Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , vik80 είπε:

Για delete είναι ναι. Αλλά φρίκαρα βρε παιδί μου γιατί είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι. Άκου θρομβωση?? Τόση ανευθυνότητα πια???

Και έμεινες και εγκυος. Αρα η μήτρα σου μπορεί. Ολα καλα θα πανε. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Θέλω υη γνώμη σας.στην αναμονή μου ως αύριο για τον τελικό υπερηχο (που δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι είναι πολύ μικρές οι πιθανοτητες) και τα φάρμακα μετά για την αποβολή (να τελειώνω με αυτό το μαρτύριο γιατί δεν το αντέχω αλλο)κάνω στο μυαλό μου χιλιάδες σενάρια.ενω ξέρω κ ως ψυχολογος ότι είναι μεγα λάθος,αλλά σε μένα δυστυχώς δεν μπορώ να επιβληθω!σκέφτομαι να ψάχτω κ με άλλους γιατρους.δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Τι λέτε?

1 ώρα πρίν, vik80 είπε:

Επίσης μου είπε ότι η τρίμηνη arvecap που έκανα δεν συνιστάται για ετ γιατί προκαλεί διάφορα.

Κι εμένα τρίμηνη arvekap μου είχε κάνει η προηγούμενη γιατρός στην τελευταία ετ. Ο τωρινός γιατρός μου είπε ότι δεν την προτιμάει, δεν ρώτησα γιατί. Χρησιμοποιεί κι αυτός αυτές τις μικρές τις arvekapπου τις κάνεις καθημερινά. Αυτές νομίζω προτιμάει κ ο Κούρτης.

πρίν από 47 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Θέλω υη γνώμη σας.στην αναμονή μου ως αύριο για τον τελικό υπερηχο (που δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι είναι πολύ μικρές οι πιθανοτητες) και τα φάρμακα μετά για την αποβολή (να τελειώνω με αυτό το μαρτύριο γιατί δεν το αντέχω αλλο)κάνω στο μυαλό μου χιλιάδες σενάρια.ενω ξέρω κ ως ψυχολογος ότι είναι μεγα λάθος,αλλά σε μένα δυστυχώς δεν μπορώ να επιβληθω!σκέφτομαι να ψάχτω κ με άλλους γιατρους.δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Τι λέτε?

Αν κ έτσι όπως τα έχεις γράψει δεν είδα κάποια αβλεψία από τον γιατρό σου, εγώ θα σου έλεγα να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη. Βασικά, θα πρέπει όταν τελειώσεις με τη διαδικασία της αποβολής, να κάνεις πρώτα ένα ραντεβού μαζί του και να σου πει βασικά πράγματα: κόστος, δοτριες και πώς ελέγχονται, βασικό είναι κ με το κόστος που θα σου δώσει να σου πει πόσες βλαστοκυστες θα πάρεις και τέλος χρόνος αναμονής. Α, καλό θα ήταν να δεις αν έχει κ ο ίδιος εμπλοκή στην επιλογή δοτριας ή την επιλέγει αποκλειστικά η κλινική. Δες λοιπόν τι θα σου πει αυτός για να έχεις μια βάση κ μετά αν θες βλέπεις κ κάποιον άλλον. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Κι εμένα τρίμηνη arvekap μου είχε κάνει η προηγούμενη γιατρός στην τελευταία ετ. Ο τωρινός γιατρός μου είπε ότι δεν την προτιμάει, δεν ρώτησα γιατί. Χρησιμοποιεί κι αυτός αυτές τις μικρές τις arvekapπου τις κάνεις καθημερινά. Αυτές νομίζω προτιμάει κ ο Κούρτης.

Αν κ έτσι όπως τα έχεις γράψει δεν είδα κάποια αβλεψία από τον γιατρό σου, εγώ θα σου έλεγα να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη. Βασικά, θα πρέπει όταν τελειώσεις με τη διαδικασία της αποβολής, να κάνεις πρώτα ένα ραντεβού μαζί του και να σου πει βασικά πράγματα: κόστος, δοτριες και πώς ελέγχονται, βασικό είναι κ με το κόστος που θα σου δώσει να σου πει πόσες βλαστοκυστες θα πάρεις και τέλος χρόνος αναμονής. Α, καλό θα ήταν να δεις αν έχει κ ο ίδιος εμπλοκή στην επιλογή δοτριας ή την επιλέγει αποκλειστικά η κλινική. Δες λοιπόν τι θα σου πει αυτός για να έχεις μια βάση κ μετά αν θες βλέπεις κ κάποιον άλλον. 

