Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Γλυκιά ανυπομονησία όμως ε; Λοιπόν υπολόγιζε γύρω στα 5000 περίπου. Τόσο πάνω κάτω κοστίζει σε όποιο κέντρο και να πας!! Όταν πας στον γιατρό πες μας εντυπώσεις!! Είναι και δικός μου γιατρός οπότε με χαρά να σε βοηθήσω!!

@Foxy την επόμενη της ωοληψιας είχαμε 9 γονιμοποημενα αλλά μόνο τα 3 έγιναν βλαστοκυστες. Έχουμε πολύ καλή κινητικότητα, αλλα ομαλές μορφές 2%. Ο γιατρός μας είπε ότι γίνεται μικρογονιμοποιηση αλλά και πάλι ποιος ξέρει αν έκαναν η όχι. Είχαμε δει παλιότερα το σπέρμα αναλυτικά όχι όμως σε αυτή τη προσπάθεια. 

Μαρινάκι, βιλακι, φιλάκι, θαλασσιτσα για μια ακόμα φορά σας ευχαριστώ για την ψυχοθεραπεία που μου προσφέρεται σε στιγμές που νιώθω ότι χάνω το μυαλό μου!! Δύσκολος ο δρόμος μας, με πολλές ανηφόρες, πολλά εμπόδια που όμως μας δυναμώνουν και πραγματικά πιστεύω ότι στο τέλος του, θα μας βρει όλες σοφότερες, δυνατότερες και γιατί όχι και μανουλες; Έχω βρει αξίες και γλυκές συνοδοιπορισες εδώ. Κάποιες έφτασαν στο τέλος και περιμένουν κ εμάς που αγκομαχαμε ακόμα. Θα έρθουμε όμως και εμείς εκεί μαζί σας!! 

Μια καλημέρα όμορφη, αισιόδοξη και χαμογελαστή. Ξύπνησα αλλιώς σήμερα. Με περισσότερη εμπιστοσύνη σε εμένα. Μέρα με τη μέρα είμαι και καλύτερα. Και το οφείλω σε όλες εσάς που με σηκώσατε και εξακολουθείτε να με ανεχεστε!!

Χρυσα μου, πριν προχωρησετε καλο ειναι να ξεσκονισετε το σπερμα. Και εξεταση κατατμησης. Ειναι αληθεια οτι 3 βλαστοκυστες απο 9 ωαρια ειναι λιγες κ δειχνουν θεμα με το σπερμα. Εμεις απ τα 10 ωαρια ειχαμε 6 βλαστοκυστες, με σπερμα μετριο προς καλο.

Και φυσικα θα γινεις μανουλα κ θα τα ξεχασεις ολα μετα. Εισαι νεα κ εχεις ολο τον χρονο μπροστα σου. Ολα θα πανε καλα απο δω και μπρος

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Θα σου πω εγω τι πιστεύω για τον Κουρ.. σε αυτόν ειμαι κι εγώ. Πριν απο ένα χρόνο που διάβαζα το καφέ χωρίς να γράφω, έβλεπα ότι έδινε πολλές βλαστοκύστες. Ας μας πει και η @Rafaelatarzan  Τώρα προφανώς επειδή όλο και περισσότερα ζευγάρια πηγαίνουν σε αυτόν έχει αρχίσει τις εκπτώσεις. Και τι να του πεις; Εμενα προσωπικά δεν μου ειπε αριθμό για τιποτα. Περιμένω να δω …

Και το Τουτουνι που ηταν σ αυτον πηρε πολλες , νομιζω 9

1 hour ago, Villi είπε:

Ναι γιαυτο αναρωτιέμαι, είναι άραγε τόσο σημαντική η τιμή της D? Ίσως δεν είναι τελικά 

Κι εμενα ο ντοκ μου την θεωρουσε πολυ σημαντικη. Στην τελευταια προσπαθεια την ειχαμε σουπερ ρυθμισμενη με λεσασιφ

1 hour ago, marina_86 είπε:

Αγαπημένη, πέρα από τη D τι άλλα λάθη εντόπισε; 

Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε ο γιατρός. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφαλής!❤️

Θα δούμε αν είναι λύση λύση... Ελπίζω να είναι. Προς το παρόν είδα ότι ηρεμεί κάπως με το μαγνήσιο. Όχι, δεν με πονάει καθόλου. Είναι σαν να έχω ακουμπήσει ένα κινητό στο σημείο της μήτρας κ να δονείται. Όχι συνέχεια. Συγκεκριμένες μέρες του κύκλου. 

