Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Εγώ κοριτσι μου μόλις τελριωσα από ανεβρυικη κυηση κ αποφάσισα να αλλάξω γιατρό κ έκλεισα ένα ραντεβού με τον κουρτη κ τον ειδα σήμερα.αμεσα σου κλείνει ραντεβού.εντυπωσιαστηκα!!!!!κ γω τα κορίτσια εδώ άκουσα κ το.κλεισα.

Ναι διάβασα τις εντυπώσεις σου γί´αυτον!Σου ευχομαι από δω κ πέρα να πάνε όλα καλά!!!κ ξεκινα αμμεσα βιτ d3!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 7 λεπτά , Katerina13 είπε:

Ήταν η 6 ετ..τον εμπιστεύομαι το ιατρό μου..μαζί του είχα τη μοναδική μου θετική χοριακη αλλά ήταν βιοχημική.στο σφακ είμαι..αν κάποιες κοπέλες έχουν κάνει προσπάθεια με δότρια μαζί του θα ήθελα εντυπώσεις..κ μετά είναι κ η ηλικία ..είμαι 45 πλέον..

Καλώς ήρθες, εγω εχω κανει δωρεά με τον Σφακ. Τι θα ήθελες να μάθεις;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Villi είπε:

Καλώς ήρθες, εγω εχω κανει δωρεά με τον Σφακ. Τι θα ήθελες να μάθεις;;

Σ´ευχαριστω!!πώς τα πηγές;;έμεινες ευχαριστημένη;ξέρω πως συνεργάζεται με το ιακεντρο σωστά;πόσες βλαστοκυστες δίνει;κ ο,τι άλλο νομίζεις πως πρέπει να ξέρω…σε πόσο καιρό βρίσκουν δότρια;

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Η Στεφανία είναι μια γλύκα. Πάντα στον πληθυντικό!! Και ο γιατρός μας μια ήρεμη δύναμη που σε κερδίζει με την απλότητα και την ειλικρίνεια του. Να δεις που όλα θα πάνε καλά!! Είμαστε στα καλύτερα χέρια.

Της λέω στεφάνια μια είμαι μην μου μιλάς παιδί μου στο πληθυντικό.!!!τι καλό παιδί μου κάνανε πολλα εντύπωση κ ότι δεν με είδε ευρώ.δεν έχω κάνει πουθενά ραντεβου κ να μην μου ζητήσουν χρήματα αλλά το πιο σημαντικό ένοιωσα ασφάλεια κ γνώση 

@Katerina13 να σαι καλα κοριτσι μου.ολα καλα θα πάνε  για ολες μας με υπομονη κ επιμονη!!!ηδη ξεκινησα d3 χαχαχα . Σιγα μην το αφησω.κ τις λεπτομερειες θα τα πω στο τμημα στο ελενα με την οικονομοπουλου την αλλη πεμπτη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Katerina13 είπε:

Σ´ευχαριστω!!πώς τα πηγές;;έμεινες ευχαριστημένη;ξέρω πως συνεργάζεται με το ιακεντρο σωστά;πόσες βλαστοκυστες δίνει;κ ο,τι άλλο νομίζεις πως πρέπει να ξέρω…σε πόσο καιρό βρίσκουν δότρια;

Λοιποοοοοόν… σωστά συνεργάζεται με το Ιακεντρο. Εμεις πήραμε εννεα ωαρια. Βλαστοκυστες δεν πήραμε, πήραμε επτά έμβρυα τριών ημερών γιατι ο γιατρός για εμενα ήθελε τριών ημερών, αλλα εγω ειμαι μεμονωμένη περίπτωση, ολες βλαστοκυστες παίρνουν. Η δότρια βρέθηκε σε τρεις μήνες ίσως και λιγότερο δεν θυμάμαι ακριβώς. Η πληροφόρηση για τη δότρια ειναι υπέρ υπέρ αναλυτική, εμενα μου είχαν πει και τα χόμπι της. Σου δίνουν  το περιθώριο να ζητήσεις πως την θέλεις, μαλιστα εγω την πρώτη δότρια που μου βρήκαν την ειχα απορρίψει γιατι δεν είχε πράσινα μάτια όπως εγω. Ο γιατροσ δεν εμπλέκεται καθόλου στην επιλογή της δοτριασ, αυτό το κανει το Ιακεν. Έκανα πέρυσι δυο ετ με μηδενικές χοριακες. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Condios είπε:

Επανέρχομαι για να συνταράξω το οικοδόμημα,,,αχααχαχαχαχα ,,,, μόνο χώρο και ανάσες Βιλλάκι μου καλό,,,,μόνο,,,,

Συμπεθέρα ????????????????????????? 

