Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Natalia85 είπε:

Έχουμε ελέγξει σπέρμα, μάς είπαν είναι καλό αλλά ο σύζυγος παίρνει βιταμίνες προληπτικά. Ωστόσο, έχω δει ότι το spermlab στη Νέα Σμύρνη έχει καλές κριτικές. Σκέφτομαι να απευθυνθώ εκεί μήπως προτείνουν κάτι επιπλέον..πχ καλλιέργεια σπέρματος ή κάτι άλλο..

@MELINASP αγάπη, τι έχεις να πεις; Πού να πάει το κορίτσι μας και τι πρέπει να ελέγξει για να είναι σίγουρη; 

Ορμονικά οπωσδήποτε θυροειδή (όλες τις τιμές του), προλακτίνη, βιταμίνες (κυρίωςD και Β12), ινσουλίνη κτλ και αν θες δες κ μια καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Κακό δεν είναι. Αιματολογικά εγώ το είχα συνδυάσει με ανοσολογικό έλεγχο. Οπότε εκτός από θρομβοφιλια είδαν κ για κάποια αυτοάνοσα κτλ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Καλημέραααα καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε κορίτσακια μου. 

@Condiosμου υπέροχα τα νέα ❤️❤️❤️ περιμένουμε τώρα το βλαστοκυστες. Αν κ; ι είμαι σχεδόν βέβαιη ότι θα γίνεις μανούλα με την πρώτη.. Οοοοοοοοομμμμμμμμ

@Natalia85 καλώς ήρθες στο παρέακι μας κι εσύ! Κι εγώ ΠΩΑ πολλά πολλά χρόνια και περίοδο μόνο με cyclacur. Και εμείς η πρώτη προσπάθεια ήταν απευθειας με δωρεά. Θεωρώ πως αναγκαστικά τους εμπιστεύομαστε. Είναι μεγάλα κέντρα. Θέλω να πιστεύω πως δε θα διακινδυνευαν τη φήμη τους και τα λεφτά φυσικά που δεν είναι λίγα. Ούτε εμείς δώσαμε φωτογραφια. Τα χαρακτηριστικά μας σημείωσαν και ομάδες αίματος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. 

9 minutes ago, Ευαγγελιαα said:

καλησπέρα κορίτσια...

1η χοριακη θετική.. 200!ο γιατρός αισιόδοξος, εγώ μουδιασμένη...έν αναμονή για επαναληπτική..

Συγχαρητήρια Ευαγγελία!!!! Καλούς διπλασιασμόυς τώρα. Πολυ καλό το νούμερο για πρώτη χοριακη. ❤️❤️❤️

Να σας πω κι εγώ τα νεακια μας. Με πήραν από το ιατρείο που έκανα αυχενική. Βγήκαν τα αποτελέσματα του Nipt. Όλα πολύ πολύ καλά!!!! Φιου..., ❤️❤️ και μάθαμε και το φύλο. Αγόρι!!! Ντόινγκ 

• Μου αρέσει 13
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Fili είπε:

@Condiosμου υπέροχα τα νέα ❤️❤️❤️ περιμένουμε τώρα το βλαστοκυστες. Αν κ; ι είμαι σχεδόν βέβαιη ότι θα γίνεις μανούλα με την πρώτη.. Οοοοοοοοομμμμμμμμ

@Natalia85 καλώς ήρθες στο παρέακι μας κι εσύ! Κι εγώ ΠΩΑ πολλά πολλά χρόνια και περίοδο μόνο με cyclacur. Και εμείς η πρώτη προσπάθεια ήταν απευθειας με δωρεά. Θεωρώ πως αναγκαστικά τους εμπιστεύομαστε. Είναι μεγάλα κέντρα. Θέλω να πιστεύω πως δε θα διακινδυνευαν τη φήμη τους και τα λεφτά φυσικά που δεν είναι λίγα. Ούτε εμείς δώσαμε φωτογραφια. Τα χαρακτηριστικά μας σημείωσαν και ομάδες αίματος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. 

Συγχαρητήρια Ευαγγελία!!!! Καλούς διπλασιασμόυς τώρα. Πολυ καλό το νούμερο για πρώτη χοριακη. ❤️❤️❤️

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μακάρι να πάει καλά!!!φοβάμαι να χαρώ η αλήθεια ειναι....έχει ο θεος!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Να σας πω κι εγώ τα νεακια μας. Με πήραν από το ιατρείο που έκανα αυχενική. Βγήκαν τα αποτελέσματα του Nipt. Όλα πολύ πολύ καλά!!!! Φιου..., ❤️❤️ και μάθαμε και το φύλο. Αγόρι!!! Ντόινγκ 

Αγοράκι λοιπόν, μπράβο Φιλι μου, χαίρομαι πολυ που ειναι ολα πολυ καλα. Και τωρα Πασχα στο νησάκι με ήσυχο το κεφαλάκι !! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

16 minutes ago, Villi said:

Αγοράκι λοιπόν, μπράβο Φιλι μου, χαίρομαι πολυ που ειναι ολα πολυ καλα. Και τωρα Πασχα στο νησάκι με ήσυχο το κεφαλάκι !! 