Έχεις δίκιο σευχαριστω πολυ για τη συμβουλή.ειμαι λίγο χαομενη συγνώμη.προσπαθω να βάλω το μυαλό σε μια τάξη για να δω τι θα κανω μετά.η αλήθεια είναι ότι παράπονο από τον γιατρό δεν έχω απλά έλεγα μήπως πάρω μια δεύτερη γνώμη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Έχεις δίκιο σευχαριστω πολυ για τη συμβουλή.ειμαι λίγο χαομενη συγνώμη.προσπαθω να βάλω το μυαλό σε μια τάξη για να δω τι θα κανω μετά.η αλήθεια είναι ότι παράπονο από τον γιατρό δεν έχω απλά έλεγα μήπως πάρω μια δεύτερη γνώμη.

Εγω προσωπικά απο γιατρό απο τον οποίο είμαι ευχαριστημένη, νιώθω εμπιστοσύνη  και δεν έχω παράπονο δεν θα έφευγα. Τώρα αν θέλεις και μια δεύτερη άποψη θεμιτό, να πάρεις.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, vik80 είπε:

Κορίτσια μου καλή Κυριακή. Μπήκα λίγο χτες μόνο να γράψω στη Χρύσα μας. Την τρίτη είχα ραντεβού με Κουρ. Καλές εντυπώσεις αποκομισαμε. Ασχολήθηκε και ζητούσε πληροφορίες. Αρχικά ήταν πολύ επιφυλακτικος και προβληματισμενος, γιατί με 5 ετ εκ των οποίων οι 2 με δοτρια, δεν έχουμε παιδί. Μου είπε ότι πρώτα θα με παρακολουθήσει για 2 η 3 μηνες να δει το ενδομήτριο και μετά θα δούμε τι γίνεται. Για τις εγχύσεις και τις αντιβιωσεις περιττό να πω ότι έδειξε δυσαρέσκεια. Να δούμε τι ζημιά έχει γίνει είπε. Δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι βοηθούν σε κάτι πιο πολύ βλάπτουν. Είπαμε και για την αποβολή. Στο τέλος και τυχαία του ανέφερα για τα πρωτόκολλα που χρησιμοποίησαν για τις 2 ετ με δοτρια. Εκεί του είπα ότι έκανα μια μόνο arvecap πριν την περίοδο τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου 2η μέρα του κύκλου ξεκίνησα cyclacur, μου μέτρησαν 2 φορές ενδομήτριο και μόλις έφτασε στο 7.5 περίπου στα μέσα Απριλίου είπαν ότι είμαι έτοιμη για ετ. Όμως η ετ εγινε 24 μαιου! Έπαιρνα 15 cyclacur τη μέρα! Εφριξε! Μου είπε ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αυτό, ότι μπορούσα να πάθω θρομβωση, και ότι το ενδομήτριο δεν ξαναμετρηθηκε ποτε επίσης κακό. Καίγεται είπε μετά από τόσο καιρό. Και περίεργο που έμεινα και εγκυος τότε. Τη δεύτερη φορά μου άλλαξαν πρωτόκολλο και πήγαν με φυσικο κυκλο και ovitrelle. Αυτός ο τρόπος μου είπε ότι έχει τα μικρότερα ποσοστα επιτυχίας. Βάσει των τελευταίων και σπουδαιοτερων πληροφοριών είπε ότι αλλάζουν τα πράγματα, γιατί έχουν γίνει όλα λάθος πριν και έχουμε πιθανότητες με σωστή προετοιμασια και καλά έμβρυα να πετύχουμε 

Όπως καταλαβαίνετε του είπαμε ότι είμαστε πολύ απογοητευμενοι, καχύποπτοι πλέον με τους γιατρούς. Και χωρίς απαντήσεις. 

