Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου έχω μια απορία. Έχω χασιμότο και TSH = 2.10. Ο ενδοκρινολόγος μου θεωρεί ότι δεν πρέπει να πάρω χάπι  όσο είμαι στα φυσιολογικά επίπεδα για να μην ατροφήσει ο θυροειδής και μετά θα ανεβαίνει πολύ και απότομα.  Βέβαια είπε να κάνω εξετάσεις κάθε 40 μέρες και μόλις δούμε ότι ανεβαίνει θα πάρω αμέσως χάπι. Δεν είναι ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής απ όσο ξέρω αλλά έχει πάρα πολλές γνώσεις. Βρήκε το χασιμότο μου πριν κάνω τις εξετάσεις μόνο πιάνοντας το λαιμό μου και μετά μου εξήγησε πώς συνδέεται με την πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια μου. Αυτός ήταν ο πρώτος που μου είπε ότι θα πρέπει να πάω με δότρια και τον εμπιστεύομαι πολύ ΑΛΛΑ τελευταία ακούω από άλλες κοπέλες ότι στην περίπτωση εξωσωματικής ίσως είναι καλύτερα να κατεβάσουμε την TSH στα χαμηλότερα όρια γιατί θα ανεβαίνει με τα φάρμακα.

Για πείτε σκέψεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

18 hours ago, chitaneta said:

Μπράβο Φιλη μου!!!Παει κι αυτό! Και μαθατε και οτι ειναι αγοράκι!

Κι εμένα μου τηλεφώνησαν πριν απο λίγο. Πηρα τα αποτελέσματα του papp a. Στα χρωμοσωμικα ειναι πολυ λιγες οι πιθανότητες αλλά στην προεκλαμψια εχω αυξημενο κινδυνο λογω ηλικιας.

Αυτο που με τρομαξε ομως ειναι που εχω, παλι λογω ηλικιας, αυξημενο κίνδυνο περιορισμενης εμβρυικης αναπτηξης... Ακούγεται λιγο τρομακτικό οχι; ξερω οτι δεν ειναι μια διαγνωση αλλά βγαινει απο λογισμικο αλλά στενοχωρηθηκα...

Μην ανησυχείς chinaneta μου, και εμένα μου βγήκε ακριβώς το ίδιο, είναι λόγω ηλικίας. Δεν σημαίνει ότι θα συμβεί, και αν ναι, το παρακολουθούμε και θα είμαστε προετοιμασμένοι γι’αυτό.

Εμένα πάντως μου ξεκίνησαν Σαλοσπίρ των 160 εξαιτίας αυτού. Αντιπηκτικές έκανα μόνο στο α’ τρίμηνο προληπτικά, και αφού ελέγχθηκα και από το Έλενα αλλά και από αιματολόγο, τις κόψαμε.

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου, ηρεμία τώρα και να το απολαύσεις, έχεις μπροστά σου το ωραιότερο τρίμηνο… πετάς από ενέργεια και ευτυχία!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσάκια μου έχω μια απορία. Έχω χασιμότο και TSH = 2.10. Ο ενδοκρινολόγος μου θεωρεί ότι δεν πρέπει να πάρω χάπι  όσο είμαι στα φυσιολογικά επίπεδα για να μην ατροφήσει ο θυροειδής και μετά θα ανεβαίνει πολύ και απότομα.  Βέβαια είπε να κάνω εξετάσεις κάθε 40 μέρες και μόλις δούμε ότι ανεβαίνει θα πάρω αμέσως χάπι. Δεν είναι ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής απ όσο ξέρω αλλά έχει πάρα πολλές γνώσεις. Βρήκε το χασιμότο μου πριν κάνω τις εξετάσεις μόνο πιάνοντας το λαιμό μου και μετά μου εξήγησε πώς συνδέεται με την πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια μου. Αυτός ήταν ο πρώτος που μου είπε ότι θα πρέπει να πάω με δότρια και τον εμπιστεύομαι πολύ ΑΛΛΑ τελευταία ακούω από άλλες κοπέλες ότι στην περίπτωση εξωσωματικής ίσως είναι καλύτερα να κατεβάσουμε την TSH στα χαμηλότερα όρια γιατί θα ανεβαίνει με τα φάρμακα.

