Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Που καταλήγω; Ότι προτιμώ πχ να αποδώσω τις αποτυχίες μου στον παράγοντα τύχη, πάρα σε κάποια ανώτερη δύναμη που αποφασίζει για εμας. Ταπεινή μου γνώμη 

Καμία ανώτερη δύναμη δεν φταίει ούτε για τις αποτυχίες ούτε για τις επιτυχίες, μη λέμε μαλ@@ες τώρα. Ναι… κι όσες έκαναν παιδιά ειναι ευλογημένες, βλέπε Πάτρα. Καμία σχεση. Απλά νομίζω οτι η @Condios το βλέπει σωστα και το έχει φιλοσοφήσει καλύτερα. Πιστεύει στο καλό που θα έρθει, όταν αυτό θέλει να έρθει. Δείχνει  εμπιστοσύνη στην ίδια τη ζωή. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Να σας πω ρε κορίτσια .μια χαζό σκέψη. Σε τι να πιστέψω; Από πού να πιαστώ και από πού να ζητήσω..προσευχές, τάματα, εξομολογήσεις, κλάματα, αποτέλεσμα κουλούρι. Μπορεί να κωφευουν, μπορεί να μην ακούγεται η φωνή μου, μπορεί να μην είναι η στιγμή μου. Δεν ξέρω...

Αυτο που ξέρω είναι ότι πάντα ήθελα να γίνω μανούλα. Και από την στιγμή που έφτασα στα 40 αφραγκη ξέρω ότι το όνειρο φτάνει στο τέλος του. Θα σας πω ότι ψυχικά αποθέματα έχω φουλ. Αυτό που δεν έχω είναι γεμάτο πορτοφόλι. Άρα; Θα πρέπει να δεχτώ πχ ότι ήταν θέλημα κάποιας ανώτερης δύναμης να μην τα καταφέρω; Οκ άντε κάποια στιγμή γνωρίζοντας ότι έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου για να γίνω μανούλα και δεν έγινα , θα το αποδεχτώ και θα πάω παρακάτω. Οικογένεια έχω ούτως η άλλως. Τον άντρα μου. Και είμαι ευγνώμων και χαρούμενη γι αυτό.

Αχταρμα τα έγραψα κ δεν βγάζω και νόημα . Απλά έγραψα σκόρπιες σκέψεις έτσι να τα βγάλω από μέσα μου. Τύπου ψυχοθεραπεία.

Που καταλήγω; Ότι προτιμώ πχ να αποδώσω τις αποτυχίες μου στον παράγοντα τύχη, πάρα σε κάποια ανώτερη δύναμη που αποφασίζει για εμας. Ταπεινή μου γνώμη 

Χρύσα μου γλυκιά , το όνειρο σου δεν έχει φτάσει στο τέλος του. Παιρνω το θάρρος και σου το λέω αυτό , γιατί έχω βρεθεί πολλές φορές στη θέση σου και άφραγκη , καταλαβαίνω ότι όλα τώρα σου φαίνονται μαύρα , βουνό . Αλλά έχεις τον άντρα σου δίπλα σου και έχεις και τέλεια ηλικία καλέ!!! Γιατί να τελειώσουν όλα στα 40 ;;;  Αν χρειαστεί , λέω ΑΝ δεν τα καταφερεις την επόμενη φορά , θα βρεις τον τρόπο να το ξανακάνεις . Δεν θα τον βρεις τώρα, τώρα έχεις άλλα να σκεφτείς . Θα κάνεις 2-3 χρόνια ίσως να μαζέψεις πάλι χρήματα , δεν πειράζει . Κι εγώ έτσι κάνω ή δανείζομαι από την μάνα μου ή φορτώνω την πιστωτική μου ( για φυλακή είμαι !) . Ή θα σου κάνουν καλύτερη τιμή για την επόμενη φορά . Θα τον βρεις τον τρόπο , ΑΝ χρειαστεί . Όλα θα γίνουν . Σκόρπιες σκέψεις σου γράφω κι εγώ τώρα αλλά τα πιστευω και σου τα λέω . 

• Μου αρέσει 8

@Chrussa1982 Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά από ποσά ωάρια δότριας φτάσατε να πάρετε 3 βλαστοκύστες; Και ποιος ήταν ο χαρακτηρισμός αυτών; Το σπέρμα το έχετε ψάξει διεξοδικά; Έχουμε ακριβώς την ίδια ηλικία και στεναχωρέθηκα πολύ κι εγώ διαβάζοντας την κατάληξη της προσπάθειας σου.

Φιλεναδιτσες σήμερα γεμάτη μέρα και δεν πρόλαβα να μπω. Και βρήκα σχεδόν δέκα σελίδες!!! 

12 hours ago, Viv37 said:

μου είπε ότι θα ανέβει σίγουρα. Τώρα δεν ξέρω. Δεν παίρνω και κορτιζόνη και σκέφτομαι ότι μάλλον έκανα βλάκεια που δεν πήγα και σε αιματολόγο. Αλλά αφού δε μου το είπε ο γιατρός μου. Ουφ έχω και λίγες βλαστοκύστες....αγχωνομαι!

Γλυκιά μας ορχιδέα να κάνεις ότι σε βοηθάει να νιώθεις καλύτερα. Εμένα ο γιατρός μου σύστησε να κλείσω ραντεβού με τη Λευκού μετά την πρώτη αποτυχημένη ετ. Ξέρω όμως αρκετές κοπέλες που πήγαν χωρίς αποτυχία ή χωρίς να τους το προτείνει ο γυναικολόγος τους. Αρχικά κοίτα να ηρεμήσεις. Έτυχε κ η αναποδιά με τον κοβιντ και για αυτό αγχώνεσαι ακόμα παραπάνω. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Να εισια καλά πρώτα από όλα και τ@ παιδακι@ σου έρχονται!!! 