& @Fili, @neli , @Neli83 @Ελισάβετ καπ 2, @Chrussa1982, @Viv37, @silvy22, @Rafaelatarzan, @Hope19, @chitaneta, @MELINASP, @MaryH, @Thia1985, @koukouvagia , @Ανθη7 , @Ναντιν40, @vik80, @gigi 72 @Annaforyou, @MelissaRobert, @thalasa , @anoulious και όσες ακόμα δε θυμάμαι τώρα γιατί έχω κάψα να σας πω,,,,,,μαζευτείτε..... θα απαγγείλω!!!!!!!!!!!!!!

6/6 οι βλαστοκύστες μας 5 ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!! οι ποιότητες ειναι από 5ΑΑ - 4ΑΑ & 4ΑΒ !!!!!!!! Και ντελαπόνγκο και ντελαπόνγκο και οοοοομμμμμμμ και ανάσες βαθιές κορίτσια!!!!!!!!!!!! Μεγάλη η χάρη του Θεού μας και η δύναμη της Παναγίας μας!!!!!!!!!!! Ε ρε μάσα που έχει να πέσει το Πάσχα και θαλασσάρα ως την ετ και κοκτειλς και συναυλιες και θεατρα και απ'όλα κυρ Στεφανε!!!!!!!!!!!!!! Είμαι τοσο χαρούμενη,,,χορευω ολη μερα και τραγουδάω αποκριάτικα!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα είναι απο αυτές τις στιγμές που η ψυχή ανατάσσεται και μαλακώνει και γαληνεύει και αλλο!!!!!!!!!!! Αμήν!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά για όλη τη δύναμη, συμπαράσταση, αγκαλιά και θετική σκέψη σας. Είστε υπέροχες και σημαντικότατες στη ζωή μου!!!!! 

Έχει για όλες ο Θεός,,,,για όλες ομως!!!!!!!!!!!!!! 

Κοριτσάρα τι ευχάριστα νέα!!!! Μπράβο!!! Κοίτα να τα απολαύσεις όλα στο μεγιστο μέχρι την ετ!! Γιατί μετά θα ασχολησε μόνο με τ@ μωρακι@ σου. Κ Ομμμμμμμμμμμμμ κ ομμμμμμμμ κ  αποκριάτικους χορούς!! ❤️

Άντε κ στα δικά μας κορίτσια!!!ομμμμμμ!!!! 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Villi είπε:

Λοιποοοοοόν… σωστά συνεργάζεται με το Ιακεντρο. Εμεις πήραμε εννεα ωαρια. Βλαστοκυστες δεν πήραμε, πήραμε επτά έμβρυα τριών ημερών γιατι ο γιατρός για εμενα ήθελε τριών ημερών, αλλα εγω ειμαι μεμονωμένη περίπτωση, ολες βλαστοκυστες παίρνουν. Η δότρια βρέθηκε σε τρεις μήνες ίσως και λιγότερο δεν θυμάμαι ακριβώς. Η πληροφόρηση για τη δότρια ειναι υπέρ υπέρ αναλυτική, εμενα μου είχαν πει και τα χόμπι της. Σου δίνουν  το περιθώριο να ζητήσεις πως την θέλεις, μαλιστα εγω την πρώτη δότρια που μου βρήκαν την ειχα απορρίψει γιατι δεν είχε πράσινα μάτια όπως εγω. Ο γιατροσ δεν εμπλέκεται καθόλου στην επιλογή της δοτριασ, αυτό το κανει το Ιακεν. Έκανα πέρυσι δυο ετ με μηδενικές χοριακες. 

