Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Επανέρχομαι για να συνταράξω το οικοδόμημα,,,αχααχαχαχαχα ,,,, μόνο χώρο και ανάσες Βιλλάκι μου καλό,,,,μόνο,,,,

Συμπεθέρα ????????????????????????? 

& @Fili, @neli , @Neli83 @Ελισάβετ καπ 2, @Chrussa1982, @Viv37, @silvy22, @Rafaelatarzan, @Hope19, @chitaneta, @MELINASP, @MaryH, @Thia1985, @koukouvagia , @Ανθη7 , @Ναντιν40, @vik80, @gigi 72 @Annaforyou, @MelissaRobert, @thalasa , @anoulious και όσες ακόμα δε θυμάμαι τώρα γιατί έχω κάψα να σας πω,,,,,,μαζευτείτε..... θα απαγγείλω!!!!!!!!!!!!!!

6/6 οι βλαστοκύστες μας 5 ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!! οι ποιότητες ειναι από 5ΑΑ - 4ΑΑ & 4ΑΒ !!!!!!!! Και ντελαπόνγκο και ντελαπόνγκο και οοοοομμμμμμμ και ανάσες βαθιές κορίτσια!!!!!!!!!!!! Μεγάλη η χάρη του Θεού μας και η δύναμη της Παναγίας μας!!!!!!!!!!! Ε ρε μάσα που έχει να πέσει το Πάσχα και θαλασσάρα ως την ετ και κοκτειλς και συναυλιες και θεατρα και απ'όλα κυρ Στεφανε!!!!!!!!!!!!!! Είμαι τοσο χαρούμενη,,,χορευω ολη μερα και τραγουδάω αποκριάτικα!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα είναι απο αυτές τις στιγμές που η ψυχή ανατάσσεται και μαλακώνει και γαληνεύει και αλλο!!!!!!!!!!! Αμήν!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά για όλη τη δύναμη, συμπαράσταση, αγκαλιά και θετική σκέψη σας. Είστε υπέροχες και σημαντικότατες στη ζωή μου!!!!! 

Έχει για όλες ο Θεός,,,,για όλες ομως!!!!!!!!!!!!!! 

Ναι ρε αγαπη!!!!! Εχω βαλει τα μωρα να βαρανε παλαμακια και να κανουν κωλοτουμπες!!!! Γιουπι!!!! Κανε ζωαρα λιγους μηνες γιατι μετα θα πρεπει να προσεχεις!!θα εισαι μια κλωσσομανουλα!!! ❤❤❤

• Χαχα 4

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

50 minutes ago, marina_86 said:

Ρε συμπεθέρα! Ρε συμπεθέραααααα!!!!! Τι νουμεραρα είναι αυτή;;;;; Φοβεροοοο!!!! Μπράβο βρε αγαπημένη μου! Πόσο καλά νέα! Πόσο μεγάλη ανακούφιση!!! Και σήμερα οδηγούσα και το σκεφτόμουν, έλεγα τι γίνονται οι γαμπροί κ οι νύφες μου;;;; Ποσ@ είναι;;;;;  Χαχαχαχαχα Μπράβο μπράβο μπράβο αγαπημένη μου!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Ηρεμία και χαρά τώρα!!!!!! Και όπως είπες.... καλοκαιραρα!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ 

Ο δικός μου ακολούθησε ακριβώς το πρωτόκολλο αλλά ο δικός μου είναι λίγο περίπτωση. Είναι τραγικά τυπικός. Δέκα φορές μου είπε: 9 το πρωί θα ξεκινήσεις! Στις 120 ώρες ακριβώς έγινε η επέμβαση, δηλαδή την 6η μέρα (5+1 η επέμβαση). Αλλά κι αυτό που λέει η @anoulious βγάζει νόημα. Πχ αν εσύ πάρεις 144 ώρες, θα σου πούνε πάρε 20 ώρες νωρίτερα ή είσαι καλά στις τόσες. Εγώ, βέβαια, όπως καλά φαντάζεστε, εννοείται θα έπαιρνα τηλ κ θα έλεγα ότι το κ το διάβασα, είναι στις 120 ώρες γιατί δεν το κάνουμε στις 120 ώρες; 

@anoulious εμένα ο γιατρός μας, μου έδωσε σχετικά λίγη προγεστερόνη. Δηλαδή έπαιρνα ένα ουτροτζεσταν το πρωί, ένα το μεσημέρι κ ένα το βράδυ. Βέβαια ήμουν σε κανονικό κύκλο (εννοώ χωρίς καταστολή). Δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο δηλαδή ότι είχα κ τη φυσική μου προγεστερόνη. Δεν είναι λίγη αυτή η ποσότητα αν πάω ειδικά με καταστολή; Κι εμένα πάντως μου είπε ότι η διάρκεια παίζει ρόλο κ όχι η ποσότητα για το ΕΡΑ.

