Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου, πολύ ωραία τα σκέφτεσαι. Να κάνεις μια λίστα για να τον ρωτήσεις κάποια πράγματα. Μην σε πάει με το χαλαρό κ την πλάκα κ σε παρασύρει! Χαχαχα Εσύ εκεί! Θα κάνεις όλες τις ερωτήσεις σου! Εδώ η @Condios έχει κάνει ολόκληρο Τσιριγ φιόγκο! Χαχαχα 

Αγάπη, θυμάμαι που είχες πει την πρώτη ή δεύτερη μέρα μετά την ετ, για ένα γουργουρητο που ένιωθες στην περιοχή της μήτρας. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο περιγραφική; Πόσο κράτησε; Από πότε κ μετά το αισθάνθηκες; Το ανέφερες δυο τρεις φορές κ μετά δεν είπες τίποτα.

Να σου πω .το απόγευμα της ημέρας που έκανα εμβρυομεταφορα, γουργουριζε η κοιλίτσα μου, πως είναι όταν πείνας; Ένα τέτοιο πράγμα. Κράτησε εκείνη τη μέρα ακριβώς. Μετά δεν είχα κανένα σύμπτωμα λες και δεν έπαιρνα φάρμακα η δεν είχα κάνει ετ. Το βυζί όμως κορίτσια τούμπανο και πονάει!!! Λογικά τώρα που έκοψα φάρμακα θα αδιαθετησω όπου να ναι!! Η χοριακη έπεσε στο 2 πήγα την πήρα. Να δείτε τι μου κάνανε...στην βιοϊατρική. Λοιπον το Σάββατο μου στείλανε με μέιλ την χοριακη. Χτες λοιπόν που πήγα να παραλάβω τα αποτελέσματα της χτεσινής χοριακης μου έδωσαν τον φάκελο του Σαββάτου. Λέω τι έγινε στάσιμη έμεινε; Αργά το βράδυ κοιτάω την ημερομηνία κ βλέπω 2/4. Και πήγα πάλι σήμερα και πήρα την σωστή. 

@Viv37 αυτά τα ιατρικά εμένα με κάψανε όπως ξέρεις και εσύ. Οπότε ότι προλάβεις μέχρι την ετ να το κάνεις !!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

3 hours ago, Viv37 said:

Συγχαρητήρια!!!!!! Τι νουμεράρα είναι αυτή!!! Καλούς διπλασιασμούς!!!! Είναι λογικό να φοβάσαι αλλά θα στείλουμε εμείς όλη τη θετική μας ενέργεια και θα πάνε ολα καλά! Ομμμμμμμμμ

@Filli ετοιμάζεται  ο παλλικαρος!!!! Αφήστε τι νησάκι φέτος! Πρώτες διακοπές μαζί με τον μπεμπούλη στην κορυφή του Ολύμπου σας βλέπω!!!

@MELINASP μου καλά είμαι! Βελτιώνομαι! Ο γιατρός είπε να συνεχίσω τα cyclacur και prolutex μέχρι Τετάρτη και μετά όταν μου έρθει περίοδος ξανακανονίζουμε για ετ. Αν και πέφτει και μέσα στο Πάσχα και έδειξε να τον απασχολεί λίγο. Ίσως ήταν η ιδέα μου. Θα δούμε.

Αυτό σε ποια φάση μπορεί να συμβεί? Σε οποιαδήποτε στιγμή της εγκυμοσύνης ή στους τελευταίους μήνες? Μη στεναχωριέσαι με τις πιθανότητες κοριτσάκι μου. Μέχρι στιγμής δόξα το Θεό μια χαρά πάει το νινάκι σου! Θα το παρακολουθείτε με το γιατρό σου και αν δείτε κάτι τέτοιο όλο και κάτι θα μπορεί να γίνει.

Η ηλικία σου μια χαρά είναι!! Να αφήσεις τις χαζομάρες που πας να σκεφτείς στην άκρη!!!! Το μωράκι σου μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου και όλα θα πάνε καλά!

44 δεν είσαι μεγαλούτσικη!!!! Άρα όλα καλά! Συνεχίζουμε δυνατά τα τα τα τα!!!

ναι ειναι ενα θεμα. Κ εγω πρωτα μαζεψα κουτια για 6 μηνες κ μετα τα αλλαξα σε dermesril. Αλλα κ τα cyclacur  μια χαρα ειναι!

Αχ Βιβη μου με καθησύχασε ο γιατρος το βράδυ...

Αυτο με την ηλικια το έχω ενα κόμπλεξ... Πόσο χαιρομαι τις γυναίκες που δεν  μασανε με αυτά!

Τις πιθανότητες που σου λενε για προεκλαμψια κλπ είναι για πριν απο την 37 εβδομαδα. Για μετά και να σου συμβεί τουλάχιστον εισαι κοντά στην ημερομηνια σου.

Εσυ πως είσαι; σου περασανε τα συμπτώματα;

2 hours ago, marina_86 said:

Εν τω μεταξύ, για να καταλάβετε σε τι παράνοια ζούμε, εγώ σκεφτόμουν ακριβώς το αντίθετο! Επειδή είπατε κάποιες γι' αυτό με τον θυροειδή ότι δεν κάνει να παίρνεις προκαταβολικά αγωγή αν δεν έχεις πρόβλημα, εγώ σκέφτομαι αφού δεν έχω πρόβλημα γιατί μου δίνουν προκαταβολικά αγωγή; Μήπως δεν πρέπει και αποκτήσω ξαφνικά πρόβλημα με θυροειδή ενώ δεν έχω;

Κι έτσι... με αργά και σταθερά βήματα ... χέρι χέρι .... οδηγούμαστε στην τρέλα! :wacko: Αχαχαχαχαχα 

Κι εγώ το ίδιο! Αφου ήθελα να τι γραψω τωρα στη Βιβη! Εχω αρχισει να ανησυχώ που παίρνω χάπι! Και πηγα και σε δευτερο ενδικρινολογο και μου λέει εγω μπορεί να μην σου εδινα με οτι βλεπω στις εξετασεις σου αλλά αφου στα δινει η κ. Κιαπ δεν θα στι αλλάξω γιατι ειναι πολυ καλή και ειδικα στο χωρο της αναπαραγωγης/κυησης.

Τι να πω! Ελπιζω να μην βγουμε με χαλασμενους θυροειδεις! Το μονι που σκεφτομαι ειναι οτι μπορει να ειναι διαφορετικη η αντιμετωπιση αν εχεις χασιμοτο. Αλλά το ιδιο μας ειπε και η Χρυσα χωρις να εχει χασιμοτο, οτι δεν θελαν να της δωσουν χαπι!

Τρελα δεν λες τίποτα!