10 hours ago, Chrussa1982 said:

Καλησπέρα καλησπέρα!!!! Οργιασατε τρελιαρες μου, πιάσατε τα ιατρικά θέματα που τόσο μας αγχωνουν χαχαχα. Παραθέτω την εμπειρία μου. Η δική μου ενδοκρινολόγος ήταν πάντα αρνητική στο να χαλάσω έναν αψογο θυροειδή. Γνωρίζοντας από εδώ μέσα ότι πρέπει ιδανικά να είναι κάτω από 2 για ετ ζητούσα χάπι. Τώρα με τα σικλακουρ τόσους μήνες έφτασε 2.90. οι απόψεις τους όμως διίστανται και τελικά δεν ξέρουμε κ τι να κάνουμε. Δόκτωρ μαρίνα!!!!!! Τα φώτα σου!!!! Έχω την υποψία ότι μήπως..μήπως έφταιγε ο θυρεοειδής αυτή τη φορά...

Τα δικά μου νεακια. Σταμάτησα φάρμακα (γιουπι!!!!!). Ήταν να βρεθούμε αύριο με χαλαρό αλλά μουντό άλλαξε για παρασκευή. Θα συζητήσουμε προφανώς τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε. Θα πάρει ένα δανειακι ο άντρας μου μήπως κάνω την ρημάδα την υστεροσκοπηση να ησυχάσω πια!!! Θα ζητήσω και επιπλέον εξετάσεις. Και μόνο τότε θα προχωρήσω. Έμεινα με ένα. Ένα!!! Ε θα πάω με τις καλύτερες προϋποθέσεις και δεν θα αφήσω τον ενθουσιασμό μου, την λαχτάρα μου και τα καλά λόγια του γιατρού μας να με παρασύρουν. 

Επέστρεψα κόρες!!! Δυνατά τα τα τα 

Πάμε όλες μαζί..κοινή πορεία προς το όνειρο!!!

Μπράβο Χρυσούλακι μου! Δυνατά και βήμα βήμα θα πάρεις σύντομα αγκαλιά κι εσύ το μωρακι σας ❤️❤️❤️

9 hours ago, Viv37 said:

χαχαχαχαχα ενα δίκιο το έχεις! Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω ένα ραντεβού στη Λευκού. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω πρώτα το γιατρό ή να πάω έτσι.

Αυτά τελικά ποιός τα ελέγχει? Ο αιματολόγος ή όποιος να ναι?

Παράνοια παιδί μου τι να λέμε τώρα!! Ελπίζω να βγούμε σώας τας φρένας από όλο αυτό!Πφφφφφφ

Πολύ καλά το σκέφτηκες Χρυσυλάκι! Να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου και το τελευταίο παγωτίνι σου θα είναι το τυχερό. Κι εγώ γι αυτό τρώγομαι. Γιατί κ εγώ με 3 ξεκινάω εκ των οποίων μονο το 1 είναι expanded και δε θέλω να τα χαραμίσω για πράγματα που θα μπορούσα να έχουν αποφευχθεί! Για τους γιατρούς μπορεί να έιναι μια απλή προσπάθεια και να λένε  δε βαριέσαι θα τα καταφέρεις την επόμενη αλλά για μας δεν είναι τόσο εύκολη η ψυχρολουσία. Ας αποφύγουμε ότι μπορούμε

τώρα που το είπες εσένα συνεχίζει να κουνιέται η μήτρα σου?

Να την πάρεις πχια να σου φύγει η απορία :)

8 hours ago, Condios said:

Συμπεθεραααααααααααααααααααααα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:wub: αν σου πω οτι ειμαι πιο ΖΕΝ πεθαίνεις θα με πιστεψεις??????????? και καταλήγω ότι είμαι έτσι γιατί πλέον τα έχω κάνει και ψάξει (σχεδόν) όλα (μια αιματολόγος εμεινε για απλη αναφορα μολις βγουν και οι σημερινες αναλυτικες αιματος με ολα τα αξεσουαρ μαζί (ξέρεις,,d3,b12, φυλικο, γλυκοζιωμένη, σιδηρο, καλιο , νατριο μπλα μπλα μπλα) ,,, επίσης μίλησα με συντονίστρια κοντού,,,,,θελει 3 μηνες περιοδο για επουλωση και μετα προχωραμε για ετ,,,,και της απαντησα "τελεια,,,θα κανω και διακοπες και μετα θα ερθω να ειμαστε ολοι ακομα πιο χαλαροί" ,,, οπότε ως τοτε εχω χρονο να μαζεψω ενδεχομενως δεικτες βιταμινων και στοιχειων και να κοψω και το παλιοτσιγαρο ,,,,, τώρα για το ποια πηδηξε ,,,, εμαθα οτι δεν πηδηξε καμία,,,ηταν για ωοληψια και καταψυξη για καβα,,,,ακους??????????? καβα ο κοντος,,,,,,,,,και ευτυχως η συντονιστρια ειναι αστερι και με το που της εστειλα μηνυμα "κλειδωσε" το κοριτσι (ζωή να 'χει να στροφάρει το μυαλουδακι της) και το συνεδριασανε με τον κοντο,,,τα βαλανε κατω και τσουπ ενωσαμε,,,,επισης εμαθα πως εδωσε οδηγια,,,,αν οι βλαστοκυστες δεν ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ,,,,α να τον δω το μαγο μαγκα κοντο,,,α να τον δω!!!!!!!!! ως τοτε λοιπον αγαπημενη,,,ζωαρα,,,εκδρομες,,,φαγητο,,,ερωτα,,,και χαμηλα τη μπαλα και οτι πει ο Θεος!!!!!!!! 