Ευχαριστώ γλυκό μου πλάσμα. Αν και χλωμό το Πάσχα στο νησάκι. Ο καλουλης του είπα ότι θέλουμε να πάμε αλλά ενώ πάντα είναι ναι σε όλα ήταν αρνητικός. Αν συμβεί λέει κάτι εκεί τι θα κάνεις.. Θα τον δω κι από εβδομάδα από κοντά κ βλέπουμε. Ελπίζω μέχρι τότε να μάθουμε για τη δοτρια σου ❤️❤️❤️ οοοοομμμμμμμ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Fili είπε:

Ευχαριστώ γλυκό μου πλάσμα. Αν και χλωμό το Πάσχα στο νησάκι. Ο καλουλης του είπα ότι θέλουμε να πάμε αλλά ενώ πάντα είναι ναι σε όλα ήταν αρνητικός. Αν συμβεί λέει κάτι εκεί τι θα κάνεις.. Θα τον δω κι από εβδομάδα από κοντά κ βλέπουμε. Ελπίζω μέχρι τότε να μάθουμε για τη δοτρια σου ❤️❤️❤️ οοοοομμμμμμμ

Δεν πειράζει κούκλα μου...καλά στο ειπε..κ συ νομίζω θα νοιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια να είσαι κοντά...Την υγεία σας να έχετε να πάτε του χρόνου με το μπεμπάκι σας παρεουλα :x

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

καλησπέρα κορίτσια...

1η χοριακη θετική.. 200!ο γιατρός αισιόδοξος, εγώ μουδιασμένη...έν αναμονή για επαναληπτική..

Συγχαρητηρια!!! Καλους διπλασιασμους!!

πρίν από 56 λεπτά , Fili είπε:

Φιλι μου!! Αγορακι!! Τι ωραια!! Τσουτσουνακι!! ❤❤ ενα υγιεστατο μωρο!! Μπραβο!! Καλα σου λεει ο γιατρος..κατσε ησυχα!! 

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

2 ώρες πρίν, Natalia85 είπε:

Έχουμε ελέγξει σπέρμα, μάς είπαν είναι καλό αλλά ο σύζυγος παίρνει βιταμίνες προληπτικά. Ωστόσο, έχω δει ότι το spermlab στη Νέα Σμύρνη έχει καλές κριτικές. Σκέφτομαι να απευθυνθώ εκεί μήπως προτείνουν κάτι επιπλέον..πχ καλλιέργεια σπέρματος ή κάτι άλλο..

Εγώ έχω τον Γρηγ...κη στο Ιασώ. Υπάρχουν πολλοί γιατροί στο συγκεκριμένο κέντρο.

Σ΄ ευχαριστώ πολύ! Εσύ με ποιον γιατρό είσαι και σε τι φάση βρίσκεσαι;

Σ΄ ευχαριστώ κι εσένα πολύ! Σού έδωσαν κάποια εγγύηση για τις βλαστοκύστες; Είχατε κάποιο αποτέλεσμα; Θα μπορούσα να ξέρω στον αιματολογικό και ορμονολογικό έλεγχο τι πρέπει να περιλαμβάνεται;

Eγω ημουν Θεσσαλονικη στο Εμβρυολαμπ. Τωρα εχω ενα κοριτσακι 19 μηνών

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

Τελεια τα νεα. Το αγορι σου θα ειναι μαλλον ο ερωτας της ζωης σου! Μετα το γλυκακι σου βεβαια, χαχα!

1 ώρα πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

καλησπέρα κορίτσια...

Συγχαρητηρια!Καλη εγκυμοσυνη ευχομαι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

On 1/4/2022 at 11:31 ΠΜ, Viv37 είπε:

Καλημερα και καλο μηνα αγαπημενες μου. Θα σας πω πρωτα τα νεα και μετα θα παω να σας διαβασω. 

Βγηκα θετικη στον κοβιντ. Οποτε ετ παπαλα για τη Δευτερα. 

Εχω να αρρωστησω 4 χρονια και βρηκα τη σωστη βδομαδα να κολλησω! Χαχαχα

Αγάπη μου πως είσαι;;; 

On 1/4/2022 at 1:15 ΜΜ, Villi είπε:

Κοριτσια μόλις γύρισα απο ενδοκρινολόγο. By the way φανταστική η τυπισσα ( τριάντα..δου), πηγα σε αυτη που πήγε η Annaforyou. Έμαθα και κατι καινούριο τρομάρα μου, ινσουλίνη με όριο το 20 εχω 19, ειμαι στη γκρίζα ζωνη για διαβήτη και μετα απο κατι εξετάσεις που θα κάνω ξεκινάω glucophase. Μου ειπε επίσης οτι αν μείνω εγκυος θα κάνω 99% διαβήτη κύησης και θα πρέπει να κάνω ινσουλίνη. 

