Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Viv37 είπε:

Καλα κανατε κοριτσι μου. Δε θελουν πιεση αυτα τα πραγματα. Αν μπορειτε να το μειωσετε κ αλλο αυτο να κανετε.

Εγω τη Δευτερα θα εκανα ετ αλλα κολλησα κοβιντ οποτε ακυρο. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι για ποιο λογο μου ειπε να συνεχισω κανονικα τα cyclacur και prolutex για 5 μερες και μετα να περιμενω περιοδο. Δεν ειναι λιγο τζαμπα φαρμακα; Τελος παντων. Κατι θα ξερει φανταζομαι...

Ναι δ γίνεται τπτ με το ζόρι...αν δ χαλαρώσει το σώμα ...κάπου το διάβασα αλλά έχετε γράψει πολλά τόσες μέρες κ μπερδεύονται.περαστηκα σου κοριτσάκι μου. Ελπίζω να το περνάς ελαφρά.κατι θα ξέρει βρε μην αγχώνεσαι ίσως πρέπει να κάνεις τον κύκλο της αγωγής τι να πω..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 hours ago, Chrussa1982 said:

Αγάπες μου,

Ένιωσα την αγκαλιά σας, ένιωσα τα δάκρυα σας και το ευχαριστώ είναι λίγο. Πολύ λίγο. Τα ξέρετε, τα έχετε περάσει ουκ ολίγες φορές. Και όμως σταθήκατε στα πόδια σας, χαμογελάτε και προχωράτε!! Σκούπισα και εγώ λοιπόν δάκρυα και μυξες, έκανα ένα τεράστιο οοοομμμμ, έφαγα πατατάκια έφαγα μαγιονέζα έφαγα τα πάντα όσα λιγουρευτικα τόσο καιρό. Μίλησα με τον Κουρ...απορεί και εκείνος. Με είχε σίγουρη. Ελάχιστη σημασία έχει αυτό για εμένα μιας και το αποτέλεσμα μετράει. Για κάποιον λόγο μου ζήτησε να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι την Δευτέρα και να ξανακάνω χοριακη. Μάλλον κάτι θέλει να τσεκαρει ποιος ξέρει. Η χοριακη μου ήταν 3. Θα μιλήσουμε πάλι από Δευτέρα να δούμε πως θα κινηθούμε. Μαθημενη πλέον από όλες τις παθουσες (εσάς εννοώ καρδούλες μου), αν δε με ξετιναξει ανοσολογικά και με υστεροσκοπηση δεν προχωράω. Πρέπει να μαζέψω και κανένα φράγκο εννοείται. Αυτό που θέλω είναι τουλάχιστον για ένα με δύο μήνες η όσο τελοσπαντων κράτηση η εξερεύνηση μου, είναι να μην ξαναδώ φάρμακο μπροστά μου. Μπουχτισα. Θέλω να φάω να πιω να καπνίσω (μη με βρίζετε σας βλέπω!!)  να χαρώ τον άντρα μου και να ηρεμήσω. Μαρίνα...αχ μαρίνα με τα ξυπνητήρια και την σακούλα με τα φάρμακα, τι μαχαίρι ήταν αυτό; Τόσο αληθινά συναισθήματα!!! @vik80 η πρώτη μου ήταν γι αυτό το σοκ και ο οίνος ήταν τεράστιος!!

Αχ βρε Χρυσα μου...Σε είχα στο νου μου όλη την ημέρα.Τι να σου πω δεν ξέρω..Εγώ από κάποια στιγμή και μετά δεν πολύ ήθελα να ακούω τα ίδια και τα ίδια...Τα είχα ακούσει βλέπεις 9 φορές..Με δωρεά πονάει πολύ πιο πολύ αλλα δυστυχώς και με δωρεά δεν είναι το ποσοστό 90%.Και τα φάρμακα ακόμη έχω ουτρο κλπ.Εννοειται ελέγχεις τα πάντα για να σιγουρέψεις ότι ήτανε μόνο το στατιστικό ποσοστό. 

