Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

22 minutes ago, Fili said:

Κοριτσάκι μου αυτά σου τα είπαν σε συνδυασμό με την αυχενική; ποσοστά είναι οπότε μην το αφήνεις να σε επηρεάσει. Και μίλα με το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει κι αυτός. Πιστεύω όλα καλά. Εξάλλου ήδη μια χαρά μεγάλωνει το μικράκι σας. Μη σκας. Όσο γίνεται... Θετική σκέψη χαδακια και οοοοομμμμμμμμ ❤️❤️❤️❤️

Ναι Φιλη μου σε συνδυασμό με την αυχενική...

Ακόμα δεν έχω μιλησει με τον γιατρο μου, αλλά θα μιλήσω αργότερα

Ευχαριστώ για τα καλά σου λογάκια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

18 minutes ago, chitaneta said:

Ναι Φιλη μου σε συνδυασμό με την αυχενική...

Ακόμα δεν έχω μιλησει με τον γιατρο μου, αλλά θα μιλήσω αργότερα

Ευχαριστώ για τα καλά σου λογάκια!

Ναι μιλά και πες μας τι ειπε. Σε φιλώωωωω

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Μπράβο Φιλη μου!!!Παει κι αυτό! Και μαθατε και οτι ειναι αγοράκι!

Κι εμένα μου τηλεφώνησαν πριν απο λίγο. Πηρα τα αποτελέσματα του papp a. Στα χρωμοσωμικα ειναι πολυ λιγες οι πιθανότητες αλλά στην προεκλαμψια εχω αυξημενο κινδυνο λογω ηλικιας.

Αυτο που με τρομαξε ομως ειναι που εχω, παλι λογω ηλικιας, αυξημενο κίνδυνο περιορισμενης εμβρυικης αναπτηξης... Ακούγεται λιγο τρομακτικό οχι; ξερω οτι δεν ειναι μια διαγνωση αλλά βγαινει απο λογισμικο αλλά στενοχωρηθηκα...

Μην φρικαρεις.. θα δεις τι θα σου πει ο γιατρος..ποσοστα ειναι..δεν ειναι σιγουρο οτι θα το παθουμε! Εμενα για την προεκλαμψια μου ειπε να προσεχω τι τρωω,οχι αλμυρα αλλα μεχρι εκει..δεν με εβαλε καν στο τρυπακι να μετραω πιεση.. μην αγχωνεσαι τσαμπα..❤

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

14 minutes ago, Neli83 said:

Μην φρικαρεις.. θα δεις τι θα σου πει ο γιατρος..ποσοστα ειναι..δεν ειναι σιγουρο οτι θα το παθουμε! Εμενα για την προεκλαμψια μου ειπε να προσεχω τι τρωω,οχι αλμυρα αλλα μεχρι εκει..δεν με εβαλε καν στο τρυπακι να μετραω πιεση.. μην αγχωνεσαι τσαμπα..❤

Ναι, δεν πρεπει να αγχωνομαι,,,αλλά αγχωθηκα! Μου υπενθυμιζει και την ηλικια μου και με πιανουν οι περιεργες σκεψεις μου... Πρέπει μου φαινεται να φωναξω την χορευτριουλα της Φιλης να αρχισει τις τρελες και να με συνεφερει χαχααχα

Να δω τι θα μου πει και ο γιατρος μου...

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 14 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι, δεν πρεπει να αγχωνομαι,,,αλλά αγχωθηκα! Μου υπενθυμιζει και την ηλικια μου και με πιανουν οι περιεργες σκεψεις μου... Πρέπει μου φαινεται να φωναξω την χορευτριουλα της Φιλης να αρχισει τις τρελες και να με συνεφερει χαχααχα

Χαχαχα,ναι να φωναξεις την χορευτριουλα!! Η ηλικια σου ειναι super..μην ακουω τετοια! Δεν θα μας ριξουν το ηθικο τα παλιοποσοστα..αντε!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

28 minutes ago, chitaneta said:

Μια χαρά είναι η ηλικία μας. Πόσο εισαι αγάπη μου ούτε που θυμαμαι.. Η χορεύτρια κάνει δουλίτσα. Να την έχεις να σου δίωχνει τέτοιες σκέψεις ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Αγαπημένες μου φίλες καλησπέρα!! 