Σ´ευχαριστω!θα κάνω πρώτα ραντεβού με το ιατρό κ αυτός θα με παραπέμψει στο ιακεντρο;.κλείνουν αμμεσα ραντεβού;κ να υποθέσω πριν την ετ θέλει υστεροσκόπηση;δεν ασχολείται καθόλου με τη δότρια;;

πρίν από 6 λεπτά , Katerina13 είπε:

Σ´ευχαριστω!θα κάνω πρώτα ραντεβού με το ιατρό κ αυτός θα με παραπέμψει στο ιακεντρο;.κλείνουν αμμεσα ραντεβού;κ να υποθέσω πριν την ετ θέλει υστεροσκόπηση;δεν ασχολείται καθόλου με τη δότρια;;

Ο ιδιοσ δεν εμπλέκεται στην επιλογή της δότριας, αυτό το κάνει το Ιακ για λογαριασμό του, θα σου τα πει και ο ίδιος. Ποτε πήρες το αρνητικό;; Σημερα; Με συγχωρείς αλλα δεν θυμάμαι.. εγω ειχα κανει ραντεβού στο γιατρό και την ίδια μερα πηγα στο ιακεντ. Εχετε μιλήσει μετα την αρνητική χοριακη;; Εχετε μιλήσει για δωρεά;; Εκανες φυσικούς μέχρι τωρα ή διέγερση;; 
Ειχα κανει υστεροσκοπηση πριν την ετ θυμάμαι. Έχεις καποιο θέμα και λες για υστεροσκοπηση ή δεν έχεις κανει ποτε;; Βομβαρδισμός ερωτήσεων :)

πρίν από 22 λεπτά , Villi είπε:

Ο ιδιοσ δεν εμπλέκεται στην επιλογή της δότριας, αυτό το κάνει το Ιακ για λογαριασμό του, θα σου τα πει και ο ίδιος. Ποτε πήρες το αρνητικό;; Σημερα; Με συγχωρείς αλλα δεν θυμάμαι.. εγω ειχα κανει ραντεβού στο γιατρό και την ίδια μερα πηγα στο ιακεντ. Εχετε μιλήσει μετα την αρνητική χοριακη;; Εχετε μιλήσει για δωρεά;; Εκανες φυσικούς μέχρι τωρα ή διέγερση;; 
Ειχα κανει υστεροσκοπηση πριν την ετ θυμάμαι. Έχεις καποιο θέμα και λες για υστεροσκοπηση ή δεν έχεις κανει ποτε;; Βομβαρδισμός ερωτήσεων :)

Εκανα κ διεργεσεις κ φυσικούς..σήμερα εκανα χοριακη αλλά επειδή είναι οριακή 4.9 θέλουν να την επαναλάβω τη Παρασκευή .πιστευω από βδομαδα θα δούμε κ το ιατρό…στη πρώτη ύστερο είχα πολύποδα κ ήπια φλεγμονή ,στη δεύτερη μόνο φλεγμονή.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Katerina13 είπε:

Εκανα κ διεργεσεις κ φυσικούς..σήμερα εκανα χοριακη αλλά επειδή είναι οριακή 4.9 θέλουν να την επαναλάβω τη Παρασκευή .πιστευω από βδομαδα θα δούμε κ το ιατρό…στη πρώτη ύστερο είχα πολύποδα κ ήπια φλεγμονή ,στη δεύτερη μόνο φλεγμονή.

Λυπάμαι για το αποτέλεσμα, εύχομαι να πάνε όλα καλα στη συνέχεια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, marina_86 said:

Ναι, τα 6 μου φαίνονται πιο νορμάλ. Τα τρία που έπαιρνα για το ΕΡΑ τα θεωρώ λίγα.. όταν είπα καταστολή εννοούσα πλήρη καταστολή με arvekap. Γιατί την τελευταία φορά έτσι πήγα λόγω εκτίναξης Lh. Και απλά λέω με την ervekap σταματάνε όλα... Άρα δεν θα βγάλω καθόλου προγεστερόνη από μόνη μου. Εγώ έκανα ωορρηξία με τα cyclacur κανονικά γι'αυτό κατέληξα σε ervekap. 

