Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

13 hours ago, Villi said:

Για καμπύλη ζαχαρου μη σκας, δεν είναι πυρηνική φυσική, αν είναι προβληματική φαίνεται ξεκάθαρα και προφανώς είναι άλλη μοναδα μέτρησης. Για τα αυτοάνοσα νοσήματα μη σκας επίσης, η λευκού θα σε ξετινάξει. Είναι νοσήματα που έχουν να κάνουν με τη λανθασμένη απόκριση του ανοσοποιητικού μασ συστήματος. Φαντάζομαι τα έχεις γκουγκλαρει, ειναι πολλα. Εγω εχω ένα που λέγεται Antiphospholipid syndrome (APS) και μου το βρήκε η Λευκού. 
Πιο πολυ όμως ήθελα να σου γράψω για το άλλο που έγραψες, για τον έλεγχο, για την ανάγκη να αφεθείς κλπ. Ακριβώς έτσι λειτουργούσα στη ζωή μου πριν τις εξωσωματικές, εκανα οτι μπορούσα και μετα έδειχνα εμπιστοσύνη δεν ξερω που, ας το πούμε στο θεό, κατάφερνα να αφεθώ και κατα ένα περίεργο τρόπο, όταν κατάφερνα να μπω σε αυτό το state of mind ολα πήγαιναν καλα. Μετα απο πολλές πολλές αποτυχίες, κάποια στιγμή θύμωσα πολυ, έγινα control freak, έχοντας την ψευδαίσθηση οτι αν τα ελέγξω ολα, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν ειναι όμως καθόλου έτσι τα πράγματα, ειδικά σε αυτό που λέγεται δημιουργία μιας νέας ζωής. Δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάσταση, σαν να έχασα την εμπιστοσύνη  μου στη ζωή. Και για κάποιο λόγο πιστεύω οτι αν τα καταφέρω να αφεθώ, θα πετύχω κιόλας. Εγω κάνω ψυχοθεραπεία και προσπαθώ έτσι να το δουλέψω. Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή. 

Eλλα Villi μου ακριβως αυτο που λες, νοιωθω και εγω πως εχω αρχισει να γινομαι control freak και ξερω οτι δεν φερνει τιποτα καλο/θετικο στην ολη κατασταση. Πιστευω επισης στην ψυχοθεραπεια, εχω εκπαιδευτει σε αυτο και εχω κανει η ιδια για πολλα χρονια. Σε αυτη την περιπτωση ομως σκεφτομαι πως η υπνοθεραπεια ενδεικνυται λογω χρονου κυριως. Επειδη αν βρεις εναν καλο θεραπευτη τα αποτελεσματα ειναι πιο γρηγορα/αμεσα σε 2 με 3 συνεδριες και θα ηθελα να κανω αλλη μια προσπαθεια μεχρι τον Ιουνη. Το χρησιμοποιουνε σε αρκετες μοναδες εξωσωματικης εδω στην Αγλλια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

πρίν από 6 λεπτά , Moomin είπε:

Ελπίζω να είστε όλες καλά, να έχετε δυναμη κ υπομονή γιατί τη χρειαζόμαστε και για μετά..

Με όλα αυτά που διαβάζω δεν ξέρω, μου φαίνονται λίγες οι τρεις βλαστοκυστες σε δωρεά. Εμείς ναι μεν είμαστε με τον χαλαρό με δικό μας υλικό αλλά το ήξερα και πριν κ τώρα ότι δεν θα έχουμε πολλά έμβρυα, λόγω  αμης. Εντάξει το σπέρμα αν κ προβληματικό κάτι κάνει.

Δηλαδή καλύτερα να κάνουν μια καλύτερη τιμή αν τα έμβρυα με δωρεά είναι κάτω από τέσσερα. Ή ακόμα μια ωοληψια της δοτριας με λιγότερες μονάδες για κανένα έμβρυο ακόμα.

Το ξέρω ότι δε συμφέρει αυτό τους άλλους αλλα μελλοντικά κάτι πρέπει να γίνει.