@Fili μου με το καλό να υποδεχθείτε στην ζωή και την αγκαλίτσα σας το αγοράκι σας!! Κάθε μία εγκυουλα που προχωράει είναι μια νίκη για όλες μας!!! @chitaneta μου μπράβο για την αυχενική!! Θα σου πω να χαλαρώσεις με όλη την αγάπη μου αλλά και την άγνοια για την εμβρυϊκή ανάπτυξη που έγραψες. Δεν γνωρίζω τι εννοούσε ο γιατρός και ελπίζω όλα μα όλα να πάνε καλά. Και μην ακούω για την ηλικία μας!! Η ψυχή και η καρδιά μας έχει αντοχές μικρού παιδιού!! 

Σας αγαπώ και σας φιλώ όλες!! Η δυναμη σας και η αγάπη σας, δύναμη δική μου να επανέλθω δυνατά τα τα τα. 

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, Fili said:

Ναι μιλά και πες μας τι ειπε. Σε φιλώωωωω

Μιλήσαμε με τον γιατρό και μου ειπε ολα καλά! Τα νουμερα που με ανησυχουσαν τα βαζουν σε ολες της ηλικιας αυτης. Ουφ!

Και μου εκοψε ολα τα φάρμακα εκτος αντιπηκτικες που ελπιζω κι αυτες να μου τις κοψει σύντομα! Επιτελους τερμα σικλακουρ και ουτρο κλπ!

1 hour ago, Fili said:

Μια χαρά είναι η ηλικία μας. Πόσο εισαι αγάπη μου ούτε που θυμαμαι.. Η χορεύτρια κάνει δουλίτσα. Να την έχεις να σου δίωχνει τέτοιες σκέψεις ❤️❤️❤️❤️

Ειμαι λιγο μεγαλουτσικη...44 και ως ταυρακι συντομα θα κλεισω 45...Αλλά νιωθω σαν να ειμαι 30! Αυτη η αντιφαση με τρελαίνει χαχααχα

17 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αγαπημένες μου φίλες καλησπέρα!! 

@Fili μου με το καλό να υποδεχθείτε στην ζωή και την αγκαλίτσα σας το αγοράκι σας!! Κάθε μία εγκυουλα που προχωράει είναι μια νίκη για όλες μας!!! @chitaneta μου μπράβο για την αυχενική!! Θα σου πω να χαλαρώσεις με όλη την αγάπη μου αλλά και την άγνοια για την εμβρυϊκή ανάπτυξη που έγραψες. Δεν γνωρίζω τι εννοούσε ο γιατρός και ελπίζω όλα μα όλα να πάνε καλά. Και μην ακούω για την ηλικία μας!! Η ψυχή και η καρδιά μας έχει αντοχές μικρού παιδιού!! 

Σας αγαπώ και σας φιλώ όλες!! Η δυναμη σας και η αγάπη σας, δύναμη δική μου να επανέλθω δυνατά τα τα τα. 

Γλυκια μου Χρύσα ολα καλά ειπε ο γιατρος μας. Ειναι απλα το στανταρ νουμερο που βαζουν για την ηλικια μου!

Ευχαριστώ που μας σκέφτεσαι... Οι επόμενες θα είστε εσείς εγκυουλες!

Μιλησες με τον γιατρο μας;

• Μου αρέσει 6

5 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Πρόσεχε πως θα ξεκινήσεις το γλυκό φτ σε πάει η κοιλιά άστα να πάνε! Θέλει σιγά σιγά. Μέχρι να συνιθισει ο οργανισμός σου. 

