται τα προξενειαααααα χαχαχαχαα,,,,,απ'τα 15 θα τα παντρεψουμε σαν τους Ρομά αμέεεεεεεεε,,,,,σε ευχαριστώ πολύ πολύ και ξερεις ποσο ανυπομονώ και για τα δικά σου ευχαριστα νεα όποια και αν ειναι αυτα οποτε και αν ειναι,,,,,αν και εσυ θα βγαλεις πρωτη το γαμπρο ή τη νύφη ,,,, να διαλεξουμε κιολας,,,αχαχαχαχα

Κοριτσι μου ναι να μας μαθεις και αλλους χορους,,,,για να χορεψουμε στα δικα σου ευχαριστα,,,διαβασα για τα νεα σου και χαρηκα πολυ που πηρες ανασες και πλεον αλλαξες οπτικη που βλεπεις τα πραγματα,,,να δεις που τωρα όλα θα γινουν μαγικά καλύτερα και σκοπος ειναι ο στόχος μας. Μεγαλη θετικη αγκαλια και χορους απειρους. 

Χρυσουλακι μου καλο,,,εχω την αγαπη σας και την πιστη σας και ολα γινονται ετσι,,,,ειμαι σιγουρη για αυτο. Ολα ερχονται για ολες μας,,,,εμεις περιμενουμε με υπομονη και ως τοτε ζουμε την καθε μας στιγμη με τους αγαπημενους μας αντρουληδες και φιλους. Κανεις δε μπορει να μας κλεψει το ονειρο,,,,αλλα πολλοι ειναι αυτοί που συμμετεχουν για να το πραγματοποιήσουμε,,,,σ'αγαπω πολύ,,,,,όλες σας αγαπω! 

Χαχαχαχαχαχαχα το εκανα εικονα και κλαιω απο τα γελια της περιγραφικότητας σου,,,,θα σε πετυχω με το καλο στην πολη μας να βολταρεις με τα διδυμα συντομα και θα βαρανε παλαμακια γιατι θα με ξερουν πριν καν με γνωρισουν τα γλυκουλια,,,,,,σε ευχαριστώ Νελάκι μου γλυκό,,για την μπεμπεδοσκονη και την αγαπη σας,,,,ανταποδιδω αγαπη και ευχομαι συντομαι και εγω μπεμπεδοσκονη. Πως εισαι? Φουσκωνεις? κυκλοφορείς? τί κανεις? 

Σε ευχαριστώ πολύ Ναντίν μου καλη,,,,ευχομαι και στα δικά σας σύντομα,,,σε τί φαση εισαι εσύ? Συγχώρεσε με που δε θυμαμαι,,,ειμαι ακομα σε τροχια χορου και χαρας,,,θα προσγειωθώ όμως,,,αχαχαχα

Σε ευχαριστώ πολύ Βικακι μου,,,και να εισαι σε παρακαλω αισιοδοξη,,,,για σενα κυριως,,,η μανουλα σου σε εφερε στον κοσμο για να γελας και να μοιραζεις χαρα και αγαπη,,,γιατι όταν ολα αυτα μοιραζονται πολλαπλασιαζονται και επιστρεφουν διπλά,,,διδυμα,,,,σίγουρα όμως επιστρεφουν!!!!!!!!!! Πρεπει να περασει σιγουρα ενα 3μηνο για αποκατασταση και επουλωση της μητρας και μετα,,,,οποτε ειναι,,σημασια εχει οτι όλα πλεον ειναι καλύτερα. Περιμενουμε και δικα σου νεα ευχαριστα!!!!

Ανελαβαν ολοι μαζι,,,,και ηταν καλο οντως το αποτελεσμα,,,θα γινει μαγικο οταν θα φουσκωνω και θα ερχεται το πληρωμα του χρονου να γινω μανουλα και εγω κοριτσι μου,,,το λεω και το ξαναλεω,,,παιρνουμε μεγαλη δυναμη απο εσας που τα καταφερατε και σας ευχαριστω που συνεχιζεται και μας υποστηριζετε...ειναι πολυ σημαντικο για ολες εμας που ειμαστε στο δρομο....οσο για το πολυτεκνη γελασα πολυ αλλα θα πω,,,οτι θελει ο Θεός με μεγαλη χαρα να ερθει!!!!! και υγεια πανω απ'ολα! 

Κοριτσι μου!! Εισαι η χαρα της ζωης!! Ευχομαι απο δω και περα να εισαι παντα σε mood χορου και ευτυχιας!!! Εγω φουσκωνω,δεν κρυβεται πλεον..ειμαι 3,5 μηνων και τωρα αρχισα να κυκλοφορω και να το λεμε σιγα σιγα..