Θα σου πω εγω τι πιστεύω για τον Κουρ.. σε αυτόν ειμαι κι εγώ. Πριν απο ένα χρόνο που διάβαζα το καφέ χωρίς να γράφω, έβλεπα ότι έδινε πολλές βλαστοκύστες. Ας μας πει και η @Rafaelatarzan  Τώρα προφανώς επειδή όλο και περισσότερα ζευγάρια πηγαίνουν σε αυτόν έχει αρχίσει τις εκπτώσεις. Και τι να του πεις; Εμενα προσωπικά δεν μου ειπε αριθμό για τιποτα. Περιμένω να δω …

• Μου αρέσει 3

Λοιπόν κορίτσια μου γλυκά καταρχάς θα ήθελα να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γισ τις συμβουλές.ακουγοντας εσάς πήγα στο γιστρο ο οποίος όχι απλα είναι εξαιρετικός....δεν έχω λογια.ολα λάθος τα χα κανει έως τώρα.εφριξε λίγο με ότι του είπα κ ότι είδε!!!!αφήστε.μου είπε ότι δε χρειάζεται να πάω με δοτριας ακόμα θεωρεί ότι μπορώ να προσπαθήσω τουλάχιστον άλλη μια με τα δικά μου υπό άλλες συνθήκες κ πρωτόκολλα.το θέμα της δοτριας θα ναι πάντα εκεί δεν αλλάζει κάτι να πάω κ σε 6 μήνες η ένα χρόνο.θα ήθελα τα φώτα σας.χρειαζομαι καλό ενδοκρινολογο να μου ρυθμίσει τη d ( που φυσικά κάνεις μέχρι τώρα δεν έκανε τον κόπο ν μου πει ανθη είναι πολύ χαμηλή η ρημαδα κ είναι αιτία αποβολής.....ασ μη μιλήσω γιατί έχω πολλά νεύρα....τον άντρα μου με το ζόρι τον κρατάω να μην κάνει μήνυση.).

• Μου αρέσει 4

πρίν από 9 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου γλυκά καταρχάς θα ήθελα να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γισ τις συμβουλές.ακουγοντας εσάς πήγα στο γιστρο ο οποίος όχι απλα είναι εξαιρετικός....δεν έχω λογια.ολα λάθος τα χα κανει έως τώρα.εφριξε λίγο με ότι του είπα κ ότι είδε!!!!αφήστε.μου είπε ότι δε χρειάζεται να πάω με δοτριας ακόμα θεωρεί ότι μπορώ να προσπαθήσω τουλάχιστον άλλη μια με τα δικά μου υπό άλλες συνθήκες κ πρωτόκολλα.το θέμα της δοτριας θα ναι πάντα εκεί δεν αλλάζει κάτι να πάω κ σε 6 μήνες η ένα χρόνο.θα ήθελα τα φώτα σας.χρειαζομαι καλό ενδοκρινολογο να μου ρυθμίσει τη d ( που φυσικά κάνεις μέχρι τώρα δεν έκανε τον κόπο ν μου πει ανθη είναι πολύ χαμηλή η ρημαδα κ είναι αιτία αποβολής.....ασ μη μιλήσω γιατί έχω πολλά νεύρα....τον άντρα μου με το ζόρι τον κρατάω να μην κάνει μήνυση.).

Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένη. Για να ρυθμίσεις τη d δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι ενδοκρινολόγο. Άλλο αν θέλεις να πας γενικά σε έναν να κάνεις έναν γενικότερο έλεγχο , αλλά για την d απλά παίρνεις συμπλήρωμα και ανεβαίνει. 

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένη. Για να ρυθμίσεις τη d δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι ενδοκρινολόγο. Άλλο αν θέλεις να πας γενικά σε έναν να κάνεις έναν γενικότερο έλεγχο , αλλά για την d απλά παίρνεις συμπλήρωμα και ανεβαίνει. 

Ο γιατρός μου το είπε.εχω 18 είναι πολύ χαμηλή.κ μου είπε ότι καλό είναι ν το δω με έναν ενδοκρινολογο για να μου δώσει το πιο μεγάλο σκεύασμα να ανέβει.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Ο γιατρός μου το είπε.εχω 18 είναι πολύ χαμηλή.κ μου είπε ότι καλό είναι ν το δω με έναν ενδοκρινολογο για να μου δώσει το πιο μεγάλο σκεύασμα να ανέβει.