Επίσης έχεις κιλακια παραπάνω; 

Σου έκανε καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης; αυτά τα συμπεράσματα τα βγάζει ένας γιατρός μόνο και από τις δύο αυτές καμπύλες μαζί και ιδανικά ινσουλίνη 3ωρη και ζαχάρου 5ωρη.. Έχεις υψηλή ινσουλίνη αλλά το ζάχαρο σου είναι ψηλό η χαμηλό; έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη; υπερινσουλαιμια; τι;; η γλυκοζιωμενη σου πως ήταν; 

Εγώ είχα υψηλή ινσουλίνη αλλά ζάχαρο στα ταρταρα. 

Εγώ το είχα και ήμουν 40 κιλά πάνω. Όταν μ ξεκίνησαν γλουκοφειζ μου έδωσαν και διατροφή και έχασα 40 κιλά σε 6 μήνες. Γτ έχω κ χασιμοτο και ο μεταβολισμός μου ήταν παγωμένος και με τα δύο μαζί. 

Αυτο που ήθελα να σ πω ειναι ότι τώρα που έχω χάσει τα κιλά δεν τον νοιάζει καθόλου τον εβδοκρινολογο μου και όταν του το είπα αυτό με τον διαβήτη σε εγκυμοσύνη ήταν κάθετος στο όχι εφόσον είμαι πλέον σε κανονικά κιλά. 

Δεν είναι καθόλου κανόνας η ινσουλίνη. Εγώ το έφτιαξα με διατροφή. 

Μελινακι μου σε ευχαριστώ για τις συμβουλές  σου. Είμαι αδύνατη, δεν εχω καθόλου παραπανίσια κιλά. Μου το ειπε η γιατρος αυτό για τις διάρροιες και θα μου το ξεκινήσει σταδιακά το χάπι. Ειπε οτι εχω υπερινσουλιναιμια, και πρέπει να προσέχω απο τωρα για να μην εχω πρόβλημα διαβήτη στο μέλλον, ανεξάρτητα απο εγκυμοσύνη. Τωρα για την καμπύλη ζαχαρου, το ζάχαρο νηστείας μου ειναι ψιλουτσικο, σημερα ηταν 118, δεν το λες και χαμηλό, όταν εκανα καμπύλη ηταν 116 και υπάρχει και κληρονομικότητα στην οικογένεια. ❤️

πρίν από 32 λεπτά , chitaneta είπε:

Μιλήσαμε με τον γιατρό και μου ειπε ολα καλά! Τα νουμερα που με ανησυχουσαν τα βαζουν σε ολες της ηλικιας αυτης. Ουφ!

Και μου εκοψε ολα τα φάρμακα εκτος αντιπηκτικες που ελπιζω κι αυτες να μου τις κοψει σύντομα! Επιτελους τερμα σικλακουρ και ουτρο κλπ!

Ηθικό δίδαγμα, δεν αγχώνομαι ξανά πριν μιλησω με το γιατρό. Να το γράψεις εκατό φορές για τιμωρία. Ας το καλό, το διάβασα, δεν ήξερα τι σημαίνει και δεν τολμούσα και να ρωτήσω. Ουφ, ολα καλα στο Στρουμφοχωριο!

πρίν από 35 λεπτά , chitaneta είπε:

Ειμαι λιγο μεγαλουτσικη...44 και ως ταυρακι συντομα θα κλεισω 45...Αλλά νιωθω σαν να ειμαι 30! Αυτη η αντιφαση με τρελαίνει χαχααχα

Εγω ειμαι πιο μεγαλη αλλα δεν το ξαναλέω, θα γίνω κομπλεξική πχια. :) Μια χαρά εισαι και βασικά πολυ έγκυος 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