Και εγώ έχω κάνει ωορρηξία με σικλακιουρ και αυτό δυσκολεύει στον υπολογισμό του παραθύρου γιατί ξεκινάει να  βγαζει ο  οργανισμός και φυσική προγεστερονη και σταματάει να μεγαλώνει ουσιαστικά και το ενδομήτριο από τότε..Δε θυμάμαι αλλά νομίζω και στον μπέμπη αν και σικλακιουρ έκανα ωορρηξία..Δεν είμαι όμως σίγουρη..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Katerina13 είπε:

Αν κατάλαβα καλά (πετάγομαι κι εγώ η άσχετη) ήσουν έτσι κι αλλιώς στον Σφακ. Άρα έχεις κάνει και δύο υστεροσκοπησεις μαζί του. Μια χαρά. Πριν ή μετά τη βιοχημική κύηση; Και για τη φλεγμονή που βρήκατε τι κάνατε; Πώς την αντιμετωπίσατε; Κάνατε κ εγχύσεις; 

Φαντάζομαι ότι αιματολογικά, ορμονικά τα έχεις δει όλα, ε; 

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις κ να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου. Στο λέω εγώ που στα μισά της διαδικασίας αποφάσισα ν' αλλάξω γιατρό! Είχα 7 βλαστοκυστες, έκανα ήδη ετ τις 4 με μηδενικές χοριακες :cry: και τώρα για τις υπόλοιπες 3 άλλαξα γιατρό! Έχασα την εμπιστοσύνη μου από διάφορα που έγιναν και κυρίως συνειδητοποίησα ότι έμενα με μια γιατρό που ποτέ δεν ταίριαξα και ποτέ δεν αισθάνθηκα άνετα...  Απ' ότι κατάλαβα εσύ εμπιστεύεσαι πολύ τον γιατρό σου κι αυτό είναι πολύ θετικό. Ωστόσο γιατί θέλεις ν' αλλάξεις γιατρό; Όλες τις ετ τις έκανες με τον ίδιο; 

20 ώρες πρίν, Condios είπε:

Επανέρχομαι για να συνταράξω το οικοδόμημα,,,αχααχαχαχαχα ,,,, μόνο χώρο και ανάσες Βιλλάκι μου καλό,,,,μόνο,,,,

& @Fili, @neli , @Neli83 @Ελισάβετ καπ 2, @Chrussa1982, @Viv37, @silvy22, @Rafaelatarzan, @Hope19, @chitaneta, @MELINASP, @MaryH, @Thia1985, @koukouvagia , @Ανθη7 , @Ναντιν40, @vik80, @gigi 72 @Annaforyou, @MelissaRobert, @thalasa , @anoulious και όσες ακόμα δε θυμάμαι τώρα γιατί έχω κάψα να σας πω,,,,,,μαζευτείτε..... θα απαγγείλω!!!!!!!!!!!!!!

6/6 οι βλαστοκύστες μας 5 ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!! οι ποιότητες ειναι από 5ΑΑ - 4ΑΑ & 4ΑΒ !!!!!!!! Και ντελαπόνγκο και ντελαπόνγκο και οοοοομμμμμμμ και ανάσες βαθιές κορίτσια!!!!!!!!!!!! Μεγάλη η χάρη του Θεού μας και η δύναμη της Παναγίας μας!!!!!!!!!!! Ε ρε μάσα που έχει να πέσει το Πάσχα και θαλασσάρα ως την ετ και κοκτειλς και συναυλιες και θεατρα και απ'όλα κυρ Στεφανε!!!!!!!!!!!!!! Είμαι τοσο χαρούμενη,,,χορευω ολη μερα και τραγουδάω αποκριάτικα!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα είναι απο αυτές τις στιγμές που η ψυχή ανατάσσεται και μαλακώνει και γαληνεύει και αλλο!!!!!!!!!!! Αμήν!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά για όλη τη δύναμη, συμπαράσταση, αγκαλιά και θετική σκέψη σας. Είστε υπέροχες και σημαντικότατες στη ζωή μου!!!!! 

Τι σκορ είναι αυτό βρε κορίτσι μου? Και ποιότητα κιολας! Άρα προμηνύεται και καλό αποτέλεσμα θα πω εγώ ( που δε με λες και τον πιο αισιόδοξο άνθρωπο στον κοσμο)... πότε βλέπετε να γίνεται η ετ? Αν ρωτώ βλακεια συγχωρήστε με γιατί έχω μείνει πίσω στο διάβασμα καμία δεκαριά σελίδες..  με το τρέξιμο που ρίχνω για τη δουλειά τις τελευταίες ημέρες.

• Ευχαριστώ 1

17 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Καλησπερα!

Καλα ειμαστε,εκλεισε χρονο η κυρια.