Εμένα να μην ξαναπηδήξουν,,,αχαχαχαχαχα,,,,,εγω φιλη δεν ανυπομονω,,,ειμαι σιγουρη οτι εκει θα ειναι το μωρακι μου οποτε οσες βγουν!!!!!!!! εχω εσας που νοιαζεστε ομως για μενα και ειναι το ιδιο μαλλον ,,,,πολυ αγκαλιτσα κοβιντακι μου!!!!!!!

Ευχαριστώ Βιλλάκι μου αν και ξερεις πως πανε αυτα,,,,60% φτανουν ,,,αρα στα 6 περιμενω μαξιμουμ 4,,,,αν ερθουν περισσοτερες θα με βρισει η @Rafaelatarzan & @Ελισάβετ καπ 2 γιατι είναι σιγουρες οτι θα παρω μινιμουμ 5,,,,,αχαχαχαχαχαχα 

Τα 6 δεν ειναι λιγα,,,αλλα δεν ειναι και πολλα,,,,εγώ παλι ημουν αποφασισμενη να μην ιδρωσει το αυτι μου οτι και αν ακουσω και ετσι εγινε ακριβως,,,,δε με νοιαζει το νουμερο ,,,με νοιαζει η επομενη να ειναι η τυχερη μας φορά,,,δε θελω πολλες βλαστοκυστες γιατι θελω να εχω επιτελους τ@ γερ@ μου μωράκι@ στην αγκαλιά μου και εγώ όπως ολες μας. Δεν ειχα συμφωνησει τιποτα,,,θεωρω δεδομενο το μοιρασμα πλεον,,,και εχει μια λογική για μενα,,,γιατι αν πχ ειχα 12 βλαστοκυστες και επιανα με την πρωτη διδυμα ή ένα και μετά δεν ήθελα άλλο μωρό,,,, τις υπολοιπες 10 τις πας καταστροφή? τις δωρίζεις? ή αν ειχα 12 βλαστοκυστες και αποτυχαινα σε 3 ετ με τις ιδιες,,,μετα τι? ξανα αλλαζω δοτρια? και ποσες δοτριες πια? η 3η μου θα ειναι αυτή,,,,κατάλαβες το σκεπτικό μου?? αρα επικεντρώνομαι στο τωρα , στο σημερα, σε αυτο που στελνει ο Θεος και εχει τους λογους του, και μενω εδω ηρεμη , ησυχη και με πολυ αγαπη να περιμενω τη στιγμή που θα τα δεχτώ!!!!!!!! τωρα όσον αφορα το μοιρασμα και το κοστος,,,,κουραστηκα να θυμωνω,,,,κουραστηκα να ζοριζομαι,,,,αν οι δοτριες μπορουν να πληρωνονται απο πχ 1200€ για την καθε ληπτρια μαγκια τους,,,,ή αν ο γιατρος έλεγε επειδή θα τα μοιραστείς με αλλη γυναικα το κοστος ειναι 1500€ αντί για 3000€ οκ,,,καλο θα ηταν για ολες μας,,,,ξερεις ομως τι γινεται? εγώ όχι,,,και δεν το ψαχνω γιατι δε θα λογοδοτήσω εγώ πουθενα,,,,οποιος κανει ματσακουνιές,,,τις βρίσκει μπροστά του. 

Συγχαρητηρια κορίτσι μου,,,με το καλό να πάνε όλα και να έχεις το μωράκι σου γερό στην αγκαλια σου! 

Και ντελαπονγκο και ντελαπονγκο και οοοομμμμμ και αγοραροςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ,,,,,, και το βασικοτερο,,,,ολα πολυ καλά τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκι στο Φιλάκι μας μεγάλο και ρουφηχτο!!!!!!!!!!!

Σιγά μην τον έκανα και παπιγιον,,,,δε δενεται παιδί μου αυτος,,,,ειναι ατιθασο πνευμα για αυτο τον γουσταρω,,,,αν του το ζητουσα με κλαματα δε θα γινοταν,,,θελει φτυσιμο ο ανθρωπος , ειναι μαζοχας,,,,αχαχαχαχαχαχα 

Πόσο σ'αγαπω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυνατά τα τα τα ,,,,, και μερέντα μωρή αρρώστια!!!!!!!!! Τόνους μερέντα!!!!!!!!!!! Ε νουκρεμα ήθελα να πω,,,αχαχαχαχαχα

Γλυκό μου πλάσμα τα είπες όλα... Να περάσεις ένα όμορφο τρίμηνο με τον αντρουλη σου, να γεμίσεις ζωή και μετά να την προσφέρεις στ@ πλασματακι@ που θα έχεις στην κοιλιτσα. ❤️❤️❤️

4 hours ago, Chrussa1982 said:

Να σας πω ρε κορίτσια .μια χαζό σκέψη. Σε τι να πιστέψω; Από πού να πιαστώ και από πού να ζητήσω..προσευχές, τάματα, εξομολογήσεις, κλάματα, αποτέλεσμα κουλούρι. Μπορεί να κωφευουν, μπορεί να μην ακούγεται η φωνή μου, μπορεί να μην είναι η στιγμή μου. Δεν ξέρω...

Αυτο που ξέρω είναι ότι πάντα ήθελα να γίνω μανούλα. Και από την στιγμή που έφτασα στα 40 αφραγκη ξέρω ότι το όνειρο φτάνει στο τέλος του. Θα σας πω ότι ψυχικά αποθέματα έχω φουλ. Αυτό που δεν έχω είναι γεμάτο πορτοφόλι. Άρα; Θα πρέπει να δεχτώ πχ ότι ήταν θέλημα κάποιας ανώτερης δύναμης να μην τα καταφέρω; Οκ άντε κάποια στιγμή γνωρίζοντας ότι έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου για να γίνω μανούλα και δεν έγινα , θα το αποδεχτώ και θα πάω παρακάτω. Οικογένεια έχω ούτως η άλλως. Τον άντρα μου. Και είμαι ευγνώμων και χαρούμενη γι αυτό.