Για πείτε σκέψεις.

Αφού σου λέει να το ελέγχεις συχνά και μόλις ανεβεί να πάρεις χάπι, γιατί να το πάρεις προκαταβολικά; Αν ανεβεί θα πάρεις. Επίσης, είναι βέβαιο ότι πάντα ανεβαίνει με τα φάρμακα;; Δεν ξέρω, εγώ έκανα εχθές εξετάσεις και παίρνω φουλ αγωγή, κορτιζόνη, 6 cyclacur και dermestril και η TSH ήταν 1,06. 

πρίν από 15 λεπτά , Villi είπε:

Αφού σου λέει να το ελέγχεις συχνά και μόλις ανεβεί να πάρεις χάπι, γιατί να το πάρεις προκαταβολικά; Αν ανεβεί θα πάρεις. Επίσης, είναι βέβαιο ότι πάντα ανεβαίνει με τα φάρμακα;; Δεν ξέρω, εγώ έκανα εχθές εξετάσεις και παίρνω φουλ αγωγή, κορτιζόνη, 6 cyclacur και dermestril και η TSH ήταν 1,06. 

μου είπε ότι θα ανέβει σίγουρα. Τώρα δεν ξέρω. Δεν παίρνω και κορτιζόνη και σκέφτομαι ότι μάλλον έκανα βλάκεια που δεν πήγα και σε αιματολόγο. Αλλά αφού δε μου το είπε ο γιατρός μου. Ουφ έχω και λίγες βλαστοκύστες....αγχωνομαι!

πρίν από 16 λεπτά , Viv37 είπε:

μου είπε ότι θα ανέβει σίγουρα. Τώρα δεν ξέρω. Δεν παίρνω και κορτιζόνη και σκέφτομαι ότι μάλλον έκανα βλάκεια που δεν πήγα και σε αιματολόγο. Αλλά αφού δε μου το είπε ο γιατρός μου. Ουφ έχω και λίγες βλαστοκύστες....αγχωνομαι!

Και μένα που έχω χασιμοτο μου είπε ότι μέχρι να δούμε ότι ανεβαίνει πάνω από 2,5 να μην πάρω χαπι, εφόσον λειτουργεί ακόμη σωστά και ανταπεξερχεται, δίνοντας του χαπι τον κοιμίζεις. Ο αιματολογος είναι κυριως για αλλά θέματα, θρομβοφιλια κλπ. Αφού έχεις χασιμοτο να τσεκάρεις την αντίσταση στην ινσουλινη, συνδεονται, εμένα μου δώσε Retaform (αντίστοιχο του glucophage) γιατί ενώ η ινσουλινη μου ήταν οκ το σακχαρο μου στην καμπύλη δεν ανέβαινε όσο έπρεπε. Και να κάνεις υπέροχους για να παρακολουθείς τους όζους που δημιουργεί το αυτοανοσο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Viv37 είπε:

Για πείτε σκέψεις.

Εν τω μεταξύ, για να καταλάβετε σε τι παράνοια ζούμε, εγώ σκεφτόμουν ακριβώς το αντίθετο! Επειδή είπατε κάποιες γι' αυτό με τον θυροειδή ότι δεν κάνει να παίρνεις προκαταβολικά αγωγή αν δεν έχεις πρόβλημα, εγώ σκέφτομαι αφού δεν έχω πρόβλημα γιατί μου δίνουν προκαταβολικά αγωγή; Μήπως δεν πρέπει και αποκτήσω ξαφνικά πρόβλημα με θυροειδή ενώ δεν έχω;

Κι έτσι... με αργά και σταθερά βήματα ... χέρι χέρι .... οδηγούμαστε στην τρέλα! :wacko: Αχαχαχαχαχα 

• Χαχα 8

2 hours ago, Villi said:

Αγαπημένη καλημέρα, ινσουλίνες μόνο σε εγκυμοσύνη και αυτό δεν ειναι σίγουρο. Κάτσε να έρθει η εγκυμοσύνη…. 