Εγώ σε τεχνητό  κυκλο με σικλακιουρ έπαιρνα 6 συνολικα την ημέρα κόλπο στόμα..Στην εγκυμοσύνη ανέβασα την προγεστερόνη. Σίγουρα παίζει ρόλο ο φυσικός κύκλος,αλλά και σε φυσικό εγώ πάλι 6 έχω πάρει χωρίς να έχω πρόβλημα στην προγεστερόνη.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , anoulious είπε:

Εγώ σε τεχνητό  κυκλο με σικλακιουρ έπαιρνα 6 συνολικα την ημέρα κόλπο στόμα..Στην εγκυμοσύνη ανέβασα την προγεστερόνη. Σίγουρα παίζει ρόλο ο φυσικός κύκλος,αλλά και σε φυσικό εγώ πάλι 6 έχω πάρει χωρίς να έχω πρόβλημα στην προγεστερόνη.

Ναι, τα 6 μου φαίνονται πιο νορμάλ. Τα τρία που έπαιρνα για το ΕΡΑ τα θεωρώ λίγα.. όταν είπα καταστολή εννοούσα πλήρη καταστολή με arvekap. Γιατί την τελευταία φορά έτσι πήγα λόγω εκτίναξης Lh. Και απλά λέω με την ervekap σταματάνε όλα... Άρα δεν θα βγάλω καθόλου προγεστερόνη από μόνη μου. Εγώ έκανα ωορρηξία με τα cyclacur κανονικά γι'αυτό κατέληξα σε ervekap. 

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Katerina13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!κοντό λέτε τον κουρτ;τί χρόνο αναμονής έχει για το πρώτο ραντεβού;κ σε πόσο διάστημα βρίσκει δότρια;σήμερα πηρα άλλη μια αρνητικη χοριακη…

Καλησπέρα! Κοντό λέμε τον Τσιριγώτη. Αρνητική χοριακη με δικά σου ωάρια ή από δοτρια; Λυπάμαι πολύ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά στο εξής.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλησπέρα! Κοντό λέμε τον Τσιριγώτη. Αρνητική χοριακη με δικά σου ωάρια ή από δοτρια; Λυπάμαι πολύ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά στο εξής.

Σ´ευχαριστω!με δικά μου.αλλά πλέον θα πάω με δανεικά…δεν ξέρω αν θα πάω με το ιατρό που είμαι ήδη ή θα απευθυνθώ σε άλλον..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Katerina13 είπε:

Σ´ευχαριστω!με δικά μου.αλλά πλέον θα πάω με δανεικά…δεν ξέρω αν θα πάω με το ιατρό που είμαι ήδη ή θα απευθυνθώ σε άλλον..

Έχεις κάνει πολλές προσπάθειες και γι'αυτό κατέληξες στη δωρεά ή υπάρχει άλλος λόγος; Σε ποιον γιατρό είσαι; Είσαι δυσαρεστημένη ή για ψυχολογικούς λόγους θέλεις μια αλλαγή;

Εγώ θα έκλεινα ραντεβού και στους δύο που είπαμε. Και στον Τσιριγ και στον Κουρτη. 

Πολλές ερωτήσεις απανωτές έκανα! ❤️

πρίν από 23 λεπτά , Katerina13 είπε:

Εγώ κοριτσι μου μόλις τελριωσα από ανεβρυικη κυηση κ αποφάσισα να αλλάξω γιατρό κ έκλεισα ένα ραντεβού με τον κουρτη κ τον ειδα σήμερα.αμεσα σου κλείνει ραντεβού.εντυπωσιαστηκα!!!!!κ γω τα κορίτσια εδώ άκουσα κ το.κλεισα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Villi είπε:

Θα σου πω εγω τι πιστεύω για τον Κουρ.. σε αυτόν ειμαι κι εγώ. Πριν απο ένα χρόνο που διάβαζα το καφέ χωρίς να γράφω, έβλεπα ότι έδινε πολλές βλαστοκύστες. Ας μας πει και η @Rafaelatarzan  Τώρα προφανώς επειδή όλο και περισσότερα ζευγάρια πηγαίνουν σε αυτόν έχει αρχίσει τις εκπτώσεις. Και τι να του πεις; Εμενα προσωπικά δεν μου ειπε αριθμό για τιποτα. Περιμένω να δω …

μπορει κ να ισχυει ναι..εγω πηρα πολλες η αλήθεια ειναι....