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! 

2 hours ago, Viv37 said:

Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου.Απο το να ταλαιπωρεισαι με δικα σου ωαρια και να μην ξερεις και το θα καταφερεις χιλιες φορες να πας με δοτρια. Εγω ειχα ζητησει να εχει τα χρωματα μου η δοτρια. Δηλ δερμα που ειμαι πολυ ασπρουλιαρα και χρωμα μαλλιων καστανο ή καστανοξανθο για να μου μοιαζει λιγουλακι. Τελικα η δοτρια ειχε πολυ στο περιπου αυτα που ζητησα αλλα ουτε που με νοιαζει. Μου ειχαν πει τα χαρακτηριστηκα της και μου ειπαν οτι αν θελω μπορω να περιμενω επομενη αν αυτη δε μου αρεσει. Αλλα εγω μετα απο 9μηνη αναμονη δεν ειχα σκοπο να περιμενω ουτε λεπτο παραπανω. 

Για το dna που ειπες ειχε πει μια κοπελα νομιζω η @anoulious οτι εχουν γινει ερευνες που λενε οτι το παιδι παιρνει θραυσματα dna και απο τη ληπτρια που το κυοφορει. Οπως και να χει δικα σου θα ειναι τα παιδια και καμιας αλλης κοριτσακι μου :)

Χρυσουλακι μου αγαπη μου γλυκεια στεναχωρεθηκα σαν να συνεβει σ' εμενα. Εκανες οτι περνουσε απο το χερι σου. Δε θα μπορουσες να τα ειχες κανει πιο σωστα τα πραγματα αλλα ετυχε. Αλλα εσυ τετοιο πλασμα αποκλειεται να μη γινεις μανουλα. Δεν υπαρχει περιπτωση. Το τελευταιο εμβρυακι σου σε περιμενει και θα ειναι αυτο που θα τα καταφερει τελικα! Τελευταιο και καλυτερο!  Ξερω οτι οτι και να πουμε τωρα δεν μπορει να σου προσφερει και πολλη παρηγορια αλλα εισαι δυνατη και το ξερω. Θα παρεις οσο χρονο χρειαζεσαι και μετα με ανανεωμενο ηθικο θα ξαναπροσπαθησεις και θα τα καταφερεις. Να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε και προσευχομαστε να τα καταφερεις. Σου στελνω κ εγω με τη σειρα μου μια τεραστια αγκαλια και ευχομαι οπως στελνουν οι εγκυουλες τη μπεμπεδοσκονη τους ετσι να παρουμε κι εμεις τον πονο σου και να νιωσεις συντομα καλυτερα.♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Σε αγαπω ρε γαμωτο! Εγω μυξοκλαιω τωρα ( @marina_86 φταις κ εσυ γι αυτο με το υπεροχο μηνυμα σου). Αλλα εσυ οχι!! Εσυ δε χανεις ουτε το χιουμορ σου ουτε το κουραγιο σου ουτε την καταπληκτικη προσωπικοτητα σου! Πολυ καλα το σκεφτηκες! Παμε δυνατα τα τα τα τα και ομμμμμμμ!!!!♥️♥️♥️♥️

Δεν το είχα γράψει εγώ.Και εγώ εδώ το διάβασα.Νομιζω η Μαίρη..

• Μου αρέσει 3

Λοιπόν να σας πω τι διάβασα αναλυτικά.λεγεραιλοιπόν ότι κάνανε μια μελέτη όπου βρέθηκε ότι το 11τα εκατο του γονιδιωματος το παιρνει από τη μητέρα που το κυοφορει.περνα τμήμα του γενετικού υλικού στο έμβρυο και γίνεται πριν την εμφύτευση του ωαριου στη μήτρα μέσω του ενδομητριΑκου υγρού.Σας έχω κάνει κ επικόλληση το άρθρο που λέει και ποια μελέτη το βρήκε κλπ αλλά αυτό θέλει έγκριση από διαχειριστές κ ίσως αργήσει ν το δείτε.εγω εδώ απλά σας αναφέρω τις πληροφορίες κ όταν το εγκρίνουν θα το διαβάσετε κ ακριβώς. 