Αχταρμα τα έγραψα κ δεν βγάζω και νόημα . Απλά έγραψα σκόρπιες σκέψεις έτσι να τα βγάλω από μέσα μου. Τύπου ψυχοθεραπεία.

Χρυσούλακι μου είσαι ένα υπέροχο τρυφερό πλάσμα και πολύ δυνατό και σύντομα θα γίνεις μανούλα. Μη σε τρομάζει το ότι έχεις μια βλαστοκυστη. Μια χρειάζεται στην πραγματικότητα για να γίνεις μανούλα ❤️❤️ κι εμείς μια τελευταία είχαμε κι η αλήθεια είναι το μεγαλύτερο διάστημα πριν την ετ σκεφτόμουν ήδη το μετά. Πως θα είναι χωρίς παιδί, είμαι εντάξει με αυτό, θα κανουμε κι άλλη προσπάθεια με νέα δοτρια, στο ίδιο κέντρο, αλλου; άπειρες σκέψεις, πολλές αμφιβολίες. Όταν έγινε είπα οκ εκανα ότι μπορούσα τώρα προσοχή κι αναμονή. Και το θαύματακι έγινε. Πάρε χρόνο να ηρεμήσεις κι εσύ κ το σωματακι σου, γράψε τις σκέψεις σου, τα ερωτήματα και ξεκινά να κάνεις βηματάκια που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Το Μαρίνακι αναφέρει πολλές κ αξιόλογες λύσεις για να κάνεις κάποια πράγματα που ίσως θελήσεις με λιγότερο ή καθόλου ενδεχόμενως κόστος οικονομικό. Μεγάλη αγκαλιά και μαζί θα είμαστε εδώ μέχρι να μας πεις τα ευχάριστα ❤️❤️

2 hours ago, marina_86 said:

Αγαπημένη, έχεις δίκιο σε όλα. Θα μου πεις τι να το κάνεις το δίκιο; Δίκιο έχεις κ σ' αυτό!!! Όμως, εσύ μιλάς σαν να έχει κλείσει το θέμα. Δεν έχει κλείσει. Έχεις ακόμα μία βλαστοκυστη.. το καταλαβαίνω ότι θα ήθελες τώρα να έχεις άλλες τρεις, τέσσερις για να νιώθεις πιο ασφαλής αλλά πού ξέρεις τι θα μπορούσε να συμβεί; Μπορεί να είχες άλλες 3 κ να πήγαιναν ακλαφτες και η 1 να είναι το μωρό σου. Δεν το ξέρεις αυτό. 

Τώρα, όσον αφορά στις εξετάσεις κτλ. Αχ, το έχω πει 1000 φορές... αν είχα εκατομμύρια στην τράπεζα θα είχα κ το μισό άγχος. Είναι μια πραγματικότητα, τι να κάνουμε. Έχουμε δώσει τα κέρατα μας. Όμως γιατί δεν ψάχνεις κάποια πράγματα να τα κάνεις στο δημόσιο; Πρώτον, στο Έλενα, στο τμήμα αποβολών, κάνουν εξονυχιστικό αιματολογικό και ορμονικό έλεγχο. Κλείνεις ραντεβού, πηγαίνεις και σε ξετιναζουν. Η @Troia έχει γράψει πολλές φορές και για το πώς μπορείς να κλείσεις ραντεβού. Είναι πάνω κάτω παρόμοιος έλεγχος με τη Λευκού. Εγώ αν ήμουν Αθήνα σίγουρα θα πήγαινα εκεί!

Επίσης, πολλές γυναίκες έχουν κάνει υστεροσκοπηση σε δημόσιο νοσοκομείο: Έλενα, Αλεξάνδρα, Αττικό. Μπορεί τα ονόματα που γράφω να τα γράφω λάθος γιατί δεν ξέρω από Αθήνα, μπήκα κ έψαξα λίγο για εσένα. Στη Θεσσαλονίκη είναι πιο περιορισμένα τα πράγματα και πιο μεγάλες οι αναμονες. Απλά, αν κατάλαβα καλά, στο δημόσιο κάνουν πρώτα διαγνωστική και αν δουν κάτι περίεργο σου ξανακλεινουν ραντεβού για επεμβατική. Αν ξέρει όμως κάποια κοπέλα λεπτομέρειες, ας μας πει. 

Αν θέλεις να σου την κάνει ο γιατρός σου, δεν είναι κακό να του πεις να σου κάνει μια διευκόλυνση. Να χαμηλώσει λίγο την τιμή και να σου κάνει μια διευκόλυνση με δόσεις.  

Τέλος, στην Αθήνα (όλα στην Αθήνα είναι επιτέλους, θα με πιάσει κ το κόμπλεξ της Θεσσαλονίκης σε λίγο! Χαχαχα) έχει και τα γραφεία του το σωματείο Κυβέλη. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει δωρεάν ψυχολογική στήριξη και μέσω χορηγιών μπορεί κάποιο μέλος να διεκδικήσει πολύ σημαντικές εκπτώσεις σε διάφορα κέντρα, μέχρι κ εντελώς δωρεάν. Επίσης, προσφέρει πολύ καλή καθοδήγηση για τα βήματα που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει και πού ν' απευθυνθεί.