Το buscopan θα μου το δώσει μαζί με το μαγνήσιο πριν την ετ. Δεν είναι για τον πόνο, είναι σπασμολυτικό. Απ' ότι κατάλαβα buscopan δίνουν πολλοί γιατροί τη μέρα της ετ έτσι, προληπτικά. Γιατί κάποιες φορές η διαδικασία της ετ μπορεί να δημιουργήσει κάποιους σπασμούς στη μήτρα και θέλουν να το αποφύγουν. Ας πούμε ο δικός μου ή κ ο Χριστοφ δίνουν έτσι κι αλλιώς σε όλες, απ' ότι μου είπε.

Ο ντοκ μου εδινε παντα πριν την ετ μπουσκοπαν για να μην κανει συσπασεις η μητρα.

Εγω βεβαια στην τελευταια ετ δεν πηρα, ξεχασα να παρω λογω αγχους κ κρισης πανικου:mrgreen:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 12 λεπτά , MaryH είπε:

Χρυσα μου, πριν προχωρησετε καλο ειναι να ξεσκονισετε το σπερμα. Και εξεταση κατατμησης. Ειναι αληθεια οτι 3 βλαστοκυστες απο 9 ωαρια ειναι λιγες κ δειχνουν θεμα με το σπερμα. Εμεις απ τα 10 ωαρια ειχαμε 6 βλαστοκυστες, με σπερμα μετριο προς καλο.

Και φυσικα θα γινεις μανουλα κ θα τα ξεχασεις ολα μετα. Εισαι νεα κ εχεις ολο τον χρονο μπροστα σου. Ολα θα πανε καλα απο δω και μπρος

Και το Τουτουνι που ηταν σ αυτον πηρε πολλες , νομιζω 9

Κι εμενα ο ντοκ μου την θεωρουσε πολυ σημαντικη. Στην τελευταια προσπαθεια την ειχαμε σουπερ ρυθμισμενη με λεσασιφ

Ο ντοκ μου εδινε παντα πριν την ετ μπουσκοπαν για να μην κανει συσπασεις η μητρα.

Εγω βεβαια στην τελευταια ετ δεν πηρα, ξεχασα να παρω λογω αγχους κ κρισης πανικου:mrgreen:

Κορίτσι μου ναι πιστεύω κ εγώ ότι έπαιξε ρόλο το σπέρμα γιατί και ο γιατρός περίμενε 4 το λιγότερο και γιατί όχι και 5!! Τώρα, δε νομίζω να κάνουμε κάτι άλλο για το σπέρμα γιατί αν πάρουμε σαν ενδεχόμενο το χειρότερο σενάριο (φτου φτου μακριά από εμάς), δεν θα πάμε σε αναζήτηση νέας δοτριας. Οπότε ρίχνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στο παγωτινι μας και ελπίζουμε το καλύτερο.

Θυμάμαι πάντως ότι μας έλεγες ότι στην τρίτη σου και τυχερή ετ πηγές σχεδόν με το ζόρι!! Ρε μήπως το μυστικό είναι να πηγαίνουμε κ εμείς έτσι;! Να ρίχνουμε πχ έναν καυγά με τον σύζυγο και καπάκι ετ.

• Χαχα 7

πρίν από 22 λεπτά , Troia είπε:

O Λυμπερόπουλος όμως γράφει ότι ο υψηλός κατακερματισμός είναι πιθανή αιτία αποβολών...

Είπε ο γιατρός να το δούμε κ αυτο.μου χει δώσει ένα τηλέφωνο να κλείσουμε ραντεβού.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσι μου ναι πιστεύω κ εγώ ότι έπαιξε ρόλο το σπέρμα γιατί και ο γιατρός περίμενε 4 το λιγότερο και γιατί όχι και 5!! Τώρα, δε νομίζω να κάνουμε κάτι άλλο για το σπέρμα γιατί αν πάρουμε σαν ενδεχόμενο το χειρότερο σενάριο (φτου φτου μακριά από εμάς), δεν θα πάμε σε αναζήτηση νέας δοτριας. Οπότε ρίχνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στο παγωτινι μας και ελπίζουμε το καλύτερο.