47 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλησπέρα καλησπέρα!!!! Οργιασατε τρελιαρες μου, πιάσατε τα ιατρικά θέματα που τόσο μας αγχωνουν χαχαχα. Παραθέτω την εμπειρία μου. Η δική μου ενδοκρινολόγος ήταν πάντα αρνητική στο να χαλάσω έναν αψογο θυροειδή. Γνωρίζοντας από εδώ μέσα ότι πρέπει ιδανικά να είναι κάτω από 2 για ετ ζητούσα χάπι. Τώρα με τα σικλακουρ τόσους μήνες έφτασε 2.90. οι απόψεις τους όμως διίστανται και τελικά δεν ξέρουμε κ τι να κάνουμε. Δόκτωρ μαρίνα!!!!!! Τα φώτα σου!!!! Έχω την υποψία ότι μήπως..μήπως έφταιγε ο θυρεοειδής αυτή τη φορά...

Τα δικά μου νεακια. Σταμάτησα φάρμακα (γιουπι!!!!!). Ήταν να βρεθούμε αύριο με χαλαρό αλλά μουντό άλλαξε για παρασκευή. Θα συζητήσουμε προφανώς τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε. Θα πάρει ένα δανειακι ο άντρας μου μήπως κάνω την ρημάδα την υστεροσκοπηση να ησυχάσω πια!!! Θα ζητήσω και επιπλέον εξετάσεις. Και μόνο τότε θα προχωρήσω. Έμεινα με ένα. Ένα!!! Ε θα πάω με τις καλύτερες προϋποθέσεις και δεν θα αφήσω τον ενθουσιασμό μου, την λαχτάρα μου και τα καλά λόγια του γιατρού μας να με παρασύρουν. 

Επέστρεψα κόρες!!! Δυνατά τα τα τα 

Πάμε όλες μαζί..κοινή πορεία προς το όνειρο!!!

Χρυσα μου ήδη οργανωνεις τιε επομενες κινησεις σου! Έχεις πολυ δυναμη και αισιοδοξια μεσα σου και θα τα καταφερεις!

47 minutes ago, anoulious said:

Ρε συ εγώ γέννησα τον μπέμπη στα 46μισο ,με ινσουλίνη (που επηρεάζει το βάρος μωρού)και μονήρη ομφαλικη και βγήκε μικρούλης δηλαδή 2460 αλλά υγιέστατος με 30 σάκχαρο το πάλεψε και δεν μπήκε ούτε στην μονάδα..Ένα δεδομένο πιο αυξημένο στατιστικά δεν σημαινει τίποτα..Παρακολουθεις το μωρό και όλα θα πάνε καλά.

Παραδείγματα σαν εσένα  δινουν κουράγιο! Μια χαρα τα καταφερατε!

Αυτά τα στατιστικά μόνο σε αγχωνουν τελικά

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Viv37 είπε:

χαχαχαχαχα ενα δίκιο το έχεις! Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω ένα ραντεβού στη Λευκού. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω πρώτα το γιατρό ή να πάω έτσι.

Αυτά τελικά ποιός τα ελέγχει? Ο αιματολόγος ή όποιος να ναι?

Παράνοια παιδί μου τι να λέμε τώρα!! Ελπίζω να βγούμε σώας τας φρένας από όλο αυτό!Πφφφφφφ

Πολύ καλά το σκέφτηκες Χρυσυλάκι! Να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου και το τελευταίο παγωτίνι σου θα είναι το τυχερό. Κι εγώ γι αυτό τρώγομαι. Γιατί κ εγώ με 3 ξεκινάω εκ των οποίων μονο το 1 είναι expanded και δε θέλω να τα χαραμίσω για πράγματα που θα μπορούσα να έχουν αποφευχθεί! Για τους γιατρούς μπορεί να έιναι μια απλή προσπάθεια και να λένε  δε βαριέσαι θα τα καταφέρεις την επόμενη αλλά για μας δεν είναι τόσο εύκολη η ψυχρολουσία. Ας αποφύγουμε ότι μπορούμε

τώρα που το είπες εσένα συνεχίζει να κουνιέται η μήτρα σου?

Σιγουρα ο ενδοκρινολογος, εμένα και οι 2 που είχα πάει μου τσεκαρανε την αντίσταση στην ινσουλονη αλλά λογικά και ο αιματολογος μπορεί και να γράψει τις αντίστοιχες εξετάσεις και να τις ερμηνεύσει.

On 4/4/2022 at 12:29 ΜΜ, marina_86 είπε:

Άντε βρε αγαπημένη!!!!❤️❤️❤️

Μας έλειψες!!!!  Το πήρες το ρεπό σου, τώρα σε θέλω power! 

Αχ άντε να πάνε όλα καλά με την ένωση!!!! Τι νέα ήταν αυτά; Τι μπαμ μπαμ κατάσταση; Σίγουρα θα "πήδηξε" κάποια, δεν εξηγείται. Αλλά να μας συγχωρούν τα κορίτσια, έχουμε μια προτεραιότητα! Χαχαχαχαχα

Συμπεθεραααααααααααααααααααααα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:wub: αν σου πω οτι ειμαι πιο ΖΕΝ πεθαίνεις θα με πιστεψεις??????????? και καταλήγω ότι είμαι έτσι γιατί πλέον τα έχω κάνει και ψάξει (σχεδόν) όλα (μια αιματολόγος εμεινε για απλη αναφορα μολις βγουν και οι σημερινες αναλυτικες αιματος με ολα τα αξεσουαρ μαζί (ξέρεις,,d3,b12, φυλικο, γλυκοζιωμένη, σιδηρο, καλιο , νατριο μπλα μπλα μπλα) ,,, επίσης μίλησα με συντονίστρια κοντού,,,,,θελει 3 μηνες περιοδο για επουλωση και μετα προχωραμε για ετ,,,,και της απαντησα "τελεια,,,θα κανω και διακοπες και μετα θα ερθω να ειμαστε ολοι ακομα πιο χαλαροί" ,,, οπότε ως τοτε εχω χρονο να μαζεψω ενδεχομενως δεικτες βιταμινων και στοιχειων και να κοψω και το παλιοτσιγαρο ,,,,, τώρα για το ποια πηδηξε ,,,, εμαθα οτι δεν πηδηξε καμία,,,ηταν για ωοληψια και καταψυξη για καβα,,,,ακους??????????? καβα ο κοντος,,,,,,,,,και ευτυχως η συντονιστρια ειναι αστερι και με το που της εστειλα μηνυμα "κλειδωσε" το κοριτσι (ζωή να 'χει να στροφάρει το μυαλουδακι της) και το συνεδριασανε με τον κοντο,,,τα βαλανε κατω και τσουπ ενωσαμε,,,,επισης εμαθα πως εδωσε οδηγια,,,,αν οι βλαστοκυστες δεν ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ,,,,α να τον δω το μαγο μαγκα κοντο,,,α να τον δω!!!!!!!!! ως τοτε λοιπον αγαπημενη,,,ζωαρα,,,εκδρομες,,,φαγητο,,,ερωτα,,,και χαμηλα τη μπαλα και οτι πει ο Θεος!!!!!!!! 