Κοριτσακι μου πολυ ωραια τα νεα σου! Μου ακουγεται σαν να ειναι ακριβως αυτο που χρειαζεστε για να γινεται γονεις. Ηδη βρήκε τα λάθη που έγιναν και ειναι αισιοδοξος οποτε ειμαστε κ εμεις! Μπραβο!!

1 ώρα πρίν, vik80 είπε:

Για delete είναι ναι. Αλλά φρίκαρα βρε παιδί μου γιατί είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι. Άκου θρομβωση?? Τόση ανευθυνότητα πια???

Εγκληματικο! Γιατροι ειναι αυτοι; Τι στο καλο παοσοστα παιρνουν απο τα φαρμακα και τα μοιραζουν αβερτα;  Ευτυχως δεν επαθες τιποτα πιο σοβαρο απο την ανευθυνοτητα τους! Και ευτυχως που ο Κουρ.. ανακαλυψε πιθανους λογους αποβολης γιατι το να πει καποιος δεν ξερω γιατι αποβαλεις νομιζω οτι ειναι χειροτερο. Ολα να πανε καλα απο δω και περα ευχομαι κοριτσακι μου!

πρίν από 25 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Μη ζητας συγγνωμη! Ολες μας εχουμσ τις ιδιες αποριες- ανησυχιες. Γι αυτο ειμαστε εδω. Ρωτα οτι θελεις!  :) . Ειναι κατι καινουριο αυτο που πας να ξεκινησεις νε τη δοτρια οποτε ειναι λογικο να θελεις να δεις κι αλλους γιατρους. Πιστευω οτι ειναι καλο να δεις κ αλλους καο στο τελος να επιλεξεις αυτον που εμπνεει περισσοτερο. Ισως να ξαναεπιστρεψεις στον τωρινο αλλα μια 2η γνωμη δε βλαπτει. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 42 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Λογικό να είσαι χαομενη, πλάκα κάνεις; Τι συγγνώμη; Σε καταλαβαίνω απόλυτα στο ότι θέλεις να σκέφτεσαι τα επόμενα βήματα. Ίσως μας βοηθάει στο να ξεπερνάμε τη δύσκολη στιγμή του παρόντος, ίσως μας βοηθάει στο να αισθανόμαστε ότι κι εμείς κάνουμε κάτι για τη διαδικασία κ δεν εξαρτιομαστε μόνο από γιατρούς κ φάρμακα. Ίσως έτσι είμαστε απλά σαν χαρακτήρες! Εγώ για κάθε βήμα που κάνω έχω άλλες δύο τρεις εκδοχές... Χαχαχαχα Είναι λογικές οι σκέψεις σου κ ο,τι θελήσεις είμαστε εδώ όσο μπορούμε να βοηθήσουμε.

Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που βιώνεις μια δυσάρεστη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , marina_86 είπε:

Λογικό να είσαι χαομενη, πλάκα κάνεις; Τι συγγνώμη; Σε καταλαβαίνω απόλυτα στο ότι θέλεις να σκέφτεσαι τα επόμενα βήματα. Ίσως μας βοηθάει στο να ξεπερνάμε τη δύσκολη στιγμή του παρόντος, ίσως μας βοηθάει στο να αισθανόμαστε ότι κι εμείς κάνουμε κάτι για τη διαδικασία κ δεν εξαρτιομαστε μόνο από γιατρούς κ φάρμακα. Ίσως έτσι είμαστε απλά σαν χαρακτήρες! Εγώ για κάθε βήμα που κάνω έχω άλλες δύο τρεις εκδοχές... Χαχαχαχα Είναι λογικές οι σκέψεις σου κ ο,τι θελήσεις είμαστε εδώ όσο μπορούμε να βοηθήσουμε.

Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που βιώνεις μια δυσάρεστη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία...

Έχεις απόλυτο δίκιο.ειναι σαν ν είσαι στο μυαλό μου.ξερεις στους θεραπευομενους μου συνηθίζω να λέω εστιάστε στη λύση κ όχι πρόβλημα.δε βοηθάει βέβαια εγώ νομίζω παραεστιασα στο ν βρω λύση.αλλα η αλήθεια είναι ακριβώς αυτό που είπες.με βοηθάει πολύ στο παρακάτω έχω ένα στόχο,ένα πλάνο.δεν περιμένω  το μάννα εξ ουρανού!