• Μου αρέσει 7

14 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγάπες μου,

Ένιωσα την αγκαλιά σας, ένιωσα τα δάκρυα σας και το ευχαριστώ είναι λίγο. Πολύ λίγο. Τα ξέρετε, τα έχετε περάσει ουκ ολίγες φορές. Και όμως σταθήκατε στα πόδια σας, χαμογελάτε και προχωράτε!! Σκούπισα και εγώ λοιπόν δάκρυα και μυξες, έκανα ένα τεράστιο οοοομμμμ, έφαγα πατατάκια έφαγα μαγιονέζα έφαγα τα πάντα όσα λιγουρευτικα τόσο καιρό. Μίλησα με τον Κουρ...απορεί και εκείνος. Με είχε σίγουρη. Ελάχιστη σημασία έχει αυτό για εμένα μιας και το αποτέλεσμα μετράει. Για κάποιον λόγο μου ζήτησε να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι την Δευτέρα και να ξανακάνω χοριακη. Μάλλον κάτι θέλει να τσεκαρει ποιος ξέρει. Η χοριακη μου ήταν 3. Θα μιλήσουμε πάλι από Δευτέρα να δούμε πως θα κινηθούμε. Μαθημενη πλέον από όλες τις παθουσες (εσάς εννοώ καρδούλες μου), αν δε με ξετιναξει ανοσολογικά και με υστεροσκοπηση δεν προχωράω. Πρέπει να μαζέψω και κανένα φράγκο εννοείται. Αυτό που θέλω είναι τουλάχιστον για ένα με δύο μήνες η όσο τελοσπαντων κράτηση η εξερεύνηση μου, είναι να μην ξαναδώ φάρμακο μπροστά μου. Μπουχτισα. Θέλω να φάω να πιω να καπνίσω (μη με βρίζετε σας βλέπω!!)  να χαρώ τον άντρα μου και να ηρεμήσω. Μαρίνα...αχ μαρίνα με τα ξυπνητήρια και την σακούλα με τα φάρμακα, τι μαχαίρι ήταν αυτό; Τόσο αληθινά συναισθήματα!!! @vik80 η πρώτη μου ήταν γι αυτό το σοκ και ο οίνος ήταν τεράστιος!!

Xρυσουλακι μας γλυκο σ αγαπαμε και σε νοιαζομαστε πολυ τουτη τη δυσκολη ωρα. Ηρεμησε ,ξεκουρασου, κανε ολα τ απαγορευμενα που στερηθηκες αυτο το μηνα και μετα βουρ. Οπωσδηποτε εννοειται ανοσολογικα κ κυριως υστεροσκοπηση. Τη χοριακη καλα κανει και θελει να την επαναλαβεις. Προφανως υποψιαζεται βιοχημικη. Στην 2η ετ μου, που ειχα χοριακη 3,75  ο ντοκ μου ειπε οτι πιθανον κατι ξεκινησε αλλα δεν προχωρησε. Αυτο θελει να τσεκαρει ο γιατρος. Γιατι αλλο μη εμφυτευση αλλο βιοχημικη. 

11 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Αχ βρε Χρυσα μου...Σε είχα στο νου μου όλη την ημέρα.Τι να σου πω δεν ξέρω..Εγώ από κάποια στιγμή και μετά δεν πολύ ήθελα να ακούω τα ίδια και τα ίδια...Τα είχα ακούσει βλέπεις 9 φορές..Με δωρεά πονάει πολύ πιο πολύ αλλα δυστυχώς και με δωρεά δεν είναι το ποσοστό 90%.Και τα φάρμακα ακόμη έχω ουτρο κλπ.Εννοειται ελέγχεις τα πάντα για να σιγουρέψεις ότι ήτανε μόνο το στατιστικό ποσοστό. 