Θυμάμαι πάντως ότι μας έλεγες ότι στην τρίτη σου και τυχερή ετ πηγές σχεδόν με το ζόρι!! Ρε μήπως το μυστικό είναι να πηγαίνουμε κ εμείς έτσι;! Να ρίχνουμε πχ έναν καυγά με τον σύζυγο και καπάκι ετ.

Χαχαχαχα, καλο! Ναι ριξτε καβγα να ρθει να σας παρει ο συζυξ απ το μαλλι κ με ροπαλο για ετ:D. Γουρλιδικο!

Οποτε προχωρηστε με το εμβρυακι κ βλεπετε. Αλλωστε πολλες εμειναν εγκυες στη 2η ετ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 29 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Από οου να ξεκινήσω δε ξέρω!!!!από που θες?1λαθος όλο το πρωτόκολλο διέγερσης.λαθος φαρμακα όλα λάθος.δεν κάνει για μένα η Γκοναλ2απ8 το 2015 κ μετά έχουν δείξει οι έρευνες ότι η εμβρυομεταφορα πρέπει ν γίνεται σε άλλο κύκλο από την ωοληψια.αρα καταψύχεται τα εμβρυακια κ μπαίνουν κάνα δίμηνο μετά αφού προετοιμαστει η μήτρα όπως πρέπει λάθος εμβρυολογου που δεν είδε τους πυρήνες των γονιμοποιημενων ωαριων4ακομα κ τώρα στην αποβολή δεν έπρεπε ν μου δώσουν φάρμακο ούτε αποξρση.θα με καθαρίσει με αναρρόφησης (πως λεγεται).έχω ακόμα μέσα μου ένα σακο 20 εκατοστά που ναι πάρα πολύ επικίνδυνο για φλεγμονη!5τα ινομυωματα που έχω είναι εκτός μητρας,πολύ μικρά κ δεν χρειάζεται καν να τσ πειράξουμε

Είπε βέβαια ποιος σου είπε να πας με δοτριας ημαρτον.η δοτρια εκεί θα ναι κ σένα χρόνο κ σε 6 μήνες κ σε 2 χρόνια, δεν αλλάζει κάτι γιατί η μήτρα κ το ενδομητριο δε γερνάνε.αμα δλδ όλα πάνε χάλια ασ πάμε μετά με δοτριας αλλά αυτή τη στιγμή είναι απαράδεκτο ν στο λένε.γυναικα που χει συλλάβει 2 φορές κ φυσιολογικά κ με εξωσωματικη,που έκανε εμφύτευση θα μείνει έγκυος κ θα γεννήσει.α επίσης μου πε ότι στον καθαρισμό μπορούμε ν κάνουμε βιοψια στο σακο να δούμε τους λόγους που παλινδρομησε (που φυσικά κάνεις δεν έκανε τον κόπο να με ενημερωσει)

Είπε να κάνει dfiκαι οξειδωτικά στρες ο άντρας μου,που για να χω συλλάβει 2 φορές,κ να χει γίνει γονιμοποιησει κ κανονικά κ τώρα χωρίς μικρογονιμοποοηση κλπ δεν έχει πιθανόν θέμα το σπέρμα,αλλά ν το δούμε για παν ενδεχόμενο ν το ενισχύσουμε.

Οπωσδήποτε να ρυθμίσω τη ντε.μου το τόνισε ποσες φορές, είναι αιτία αποβολής.μου είπε ντε και ασβέστιο.και οι ορμονολογικες μου είναι πολύ καλές και η σντιμυλλεριος.

Πάνω κάτω αυτά.

Επίσης δεν μου πήρε ευρώ!!!!!και την παρασκευη μου πε λιγότερα λεφρα γιατί λέει θα πορευθουμε μαζί για καιρό δεν θα σ γδαρω.που κουνεκανε τρομερή εντύπωση!

Γενικά οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες.τι να σας πω!!!!!αναλυτικά όλα μου τα πε .εξαιρετικός.ξανα σας ευχαριστώ ολες γισ τις συμβουλές κ την καθοδήγηση.εσεις μου ανοίξατε τα μάτια.