• Μου αρέσει 8

nzSsp2.png

On 4/6/2022 at 4:49 PM, Condios said:

Επανέρχομαι για να συνταράξω το οικοδόμημα,,,αχααχαχαχαχα ,,,, μόνο χώρο και ανάσες Βιλλάκι μου καλό,,,,μόνο,,,,

Συμπεθέρα ????????????????????????? 

& @Fili, @neli , @Neli83 @Ελισάβετ καπ 2, @Chrussa1982, @Viv37, @silvy22, @Rafaelatarzan, @Hope19, @chitaneta, @MELINASP, @MaryH, @Thia1985, @koukouvagia , @Ανθη7 , @Ναντιν40, @vik80, @gigi 72 @Annaforyou, @MelissaRobert, @thalasa , @anoulious και όσες ακόμα δε θυμάμαι τώρα γιατί έχω κάψα να σας πω,,,,,,μαζευτείτε..... θα απαγγείλω!!!!!!!!!!!!!!

6/6 οι βλαστοκύστες μας 5 ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!! οι ποιότητες ειναι από 5ΑΑ - 4ΑΑ & 4ΑΒ !!!!!!!! Και ντελαπόνγκο και ντελαπόνγκο και οοοοομμμμμμμ και ανάσες βαθιές κορίτσια!!!!!!!!!!!! Μεγάλη η χάρη του Θεού μας και η δύναμη της Παναγίας μας!!!!!!!!!!! Ε ρε μάσα που έχει να πέσει το Πάσχα και θαλασσάρα ως την ετ και κοκτειλς και συναυλιες και θεατρα και απ'όλα κυρ Στεφανε!!!!!!!!!!!!!! Είμαι τοσο χαρούμενη,,,χορευω ολη μερα και τραγουδάω αποκριάτικα!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα είναι απο αυτές τις στιγμές που η ψυχή ανατάσσεται και μαλακώνει και γαληνεύει και αλλο!!!!!!!!!!! Αμήν!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά για όλη τη δύναμη, συμπαράσταση, αγκαλιά και θετική σκέψη σας. Είστε υπέροχες και σημαντικότατες στη ζωή μου!!!!! 

Έχει για όλες ο Θεός,,,,για όλες ομως!!!!!!!!!!!!!! 

Γιουπιιιιιιιι γιουπιιιιι και παλι γιουπιιιιι!!!

Το ομορφα νεα είναι αυτά!!!!

Υπάρχει δικαιοσύνη δηλαδή! Μετά απο τοσες ταλαιπωρίες, εγχειρησεις, εξετάσεις πηρατε πισω αυτο που σας αξίζει!

Να χαρείς οσο μπορεις λοιπον αυτους τους μηνες αναμονής και μετά βουρ για μανούλα!

Πολυ χάρηκα! Φιλια πολλά

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Neli83 είπε:

Κοριτσι μου!! Εισαι η χαρα της ζωης!! Ευχομαι απο δω και περα να εισαι παντα σε mood χορου και ευτυχιας!!! Εγω φουσκωνω,δεν κρυβεται πλεον..ειμαι 3,5 μηνων και τωρα αρχισα να κυκλοφορω και να το λεμε σιγα σιγα..

Αχού τι ωραίααααα φουσκωμένη κοιλίτσα, φυσικά και να το λες και να το χαίρεσαι. Αυτό  είναι το πιο ωραίο τρίμηνο νομίζω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

Αχού τι ωραίααααα φουσκωμένη κοιλίτσα, φυσικά και να το λες και να το χαίρεσαι. Αυτό  είναι το πιο ωραίο τρίμηνο νομίζω.

Ναι Βιλακι μου!! Αρχισα να το λεω..δεν μου εχει φυγει το αγχος ακομα αλλα νομιζω δεν θα μου φυγει ποτε τελικα..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 24 λεπτά , Neli83 είπε:

Ναι Βιλακι μου!! Αρχισα να το λεω..δεν μου εχει φυγει το αγχος ακομα αλλα νομιζω δεν θα μου φυγει ποτε τελικα..

Δεν πειράζει, θα τα πάρεις αγκαλίτσα και θα τελειώσει το άγχος. 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση, τη σκέφτομαι μέρες τώρα, το condios το διάλεξες από το λατινικό μαζί με το Θεό η σημαίνει κάτι άλλο για σένα? Συγγνώμη για την αδιάκρισια..φιλόλογος γαρ... σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια μου δίνεις πολλή δυναμη να το ξέρεις, όπως και όλα τα κορίτσια εδώ. Τόσα χρόνια (σχεδόν 4) μετανιώνω που δεν είχα ψαχτεί στο διαδίκτυο ποτε να βρω αυτήν την παρέα. Το χρωστάω στην @Andri M που βρέθηκε σαν μάννα εξ ουρανού και μου μίλησε με τόση κατανόηση και ηρεμία που αποφάσισα να συνεχίσω ενώ είπα stop τα παραταω δεν γινεται, για πρώτη φορά στη ζωή μου. Δυστυχώς δεν είχα ποτέ στον κύκλο μου εναν άνθρωπο να έχει περάσει κάτι αντίστοιχο και να με καταλαβει, εννοώ να μη μου λέει βλακειες κτλ...σας ευχαριστώ όλους που μιλάμε...