Πρόσεχε πως θα ξεκινήσεις το γλυκό φτ σε πάει η κοιλιά άστα να πάνε! Θέλει σιγά σιγά. Μέχρι να συνιθισει ο οργανισμός σου. 

Επίσης έχεις κιλακια παραπάνω; 

Σου έκανε καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης; αυτά τα συμπεράσματα τα βγάζει ένας γιατρός μόνο και από τις δύο αυτές καμπύλες μαζί και ιδανικά ινσουλίνη 3ωρη και ζαχάρου 5ωρη.. Έχεις υψηλή ινσουλίνη αλλά το ζάχαρο σου είναι ψηλό η χαμηλό; έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη; υπερινσουλαιμια; τι;; η γλυκοζιωμενη σου πως ήταν; 

Εγώ είχα υψηλή ινσουλίνη αλλά ζάχαρο στα ταρταρα. 

Εγώ το είχα και ήμουν 40 κιλά πάνω. Όταν μ ξεκίνησαν γλουκοφειζ μου έδωσαν και διατροφή και έχασα 40 κιλά σε 6 μήνες. Γτ έχω κ χασιμοτο και ο μεταβολισμός μου ήταν παγωμένος και με τα δύο μαζί. 

Αυτο που ήθελα να σ πω ειναι ότι τώρα που έχω χάσει τα κιλά δεν τον νοιάζει καθόλου τον εβδοκρινολογο μου και όταν του το είπα αυτό με τον διαβήτη σε εγκυμοσύνη ήταν κάθετος στο όχι εφόσον είμαι πλέον σε κανονικά κιλά. 

Δεν είναι καθόλου κανόνας η ινσουλίνη. Εγώ το έφτιαξα με διατροφή. 

On 1/4/2022 at 4:29 ΜΜ, Aria. είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα !!!καλό μήνα ...τι κάνετε φουσκωνετε? Έμπλεξα κ έχω καιρό να σας διαβάσω...σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα του dfi...από 42 πήγε 33...ο κουρτης δ είναι αρνητικός αλλά ούτε κ θετικός στο να συνεχίσουμε.μου πέταξε το μπαλάκι...θυμηστε μου υπάρχει παρόμοια περίπτωση? Του είπα να συνεχίσουμε την αγωγή κ να το δούμε αργότερα γιατί είναι πολλά τα λεφτά κ είναι η τελευταία μας κ μου είπε δ υπάρχει νόημα για άλλους 3 μήνες.δ θα του κάνουν κακο αλλά ούτε κ θαύματα.

Τα φώτα σας καλές μου θέλω...

Έχει τύχει ποτέ να κάνεις καρυοτυπο σε έμβρυο; 

On 1/4/2022 at 5:28 ΜΜ, marina_86 είπε:

Χαχαχαχα :lol:  κάλλιο αργά παρά ποτέ! Και πάνω απ' όλα ευτυχώς εγκαίρως! Δεν θυμάσαι που κ η @anoulious είχε γυρίσει όλους τους γιατρούς και κανένας δεν της το έβρισκε; Αχ, ορίστε. Τώρα μου άνοιξες νέο χόμπι. Επανάληψη της ινσουλίνης και της καμπύλης. Μήπως πρέπει να τρώω μια πάστα την ημέρα; Αν πρέπει... θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα τη φάω!

Άλλη λολη από εδώ ψάχνεσαι;;; χαχαχαχαχα

On 1/4/2022 at 7:27 ΜΜ, chitaneta είπε:

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Όλα καλάααα με την αυχενικη! Μου πηραν και μενα αιμα για papp a, θα βγουν τα αποτελεσματα την Δευτερα. Απο πρωτης αποψης ομως ολα βγηκαν καλά, εκτος απο το οτι εχω αυξημενες πιθανοτητες προεκλαμψιας λογω ηλικιας... Ε αυτο το περιμενα λογω της ηλικιας μου. Μακαρι να μην προκυψει.

4 ωρες ειμασταν εκει! ΔΕν ηθελε να γυρισει το μικρο να μετρησει κατι ο γιατρος., εξω βολτα για 20 λεπτα μπας και αλλάξει σταση. Ξανα μεσα, ακομα χειροτερα...45 λεπτα εξω  να βολταρω. Ξανα τιποτα. Ε μου λεει πρεπει να χαλαρωσεις, πηγαινε και ξανα ελα πιο μετα... Ε ξαπλαρα σε ενα παρκο που ειχε κοντα, ειχα κουραστει κιολας και σχεδον κοιμηθηκα. Μετα απο αυτο καταφεραμε και τελειωσαμε!