9 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κι εγώ τα ίδια! Δεν έβρισκα καμία! χαχα!! Είμαι στο fivi στη Θεσσαλονίκη με γιατρό τον Κολυμπιανάκη. Σήμερα θα έκανα κανονικά την πρώτη μου εμβρυομεταφορά αλλά κατάφερα και κόλλησα κορωνοιό την Πέμπτη!!!!!χαχααχα

Κι εμένα μου σταμάτησε εντελώς ο κύκλος και είχα ξεκινήσει cyclacur για να μου έρχεται περίοδος αλλά μετά τα άλλαξα με τα αυτοκόλλητα dermestril  και duphaston γιατι οι περισσότεροι γιατροί λένε ότι είναι καλύτερα τα αυτοκόλληταεπειδή σχετίζονται με χαμηλότερο κίνδυνο φλεβικής θρόμβωσης και δε μαζεύεται και λάσπη στο σικώτι από τα υπολείμματα χαπιών.  Τα dermestril = λευκά cyclacur = οιστροδιόλη τα έχω πάντα κολλημένα πάνω μου (τα αλλάζω ανά 3-4 μέρες) και 14 μέρες το μήνα συνεχίζω να έχω τα αυτοκόλλητα και παίρνω και duphaston  για να μου έρθει περίοδος. (duhpaston + dermestril = cyclacur).  Βέβαια τώρα πια υπάρχει έλλειψη ακόμα στα dermestril  αλλά αν μπορείς να σου γράφει σε ένα χαρτι ένας γιατρος ότι τα χρειάζεσαι θα σου βίσκουν.

Καλή τύχη στην προσπάθεια που θα κάνεις εύχομαι! Και εγώ είχα αρχίσει να ψάχνω για demestril αλλα ήταν σε έλλειψη και φοβήθηκα να τα αλλάξω και να μη βρίσκω μετά..

8 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

@MELINASP αγάπη, τι έχεις να πεις; Πού να πάει το κορίτσι μας και τι πρέπει να ελέγξει για να είναι σίγουρη; 

Ορμονικά οπωσδήποτε θυροειδή (όλες τις τιμές του), προλακτίνη, βιταμίνες (κυρίωςD και Β12), ινσουλίνη κτλ και αν θες δες κ μια καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Κακό δεν είναι. Αιματολογικά εγώ το είχα συνδυάσει με ανοσολογικό έλεγχο. Οπότε εκτός από θρομβοφιλια είδαν κ για κάποια αυτοάνοσα κτλ. 

Τέλεια, τα σημείωσα! Σ΄ευχαριστώ!

6 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Eγω ημουν Θεσσαλονικη στο Εμβρυολαμπ. Τωρα εχω ενα κοριτσακι 19 μηνών

Τελεια τα νεα. Το αγορι σου θα ειναι μαλλον ο ερωτας της ζωης σου! Μετα το γλυκακι σου βεβαια, χαχα!

Συγχαρητηρια!Καλη εγκυμοσυνη ευχομαι!

Να σου ζήσει! Είναι πολύ θετικό να ακούω για επιτυχίες!

5 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Αγάπη μου πως είσαι;;; 

Πρόσεχε πως θα ξεκινήσεις το γλυκό φτ σε πάει η κοιλιά άστα να πάνε! Θέλει σιγά σιγά. Μέχρι να συνιθισει ο οργανισμός σου. 

Επίσης έχεις κιλακια παραπάνω; 

Σου έκανε καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης; αυτά τα συμπεράσματα τα βγάζει ένας γιατρός μόνο και από τις δύο αυτές καμπύλες μαζί και ιδανικά ινσουλίνη 3ωρη και ζαχάρου 5ωρη.. Έχεις υψηλή ινσουλίνη αλλά το ζάχαρο σου είναι ψηλό η χαμηλό; έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη; υπερινσουλαιμια; τι;; η γλυκοζιωμενη σου πως ήταν; 

Εγώ είχα υψηλή ινσουλίνη αλλά ζάχαρο στα ταρταρα. 