Καλό ειναι να πας, να δει και αλλα πράγματα. Το πιθανότερο είναι να σου δώσει lecalcif αμπούλες. Σου ειπε οτι απέβαλες λόγω χαμηλής d??  Θα ήθελες να μου πεις γιατι με ενδιαφέρει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Villi είπε:

Καλό ειναι να πας, να δει και αλλα πράγματα. Το πιθανότερο είναι να σου δώσει lecalcif αμπούλες. Σου ειπε οτι απέβαλες λόγω χαμηλής d??  Θα ήθελες να μου πεις γιατι με ενδιαφέρει. 

Κοίτα θα δουνε στο ελενα τς παντα έτσι κ αλλιώς.μου είπε λοιπόν ότι η χαμηλή ντε  είναι αιτία αποβολων.αυτο μου είπε.κ ότι πρέπει ν τη ρυθμισω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Κοίτα θα δουνε στο ελενα τς παντα έτσι κ αλλιώς.μου είπε λοιπόν ότι η χαμηλή ντε  είναι αιτία αποβολων.αυτο μου είπε.κ ότι πρέπει ν τη ρυθμισω

Αναρωτιέμαι αν η χαμηλή d ευθύνεται γενικά για αποτυχία μια εξωσωματικής. Κοιτούσα τις εξετάσεις που είχα κάνει πέρυσι πριν τις δυο ετ με δωρεά, και είδα ότι και στις δυο η d μου ήταν 17.   

πρίν από 19 λεπτά , Villi είπε:

Αναρωτιέμαι αν η χαμηλή d ευθύνεται γενικά για αποτυχία μια εξωσωματικής. Κοιτούσα τις εξετάσεις που είχα κάνει πέρυσι πριν τις δυο ετ με δωρεά, και είδα ότι και στις δυο η d μου ήταν 17.   

εμένα στην πρώτη ετ με δικό μου δεν μου τη μέτρησαν καν!! Και σαν γίδι και εγω έκανα οτι μου έλεγαν.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

εμένα στην πρώτη ετ με δικό μου δεν μου τη μέτρησαν καν!! Και σαν γίδι και εγω έκανα οτι μου έλεγαν.

Ναι γιαυτο αναρωτιέμαι, είναι άραγε τόσο σημαντική η τιμή της D? Ίσως δεν είναι τελικά 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Θα σου πω εγω τι πιστεύω για τον Κουρ.. σε αυτόν ειμαι κι εγώ. Πριν απο ένα χρόνο που διάβαζα το καφέ χωρίς να γράφω, έβλεπα ότι έδινε πολλές βλαστοκύστες. Ας μας πει και η @Rafaelatarzan  Τώρα προφανώς επειδή όλο και περισσότερα ζευγάρια πηγαίνουν σε αυτόν έχει αρχίσει τις εκπτώσεις. Και τι να του πεις; Εμενα προσωπικά δεν μου ειπε αριθμό για τιποτα. Περιμένω να δω …

Ναιιι το θυμάμαι κ αυτό που το είχατε γράψει παλιότερα. Γενικά θα έπρεπε να υπάρχει μια παρόμοια γραμμή από ολους. Πληρώνεις παραπάνω για περισσότερα αποτελέσματα. Είναι και θέμα τύχης βέβαια μετά αν θα πετύχεις...ελπίζω σε ένα οικονομικότερο ή με περισσότερα έμβρυα μέλλον.

πρίν από 13 λεπτά , Villi είπε:

Ναι γιαυτο αναρωτιέμαι, είναι άραγε τόσο σημαντική η τιμή της D? Ίσως δεν είναι τελικά 

Πιστεύω ότι είναι. Γιατί πέρσι είχα δει στο φεισμπουκ ένα λάιβ με έναν γυναικολόγο εξωσωματικο κ έλεγε ότι η D είναι σημαντική επειδή τρέφει τις βλαστοκυστες μέχρι να εμφυτευτουν στο ενδομήτριο. Τα εμβρυάκια κολυμπάνε δύο μέρες στη μήτρα και χρειάζονται κάτι να φάνε. Το είχε πει έτσι απλοϊκά. Μπορεί δηλ να μη γίνει καν εμφυτευση. Είχα μια αρνητική χοριακη με χαμηλή D. Και ο ενδοκρινολόγος το είχε σχολιάσει τότε αν και ήταν φίλος με τον τότε γυναικολόγο μου. Πάντως είναι σημαντική η D.