Για νιπτ δεν μου ειπε κατι, αλλά τη Δευτερα θα ρωτησω την γνωμη του...

Γι αυτο αργησα να σας γραψω! Γυρισα κομματια και ξαπλωσα αμεσως

Ο γιατρος αυτος τελικα μια χαρα ητανε, πολυ προσεκτικος και εμπειρος, εγω απλά ειχα αγχωθει οπως παντα...

Μπράβο κοριτσάκι μου τέλεια με το καλό μια γερή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! ♥️ 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 1/4/2022 at 11:31 ΠΜ, Viv37 είπε:

Καλημερα και καλο μηνα αγαπημενες μου. Θα σας πω πρωτα τα νεα και μετα θα παω να σας διαβασω. 

Βγηκα θετικη στον κοβιντ. Οποτε ετ παπαλα για τη Δευτερα. 

Εχω να αρρωστησω 4 χρονια και βρηκα τη σωστη βδομαδα να κολλησω! Χαχαχα

Αγάπη μου πως είσαι;;; 

On 1/4/2022 at 1:15 ΜΜ, Villi είπε:

Κοριτσια μόλις γύρισα απο ενδοκρινολόγο. By the way φανταστική η τυπισσα ( τριάντα..δου), πηγα σε αυτη που πήγε η Annaforyou. Έμαθα και κατι καινούριο τρομάρα μου, ινσουλίνη με όριο το 20 εχω 19, ειμαι στη γκρίζα ζωνη για διαβήτη και μετα απο κατι εξετάσεις που θα κάνω ξεκινάω glucophase. Μου ειπε επίσης οτι αν μείνω εγκυος θα κάνω 99% διαβήτη κύησης και θα πρέπει να κάνω ινσουλίνη. 

Πρόσεχε πως θα ξεκινήσεις το γλυκό φτ σε πάει η κοιλιά άστα να πάνε! Θέλει σιγά σιγά. Μέχρι να συνιθισει ο οργανισμός σου. 

Σου έκανε καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης; αυτά τα συμπεράσματα τα βγάζει ένας γιατρός μόνο και από τις δύο αυτές καμπύλες μαζί και ιδανικά ινσουλίνη 3ωρη και ζαχάρου 5ωρη.. Έχεις υψηλή ινσουλίνη αλλά το ζάχαρο σου είναι ψηλό η χαμηλό; έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη; υπερινσουλαιμια; τι;; η γλυκοζιωμενη σου πως ήταν; 

Εγώ το είχα και ήμουν 40 κιλά πάνω. Όταν μ ξεκίνησαν γλουκοφειζ μου έδωσαν και διατροφή και έχασα 40 κιλά σε 6 μήνες. Γτ έχω κ χασιμοτο και ο μεταβολισμός μου ήταν παγωμένος και με τα δύο μαζί. 

Αυτο που ήθελα να σ πω ειναι ότι τώρα που έχω χάσει τα κιλά δεν τον νοιάζει καθόλου τον εβδοκρινολογο μου και όταν του το είπα αυτό με τον διαβήτη σε εγκυμοσύνη ήταν κάθετος στο όχι εφόσον είμαι πλέον σε κανονικά κιλά. 

On 1/4/2022 at 4:29 ΜΜ, Aria. είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα !!!καλό μήνα ...τι κάνετε φουσκωνετε? Έμπλεξα κ έχω καιρό να σας διαβάσω...σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα του dfi...από 42 πήγε 33...ο κουρτης δ είναι αρνητικός αλλά ούτε κ θετικός στο να συνεχίσουμε.μου πέταξε το μπαλάκι...θυμηστε μου υπάρχει παρόμοια περίπτωση? Του είπα να συνεχίσουμε την αγωγή κ να το δούμε αργότερα γιατί είναι πολλά τα λεφτά κ είναι η τελευταία μας κ μου είπε δ υπάρχει νόημα για άλλους 3 μήνες.δ θα του κάνουν κακο αλλά ούτε κ θαύματα.

Τα φώτα σας καλές μου θέλω...

On 1/4/2022 at 5:28 ΜΜ, marina_86 είπε:

Χαχαχαχα :lol:  κάλλιο αργά παρά ποτέ! Και πάνω απ' όλα ευτυχώς εγκαίρως! Δεν θυμάσαι που κ η @anoulious είχε γυρίσει όλους τους γιατρούς και κανένας δεν της το έβρισκε; Αχ, ορίστε. Τώρα μου άνοιξες νέο χόμπι. Επανάληψη της ινσουλίνης και της καμπύλης. Μήπως πρέπει να τρώω μια πάστα την ημέρα; Αν πρέπει... θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα τη φάω!