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κοριτσακι μου πολυ ωραια τα νεα σου! Μου ακουγεται σαν να ειναι ακριβως αυτο που χρειαζεστε για να γινεται γονεις. Ηδη βρήκε τα λάθη που έγιναν και ειναι αισιοδοξος οποτε ειμαστε κ εμεις! Μπραβο!!

Εγκληματικο! Γιατροι ειναι αυτοι; Τι στο καλο παοσοστα παιρνουν απο τα φαρμακα και τα μοιραζουν αβερτα;  Ευτυχως δεν επαθες τιποτα πιο σοβαρο απο την ανευθυνοτητα τους! Και ευτυχως που ο Κουρ.. ανακαλυψε πιθανους λογους αποβολης γιατι το να πει καποιος δεν ξερω γιατι αποβαλεις νομιζω οτι ειναι χειροτερο. Ολα να πανε καλα απο δω και περα ευχομαι κοριτσακι μου!

Μη ζητας συγγνωμη! Ολες μας εχουμσ τις ιδιες αποριες- ανησυχιες. Γι αυτο ειμαστε εδω. Ρωτα οτι θελεις!  :) . Ειναι κατι καινουριο αυτο που πας να ξεκινησεις νε τη δοτρια οποτε ειναι λογικο να θελεις να δεις κι αλλους γιατρους. Πιστευω οτι ειναι καλο να δεις κ αλλους καο στο τελος να επιλεξεις αυτον που εμπνεει περισσοτερο. Ισως να ξαναεπιστρεψεις στον τωρινο αλλα μια 2η γνωμη δε βλαπτει. 

Μακάρι κορίτσι μου να τα καταφέρουμε. Θα σου πω κάτι. Όταν πήγα στο γιατρο με το φάκελο με τις εξετάσεις μας. Του λέω θα σας τα πω εν συντομία και θα σας δίνω παράλληλα και τις εξετάσεις να τις βλέπετε για να μην πλατιασουμε και μπερδευτείτε. Όταν διηγουμουν λοιπόν την ιστορία μου συνειδητοποίησα ότι έχουμε μεγάλη ιστορία! Μου λέει ο γιατρός σε βλέπω λίγο αρπαγμενη και του λέω γιατρέ συνειδητοποίησα τι έχουμε περάσει και τα λάθη και τα έχω πάρει λίγο τώρα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 2/4/2022 at 4:27 ΜΜ, Ανθη7 είπε:

Είμαι 43 και μου ειπε ότι μπορώ να παλεύω όσο θέλω με τα δικά μου ωαρια μπας κ βρεθεί ένα καλό.αλλα μπορεί και να μην.και πάντα να συλλαμβανω και να μην προχωράει όπως έχει γίνει ήδη 2 φορές.δειγμα κακής ποιότητα ωαριων γιατί όλα τα άλλα τα χουμε ψάξει.μητρα κ ενδομητριο έχω τέλειο για αυτό κ συλλαμβανω.οποτε μετά η επόμενη επιλογή είναι δοτρια.καταλαβαινετε ότι το ψυχολογικό και οικονομικό κόστος να παίρνω ρίσκα με δικούς μου κύκλους μέχρι κ εφόσον βρεθεί το ένα είναι αδύνατο.δεν έχω ούτε τόσο χρήμα ούτε τόσο χρόνο ούτε τόσο ψυχικό απόθεμα.θα πάω με δοτριας κ τέλος.εν έτει 2022 να μην χρησιμοποιώ τις δυνατότητες που μου δίνει η επιστήμη κ να ταλαιπωρούμαι το θεωρώ χαζό.(άποψη μου έτσι!σέβομαι όλες τις απόψεις εννοειται).μου είπε για 2 μήνες τώρα κ 3 να πάει κ 4 οκ.να μην τραβήξει πολύ φοβάμαι.εμεις έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε κάποια πράγματα η ξέρουν οι γιατροι μας καλύτερα?εγώ έχω τον κο.γιανναρη είναι στο embryoart δτο λητω.επισης ως ψυχολογος δεν αντέχω να με βλέπω στα πατώματα.αναγνωριζω μόνη μου τα συμπτώματα κ δεν μου κάνει καλό.οποτε κατέληξα πλήρως συνειδητοποιημενη σε αυτή τη λύση.επισης το DNA που λέτε από έρευνες που διάβασα δεν είναι απόλυτο ότι το παιρνει όλο από τη δοτρια.αλλα κ πάλι όλο να το πάρει καθόλου δεν με νοιάζει.αυτα!σας ευχαριστώ γισ τον κόπο που κάνατε να μου απαντήσετε και ελπίζω να τα λεμε συχνά!