Καλύτερα νομίζω δεν μπορούσε να πάει, έτσι δεν είναι;; Καλά ο άλλος δεν τον είδε το σάκο που έχεις μέσα σου.. ήμαρτον πια. 

πρίν από 37 λεπτά , MaryH είπε:

Ποσο πρέπει να ειναι περίπου για να θεωρείται σουπερ;; Εμενα τωρα ειναι 40..

πρίν από 41 λεπτά , MaryH είπε:

Το αν θα γίνει βλαστοκύστη εξαρτάται μόνο απο το σπερμα;; Η στην περίπτωση της δωρεάς το ερμηνεύουμε έτσι;;

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Villi είπε:

Καλύτερα νομίζω δεν μπορούσε να πάει, έτσι δεν είναι;; Καλά ο άλλος δεν τον είδε το σάκο που έχεις μέσα σου.. ήμαρτον πια. 

Ποσο πρέπει να ειναι περίπου για να θεωρείται σουπερ;; Εμενα τωρα ειναι 40..

Ειλικρινά δε θέλω ν σχολιασω αστο 

Σκέφτομαι ότι βρήκα έναν άνθρωπο που ξέρει τι πρέπει να κανει κλπ κ ξεχνάω το πίσω.δεν έχει νοημα τώρα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 49 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγαπημενη εγώ μετά τις πρώτες ήττες, πάντα με το ζόρι πάω. Δεν πρωτοτύπησε η Μαιρούλα, φυσιολογικό είναι. Ποιος θέλει να πάει εκει που φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα του;

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , Condios είπε:

Επανέρχομαι για να συνταράξω το οικοδόμημα,,,αχααχαχαχαχα ,,,, μόνο χώρο και ανάσες Βιλλάκι μου καλό,,,,μόνο,,,,

Συμπεθέρα ????????????????????????? 

& @Fili, @neli , @Neli83 @Ελισάβετ καπ 2, @Chrussa1982, @Viv37, @silvy22, @Rafaelatarzan, @Hope19, @chitaneta, @MELINASP, @MaryH, @Thia1985, @koukouvagia , @Ανθη7 , @Ναντιν40, @vik80, @gigi 72 @Annaforyou, @MelissaRobert, @thalasa , @anoulious και όσες ακόμα δε θυμάμαι τώρα γιατί έχω κάψα να σας πω,,,,,,μαζευτείτε..... θα απαγγείλω!!!!!!!!!!!!!!

6/6 οι βλαστοκύστες μας 5 ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!! οι ποιότητες ειναι από 5ΑΑ - 4ΑΑ & 4ΑΒ !!!!!!!! Και ντελαπόνγκο και ντελαπόνγκο και οοοοομμμμμμμ και ανάσες βαθιές κορίτσια!!!!!!!!!!!! Μεγάλη η χάρη του Θεού μας και η δύναμη της Παναγίας μας!!!!!!!!!!! Ε ρε μάσα που έχει να πέσει το Πάσχα και θαλασσάρα ως την ετ και κοκτειλς και συναυλιες και θεατρα και απ'όλα κυρ Στεφανε!!!!!!!!!!!!!! Είμαι τοσο χαρούμενη,,,χορευω ολη μερα και τραγουδάω αποκριάτικα!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα είναι απο αυτές τις στιγμές που η ψυχή ανατάσσεται και μαλακώνει και γαληνεύει και αλλο!!!!!!!!!!! Αμήν!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά για όλη τη δύναμη, συμπαράσταση, αγκαλιά και θετική σκέψη σας. Είστε υπέροχες και σημαντικότατες στη ζωή μου!!!!! 

Έχει για όλες ο Θεός,,,,για όλες ομως!!!!!!!!!!!!!! 

Τι λες βρε θηρίο;; Τι νεα ειναι αυτά;; Ειδες που έπιασε η ευχή μου; Και έλεγες οχι και το 60% και μπούρδες. Πω πω γυρισε ο τροχός για τα καλα !!! Τι υλικό Τούρμπο δώσατε, που ήθελες και να τον ξεσκονίσεις τον άνθρωπο;; Μπράβο ρε κορίτσι χίλια μπράβο. 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

Τι λες βρε θηρίο;; Τι νεα ειναι αυτά;; Ειδες που έπιασε η ευχή μου; Και έλεγες οχι και το 60% και μπούρδες. Πω πω γυρισε ο τροχός για τα καλα !!! Τι υλικό Τούρμπο δώσατε, που ήθελες και να τον ξεσκονίσεις τον άνθρωπο;; Μπράβο ρε κορίτσι χίλια μπράβο. 