On 1/4/2022 at 7:27 ΜΜ, chitaneta είπε:

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Όλα καλάααα με την αυχενικη! Μου πηραν και μενα αιμα για papp a, θα βγουν τα αποτελεσματα την Δευτερα. Απο πρωτης αποψης ομως ολα βγηκαν καλά, εκτος απο το οτι εχω αυξημενες πιθανοτητες προεκλαμψιας λογω ηλικιας... Ε αυτο το περιμενα λογω της ηλικιας μου. Μακαρι να μην προκυψει.

4 ωρες ειμασταν εκει! ΔΕν ηθελε να γυρισει το μικρο να μετρησει κατι ο γιατρος., εξω βολτα για 20 λεπτα μπας και αλλάξει σταση. Ξανα μεσα, ακομα χειροτερα...45 λεπτα εξω  να βολταρω. Ξανα τιποτα. Ε μου λεει πρεπει να χαλαρωσεις, πηγαινε και ξανα ελα πιο μετα... Ε ξαπλαρα σε ενα παρκο που ειχε κοντα, ειχα κουραστει κιολας και σχεδον κοιμηθηκα. Μετα απο αυτο καταφεραμε και τελειωσαμε!

Για νιπτ δεν μου ειπε κατι, αλλά τη Δευτερα θα ρωτησω την γνωμη του...

Γι αυτο αργησα να σας γραψω! Γυρισα κομματια και ξαπλωσα αμεσως

Ο γιατρος αυτος τελικα μια χαρα ητανε, πολυ προσεκτικος και εμπειρος, εγω απλά ειχα αγχωθει οπως παντα...

On 2/4/2022 at 4:27 ΜΜ, Ανθη7 είπε:

Είμαι 43 και μου ειπε ότι μπορώ να παλεύω όσο θέλω με τα δικά μου ωαρια μπας κ βρεθεί ένα καλό.αλλα μπορεί και να μην.και πάντα να συλλαμβανω και να μην προχωράει όπως έχει γίνει ήδη 2 φορές.δειγμα κακής ποιότητα ωαριων γιατί όλα τα άλλα τα χουμε ψάξει.μητρα κ ενδομητριο έχω τέλειο για αυτό κ συλλαμβανω.οποτε μετά η επόμενη επιλογή είναι δοτρια.καταλαβαινετε ότι το ψυχολογικό και οικονομικό κόστος να παίρνω ρίσκα με δικούς μου κύκλους μέχρι κ εφόσον βρεθεί το ένα είναι αδύνατο.δεν έχω ούτε τόσο χρήμα ούτε τόσο χρόνο ούτε τόσο ψυχικό απόθεμα.θα πάω με δοτριας κ τέλος.εν έτει 2022 να μην χρησιμοποιώ τις δυνατότητες που μου δίνει η επιστήμη κ να ταλαιπωρούμαι το θεωρώ χαζό.(άποψη μου έτσι!σέβομαι όλες τις απόψεις εννοειται).μου είπε για 2 μήνες τώρα κ 3 να πάει κ 4 οκ.να μην τραβήξει πολύ φοβάμαι.εμεις έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε κάποια πράγματα η ξέρουν οι γιατροι μας καλύτερα?εγώ έχω τον κο.γιανναρη είναι στο embryoart δτο λητω.επισης ως ψυχολογος δεν αντέχω να με βλέπω στα πατώματα.αναγνωριζω μόνη μου τα συμπτώματα κ δεν μου κάνει καλό.οποτε κατέληξα πλήρως συνειδητοποιημενη σε αυτή τη λύση.επισης το DNA που λέτε από έρευνες που διάβασα δεν είναι απόλυτο ότι το παιρνει όλο από τη δοτρια.αλλα κ πάλι όλο να το πάρει καθόλου δεν με νοιάζει.αυτα!σας ευχαριστώ γισ τον κόπο που κάνατε να μου απαντήσετε και ελπίζω να τα λεμε συχνά!

Τα κορίτσια σου απάντησαν για τη διαδικασία μια χαρά. Εγώ θέλω να σ πω ότι είμαι της ίδιας άποψης μαζί σου. Πήγαινε με δανεικά πολύ ταλαιπωρηθωκες κοριτσάκι μου. 

On 3/4/2022 at 12:28 ΜΜ, vik80 είπε:

Αχ αυτό μου έλεγε και ο γιατρός συνέχεια, κάτι δεν κατάλαβα, κάτι δεν θυμάσαι σωστα.. αρχές Απριλίου ξεκίνησα 2η μέρα περιοδου cyclacur, μου μέτρησαν 2 φορές ενδομήτριο περίπου ως τα μέσα Απριλίου. Είπαν ότι είμαι έτοιμη, με 7,5 ενδομήτριο!! Συνέχισα τα cyclacur που σταδιακά έγιναν 15 τη μέρα! Δεν μου ξαναμετρησαν ενδομήτριο ποτε. 24 μαιου έγινε η ετ. Έπαιρνα τηλ στην κλινική και τους έλεγα ρε παιδιά με έχετε ξεχάσει? Δεν θα μου ξανακάνετε υπερηχο? Και έλεγαν δεν υπάρχει θέμα! 