Κοπελα μου καλησπερα.

Εισαι 43, οκ, το σπερμα το εχετε ψαξει ομως?

Εννοω το εχετε ερευνησει διεξοδικα?

Γιατι αν δεν...ουτε με δωρεα θα καταφερεις πολλα θα εχεις μεν πιο δυνατα εμβρυα λογω μικρης ηλικιας της δοτριας ΑΛΛΑ και παλι χρειαζεται καλο ωαριο και σπερμα.

Αν το εχετε ελεγξει προχωρα και μην το σκεφτεσαι.

Εχω μια κορη ενος ετους επειτα απο δωρεα(δεν τη δανειστηκα, το δανεικο στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ισχυει)και πιστεψε με δεν το εχω μετανιωσει. Το δε dna μην το σκεφτεσαι καν...δεν το καταλαβαινεις τωρα,θα το καταλαβεις οταν με το καλο νιωσεις το μωρακι η τα μωρακια σου στην κοιλιτσα σου.

Εγω ξεκινησα ξεροντας οτι δεν παιρνει τπτ απο εμενα θες να σου πω ομως κατι?το ξερεις οτι ολοι (που δεν ξερουν, κι ασχετοι στις κουνιες)λενε οτι η μικρη ειναι ολοιδια εγω??

Και χαμογελαω ,λεω ευχαριστω αλλα μεσα μου λεω που να ξερατε!!

Επισης ,η μικρη εχει μια και μοναδικη ασπρη τριχα οπως εχω κι εγω απο γεννησιμιου μου..επισης,ενα αλλο χαρακτηριστικο που εχει μονο η οικογενεια μου(η ευρυτερη), οχι του αντρα μου..

Αναφερομαι σε συγκεκριμενο σημαδι στο σωμα,σε συγκεκριμενο σημειο...οταν το ειδα κοντεψα να τρελαθω,οι ξαδελφες μου δεν ξερουν καν τι σημαινει δωρεα, ω ναι το σκεφτηκα εγω.

Και δυο τρια ακομη χαρακτηριστικα μου που δεν μπορω να γραψω γιατι δεν ξερω ποιος διαβαζει..

Οποτε...ποιος πραγματικα ξερει??η θα παω να κανω dna να δω αν εχει κι απο εμενα?ειναι κορη μου και δεν αλλαζει.

Οποτε και το λεω για ολα τα κοριτσια που εχουν αμφιβολιες,μην το σκεφτεστε καν!!προχωρηστε!

Εγω απο εσας πηρα δυναμη κι απο τις μικρες απεναντι.

Και τα καταφερα με την δευτερη, η δωρεα δεν ειναι πανακεια ΑΛΛΑ αυξανει κατα πολυ τις πιθανοτητες.

• Μου αρέσει 12

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Thia1985 είπε:

Κοπελα μου καλησπερα.

Εισαι 43, οκ, το σπερμα το εχετε ψαξει ομως?

Εννοω το εχετε ερευνησει διεξοδικα?

Γιατι αν δεν...ουτε με δωρεα θα καταφερεις πολλα θα εχεις μεν πιο δυνατα εμβρυα λογω μικρης ηλικιας της δοτριας ΑΛΛΑ και παλι χρειαζεται καλο ωαριο και σπερμα.

Αν το εχετε ελεγξει προχωρα και μην το σκεφτεσαι.