On 4/4/2022 at 1:50 ΜΜ, Viv37 είπε:

πουλάκι μου για σένα να πηδήξουν και μία και 2! Το δικαιούσαι!!!! Ανυπομονώ και για άλλα υπέροχα νέα όταν γίνουν οι βλαστοκυστούλες!!

Εμένα να μην ξαναπηδήξουν,,,αχαχαχαχαχα,,,,,εγω φιλη δεν ανυπομονω,,,ειμαι σιγουρη οτι εκει θα ειναι το μωρακι μου οποτε οσες βγουν!!!!!!!! εχω εσας που νοιαζεστε ομως για μενα και ειναι το ιδιο μαλλον ,,,,πολυ αγκαλιτσα κοβιντακι μου!!!!!!!

On 4/4/2022 at 1:57 ΜΜ, Villi είπε:

Αγάπη με το καλό, να γίνουν όλα βλαστοκυστες. Οχι οτι εγω θα πάρω περισσότερα, αλλα λίγα δεν είναι τα έξι; Τόσα είχατε συμφωνήσει; 

Ευχαριστώ Βιλλάκι μου αν και ξερεις πως πανε αυτα,,,,60% φτανουν ,,,αρα στα 6 περιμενω μαξιμουμ 4,,,,αν ερθουν περισσοτερες θα με βρισει η @Rafaelatarzan & @Ελισάβετ καπ 2 γιατι είναι σιγουρες οτι θα παρω μινιμουμ 5,,,,,αχαχαχαχαχαχα 

Τα 6 δεν ειναι λιγα,,,αλλα δεν ειναι και πολλα,,,,εγώ παλι ημουν αποφασισμενη να μην ιδρωσει το αυτι μου οτι και αν ακουσω και ετσι εγινε ακριβως,,,,δε με νοιαζει το νουμερο ,,,με νοιαζει η επομενη να ειναι η τυχερη μας φορά,,,δε θελω πολλες βλαστοκυστες γιατι θελω να εχω επιτελους τ@ γερ@ μου μωράκι@ στην αγκαλιά μου και εγώ όπως ολες μας. Δεν ειχα συμφωνησει τιποτα,,,θεωρω δεδομενο το μοιρασμα πλεον,,,και εχει μια λογική για μενα,,,γιατι αν πχ ειχα 12 βλαστοκυστες και επιανα με την πρωτη διδυμα ή ένα και μετά δεν ήθελα άλλο μωρό,,,, τις υπολοιπες 10 τις πας καταστροφή? τις δωρίζεις? ή αν ειχα 12 βλαστοκυστες και αποτυχαινα σε 3 ετ με τις ιδιες,,,μετα τι? ξανα αλλαζω δοτρια? και ποσες δοτριες πια? η 3η μου θα ειναι αυτή,,,,κατάλαβες το σκεπτικό μου?? αρα επικεντρώνομαι στο τωρα , στο σημερα, σε αυτο που στελνει ο Θεος και εχει τους λογους του, και μενω εδω ηρεμη , ησυχη και με πολυ αγαπη να περιμενω τη στιγμή που θα τα δεχτώ!!!!!!!! τωρα όσον αφορα το μοιρασμα και το κοστος,,,,κουραστηκα να θυμωνω,,,,κουραστηκα να ζοριζομαι,,,,αν οι δοτριες μπορουν να πληρωνονται απο πχ 1200€ για την καθε ληπτρια μαγκια τους,,,,ή αν ο γιατρος έλεγε επειδή θα τα μοιραστείς με αλλη γυναικα το κοστος ειναι 1500€ αντί για 3000€ οκ,,,καλο θα ηταν για ολες μας,,,,ξερεις ομως τι γινεται? εγώ όχι,,,και δεν το ψαχνω γιατι δε θα λογοδοτήσω εγώ πουθενα,,,,οποιος κανει ματσακουνιές,,,τις βρίσκει μπροστά του. 

On 4/4/2022 at 2:19 ΜΜ, Ευαγγελιαα είπε:

καλησπέρα κορίτσια...

1η χοριακη θετική.. 200!ο γιατρός αισιόδοξος, εγώ μουδιασμένη...έν αναμονή για επαναληπτική..

Συγχαρητηρια κορίτσι μου,,,με το καλό να πάνε όλα και να έχεις το μωράκι σου γερό στην αγκαλια σου! 

On 4/4/2022 at 2:24 ΜΜ, Fili είπε:

Καλημέραααα καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε κορίτσακια μου. 

@Condiosμου υπέροχα τα νέα ❤️❤️❤️ περιμένουμε τώρα το βλαστοκυστες. Αν κ; ι είμαι σχεδόν βέβαιη ότι θα γίνεις μανούλα με την πρώτη.. Οοοοοοοοομμμμμμμμ

@Natalia85

Να σας πω κι εγώ τα νεακια μας. Με πήραν από το ιατρείο που έκανα αυχενική. Βγήκαν τα αποτελέσματα του Nipt. Όλα πολύ πολύ καλά!!!! Φιου..., ❤️❤️ και μάθαμε και το φύλο. Αγόρι!!! Ντόινγκ 

Και ντελαπονγκο και ντελαπονγκο και οοοομμμμμ και αγοραροςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ,,,,,, και το βασικοτερο,,,,ολα πολυ καλά τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκι στο Φιλάκι μας μεγάλο και ρουφηχτο!!!!!!!!!!!

πρίν από 45 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου, πολύ ωραία τα σκέφτεσαι. Να κάνεις μια λίστα για να τον ρωτήσεις κάποια πράγματα. Μην σε πάει με το χαλαρό κ την πλάκα κ σε παρασύρει! Χαχαχα Εσύ εκεί! Θα κάνεις όλες τις ερωτήσεις σου! Εδώ η @Condios έχει κάνει ολόκληρο Τσιριγ φιόγκο! Χαχαχα 

Σιγά μην τον έκανα και παπιγιον,,,,δε δενεται παιδί μου αυτος,,,,ειναι ατιθασο πνευμα για αυτο τον γουσταρω,,,,αν του το ζητουσα με κλαματα δε θα γινοταν,,,θελει φτυσιμο ο ανθρωπος , ειναι μαζοχας,,,,αχαχαχαχαχαχα 

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλησπέρα καλησπέρα!!!! Οργιασατε τρελιαρες μου, πιάσατε τα ιατρικά θέματα που τόσο μας αγχωνουν χαχαχα. Παραθέτω την εμπειρία μου. Η δική μου ενδοκρινολόγος ήταν πάντα αρνητική στο να χαλάσω έναν αψογο θυροειδή. Γνωρίζοντας από εδώ μέσα ότι πρέπει ιδανικά να είναι κάτω από 2 για ετ ζητούσα χάπι. Τώρα με τα σικλακουρ τόσους μήνες έφτασε 2.90. οι απόψεις τους όμως διίστανται και τελικά δεν ξέρουμε κ τι να κάνουμε. Δόκτωρ μαρίνα!!!!!! Τα φώτα σου!!!! Έχω την υποψία ότι μήπως..μήπως έφταιγε ο θυρεοειδής αυτή τη φορά...