Καλά, αυτό μπορεί να μην είναι για σενα Χρυσουλακι μου. Τα γράφω όλα αυτά γιατί υπάρχουν κ πολλές κοπέλες που μας διαβάζουν χωρίς να γράφουν. Όπως έκανα κι εγώ τόσα χρόνια άλλωστε... Καλό είναι πέρα από διάσημους γιατρούς και πανάκριβες εξετάσεις να δίνουμε και κάποια τέτοια στοιχεία που όλες χρειαζόμαστε... Απ' ότι ξέρω η συμπαθεστατη κατά τ' αλλά Εριέττα Κούρκουλου δεν είναι στο φόρουμ! Χαχαχα ❤️ (Να πω βέβαια με την ευκαιρία ότι στο ινσταγκραμ έχει γράψει εξαιρετικά κείμενα για την υπογονιμότητα κ την εξωσωματική. Με έχει συγκινήσει)

Μαρίνακι καλά κάνεις και τα αναφέρεις τοσο αναλυτικά. Είναι μεγάλη στήριξη για όσες το χρειάζονται γιατί το κόστος για όλη αυτή την προσπάθεια είναι αρκετό. Τι να λέμε.. Τα ξέρουμε και τα έχουμε δώσει όλες..  Ήθελα να σε ρωτήσω για την κουνιστή σου μήτρα πως πάει πλέον. Είδα όμως ότι ανέφερες πως ηρέμησε με το μαγνήσιο κ τα μπουσκοπαν. Αντε μπράβο κοπέλα μου. ❤️

2 hours ago, Villi said:

Για καμπύλη ζαχαρου μη σκας, δεν είναι πυρηνική φυσική, αν είναι προβληματική φαίνεται ξεκάθαρα και προφανώς είναι άλλη μοναδα μέτρησης. Για τα αυτοάνοσα νοσήματα μη σκας επίσης, η λευκού θα σε ξετινάξει. Είναι νοσήματα που έχουν να κάνουν με τη λανθασμένη απόκριση του ανοσοποιητικού μασ συστήματος. Φαντάζομαι τα έχεις γκουγκλαρει, ειναι πολλα. Εγω εχω ένα που λέγεται Antiphospholipid syndrome (APS) και μου το βρήκε η Λευκού. 
Πιο πολυ όμως ήθελα να σου γράψω για το άλλο που έγραψες, για τον έλεγχο, για την ανάγκη να αφεθείς κλπ. Ακριβώς έτσι λειτουργούσα στη ζωή μου πριν τις εξωσωματικές, εκανα οτι μπορούσα και μετα έδειχνα εμπιστοσύνη δεν ξερω που, ας το πούμε στο θεό, κατάφερνα να αφεθώ και κατα ένα περίεργο τρόπο, όταν κατάφερνα να μπω σε αυτό το state of mind ολα πήγαιναν καλα. Μετα απο πολλές πολλές αποτυχίες, κάποια στιγμή θύμωσα πολυ, έγινα control freak, έχοντας την ψευδαίσθηση οτι αν τα ελέγξω ολα, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν ειναι όμως καθόλου έτσι τα πράγματα, ειδικά σε αυτό που λέγεται δημιουργία μιας νέας ζωής. Δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάσταση, σαν να έχασα την εμπιστοσύνη  μου στη ζωή. Και για κάποιο λόγο πιστεύω οτι αν τα καταφέρω να αφεθώ, θα πετύχω κιόλας. Εγω κάνω ψυχοθεραπεία και προσπαθώ έτσι να το δουλέψω. Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή. 

Αχ Βιλλακι μου με μια ανάσα να μπορούσα να σου διώξω όλες τις αρνητικές σκέψεις. Η εμπειρία των εξωσωματικων σίγουρα επήρεαζει και προσωπικά έχω αλλάξει σκέψη σε κάποια πράγματα. Είναι ένα ταξίδι επίπονο με πολύ αγωνία, αμφιβολία, ενοχές και φόβο. Ειναι παράλληλα κι το ταξίδι που μας έχει δυναμώσει κ μας κάνει αποφασιστικες. Και ναι θα έρθει το παιδάκι. Στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά και είμαι σίγουρη γι αυτό. Χαίρομαι που κάνεις ψυχοθεραπεία. Δε θυμάμαι αν το έχω πει αλλά με σύντροφεψε αρκετά χρόνια στη ζωή μου και είναι το καλύτερο δώρο που εκανα στον εαυτό μου. Σε φιλώ πολύ ❤️❤️❤️

Καλό βράδυ σε όλες. Το ξενυχτησα σήμερα...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Κορίτσια μου οποια γνωρίζει για δωρεά με τον κουρ πόσο είναι το κόστος να μου στειλει ένα μήνυμα!έχω μια ανυπομονησία ξέρω.. ...προσπαθ  ν το ελέγξω 

Καλημέρα!!! Γλυκιά ανυπομονησία όμως ε; Λοιπόν υπολόγιζε γύρω στα 5000 περίπου. Τόσο πάνω κάτω κοστίζει σε όποιο κέντρο και να πας!! Όταν πας στον γιατρό πες μας εντυπώσεις!! Είναι και δικός μου γιατρός οπότε με χαρά να σε βοηθήσω!!

@Foxy την επόμενη της ωοληψιας είχαμε 9 γονιμοποημενα αλλά μόνο τα 3 έγιναν βλαστοκυστες. Έχουμε πολύ καλή κινητικότητα, αλλα ομαλές μορφές 2%. Ο γιατρός μας είπε ότι γίνεται μικρογονιμοποιηση αλλά και πάλι ποιος ξέρει αν έκαναν η όχι. Είχαμε δει παλιότερα το σπέρμα αναλυτικά όχι όμως σε αυτή τη προσπάθεια. 

Μαρινάκι, βιλακι, φιλάκι, θαλασσιτσα για μια ακόμα φορά σας ευχαριστώ για την ψυχοθεραπεία που μου προσφέρεται σε στιγμές που νιώθω ότι χάνω το μυαλό μου!! Δύσκολος ο δρόμος μας, με πολλές ανηφόρες, πολλά εμπόδια που όμως μας δυναμώνουν και πραγματικά πιστεύω ότι στο τέλος του, θα μας βρει όλες σοφότερες, δυνατότερες και γιατί όχι και μανουλες; Έχω βρει αξίες και γλυκές συνοδοιπορισες εδώ. Κάποιες έφτασαν στο τέλος και περιμένουν κ εμάς που αγκομαχαμε ακόμα. Θα έρθουμε όμως και εμείς εκεί μαζί σας!! 