Εγώ το είχα και ήμουν 40 κιλά πάνω. Όταν μ ξεκίνησαν γλουκοφειζ μου έδωσαν και διατροφή και έχασα 40 κιλά σε 6 μήνες. Γτ έχω κ χασιμοτο και ο μεταβολισμός μου ήταν παγωμένος και με τα δύο μαζί. 

Αυτο που ήθελα να σ πω ειναι ότι τώρα που έχω χάσει τα κιλά δεν τον νοιάζει καθόλου τον εβδοκρινολογο μου και όταν του το είπα αυτό με τον διαβήτη σε εγκυμοσύνη ήταν κάθετος στο όχι εφόσον είμαι πλέον σε κανονικά κιλά. 

Δεν είναι καθόλου κανόνας η ινσουλίνη. Εγώ το έφτιαξα με διατροφή. 

Έχει τύχει ποτέ να κάνεις καρυοτυπο σε έμβρυο; 

Άλλη λολη από εδώ ψάχνεσαι;;; χαχαχαχαχα

Μπράβο κοριτσάκι μου τέλεια με το καλό μια γερή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! ♥️ 

Τα κορίτσια σου απάντησαν για τη διαδικασία μια χαρά. Εγώ θέλω να σ πω ότι είμαι της ίδιας άποψης μαζί σου. Πήγαινε με δανεικά πολύ ταλαιπωρηθωκες κοριτσάκι μου. 

Πόσο σε νιώθω!!! Πέρσι έπαιρνα 12 σικλακουρ τη μέρα για 3 μήνες! Βεβαία το δικό μ φιντάνι τότε του είχε κόψει και μ έδινε αντιπικτηκες.  

Εμένα καλά μ ακούστηκαν όσα σ είπε. 

Πρώτον θα μίλαγα με τον γιατρό που είσαι τώρα εφόσον λένε ότι ε ει επιτυχίες να δω τι θα μ έλεγε και φυσικά και θα έπαιρνα και μια δυο γνώμες ακόμα. Αθήνα είσαι; 

Εγώ είμαι ιασω με διπλή δωρεά. Εγώ δεν έχω πάει ακόμα ιασω. Τη δοτρια ψάχνει ο γιατρός μ με βάση εμένα εμφανισιακά. Τον δότη τον διαλέξαμε εμείς από τράπεζα. 

Μακριά από το spermlab σαν κέντρο είναι πολύ καλό Αλλά αααα μην κάνεις το λάθος να κάτσεις να ακούσεις τον κύριο που έχουν μέσα θα σε τρελάνει!! Αν θες να κάνεις εκεί τις εξετάσεις να τις δείξεις σε άνδρο λόγο ναι. 

@Natalia85 Καρυοτυπο να κάνει σίγουρα αίματος αν δεν έχει κάνει. Ορμονικές τεστοστερόνη, προλακτινη κλπ. Θυρεοειδή σίγουρα, χοληστερίνη, βιταμίνες SOS. Σπέρμα διάγραμμα, καλλιέργεια σπέρματος. Και στο βασικότερο όλων κατάτμηση σπέρματος!!  

Όσο για το που. Πάρα πολύ καλό κέντρο είναι η cryogonia. 

Μπράβο κοριτσάκι μου με το καλό στο διπλασιασμό!!! ♥️ 

Αααα φαίνεται στο νιπτ;; έλα ρε δεν το ήξερα ότι δείχνει κ φύλλο. Τέλεια ρεεεεε αγοράκι φτου φτου γερό κ τυχερό αγάπη μ!! 