Τα δικά μου νεακια. Σταμάτησα φάρμακα (γιουπι!!!!!). Ήταν να βρεθούμε αύριο με χαλαρό αλλά μουντό άλλαξε για παρασκευή. Θα συζητήσουμε προφανώς τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε. Θα πάρει ένα δανειακι ο άντρας μου μήπως κάνω την ρημάδα την υστεροσκοπηση να ησυχάσω πια!!! Θα ζητήσω και επιπλέον εξετάσεις. Και μόνο τότε θα προχωρήσω. Έμεινα με ένα. Ένα!!! Ε θα πάω με τις καλύτερες προϋποθέσεις και δεν θα αφήσω τον ενθουσιασμό μου, την λαχτάρα μου και τα καλά λόγια του γιατρού μας να με παρασύρουν. 

Επέστρεψα κόρες!!! Δυνατά τα τα τα 

Πάμε όλες μαζί..κοινή πορεία προς το όνειρο!!!

Πόσο σ'αγαπω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυνατά τα τα τα ,,,,, και μερέντα μωρή αρρώστια!!!!!!!!! Τόνους μερέντα!!!!!!!!!!! Ε νουκρεμα ήθελα να πω,,,αχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 3

πρίν από 41 λεπτά , Viv37 είπε:

τώρα που το είπες εσένα συνεχίζει να κουνιέται η μήτρα σου?

Αυτό ήθελα να πω κ στη @Chrussa1982 . Εμένα ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω από τώρα μαγνήσιο. Παρατήρησα λοιπόν ότι όσο παίρνω μαγνήσιο δεν γουργουριζει. Και τις επικίνδυνες μέρες του μην για γουργουρητο, αν ξεχνούσα μια μέρα να πάρω μαγνήσιο ή αν το καθυστερούσα, ξεκινούσε πάλι το γουργουρητο. Κ ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να πάρω κ μαγνήσιο και buscopan πριν την ετ κ κατά τη διάρκεια αναμονής. Και όπως είδα πολλοί γιατροί αυτά τα έχουν έτσι κι αλλιώς στο πρωτόκολλο τους, ακόμα και χωρίς δείγμα "γουργουρητου". Ο δικός μου πχ μου είπε ότι buscopan δίνει έτσι κι αλλιώς. @Chrussa1982 θα πρότεινα να το ρωτήσεις κ αυτό κ να του πεις για το γουργουρητο.

ΥΓ. Αγαπημένη, εγώ όλες τις φορές που έχω πάει στη Λευκού ή στον οποιονδήποτε άλλον ενδοκρινολόγο ή αιματολογο δεν ρώτησα τους γιατρούς μου. Τους είπα απλά ότι έκλεισα ραντεβού εκεί κ μετά τους πήγα τα αποτελέσματα. 

πρίν από 12 λεπτά , Condios είπε:

Συμπεθεραααααααααααααααααααααα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:wub: αν σου πω οτι ειμαι πιο ΖΕΝ πεθαίνεις θα με πιστεψεις??????????? και καταλήγω ότι είμαι έτσι γιατί πλέον τα έχω κάνει και ψάξει (σχεδόν) όλα (μια αιματολόγος εμεινε για απλη αναφορα μολις βγουν και οι σημερινες αναλυτικες αιματος με ολα τα αξεσουαρ μαζί (ξέρεις,,d3,b12, φυλικο, γλυκοζιωμένη, σιδηρο, καλιο , νατριο μπλα μπλα μπλα) ,,, επίσης μίλησα με συντονίστρια κοντού,,,,,θελει 3 μηνες περιοδο για επουλωση και μετα προχωραμε για ετ,,,,και της απαντησα "τελεια,,,θα κανω και διακοπες και μετα θα ερθω να ειμαστε ολοι ακομα πιο χαλαροί" ,,, οπότε ως τοτε εχω χρονο να μαζεψω ενδεχομενως δεικτες βιταμινων και στοιχειων και να κοψω και το παλιοτσιγαρο ,,,,, τώρα για το ποια πηδηξε ,,,, εμαθα οτι δεν πηδηξε καμία,,,ηταν για ωοληψια και καταψυξη για καβα,,,,ακους??????????? καβα ο κοντος,,,,,,,,,και ευτυχως η συντονιστρια ειναι αστερι και με το που της εστειλα μηνυμα "κλειδωσε" το κοριτσι (ζωή να 'χει να στροφάρει το μυαλουδακι της) και το συνεδριασανε με τον κοντο,,,τα βαλανε κατω και τσουπ ενωσαμε,,,,επισης εμαθα πως εδωσε οδηγια,,,,αν οι βλαστοκυστες δεν ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ,,,,α να τον δω το μαγο μαγκα κοντο,,,α να τον δω!!!!!!!!! ως τοτε λοιπον αγαπημενη,,,ζωαρα,,,εκδρομες,,,φαγητο,,,ερωτα,,,και χαμηλα τη μπαλα και οτι πει ο Θεος!!!!!!!! 

Εμένα να μην ξαναπηδήξουν,,,αχαχαχαχαχα,,,,,εγω φιλη δεν ανυπομονω,,,ειμαι σιγουρη οτι εκει θα ειναι το μωρακι μου οποτε οσες βγουν!!!!!!!! εχω εσας που νοιαζεστε ομως για μενα και ειναι το ιδιο μαλλον ,,,,πολυ αγκαλιτσα κοβιντακι μου!!!!!!!

Ευχαριστώ Βιλλάκι μου αν και ξερεις πως πανε αυτα,,,,60% φτανουν ,,,αρα στα 6 περιμενω μαξιμουμ 4,,,,αν ερθουν περισσοτερες θα με βρισει η @Rafaelatarzan & @Ελισάβετ καπ 2 γιατι είναι σιγουρες οτι θα παρω μινιμουμ 5,,,,,αχαχαχαχαχαχα 