• Μου αρέσει 2

T4Rzp2.png

2 hours ago, Ευαγγελιαα said:

Καλημέρα συναγωνιστριες!!!!από 200 πήγε 604 η χοριακη μου σήμερα!!!!!!ένα χαμόγελο το χω...συγκρατημένη αλλά χαρούμενη!!

Καλημέρα καλημέρα και τι όμορφα νέα!!! Μπραβο κορίτσι!! Αντε άλλη μια μικρή ανάσα. Έτσι βήμα βήμα μέχρι να δεις το μωρακι στον υπέρηχο και να ηρεμήσεις λιγάκι ❤️❤️

1 hour ago, Ανθη7 said:

Χαίρομαι που ταιριάξατε με το γιατρό. Όλα να γίνουν τώρα εύκολα και με επιτυχία ❤️❤️ 

9 minutes ago, Villi said:

Για τη D δεν το ήξερα κι εγώ ότι ήταν σημαντικό. Μου το είχε πει ο καλουλης πριν καν κάνουμε ετ, πριν καν βρεθεί δοτρια να παίρνω κάθε μέρα d και φυλλικο. Βοηθάνε κ τα δύο πολύ από όσο ξέρω 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Αγαπημένη, πέρα από τη D τι άλλα λάθη εντόπισε; 

Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε ο γιατρός. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφαλής!❤️

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

α ωραία! Βρέθηκες λύση για τη χορευταρού τη μήτρα σου λοιπόν!Τώρα το buscopan που χρησιμεύει? Σου πονάει κιόλας όταν χορεύει?

Θα δούμε αν είναι λύση λύση... Ελπίζω να είναι. Προς το παρόν είδα ότι ηρεμεί κάπως με το μαγνήσιο. Όχι, δεν με πονάει καθόλου. Είναι σαν να έχω ακουμπήσει ένα κινητό στο σημείο της μήτρας κ να δονείται. Όχι συνέχεια. Συγκεκριμένες μέρες του κύκλου. 

Το buscopan θα μου το δώσει μαζί με το μαγνήσιο πριν την ετ. Δεν είναι για τον πόνο, είναι σπασμολυτικό. Απ' ότι κατάλαβα buscopan δίνουν πολλοί γιατροί τη μέρα της ετ έτσι, προληπτικά. Γιατί κάποιες φορές η διαδικασία της ετ μπορεί να δημιουργήσει κάποιους σπασμούς στη μήτρα και θέλουν να το αποφύγουν. Ας πούμε ο δικός μου ή κ ο Χριστοφ δίνουν έτσι κι αλλιώς σε όλες, απ' ότι μου είπε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη, πέρα από τη D τι άλλα λάθη εντόπισε; 

Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε ο γιατρός. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφαλής!❤️

Θα δούμε αν είναι λύση λύση... Ελπίζω να είναι. Προς το παρόν είδα ότι ηρεμεί κάπως με το μαγνήσιο. Όχι, δεν με πονάει καθόλου. Είναι σαν να έχω ακουμπήσει ένα κινητό στο σημείο της μήτρας κ να δονείται. Όχι συνέχεια. Συγκεκριμένες μέρες του κύκλου. 

Το buscopan θα μου το δώσει μαζί με το μαγνήσιο πριν την ετ. Δεν είναι για τον πόνο, είναι σπασμολυτικό. Απ' ότι κατάλαβα buscopan δίνουν πολλοί γιατροί τη μέρα της ετ έτσι, προληπτικά. Γιατί κάποιες φορές η διαδικασία της ετ μπορεί να δημιουργήσει κάποιους σπασμούς στη μήτρα και θέλουν να το αποφύγουν. Ας πούμε ο δικός μου ή κ ο Χριστοφ δίνουν έτσι κι αλλιώς σε όλες, απ' ότι μου είπε.