Εχω μια κορη ενος ετους επειτα απο δωρεα(δεν τη δανειστηκα, το δανεικο στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ισχυει)και πιστεψε με δεν το εχω μετανιωσει. Το δε dna μην το σκεφτεσαι καν...δεν το καταλαβαινεις τωρα,θα το καταλαβεις οταν με το καλο νιωσεις το μωρακι η τα μωρακια σου στην κοιλιτσα σου.

Εγω ξεκινησα ξεροντας οτι δεν παιρνει τπτ απο εμενα θες να σου πω ομως κατι?το ξερεις οτι ολοι (που δεν ξερουν, κι ασχετοι στις κουνιες)λενε οτι η μικρη ειναι ολοιδια εγω??

Και χαμογελαω ,λεω ευχαριστω αλλα μεσα μου λεω που να ξερατε!!

Επισης ,η μικρη εχει μια και μοναδικη ασπρη τριχα οπως εχω κι εγω απο γεννησιμιου μου..επισης,ενα αλλο χαρακτηριστικο που εχει μονο η οικογενεια μου(η ευρυτερη), οχι του αντρα μου..

Αναφερομαι σε συγκεκριμενο σημαδι στο σωμα,σε συγκεκριμενο σημειο...οταν το ειδα κοντεψα να τρελαθω,οι ξαδελφες μου δεν ξερουν καν τι σημαινει δωρεα, ω ναι το σκεφτηκα εγω.

Και δυο τρια ακομη χαρακτηριστικα μου που δεν μπορω να γραψω γιατι δεν ξερω ποιος διαβαζει..

Οποτε...ποιος πραγματικα ξερει??η θα παω να κανω dna να δω αν εχει κι απο εμενα?ειναι κορη μου και δεν αλλαζει.

Οποτε και το λεω για ολα τα κοριτσια που εχουν αμφιβολιες,μην το σκεφτεστε καν!!προχωρηστε!

Εγω απο εσας πηρα δυναμη κι απο τις μικρες απεναντι.

Και τα καταφερα με την δευτερη, η δωρεα δεν ειναι πανακεια ΑΛΛΑ αυξανει κατα πολυ τις πιθανοτητες.

Ναι κορίτσι μου το σπέρμα το χουμε ψάξει.πηγαμε κ στο λυμπεροπουλο το εργαστήριο.αλλα κ η εμβρυολογος τψρα μας είπε ότι ήταν πολύ καλό.βεβαια ο άντρας μου είναι κ 5 χρόνια μικρότερος από μένα.για σίγουρα όμως θα το ξανακάνουμε κ αυτο.εχω κλείσει ραντεβού κ στο τμήμα αποβπλων στο αρεταιειο κ θα τα κάνουμε όλα πριν μπούμε ξανά σε νέα διαδικασία.να ξέρω τα πάντα να προετοιμαστω όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα όσο γισ το dna ,τις ομοιότητες κλπ ούτε που με απασχολεί. Κ έχεις δικιο δωρεά είναι όχι δανεισμός!!!!!ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ!!

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Ανθη7 said:

Καλημέρα Άνθη, και εγώ ψυχολόγος είμαι αλλά όπως είπες στον εαυτό μας δεν μπορούμε να επιβληθούμε. Συμφωνώ απόλυτα, πάρε μια με δυο άλλες γνώμες και μετά αποφασίζεις ποιος γιατρός σου ταιριάζει περισσότερο. Οι ιστορίες μας μοιάζουν λίγο,  επειδή και εγώ μόνο μια φορά προσπάθησα με δικά μου ωάρια και μετά με δότριας. Απλά να σου πω ότι μπορεί επίσης το παιδί να μην έρθει με την πρώτη. Οι γιατροί υπερβάλλουν με τα ποσοστά. Απλά στο λέω αυτό για να να μην απογοητευτείς όπως συνέβη και σε μένα. Οι κοπέλες εδώ μπορούν να σου συστήσουν εξαιρετικούς γιατρούς και απίστευτη στήριξη. Επίσης θα έλεγα προτού ξεκινήσεις την νέα σου προσπάθεια να κανεις ένα συνολικό τσεκ απ. Υστεροσκοπηση, ενδοκρινολόγο, αιματολόγο κτλ επειδή οι γιατροί, σου συστήνουν αυτά μετά από τρεις αποτυχίες τουλάχιστον και στην ηλικία μας δεν έχουμε τον χρόνο για άσκοπες προσπάθειες.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, vik80 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου να τα καταφέρουμε. Θα σου πω κάτι. Όταν πήγα στο γιατρο με το φάκελο με τις εξετάσεις μας. Του λέω θα σας τα πω εν συντομία και θα σας δίνω παράλληλα και τις εξετάσεις να τις βλέπετε για να μην πλατιασουμε και μπερδευτείτε. Όταν διηγουμουν λοιπόν την ιστορία μου συνειδητοποίησα ότι έχουμε μεγάλη ιστορία! Μου λέει ο γιατρός σε βλέπω λίγο αρπαγμενη και του λέω γιατρέ συνειδητοποίησα τι έχουμε περάσει και τα λάθη και τα έχω πάρει λίγο τώρα. 