Τα 6 δεν ειναι λιγα,,,αλλα δεν ειναι και πολλα,,,,εγώ παλι ημουν αποφασισμενη να μην ιδρωσει το αυτι μου οτι και αν ακουσω και ετσι εγινε ακριβως,,,,δε με νοιαζει το νουμερο ,,,με νοιαζει η επομενη να ειναι η τυχερη μας φορά,,,δε θελω πολλες βλαστοκυστες γιατι θελω να εχω επιτελους τ@ γερ@ μου μωράκι@ στην αγκαλιά μου και εγώ όπως ολες μας. Δεν ειχα συμφωνησει τιποτα,,,θεωρω δεδομενο το μοιρασμα πλεον,,,και εχει μια λογική για μενα,,,γιατι αν πχ ειχα 12 βλαστοκυστες και επιανα με την πρωτη διδυμα ή ένα και μετά δεν ήθελα άλλο μωρό,,,, τις υπολοιπες 10 τις πας καταστροφή? τις δωρίζεις? ή αν ειχα 12 βλαστοκυστες και αποτυχαινα σε 3 ετ με τις ιδιες,,,μετα τι? ξανα αλλαζω δοτρια? και ποσες δοτριες πια? η 3η μου θα ειναι αυτή,,,,κατάλαβες το σκεπτικό μου?? αρα επικεντρώνομαι στο τωρα , στο σημερα, σε αυτο που στελνει ο Θεος και εχει τους λογους του, και μενω εδω ηρεμη , ησυχη και με πολυ αγαπη να περιμενω τη στιγμή που θα τα δεχτώ!!!!!!!! τωρα όσον αφορα το μοιρασμα και το κοστος,,,,κουραστηκα να θυμωνω,,,,κουραστηκα να ζοριζομαι,,,,αν οι δοτριες μπορουν να πληρωνονται απο πχ 1200€ για την καθε ληπτρια μαγκια τους,,,,ή αν ο γιατρος έλεγε επειδή θα τα μοιραστείς με αλλη γυναικα το κοστος ειναι 1500€ αντί για 3000€ οκ,,,καλο θα ηταν για ολες μας,,,,ξερεις ομως τι γινεται? εγώ όχι,,,και δεν το ψαχνω γιατι δε θα λογοδοτήσω εγώ πουθενα,,,,οποιος κανει ματσακουνιές,,,τις βρίσκει μπροστά του. 

Συγχαρητηρια κορίτσι μου,,,με το καλό να πάνε όλα και να έχεις το μωράκι σου γερό στην αγκαλια σου! 

Και ντελαπονγκο και ντελαπονγκο και οοοομμμμμ και αγοραροςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ,,,,,, και το βασικοτερο,,,,ολα πολυ καλά τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκι στο Φιλάκι μας μεγάλο και ρουφηχτο!!!!!!!!!!!

Σιγά μην τον έκανα και παπιγιον,,,,δε δενεται παιδί μου αυτος,,,,ειναι ατιθασο πνευμα για αυτο τον γουσταρω,,,,αν του το ζητουσα με κλαματα δε θα γινοταν,,,θελει φτυσιμο ο ανθρωπος , ειναι μαζοχας,,,,αχαχαχαχαχαχα 

Πόσο σ'αγαπω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυνατά τα τα τα ,,,,, και μερέντα μωρή αρρώστια!!!!!!!!! Τόνους μερέντα!!!!!!!!!!! Ε νουκρεμα ήθελα να πω,,,αχαχαχαχαχα

Είσαι θεά ρε αγάπη! Τα υπόλοιπα είναι περιττά!❤️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

@Condios μου, καμία φορα ξεχνάω, αλλα φροντίζεις να μου το θυμίζεις ποσο μαγικό τρόπο σκέψης έχεις. Έχεις δίκιο σε ολα, η ουσία ειναι να έχεις μωρό στην αγκαλιά σου και οχι συστάδα απο βλαστοκυστες στο ψυγείο. Respect και το παίρνω πίσω! Ο γιατρός ποσο φανταστικός, τι μεγαλη ασφάλεια και ανακούφιση να ξέρεις οτι αν δεν ειναι τέλειες δεν τις θελει για εσένα. Ξανά respect. Χαίρομαι πολύ που είσαι ζεν μετά τις τόσες ταλαιπωρίες, κάνε τώρα τη ζωάρα που σου αξίζει. ❤️

• Μου αρέσει 8

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Εν τω μεταξύ, για να καταλάβετε σε τι παράνοια ζούμε, εγώ σκεφτόμουν ακριβώς το αντίθετο! Επειδή είπατε κάποιες γι' αυτό με τον θυροειδή ότι δεν κάνει να παίρνεις προκαταβολικά αγωγή αν δεν έχεις πρόβλημα, εγώ σκέφτομαι αφού δεν έχω πρόβλημα γιατί μου δίνουν προκαταβολικά αγωγή; Μήπως δεν πρέπει και αποκτήσω ξαφνικά πρόβλημα με θυροειδή ενώ δεν έχω;

Κι έτσι... με αργά και σταθερά βήματα ... χέρι χέρι .... οδηγούμαστε στην τρέλα! :wacko: Αχαχαχαχαχα 

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν ... αχαχαχαχα !!! είσαι πολύ φίλη μου εσυ , να ξερεις . Ωρε τι έχουμε πάθει με τόσα φάρμακα , παράνοια κανονική χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

6 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Βρήκε το χασιμότο μου πριν κάνω τις εξετάσεις μόνο πιάνοντας το λαιμό μου και μετά μου εξήγησε πώς συνδέεται με την πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια μου.

Πως συνδέεται;
Εγώ ξέρω ότι επειδή το χασιμότο είναι αυτοάνοσο σημαίνει ότι ο οργανισμός μας είναι φιλικός στα αυτοάνοσα κι άρα ίσως να έχουμε κάποιο άλλο αυτοάνοσο που προκαλεί την πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια

6 hours ago, marina_86 said:

Κοριτσια με εχετε αγχωσει λιγο με αυτα τα ιατρικα και κυριως με την καμπυλη ζαχαρου. θα το γραψω στα αγγλικα οπως ειναι στις εξετασεις - Glucose level O min blood: 4.4.  Glucose level 120min blood: 3.6.Η γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα αλλα αυτοι οι αριθμοι δεν εχουν καμια σχεση με τα αποτελεσματα σας. Μηπως χρησιμοποιουν διαφορετικη μοναδα μετρησης? Απ'οτι ειδα δεν καναμε την ινσουλινη. Πρεπει να την κανουμε και αυτη? 

Κατι αλλο, πρεπει να κοιταξουμε και τα αυτοανοσα? Τι ειναι αυτα ακριβως και ποιος γιατρος τα κοιταει...ειδικοτητα εννοω ? Να ρωτησω την Λευκου;

Τελος ηθελα να μοιραστω καποιες αλλες σκεψεις μου με σας. Παρα το γεγονος οτι θα κανω ολες τις εξετασεις πριν την επομενη ετ, νοιωθω οτι προσπαθω να ελεγξω ενα αποτελεσμα που δεν εξαρταται εξ'ολοκληρου απο εμενα.  Απο την εμπειρια μου ξερω οτι για να συμβει κατι, ζητας κατι απο τον θεο/συμπαν (σε οτι πιστευει ο καθενας), κανεις εκεινο που πρεπει (εξετασεις κτλ) και απλα το αφηνεις να συμβει. Χρειαζεται ομως να αφεθεις, εχοντας την πεποιθηση οτι απλα ειναι θεμα χρονου. Τουλαχιστον ετσι εχουν δουλεψει τα πραγματα στην ζωη μου. Μετα την αποτυχημενη προσπαθεια ομως σαν να εχω χασει την εμπιστοσυνη και δεν ξερω πως να κινηθω. Μηπως καποια απο τις κυριες που εχουν περασει απο αυτο τον δρομο νοιωσαν ετσι και τι καναν?