1 hour ago, Neli83 είπε:

Το δεύτερο τρίμηνο? Αχ θεεμου τι ανακούφιση! Να είσαι θετικη, να προσέχεις και σε λίγους μήνες να μας παραπονιεσαι ότι σου λείπει ύπνος και ξεκουραση ευχομαι..  και να ξέρεις εμένα τις ευχές μου τις ακούει κάποια δυναμη εκεί ψηλά.. 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 10 λεπτά , vik80 είπε:

Θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση, τη σκέφτομαι μέρες τώρα, το condios το διάλεξες από το λατινικό μαζί με το Θεό η σημαίνει κάτι άλλο για σένα? Συγγνώμη για την αδιάκρισια..φιλόλογος γαρ... σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια μου δίνεις πολλή δυναμη να το ξέρεις, όπως και όλα τα κορίτσια εδώ. Τόσα χρόνια (σχεδόν 4) μετανιώνω που δεν είχα ψαχτεί στο διαδίκτυο ποτε να βρω αυτήν την παρέα. Το χρωστάω στην @Andri M που βρέθηκε σαν μάννα εξ ουρανού και μου μίλησε με τόση κατανόηση και ηρεμία που αποφάσισα να συνεχίσω ενώ είπα stop τα παραταω δεν γινεται, για πρώτη φορά στη ζωή μου. Δυστυχώς δεν είχα ποτέ στον κύκλο μου εναν άνθρωπο να έχει περάσει κάτι αντίστοιχο και να με καταλαβει, εννοώ να μη μου λέει βλακειες κτλ...σας ευχαριστώ όλους που μιλάμε...

Το δεύτερο τρίμηνο? Αχ θεεμου τι ανακούφιση! Να είσαι θετικη, να προσέχεις και σε λίγους μήνες να μας παραπονιεσαι ότι σου λείπει ύπνος και ξεκουραση ευχομαι..  και να ξέρεις εμένα τις ευχές μου τις ακούει κάποια δυναμη εκεί ψηλά.. 

Αχ κοπελα μου! Σ'ευχαριστω πολυ..Φυσικα και τις ακουει τις ευχες ολων μας!! Και συντομα ολες θα ειστε φουσκομπαλιτσες!!❤❤❤

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Έρχεται και ο δικός σου κορίτσι μου. Τώρα είναι στα δροσερά και περιμένει να έρθει η ώρα να μπει στην κοιλίτσα σου και μετά στην ζέστη αγκαλιά σου. 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Neli83 είπε:

Τί καλααααααα,,,,δε θέλουμε να κρυφτεί,,,να εκφραστει θέλουμε και η χαρά σας και η κοιλιά σας ,,,,,, να μεγαλώνουν γερά εκεί μέσα τα λουλουδακια σου και να ανθιζετε όλοι μαζί από αγάπη και χαμόγελα ευτυχίας,,,,δυνατά τα τα τα!!!!!!! 

1 hour ago, chitaneta είπε:

Γιουπιιιιιιιι γιουπιιιιι και παλι γιουπιιιιι!!!

Το ομορφα νεα είναι αυτά!!!!

Υπάρχει δικαιοσύνη δηλαδή! Μετά απο τοσες ταλαιπωρίες, εγχειρησεις, εξετάσεις πηρατε πισω αυτο που σας αξίζει!

Να χαρείς οσο μπορεις λοιπον αυτους τους μηνες αναμονής και μετά βουρ για μανούλα!

Πολυ χάρηκα! Φιλια πολλά

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου μανουλιτσα χιονουλα,,,όλα γίνονται,,,μετά τη δική σου ιστορία η δύναμη μου μεγάλωσε ,,,όλα μεγαλώνουν ,,,η μέρα , η χαρά , οι κοιλιτσες σας , και εμείς όλες εδώ σειρά να παίρνουμε,,,, εύχομαι και ελπίζω να είσαι πολύ πολύ καλά !!!!!!! 