Έρχεται κι αυτή καλή μου! Ήρθε και η δική σου η σειρά ❤️❤️❤️

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!! Τι νουμεράρα είναι αυτή!!! Καλούς διπλασιασμούς!!!! Είναι λογικό να φοβάσαι αλλά θα στείλουμε εμείς όλη τη θετική μας ενέργεια και θα πάνε ολα καλά! Ομμμμμμμμμ

@Filli ετοιμάζεται  ο παλλικαρος!!!! Αφήστε τι νησάκι φέτος! Πρώτες διακοπές μαζί με τον μπεμπούλη στην κορυφή του Ολύμπου σας βλέπω!!!

@MELINASP μου καλά είμαι! Βελτιώνομαι! Ο γιατρός είπε να συνεχίσω τα cyclacur και prolutex μέχρι Τετάρτη και μετά όταν μου έρθει περίοδος ξανακανονίζουμε για ετ. Αν και πέφτει και μέσα στο Πάσχα και έδειξε να τον απασχολεί λίγο. Ίσως ήταν η ιδέα μου. Θα δούμε.

Αυτό σε ποια φάση μπορεί να συμβεί? Σε οποιαδήποτε στιγμή της εγκυμοσύνης ή στους τελευταίους μήνες? Μη στεναχωριέσαι με τις πιθανότητες κοριτσάκι μου. Μέχρι στιγμής δόξα το Θεό μια χαρά πάει το νινάκι σου! Θα το παρακολουθείτε με το γιατρό σου και αν δείτε κάτι τέτοιο όλο και κάτι θα μπορεί να γίνει.

Η ηλικία σου μια χαρά είναι!! Να αφήσεις τις χαζομάρες που πας να σκεφτείς στην άκρη!!!! Το μωράκι σου μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου και όλα θα πάνε καλά!

44 δεν είσαι μεγαλούτσικη!!!! Άρα όλα καλά! Συνεχίζουμε δυνατά τα τα τα τα!!!

ναι ειναι ενα θεμα. Κ εγω πρωτα μαζεψα κουτια για 6 μηνες κ μετα τα αλλαξα σε dermesril. Αλλα κ τα cyclacur  μια χαρα ειναι!

Χαχαχαχα  σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!την έχω τόσο αναγκη:x

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα καλησπέρα!!!! Οργιασατε τρελιαρες μου, πιάσατε τα ιατρικά θέματα που τόσο μας αγχωνουν χαχαχα. Παραθέτω την εμπειρία μου. Η δική μου ενδοκρινολόγος ήταν πάντα αρνητική στο να χαλάσω έναν αψογο θυροειδή. Γνωρίζοντας από εδώ μέσα ότι πρέπει ιδανικά να είναι κάτω από 2 για ετ ζητούσα χάπι. Τώρα με τα σικλακουρ τόσους μήνες έφτασε 2.90. οι απόψεις τους όμως διίστανται και τελικά δεν ξέρουμε κ τι να κάνουμε. Δόκτωρ μαρίνα!!!!!! Τα φώτα σου!!!! Έχω την υποψία ότι μήπως..μήπως έφταιγε ο θυρεοειδής αυτή τη φορά...

Τα δικά μου νεακια. Σταμάτησα φάρμακα (γιουπι!!!!!). Ήταν να βρεθούμε αύριο με χαλαρό αλλά μουντό άλλαξε για παρασκευή. Θα συζητήσουμε προφανώς τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε. Θα πάρει ένα δανειακι ο άντρας μου μήπως κάνω την ρημάδα την υστεροσκοπηση να ησυχάσω πια!!! Θα ζητήσω και επιπλέον εξετάσεις. Και μόνο τότε θα προχωρήσω. Έμεινα με ένα. Ένα!!! Ε θα πάω με τις καλύτερες προϋποθέσεις και δεν θα αφήσω τον ενθουσιασμό μου, την λαχτάρα μου και τα καλά λόγια του γιατρού μας να με παρασύρουν. 

Επέστρεψα κόρες!!! Δυνατά τα τα τα 

Πάμε όλες μαζί..κοινή πορεία προς το όνειρο!!!

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

20 hours ago, chitaneta said:

Ναι Φιλη μου σε συνδυασμό με την αυχενική...