Αχ γελάω για να μην κλάψω γιατί το ίδιο έπαθα κι εγώ! Άρχισα να τα λέω στον καινούργιο μου γιατρό και συνειδητοποίησα ότι περνάει η ώρα και τελειωμό δεν έχω! Αφού όταν μπήκα ήμουν μόνη μου στο ιατρείο κ όταν βγήκα ήταν γεμάτο το σαλόνι κ στέκονταν κ όρθιες. Αχ λέω συγγνώμη αγάπες αλλά όση περίληψη κ να έκανα... δε μαζευόταν το θέμα! 

πρίν από 55 λεπτά , Thia1985 είπε:

δεν τη δανειστηκα, το δανεικο στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ισχυει

Συμφωνώ απόλυτα! Κι εγώ ήθελα να το γράψω εδώ κ καιρό. 8-)

• Μου αρέσει 3

πρίν από 27 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Καλημέρα Άνθη, και εγώ ψυχολόγος είμαι αλλά όπως είπες στον εαυτό μας δεν μπορούμε να επιβληθούμε. Συμφωνώ απόλυτα, πάρε μια με δυο άλλες γνώμες και μετά αποφασίζεις ποιος γιατρός σου ταιριάζει περισσότερο. Οι ιστορίες μας μοιάζουν λίγο,  επειδή και εγώ μόνο μια φορά προσπάθησα με δικά μου ωάρια και μετά με δότριας. Απλά να σου πω ότι μπορεί επίσης το παιδί να μην έρθει με την πρώτη. Οι γιατροί υπερβάλλουν με τα ποσοστά. Απλά στο λέω αυτό για να να μην απογοητευτείς όπως συνέβη και σε μένα. Οι κοπέλες εδώ μπορούν να σου συστήσουν εξαιρετικούς γιατρούς και απίστευτη στήριξη. Επίσης θα έλεγα προτού ξεκινήσεις την νέα σου προσπάθεια να κανεις ένα συνολικό τσεκ απ. Υστεροσκοπηση, ενδοκρινολόγο, αιματολόγο κτλ επειδή οι γιατροί, σου συστήνουν αυτά μετά από τρεις αποτυχίες τουλάχιστον και στην ηλικία μας δεν έχουμε τον χρόνο για άσκοπες προσπάθειες.

Έχεις απόλυτο δίκιο.αυτο σκοπεύω να κάνω δεν θα αφήσω τπτ που ν μην ψάξω.κ μετά θα πάω με άλλη ψυχολογια και ποσοστά πιστεύω. Όσα κορίτσια έχουν βα προτείνουν γιατρους που τους έχουν βοηθήσει η εμπιστεύομαι να μου στείλουν μήνυμα.θα τα ξεκινήσω όλα από την αρχή.δρν υπάρχει περίπτωση ούτε  Α περιμένω άλλο ούτε να παίζω.για αυτό έκλεισα κ στο τμήμα αποβολων γιατί εκεί θα μας ξετιναξουν έτσι κ αλλιώς!να χει κ ο γιατρός που θα αναλάβει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί θεωρώ ότι θα βοηθήσει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...