Πόσο σε νιώθω!!! Πέρσι έπαιρνα 12 σικλακουρ τη μέρα για 3 μήνες! Βεβαία το δικό μ φιντάνι τότε του είχε κόψει και μ έδινε αντιπικτηκες.  

Εμένα καλά μ ακούστηκαν όσα σ είπε. 

On 3/4/2022 at 1:39 ΜΜ, Ανθη7 είπε:

Θέλω υη γνώμη σας.στην αναμονή μου ως αύριο για τον τελικό υπερηχο (που δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι είναι πολύ μικρές οι πιθανοτητες) και τα φάρμακα μετά για την αποβολή (να τελειώνω με αυτό το μαρτύριο γιατί δεν το αντέχω αλλο)κάνω στο μυαλό μου χιλιάδες σενάρια.ενω ξέρω κ ως ψυχολογος ότι είναι μεγα λάθος,αλλά σε μένα δυστυχώς δεν μπορώ να επιβληθω!σκέφτομαι να ψάχτω κ με άλλους γιατρους.δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Τι λέτε?

Πρώτον θα μίλαγα με τον γιατρό που είσαι τώρα εφόσον λένε ότι ε ει επιτυχίες να δω τι θα μ έλεγε και φυσικά και θα έπαιρνα και μια δυο γνώμες ακόμα. Αθήνα είσαι; 

4 ώρες πρίν, Natalia85 είπε:

Δεν έδωσαν κάποια εγγύηση δυστυχώς..ίσως πρέπει να μιλήσω και με τον γιατρό..υποστηρίζουν ότι λόγω ηλικίας θα είναι καλό το αποτέλεσμα της ποιότητας των εμβρύων..φυσικά και δεν μάς καλύπτει αυτό αλλά δεν μάς έδωσαν άλλα περιθώρια..

Υπάρχει άλλη κοπέλα με δωρεά ωαρίων στο Ιασώ να μού πει αν έκανε κάτι διαφορετικό;

Αναφορικά με την ηλικία μάς ειπαν ότι αν και το όριο είναι 35, προτιμούν δοτριες μέχρι 30..

Σχετικά με την υστεροσκοπηση συζητήσαμε να την κάνουμε προληπτικά. Ο γιατρός μου θέλει να την κάνουν οι κοπέλες αλλα δεν πιέζει κιόλας. Εγω σκέφτηκα να την κάνω. Θα ρωτήσω για τον έλεγχο που θα γίνει κατά τη διάρκειά της.

Έχω κάνει έλεγχο θρομβοφιλιας προς το παρόν και θα κλείσω ραντεβού με αιματολογο. 

Ενδοκρινολογικα εχω ελεγχθεί και θα ελεγθχω ξανά ενα μήνα πριν την εμβρυομεταφορα. Έτσι μού είπε ο γιατρός. Τότε θα κάνουμε και καλλιέργεια κόλπου. 

Πρέπει να έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο κορίτσια;;

Είναι η πρώτη μου εξωσωματική και κατευθείαν παμε με δωρεά. Όλοι οι γιατροί πρότειναν την ίδια λύση. Πιο πιθανόν είναι να ειχα τυχαία εγκυμοσυνη και αν ήμασταν τυχεροί θα είχε συμβεί ( 4 χρόνια ελεύθερες επαφες)

Εγώ είμαι ιασω με διπλή δωρεά. Εγώ δεν έχω πάει ακόμα ιασω. Τη δοτρια ψάχνει ο γιατρός μ με βάση εμένα εμφανισιακά. Τον δότη τον διαλέξαμε εμείς από τράπεζα. 

3 ώρες πρίν, Natalia85 είπε:

Εγώ έχω τον Γρηγ...κη στο Ιασώ. Υπάρχουν πολλοί γιατροί στο συγκεκριμένο κέντρο.

Σ΄ ευχαριστώ πολύ! Εσύ με ποιον γιατρό είσαι και σε τι φάση βρίσκεσαι;

Σ΄ ευχαριστώ κι εσένα πολύ! Σού έδωσαν κάποια εγγύηση για τις βλαστοκύστες; Είχατε κάποιο αποτέλεσμα; Θα μπορούσα να ξέρω στον αιματολογικό και ορμονολογικό έλεγχο τι πρέπει να περιλαμβάνεται;

Μακριά από το spermlab σαν κέντρο είναι πολύ καλό Αλλά αααα μην κάνεις το λάθος να κάτσεις να ακούσεις τον κύριο που έχουν μέσα θα σε τρελάνει!! Αν θες να κάνεις εκεί τις εξετάσεις να τις δείξεις σε άνδρο λόγο ναι. 