πρίν από 30 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Εγώ κοριτσι μου μόλις τελριωσα από ανεβρυικη κυηση κ αποφάσισα να αλλάξω γιατρό κ έκλεισα ένα ραντεβού με τον κουρτη κ τον ειδα σήμερα.αμεσα σου κλείνει ραντεβού.εντυπωσιαστηκα!!!!!κ γω τα κορίτσια εδώ άκουσα κ το.κλεισα.

Έλα και μεγαλώνει το φαν κλαμπ!!! Να κάνουμε ένα ομαδικό ντου ρε κορίτσια να μας κάνει καλύτερη τιμή χαχαχα.

@Katerina13 καλώς όρισες στην παρέα μας!! Λυπάμαι πολύ για την αρνητική χοριακη. Θα σου πρότεινα κ εγώ να κάνεις ένα ραντεβού και με τους 2 και όποιος σε κερδίσει..πες μας λίγα λόγια για εσένα. Πώς και αποφάσισες την δωρεά;

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έλα και μεγαλώνει το φαν κλαμπ!!! Να κάνουμε ένα ομαδικό ντου ρε κορίτσια να μας κάνει καλύτερη τιμή χαχαχα.

@Katerina13 καλώς όρισες στην παρέα μας!! Λυπάμαι πολύ για την αρνητική χοριακη. Θα σου πρότεινα κ εγώ να κάνεις ένα ραντεβού και με τους 2 και όποιος σε κερδίσει..πες μας λίγα λόγια για εσένα. Πώς και αποφάσισες την δωρεά;

Γέλασα με τη στεφάνια πολύ σήμερα να ξερεις.που μου λέει πως ήρθατε?λέω άσε ολες  μιλανε για τον κον κουρτη.μου λέει από τα φορουμ  Ε?λέω ναι!!!πωπω μου λέει μας το λένε πάρα πολλές κ γελαγε.κ ο γιατρός έλεγε εσείς εκεί λέει ξέρετε περισσότερα κ από μαςμχαχαχαχαχαχχαα.......αλλά εγώ μέσα είμαι αν θες να κανουμε ομάδα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, marina_86 είπε:

Έχεις κάνει πολλές προσπάθειες και γι'αυτό κατέληξες στη δωρεά ή υπάρχει άλλος λόγος; Σε ποιον γιατρό είσαι; Είσαι δυσαρεστημένη ή για ψυχολογικούς λόγους θέλεις μια αλλαγή;

Εγώ θα έκλεινα ραντεβού και στους δύο που είπαμε. Και στον Τσιριγ και στον Κουρτη. 

Πολλές ερωτήσεις απανωτές έκανα! ❤️

Ήταν η 6 ετ..τον εμπιστεύομαι το ιατρό μου..μαζί του είχα τη μοναδική μου θετική χοριακη αλλά ήταν βιοχημική.στο σφακ είμαι..αν κάποιες κοπέλες έχουν κάνει προσπάθεια με δότρια μαζί του θα ήθελα εντυπώσεις..κ μετά είναι κ η ηλικία ..είμαι 45 πλέον..

πρίν από 20 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Γέλασα με τη στεφάνια πολύ σήμερα να ξερεις.που μου λέει πως ήρθατε?λέω άσε ολες  μιλανε για τον κον κουρτη.μου λέει από τα φορουμ  Ε?λέω ναι!!!πωπω μου λέει μας το λένε πάρα πολλές κ γελαγε.κ ο γιατρός έλεγε εσείς εκεί λέει ξέρετε περισσότερα κ από μαςμχαχαχαχαχαχχαα.......αλλά εγώ μέσα είμαι αν θες να κανουμε ομάδα!

Η Στεφανία είναι μια γλύκα. Πάντα στον πληθυντικό!! Και ο γιατρός μας μια ήρεμη δύναμη που σε κερδίζει με την απλότητα και την ειλικρίνεια του. Να δεις που όλα θα πάνε καλά!! Είμαστε στα καλύτερα χέρια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...