Μούτζα σε μένα και εσύ ταμείο,,,,,ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  Βιλλάκι δόξα το Θεό,,,,δόξα!!!!!!!!!!!!!! Κοίτα,,,ο συζυγος περυσι το καλοκαιρι εμφανισε ΓΟΠ (γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση) με αποτελεσμα απο τοτε κανει διατροφη και εχασε και κιλα,,,,τυπου απο 90 πήγε 82,,,,,οπότε θεωρώ αυτό βοηθησε κατά πολύ,,,,,τον κουμπωνα και d3 και η @Kiddo με βοήθησε τα άπειρα με διατροφικές συμβουλες αντιοξειδωτικών τροφών. 

Περιμένουμε να χορεψουμε τα δικά σου ντελαπόνγκο να ξερεις,,,,,,,,,,,γιατί από οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμ ειμαστε μπόλικα!!!!!!!!! Χορό και ανάταση ψυχής τώρα!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Condios είπε:

Μούτζα σε μένα και εσύ ταμείο,,,,,ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  Βιλλάκι δόξα το Θεό,,,,δόξα!!!!!!!!!!!!!! Κοίτα,,,ο συζυγος περυσι το καλοκαιρι εμφανισε ΓΟΠ (γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση) με αποτελεσμα απο τοτε κανει διατροφη και εχασε και κιλα,,,,τυπου απο 90 πήγε 82,,,,,οπότε θεωρώ αυτό βοηθησε κατά πολύ,,,,,τον κουμπωνα και d3 και η @Kiddo με βοήθησε τα άπειρα με διατροφικές συμβουλες αντιοξειδωτικών τροφών. 

Περιμένουμε να χορεψουμε τα δικά σου ντελαπόνγκο να ξερεις,,,,,,,,,,,γιατί από οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμ ειμαστε μπόλικα!!!!!!!!! Χορό και ανάταση ψυχής τώρα!!!!!!!!!! 

Μακάρι μακάρι τι να πω…..Ασε έχουμε γαμ@θει στα οοομμμ. Χάρηκα πάρα πολυ κορίτσι, μα παρα πολυ!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

18 minutes ago, Condios said:

Επανέρχομαι για να συνταράξω το οικοδόμημα,,,αχααχαχαχαχα ,,,, μόνο χώρο και ανάσες Βιλλάκι μου καλό,,,,μόνο,,,,

& @Fili, @neli , @Neli83 @Ελισάβετ καπ 2, @Chrussa1982, @Viv37, @silvy22, @Rafaelatarzan, @Hope19, @chitaneta, @MELINASP, @MaryH, @Thia1985, @koukouvagia , @Ανθη7 , @Ναντιν40, @vik80, @gigi 72 @Annaforyou, @MelissaRobert, @thalasa , @anoulious και όσες ακόμα δε θυμάμαι τώρα γιατί έχω κάψα να σας πω,,,,,,μαζευτείτε..... θα απαγγείλω!!!!!!!!!!!!!!

6/6 οι βλαστοκύστες μας 5 ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!! οι ποιότητες ειναι από 5ΑΑ - 4ΑΑ & 4ΑΒ !!!!!!!! Και ντελαπόνγκο και ντελαπόνγκο και οοοοομμμμμμμ και ανάσες βαθιές κορίτσια!!!!!!!!!!!! Μεγάλη η χάρη του Θεού μας και η δύναμη της Παναγίας μας!!!!!!!!!!! Ε ρε μάσα που έχει να πέσει το Πάσχα και θαλασσάρα ως την ετ και κοκτειλς και συναυλιες και θεατρα και απ'όλα κυρ Στεφανε!!!!!!!!!!!!!! Είμαι τοσο χαρούμενη,,,χορευω ολη μερα και τραγουδάω αποκριάτικα!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα είναι απο αυτές τις στιγμές που η ψυχή ανατάσσεται και μαλακώνει και γαληνεύει και αλλο!!!!!!!!!!! Αμήν!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά για όλη τη δύναμη, συμπαράσταση, αγκαλιά και θετική σκέψη σας. Είστε υπέροχες και σημαντικότατες στη ζωή μου!!!!! 