@Chrussa1982 Χρυσούλακι μου γλυκο 

Ειλικρινά λυπάμαι απίστευτα ήμουν σίγουρη όπως και όλες μας! Αυτό το συναίσθημα της σιγουριάς με τη δωρεά μας τρώει. Περίμενα να δω τι σ είπε ο ντοκ για να γράψω. Το 3 δείχνει βιοχημικό πρώιμη. Μέσα στην ατυχία το καλό είναι ότι η μήτρα λειτούργησε. Θα μ πεις το αποτέλεσμα είναι άλλο και έχεις δίκιο. Φάε κάπνισε πιες ξέσπασε και πολύ καλά θα κάνεις καμιά δεν σε κρίνει εμένα ο άντρας μ πλέον το είχε μάθει ότι αν φεύγαμε από μαιευτήριο μετά από αποβολή σταμάταγε περίπτερο από μόνος του χωρίς να με ρωτήσει και μ έπαιρνε τσιγάρα. Και μολις νιώσεις καλύτερα που θα νιώσεις και οτ ξέρεις γτ έτσι είμαστε εμείς πολύ δυνατές. Θα πας στον γιατρό να δούμε τι νέο θα σ πει. Να πας πιο προετοιμασμενη στην επόμενη. Και μην σε αγχώνει το ένα έμβρυο ένα και γερό θέλουμε! Μια τεράστια αγκαλιά από εμένα ♥ 

Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Υπάρχουν κάποιοι γιατροί στο Ιασώ που έχουν τις δικιές του δότριες όπως μού είπαν(δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό). Ισως ο δικός σου είναι απ αυτούς και μπορεί και ψάχνει εκείνος. Ο δικός μου δεν έχει δικιές του δότριες.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγάπες!!! 

12 hours ago, chitaneta said:

Γλυκια μου Χρύσα ολα καλά ειπε ο γιατρος μας. Ειναι απλα το στανταρ νουμερο που βαζουν για την ηλικια μου!

Αχ είδες τι καλά!!! Οπότε μεγάλη ανάσα τώρα. Πάει κι αυτή η πίστα κοριτσάκι μου. Τώρα σιγά σιγά θα αρχίσουμε να το απολαμβάνουμε (ελπίζω χαχχαχαχ) 

Για την ηλικία είμαι 43 και πραγματικά δε νιώθω καμία διαφορά από τα 34 35 μου. Να είμαστε καλά και να απολαμβάνουμε κάθε μας στιγμή. ❤️

@Villi μου γλυκιά ναι να μην ξαναπείς για την ηλικία. Το παραπάνω ισχύει και για σένα χαχχαχαχχαχαχχα

Πολύ δύσκολο μου φαίνεται όλο αυτό με ινσουλίνες κ μετρήσεις. Θα τα καταφέρεις όμως ακομα κι έτσι. Έκλαψα με το θα γράψεις για τιμωρία ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 4

πρίν από 53 λεπτά , Fili είπε:

Πολύ δύσκολο μου φαίνεται όλο αυτό με ινσουλίνες κ μετρήσεις. Θα τα καταφέρεις όμως ακομα κι έτσι. Έκλαψα με το θα γράψεις για τιμωρία

Αγαπημένη καλημέρα, ινσουλίνες μόνο σε εγκυμοσύνη και αυτό δεν ειναι σίγουρο. Κάτσε να έρθει η εγκυμοσύνη…. 

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

καλησπέρα κορίτσια...

1η χοριακη θετική.. 200!ο γιατρός αισιόδοξος, εγώ μουδιασμένη...έν αναμονή για επαναληπτική..

Συγχαρητήρια!!!!!! Τι νουμεράρα είναι αυτή!!! Καλούς διπλασιασμούς!!!! Είναι λογικό να φοβάσαι αλλά θα στείλουμε εμείς όλη τη θετική μας ενέργεια και θα πάνε ολα καλά! Ομμμμμμμμμ

@Filli ετοιμάζεται  ο παλλικαρος!!!! Αφήστε τι νησάκι φέτος! Πρώτες διακοπές μαζί με τον μπεμπούλη στην κορυφή του Ολύμπου σας βλέπω!!!