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! 

Δεν το είχα γράψει εγώ.Και εγώ εδώ το διάβασα.Νομιζω η Μαίρη..

Ναι, εγω το ειχα γραψει. Ισχυει και εχει αποδειχτει απο ερευνες. Εγω βεβαια οπτικα δεν βλεπω καμια ομοιοτητα  να εχω με τη μπεμπα μου. Ισως παιρνουν προσωπικοτητα 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 9 λεπτά , MaryH είπε:

Xρυσουλακι μας γλυκο σ αγαπαμε και σε νοιαζομαστε πολυ τουτη τη δυσκολη ωρα. Ηρεμησε ,ξεκουρασου, κανε ολα τ απαγορευμενα που στερηθηκες αυτο το μηνα και μετα βουρ. Οπωσδηποτε εννοειται ανοσολογικα κ κυριως υστεροσκοπηση. Τη χοριακη καλα κανει και θελει να την επαναλαβεις. Προφανως υποψιαζεται βιοχημικη. Στην 2η ετ μου, που ειχα χοριακη 3,75  ο ντοκ μου ειπε οτι πιθανον κατι ξεκινησε αλλα δεν προχωρησε. Αυτο θελει να τσεκαρει ο γιατρος. Γιατι αλλο μη εμφυτευση αλλο βιοχημικη. 

Ναι, εγω το ειχα γραψει. Ισχυει και εχει αποδειχτει απο ερευνες. Εγω βεβαια οπτικα δεν βλεπω καμια ομοιοτητα  να εχω με τη μπεμπα μου. Ισως παιρνουν προσωπικοτητα 

Καλά αυτό το οπτικό είναι σχετικό ,όπως μου είπε ο γιατρός μου.και με δικα μα ωαρια να ήταν πάλι μπορεί να μην έμοιαζε γιατί παίζει να παίρνει κ μέχρι πολλές γενιές πίσω.σιγουρα θα παίρνει σε άλλους τομείς όπως η προσωπικότητα που ειπες.που εκεί δεν είναι μόνο το γονιδιακό επηρεάζουν πολλά κ σίγουρα εσύ θα σαι η πρώτη επίδραση στη διαμόρφωση της.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Καλά αυτό το οπτικό είναι σχετικό ,όπως μου είπε ο γιατρός μου.και με δικα μα ωαρια να ήταν πάλι μπορεί να μην έμοιαζε γιατί παίζει να παίρνει κ μέχρι πολλές γενιές πίσω.σιγουρα θα παίρνει σε άλλους τομείς όπως η προσωπικότητα που ειπες.που εκεί δεν είναι μόνο το γονιδιακό επηρεάζουν πολλά κ σίγουρα εσύ θα σαι η πρώτη επίδραση στη διαμόρφωση της.

Σωστα. Βεβαια ειναι κοντα στα χρωματα μου, δηλ πολυ ανοιχτοχρωμη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , MaryH είπε:

Σωστα. Βεβαια ειναι κοντα στα χρωματα μου, δηλ πολυ ανοιχτοχρωμη

Εγώ να σας πω να γελάσετε.εγω είμαι μελαχρινή με κάστανα ματιά κ σγουρά μαλλιά κ ο άντρας μου είναι ανοιχτός με πράσινα μάτια.οποτε έτσι κ αλλιώς είμαστε οι 2  μας τόσο αντίθετοι που από όπου κ να προέρχεται το ωάριο νομίζω θα μας καλύψει!κ ο μπαμπάς μου είναι καταξαναθος με πράσινα Μάτια......αν κ βέβαια δε με νοιάζει πως θα ναι υγιέστατο να ναι κ όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