Απο την αλλη, σκεφτομαι να παω να κανω υπνωση - ως ψυχολογος (δεν το εξασκω πια) εχω κανει στο παρελθον και ξερω οτι δουλευει. Συγνωμη αν σας κουρασα απλα ευχομαι καποια απο σας να μπορει να με συμβουλεψει.

1 hour ago, marmaki said:

Πως συνδέεται;
Εγώ ξέρω ότι επειδή το χασιμότο είναι αυτοάνοσο σημαίνει ότι ο οργανισμός μας είναι φιλικός στα αυτοάνοσα κι άρα ίσως να έχουμε κάποιο άλλο αυτοάνοσο που προκαλεί την πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια

Τι ακριβως ομως ειναι τα αυτοανοσα?

πρίν από 10 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Κοριτσια με εχετε αγχωσει λιγο με αυτα τα ιατρικα και κυριως με την καμπυλη ζαχαρου. θα το γραψω στα αγγλικα οπως ειναι στις εξετασεις - Glucose level O min blood: 4.4.  Glucose level 120min blood: 3.6.Η γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα αλλα αυτοι οι αριθμοι δεν εχουν καμια σχεση με τα αποτελεσματα σας. Μηπως χρησιμοποιουν διαφορετικη μοναδα μετρησης? Απ'οτι ειδα δεν καναμε την ινσουλινη. Πρεπει να την κανουμε και αυτη? 

Κατι αλλο, πρεπει να κοιταξουμε και τα αυτοανοσα? Τι ειναι αυτα ακριβως και ποιος γιατρος τα κοιταει...ειδικοτητα εννοω ? Να ρωτησω την Λευκου;

Τελος ηθελα να μοιραστω καποιες αλλες σκεψεις μου με σας. Παρα το γεγονος οτι θα κανω ολες τις εξετασεις πριν την επομενη ετ, νοιωθω οτι προσπαθω να ελεγξω ενα αποτελεσμα που δεν εξαρταται εξ'ολοκληρου απο εμενα.  Απο την εμπειρια μου ξερω οτι για να συμβει κατι, ζητας κατι απο τον θεο/συμπαν (σε οτι πιστευει ο καθενας), κανεις εκεινο που πρεπει (εξετασεις κτλ) και απλα το αφηνεις να συμβει. Χρειαζεται ομως να αφεθεις, εχοντας την πεποιθηση οτι απλα ειναι θεμα χρονου. Τουλαχιστον ετσι εχουν δουλεψει τα πραγματα στην ζωη μου. Μετα την αποτυχημενη προσπαθεια ομως σαν να εχω χασει την εμπιστοσυνη και δεν ξερω πως να κινηθω. Μηπως καποια απο τις κυριες που εχουν περασει απο αυτο τον δρομο νοιωσαν ετσι και τι καναν?

Απο την αλλη, σκεφτομαι να παω να κανω υπνωση - ως ψυχολογος (δεν το εξασκω πια) εχω κανει στο παρελθον και ξερω οτι δουλευει. Συγνωμη αν σας κουρασα απλα ευχομαι καποια απο σας να μπορει να με συμβουλεψει.

Αγαπημένη, είναι σίγουρα άλλη μονάδα μέτρησης. Μην αγχώνεσαι. Αν ήταν στη δική μας μονάδα μέτρησης αποκλείεται η γιατρός να σου έλεγε όλα καλά. Δειξτες και στη Λευκού αν θες. 

Για τα αυτοάνοσα μη σκας. Θα τα δει όλα η Λευκού. πχ. εμένα μου βρήκε ότι έχω γονίδιο για κοιλιοκάκη, χωρίς να έχω κοιλιοκάκη όμως. Άρα πρέπει να αποφεύγω ειδικά λίγο πριν κ μετά την ετ τη γλουτένη γιατί αν ενεργοποιηθεί το γονίδιο οδηγεί σε αποτυχία εμφύτευσης ή κ σε αποβολή. Ένα παράδειγμα τώρα σου δίνω. 

Όσον αφορά στην εμπιστοσύνη, τι να σου πω; Σ' εμένα δε λειτούργησε έτσι σ' αυτόν τον τομέα. Έχω πάει με εμπιστοσύνη: χυλοπιτα. Έχω πάει με χαμηλά την μπάλα: χυλοπιτα. Ωστόσο, αν θεωρείς ότι η ύπνωση θα σε βοηθούσε ψυχολογικά κάντο. Εγώ είμαι υπέρ στο να κάνει ο καθένας αυτό που αισθάνεται. Και ο βελονισμός λένε βοηθάει. Το έχω κάνει κι αυτό... Μάντεψε! Χυλοπιτα! Χαχαχα 

Ωστόσο, νομίζω ότι ο γιατρός σου σε καθοδήγησε και ο ίδιος καλά μετά την αποτυχία. Φυσικά κ το έψαξες πολύ από μόνη σου αλλά για εμένα σπάνια θα βρεθεί γιατρός που θα σκεφτεί όλες τις παραμέτρους με τη λεπτομέρεια που μπορεί να τις σκεφτούμε εμείς οι ίδιες. Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό αλλά αυτό γίνεται. Και ας είμαστε ρεαλιστριες... αν φας ένα χαστούκι μετά δεν μπορείς να είσαι κ εντελώς τριαλαλι τριαλαλο. Ανθρώπινο δεν είναι; Εγώ έτσι νομίζω...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη, είναι σίγουρα άλλη μονάδα μέτρησης. Μην αγχώνεσαι. Αν ήταν στη δική μας μονάδα μέτρησης αποκλείεται η γιατρός να σου έλεγε όλα καλά. Δειξτες και στη Λευκού αν θες. 

Για τα αυτοάνοσα μη σκας. Θα τα δει όλα η Λευκού. πχ. εμένα μου βρήκε ότι έχω γονίδιο για κοιλιοκάκη, χωρίς να έχω κοιλιοκάκη όμως. Άρα πρέπει να αποφεύγω ειδικά λίγο πριν κ μετά την ετ τη γλουτένη γιατί αν ενεργοποιηθεί το γονίδιο οδηγεί σε αποτυχία εμφύτευσης ή κ σε αποβολή. Ένα παράδειγμα τώρα σου δίνω. 