Μια καλημέρα όμορφη, αισιόδοξη και χαμογελαστή. Ξύπνησα αλλιώς σήμερα. Με περισσότερη εμπιστοσύνη σε εμένα. Μέρα με τη μέρα είμαι και καλύτερα. Και το οφείλω σε όλες εσάς που με σηκώσατε και εξακολουθείτε να με ανεχεστε!!

• Μου αρέσει 10

πρίν από 27 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Γλυκιά ανυπομονησία όμως ε; Λοιπόν υπολόγιζε γύρω στα 5000 περίπου. Τόσο πάνω κάτω κοστίζει σε όποιο κέντρο και να πας!! Όταν πας στον γιατρό πες μας εντυπώσεις!! Είναι και δικός μου γιατρός οπότε με χαρά να σε βοηθήσω!!

@Foxy την επόμενη της ωοληψιας είχαμε 9 γονιμοποημενα αλλά μόνο τα 3 έγιναν βλαστοκυστες. Έχουμε πολύ καλή κινητικότητα, αλλα ομαλές μορφές 2%. Ο γιατρός μας είπε ότι γίνεται μικρογονιμοποιηση αλλά και πάλι ποιος ξέρει αν έκαναν η όχι. Είχαμε δει παλιότερα το σπέρμα αναλυτικά όχι όμως σε αυτή τη προσπάθεια. 

Μαρινάκι, βιλακι, φιλάκι, θαλασσιτσα για μια ακόμα φορά σας ευχαριστώ για την ψυχοθεραπεία που μου προσφέρεται σε στιγμές που νιώθω ότι χάνω το μυαλό μου!! Δύσκολος ο δρόμος μας, με πολλές ανηφόρες, πολλά εμπόδια που όμως μας δυναμώνουν και πραγματικά πιστεύω ότι στο τέλος του, θα μας βρει όλες σοφότερες, δυνατότερες και γιατί όχι και μανουλες; Έχω βρει αξίες και γλυκές συνοδοιπορισες εδώ. Κάποιες έφτασαν στο τέλος και περιμένουν κ εμάς που αγκομαχαμε ακόμα. Θα έρθουμε όμως και εμείς εκεί μαζί σας!! 

Μια καλημέρα όμορφη, αισιόδοξη και χαμογελαστή. Ξύπνησα αλλιώς σήμερα. Με περισσότερη εμπιστοσύνη σε εμένα. Μέρα με τη μέρα είμαι και καλύτερα. Και το οφείλω σε όλες εσάς που με σηκώσατε και εξακολουθείτε να με ανεχεστε!!

Σευχαριστω κοριτσι μου για την απάντηση.εχω δει ότι είναι πολλών γιατρός εδώ για αυτό αποφάσισα να πάω να τον δω.μακαρι να ναι τόσο καλός όσο λέτε.μετσ θα ανάβω λαμπάδα κ σε εσάς που με επηρεασατε. Θα σας πω εντυπώσεις.σε μια ώρα έχω ραντεβου μαζί του κ θ σας πω.

• Μου αρέσει 2

18 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αυτό ήθελα να πω κ στη @Chrussa1982 . Εμένα ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω από τώρα μαγνήσιο. Παρατήρησα λοιπόν ότι όσο παίρνω μαγνήσιο δεν γουργουριζει. Και τις επικίνδυνες μέρες του μην για γουργουρητο, αν ξεχνούσα μια μέρα να πάρω μαγνήσιο ή αν το καθυστερούσα, ξεκινούσε πάλι το γουργουρητο. Κ ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να πάρω κ μαγνήσιο και buscopan πριν την ετ κ κατά τη διάρκεια αναμονής. Και όπως είδα πολλοί γιατροί αυτά τα έχουν έτσι κι αλλιώς στο πρωτόκολλο τους, ακόμα και χωρίς δείγμα "γουργουρητου". Ο δικός μου πχ μου είπε ότι buscopan δίνει έτσι κι αλλιώς. @Chrussa1982 θα πρότεινα να το ρωτήσεις κ αυτό κ να του πεις για το γουργουρητο.

ΥΓ. Αγαπημένη, εγώ όλες τις φορές που έχω πάει στη Λευκού ή στον οποιονδήποτε άλλον ενδοκρινολόγο ή αιματολογο δεν ρώτησα τους γιατρούς μου. Τους είπα απλά ότι έκλεισα ραντεβού εκεί κ μετά τους πήγα τα αποτελέσματα. 

Είσαι θεά ρε αγάπη! Τα υπόλοιπα είναι περιττά!❤️

α ωραία! Βρέθηκες λύση για τη χορευταρού τη μήτρα σου λοιπόν!Τώρα το buscopan που χρησιμεύει? Σου πονάει κιόλας όταν χορεύει?

16 ώρες πρίν, marmaki είπε:

Πως συνδέεται;
Εγώ ξέρω ότι επειδή το χασιμότο είναι αυτοάνοσο σημαίνει ότι ο οργανισμός μας είναι φιλικός στα αυτοάνοσα κι άρα ίσως να έχουμε κάποιο άλλο αυτοάνοσο που προκαλεί την πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια

εμενα αυτό που μου είπε είναι ότι επηρεάζει το ένα το άλλο και επειδή ο θυροειδής είναι το βασικό όργανό μας που ρυθμίζει τις ορμόνες, όταν δεν είναι καλά δεν τις ρυθμίζει σωστά. Στη δική μου περίπτωση λοιπόν αποφάσισε να μη ρυθμίσει σωστά τις γυναικολογικές ορμόνες και να επιτεθεί εκεί. Το πωα τώρα με τη σειρά του έχει επίσης συμπεριφορά αυτοάνοσου και έτσι επηρεάζει το θυροειδή από την αρχή. Σαν ένας φαύλος κύκλος. Βέβαια τίποτα από αυτά δεν είναι σίγουρο ούτε γνωρίζουμε ακριβώς τι προκάλεσε το καθένα.