• Μου αρέσει 9

Κορίτσια μου καλή Κυριακή. Μπήκα λίγο χτες μόνο να γράψω στη Χρύσα μας. Την τρίτη είχα ραντεβού με Κουρ. Καλές εντυπώσεις αποκομισαμε. Ασχολήθηκε και ζητούσε πληροφορίες. Αρχικά ήταν πολύ επιφυλακτικος και προβληματισμενος, γιατί με 5 ετ εκ των οποίων οι 2 με δοτρια, δεν έχουμε παιδί. Μου είπε ότι πρώτα θα με παρακολουθήσει για 2 η 3 μηνες να δει το ενδομήτριο και μετά θα δούμε τι γίνεται. Για τις εγχύσεις και τις αντιβιωσεις περιττό να πω ότι έδειξε δυσαρέσκεια. Να δούμε τι ζημιά έχει γίνει είπε. Δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι βοηθούν σε κάτι πιο πολύ βλάπτουν. Είπαμε και για την αποβολή. Στο τέλος και τυχαία του ανέφερα για τα πρωτόκολλα που χρησιμοποίησαν για τις 2 ετ με δοτρια. Εκεί του είπα ότι έκανα μια μόνο arvecap πριν την περίοδο τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου 2η μέρα του κύκλου ξεκίνησα cyclacur, μου μέτρησαν 2 φορές ενδομήτριο και μόλις έφτασε στο 7.5 περίπου στα μέσα Απριλίου είπαν ότι είμαι έτοιμη για ετ. Όμως η ετ εγινε 24 μαιου! Έπαιρνα 15 cyclacur τη μέρα! Εφριξε! Μου είπε ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αυτό, ότι μπορούσα να πάθω θρομβωση, και ότι το ενδομήτριο δεν ξαναμετρηθηκε ποτε επίσης κακό. Καίγεται είπε μετά από τόσο καιρό. Και περίεργο που έμεινα και εγκυος τότε. Τη δεύτερη φορά μου άλλαξαν πρωτόκολλο και πήγαν με φυσικο κυκλο και ovitrelle. Αυτός ο τρόπος μου είπε ότι έχει τα μικρότερα ποσοστα επιτυχίας. Βάσει των τελευταίων και σπουδαιοτερων πληροφοριών είπε ότι αλλάζουν τα πράγματα, γιατί έχουν γίνει όλα λάθος πριν και έχουμε πιθανότητες με σωστή προετοιμασια και καλά έμβρυα να πετύχουμε 

πρίν από 4 λεπτά , vik80 είπε:

Κορίτσια μου καλή Κυριακή. Μπήκα λίγο χτες μόνο να γράψω στη Χρύσα μας. Την τρίτη είχα ραντεβού με Κουρ. Καλές εντυπώσεις αποκομισαμε. Ασχολήθηκε και ζητούσε πληροφορίες. Αρχικά ήταν πολύ επιφυλακτικος και προβληματισμενος, γιατί με 5 ετ εκ των οποίων οι 2 με δοτρια, δεν έχουμε παιδί. Μου είπε ότι πρώτα θα με παρακολουθήσει για 2 η 3 μηνες να δει το ενδομήτριο και μετά θα δούμε τι γίνεται. Για τις εγχύσεις και τις αντιβιωσεις περιττό να πω ότι έδειξε δυσαρέσκεια. Να δούμε τι ζημιά έχει γίνει είπε. Δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι βοηθούν σε κάτι πιο πολύ βλάπτουν. Είπαμε και για την αποβολή. Στο τέλος και τυχαία του ανέφερα για τα πρωτόκολλα που χρησιμοποίησαν για τις 2 ετ με δοτρια. Εκεί του είπα ότι έκανα μια μόνο arvecap πριν την περίοδο τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου 2η μέρα του κύκλου ξεκίνησα cyclacur, μου μέτρησαν 2 φορές ενδομήτριο και μόλις έφτασε στο 7.5 περίπου στα μέσα Απριλίου είπαν ότι είμαι έτοιμη για ετ. Όμως η ετ εγινε 24 μαιου! Έπαιρνα 15 cyclacur τη μέρα! Εφριξε! Μου είπε ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αυτό, ότι μπορούσα να πάθω θρομβωση, και ότι το ενδομήτριο δεν ξαναμετρηθηκε ποτε επίσης κακό. Καίγεται είπε μετά από τόσο καιρό. Και περίεργο που έμεινα και εγκυος τότε. Τη δεύτερη φορά μου άλλαξαν πρωτόκολλο και πήγαν με φυσικο κυκλο και ovitrelle. Αυτός ο τρόπος μου είπε ότι έχει τα μικρότερα ποσοστα επιτυχίας. Βάσει των τελευταίων και σπουδαιοτερων πληροφοριών είπε ότι αλλάζουν τα πράγματα, γιατί έχουν γίνει όλα λάθος πριν και έχουμε πιθανότητες με σωστή προετοιμασια και καλά έμβρυα να πετύχουμε 