Αυτα ειναι...με το καλο!!!! Να απολαυσεις το Πασχα σου και μεχρι το καλοκαιρι να ειμαστε ολες εγκυες:)

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

Μακάρι μακάρι τι να πω…..Ασε έχουμε γαμ@θει στα οοομμμ. Χάρηκα πάρα πολυ κορίτσι, μα παρα πολυ!

Όσα οοοομμμμμ κάνουμε τόσος χωρος ανοίγει ,,,,το ξέρω και σε ευχαριστώ πολύ πολύ θέμα χρόνου όλα για όλες μας 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ανθη7 said:

Από οου να ξεκινήσω δε ξέρω!!!!από που θες?1λαθος όλο το πρωτόκολλο διέγερσης.λαθος φαρμακα όλα λάθος.δεν κάνει για μένα η Γκοναλ2απ8 το 2015 κ μετά έχουν δείξει οι έρευνες ότι η εμβρυομεταφορα πρέπει ν γίνεται σε άλλο κύκλο από την ωοληψια.αρα καταψύχεται τα εμβρυακια κ μπαίνουν κάνα δίμηνο μετά αφού προετοιμαστει η μήτρα όπως πρέπει λάθος εμβρυολογου που δεν είδε τους πυρήνες των γονιμοποιημενων ωαριων4ακομα κ τώρα στην αποβολή δεν έπρεπε ν μου δώσουν φάρμακο ούτε αποξρση.θα με καθαρίσει με αναρρόφησης (πως λεγεται).έχω ακόμα μέσα μου ένα σακο 20 εκατοστά που ναι πάρα πολύ επικίνδυνο για φλεγμονη!5τα ινομυωματα που έχω είναι εκτός μητρας,πολύ μικρά κ δεν χρειάζεται καν να τσ πειράξουμε

Είπε βέβαια ποιος σου είπε να πας με δοτριας ημαρτον.η δοτρια εκεί θα ναι κ σένα χρόνο κ σε 6 μήνες κ σε 2 χρόνια, δεν αλλάζει κάτι γιατί η μήτρα κ το ενδομητριο δε γερνάνε.αμα δλδ όλα πάνε χάλια ασ πάμε μετά με δοτριας αλλά αυτή τη στιγμή είναι απαράδεκτο ν στο λένε.γυναικα που χει συλλάβει 2 φορές κ φυσιολογικά κ με εξωσωματικη,που έκανε εμφύτευση θα μείνει έγκυος κ θα γεννήσει.α επίσης μου πε ότι στον καθαρισμό μπορούμε ν κάνουμε βιοψια στο σακο να δούμε τους λόγους που παλινδρομησε (που φυσικά κάνεις δεν έκανε τον κόπο να με ενημερωσει)

Είπε να κάνει dfiκαι οξειδωτικά στρες ο άντρας μου,που για να χω συλλάβει 2 φορές,κ να χει γίνει γονιμοποιησει κ κανονικά κ τώρα χωρίς μικρογονιμοποοηση κλπ δεν έχει πιθανόν θέμα το σπέρμα,αλλά ν το δούμε για παν ενδεχόμενο ν το ενισχύσουμε.

Οπωσδήποτε να ρυθμίσω τη ντε.μου το τόνισε ποσες φορές, είναι αιτία αποβολής.μου είπε ντε και ασβέστιο.και οι ορμονολογικες μου είναι πολύ καλές και η σντιμυλλεριος.

Πάνω κάτω αυτά.

Επίσης δεν μου πήρε ευρώ!!!!!και την παρασκευη μου πε λιγότερα λεφρα γιατί λέει θα πορευθουμε μαζί για καιρό δεν θα σ γδαρω.που κουνεκανε τρομερή εντύπωση!

Γενικά οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες.τι να σας πω!!!!!αναλυτικά όλα μου τα πε .εξαιρετικός.ξανα σας ευχαριστώ ολες γισ τις συμβουλές κ την καθοδήγηση.εσεις μου ανοίξατε τα μάτια.