Από οου να ξεκινήσω δε ξέρω!!!!από που θες?1λαθος όλο το πρωτόκολλο διέγερσης.λαθος φαρμακα όλα λάθος.δεν κάνει για μένα η Γκοναλ2απ8 το 2015 κ μετά έχουν δείξει οι έρευνες ότι η εμβρυομεταφορα πρέπει ν γίνεται σε άλλο κύκλο από την ωοληψια.αρα καταψύχεται τα εμβρυακια κ μπαίνουν κάνα δίμηνο μετά αφού προετοιμαστει η μήτρα όπως πρέπει λάθος εμβρυολογου που δεν είδε τους πυρήνες των γονιμοποιημενων ωαριων4ακομα κ τώρα στην αποβολή δεν έπρεπε ν μου δώσουν φάρμακο ούτε αποξρση.θα με καθαρίσει με αναρρόφησης (πως λεγεται).έχω ακόμα μέσα μου ένα σακο 20 εκατοστά που ναι πάρα πολύ επικίνδυνο για φλεγμονη!5τα ινομυωματα που έχω είναι εκτός μητρας,πολύ μικρά κ δεν χρειάζεται καν να τσ πειράξουμε

Είπε βέβαια ποιος σου είπε να πας με δοτριας ημαρτον.η δοτρια εκεί θα ναι κ σένα χρόνο κ σε 6 μήνες κ σε 2 χρόνια, δεν αλλάζει κάτι γιατί η μήτρα κ το ενδομητριο δε γερνάνε.αμα δλδ όλα πάνε χάλια ασ πάμε μετά με δοτριας αλλά αυτή τη στιγμή είναι απαράδεκτο ν στο λένε.γυναικα που χει συλλάβει 2 φορές κ φυσιολογικά κ με εξωσωματικη,που έκανε εμφύτευση θα μείνει έγκυος κ θα γεννήσει.α επίσης μου πε ότι στον καθαρισμό μπορούμε ν κάνουμε βιοψια στο σακο να δούμε τους λόγους που παλινδρομησε (που φυσικά κάνεις δεν έκανε τον κόπο να με ενημερωσει)

Είπε να κάνει dfiκαι οξειδωτικά στρες ο άντρας μου,που για να χω συλλάβει 2 φορές,κ να χει γίνει γονιμοποιησει κ κανονικά κ τώρα χωρίς μικρογονιμοποοηση κλπ δεν έχει πιθανόν θέμα το σπέρμα,αλλά ν το δούμε για παν ενδεχόμενο ν το ενισχύσουμε.

Οπωσδήποτε να ρυθμίσω τη ντε.μου το τόνισε ποσες φορές, είναι αιτία αποβολής.μου είπε ντε και ασβέστιο.και οι ορμονολογικες μου είναι πολύ καλές και η σντιμυλλεριος.

Πάνω κάτω αυτά.

Επίσης δεν μου πήρε ευρώ!!!!!και την παρασκευη μου πε λιγότερα λεφρα γιατί λέει θα πορευθουμε μαζί για καιρό δεν θα σ γδαρω.που κουνεκανε τρομερή εντύπωση!

Γενικά οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες.τι να σας πω!!!!!αναλυτικά όλα μου τα πε .εξαιρετικός.ξανα σας ευχαριστώ ολες γισ τις συμβουλές κ την καθοδήγηση.εσεις μου ανοίξατε τα μάτια.

• Μου αρέσει 5

πρίν από 8 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Είπε να κάνει dfiκαι οξειδωτικά στρες ο άντρας μου,που για να χω συλλάβει 2 φορές,κ να χει γίνει γονιμοποιησει κ κανονικά κ τώρα χωρίς μικρογονιμοποοηση κλπ δεν έχει πιθανόν θέμα το σπέρμα,αλλά ν το δούμε για παν ενδεχόμενο ν το ενισχύσουμε.

O Λυμπερόπουλος όμως γράφει ότι ο υψηλός κατακερματισμός είναι πιθανή αιτία αποβολών...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...