Όσον αφορά στην εμπιστοσύνη, τι να σου πω; Σ' εμένα δε λειτούργησε έτσι σ' αυτόν τον τομέα. Έχω πάει με εμπιστοσύνη: χυλοπιτα. Έχω πάει με χαμηλά την μπάλα: χυλοπιτα. Ωστόσο, αν θεωρείς ότι η ύπνωση θα σε βοηθούσε ψυχολογικά κάντο. Εγώ είμαι υπέρ στο να κάνει ο καθένας αυτό που αισθάνεται. Και ο βελονισμός λένε βοηθάει. Το έχω κάνει κι αυτό... Μάντεψε! Χυλοπιτα! Χαχαχα 

Ωστόσο, νομίζω ότι ο γιατρός σου σε καθοδήγησε και ο ίδιος καλά μετά την αποτυχία. Φυσικά κ το έψαξες πολύ από μόνη σου αλλά για εμένα σπάνια θα βρεθεί γιατρός που θα σκεφτεί όλες τις παραμέτρους με τη λεπτομέρεια που μπορεί να τις σκεφτούμε εμείς οι ίδιες. Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό αλλά αυτό γίνεται. Και ας είμαστε ρεαλιστριες... αν φας ένα χαστούκι μετά δεν μπορείς να είσαι κ εντελώς τριαλαλι τριαλαλο. Ανθρώπινο δεν είναι; Εγώ έτσι νομίζω...

Να σας πω ρε κορίτσια .μια χαζό σκέψη. Σε τι να πιστέψω; Από πού να πιαστώ και από πού να ζητήσω..προσευχές, τάματα, εξομολογήσεις, κλάματα, αποτέλεσμα κουλούρι. Μπορεί να κωφευουν, μπορεί να μην ακούγεται η φωνή μου, μπορεί να μην είναι η στιγμή μου. Δεν ξέρω...

Αυτο που ξέρω είναι ότι πάντα ήθελα να γίνω μανούλα. Και από την στιγμή που έφτασα στα 40 αφραγκη ξέρω ότι το όνειρο φτάνει στο τέλος του. Θα σας πω ότι ψυχικά αποθέματα έχω φουλ. Αυτό που δεν έχω είναι γεμάτο πορτοφόλι. Άρα; Θα πρέπει να δεχτώ πχ ότι ήταν θέλημα κάποιας ανώτερης δύναμης να μην τα καταφέρω; Οκ άντε κάποια στιγμή γνωρίζοντας ότι έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου για να γίνω μανούλα και δεν έγινα , θα το αποδεχτώ και θα πάω παρακάτω. Οικογένεια έχω ούτως η άλλως. Τον άντρα μου. Και είμαι ευγνώμων και χαρούμενη γι αυτό.

Αχταρμα τα έγραψα κ δεν βγάζω και νόημα . Απλά έγραψα σκόρπιες σκέψεις έτσι να τα βγάλω από μέσα μου. Τύπου ψυχοθεραπεία.

Που καταλήγω; Ότι προτιμώ πχ να αποδώσω τις αποτυχίες μου στον παράγοντα τύχη, πάρα σε κάποια ανώτερη δύναμη που αποφασίζει για εμας. Ταπεινή μου γνώμη 

• Μου αρέσει 10

2 hours ago, MelissaRobert said:

Λοιπον απο οσο ξερω , μπορει να κανω και λαθος, η συνηθης μοναδα μετρησης σακχαρου είναι το mg/dl. Μηπ ως το δικο σου ειναι mmol/l; Βαλε covert blood sugar  και θα δεις την αντιστοιχια. Δεν ξερω το ιστορικο σου αλλα μια φυχιλογικη κσμπυλη μπορει να συνδυαζεται με καμπυλη ινσουλινης που να δειχνει υπερινσουλαιμια, αλλα απο καππια στιγμη και μετα οταν ειδικα  εχουμε παιδευτει πολυ , καλο ειναι να τα ψαχνουμε ολα.

Τα αυτοανοσα ειναι οταν το ανοσοποιητικο μας αντι να μας προστατευει, μπερδευεται και λειτουργει εχθρικα απενανυι σε μας τους ιδιους πχ σε κυτταρα μας.

Δεν ξερω παντως εγω που προσπαθουσα μια ζωη για παιδι μου συνεβαινε κατι περιεργο. Απο τη μια το θεωρουσα κατι απιαστο, πχ  σα να οδηγησω διαστημοπλοιο απο την αλλη ομως ουσιαστικα δεν απογοητευτηκα ποτε. Αν εκλαψα το πολυ σε ενα  αρνητικο..Κατι μεσα μου δεν με αφηνε να σταματησω...

Ητανε η πρωτη φορα που ειχα παει σε ψυχολογο και ειχα κανει υπνωση και σε εμενα λειτουργησε πραγματικα. Στη  ετ δεν ειδα τιποτα στο μονιτορ. Ημουν απιστευτα χαλαρη και δεν πονεσα καθολου!Πρωτη φορα.Ποιος εγω με διανοιξεις παντα κλπ.. Σα να μην ημουν εκει. Ημουν ηδη καπου αλλου εγκυος...

• Μου αρέσει 10

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Να σας πω ρε κορίτσια .μια χαζό σκέψη. Σε τι να πιστέψω; Από πού να πιαστώ και από πού να ζητήσω..προσευχές, τάματα, εξομολογήσεις, κλάματα, αποτέλεσμα κουλούρι. Μπορεί να κωφευουν, μπορεί να μην ακούγεται η φωνή μου, μπορεί να μην είναι η στιγμή μου. Δεν ξέρω...

Αυτο που ξέρω είναι ότι πάντα ήθελα να γίνω μανούλα. Και από την στιγμή που έφτασα στα 40 αφραγκη ξέρω ότι το όνειρο φτάνει στο τέλος του. Θα σας πω ότι ψυχικά αποθέματα έχω φουλ. Αυτό που δεν έχω είναι γεμάτο πορτοφόλι. Άρα; Θα πρέπει να δεχτώ πχ ότι ήταν θέλημα κάποιας ανώτερης δύναμης να μην τα καταφέρω; Οκ άντε κάποια στιγμή γνωρίζοντας ότι έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου για να γίνω μανούλα και δεν έγινα , θα το αποδεχτώ και θα πάω παρακάτω. Οικογένεια έχω ούτως η άλλως. Τον άντρα μου. Και είμαι ευγνώμων και χαρούμενη γι αυτό.

Αχταρμα τα έγραψα κ δεν βγάζω και νόημα . Απλά έγραψα σκόρπιες σκέψεις έτσι να τα βγάλω από μέσα μου. Τύπου ψυχοθεραπεία.

Που καταλήγω; Ότι προτιμώ πχ να αποδώσω τις αποτυχίες μου στον παράγοντα τύχη, πάρα σε κάποια ανώτερη δύναμη που αποφασίζει για εμας. Ταπεινή μου γνώμη 

Αγαπημένη, έχεις δίκιο σε όλα. Θα μου πεις τι να το κάνεις το δίκιο; Δίκιο έχεις κ σ' αυτό!!! Όμως, εσύ μιλάς σαν να έχει κλείσει το θέμα. Δεν έχει κλείσει. Έχεις ακόμα μία βλαστοκυστη.. το καταλαβαίνω ότι θα ήθελες τώρα να έχεις άλλες τρεις, τέσσερις για να νιώθεις πιο ασφαλής αλλά πού ξέρεις τι θα μπορούσε να συμβεί; Μπορεί να είχες άλλες 3 κ να πήγαιναν ακλαφτες και η 1 να είναι το μωρό σου. Δεν το ξέρεις αυτό. 