Όπως καταλαβαίνετε του είπαμε ότι είμαστε πολύ απογοητευμενοι, καχύποπτοι πλέον με τους γιατρούς. Και χωρίς απαντήσεις. 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 12 λεπτά , vik80 είπε:

Όπως καταλαβαίνετε του είπαμε ότι είμαστε πολύ απογοητευμενοι, καχύποπτοι πλέον με τους γιατρούς. Και χωρίς απαντήσεις. 

Χαίρομαι που σας άρεσε ο γιατρός και μακάρι να πανε ολα καλα. Ελπίζω να νιωθεις ψυχολογικά  λίγο καλύτερα . Αλλα μάλλον κατι δεν κατάλαβα, έπαιρνες 15 cyclacur την ημέρα για δυο μήνες; Με μέτρηση ενδομητριου δυο φορές μονο;; Απο μέσα Απρίλη δηλαδή μέχρι 24 Μαΐου δεν σε ξανά μέτρησαν ;; 

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Χαίρομαι που σας άρεσε ο γιατρός και μακάρι να πανε ολα καλα. Ελπίζω να νιωθεις ψυχολογικά  λίγο καλύτερα . Αλλα μάλλον κατι δεν κατάλαβα, έπαιρνες 15 cyclacur την ημέρα για δυο μήνες; Με μέτρηση ενδομητριου δυο φορές μονο;;

Αχ αυτό μου έλεγε και ο γιατρός συνέχεια, κάτι δεν κατάλαβα, κάτι δεν θυμάσαι σωστα.. αρχές Απριλίου ξεκίνησα 2η μέρα περιοδου cyclacur, μου μέτρησαν 2 φορές ενδομήτριο περίπου ως τα μέσα Απριλίου. Είπαν ότι είμαι έτοιμη, με 7,5 ενδομήτριο!! Συνέχισα τα cyclacur που σταδιακά έγιναν 15 τη μέρα! Δεν μου ξαναμετρησαν ενδομήτριο ποτε. 24 μαιου έγινε η ετ. Έπαιρνα τηλ στην κλινική και τους έλεγα ρε παιδιά με έχετε ξεχάσει? Δεν θα μου ξανακάνετε υπερηχο? Και έλεγαν δεν υπάρχει θέμα! 

• Μπερδεμένη/-ος 3

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , vik80 είπε:

Αχ αυτό μου έλεγε και ο γιατρός συνέχεια, κάτι δεν κατάλαβα, κάτι δεν θυμάσαι σωστα.. αρχές Απριλίου ξεκίνησα 2η μέρα περιοδου cyclacur, μου μέτρησαν 2 φορές ενδομήτριο περίπου ως τα μέσα Απριλίου. Είπαν ότι είμαι έτοιμη, με 7,5 ενδομήτριο!! Συνέχισα τα cyclacur που σταδιακά έγιναν 15 τη μέρα! Δεν μου ξαναμετρησαν ενδομήτριο ποτε. 24 μαιου έγινε η ετ. Έπαιρνα τηλ στην κλινική και τους έλεγα ρε παιδιά με έχετε ξεχάσει? Δεν θα μου ξανακάνετε υπερηχο? Και έλεγαν δεν υπάρχει θέμα! 