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

@MELINASP αγάπη, τι έχεις να πεις; Πού να πάει το κορίτσι μας και τι πρέπει να ελέγξει για να είναι σίγουρη; 

Ορμονικά οπωσδήποτε θυροειδή (όλες τις τιμές του), προλακτίνη, βιταμίνες (κυρίωςD και Β12), ινσουλίνη κτλ και αν θες δες κ μια καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Κακό δεν είναι. Αιματολογικά εγώ το είχα συνδυάσει με ανοσολογικό έλεγχο. Οπότε εκτός από θρομβοφιλια είδαν κ για κάποια αυτοάνοσα κτλ. 

@Natalia85 Καρυοτυπο να κάνει σίγουρα αίματος αν δεν έχει κάνει. Ορμονικές τεστοστερόνη, προλακτινη κλπ. Θυρεοειδή σίγουρα, χοληστερίνη, βιταμίνες SOS. Σπέρμα διάγραμμα, καλλιέργεια σπέρματος. Και στο βασικότερο όλων κατάτμηση σπέρματος!!  

Όσο για το που. Πάρα πολύ καλό κέντρο είναι η cryogonia. 

2 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

καλησπέρα κορίτσια...

Μπράβο κοριτσάκι μου με το καλό στο διπλασιασμό!!! ♥️ 

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Αααα φαίνεται στο νιπτ;; έλα ρε δεν το ήξερα ότι δείχνει κ φύλλο. Τέλεια ρεεεεε αγοράκι φτου φτου γερό κ τυχερό αγάπη μ!! 

@Chrussa1982 Χρυσούλακι μου γλυκο 

Ειλικρινά λυπάμαι απίστευτα ήμουν σίγουρη όπως και όλες μας! Αυτό το συναίσθημα της σιγουριάς με τη δωρεά μας τρώει. Περίμενα να δω τι σ είπε ο ντοκ για να γράψω. Το 3 δείχνει βιοχημικό πρώιμη. Μέσα στην ατυχία το καλό είναι ότι η μήτρα λειτούργησε. Θα μ πεις το αποτέλεσμα είναι άλλο και έχεις δίκιο. Φάε κάπνισε πιες ξέσπασε και πολύ καλά θα κάνεις καμιά δεν σε κρίνει εμένα ο άντρας μ πλέον το είχε μάθει ότι αν φεύγαμε από μαιευτήριο μετά από αποβολή σταμάταγε περίπτερο από μόνος του χωρίς να με ρωτήσει και μ έπαιρνε τσιγάρα. Και μολις νιώσεις καλύτερα που θα νιώσεις και οτ ξέρεις γτ έτσι είμαστε εμείς πολύ δυνατές. Θα πας στον γιατρό να δούμε τι νέο θα σ πει. Να πας πιο προετοιμασμενη στην επόμενη. Και μην σε αγχώνει το ένα έμβρυο ένα και γερό θέλουμε! Μια τεράστια αγκαλιά από εμένα ♥ 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 13 λεπτά , MELINASP είπε:

Αγάπη μου πως είσαι;;; 

Τα κορίτσια σου απάντησαν για τη διαδικασία μια χαρά. Εγώ θέλω να σ πω ότι είμαι της ίδιας άποψης μαζί σου. Πήγαινε με δανεικά πολύ ταλαιπωρηθωκες κοριτσάκι μου. 

Πόσο σε νιώθω!!! Πέρσι έπαιρνα 12 σικλακουρ τη μέρα για 3 μήνες! Βεβαία το δικό μ φιντάνι τότε του είχε κόψει και μ έδινε αντιπικτηκες.  

Εμένα καλά μ ακούστηκαν όσα σ είπε. 

Πρώτον θα μίλαγα με τον γιατρό που είσαι τώρα εφόσον λένε ότι ε ει επιτυχίες να δω τι θα μ έλεγε και φυσικά και θα έπαιρνα και μια δυο γνώμες ακόμα. Αθήνα είσαι; 

Εγώ είμαι ιασω με διπλή δωρεά. Εγώ δεν έχω πάει ακόμα ιασω. Τη δοτρια ψάχνει ο γιατρός μ με βάση εμένα εμφανισιακά. Τον δότη τον διαλέξαμε εμείς από τράπεζα. 

Μακριά από το spermlab σαν κέντρο είναι πολύ καλό Αλλά αααα μην κάνεις το λάθος να κάτσεις να ακούσεις τον κύριο που έχουν μέσα θα σε τρελάνει!! Αν θες να κάνεις εκεί τις εξετάσεις να τις δείξεις σε άνδρο λόγο ναι. 

@Natalia85 Καρυοτυπο να κάνει σίγουρα αίματος αν δεν έχει κάνει. Ορμονικές τεστοστερόνη, προλακτινη κλπ. Θυρεοειδή σίγουρα, χοληστερίνη, βιταμίνες SOS. Σπέρμα διάγραμμα, καλλιέργεια σπέρματος. Και στο βασικότερο όλων κατάτμηση σπέρματος!!  