Ακόμα δεν έχω μιλησει με τον γιατρο μου, αλλά θα μιλήσω αργότερα

Ευχαριστώ για τα καλά σου λογάκια!

Ρε συ εγώ γέννησα τον μπέμπη στα 46μισο ,με ινσουλίνη (που επηρεάζει το βάρος μωρού)και μονήρη ομφαλικη και βγήκε μικρούλης δηλαδή 2460 αλλά υγιέστατος με 30 σάκχαρο το πάλεψε και δεν μπήκε ούτε στην μονάδα..Ένα δεδομένο πιο αυξημένο στατιστικά δεν σημαινει τίποτα..Παρακολουθεις το μωρό και όλα θα πάνε καλά.

• Μου αρέσει 5

17 ώρες πρίν, Natalia85 είπε:

Καλή τύχη στην προσπάθεια που θα κάνεις εύχομαι! Και εγώ είχα αρχίσει να ψάχνω για demestril αλλα ήταν σε έλλειψη και φοβήθηκα να τα αλλάξω και να μη βρίσκω μετά..

Τέλεια, τα σημείωσα! Σ΄ευχαριστώ!

Να σου ζήσει! Είναι πολύ θετικό να ακούω για επιτυχίες!

Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Υπάρχουν κάποιοι γιατροί στο Ιασώ που έχουν τις δικιές του δότριες όπως μού είπαν(δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό). Ισως ο δικός σου είναι απ αυτούς και μπορεί και ψάχνει εκείνος. Ο δικός μου δεν έχει δικιές του δότριες.

Σ ευχαριστω! Και στα δικα σου τωρα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλησπέρα καλησπέρα!!!! Οργιασατε τρελιαρες μου, πιάσατε τα ιατρικά θέματα που τόσο μας αγχωνουν χαχαχα. Παραθέτω την εμπειρία μου. Η δική μου ενδοκρινολόγος ήταν πάντα αρνητική στο να χαλάσω έναν αψογο θυροειδή. Γνωρίζοντας από εδώ μέσα ότι πρέπει ιδανικά να είναι κάτω από 2 για ετ ζητούσα χάπι. Τώρα με τα σικλακουρ τόσους μήνες έφτασε 2.90. οι απόψεις τους όμως διίστανται και τελικά δεν ξέρουμε κ τι να κάνουμε. Δόκτωρ μαρίνα!!!!!! Τα φώτα σου!!!! Έχω την υποψία ότι μήπως..μήπως έφταιγε ο θυρεοειδής αυτή τη φορά...

Τα δικά μου νεακια. Σταμάτησα φάρμακα (γιουπι!!!!!). Ήταν να βρεθούμε αύριο με χαλαρό αλλά μουντό άλλαξε για παρασκευή. Θα συζητήσουμε προφανώς τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε. Θα πάρει ένα δανειακι ο άντρας μου μήπως κάνω την ρημάδα την υστεροσκοπηση να ησυχάσω πια!!! Θα ζητήσω και επιπλέον εξετάσεις. Και μόνο τότε θα προχωρήσω. Έμεινα με ένα. Ένα!!! Ε θα πάω με τις καλύτερες προϋποθέσεις και δεν θα αφήσω τον ενθουσιασμό μου, την λαχτάρα μου και τα καλά λόγια του γιατρού μας να με παρασύρουν. 

Αγαπημένη μου, πολύ ωραία τα σκέφτεσαι. Να κάνεις μια λίστα για να τον ρωτήσεις κάποια πράγματα. Μην σε πάει με το χαλαρό κ την πλάκα κ σε παρασύρει! Χαχαχα Εσύ εκεί! Θα κάνεις όλες τις ερωτήσεις σου! Εδώ η @Condios έχει κάνει ολόκληρο Τσιριγ φιόγκο! Χαχαχα 

Αγάπη, θυμάμαι που είχες πει την πρώτη ή δεύτερη μέρα μετά την ετ, για ένα γουργουρητο που ένιωθες στην περιοχή της μήτρας. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο περιγραφική; Πόσο κράτησε; Από πότε κ μετά το αισθάνθηκες; Το ανέφερες δυο τρεις φορές κ μετά δεν είπες τίποτα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Χρυσα μου τι εγινε στην επαναληπτικη χοριακη? Ποσο ηταν?