Γιατρός δεν ειμαι, αλλα δεν το εχω ξανακούσει ποτε αυτό το πράγμα. Αυτό γιατι εγινε; Για να συγχρονιστείς με τη δότρια; Με φρέσκα έμβρυα πηγες;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , vik80 είπε:

Και τα θυμάμαι όλα με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες γιατί μου είχε προξένησει εντύπωση. Επίσης μου είπε ότι η τρίμηνη arvecap που έκανα δεν συνιστάται για ετ γιατί προκαλεί διάφορα. Όπως και ότι όλα αυτά τα φάρμακα μαζί είναι λόγος για να μην μπορεί το σώμα να κρατήσει την κυηση και άρα θα μπορούσε να είναι και ο λόγος της αποβολής. Αλλά αφού δεν έγινε καρυοτυπος στο έμβρυο μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε 

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Γιατρός δεν ειμαι, αλλα δεν το εχω ξανακούσει ποτε αυτό το πράγμα. Αυτό γιατι εγινε; Για να συγχρονιστείς με τη δότρια; Με φρέσκα έμβρυα πηγες;;

Ναι φρέσκα. Κανείς δεν το έχει ξανακουσει αυτό. Παγκόσμια πρώτη αποτελώ μαλλον

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 6 λεπτά , vik80 είπε:

Και τα θυμάμαι όλα με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες γιατί μου είχε προξένησει εντύπωση. Επίσης μου είπε ότι η τρίμηνη arvecap που έκανα δεν συνιστάται για ετ γιατί προκαλεί διάφορα. Όπως και ότι όλα αυτά τα φάρμακα μαζί είναι λόγος για να μην μπορεί το σώμα να κρατήσει την κυηση και άρα θα μπορούσε να είναι και ο λόγος της αποβολής. Αλλά αφού δεν έγινε καρυοτυπος στο έμβρυο μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε 

Ναι φρέσκα. Κανείς δεν το έχει ξανακουσει αυτό. Παγκόσμια πρώτη αποτελώ μαλλον

Ναι εισαι, δεν το εχω διαβασει και ποτε εδώ μέσα με τόσες διαφορετικές περιπτώσεις. Γιαυτο σε παρακαλώ να μην απογοητεύεσαι, απλά σε έβαλαν στον Κούβα, όπως έβαλαν πολλές απο εμάς που περάσαμε απο το Γεν..ις. Κάνε ένα ωραιότατο delete και πάμε για αλλά. 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 24 λεπτά , Villi είπε:

Ναι εισαι, δεν το εχω διαβασει και ποτε εδώ μέσα με τόσες διαφορετικές περιπτώσεις. Γιαυτο σε παρακαλώ να μην απογοητεύεσαι, απλά σε έβαλαν στον Κούβα, όπως έβαλαν πολλές απο εμάς που περάσαμε απο το Γεν..ις. Κάνε ένα ωραιότατο delete και πάμε για αλλά. 

Για delete είναι ναι. Αλλά φρίκαρα βρε παιδί μου γιατί είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι. Άκου θρομβωση?? Τόση ανευθυνότητα πια???

• Λυπημένη/-ος 1

50 minutes ago, vik80 said:

Αν είναι δυνατόν!! Πόση ανευθυνότητα πραγματικά. Χαίρομαι που βρήκες επιτέλους ένα γιατρό που να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να σε ακούει. Εύχομαι αυτή τη φορά να τα καταφέρετε ❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...