πρίν από 20 λεπτά , vik80 είπε:

Προφανώς και το ψευδώνυμο μου είναι αυτό που ακριβώς είπες ,,, σημαίνει ο Θεός μαζί σου ,,, και είναι μαζί μας σίγουρα,,,με όλες μας ,,,και ο Θεός και η Παναγία μας....και όλα θα γίνουν στην ώρα που είναι να γίνουν. Και για σένα όλα θα έρθουν,,,βήμα βήμα , ανάσες βαθιές και δύναμη και πίστη!!!! Αχ και εγώ 3 χρόνια τώρα πριν λίγο καιρό τις ανακάλυψα όλες τις τσουπριτσες εδώ και είμαι πανευτυχής ,,,,το παρεάκι είναι σούπερ λέμε ,,,, !!!!!!! 

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Αγαπημένη μου Condios εγώ μετά από αναζήτηση, επιτέλους κατέληξα σε γιατρό για διπλή δωρεά κ έχω ραντεβού για προγραμματισμό την επόμενη εβδομάδα. Αμήν!! 

Τωρα μόνο ομμμμμμμ θα κάνω γιατί ώσπου να φτάσω στο στάδιο ετ έχουμε καιρό... Με τη σειρά λοιπόν όλες μας να ζήσουμε το θαύμα της ζωής!!! ❤️

• Μου αρέσει 6

On 4/6/2022 at 4:08 PM, anoulious said:

Καλησπέρα.Και εγώ το δείγμα το είχα δώσει,αν θυμάμαι καλά 6η ημέρα κλειστη,δηλαδή στην ουσία 7η..Δεν έχει σημασία  πότε θα το δώσεις όσο το να σημειώσεις ακριβώς πότε θα το δώσεις και πότε ξεκίνησες προγεστερόνη.Και εγώ άλλη ώρα ξεκίνησα prg.Θυμαμαι ξεκίνησα prg 6 το πρωί και έδωσα δείγμα 6 απόγευμα  7ημέρας,δηλαδή 6μιση ημέρες.Σημειωσε τα πάντα για να ξέρεις πόσο νωρίτερα ή αργότερα θα σου πούνε για το παραθυρο..Αν και η ποσότητα της προγεστερονης δεν παίζει ρόλο λένε τελικά  εγώ εφάρμοσα ακριβώς την λειφθεισα ποσότητα prg..

Το 64 είναι στις 2 ώρες;Ήσουν εντάξει;Δεν ένιωθες κάτι σαν πεινα,τρελουμο; Υπογλυκαιμία δηλαδή...

Εγώ έκανα Θεσνικη.Εκανα δυστυχώς πριν φύγω συνεδρίες.Σιγουρα πιο κοντά στη ετ βοηθάει πιο πολύ..Τόσες ετ ,ήμουν πάντα αρνητική για ψυχολογικη υποστήριξη γιατί έλεγα είμαι καλά..Ήτανε λάθος μου.Βοηθηθηκα πάρα πολύ.

Ναι το πρωτο ηταν 9:30 το πρωι και το 2ο (64) στις 11:30. Moυ ειχαν πει να μην φαω απο τις 21:00 της προηγουμενης μερας. Πεινουσα λιγο αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Γενικοτερα δεν τρωω πολυ:)

Χαιρομαι που σου ειχε αρεσει η υπνωση. Εκλεισα να κανω και εγω...θα σου πω εντυπωσεις. Ηρεμησα μετα απο αυτο που εγραψες για το Era. Ξεφυγα λιγο χθες aλλα μετα θυμηθηκα την χορευτρια που μια αλλη κυρια ειχε αναφερει. Δεν περιμενα πως το IVF με δοτρια θα ηταν τοσο αγχωτικο! Χα χα χα. Το γιατρειο ηταν κλειστα σημερα οποτε αφησα μηνυμα να με καλεσουν. Εννοειτε πως θα γραψω τις ωρες κατω.

Ευχαριστω ολες τις κοπελες που μου γραψαν @marina_86 @Condios @chitaneta @Villi. Μακαρι να μπορουσαμε να παμε ολες για εναν καφε να τα πουμε απο κοντα. Φιλια σε ολες σας

• Μου αρέσει 5

πρίν από 11 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Αγαπημένη μου Condios εγώ μετά από αναζήτηση, επιτέλους κατέληξα σε γιατρό για διπλή δωρεά κ έχω ραντεβού για προγραμματισμό την επόμενη εβδομάδα. Αμήν!! 

Τωρα μόνο ομμμμμμμ θα κάνω γιατί ώσπου να φτάσω στο στάδιο ετ έχουμε καιρό... Με τη σειρά λοιπόν όλες μας να ζήσουμε το θαύμα της ζωής!!! ❤️

Ααα τι ωραια νεα!!! Αφου αποφασισες με ποιον θα συνεχισεις ολα θα γινουν!! Βημα-βημα!! Πολυ χαρηκα!! ❤

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...