Το να υπάρχει κ άλλο αυτοάνοσο δεν αποκλείεται, Απλώς εγώ για την ώρα δεν έχω κάτι άλλο.

15 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Κοριτσια με εχετε αγχωσει λιγο με αυτα τα ιατρικα και κυριως με την καμπυλη ζαχαρου. θα το γραψω στα αγγλικα οπως ειναι στις εξετασεις - Glucose level O min blood: 4.4.  Glucose level 120min blood: 3.6.Η γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα αλλα αυτοι οι αριθμοι δεν εχουν καμια σχεση με τα αποτελεσματα σας. Μηπως χρησιμοποιουν διαφορετικη μοναδα μετρησης? Απ'οτι ειδα δεν καναμε την ινσουλινη. Πρεπει να την κανουμε και αυτη? 

Κατι αλλο, πρεπει να κοιταξουμε και τα αυτοανοσα? Τι ειναι αυτα ακριβως και ποιος γιατρος τα κοιταει...ειδικοτητα εννοω ? Να ρωτησω την Λευκου;

Τελος ηθελα να μοιραστω καποιες αλλες σκεψεις μου με σας. Παρα το γεγονος οτι θα κανω ολες τις εξετασεις πριν την επομενη ετ, νοιωθω οτι προσπαθω να ελεγξω ενα αποτελεσμα που δεν εξαρταται εξ'ολοκληρου απο εμενα.  Απο την εμπειρια μου ξερω οτι για να συμβει κατι, ζητας κατι απο τον θεο/συμπαν (σε οτι πιστευει ο καθενας), κανεις εκεινο που πρεπει (εξετασεις κτλ) και απλα το αφηνεις να συμβει. Χρειαζεται ομως να αφεθεις, εχοντας την πεποιθηση οτι απλα ειναι θεμα χρονου. Τουλαχιστον ετσι εχουν δουλεψει τα πραγματα στην ζωη μου. Μετα την αποτυχημενη προσπαθεια ομως σαν να εχω χασει την εμπιστοσυνη και δεν ξερω πως να κινηθω. Μηπως καποια απο τις κυριες που εχουν περασει απο αυτο τον δρομο νοιωσαν ετσι και τι καναν?

Απο την αλλη, σκεφτομαι να παω να κανω υπνωση - ως ψυχολογος (δεν το εξασκω πια) εχω κανει στο παρελθον και ξερω οτι δουλευει. Συγνωμη αν σας κουρασα απλα ευχομαι καποια απο σας να μπορει να με συμβουλεψει.

Τι ακριβως ομως ειναι τα αυτοανοσα?

Να κάνεις ότι πιστεύεις ότι μπορεί να σε βοηθήσει κοριτσάκι μου. Σίγουρα κάποια πράγματα είναι και θέμα τύχης και θέμα Θεού και και και. Αλλά εμείς προσπαθούμε τουλάχιστον να είμαστε καλυμμένες από όσα μπουρούμε να ελεγξουμε και από εκεί και πέρα να έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα κλονίζονται όλα αυτά όταν έχεις μια αποτυχία. Εγώ δεν ξέρω πώς είναι γιατί τώρα ξεκινάω αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι η ψυχολογία μας επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν νιώθεις ότι έχασες την εμπιστοσύνη σου στο γιατρό σου μπορείς να δεις και τι άλλες επιλογές έχεις. Αν έχασες την εμπιστοσύνη σου στον εαυτό σου δωστου χρόνο να επουλωθεί και όταν θα είσια πάλι έτοιμη και ήρεμη θα ξαναπροσπαθήσεις.

Υ.Γ. Αυτοάνοσο είναι ένα νόσημα το οποίο το δε θεραπεύεται (δηλαδή το έχεις για πάντα) και αντί να επιτίθεται σε εξωτερικούς παράγοντες ουσιαστικά βλέπει τα κύτταρά μας σαν εχθρούς και τους επιτίθεται. Για παράδειμα το χασιμότο που έχω εγώ βλέπει τα κύτταρα του θυροειδούς σαν ξένα και τους επιτίθεται. Τα κύτταρα αυτά όμως είναι υπέυθυνα για τη σωστή λειτουργία των ορμονών στο σώμα μας. Έτσι λοιπόν η επίθεση σε αυτά και η καταστροφή τους προκαλεί προβλήματα στον οργανισμό.

14 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κοριτσάκι μου τα 40 είναι πολύ μικρή ηλικία για τη δική μας περίπτωση. Το θέμα τον χρημάτων σίγουρα είναι το μεγαλύτερο. Αλλά έχεις άλλη μια βλαστοκυστούλα και θέλω να προσπαθήσεις να βγάλεις από μεσα σου ότι αρνητικά συναισθήματα έχεις και να τα πετάξεις. Αφού είναι θέμα τύχης γιατί να μην είναι με το μέρος σου αυτή τη μία φορά γι αυτή τη μία βλαστοκυστούλα! Έγω πιστεύω πραγματικά ότι θα τα καταφέρεις γιατί τέτοιο πλάσμα που είσαι ξέρω ότι θα γίνει καταπληκτική μανούλα και γι αυτό ξέρω ότι θα τα καταφέρεις!