Δε θα σχολιάσω καθόλου το τι συνέβη. Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά!!! Οοοοοοομμμμμμμμμμ ❤️❤️❤️

34 minutes ago, Condios said:

Και πάμε όλες μαζιιιιιιι!! Και ντελαπογκο και ντελαπογκο Κορίτσι μου γλυκό πόσο  τρελεια νέα!!!!! Ρε το καλύτερο καλοκαίρι της μέχρι τώρα ζωής σου θα είναι γιατί τα παγωτινια σου θα σε περιμένουν μετά χαρούμενη, υγιής, μαυρισμένη να τα υποδεχτείς και να φωλιάσουν για τα καλά ❤️❤️❤️ αριμπαα μον σερί! 

• Μου αρέσει 1

20 hours ago, marina_86 said:

Αγαπημένη, είναι σίγουρα άλλη μονάδα μέτρησης. Μην αγχώνεσαι. Αν ήταν στη δική μας μονάδα μέτρησης αποκλείεται η γιατρός να σου έλεγε όλα καλά. Δειξτες και στη Λευκού αν θες. 

Για τα αυτοάνοσα μη σκας. Θα τα δει όλα η Λευκού. πχ. εμένα μου βρήκε ότι έχω γονίδιο για κοιλιοκάκη, χωρίς να έχω κοιλιοκάκη όμως. Άρα πρέπει να αποφεύγω ειδικά λίγο πριν κ μετά την ετ τη γλουτένη γιατί αν ενεργοποιηθεί το γονίδιο οδηγεί σε αποτυχία εμφύτευσης ή κ σε αποβολή. Ένα παράδειγμα τώρα σου δίνω. 

Όσον αφορά στην εμπιστοσύνη, τι να σου πω; Σ' εμένα δε λειτούργησε έτσι σ' αυτόν τον τομέα. Έχω πάει με εμπιστοσύνη: χυλοπιτα. Έχω πάει με χαμηλά την μπάλα: χυλοπιτα. Ωστόσο, αν θεωρείς ότι η ύπνωση θα σε βοηθούσε ψυχολογικά κάντο. Εγώ είμαι υπέρ στο να κάνει ο καθένας αυτό που αισθάνεται. Και ο βελονισμός λένε βοηθάει. Το έχω κάνει κι αυτό... Μάντεψε! Χυλοπιτα! Χαχαχα 

Ωστόσο, νομίζω ότι ο γιατρός σου σε καθοδήγησε και ο ίδιος καλά μετά την αποτυχία. Φυσικά κ το έψαξες πολύ από μόνη σου αλλά για εμένα σπάνια θα βρεθεί γιατρός που θα σκεφτεί όλες τις παραμέτρους με τη λεπτομέρεια που μπορεί να τις σκεφτούμε εμείς οι ίδιες. Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό αλλά αυτό γίνεται. Και ας είμαστε ρεαλιστριες... αν φας ένα χαστούκι μετά δεν μπορείς να είσαι κ εντελώς τριαλαλι τριαλαλο. Ανθρώπινο δεν είναι; Εγώ έτσι νομίζω...

@marina_86, @anoulious Kοριτσια μια ερωτηση ακομα σχετικα με το Εra. Αυτο το Σαβατο 9/4 ξεκινω να παιρνω τα ultrogestan (ηδη παιρνω τα cyclacur απο 30/3) και με εχουν βαλει για το τεστ την επομενη Παρασκευη 15/4 στις 11:00. Διαβασα τις οδηγιες της Igenomix και λενε οτι το δειγμα πρεπει να το παρουν την 6η μερα δηλ την Πεμπτη 14/4 οχι την 7η που με εχουν προγραμματισει. Μηπως εκανε λαθος η βοηθος του γιατρου? Eπισης δεν μου ειπε οτι πρεπει να ξεκινησω να παιρνω τα ultrogestan συγκεκριμμενη ωρα ενω στις οδηγιες λεει οτι πρεπει να ξεκινησω την ιδια ωρα με την ωρα που θα παρουν την βιοψια. Ετσι και καταλαβω οτι καναν λαθος τωρα οπως και την προηγουμενη φορα θα τα σπασω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...