Όσο για το που. Πάρα πολύ καλό κέντρο είναι η cryogonia. 

Μπράβο κοριτσάκι μου με το καλό στο διπλασιασμό!!! ♥️ 

Αααα φαίνεται στο νιπτ;; έλα ρε δεν το ήξερα ότι δείχνει κ φύλλο. Τέλεια ρεεεεε αγοράκι φτου φτου γερό κ τυχερό αγάπη μ!! 

@Chrussa1982 Χρυσούλακι μου γλυκο 

Ειλικρινά λυπάμαι απίστευτα ήμουν σίγουρη όπως και όλες μας! Αυτό το συναίσθημα της σιγουριάς με τη δωρεά μας τρώει. Περίμενα να δω τι σ είπε ο ντοκ για να γράψω. Το 3 δείχνει βιοχημικό πρώιμη. Μέσα στην ατυχία το καλό είναι ότι η μήτρα λειτούργησε. Θα μ πεις το αποτέλεσμα είναι άλλο και έχεις δίκιο. Φάε κάπνισε πιες ξέσπασε και πολύ καλά θα κάνεις καμιά δεν σε κρίνει εμένα ο άντρας μ πλέον το είχε μάθει ότι αν φεύγαμε από μαιευτήριο μετά από αποβολή σταμάταγε περίπτερο από μόνος του χωρίς να με ρωτήσει και μ έπαιρνε τσιγάρα. Και μολις νιώσεις καλύτερα που θα νιώσεις και οτ ξέρεις γτ έτσι είμαστε εμείς πολύ δυνατές. Θα πας στον γιατρό να δούμε τι νέο θα σ πει. Να πας πιο προετοιμασμενη στην επόμενη. Και μην σε αγχώνει το ένα έμβρυο ένα και γερό θέλουμε! Μια τεράστια αγκαλιά από εμένα ♥ 

Σευχαριστω για την απάντηση σου!!!!ναι Αθήνα ειμαι.....ήδη έκλεισα κ ένα ραντεβου με τον κουρ.....γιατί μου τον σύστησαν κ άλλες κοπέλες.κ στις 14.4 έχω κ ραντρβου στο τμήμα αποβολων κ στο αρεταιειο κ στο ελενα.να τα βάλω όλα σε μια σειρά κ θα σας ενημερώσω.πιο σωστή συμβουλή θα πείτε εσείς από οποιονδήποτε άλλον ακόμα κ γιατρό!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Αγάπη μου πως είσαι;;; 

Μελίνα μου εγώ προσωπικά όχι...είχαν στείλει δείγμα από το νοσοκομείο όταν τους κάλεσα μου είπαν ότι δ έδειχνε κατι

3 hours ago, Fili said:

Μπράβο Φιλη μου!!!Παει κι αυτό! Και μαθατε και οτι ειναι αγοράκι!

Κι εμένα μου τηλεφώνησαν πριν απο λίγο. Πηρα τα αποτελέσματα του papp a. Στα χρωμοσωμικα ειναι πολυ λιγες οι πιθανότητες αλλά στην προεκλαμψια εχω αυξημενο κινδυνο λογω ηλικιας.

Αυτο που με τρομαξε ομως ειναι που εχω, παλι λογω ηλικιας, αυξημενο κίνδυνο περιορισμενης εμβρυικης αναπτηξης... Ακούγεται λιγο τρομακτικό οχι; ξερω οτι δεν ειναι μια διαγνωση αλλά βγαινει απο λογισμικο αλλά στενοχωρηθηκα...

51 minutes ago, chitaneta said:

Μπράβο Φιλη μου!!!Παει κι αυτό! Και μαθατε και οτι ειναι αγοράκι!

Κι εμένα μου τηλεφώνησαν πριν απο λίγο. Πηρα τα αποτελέσματα του papp a. Στα χρωμοσωμικα ειναι πολυ λιγες οι πιθανότητες αλλά στην προεκλαμψια εχω αυξημενο κινδυνο λογω ηλικιας.

Αυτο που με τρομαξε ομως ειναι που εχω, παλι λογω ηλικιας, αυξημενο κίνδυνο περιορισμενης εμβρυικης αναπτηξης... Ακούγεται λιγο τρομακτικό οχι; ξερω οτι δεν ειναι μια διαγνωση αλλά βγαινει απο λογισμικο αλλά στενοχωρηθηκα...

Κοριτσάκι μου αυτά σου τα είπαν σε συνδυασμό με την αυχενική; ποσοστά είναι οπότε μην το αφήνεις να σε επηρεάσει. Και μίλα με το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει κι αυτός. Πιστεύω όλα καλά. Εξάλλου ήδη μια χαρά μεγάλωνει το μικράκι σας. Μη σκας. Όσο γίνεται... Θετική σκέψη χαδακια και οοοοομμμμμμμμ ❤️❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...