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

@Viv37 Άντε να κάνεις την ετ γιατί απο την ανυπομονησία σου τρώγεσαι με τα ρούχα σου. 

χαχαχαχαχα ενα δίκιο το έχεις! Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω ένα ραντεβού στη Λευκού. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω πρώτα το γιατρό ή να πάω έτσι.

2 ώρες πρίν, Nels είπε:

Και μένα που έχω χασιμοτο μου είπε ότι μέχρι να δούμε ότι ανεβαίνει πάνω από 2,5 να μην πάρω χαπι, εφόσον λειτουργεί ακόμη σωστά και ανταπεξερχεται, δίνοντας του χαπι τον κοιμίζεις. Ο αιματολογος είναι κυριως για αλλά θέματα, θρομβοφιλια κλπ. Αφού έχεις χασιμοτο να τσεκάρεις την αντίσταση στην ινσουλινη, συνδεονται, εμένα μου δώσε Retaform (αντίστοιχο του glucophage) γιατί ενώ η ινσουλινη μου ήταν οκ το σακχαρο μου στην καμπύλη δεν ανέβαινε όσο έπρεπε. Και να κάνεις υπέροχους για να παρακολουθείς τους όζους που δημιουργεί το αυτοανοσο.

Αυτά τελικά ποιός τα ελέγχει? Ο αιματολόγος ή όποιος να ναι?

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Εν τω μεταξύ, για να καταλάβετε σε τι παράνοια ζούμε, εγώ σκεφτόμουν ακριβώς το αντίθετο! Επειδή είπατε κάποιες γι' αυτό με τον θυροειδή ότι δεν κάνει να παίρνεις προκαταβολικά αγωγή αν δεν έχεις πρόβλημα, εγώ σκέφτομαι αφού δεν έχω πρόβλημα γιατί μου δίνουν προκαταβολικά αγωγή; Μήπως δεν πρέπει και αποκτήσω ξαφνικά πρόβλημα με θυροειδή ενώ δεν έχω;

Κι έτσι... με αργά και σταθερά βήματα ... χέρι χέρι .... οδηγούμαστε στην τρέλα! :wacko: Αχαχαχαχαχα 

Παράνοια παιδί μου τι να λέμε τώρα!! Ελπίζω να βγούμε σώας τας φρένας από όλο αυτό!Πφφφφφφ

πρίν από 27 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πολύ καλά το σκέφτηκες Χρυσυλάκι! Να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου και το τελευταίο παγωτίνι σου θα είναι το τυχερό. Κι εγώ γι αυτό τρώγομαι. Γιατί κ εγώ με 3 ξεκινάω εκ των οποίων μονο το 1 είναι expanded και δε θέλω να τα χαραμίσω για πράγματα που θα μπορούσα να έχουν αποφευχθεί! Για τους γιατρούς μπορεί να έιναι μια απλή προσπάθεια και να λένε  δε βαριέσαι θα τα καταφέρεις την επόμενη αλλά για μας δεν είναι τόσο εύκολη η ψυχρολουσία. Ας αποφύγουμε ότι μπορούμε

πρίν από 15 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου, πολύ ωραία τα σκέφτεσαι. Να κάνεις μια λίστα για να τον ρωτήσεις κάποια πράγματα. Μην σε πάει με το χαλαρό κ την πλάκα κ σε παρασύρει! Χαχαχα Εσύ εκεί! Θα κάνεις όλες τις ερωτήσεις σου! Εδώ η @Condios έχει κάνει ολόκληρο Τσιριγ φιόγκο! Χαχαχα 

Αγάπη, θυμάμαι που είχες πει την πρώτη ή δεύτερη μέρα μετά την ετ, για ένα γουργουρητο που ένιωθες στην περιοχή της μήτρας. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο περιγραφική; Πόσο κράτησε; Από πότε κ μετά το αισθάνθηκες; Το ανέφερες δυο τρεις φορές κ μετά δεν είπες τίποτα.

τώρα που το είπες εσένα συνεχίζει να κουνιέται η μήτρα σου?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...