Οταν ξεχνιεται κανει βηματακια ,αλλιως αλωνιζει το σπιτι μπουσουλωντας και απο καναπε σε καναπε-τοιχο κλπ κλπ.

Δοξα το Θεο μας εχει ξεθεωσει!!

Δεν κοιμαται ομως,σηκωνεται ανα διωρο για μαμ(που το βαζει τοσο γαλα δεν ξερω)και εχουμε τρελαθει,αφου λεω φταιει που σηκωνομουν στην εγκυμοσυνη ανα διωρο κι ετρωγα,συνηθισε απο την κοιλια!

Aντε ρε, σηκωνεται ακομη? Κι η δικια μου τρωει τον απακο, αλλα στο ξυπνιο. Τον υπνο της δεν τον χαλαει. Δεν ξυπναει, κοιμαται σερι. Αλλα πολυ φαι και πολυ τρεχαλα

21 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλύτερα νομίζω δεν μπορούσε να πάει, έτσι δεν είναι;; Καλά ο άλλος δεν τον είδε το σάκο που έχεις μέσα σου.. ήμαρτον πια. 

Ποσο πρέπει να ειναι περίπου για να θεωρείται σουπερ;; Εμενα τωρα ειναι 40..

Το αν θα γίνει βλαστοκύστη εξαρτάται μόνο απο το σπερμα;; Η στην περίπτωση της δωρεάς το ερμηνεύουμε έτσι;;

Μετα την τριτη μερα, λενε οτι αναλαμβανει ο πατρικος παραγοντας

21 ώρες πρίν, Condios είπε:

Μπραβο! Εξαιρετικα τα νεα! Πολυτεκνη σε βλεπω ,χαχα!

14 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Και εγώ έχω κάνει ωορρηξία με σικλακιουρ και αυτό δυσκολεύει στον υπολογισμό του παραθύρου γιατί ξεκινάει να  βγαζει ο  οργανισμός και φυσική προγεστερονη και σταματάει να μεγαλώνει ουσιαστικά και το ενδομήτριο από τότε..Δε θυμάμαι αλλά νομίζω και στον μπέμπη αν και σικλακιουρ έκανα ωορρηξία..Δεν είμαι όμως σίγουρη..

Κοριτσι τι κανει ο μπεμπουλης?

• Χαχα 1

14 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αν κατάλαβα καλά (πετάγομαι κι εγώ η άσχετη) ήσουν έτσι κι αλλιώς στον Σφακ. Άρα έχεις κάνει και δύο υστεροσκοπησεις μαζί του. Μια χαρά. Πριν ή μετά τη βιοχημική κύηση; Και για τη φλεγμονή που βρήκατε τι κάνατε; Πώς την αντιμετωπίσατε; Κάνατε κ εγχύσεις; 

Φαντάζομαι ότι αιματολογικά, ορμονικά τα έχεις δει όλα, ε; 

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις κ να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου. Στο λέω εγώ που στα μισά της διαδικασίας αποφάσισα ν' αλλάξω γιατρό! Είχα 7 βλαστοκυστες, έκανα ήδη ετ τις 4 με μηδενικές χοριακες :cry: και τώρα για τις υπόλοιπες 3 άλλαξα γιατρό! Έχασα την εμπιστοσύνη μου από διάφορα που έγιναν και κυρίως συνειδητοποίησα ότι έμενα με μια γιατρό που ποτέ δεν ταίριαξα και ποτέ δεν αισθάνθηκα άνετα...  Απ' ότι κατάλαβα εσύ εμπιστεύεσαι πολύ τον γιατρό σου κι αυτό είναι πολύ θετικό. Ωστόσο γιατί θέλεις ν' αλλάξεις γιατρό; Όλες τις ετ τις έκανες με τον ίδιο; 

Ναι είναι πολύ σημαντικό να τον εμπιστεύεσαι!Τις υστερος τις κάναμε πριν τις ετ.Με τον σφακ εχω κάνει 2 ετ.απλά εχω διαβάσει καλά λόγια κ για τον Κούρτη κ τον Τσιριγώτη όσο αφορά τα δανεικά ενώ για τον σφακ δε βλέπω να είναι αρκετές κοπέλες μαζί του για δανεικά.Απλά σκέφτομαι…μάλλον θα κάνω μια προσπάθεια μαζί του κ θα κρατήσω το Κούρτη σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...