12 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Κοριτσις μου πηρα σημερς το χαπι κ απεβαλα.επιτελους τεκος αυτο το μαρτυριο της αναμονης.αυριο εχω ραμτεβου με τον κουρ......με επηρεαστεί αρκετές κ είπα να τον δω.θα σας ενημερώσω πως θα πάει.ειμαι πολύ μπερδεμένη πως θα προχωρήσω.συτη τη φορά δεν θέλω να φησω τοτ στην τύχη του.θα πάμε κ στο ελενα στις 14.4

Θα μπουκώνω κ τον άντρα μου ότι βιταμίνη συνιστάται κ βλέπουμε. Τουλάχιστον έχουμε ένα πλάνο,ένα κίνητρο,ένα στόχο.

Σας ευχαριστώ που η κάθε μία δίνει τις δικές της εμπειρίες κ πληροφορίες, βοηθάνε πάρα πολυ

Καλή επιτυχία στο ραντεβού σου κορίτσι μου. Θα σε βοηθήσει ο γιατρός να ξεμπερδευτείς και να συνεχίσεις, Όλα θα πάνε καλά! Ενημέρωσέ μας!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

13 hours ago, anoulious said:

Λοιπον απο οσο ξερω , μπορει να κανω και λαθος, η συνηθης μοναδα μετρησης σακχαρου είναι το mg/dl. Μηπ ως το δικο σου ειναι mmol/l; Βαλε covert blood sugar  και θα δεις την αντιστοιχια. Δεν ξερω το ιστορικο σου αλλα μια φυχιλογικη κσμπυλη μπορει να συνδυαζεται με καμπυλη ινσουλινης που να δειχνει υπερινσουλαιμια, αλλα απο καππια στιγμη και μετα οταν ειδικα  εχουμε παιδευτει πολυ , καλο ειναι να τα ψαχνουμε ολα.

Τα αυτοανοσα ειναι οταν το ανοσοποιητικο μας αντι να μας προστατευει, μπερδευεται και λειτουργει εχθρικα απενανυι σε μας τους ιδιους πχ σε κυτταρα μας.

Δεν ξερω παντως εγω που προσπαθουσα μια ζωη για παιδι μου συνεβαινε κατι περιεργο. Απο τη μια το θεωρουσα κατι απιαστο, πχ  σα να οδηγησω διαστημοπλοιο απο την αλλη ομως ουσιαστικα δεν απογοητευτηκα ποτε. Αν εκλαψα το πολυ σε ενα  αρνητικο..Κατι μεσα μου δεν με αφηνε να σταματησω...

Ητανε η πρωτη φορα που ειχα παει σε ψυχολογο και ειχα κανει υπνωση και σε εμενα λειτουργησε πραγματικα. Στη  ετ δεν ειδα τιποτα στο μονιτορ. Ημουν απιστευτα χαλαρη και δεν πονεσα καθολου!Πρωτη φορα.Ποιος εγω με διανοιξεις παντα κλπ.. Σα να μην ημουν εκει. Ημουν ηδη καπου αλλου εγκυος...

Κοριτσια ευχαριστω ολες σας πολυ για τις αποψεις σας. Οπως ειπε η Χρυσα η αποκτηση ενος παιδιου ειναι αυτο που και εγω ηθελα παντα στην ζωη μου και οι συνεχεις δυσκολιες κουραζουν και κλονιζουν λιγο την εμπιστοσυνη/πιστη. @anoulious εχετε δικιο σε αυτο...εδω χρησιμοποιουνε το mmol/l και η αντιστοιχεια για το πρωτο ειναι 79,2mg/dl και 64,8 mg/dl την δευτερη. Επειδη καταλαβαινω οτι γνωριζετε..αυτοι οι αριθμοι ειναι ενταξει? Οσο για την ινσουλινη θα ζητησω απο την Λευκου να μου την γραψει την Δευτερα.

Σχετικα με την υπνοθεραπεια που κανατε πριν την ετ, το κανατε στην Αθηνα? Εαν ναι την ιδια μερα με την ετ η κανατε παραπανω απο 1 συνεδριες? Εαν μεινατε ευχαριστημενη, θα μπορουσατε να μου γραψετε τα στοιχεια του θεραπευτη. 

Ευχαριστω παλι και καλη μερα σε ολες σας.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Καλημέρα συναγωνιστριες!!!!από 200 πήγε 604 η χοριακη μου σήμερα!!!!!!ένα χαμόγελο το χω...συγκρατημένη αλλά χαρούμενη!!

Μπραβο πας πολυ καλα! αλλη μια θα κανεις?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 25 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Καλημέρα συναγωνιστριες!!!!από 200 πήγε 604 η χοριακη μου σήμερα!!!!!!ένα χαμόγελο το χω...συγκρατημένη αλλά χαρούμενη!!

Μπραβο κοριτσι μου!! Τελειο νουμερο!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Ελπίζω να είστε όλες καλά, να έχετε δυναμη κ υπομονή γιατί τη χρειαζόμαστε και για μετά..

Με όλα αυτά που διαβάζω δεν ξέρω, μου φαίνονται λίγες οι τρεις βλαστοκυστες σε δωρεά. Εμείς ναι μεν είμαστε με τον χαλαρό με δικό μας υλικό αλλά το ήξερα και πριν κ τώρα ότι δεν θα έχουμε πολλά έμβρυα, λόγω  αμης. Εντάξει το σπέρμα αν κ προβληματικό κάτι κάνει.

Δηλαδή καλύτερα να κάνουν μια καλύτερη τιμή αν τα έμβρυα με δωρεά είναι κάτω από τέσσερα. Ή ακόμα μια ωοληψια της δοτριας με λιγότερες μονάδες για κανένα έμβρυο ακόμα.

Το ξέρω ότι δε συμφέρει αυτό τους άλλους αλλα μελλοντικά κάτι πρέπει να γίνει.

• Μου αρέσει 8

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...