@MELINASP μου καλά είμαι! Βελτιώνομαι! Ο γιατρός είπε να συνεχίσω τα cyclacur και prolutex μέχρι Τετάρτη και μετά όταν μου έρθει περίοδος ξανακανονίζουμε για ετ. Αν και πέφτει και μέσα στο Πάσχα και έδειξε να τον απασχολεί λίγο. Ίσως ήταν η ιδέα μου. Θα δούμε.

17 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Μπράβο Φιλη μου!!!Παει κι αυτό! Και μαθατε και οτι ειναι αγοράκι!

Κι εμένα μου τηλεφώνησαν πριν απο λίγο. Πηρα τα αποτελέσματα του papp a. Στα χρωμοσωμικα ειναι πολυ λιγες οι πιθανότητες αλλά στην προεκλαμψια εχω αυξημενο κινδυνο λογω ηλικιας.

Αυτο που με τρομαξε ομως ειναι που εχω, παλι λογω ηλικιας, αυξημενο κίνδυνο περιορισμενης εμβρυικης αναπτηξης... Ακούγεται λιγο τρομακτικό οχι; ξερω οτι δεν ειναι μια διαγνωση αλλά βγαινει απο λογισμικο αλλά στενοχωρηθηκα...

Αυτό σε ποια φάση μπορεί να συμβεί? Σε οποιαδήποτε στιγμή της εγκυμοσύνης ή στους τελευταίους μήνες? Μη στεναχωριέσαι με τις πιθανότητες κοριτσάκι μου. Μέχρι στιγμής δόξα το Θεό μια χαρά πάει το νινάκι σου! Θα το παρακολουθείτε με το γιατρό σου και αν δείτε κάτι τέτοιο όλο και κάτι θα μπορεί να γίνει.

16 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Η ηλικία σου μια χαρά είναι!! Να αφήσεις τις χαζομάρες που πας να σκεφτείς στην άκρη!!!! Το μωράκι σου μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου και όλα θα πάνε καλά!

14 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

44 δεν είσαι μεγαλούτσικη!!!! Άρα όλα καλά! Συνεχίζουμε δυνατά τα τα τα τα!!!

13 ώρες πρίν, Natalia85 είπε:

Καλή τύχη στην προσπάθεια που θα κάνεις εύχομαι! Και εγώ είχα αρχίσει να ψάχνω για demestril αλλα ήταν σε έλλειψη και φοβήθηκα να τα αλλάξω και να μη βρίσκω μετά..

Τέλεια, τα σημείωσα! Σ΄ευχαριστώ!

Να σου ζήσει! Είναι πολύ θετικό να ακούω για επιτυχίες!

Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Υπάρχουν κάποιοι γιατροί στο Ιασώ που έχουν τις δικιές του δότριες όπως μού είπαν(δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό). Ισως ο δικός σου είναι απ αυτούς και μπορεί και ψάχνει εκείνος. Ο δικός μου δεν έχει δικιές του δότριες.

ναι ειναι ενα θεμα. Κ εγω πρωτα μαζεψα κουτια για 6 μηνες κ μετα τα αλλαξα σε dermesril. Αλλα κ τα cyclacur  μια χαρα ειναι!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 19 λεπτά , Viv37 είπε:

Ο γιατρός είπε να συνεχίσω τα cyclacur και prolutex μέχρι Τετάρτη και μετά όταν μου έρθει περίοδος ξανακανονίζουμε για ετ. Αν και πέφτει και μέσα στο Πάσχα και έδειξε να τον απασχολεί λίγο. Ίσως ήταν η ιδέα μου. Θα δούμε.

Περαστικά Βιβη μου. Μέσα στο πασχα νομίζω δύσκολα να κάνετε κατι, κι εμενα εχθές ο γιατρός μου αλλαξε κατι φάρμακα  για να μην πέσουμε μέσα στο πασχα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...