Τώρα, όσον αφορά στις εξετάσεις κτλ. Αχ, το έχω πει 1000 φορές... αν είχα εκατομμύρια στην τράπεζα θα είχα κ το μισό άγχος. Είναι μια πραγματικότητα, τι να κάνουμε. Έχουμε δώσει τα κέρατα μας. Όμως γιατί δεν ψάχνεις κάποια πράγματα να τα κάνεις στο δημόσιο; Πρώτον, στο Έλενα, στο τμήμα αποβολών, κάνουν εξονυχιστικό αιματολογικό και ορμονικό έλεγχο. Κλείνεις ραντεβού, πηγαίνεις και σε ξετιναζουν. Η @Troia έχει γράψει πολλές φορές και για το πώς μπορείς να κλείσεις ραντεβού. Είναι πάνω κάτω παρόμοιος έλεγχος με τη Λευκού. Εγώ αν ήμουν Αθήνα σίγουρα θα πήγαινα εκεί!

Επίσης, πολλές γυναίκες έχουν κάνει υστεροσκοπηση σε δημόσιο νοσοκομείο: Έλενα, Αλεξάνδρα, Αττικό. Μπορεί τα ονόματα που γράφω να τα γράφω λάθος γιατί δεν ξέρω από Αθήνα, μπήκα κ έψαξα λίγο για εσένα. Στη Θεσσαλονίκη είναι πιο περιορισμένα τα πράγματα και πιο μεγάλες οι αναμονες. Απλά, αν κατάλαβα καλά, στο δημόσιο κάνουν πρώτα διαγνωστική και αν δουν κάτι περίεργο σου ξανακλεινουν ραντεβού για επεμβατική. Αν ξέρει όμως κάποια κοπέλα λεπτομέρειες, ας μας πει. 

Αν θέλεις να σου την κάνει ο γιατρός σου, δεν είναι κακό να του πεις να σου κάνει μια διευκόλυνση. Να χαμηλώσει λίγο την τιμή και να σου κάνει μια διευκόλυνση με δόσεις.  

Τέλος, στην Αθήνα (όλα στην Αθήνα είναι επιτέλους, θα με πιάσει κ το κόμπλεξ της Θεσσαλονίκης σε λίγο! Χαχαχα) έχει και τα γραφεία του το σωματείο Κυβέλη. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει δωρεάν ψυχολογική στήριξη και μέσω χορηγιών μπορεί κάποιο μέλος να διεκδικήσει πολύ σημαντικές εκπτώσεις σε διάφορα κέντρα, μέχρι κ εντελώς δωρεάν. Επίσης, προσφέρει πολύ καλή καθοδήγηση για τα βήματα που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει και πού ν' απευθυνθεί.

Καλά, αυτό μπορεί να μην είναι για σενα Χρυσουλακι μου. Τα γράφω όλα αυτά γιατί υπάρχουν κ πολλές κοπέλες που μας διαβάζουν χωρίς να γράφουν. Όπως έκανα κι εγώ τόσα χρόνια άλλωστε... Καλό είναι πέρα από διάσημους γιατρούς και πανάκριβες εξετάσεις να δίνουμε και κάποια τέτοια στοιχεία που όλες χρειαζόμαστε... Απ' ότι ξέρω η συμπαθεστατη κατά τ' αλλά Εριέττα Κούρκουλου δεν είναι στο φόρουμ! Χαχαχα ❤️ (Να πω βέβαια με την ευκαιρία ότι στο ινσταγκραμ έχει γράψει εξαιρετικά κείμενα για την υπογονιμότητα κ την εξωσωματική. Με έχει συγκινήσει)

• Μου αρέσει 8

2 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Για καμπύλη ζαχαρου μη σκας, δεν είναι πυρηνική φυσική, αν είναι προβληματική φαίνεται ξεκάθαρα και προφανώς είναι άλλη μοναδα μέτρησης. Για τα αυτοάνοσα νοσήματα μη σκας επίσης, η λευκού θα σε ξετινάξει. Είναι νοσήματα που έχουν να κάνουν με τη λανθασμένη απόκριση του ανοσοποιητικού μασ συστήματος. Φαντάζομαι τα έχεις γκουγκλαρει, ειναι πολλα. Εγω εχω ένα που λέγεται Antiphospholipid syndrome (APS) και μου το βρήκε η Λευκού. 
Πιο πολυ όμως ήθελα να σου γράψω για το άλλο που έγραψες, για τον έλεγχο, για την ανάγκη να αφεθείς κλπ. Ακριβώς έτσι λειτουργούσα στη ζωή μου πριν τις εξωσωματικές, εκανα οτι μπορούσα και μετα έδειχνα εμπιστοσύνη δεν ξερω που, ας το πούμε στο θεό, κατάφερνα να αφεθώ και κατα ένα περίεργο τρόπο, όταν κατάφερνα να μπω σε αυτό το state of mind ολα πήγαιναν καλα. Μετα απο πολλές πολλές αποτυχίες, κάποια στιγμή θύμωσα πολυ, έγινα control freak, έχοντας την ψευδαίσθηση οτι αν τα ελέγξω ολα, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν ειναι όμως καθόλου έτσι τα πράγματα, ειδικά σε αυτό που λέγεται δημιουργία μιας νέας ζωής. Δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάσταση, σαν να έχασα την εμπιστοσύνη  μου στη ζωή. Και για κάποιο λόγο πιστεύω οτι αν τα καταφέρω να αφεθώ, θα πετύχω κιόλας. Εγω κάνω ψυχοθεραπεία και προσπαθώ έτσι να το δουλέψω. Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή. 

• Μου αρέσει 7

Κοριτσις μου πηρα σημερς το χαπι κ απεβαλα.επιτελους τεκος αυτο το μαρτυριο της αναμονης.αυριο εχω ραμτεβου με τον κουρ......με επηρεαστεί αρκετές κ είπα να τον δω.θα σας ενημερώσω πως θα πάει.ειμαι πολύ μπερδεμένη πως θα προχωρήσω.συτη τη φορά δεν θέλω να φησω τοτ στην τύχη του.θα πάμε κ στο ελενα στις 14.4

Θα μπουκώνω κ τον άντρα μου ότι βιταμίνη συνιστάται κ βλέπουμε. Τουλάχιστον έχουμε ένα πλάνο,ένα κίνητρο,ένα στόχο.

Σας ευχαριστώ που η κάθε μία δίνει τις δικές της εμπειρίες κ πληροφορίες, βοηθάνε πάρα πολυ

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...